Beste Ucraft-nettstedeksempler

Beste Ucraft-nettstedeksempler


Ucraft – er en skybuilder, hvis anvendelsesområde kommer til utvikling av forretningsnettsteder og destinasjonssider. Plattformen er relativt enkel å bruke for mennesker med forskjellig webdesignbakgrunn, selv om nybegynnere kan kreve mer tid på å mestre tjenesten og begynne å bygge prosjekter med den.

Ucraft gjør det mulig å lage responsive nettsteder som kommer med fullskjermblokker, avanserte nettopprettingsfunksjoner og flat design.

Nettstedsbyggeren er helt gratis, men den har flere betalte alternativer som kommer med en 2 ukers gratis prøveperiode som gjør det mulig å teste hele funksjonssettet for tjenesten. Denne gangen er mer enn nok til å forstå om plattformen oppfyller dine behov eller ikke. For å hjelpe deg med å ta det riktige valget, ta deg god tid til å se de beste prøvene av Ucraft-drevne nettsteder. Dette er en sikker måte å sjekke systemets funksjonalitet og funksjonssett. La oss komme i gang nå.

1. SNKH Studio

SNKH Studio

Lag et nettsted GRATIS

SNKH Studio er et studio med base i Yerevan, som har spesialisert seg på interiør- og arkitekturdesign siden 2014. Stedet er kjent for sitt ambisiøse og unge team, fantastiske portefølje av vellykkede prosjekter og ønsket om å endre stedene de designer om til bedre . Du finner ikke mange tekster og beskrivelser her, siden nettstedet hovedsakelig tilbyr en omfattende portefølje av sine arbeider med prosjektnavn.

Når du får tilgang til hvert prosjekt, vil du finne dets korte beskrivelse (beliggenhet, ferdigstillingsstatus, år, område osv.). Nettstedsmenyen inneholder også People, Media og Say Hi-seksjoner samt tilgang til kontoer på sosiale nettverk. Disse funksjonene gjør det mulig å finne ut mer om teamet av designere som jobber for selskapet og artikler publisert i mediekildene for å gi maksimal informasjon potensielle kunder ønsker å vite.

2. Vi forklarer det

Vi forklarer det

Lag et nettsted GRATIS

Vi forklarer det henter brukerens oppmerksomhet helt fra de første sekundene som ble brukt på nettstedet på grunn av den animerte bakgrunnen presentert på hjemmesiden. Hvis du har det travelt, trenger du ikke å bla videre for å forstå hva selskapet spesialiserer seg i. Imidlertid, hvis du har tenkt å bli deres kunder, vil du være spent på å utforske porteføljedelen og finne ut beskrivelsen av videoproduksjonsprosess i aksjon.

Teamet med utviklere presenteres også her, på hjemmesiden. Ønsker du å komme i kontakt med dem? Så skynd deg å fylle ut kontaktskjemaet, spesifiser navnet ditt, typen prosjekt du trenger og budsjettet du er klar til å investere. Registrer deg for et nyhetsbrev for å være oppmerksom på studiooppdateringer og spesialtilbud. Dette er de viktigste funksjonene som gjør dette prosjektet til en anstendig prøve av Ucraft-nettstedet.

3. NGUYEN Ekspedisjoner

NGUYEN Ekspedisjoner

Lag et nettsted GRATIS

NGUYEN er et prosjekt, som eier og leder er Viet Nguyen – styreleder og grunnlegger av Nguyen Expeditions, et hardt teknologiselskap. Selskapet er involvert i å bygge, anskaffe og investere i hardteknologiske virksomheter. Nettstedet tilbyr en blogg og en investeringsportefølje, som omfatter digitale prøver av apper, nettsteder, online programmer og programvare de har fullført.

Prosjekteringen av prosjektet ser noe dystert ut, om ikke en gang mystiker. Den svarte bakgrunnen skaper stilig, men likevel et litt uvanlig inntrykk. Samtidig fokuserer den brukerens oppmerksomhet på innleggene og tjenestelisten selskapet tilbyr. Du kan følge selskapets oppdateringer i sosiale kontoer ved å registrere deg for dem på nettstedet. Når du besøker kontaktsiden, kan du ikke bare finne ut måtene å komme i kontakt med selskapet, men også å gi en donasjon for ytterligere forbedring og utvikling av selskapet.

4. Maerten & partnere

Maerten & Partners

Lag et nettsted GRATIS

Maerten & partnere er et interims- og prosjektledelsesbyrå som har rik erfaring med bedriftsvirksomhet. Grunnleggeren av selskapet er Tom Maerten, som jobber i nært samarbeid med andre teammedlemmer for å gi det beste resultatet. Nettstedet til selskapet har stilig forretningsutseende.

Det er ikke noe overdreven der – alle elementene er på deres steder, mens den lyse bakgrunnen effektivt fremhever de viktigste nettstedsseksjonene. Menyen på nettstedet gir tilgang til listen over tjenester selskapet tilbyr, kundeanmeldelser, åpne oppdrag, interimlederteam og kontakter. All informasjon er godt strukturert for å sikre maksimal brukervennlighet, bekvemmelighet og tidsøkonomi.

5. Yerishi Milano

Yerishi Milano

Lag et nettsted GRATIS

Yerishi Milano er et Luxury Handbag-merke som er grunnlagt og basert i Milano. Ideen om merkevareskaping tilhører Irina Yeritsyan, den armenske motedesigneren som er kjent for sin uforutsigbarhet og unike visjon om femininitet. Hennes veske-design får alltid oppmerksomhet fra kvinner fra hele verden på grunn av deres blanding av italiensk luksus og nyskapende moderne stil så vel som eklektisk unik design.

Nettstedet har moderne utseende, og det kommer absolutt opp til nisjespesialiseringen av selskapet. Det bugner av tematiske moterelaterte bilder som skiller seg klart ut mot den hvite bakgrunnen til prosjektet. Nettstedet har fire sider som dekker alle problemene kundene kan være interessert i. Disse inkluderer Om oss-siden som forteller historien om Irina, hennes biografi, mål og karriereutvikling, Galleriet med mange bilder av veske, kontakter og en egen butikkdel, der alle kan legge inn en bestilling på nesten kort tid. Dette Ucraft-baserte nettstedet ser profesjonelt og funksjonsbelastet ut.

6. Collectif Medz Bazar

Collectif Medz Bazar

Lag et nettsted GRATIS

Collectif Medz Bazar er det offisielle nettstedet til det alternativ-folk-bandet som består av tyrkiske, armenske, amerikanske og franske musikere. At merkevaren omfatter mennesker av forskjellige nasjonaliteter og kulturer, bidrar til den unike lydingen av musikksammensetningene.

Nettstedet leverer ikke bare den mest uttømmende informasjonen om forbudet, dets medlemmer, historie, planlagte turer, nyheter og oppdateringer samt kreative planer. Det florerer også i musikksammensetninger som tilhører bandet. Dermed er det mulig å oppført til disse sangene direkte på nettstedet, dele lenkene til dem med andre fans eller kjøpe enten separate komposisjoner eller albumene du liker mest. Alle albumene er tilgjengelige på hjemmesiden, og du kan velge hvilket som helst av dem når det er et slikt behov. Nettstedet bugner også av flere bilder av bandet, som vises på alle sidene. Dette skaper et positivt inntrykk for hver bruker som surfer på nettstedet.

7. Med 911

Med 911

Lag et nettsted GRATIS

Med 911 er det Jerevan-baserte nettapoteket, som tilbyr et rikt utvalg medisiner for å behandle en rekke helsemessige forhold. Dette er også stedet, der hver eneste kunde kan komme over nyttig informasjon om medisinene han / hun er interessert i. Fra i dag er apoteket en av de mest pålitelige og praktiske måtene å handle medisiner og andre helserelaterte. produkter, som medisinske apparater, sports- og treningsprodukter, bioaktive tilsetningsstoffer, hygiene- og behandlingsløsninger, kosmetikk og mer.

Nettstedet presenterer en rik katalog medikamenter tilgjengelig på hjemmesiden. Katalogen består av flere produktkategorier med tanke på implikasjonene. Alternativet for søkefilter som er tilgjengelig i hver seksjon, hjelper deg med å finne det nødvendige produktet uten ekstra tid og krefter. Hvert produkt som er oppført i katalogen har detaljert beskrivelse og prisspesifikasjoner for å forenkle kundens valg. I tillegg er det mulig å planlegge et legebesøk på nettet og fylle ut det integrerte skjemaet. Alt i alt er dette Ucraft-drevne nettstedet logisk strukturert, noe som bidrar til brukervennlighet og bekvemmelighet av shoppingprosessen.

8. Plume Illustrasjoner

Plume Illustrasjoner

Lag et nettsted GRATIS

Plume Illustrasjoner er et personlig prosjekt fra Marine Feuilleabois, som lager unike og høykvalitets plakater kunstfansen er interessert i. Det er her du kan finne ut informasjon om kunstneren, hennes kreative tilnærming, mål og forventninger.

Nettstedet omfatter harmonisk en portefølje, et e-handelsprosjekt og en blogg. Dette er også stedet, der alle kan ta tegnetimer av kunstneren. For å få dem, bør du bare besøke den tilsvarende siden for å lære vilkårene for samarbeidet. Porteføljesiden lar deg bla gjennom de beste verkene som tilhører Marine som bedre avslører hennes individuelle kreative stil. Det er et forhåndsvisningsalternativ for hvert bilde som lar deg se det i detaljer. Noe av det særegne ved nettstedet er at innholdet er skrevet på fransk. Dette kan noe komplisere søkeprosessen for alle som ikke kjenner dette språket.

9. Matt Galleri

Matt Galleri

Lag et nettsted GRATIS

Matt Galleri er et unikt kunstsmykkegalleri designet og skapt av Matt – en 8 år gammel gutt, som elsker å uttrykke seg ved hjelp av tegning. Matt lager personlig søte og originale karakterer som videre brukes til å designe pinner og anheng som er håndlaget av messing og sølv.

Den aller første titten på nettstedet kan ikke annet enn å lede brukerens oppmerksomhet – det er bildeskjermen på fullskjerm som presenterer et av karakterene som er opprettet av Matt. Dette er en liten flygende elefant ved navn Yuakok, som introduserer seg selv og vennene sine for publikum. Dette er veldig morsomt, uvanlig og originalt, og det er dette som fremkaller ønsket om å fortsette å surfe på nettstedet. Når du blar nedover siden, vil du komme over bilder av det virkelige livet av produkter laget med Matts tegn. De som har til hensikt å kjøpe disse produktene, bør gå til Finn oss-siden som viser alle stedene, der det er mulig å kjøpe dem. I tillegg er det mulig å komme til Kontakt-siden, der man kan fylle ut det elektroniske kontaktskjemaet for å komme i kontakt med eieren av nettstedet.

10. Bet Construct

Bet Construct

Lag et nettsted GRATIS

Bet Construct er den nye generasjonen online spillprogramvare, den prisbelønte teknologien og leverandøren av tjenester for online og landbasert spillindustri. De presenterer jevnlig innovative og velprøvde tilbud for en rekke spillindustrier. Med over 15 år med nisjekompetanse har selskapet mye å tilby sine samarbeidspartnere, inkludert high end white label-løsningen, frittstående oppsett av prosjekter samt nøkkelprogrammer. Plattformen tilbyr 30-dagers gratis prøveversjon for å teste disse og andre alternativer de tilbyr.

For å finne ut mer om programvaren og selskapet generelt, er det fornuftig å besøke nettstedet deres. Det er her du vil komme over flere hovedsider, nemlig Produkter, Markedsplass, Arrangementer, Integrasjoner. For mer info er det også mulig å få tilgang til den skjulte menyen som finnes i høyre hjørne av websiden. Menyen inneholder flere sider, for eksempel Om firma, partnere, karrierer, presse & Media, ressurser, blogg og priser. Ved å se på disse kildene, vil du oppdage mange løsninger og nyttig informasjon om hvordan du starter din egen spillvirksomhet. Prosjektet er tilgjengelig på flere språk, noe som gjør det mulig å utvide målgruppen. Det er et verdig utvalg av et bedriftsnettsted opprettet med Ucraft!

Bunnlinjen

Ucraft er verdt oppmerksomheten, når du har en ide om å bygge en forretningsnettsted, en destinasjonsside eller a prosjekt til personlig bruk. Eksemplene på nettsteder som er gjennomgått ovenfor, er det beste beviset på systemets troverdighet, bekvemmelighet, brukervennlighet og funksjonalitet. Prosjekter bygget med tjenesten ser stilige, responsive og moderne ut, og det er flere designtilpasningsverktøy du kan bruke for å øke nettstedets ytelse.

Ucraft er et fint valg for brukere som har til hensikt å lage nettsteder av høy kvalitet uten å kreve koding. Å jobbe med nettstedbyggeren er enkelt og raskt ettersom det er flere designfunksjoner å velge mellom. Plattformen fungerer utmerket for de som forventer å oppnå et anstendig resultat uten seriøs webdesignbakgrunn og kompetanse.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map