Beste Jimdo nettstedeksempler

Jimdo nettstedeksempler


Jimdo – er en moderne nettstedbygger opprettet med behov fra enkeltpersoner og bedrifter i tankene. Plattformen leveres fullpakket med webdesignfunksjoner og verktøy som bidrar til enkel, men effektiv webdesignprosess.

Tiden du trenger for å beherske systemet vil avhenge av nettstedredigereren du til slutt vil gå for. Nettstedsbyggeren tillater å designe nettsteder i to modus.

  • Den første er den klassiske nettstedredigereren, som tilbyr intuitiv og enkel WYSIWYG-prosess. Du trenger visse ferdigheter og bakgrunn for å lansere nettsteder med det, men du vil til slutt nå ønsket resultat med riktig tilnærming og vurdering av alle viktige nyanser.
  • Den andre veien du kan gå er å bruke den avanserte Jimdo Dolphin verktøy. Dette er Kunstig intelligens funksjon, som gjør det mulig å opprette nettsteder i automatisk modus basert på innholdet du sender inn. Dette tar bare noen få minutter og sikrer alltid anstendig resultat. Dette er hva nybegynnere liker mest med denne Jimdo-funksjonen.

Hvilket alternativ vil fungere best for ditt nettsted? Dette avhenger av ferdighetene dine og resultatet du forventer å få i det lange løp. La oss se på de beste prøvene av Jimdo-nettsteder som er opprettet på begge måter nå. De er designet av virkelige mennesker, for reelle personlige og forretningsmessige behov. Dette vil gi deg ideen om hvordan prosjektet ditt kan se ut. Det er på tide å komme i gang!

1. Det gode galleriet

Det gode galleriet

Lag et nettsted GRATIS

Det gode galleriet er et innramming og fin kunstgalleri funnet i Kent, Connecticut som viser frem kunstverkene som tilhører lokale og nasjonale kunstnere. Hvis du er interessert i emnet eller ønsker å stille ut egne kunstverk / kjøpe noen av mesterverkene for samlingen din, gir nettstedet detaljert informasjon alt på ett sted.

Når du kommer til hjemmesiden, vil du se navn og tid på den planlagte utstillingen, så vel som noen av kunstverkene som skal presenteres for publikum. I tillegg gir nettstedet informasjon om alle kunstnerne, hvis malerier vises i galleriet, lenker til nettstedene deres, samt kontaktinformasjon om galleriet, dets nøyaktige beliggenhet, adresse, e-post og telefonnummer. Det er også en mulighet til å komme i kontakt med representantene for galleriet ved å fylle ut det elektroniske skjemaet som er tilgjengelig i Kontakter-delen.

Brukere og kunstfans, som ønsker å være klar over de siste oppdateringene, nyhetene, utstillingene og annen viktig gallerirelatert info, kan benytte muligheten til å registrere seg for nyhetsbrevet eller følge de tilsvarende kontoene i de sosiale nettverkene. Når det gjelder det generelle nettsteddesignet, er det lett, oversiktlig og intuitivt. Alle maleribildene blir presentert mot den snøhvite bakgrunnen her for å skape bedre inntrykk og for å lede oppmerksomheten til brukerne.

2. Genix Tekstil

Genix Tekstil

Lag et nettsted GRATIS

Genix Tekstil er en nettbutikk av det europeiske merket som tilbyr høykvalitets hjemmetekstilprodukter til salgs. Nettstedet ble opprettet med en standard WYSIWYG Jimdo-redaktør og ser stilig og trendy ut. Det eneste blikket på prosjektet skaper beroligende og behagelig inntrykk, som er så avgjørende når det kommer til linprodukter. Det er de detaljerte beskrivelsene av hvert element, alle kommer med flere bilder.

Nettstedet oppnås i det enkle lysfargeskjemaet, med dominerende hvite, blå og grå farger. Kontaktseksjonen og sosiale nettverksknapper gjør det enklere for en kunde å komme i kontakt med nettbutikkrepresentanter for å tømme detaljene. Det er stilig og så naturlig!

3. Bryce Pioneer Village

Bryce Pioneer Village

Lag et nettsted GRATIS

Bryce Pioneer Village ligger i de pittoreske stedene i den lille byen Tropic i Utah, ikke langt fra Bryce Canyon, og inviterer lokale besøkende og turister til å slappe av og nyte de fantastiske stedene.

For å finne ut detaljert informasjon om stedet, kan du bla gjennom allsidige nettstedsseksjoner. Det er her du kan lære de viktigste fakta om beliggenheten – generell info, spesielle nyanser vedrørende fasilitetene og unike severdighetene i Bryce Canyon nasjonalpark, reservasjoner og kontaktinfo. Brukere som ønsker å tilbringe litt tid på stedet, kan bestille overnatting direkte på nettstedet. I tillegg er det tilgang til kontoer på sosiale nettverk her, som lar deg oppdage nyheter og kunngjøringer om Bryce Pioneer Village.

Noe av det mest interessante ved nettstedet er designet. Når du blar gjennom seksjonene, vil du komme over flere bilder av plasseringen og høydepunktene som oppfordrer brukere til videre prosjektutforskning. Det er en spektakulær prøve av nettstedet som ble lansert med Jimdo!

4. Michael J.Bingham DDS

Michael J.Bingham DDS

Lag et nettsted GRATIS

Michael J.Bingham DDS spesialiserer seg på endodonti (rotfyllingsterapi) og ser det viktigste oppdraget med å tilby pasientene komfortable og trygge tjenester. Dette er kontoret som ligger i Boise, Idaho, som ønsker pasienter velkommen som er villige til å få kvalitet på rotfyllingsterapi.

Hjemmesiden til medisinsk praksis leverer all viktig informasjon som pasienter stort sett er interessert i. Denne informasjonen er tilgjengelig i flere nettstedsseksjoner, nemlig Hjem, Tjenester, Om kontoret, Hva du kan forvente, FAQ, Pasientskjemaer, Økonomi, Henvisende Leger, Sted og kontakt. Dette imponerende antall nettsider er mer enn nok til å gi den mest detaljerte og uttømmende informasjonen om medisinsk praksis.

Uansett hvilken side du besøker, vil du være 100% sikker på å få den mest omfattende informasjonen om problemene du er interessert i. Det er flere bilder tilknyttet endodonti her, eksempler på pasient- og legedokumenter samt Google maps widget som hjelper å finne den nøyaktige plasseringen av legekontoret.

5. Retropot

Retropot

Lag et nettsted GRATIS

Retropot er en spansk-basert nettbutikk som tilbyr allsidig retro kjøkkenutstyr til salgs. Produktene som presenteres i katalogen har unike design og kan tilpasses med hensyn til dine behov og preferanser.

Nettstedet ser ryddig og interessant ut. Den er opprettet med klassisk Jimdo-editor, og har intuitiv navigering, logisk struktur og uvanlig design. Nettbutikken bugner av de originale bildene av produktene og deres samling, som hver har detaljerte egenskaper og shoppingmuligheter. En blogg og sosiale nettverksknapper gir tilgang til mer informasjon om produktene. Dette er nyttig og praktisk. Et anstendig nettsted for e-handel designet med Jimdo!

6. Jandeys

Jandeys

Lag et nettsted GRATIS

Jandeys er et utmerket eksempel på et enkelt e-handelsnettsted bygget med Jimdo. Den har en brukersentrert horisontal navigasjonslinje, lett å bla gjennom samlinger og vakre bakgrunnsbilder. Ta en titt på måten de presenterer produktene sine på ved hjelp av mye mellomrom rundt seg, detaljert beskrivelse og flere produktbilder. Hver produktside inneholder all informasjonen som kundene trenger: varetilgjengelighet, materialer, størrelsesalternativer, avgifter og fraktinformasjon.

Det er alltid en god idé å stikke menylinjen på toppen Det eneste jeg vil legge merke til er noen av bakgrunnsvalgene som gjør teksten i bunnteksten vanskelig å lese. Likevel, alt i alt ser nettstedet bra ut.

7. Corma perler

Corma perler

Lag et nettsted GRATIS

Corma perler er et varemerke for fyllmaterialet som brukes i produksjonen av komfortable puter som sikrer god luftsirkulasjon og gjør søvnen din mer behagelig, kvalitet og avslappende. Materialet er produsert av det Japan-baserte Yamaichi-selskapet som har dusinvis av år med nisjekompetanse.

Nettstedet leverer all Corma Beads-relatert informasjon kunder ønsker å vite før de handler etter produktet. Når du blar gjennom hovedsidene, vil du kunne finne ut mer om selve materialet og bruksområdet. For å sikre at produktet har høy kvalitet, er det fornuftig å se vitnemålet som er lagt igjen av kundene som allerede har testet det. Det er en egen side om attester / vurderinger du kan besøke for å finne ut av det. For å spesifisere problemene du ikke er sikker på, kan du legge igjen forespørselen eller henvendelsen i det tilsvarende online skjemaet som er tilgjengelig i Kontakter-delen. Så snart du bestemmer deg for å teste produktet på egen hånd, kan du følge lenken som fører til nettbutikken, hvor du kan se gjennom det rike sortimentet som tilbys for salg.

8. Kunstneriske renserier

Kunstneriske renserier

Lag et nettsted GRATIS

Kunstneriske renserier er et flott eksempel på et lite forretningsnettsted. Andy og Young er eiere av firmaet siden 1986. Legg merke til hvor godt merket nettstedet er: fra det tilpassede favikonet til den profesjonelt designede logoen og ned til bunnteksten – Artistic Dry Cleaners imponerer besøkende med sin konsistens og minimalisme. Nettstedet gjør en god jobb med å bruke piktogrammer for å demonstrere de forskjellige tjenestene til selskapet, mens den enkle strukturen på nettstedet gjør det enkelt å umiddelbart finne den viktigste informasjonen.

Du kan finne en vurderingsside (faktisk, det leder deg til et annet nettsted, men likevel) hvor du kan finne kunders uttalelser. Generelt sett er nettstedet ganske forenklet i alt som er relatert til funksjonaliteten.

9. Tilbehør Av Allison Hertzberg

Tilbehør Av Allison Hertzberg

Lag et nettsted GRATIS

Det som startet som en hobby for Accessories By Ash ble raskt til en blomstrende virksomhet. Allison håndverk vakre vevde smykker i leiligheten sin i Brooklyn, NY, og har stor tro på at ett smykke kan gjøre et antrekk. I kjernen av hennes kunst er de intrikate knuteopplysningene hun lærte da hun forberedte en dokumentar om hummerfiskere i Maine. Allison bruker Jimdos handelsplattform for å selge håndlagde varer over hele verden.

I kjernen av hennes kunst er de intrikate knuteopplysningene hun lærte da hun forberedte en dokumentar om hummerfiskere i Maine. Arbeidet hennes er veldig bra. Du kan finne kjente personer som bruker Allisons håndverk, bare åpne Press-delen. Men hvis hun ønsker å bli enda mer vellykket, ville hun bedre redesign nettstedet sitt i et mer tilpasset utseende og legge til en Tilbake til toppen-knappen på sidene.

10. Taqnia International

Taqnia International

Lag et nettsted GRATIS

Taqnia International er et teknologisk investerings- og utviklingsselskap som tilbyr alle tjenester for både nye og etablerte selskaper over hele verden. Nettstedet deres, TaqniaInternational.com, bruker Jimdo-nettstedet for å lage teknologi.

Her kan du se en ryddig og moderne design med fantastiske animerte elementer som understreker selskapets jakten på innovasjon og interessesfære. Det er bra å se en godt optimalisert mobilversjon og et merket favicon, og jeg liker hvordan fargene endrer seg.

De animerte bildene passer perfekt til temaet for selskapet. Du føler virkelig at fremtiden står foran døren, faktisk banker den allerede på døren.

11. Ben Ahn

Ben Ahn

Lag et nettsted GRATIS

Ben Ahn er en ukulele-artist og vokalist fra øya Kaua`i, for tiden bosatt i San Francisco Bay-området. Han bruker Jimdo-nettstedet Benahn.com for å dele sin lidenskap for musikk, finne potensielle kunder og vise noen klientreferanser.

Selv om Ben sin webside kan føles enkel, kan du se nærmere på at den har alt en musiker nettsted trenger: historien om artisten, videoer, nyheter, hendelseskalender og en enkel måte å komme i kontakt med. Resultatet er et effektivt, moderne nettsted som promoterer Ben Ahns musikk til verden.

Du kan finne videoer der Ben er i aksjon og lytte til forestillingene hans. Og det er deilig å se tilgjengelighetskalenderen hans bare på hjemmesiden.

12. Bobsmade

Bobsmade

Lag et nettsted GRATIS

Bobsmade er et annet nettsted for et tilpasset malerfirma som gjør vanlige ting unike og kjempebra. Dine sko, snickers, hodetelefoner eller gitar – nesten alt du vil kunne males med flott design født i malerens sinn eller i ditt eget. Det er veldig spennende å utforske nettstedet fra seksjon til seksjon, med mange kule design og bilder.

Jeg kjenner virkelig ikke en person som vil nekte å tilpasse Chuck-ene sine ?! Du kan finne all hjelp du trenger, fra et størrelsesdiagram til en valutakalkulator, det er virkelig praktisk å ha det hele på ett sted i stedet for å surfe på nettet fra sted til sted. Så bare flere klikk – og tilbehøret ditt er mest unikt og uvanlig!

1. 3. Frihetsrocken

Frihetsrocken

Lag et nettsted GRATIS

Frihetsrocken er prosjektet som sentrerer rundt historien om den såkalte “The Freedom Rock” -blokken som ble funnet i Iowa. Hvert år males denne kampesten på forskjellige måter for å uttrykke takknemlighet overfor nasjonens veteraner og ære deres oppdrag i tjenesten til landet.

Nettstedet ser ganske interessant og til og med noe uvanlig ut. Når du kommer til hjemmesiden, vil du se Freedom Rock-videoen sammen med samlingene av årlige veggmalerier. Når du surfer på websidene, vil du kunne finne ut mer om nyheter, supportalternativer, kontakter og vanlige spørsmål som kreves for å finne mer informasjon om det viktigste nettstedets mål. Det er også muligheten til å koble seg til regnskapet til prosjektet i de sosiale nettverkene for å holde deg klar over all relatert info.

14. Twist Wine Company

Twist Wine Company

Lag et nettsted GRATIS

Twist Wine Company tilbyr eksklusive vingårdsspesifikke viner fra en rekke spesifikke klimasoner fra hele verden. Dette er den familiedrevne virksomheten som tilhører Vincenzo, Chenin og Audrey Cilurzo, som driver det eneste oppdraget – å lage viner folk vil drikke og lage vin til spesielle anledninger som alle vil kunne drikke hver dag.

Den generelle webdesignen kommer absolutt opp til den største bedriftsspesialiseringen. Alt innholdet vises på bakgrunnen med mange vinfat. Det er dette som gjenspeiler hovedfokuset og lar brukerne forstå den viktigste ideen fra de første sekundene av oppholdet på nettstedet.

For faste kunder og for førstegangskunder avslører nettstedet muligheten til å få tilgang til nettbutikken og legge inn bestillingen der. Dette er funksjonen som gjør nettstedet både informativt og praktisk om gangen – et perfekt prosjekt startet med Jimdo!

15. Sykkelinnpakning

Sykkelinnpakning

Lag et nettsted GRATIS

Sykkelinnpakning imponerer brukere fra første øyekast av sin høye kvalitet og underholdende videobakgrunn i full størrelse. Det eneste kikket på videoen gir forståelse for implikasjonen av nettstedet – og tilbyr sykkeltilbehør (rammeinnpakninger) for å gjøre rittene komfortable og trygge for alle.

Hvis du vil finne ut mer om innpakningene som er laget spesielt for forskjellige typer sykkelrammer, kan du se videoen som viser de detaljerte beskrivelsene og vurderingene av disse produktene. Når du blar nedover siden, ser du de viktigste funksjonene i disse produktene som hjelper deg med å få den viktigste ideen om bruken. Hvis du ønsker å oppdage flere interessante fakta, kan du få tilgang til Blogg-delen, som inneholder mange nisjerelaterte innlegg og lar deg dele dem i sosiale nettverk. I tillegg er det mulig å registrere seg på selskapets nyhetsbrev og sosiale nettverkskontoer for å holde deg oppdatert om alle bransjerelaterte nyheter.

Nettstedets ubestridelige høydepunkt er nettbutikken som er koblet til den. Det er her alle som har lyst til å kjøpe en sykkelinnpakning, kan legge inn en bestilling på nesten kort tid. Alt i alt er dette Jimdo-baserte nettstedet et levende utvalg av prosjektet som kombinerer informasjonsverdi og funksjonalitet.

16. Barnyard Blessing Goat Milk Soap

Barnyard Blessing Goat Milk Soap

Lag et nettsted GRATIS

Barnyard Blessing Goat Milk Soap er stedet, hvor du kan få frisk, 100% naturlig håndlaget såpe produsert direkte på Barnyard Blessing Farm av håndplukket melk fra melkegeitene, som er tilsatt organiske og rene essensielle oljer for høykvalitetsresultater.

Nettstedet inneholder uttømmende informasjon om gården, prosessen med såpeproduksjon, ingrediensene og andre relaterte detaljer. Alle, som er interessert i å få produktet, har muligheten til å få tilgang til butikkdelen, se på sortimentet som tilbys der og deretter bestille.

Har du lyst til å besøke gården personlig? Gå videre for å få tilgang til Kontakter-delen der du kan finne adressen og detaljerte veibeskrivelser for hvordan du kommer til gården. Nettstedet inneholder mange bilder tatt på gården som kan oppfordre til ønsket om å besøke stedet og kjøpe såpen som tilbys der. Dermed er det Jimdo-baserte prosjektet ganske enkelt, men informativt og brukerfokusert.

Bunnlinjen

Jimdo er en ganske uvanlig nettstedbygger, som gir brukerne to forskjellige nettbyggingsmetoder. Klassisk Jimdo-redaktør og Jimdo Dolphin varierer mye, når det gjelder brukervennlighet, bekvemmelighet, webdesign ferdigheter og, selvfølgelig, applikasjonsfære. Som du ser fra prøvene som ble gitt i gjennomgangen, fungerer AI Dolphin-verktøyet best for utvikling av enkle prosjekter til personlig bruk. Dette er porteføljer, enkle destinasjonssider og standard nettsteder som ikke er ment for forretningsbruk.

Hvis du trenger et mer komplekst prosjekt, lastet med funksjoner og avanserte designtilnærminger, er klassisk Jimdo-redaktør alternativet å vurdere. Plattformen vil være til stor hjelp for utforming av forretnings- og e-handelsnettsteder. For disse prosjektene tilbyr Jimdo alle slags verktøy for å gjøre nettstedet ditt stilig, moderne og vellykket. Hvis du ikke liker Jimdo, kan du prøve andre byggherrer av SaaS-nettsteder Wix, uKit eller Weebly.

Bruk hvert alternativ eller funksjon i nettstedbyggeren med omhu, ikke overbelast prosjektet med ting du ikke trenger. Vær oppmerksom på hvordan resultatene kan variere hvis du velger et feil fargeskjema eller til og med en mal selv. Ta deg tid, ikke trenger å skynde deg med denne, utforske funksjonene og tilpasningsmulighetene på nettstedet ditt, så får du et virkelig fantastisk resultat.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map