Beste Squarespace-porteføljeeksempler

Beste Squarespace-porteføljeeksempler


Squarespace – er en nettskipsbygger, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av sin avanserte funksjonalitet, tilpassbarhet og fleksibilitet. Plattformen gjør det mulig for nettstedutviklere med kreative ideer og langvarige ambisjoner om å starte profesjonelle prosjekter for å dekke deres behov.

Nettstedbyggeren er et perfekt valg for kunstnere, designere, fotografer og reklamer, som har til hensikt å vise frem verkene sine for målgruppen ved hjelp av porteføljeutvikling. I så måte har Squarespace mye å tilby sine abonnenter. Systemet leveres med et hendig dra-og-slipp-redigeringsprogram, integrerbare widgets, innebygd alternativ for sosiale nettverk etc. som sikrer intuitiv, enkel og praktisk webdesignprosess. Det er også flere integrerte funksjoner her, som bidrar til effektiviteten og kvaliteten på prosedyre for opprettelse av portefølje. Disse inkluderer Cover Page Builder, Logo Maker, Style Editor og mange flere. En slik imponerende funksjonalitet er med på å skape, oppdatere, administrere og markedsføre profesjonelle porteføljer.

La oss ta en titt på noen av de beste eksemplene på porteføljens nettsteder som ble lansert med nettstedbyggeren for å oppdage hele spekteret av Squarespace-funksjoner. Dette er en helt sikker måte å definere hvor nøyaktig prosjektet ditt kan se ut og hva du kan forvente av det.

1. Arthur Korbiel Photography

Arthur Korbiel Photography

Lag en portefølje gratis

Arthur Korbiel Photography er en profesjonell portefølje av en Canada-basert bryllupsfotograf – Arthur Korbiel, som har utmerket seg som fotografekspert. Arthur tilbyr profesjonelt engasjement og bryllupsskytingstjenester, og behandler hvert prosjekt med spesiell oppmerksomhet, kreativitet og omsorg.

Porteføljen er det beste beviset på Arthurs profesjonalitet og ekspertise. Nettstedet ser forsiktig ut, nisjefokusert og informativt. Når du kommer til hjemmesiden, ser du i utgangspunktet et fullskjermfoto av et par på bryllupsdagen deres som står mot den blå overskyede himmelen. Det ser virkelig tiltalende ut, og presenterer porteføljefokuset på best mulig måte. Når du blar nedover siden, vil du komme over detaljert informasjon om fotografen og noen av hans fargede og svart-hvitt-bilder. Det er også tilgang til Arthurs fotosamlinger – de som inneholder bryllups- og forlovelsesbilder. Det er også “Book Now” -knappen som omdirigerer til den tilsvarende kontaktsiden. Det er her du kan fylle ut det elektroniske bestillingsskjemaet eller finne ut kontaktinformasjonen.

For å finne ut mer om Arthur og hans karriere, kan du bla gjennom rullegardinmenyen, som gir tilgang til all nødvendig informasjon. Spesiell oppmerksomhet bør gis til Portfolio-siden, hvor man kan se gjennom bryllup, forlovelsesbilder samt filmer laget av forfatteren. Hvert bilde kommer med forhåndsvisningsalternativet som gjør det mulig å se verkene i detaljer. Det er en perfekt prøve av en Squarespace-drevet portefølje!

2. Makisha Noël

Makisha Noël

Lag en portefølje gratis

Makisha Noël er et personlig prosjekt som tilhører Makisha Noël, en digital markedsføringsspesialist, merkevarestrateg, speaker, eventvert og bare en lidenskapelig digital nomade. Makisha ser sitt oppdrag i å hjelpe klienter med å designe og promotere prosjekter for å ta dem til neste nivå. Hun gjør det gjennom re-branding, merkevareutvikling og strategivekst, historiefortelling, sosiale mediestyring og andre merkeutviklingsverktøy.

Nettstedet omfatter flere må-ha-spørsmål som dekkes på flere sider, nemlig About, Services, Portfolio og Blog. Hver seksjon takler et bestemt aspekt potensielle kunder kan være interessert i. Det er en mulighet til å finne ut fakta om Makisha og tjenestene hun tilbyr, mens Portfolio-siden gir tilgang til de vellykkede gjennomførte prosjekter. Bloggseksjonen inneholder på sin side nyttige artikler relatert til den store Makishas spesialisering. De blir regelmessig oppdatert for å gi leserne oppdatert informasjon de kan være interessert i.

Høydepunktet i porteføljen, som skiller den fra andre lignende prosjekter, er delen “Arbeid med meg”. Det er her man kan fylle ut forespørselsskjemaet, spesifisere de forespurte prosjektrelaterte detaljene. Det er et nyttig alternativ for potensielle kunder som er villige til å forholde seg til forfatteren.

3. Ben Rizzo

Ben Rizzo

Lag en portefølje gratis

Ben Rizzo er et annet utvalg av en kvalitetsporteføljeside designet med Squarespace. Porteføljen tilhører Ben Rizzo – en profesjonell kunstner, som ønsker å presentere sin kreativitet for publikum og fortelle dem om hans personlige og ganske unike visjon om maleri og kunst generelt.

Porteføljen ser ganske enkel ut ved første blikk, og det er definitivt noen må-ha elementer som mangler her. Dette merkes helt fra de første øyeblikkene som ble brukt på nettstedet. Når du kommer til hjemmesiden, ser du i første omgang to forsider på fullskjerm – Malerier og tegninger. Det er ganske bra, ettersom du har en mulighet til å gå direkte videre til prosessen med å bla gjennom gallerier. Hver galleriseksjon inneholder dusinvis av kunstverk laget av Ben. Det er også forhåndsvisningsalternativet, som gjør det mulig å se hvert verk nærmere, glede seg over det spesielle lokket. Dette hjelper deg med å føle forfatterens visjon og kreative talent.

På den annen side vil du ikke finne noen informasjon om Ben, hans biografi, karriere, profesjonelle fremskritt eller kunsttrender han følger. Dette er en av de mest avgjørende forfallene i denne porteføljen. For å spesifisere detaljene du er interessert i, må du gå videre til Kontakter-delen eller til Instagram-kontoen til artisten, som også er tilgjengelig her. Disse brukerne, som er interessert i kunst, vil sette pris på en mulighet til å lese innleggene som er publisert i leksjonene. Det er ikke mange av dem her, men siden blir jevnlig oppdatert med nye nisjerelaterte artikler.

4. Lee Holmes

Lee Holmes

Lag en portefølje gratis

Lee Holmes er en kvalitet, informativ og funksjonsbelastet portefølje av Lee Holmes, en profesjonell filmprodusent, produsent, regissør, redaktør og ekspert på bevegelsesgrafikk. Lees erfaring er virkelig enorm og imponerende, alt fra produksjon av spillefilmer og opp til oppretting av musikkvideo og samarbeid med verdenskjente selskaper som National Geographic TV & Virgin EMI eller Harper’s Bazaar. Dette er med på å skape et positivt inntrykk av Lee, hans talent og profesjonelle prestasjoner.

Porteføljen imponerer hver eneste besøkende fra de første sekundene av surfing. Når du kommer til hjemmesiden, ser du først bilder på full skjerm fra forfatterens samling. De har ingen beskrivelser eller påtegninger som kan hjelpe deg med å oppdage detaljene i disse prosjektene.

Det eneste du vil legge merke til på siden er Enter-knappen som vil omdirigere deg til andre nettsider. Det er faktisk bare to av dem her, men det er nok når det kommer til porteføljeutvikling. Siden Om gir kort info om Lee og hovedkontaktene hans, mens den valgte arbeidssiden lar deg forhåndsvise noen av de beste prosjektene som er laget av filmskaperen. I tillegg er det tilgang til forfatterenes sosiale nettverkskontoer, der man også kan finne ut de manglende detaljene. Dette er et interessant utvalg av Squarespace-porteføljen.

5. Christine Gregory Photography

Christine Gregory Photography

Lag en portefølje gratis

“Jeg er forelsket i å fange kjærlighet” – det er mottoet som vises på hjemmesiden til Christine Gregory Photography brukere ser når de besøker porteføljen. Nettstedet tilhører Christine Gregory, en profesjonell fotograf, som er bosatt i Virginia. Christine fokuserer hovedsakelig på portretter, men hun gjør også noe fotografi på egen hånd, som nyter popularitet hos kundene. Hun innrømmer at hun elsker å jobbe med mennesker og at hun har en spesiell lidenskap for å fange ekte følelser og spesielle øyeblikk hun kan dele med par og familier.

Porteføljen er virkelig fantastisk, da den lar de spesielle følelsene avdekkes på hvert bilde. Helt fra første sekund du bruker på hjemmesiden, får du lyst til å fortsette å bla gjennom porteføljen for å se alle galleriene med egne øyne. Og det er ikke rart, fordi hjemmesiden innebærer et svart-hvitt-bilde av fullskjerm på et par, som ser så milde, romantiske og spesielle ut at du føler trang til å se resten av Christines mesterverk. For å gjøre det, trenger du bare å aktivere Capures-knappen for å bli omdirigert til selve porteføljen. Det er også tilgang til Christines kontoer i populære sosiale nettverk, der brukere kan finne ut mer om henne.

Når du kommer til porteføljesiden, vil du også føle den spesielle lokkemåten og uvanlige atmosfæren, som er så typisk for fotografen. Dette manifesteres opprinnelig i navnene på galleriseksjoner, som høres unike ut, men likevel så spesielle. Dermed kan du bla gjennom følgende seksjoner: Kyss, The I Dos, Moms and Dads and Babies, Living, A Boudoir. Det er også Kontakt-, Om- og Bloggsider her som gir uttømmende informasjon om Christine. Det er faktisk en spesiell Squarespace-basert porteføljeutval!

6. Mine tilfeldige visninger

Mine tilfeldige visninger

Lag en portefølje gratis

Mine tilfeldige visninger leverer interessant og nyttig informasjon om Derrick Lee Parker. Han er en profesjonell fotograf, historieforteller, webdesigner og til og med kit flyer. Denne porteføljenettstedet er et spesielt sted for Derrick å dele både bilder og livshistorier som avslører hans personlighet.

Nettstedet ser ikke intrikat ut eller overbelastet med spesielle funksjoner eller designelementer. I stedet er det enkelt, godt strukturert og intuitivt – det er akkurat det de fleste brukere setter pris på ved slike prosjekter. Hjemmesiden inneholder mange små fargede bilder tatt av Derrick, som står mot den hvite bakgrunnen og ser virkelig forlokkende ut. Det er også kort info om fotografen så vel som tilgang til hans flere sosiale nettverkskontoer, der alle kan finne ut mer om ham og bla gjennom bildesamlingene hans.

Fra hjemmesiden kan du komme til en av to seksjoner – bilder eller historier – med bare noen få klikk. Bilder-siden inneholder på sin side flere underkategorier basert på typen innhold som er inkludert. Dette er bilder, historier, fotograferingstimer og om meg. Det er også noen av kundevurderinger her som hjelper til med å skape det rette inntrykket om forfatteren. Stories-siden er stedet, der Derrick kan uttrykke sin glede over å ta bilder, hobbyer, ideer og interessante livshistorier. Det er mulig å sortere historiene etter kategori her for å finne de du virkelig er interessert i. Det er praktisk og praktisk for alle.

7. Hues of Comfort

Hues of Comfort

Lag en portefølje gratis

Hues of Comfort er en fotografiportefølje som eies og forvaltes av Nicole. Dette er stedet, der hun har en tendens til å publisere fotografier og interessante innlegg om livssituasjoner og historier hun gjerne vil dele med leserne sine.

Nettstedet skaper positive inntrykk helt fra starten – det ser lyst og attraktivt ut, noe som fremkaller ønsket om å fortsette å bla gjennom de andre seksjonene. Samtidig vil du ikke finne mange innlegg her, da de viktigste porteføljefokuset sentrerer rundt bilder tatt av Nicole. Det er imidlertid typisk for denne typen prosjekter.

Porteføljesiden med en fantastisk fotosamling snakker bedre enn ord. Alle bildene er delt inn i gallerier med hensyn til nisjene de tilhører. Disse inkluderer gater, landskap, Mundane og portretter. Hvert bilde kan sees i detaljer, og hvert av dem har høy kvalitet. Dette er det beste beviset på Nicoles profesjonalitet. Bortsett fra porteføljesiden, kan man få tilgang til sidene Blogg, Kontakter og Om. Sosiale nettverkskontoer til fotografen er også tilgjengelige her. Dette bidrar til porteføljens funksjonalitet og nettleservennlighet. Stor jobb som absolutt er verdt oppmerksomheten!

Bunnlinjen

Square er en av de mest funksjonsbelagte og populære DIY nettstedbyggere, som fortjener å bli inkludert i listen over de beste moderne nettverksbyggingsverktøyene. Plattformen er funksjonell og fleksibel nok til å la brukere lage forskjellige typer prosjekter. Funksjonssettet og integrerte designtilpassingsverktøyene gjør det imidlertid til et godt valg for utvikling av porteføljeside.

Porteføljer designet med Squarespace ser funksjonsbelastet og visuelt tiltalende. De kommer med alle nødvendige seksjoner, kategorier og webdesignelementer. Nettstedsbyggeren gjør det mulig å lage og integrere merkevarelogoer og forsider for å gi hver portefølje tilpasset design. Det er også en mulighet til å laste opp bilder av høy kvalitet for å lage fantastiske gallerier, integrere sosiale medieknapper, skjemaer på nettet og andre elementer som er et must-have for enhver profesjonell portefølje. Dette er hva som gjør Squarespace til et verdig valg for alle som har en intensjon om å starte et prosjekt for å vise frem kunstverk eller personlige mesterverk.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map