Beste Weebly-porteføljeeksempler

Eksempler på Weebly-portefølje


Weebly – driver med rundt 50 millioner nettsteder over hele verden. Nettstedets byggherre er kjent for å være praktisk dra-og-slipp-redigeringsprogram, brukervennlighet, “boks” -modell og intuitiv nettbyggingsprosess, som vil dekke behovene til erfarne brukere og nybegynnere.

Weebly kan brukes til å bygge forskjellige typer nettsteder. Porteføljer er ikke et unntak. Nettstedsbyggeren er en fin løsning for alle som har en ide om det opprette og administrere en fantastisk porteføljeside til personlig eller forretningsbruk.

Hvis du fortsatt er i tvil om rimeligheten ved å bruke Weebly som et porteføljebyggingsverktøy, har vi plukket ut 10 beste eksempler på slike prosjekter for å avsløre fremgangsmåten systemet bruker for prosessen med webutvikling. Så hvor bra er Weebly når det kommer til porteføljeoppretting? Kan det komme opp til dine bygningsbehov og forventninger? Vi håper disse porteføljeprøvene vil inspirere deg og bevise at Weebly er en anstendig nettpubliseringsløsning.

1. Merke iD

Merke iD

Beste portefølje byggherrer

Effektiv merkevareutvikling er et must for alle virksomheter. Dette er hvor Merke iD vil være til stor hjelp. Dette er nettstedet til det Melbourne-baserte byrået som er involvert i utvikling og markedsføring av merkeidentitet. Bortsett fra å gi detaljert informasjon om tjenestene og hovedoppgaven til selskapet, gir nettstedet tilgang til deres rike portefølje, med kreative ideer og case-studier.

Du kan se på stadiene i merkeutviklingsprosessen for å vite hva du kan forvente av selskapet. For å komme i kontakt med selskapets representanter, kan du enten bruke kontaktinformasjonen eller fylle ut det elektroniske skjemaet som er tilgjengelig på nettstedet for å spare din krefter og tid.

2. SF Bay Area Grafisk design

Beste Weebly-porteføljeeksempler

Beste portefølje byggherrer

SF Bay Area Grafisk design er et grafisk designbyrå kjent som Alchemy. Byrået fokuserer på merkevarebygging, grafikk, webdesign, trykk / UI og sosial markedsføring. Nettstedet til studioet dekker det brede spekteret av nyanser relatert til selskapets ytelse. Dette er den rette destinasjonen for klienter, som er i ferd med å velge et profesjonelt byrå å jobbe med, men ikke kan bestemme seg for det beste alternativet.

Ved å surfe på nettstedet vil du komme over firmainfo, kundevurderinger og, selvfølgelig, en fin portefølje med casestudier selskapet er stolt av. Du kan også se gjennom listen over klienter byrået har jobbet med. Det er også mulig å komme i kontakt med selskapet ved å fylle ut det elektroniske kontaktskjemaet, spesifisere nisjen du er interessert i.

3. Wendy Harrop Events

Wendy Harrop Events

Beste portefølje byggherrer

Når det gjelder porteføljer, gir store bilder kraftige utsagn. Wendy Harrop Events bruker en ‘heltekode’ – et fullskjermfoto med logo og navigasjon øverst på et nettsted. Bildet Wendy bruker gjør det klart for besøkende på nettstedet hva slags tjenester hun tilbyr. Legg merke til effektiviteten av å bruke en kontrast av mørk tekst og logo med lyse farger i fotografiet.

Så hvis du bor i Boston-området og planlegger ekteskap, kan du modig bruke Wendy Harrop Events som tjeneste. For øvrig har vårt vurderingssted mange eksempler på organiserte bryllupsdager.

4. Pixel Chrome Photo Tours

Pixel Chrome Photo Tours

Beste portefølje byggherrer

Pixel Chrome Photo Tours er et personlig prosjekt av Jeremy Woodhouse. Jeremys prisbelønte bilder har dukket opp på trykk over hele verden. Hjemmesiden til Jeremys nettsted har et fullskjermsbilde med hvit stor type som umiddelbart fanger oppmerksomheten din. Typen er fortsatt lett å lese selv på lette deler av bildet, takket være størrelsen. Nettstedet har mye engasjerende innhold som presenteres på en ikke-pushy måte.

Det som skuffer – er at en slik skikkelig kul webside har bloggoppdatering fra august 2015. Nettstedets forfatter bør mer nøye overvåke bloggen sin. Og etter min mening må minst 2-3 turer presenteres på hovedsiden som et forslag om å kjøpe dem.

5. Fotografering tidløs

Fotografering tidløs

Beste portefølje byggherrer

Utformingen av Fotografering tidløs er ekstremt enkelt, men det er det som gjør det så lett å navigere og øye. Med en enkel meny viser Martina Hohnjec – eieren av nettstedet – sine beste fotografier og skreddersydde bryllupsrelaterte produkter. En av de mest effektive funksjonene på nettstedet er en lysbilde som er tilgjengelig på hjemmesiden. Det kommer med Pause-alternativet for å gjøre det enklere for hver bruker å se hvert bilde i detaljer og vurdere profesjonaliteten til en fotograf.

Her finner du ikke bare fotografportefølje, men også en pågående blogg, og detaljerte FAQ om hva du bør gjøre hvis du vil samarbeide med Martina. En annen god ide for dette nettstedet er knappen “Kontroller tilgjengeligheten”.

Kontaktseksjonen involverer det elektroniske skjemaet, der en bruker skal spesifisere hvilken type fotoøkt han / hun trenger. Dette taler for en fotografs troverdighet, som ønsker å gi hver klient den beste fotograferingsopplevelsen noensinne!

6. benk

benk

Beste portefølje byggherrer

Neste opp er benk, en portefølje opprettet av en Melbourne-basert kunstner, illustratør og animatør. Jeg elsker virkelig den kreative bruken av glidebryteren og videoen: disse holder den besøkende engasjert og viser med en gang Benks beste kunstverk.

For å si sannheten, dette nettstedet ser litt enkelt ut, det ville være fint å lage minst korte beskrivelser av forfatterens maleri. Men “Kjøp” -knappen er på sin plass – på den første skjermen, som den må være.

Forfatterens portefølje er smart delt inn i kategoriene basert på året de ble opprettet for å demonstrere kunstnerens profesjonelle fremgang. Illustrasjonene som er plassert mot den lysfiolette bakgrunnen på nettstedet, skildrer mesterlig sammenhengen mellom natur, menneskehet og teknologi – områdene som vil være sammenkoblet hele livet. Flott jobb, Benk!

7. Magnolia Visual Arts

Magnolia Visual Arts

Beste portefølje byggherrer

Magnolia Visual Arts er et prosjekt laget av Magdalena Biskup, enda en fotograf. Nettstedet legger ut sine beste bilder i et pent, profesjonelt format. Den rene og pene designen hjelper besøkende med å fokusere på kunstverkene i stedet for å distrahere oppmerksomheten til de unødvendige nettstedselementene. Dette er hva som gjør designenes enkelhet og minimalistiske ideer til nøkkelen til suksess for dette porteføljens nettsted opprettet med Weebly!

Men den nederste menyen er nesten usynlig. Ved første blikk trodde jeg at det er en fotobeskrivelse. Stilstilen i liten skala bør være større, og det er ønskelig å plassere den på toppen. Dette vil fokusere besøkende på de kategoriene bilder de er interessert i mest av alt, og redusere bortkastet tid og krefter. Uansett er dette et ganske fint arbeid som helt sikkert vil bli en suksess!

8. Kate Ditewig-Morris

Kate Ditewig-Morris

Beste portefølje byggherrer

Kate Ditewig-Morris er et prosjekt som tilhører instruksjonen til bedriftskommunikasjon. Dette er nettstedet, der Kate viser sin nedlastbare CV, viser frem vitnemål fra studentene og bedriftene og forteller historien. Det er godt strukturert og rent.

Hvert element på nettstedet ser ut til å være på sitt eget sted for å gi de besøkende den informasjonen de trenger om instruktøren og hennes arbeid. Hjemmesiden til nettstedet oppnås i det subtile grå og svarte fargeskjemaet med et stort HD-bilde av instruktøren og sitasjonen som er hovedbudskapet som avslører essensen i hennes arbeid.

Hovedmenyen på nettstedet er enkel og brukervennlig for alle. Med bare fem seksjoner skaper det et fint inntrykk og gjør det enkelt for besøkende å bla gjennom nettstedet. Slik skal en bedriftsnettsted drevet av Weebly endelig se ut!

9. Kiko plast

Kiko plast

Beste portefølje byggherrer

Kiko plast er en porteføljeside som tilhører Kiko Rodriguez – en profesjonell grafisk designer og kunstner, som bor og jobber i Miami. Kiko bruker bilder og illustrasjoner som et viktig verktøy for å reflektere tankene og ideene sine. Han ser sitt oppdrag i å eksperimentere med de digitale og tradisjonelle teknikkene, skape dynamiske og organiske prosjekter.

Nettstedet er ikke bare et verdig utvalg som inngår i Weebly-samlingen, men det er også det mest pålitelige beviset på Kikos profesjonalitet og nisjekompetanse. Den er logisk strukturert, og gir tilgang til det nødvendige innholdet delt inn i flere seksjoner. Hjemmesiden, som blir presentert som Prosjekt-siden, gjør det mulig å bla gjennom de mest populære og kvalitetsverdige verkene til designeren. Hvert verk har en beskrivelse for å la brukerne forstå hovedbudskapet til forfatteren. Om siden leverer informasjon om Kiko, hans kreativitet og hans personlige visjon på virkeligheten avslørt i sine arbeider. Endelig er det en mulighet til å velge noen av de beste verkene til designeren i den tilsvarende butikkdelen. Dette er enkelt, raskt og praktisk.

10. Støpsel & Lek design

Plug & Play-design

Beste portefølje byggherrer

Støpsel & Lek design er et nettutviklingsbyrå lokalisert i London og Surrey. De fokuserer på å tilby et bredt spekter av webdesigntjenester som er spesielt tilpasset kundenes behov. Alle prosjektene de jobber med har høyt kreativitetsnivå, kreativ tenkning og innovativ tilnærming.

For å få ideen om byråets kompetanse- og profesjonalitetsnivå, bør du først begynne med å surfe på nettstedet. Hjemmesiden vil imponere deg med de mest populære prosjektene de har fullført. Bare bla nedover for å se på beskrivelsene deres, så vel som resten av byrårelatert info (dens oppdrag, tjenester, karrieremuligheter, kontakter). Hvis du ønsker å få tilgang til andre sider, kan du nå den skjulte menyen som finnes i hjørnet av hjemmesiden. Slik vil du kunne se andre arbeider utført av byrået, som er delt inn i kategorier basert på nisjefokus. Dette er en ganske fin og fullverdig prøve av et Weebly-basert porteføljeside.

Bunnlinjen

Eksemplene som er avbildet over er det beste beviset på at det å lage en porteføljeside med Weebly er definitivt en smart idé som vil resultere i økt kundebase og anstendig utseende av bildesamlingen din! prøv å bygge et slikt nettsted med Weebly på egen hånd. Og ikke bekymre deg hvis denne nettstedbyggeren skuffer deg med tiden – det kan du enkelt flytt Weebly-nettstedet til WordPress eller noen annen CMS eller online byggherre. Tjenesten lar deg lage og laste ned hele websidekopien inkludert innhold og stildesign.

Er du en Weebly-bruker? Del med oss ​​om opplevelsen din og vis hvor perfekt er Weebly-nettstedet ditt!

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map