Beste eksempler på weebly-blogg

Eksempler på Weebly-blogger


Weebly – er en nettskipsbygger, som har vunnet popularitet hos over 50 millioner brukere over hele verden. Det leveres med integrerte blogging- og e-handelsmotorer og gjør det mulig å bygge disse og andre typer nettsteder uten behov for å ha programmeringsferdigheter. Systemet har brukervennlighet, men dette betyr ikke at dyktige webdesignere ikke kan bruke det til å lage blogger i stor skala.

I stedet gir Weebly denne muligheten til alle, uavhengig av webdesignkompetanse og kreativitet. Den intuitive dra-og-slipp-redigereren til nettstedbyggeren, dens bekvemmelighet og fyldige funksjonssett har gjort tjenesten til en av de mest brukervennlige nettstedbyggerne som finnes der.

Imidlertid er Weebly virkelig så enkel å bruke som det virker? Kan det dekke et bredt spekter av dine ferdigheter til webdesign, eller er det fremdeles mye å ønske her? For å svare på disse spørsmålene, la oss få en rask oversikt over de mest effektive Weebly-bloggprøvene. Dette vil gi deg ideen om hvor funksjonell og praktisk nettstedbyggeren er.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Lag en blogg GRATIS

Leadapreneur er et nettsted for selskapet som hjelper virksomheter med å øke ansattes produktivitet ved å oppgradere dem til status som “smidige digitale innovatører” kjent som leadapreneurs. Dette oppdraget kan virke noe vanskelig eller ikke helt forståelig for brukere, men bredskjermvideoen som er tilgjengelig på hjemmesiden til nettstedet, er med på å oppklare situasjonen. Det er også en lys og detaljert forklaring av hele prosessen og dens stadier.

Brukere får tilgang til sosiale nettverkskontoer og en bloggseksjon med flere innlegg skrevet og lagt til av teammedlemmene. Kommentaralternativet er også aktivert her, slik at hver leser kan legge igjen inntrykk og tanker om artikkelen. Hvis du er interessert i andre blogginnlegg, er du velkommen til å bla gjennom Archive-delen, der alle innleggene er delt inn i måneder for å gjøre det enkelt å søke. Bloggen er også tilgjengelig på spansk.

2. LyBlog

LyBlog

Lag en blogg GRATIS

LyBlog er en blogg som fokuserer på forfatterens personlige kamp med kronisk Lyme-sykdom og gir tilgang til dusinvis av emnerelaterte artikler, oppdateringer, nyheter, fremdriftsrapporter samt individuelle opplevelser forbundet med helsetilstanden. Bloggen gjør det mulig å finne ut mer om metodene forfatterne benyttet seg av når de håndterte sykdommen. Med akkurat dette formålet har han publisert sin egen historie, symptomene han sto overfor, behandlingsprotokollen og andre måter å overvinne problemet. Brukere har også en mulighet til å sende en personlig melding til forfatteren av bloggen for å finne ut de nyansene som ikke har blitt diskutert på nettstedet, men fremdeles utløser sin ekte interesse.

Bloggen i seg selv er lett å bla gjennom, uavhengig av din tidligere erfaring – bare bla nedover på siden for å se de nylig lagt til artiklene og lese dem i detaljer. For å forenkle søkeprosessen er det også mulig å se listen over kategorier som er tilgjengelige til høyre på siden eller se arkivdelen som inneholder alt materialet som er tilgjengelig på nettstedet som er oppført i kronologisk rekkefølge. Hele LyBlog-designet er enkelt, men likevel moderne. Bloggen er intuitiv og godt strukturert for å sikre maksimal brukervennlighet for hver leser.

3. Vi snakker penger

Vi snakker penger

Lag en blogg GRATIS

Vi snakker penger er det Australia-baserte finansielle reklamefirmaet, som gir sine kunder de objektive og objektive anbefalinger og råd uten å bli sponset av tredjeparts brukere. De hevder at deres økonomiske anbefalinger er helt pålitelige og balanserte. Nettstedet til selskapet er logisk strukturert. Du kan finne ut den viktigste informasjonen du er interessert i når du blar gjennom websiden.

Menyen som er tilgjengelig i venstre nettpanel gir tilgang til den viktigste delen, inkludert en blogg. Bloggseksjonen er kortfattet, men informativ. Den inneholder flere innlegg som dekker de mest avgjørende temaene brukerne stort sett er interessert i. Bloggen oppdateres jevnlig, mens innleggene den inneholder er delt inn i tematiske kategorier for å lette søk. Det er kontaktseksjonen i bunnteksten, som tilbyr tilgang til sosiale mediekontoer, nylige oppdateringer og CTA-knapp, som gjør det mulig å komme i kontakt med selskapets ledere.

4. Detaljerte engasjementer

Detaljerte engasjementer

Lag en blogg GRATIS

Detaljerte engasjementer er et verdig utvalg av nettstedet som helt sikkert vil være nyttig for alle som leter etter et fullservice bryllups- og begivenhetsplanleggingsfirma eller som ønsker å lansere det. Virksomheten er fokusert på planlegging og styring av bryllup og andre typer arrangementer i New England-området. Når du surfer på nettstedet, vil du finne ut mer om oppdraget til selskapet og tjenestene det tilbyr.

Bloggseksjonen er imidlertid litt annerledes. Du vil ikke komme over standardinnlegg her, men du vil bli tilbudt interessante artikler om ekte bryllup og begivenheter, med spesifikk fakta, antall, forventninger og budsjetter. Bloggen handler om bryllupstrender, brudebuketter, antrekk og andre ansatte på nettstedet for personalet som de fleste er interessert i. Innleggene er delt inn i tematiske kategorier, og det er arkivet med alle artiklene oppført i bloggen..

5. Butch Wonders

Butch Wonders

Lag en blogg GRATIS

Butch Wonders er en personlig blogg av en butch lesbisk kvinne, som har startet den med det eneste formålet i tankene – å fortelle andre mennesker, som deler hew livssyn, mer om hennes egne opplevelser, inkludert mote, de mest utbredte livssituasjonene og andre relaterte problemer . Denne og annen informasjon blir gitt på en praktisk og lett å bla gjennom på nettstedet. Det er flere tematiske seksjoner her basert på temaene som er behandlet. Disse inkluderer Blogg, Om, Kontakt osv. Spesiell oppmerksomhet bør gis Butch Store: Genderqueer Us-seksjonen, som gir tilgang til nettbutikken med et rikt utvalg av klær og tilbehør til slakter.

Nettstedet gjør det også mulig å bla gjennom andre blogger relatert til det samme emnet forfatteren anbefaler. I tillegg er det en mulighet til å se innlegg som er publisert i flere nettstedsseksjoner, samt se gjennom artiklene som er tilgjengelige i arkivene. Slik nettstedstruktur bidrar til lett søk og tidsøkonomi. Butch Wonders gjør det mulig å komme i kontakt med forfatteren av bloggen via sosiale nettverkskontoer og e-post tilgjengelig på nettstedet.

6. Stasia Rose-blogg

Stasia Rose-blogg

Lag en blogg GRATIS

Stasiarose bruker Weeblys bloggmotor for å skrive om entreprenørskap, reiser, mote og alt derimellom. Stasias nettsted hilser deg med en ren, minimalistisk hjemmeside og et påmeldingsskjema som ber besøkende på nettstedet om å melde seg på hennes nyhetsbrev. Påmeldingsskjemaet inneholder Stasias foto og hennes personlige invitasjon. Disse personaliserte elementene er med på å gjøre bloggleserne hennes til gjentatte besøkende.

Stasia brukte et av de enkleste Weebly-temaene for å lage bloggen sin. Den pene utformingen, elegante skrifter og bilder av høy kvalitet gjør at bloggen er lett å navigere og lese. Rullealternativet gjør det praktisk å bla gjennom hjemmesiden, der det publiseres mange interessante bloggartikler. Forfatteren av bloggen oppdaterer dem regelmessig, og tiltrekker seg dermed nye besøkende.

Listen over de nylig lagt til innleggene, så vel som et rikt utvalg av kategorier og arkiver, finnes på venstre panel på hjemmesiden for å holde brukerne oppmerksom på oppdateringene de kan være interessert i. Disse funksjonene gjør nettstedet til en av de beste bloggprøvene opprettet på grunnlag av Weebly-plattformen!

7. Cold River Soap Works Blogg

Cold River Soap Works Blogg

Lag en blogg GRATIS

Såpeverk i Cold River er et levende utvalg av et kvalitetsnettsted lansert med Weebly. Nettstedet har pen design, noe som gjør det verdt brukeroppmerksomhet. Det handler om fargene her. Presentasjonen av hvert enkelt innlegg og den generelle utformingen av nettstedet er ryddig og iøynefallende.

Nettstedets utforming er enkel, men denne enkelheten bidrar til det generelle inntrykket bloggen gjør på brukerne. Det ser ut til å være skapt for travle mennesker, som ikke har mye tid til å bla gjennom nettstedet på jakt etter de nødvendige produktene. Hjemmesiden presenterer de viktigste produktene for barbering og etterbarbering med den generelle beskrivelsen.

For de som ønsker å legge inn en online-bestilling, tilbyr nettstedet “Shop Now” -knappen som omdirigerer brukeren direkte til den korte, men forståelige katalogen. Dette er bloggen, der “den gamle verdens tradisjon møter amerikansk innovasjon”!

8. 2Care2Teach4Kids blogg

2Care2Teach4Kids blogg

Lag en blogg GRATIS

2Care2Teach4Kids er et nettsted som tilhører Miss Kelly – grunnleggeren og lederen av den nettbaserte ressursen for omsorg og utdanning til tidlig barnehage. Prosjektet ble lansert for mer enn 20 år siden, og det nyter fortsatt popularitet hos foreldre og andre brukere, som på en eller annen måte har sammenheng med utdanning fra tidlig barndom. Prosjektet inneholder nyttig innhold og mange nettbaserte ressurser som hjelper med å gjøre tidlig utdanning enkel, interessant, effektiv og engasjerende for alle.

Bloggen inneholder mange artikler relatert til prosessen med utdanning av tidlige barn, som er delt inn i tematiske kategorier. I tillegg er det en mulighet til å bla gjennom arkivene, som også inneholder flere ressurser relatert til tidlig utdanning. Bloggdesign er enkelt, men intuitivt og forståelig for alle. Dessuten er det barneorientert, noe som avsløres i skrifttypene, bilder og grafiske elementer som brukes. Alt i alt er dette et verdig eksempel på en kvalitetsnettstedblogg designet med Weebly.

9. K9 Instinkt

K9 Instinkt

Lag en blogg GRATIS

K9instinct.com er et nettsted dedikert til å hjelpe hundeeiere fra hele verden med å velge de beste løsningene for deres kjæledyrs pleie og helsestøtte, så vel som de beste ernærings- og treningsalternativene. Nettstedet drives og administreres av sertifisert dyrepleietekniker med fokus på å hjelpe hundekjære i forskjellige land med å finne og bruke ressursene de vil finne nyttige når de tar vare på kjæledyrene.

Bloggseksjonen er en annen oppmerksomhet. Den inneholder flere artikler som takler hundens helse, ernæring, trening og andre livssfærer. Alle innleggene oppdateres jevnlig for kun å gi leserne nylig informasjon. Det er søkfilteralternativet her som forenkler valget av ønsket innhold, mens alle innlegg er bevisst delt inn i tematiske kategorier de fleste hundeeiere er interessert i. Disse inkluderer kosthold, tannhelse, sykdom, hundeprodukter & Omtaler, tygger, liming, trening, hundetrening, jeger, nyheter, ernæring, kostholdskost, sosialisering, godbiter, vaksiner og mer. De fleste artikler er basert på virkelige situasjoner og fakta og inneholder bilder / videoer av hendelser beskrevet der. Dette er en ganske nyttig og informativ nettressurs de fleste hundeeiere vil sette pris på.

10. Forfedrejakten

Forfedrejakten

Lag et nettsted GRATIS

Forfedrejakten er et nettsted lansert og oppdatert av Kenneth R Marks, som bor i Arizona og fokuserer på å hjelpe folk med å finne sine slektninger eller oppdage fakta om deres familiehistorie. Nettstedseieren kaller prosessen “stamfarjakt”, som beskriver den viktigste spesialiseringen av ressursen best. Nettstedet inneholder flere seksjoner, som hver er viet til et bestemt emne. Det er her du kan bla gjennom seksjoner som Blogg, Aviser, Lenker, Bilder, Nekrologer, Skilsmisseposter, Årbøker og mange flere.

Bloggseksjonen er en av de mest informative og populære nettsidene, som leverer rikelig med nyttig informasjon knyttet til prosjektets spesialisering. Bloggen inneholder hovedsakelig flere kirkeregister online fordelt på de amerikanske delstatene. Dette er veldig praktisk når det gjelder å lete etter ønsket info. I tillegg er det en mulighet til å bla gjennom og bruke gratis ressurslinker, abonnere på e-posten for å få posten og annen relatert nettstedinformasjon direkte til e-postboksen din og søke på nettstedet for å lese de nødvendige dataene. Bloggdesign er ganske enkelt og nisjerelatert. Nettstedet inneholder svart-hvitt og retro-bilder som fullstendig oppfyller nisjespesialiseringen.

11. KidSparkz

KidSparkz

Lag en blogg GRATIS

KidSparkz er et nettsted som er opprettet og administrert av Susan Portman, som ser sitt oppdrag i å hjelpe foreldre og lærere med å finne og bruke forskjellige typer barndomsutskrifter og aktivitetspakker. Disse nedlastbare, gratis og billige utskrivbarhetene fra tidlig barndom, faller i forskjellige kategorier basert på store barns interesser og utdanningsområder.

Mange av disse ressursene finnes i Blogg-delen, som regelmessig blir oppdatert med nye pakker. Alle ressursene er enkle å finne, mens bruken av dem ikke krever noen foreløpige forberedelser eller spesifikk kunnskap. For å sikre maksimal brukervennlighet har bloggforfatteren delt opp materialene i tematiske kategorier basert på allsidige kriterier. Noen av de mest populære og mest gjennomsøkte kategoriene inkluderer alfabet, tilbake til skolen, jul, høst, gratis nedlastinger, nyttår, tall, vitenskap, vår, sommer, vinter og mange flere. Hele bloggdesignet holder seg til den største spesialiseringen av nettsteder. Dette blir avslørt gjennom den utstrakte bruken av farger, lyse bilder, skrifttyper, grafiske elementer og andre nettstedsgjenstander som kommer til interesse for barn i barnehage, førskole og skolealder..

12. Calvary Chapel Relief

Calvary Chapel Relief

Lag et nettsted GRATIS

Calvary Chapel Relief er et informasjonsknutepunkt som koordinerer Calvary Chapel Affiliates, Calvary Chapels og noen andre Kristusfokuserte departementer relatert til internasjonale og hjemlige katastrofer. Nettstedet inneholder den mest oppdaterte og ferske informasjonen om naturkatastrofer som skjer på tilsvarende steder. For å gi unik informasjon og for å la besøkende på nettstedet finne ut de nyeste nyheter og hendelsesoppdateringer, er det en mulighet til å bla gjennom flere nettstedseksjoner. Disse inkluderer bli involvert, nyheter, generell informasjon, donere, arkiver.

Med tanke på den generelle spesialiseringen av nettstedet, er spesiell oppmerksomhet sentrert rundt Nyhetsdelen. Det er her du kan komme over nylig informasjon relatert til hendelsene som har funnet sted på et av stedene nettstedet fokuserer på. Nyhetene blir lagt til med jevne mellomrom for å holde leserne informert om katastrofene som skjedde for ikke så lenge siden. Det er også tilgang til arkivdelen, hvor du kan komme over alle nyhetene delt på tidspunktet for opplasting. Sammen med tekstinfo kommer mange nyheter med videoer som gir visuelt innhold relatert til arrangementet. Dette gjør nyhetspresentasjonen mer engasjerende og informativ.

1. 3. ThroBak

ThroBak

Lag en blogg GRATIS

ThroBak er et nettsted til produsenten av de mest nøyaktige og kvalitetsproduktive PAF-pickupene. De bygger hvert element grundig og bruker komponenter og utstyr av beste kvalitet som dateres tilbake til 1950-tallet og tilsvarer de originale produktene. Hele sortimentet av ThroBak-varer og -tjenester er oppført på deres hjemmeside – bare bla gjennom de viktigste seksjonene for å komme over de nødvendige produktene. Noen av kategoriene inkluderer PAF pickup, Tele pickup, Strat pickup, Pedaler, P-90 pickup, Strenger, deler & Gear osv. Nettstedet gir også tilgang til handlekurven, der du kan legge til de valgte varene for å plassere bestillingen ytterligere.

Bortsett fra det rike produktsortimentet og en nettbutikk, kommer ThroBak også med en bloggseksjon administrert av to forfattere. Bloggen inneholder flere produktanmeldelser, tips og anbefalinger for å øke effektiviteten av produktopphentingsprosessen i tillegg til annen relatert info. Hele bloggdesignet er tiltalende og intuitivt – enkel og intuitiv navigering er det de fleste brukere liker med det. Dette er en fin prøve av et fullverdig prosjekt laget med Weebly!

14. Katternæring

Katternæring

Lag en blogg GRATIS

Katternæring er et nettsted der hovedoppgaven er å gi den mest eksplisitte og nyttige informasjonen om katternæring og fôringsprinsipper. Prosjektet leverer også informasjon om kattesykdommer, matlaging, stell, veterinærer og andre spørsmål de fleste katteeiere er opptatt av. I tillegg er det en mulighet til å bla gjennom informative nettbaserte ressurser som også inneholder verdifulle data om kattestell og fôring. Delen Donere lar deg investere litt i utvikling av nettsteder.

Cat Nutrition-bloggen kan ikke annet enn å tiltrekke brukeroppmerksomhet på grunn av den omfattende tilgjengeligheten av katterelatert informasjon. Det er her du kan bla gjennom flere innlegg som takler nettstedets emne og oppdateres regelmessig for å gi katteeiere bare verdifull og nyttig informasjon. Innleggene kommer med kommentarfunksjonen som lar lesere dele sine meninger og ideer angående artiklene de leser. Hvis det er noe du ikke kan finne på en gang, eller du bare mangler tid til å bla gjennom innleggskatalogen, kan du gå igjennom bloggarkivet, som inkluderer alle artiklene strukturert etter publiseringsdatoen. Bloggen ser tiltalende ut, og inneholder flere tematiske bilder og videoer de fleste katteeiere vil verdsette til fordel.

15. Studentens fysioterapeut

Studentens fysioterapeut

Lag et nettsted GRATIS

Studentens fysioterapeut er et Weebly-basert nettsted, som ser sitt oppdrag i å utfordre idretts- og ortopediske fysioterapeuter for å forbedre sin faglige bevissthet og bli kliniske eksperter ved å tilby utdannelse på bostedsnivå. Nettstedet eies og drives av tre fysioterapeuter, som er dedikert til å dele sin yrkeserfaring, kunnskap, prestasjoner og nyere bransjerelatert info.

Spesiell oppmerksomhet blir gitt til ortopeden & Manuell terapiblogg tilgjengelig på nettstedet. Bloggen oppdateres med jevne mellomrom for å gi bare nylige og oppdaterte nisjenyheter og data. Dette er stedet hvor forfatterne skriver om deres behandlingsfilosofi som kan være interessant for leserne. For maksimal bekvemmelighet er alle blogginnleggene delt inn i kategorier basert på emnene som er behandlet. Det er også tilgang til Archive-delen, der du kan bla gjennom hele listen over artikler som noen gang har blitt publisert i bloggen. Prosjektet inneholder også mange bransjerelaterte bilder og videoer relatert til bloggemnene dekket. Dette bidrar til informasjonsverdien og gir blogginnleggene pålitelig utseende og preg.

Bunnlinjen

Utforskningen av disse Weebly-bloggene-eksemplene var en veldig hyggelig opplevelse. Weebly-brukerne som er ansvarlige for disse nettstedene, bør applauderes både for deres hengivenhet til å dele sine erfaringer og synspunkter, og for å etablere et kreativt, profesjonelt utseende og hva som er viktigere – effektiv nettbasert nærvær.

Er du en Weebly-bruker? Del deretter bloggen med oss!

Lag en blogg GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map