Beste Squarespace e-handelseksempler

Eksempler på e-handel for Squarespace


Square er en nettstedsbygger som posisjonerer seg som en alt-i-ett-plattform for å lage personlige og e-handelsnettsteder. Det gjør det mulig å bygge små til mellomstore nettbutikker, som ser fine ut og har anstendig ytelse. Nettstedsbyggeren er en flott løsning for gründere som ønsker å presentere produktene sine i det mest gunstige lyset, tiltrekke brukeroppmerksomhet og engasjere dem i handleprosessen..

Brukervennligheten til tjenesten er en av de mest avgjørende aspektene, mens funksjonaliteten til plattformen ikke henger etter. Så hvor bra er Squarespace når det kommer til opprettelse av e-handel? Kan det være en anstendig konkurrent til andre anerkjente systemer? Vi har gjennomgått noen av de mest tiltalende Squarespace e-handelseksemplene for å verve deres viktigste funksjoner og fordeler. Dette vil gi deg ideen om plattformens implikasjoner og e-handelsfunksjonalitet.

1. The Warre Store

The Warre Store

Beste e-handelsbyggere

The Warre Store er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter som trengs for å starte og effektivt drive birøktvirksomheten. Nettbutikken, som ble grunnlagt i 2008, drives nå av Teakwood Organics LLC, et familieeid selskap som er funnet i Kingsley, Michigan. De ser sitt oppdrag i å hjelpe kunder med å gjøre profesjonelle fremskritt innen birøktindustrien, og gir uovertruffen og enestående support, service og veiledning.

Hele nettbutikkens design og funksjonalitet overholder kundenes behov og krav, noe som gjør det enklere for dem å shoppe rundt og finne den nødvendige informasjonen uten å investere for mye krefter og tid. Alle nødvendige forretnings- og nettstedrelaterte data er tilgjengelige i de tilsvarende nettstedsseksjonene, inkludert Om oss, produkter, Bee-utdannede, Honningbesmakere, Warre Beekeeping og mer. Praktisk og intuitiv popup-meny bugner av kategorier og underkategorier som gir uttømmende informasjon om virksomheten og nettbutikken. For å få tilgang til produktene, trenger en bruker bare å registrere seg på nettstedet og gå videre til den praktisk organiserte handleprosessen. Det er veldig nyttig og tidsbesparende.

2. Crozet kaffe

Crozet kaffe

Beste e-handelsbyggere

Crozet kaffe er det ypperste destinasjonen for kaffefans, som bare foretrekker unike og merverdige kaffemerker. Crozet er et kjent kaffemerke med rik historie og eksepsjonell metod for kaffesteking og brygging. Nettbutikken som er tilgjengelig på nettstedet, presenterer originale Crozet-kaffesorter som vises i utstillingsvinduet. Det er imidlertid ganske komplisert å kalle produktutvalget omfattende. Det er bare tre kaffesorter som blir solgt her nå.

Bildene av produktene ser realistiske og tiltalende ut. Før du bestiller, bør du velge steken du foretrekker, sjekke om den er på lager og se gjennom de detaljerte produktbeskrivelsene. Det er mulig å spesifisere mengden kaffepakker du ønsker å få. Ekte Crozet-fans kan i tillegg bestille en merke-T-skjorte i den separate nettbutikkdelen. Kundevurderingsfunksjonen blir også realisert her, slik at alle kunne skrive noen få linjer for å dele inntrykk av kjøpet som er gjort. Nettbutikken er ganske enkel, men produktene den tilbyr for salg er beskrevet til fordel her.

3. Little Clay Land

Little Clay Land

Beste e-handelsbyggere

Little Clay Land er et sted hvor du kan handle fantastiske, tilpassede håndskulpterte leireportretter, miniatyrer og figurer laget av Laura. Når du får tilgang til nettbutikken, får du en mulighet til å velge mellom tre shoppingmuligheter, nemlig Custom Portraits, Gift Cards og Nativities. Hver kategori kommer med lyse originale bilder av verk laget av Laura, forfatteren og mesteren. Det er også detaljerte instruksjoner om hvordan du bestiller, hvilke trinn du må gjennomføre for å gjøre det og hvordan du finner ut prisen på kjøpet. Det siste avhenger av flere parametere, som også er vervet i bestillingsdelen.

Forfatteren beskriver fraktinformasjon i detaljer, forskjellige alternativer og tiden det tar å motta en bestilling. Hvis det fortsatt er spørsmål igjen, kan du sende en e-post til masteren for å fjerne alt. Et virkelig høydepunkt i nettbutikken er delen “Bak the Scene” -delen, som gjør det mulig å se arbeidet med å lage leirfigurer. Det gir en kraftig trang til å gjøre en bestilling!

4. Reno Chicago

Reno Chicago

Beste e-handelsbyggere

Reno Chicago er et nettsted for et tilfeldig sted i Logan Square, hvor alle kan spise måltider og tilbringe god tid i vennekretsen. Butikkdelen på nettstedet presenterer en liste over merkevareprodukter som nyter popularitet hos besøkende og fans av stedet. Dette er stort sett klær for barn og voksne, kaffe og annet tilbehør her. Listen er imidlertid ikke lang og består bare av noen få elementer.

Hvert produkt som tilbys for salg kommer med kortfattede beskrivelser, prisspesifikasjon samt størrelse / mengde parametere. Dette gjør shoppingprosessen enkel og rask. Når du surfer i nettbutikken, får du imidlertid inntrykk av at den er ufullstendig og krever forbedringer eller regelmessige oppdateringer. Det er for lite produkter her, mens beskrivelsene deres etterlater mye å ønske også.

5. Alexandra Grecco

Alexandra Grecco

Beste e-handelsbyggere

Alexandra Grecco er en nettbutikk som tilbyr en fantastisk og inspirerende brudesnor og klassiske kleskolleksjoner designet av Alexandra Grecco. Hver samling er unik på sin måte, ettersom Alexandra har en klar visjon om brudenes preferanser. Butikkavdelingen kommer med rullegardinmenyen, som inneholder hovedproduktkategoriene og bestillingsdetaljer. Dette er Brudeutstyr, RTW Classics, Limited Edition, Brudeeksempel på salg og butikkpolitikk.

Uansett hvilken kategori du besøker og hvilket produkt du velger, vil du bli tilbudt dens detaljerte egenskaper og flere bilder for å få et inntrykk av hvordan en bestemt kjole eller tilbehør ser ut i virkeligheten. Bildene er av høy kvalitet og gir en detaljert oversikt over hvert element. Nettbutikken så vel som hele nettstedet har et skånsomt og lett fargevalg, som holder seg til nettstedets tema. Det skaper positivt inntrykk hos førstegangsbesøkende, som kommer over nettstedet og leter etter den beste avtalen.

6. Ryan Putnam Shop

Ryan Putnam Shop

Beste e-handelsbyggere

Ryan Putnam Shop er nettstedet opprettet av Ryan Putnam, som – ikke overraskende – er en designer, illustratør og en pottemaker. Den første tanken du har på hodet når du går til nettstedet er “Huh, simple”, men hovedideen er å fokusere på produktene og verkene. På grunn av denne enkelheten blir du ikke distrahert av noe, det være seg bannere med irriterende annonser eller lyse farger. Nettstedets viktigste fargeskjema er hvit & blå, og fordi Ryan er en designer, holder nettstedet hans fast til alles minne. Alt er ganske tilpasset fra favicon og slutter med produktene som er til salgs.

Gjennom nettstedet tilbyr Ryan sin grafiske designkompetanse til bedrifter og enkeltpersoner. Butikken med verkene hans og et enkelt betjent vognsystem er grunnlaget for nettstedet, men det er også en Om-side hvor du kan lære litt om personen bak nettstedet, finne en kort FAQ, et kontaktskjema, muligheten til å abonner på de siste oppdateringene og nyhetene, og følg Ryan på sosiale medier.

Designet er ekstremt enkelt, men det er det som gjør det vakkert.

7. Beatrice Kim

Beatrice Kim

Beste e-handelsbyggere

Beatrice Kim er et nettsted for kvalitet som ble opprettet av enda en talentfull kunstner. I dette tilfellet, i stedet for digital kunst, lager hun smykker. Beatrice Kims smykker er blitt kjent som en pioner for den “håndlagde renessansen” av Boston Globe. Det er ganske karakteristisk jeg burde si, men hva med nettstedet hennes?

Vel, jeg elsker den kreative bruken av glidebryteren, den gir nettstedet et moderne utseende fra starten av. Hver seksjon har en haug med vakre bilder som presenterer Kims håndlagde smykker. Det er ingen bedre måte å beskrive det kreative arbeidet du vil selge for å vise det. Den visuelle appellen er et viktig aspekt av enhver artists nettsted, og Kim bruker dette til sin fordel. Den ultimate stilen til nettstedet er minimalisme. Du vil ikke finne mye tekst på nettstedet, og du vil heller ikke se høye farger. Alt er på sin plass fra kontaktskjema til sosiale medieknapper, fra presseomtaler til Kims personlige blogg.

Menyen er imidlertid litt ulogisk, jeg tror den kan være enklere og mer tilgjengelig. Men uansett er nettstedet fremdeles et stort utvalg.

8. Tenk kaffe

Tenk kaffe

Beste e-handelsbyggere

Tenk kaffe er designet ikke bare som en butikk for å kjøpe kaffe av høy kvalitet på nettet, men også som et sted å lære mer om kaffeproduksjon. Spesielt bruker nettstedet effektivt følgende Squarespace-funksjoner: registreringsskjema, blogg og butikk for nyhetsbrev. Det er bra å ha jobbmuligheter og kontakte oss knapper festet til bunnen av siden, uansett om du blar opp eller ned. Deres egendefinerte favoritter er veldig enkelt å huske, noe som er bra.

Ved å inkorporere bilder av land der kaffesortene de selger kommer fra, får du en god følelse av geografisk mangfold og utvalg, og finne informasjon om selskapets innvirkning, så vel som å bruke nettstedets søkefelt er rett innenfor rekkevidde.

Selv om det er mange ting som kan læres fra Think Kaffes nettsted, er det også noe rom for forbedring. Jeg skulle ønske de brukte bilder av høyere kvalitet, og det vil være bra å faktisk ha illustrasjoner til noen artikler. For eksempel, i reisedagboksseksjonen, som ser dårlig og tom ut med for mye tekst, er det veldig vanskelig å forstå informasjonen, til tross for at den er ganske interessant. Det vil også være bra å ha noen sider i forskjellige farger for å skape visuell interesse og spenning ved hjelp av kontraster. Uansett gjorde de en god jobb for å gjøre nettstedet sitt til å se innbydende og koselig ut, akkurat som på kafeene.

9. Combo Nuvo

Combo Nuvo

Beste e-handelsbyggere

Combo Nuvo er et annet profesjonelt utvalg av nettstedet som ble lansert med Squarespace. Du kan tenke at det ikke er behov for at musikere har sin egen webside, for i dag har du mange muligheter til å laste ned hvilket som helst spor du ønsker fra en musikklagringstjeneste. I motsetning til det, ja, det kan virke slik, men hvis du dikker dypere, er en artists nettsted et spesielt sted som gjenspeiler bandets personlighet, dens musikkstil, skaper et spesielt bånd med fansen og gjør nye melodier umiddelbart tilgjengelig til mennesker over hele kloden.

Combo Nuvo er entusiastiske og profesjonelle, det samme er nettstedet deres, som finner en god balanse mellom enkelhet og verdifullt innhold. Hver side på nettstedet inneholder nyttig og relevant informasjon presentert på en enkel og forståelig måte. Jeg elsket spesielt måten de formaterte Om oss-siden med artistenes bio og bilder.

Korpset bruker det innebygde handelsverktøyet for å selge musikken sin på nettet, som er tilgjengelig på CD, samt en digital nedlasting av album og individuelle spor. Så i utgangspunktet har de et to-i-ett nettsted – et visittkort og en nettbutikk. Det eneste som mangler er sosiale medier. Det er vanskelig å forestille seg et moderne nettsted uten dem, men det er veldig enkelt å håndtere dette problemet. De har også en bloggside og en mediaseksjon hvor du kan se noen videoer med Combo Nuvos jazz. Så langt designen går, kan jeg med sikkerhet fortelle at det er så jævlig bra at andre band bør vurdere å bruke det som et eksempel. Ryddig og elegant antyder det at bandet produserer god musikk som er lett å høre på og morsomme.

Alt i alt, i alle aspekter er det ganske fantastisk nettsted, som jeg synes er veldig spennende å utforske.

10. Laicale

Laicale

Beste e-handelsbyggere

Laicale er en kjent NYC-frisørsalong og et annet vakkert nettsted som bruker Squarespaces eCommerce-motor.

Hva synes du om svart farge? Nei, det er ikke deprimerende eller melankolsk. Faktisk er det stilig. Det er hva du tenker når du besøker Laicale-nettstedet. Besøk nettstedet og se selv! Nettstedet har et ganske profesjonelt design. Hovedfarger er svarte & hvitt, det er en tidløs klassiker som alltid fungerer.

En annen god ting med nettstedet er at det har en sosial media bar med hendige og praktiske knapper. Det eneste jeg tror de skal gi er et direkte kontaktskjema. Med det ombord vil nettstedet nesten helt sikkert være en av de beste i feltet.

11. cosmik

cosmik

Beste e-handelsbyggere

cosmik er en ganske uvanlig prøve av en nettbutikk designet på bakgrunn av Squarespace-plattformen. Nettbutikken selger frysetørket iskrem av høy kvalitet som kunder kan ta hvor enn de går. Iskremen består av økologiske førsteklasses ingredienser av høy kvalitet som bidrar til sin eksepsjonelle smak og positive helseeffekter. Produktet er usmeltbart, noe som gjør at det skiller seg ut fra mengden og får økende popularitet hos brukerne.

Nettstedet har enkel og intuitiv navigering, og gir rask tilgang til nettbutikken, som tilbyr flere typer crunchy, kremet, premium frysetørket is. Nettstedet tilbyr gratis levering på hver ordre, og dermed gjør det rimelig for hver eneste kunde. I tillegg er det en mulighet til å abonnere på nyhetsbrevet som genereres av systemet, som lar deg motta varsler om nyere iskremoppdateringer for å holde deg oppmerksom på de brennende tilbudene. Den samme informasjonen er tilgjengelig i sosiale nettverkskontoer, noe som også bidrar til økningen i populariteten til nettbutikker.

12. Bjeffende hundesko

Bjeffende hundesko

Beste e-handelsbyggere

Bjeffende hundesko er en nettbutikk som selger et rikt utvalg av sokker, som sikrer den høyeste produktkvaliteten og eksepsjonell komfort for hver eneste kunde. Nettstedet fokuserer på å tilby det høyeste nivået av profesjonalitet, overholdelse av behovene og spesielle krav til klienter.

Når du har registrert deg i nettbutikken, får du øyeblikkelig tilgang til det rike settet med produkter som er tilgjengelig på lager. Katalogen omfatter avstivningssokker, Swiftwick sokker, fotpleieprodukter, gode kjøp osv. Det er også en mulighet til å komme i kontakt med nettbutikkrepresentanter ved å fylle ut det elektroniske skjemaet som er tilgjengelig i Kontakter-delen eller ved å bruke adresse / telefon / e-post for direkte tilgang. En av de ubestridelige fordelene med nettstedet er tilgjengeligheten av Google Maps-widgeten som forenkler prosessen med å nå selskapet. Dette bidrar til brukertilfredshet og generell vekst på nettstedet.

1. 3. Cedar Cold Frames

Cedar Cold Frames

Beste e-handelsbyggere

Cedar Cold Frames er en Squarespace-basert nettbutikk, som fokuserer på å selge flere kalderammer på toppen av linjen. De skiller seg ut fra mengden på grunn av deres kvalitet og overflod av avanserte funksjoner – fra automatiske utluftingsalternativer og opp til ergonomiske design, som sikrer stressfri og praktisk hageprosess.

Nettbutikkdesign ser enkel, intuitiv og lett å bla gjennom. Den generelle bakgrunnsfargen er snøhvit med fargede bilder som står mot den. For å sikre maksimal brukervennlighet og nettleservennlighet er nettstedet logisk delt inn i flere seksjoner. Det er her brukere kan finne ut mer om ideen om prosjektoppretting, produktene som er tilgjengelige på lager, monteringsinstruksjonene og nettbutikkontaktene.

Nettsideforfattere har også tatt vare på informasjonsverdien, og har lagt til brukeruttalelser for å gi potensielle kunder objektive og sannferdige anmeldelser av sine tidligere kunder. Bloggseksjonen, som også er tilgjengelig på nettstedet, kommer med mye hagearbeid og kaldt rammerelaterte instruksjoner som kan komme til nytte for alle som har ideen til å engasjere seg i virksomheten. Nettstedet gir også tilgang til sosiale kontoer til nettbutikken, som inneholder den oppdaterte bedriftsinformasjonen abonnentene kan være interessert i. Cedar Cold Frames er den lyse prøven fra nettbutikken som inkluderer funksjonalitet, tiltalende design og intuitiv natur, alt i en pakke.

14. Grevling av grevling av grevling

Grevling av grevling av grevling

Beste e-handelsbyggere

Grevling av grevling av grevling er en nettbutikk av høy kvalitet som spesialiserer seg på revolvergrep beregnet på ivrige skyttere. Alle grepene som er tilgjengelig på lager her er håndlaget av butikkeieren David Gates, som også er en profesjonell trearbeider med livslang erfaring. Nettbutikken tilbyr ikke bare utvalg av produkter for salg, men den lar også tilpasse de valgte grepene for å gi dem et preg av tilpasning.

Bortsett fra den integrerte e-handelsfunksjonaliteten, leverer nettstedet rikelig med relatert informasjon som takler prosessen med å passe grep, video- og fotoomtaler av de mest populære modellene, samt generelle fakta om produktet potensielle kunder kan være interessert i.

Når det gjelder design av nettbutikker, imponerer nettstedet brukere med bilder, videoer og lysbildefremvisning på fullskjerm som gir de detaljerte produktegenskapene og gjør det mulig å se varene du planlegger for å bli mer oppmerksomt. Hvis du ikke klarer å finne produktet du leter etter, kan du prøve å bruke søkefilteralternativet for å forenkle handleprosessen og kutte ned søketiden.

15. Kampøks

Kampøks

Beste e-handelsbyggere

Kampøks er en moderne USA-basert nettbutikk av det uavhengige animasjons- og designstudioet som drives og administreres av Adam Plouff – en profesjonell designer og animatør. Nettstedet ble opprettet med Squrespace, som er avslørt i sin funksjonalitet, design og e-handelsfokus. Nettbutikken gir tilgang til den fyldige produktkatalogen for animasjonsprosjekter ment for After Effects.

Hele nettsteddesignet tilsvarer totalt spesialiseringen. Den rådende mengden bilder presenteres her i grafisk modus, noe som perfekt passer nettbutikkens fokus og produktpresentasjon. Det er også interessante og underholdende videoomtaler av produkter her, som også bidrar til å øke brukerens interesse og engasjementsgrad. Hvert produkt kommer i tillegg med detaljerte beskrivelser og kjøp nå-knapper som gjør det mulig å legge inn en bestilling direkte på nettstedet.

Før en bestiller, kan en bruker i tillegg se gjennom andre kundevurderinger og attester, samt gjennom FAQ-seksjonene for å finne svar på alle spørsmålene han / hun er opptatt av. Kontoknapper for sosiale nettverk gjør det mulig å holde oversikt over oppdateringene til nettbutikken / virksomheten ved å se gjennom sosiale nettverksstrømmer. Det er også mulig å registrere seg for e-postoppdateringer for å følge nylige hendelser, nyheter og nyttige oppdateringer. Alt i alt er Battle Ax en av de beste prøvene av nettbutikker opprettet med Squarespace nettstedbygger.

Bunnlinjen

Mange moderne selskaper og uavhengige fagpersoner benytter seg av e-handel for å vise frem og selge produktene sine globalt, og en av de enkleste måtene å få en nettbutikk i gang er å bruke en nettstedsbygger med e-handelsfunksjoner, som Squarespace. Det er ikke rart ettersom nettstedbyggeren kommer med en av de kraftigste, fleksible og funksjonsbelastede e-handelsplattformene som ikke bare gjør det mulig å starte alle slags små-til-store nettbutikker, men også tillater deres dype tilpasning via bruken av det avanserte integrerte verktøysettet.

Nettsteder som er lansert med Squarespace, ser noen ganger litt like ut, men de har ypperlig ytelse og har fantastiske design som alltid gir brukerens oppmerksomhet. Hvis du ønsker å være den neste nettstedet med Squarespace, kan du bare legge igjen en kommentar nedenfor!

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map