Beste Wix-bloggeksempler

Eksempler på Wix Blogs


Det er to hovedgrunner til at folk bruker Internett: å dele ting og bli informert. Heldigvis, med moderne kodefrie nettstedbyggere, trenger du ikke en programmeringsgrad for å designe ditt eget nettsted og begynne å dele med andre. Du trenger bare en interesse og lidenskap.

I dag ønsker vi å vise frem noen av de fantastiske DIY-nettsteder laget med Wix nettsted byggherre. Dagens sammenstilling viser nettsteder med innebygde Wix-blogger.

Vær oppmerksom på at skjermbildene vi har tatt kan gi deg et galt inntrykk av hele utformingen av disse nettstedene. Vi anbefaler at du ser nærmere på hvert nettsted for å se deres struktur, topptekst, bunntekst og andre elementer.

1. New Media Institute

New Media Institute

Lag en blogg gratis

New Media Institute er et nettsted til NMI (New Media Institute) – en forsknings- og faktaopplysningsorganisasjon, som ser sin oppgave i å forbedre den offentlige forståelsen av problemer som takler de viktigste midlene for digital kommunikasjon. Instituttet samarbeider mye med lokale og internasjonale undersøkelser, nyhetsmediegrupper, regjeringsrepresentanter og bransjeeksperter.

Nettstedet gir tilgang til flere statistikker, fakta, analytiske data og annen info fra hele verden. Denne informasjonen er praktisk delt inn i flere seksjoner – Forskning, nedlasting av priser, presse, om osv., Som oppdateres regelmessig, og gir uvurderlige, men verdifulle data. Det er også en mulighet til å be om et intervju med en av NMI-ekspertene ved å fylle ut feltet Kontakt oss. Den generelle webdesignen er grundig gjennomtenkt for å gi praktisk nettleseropplevelse. Search Site-funksjonen hjelper deg med å kutte ned tiden som trengs for å finne den nødvendige informasjonen, og det er også en mulighet til å bla gjennom kontostrømmer i sosiale nettverk for å finne nye nyheter og oppdateringer. Det sier seg selv at dette Wix-baserte nettstedet absolutt er verdt brukeroppmerksomhet.

2. Mind Heart Space

Mind Heart Space

Lag en blogg gratis

Den eneste se på Mindheart Space hjemmesiden skaper beroligende og rolig inntrykk på grunn av den avslappende videobakgrunnen ved sjøen. Nettstedet tilhører Adrienne Lopez, som ser sitt oppdrag i å hjelpe mennesker til å føle seg avslappet og støtte deres individualitet.

Community-bloggen kommer med nyttige artikler relatert til nettstedets emne. Den varsler brukere om hendelsene som skjedde i Adriennes liv, hennes visjon om verden rundt, ideene hennes og spesialtilbud for nåværende og potensielle abonnenter. Det er seksjoner om nylig innlegg og utvalgte innlegg med de mest interessante artiklene. Kategorien Søk etter tagger gjør det mulig å lete etter tematiske artikler etter tagger, mens det omfattende arkivet tilbyr en liste over innlegg kategorisert etter dato. Leserne kan følge bloggoppdateringene i de sosiale nettverkene ved å bli med i gruppene.

3. Ethel Loves Me

Ethel Loves Me

Lag en blogg gratis

Ethel Loves Me pesenter en rekke unike kunstverk og sjeldenheter, hvorav mange tilbys i begrensede utgaver. Nettstedet leveres med eCommerce-funksjonen, som tilbyr en rekke originale brikker laget av Ethel. Bloggdesignet er tiltalende, skånsomt og litt barnslig, men dette skaper enkel og pålitelig atmosfære.

Bloggdelen inneholder mange artikler om Ethel, hennes mest populære verk og kreative ideer. For de leserne som er interessert i forfatterens kreativitet, er det de delte innleggene, de nylige innleggene og arkivdelene, der de kan se de tidligere publiserte innleggene. Tilgang til sosialt nettverk er også tilgjengelig her for å gi en mulighet til å følge nyhetene om bloggen og oppdateringene så snart de er publisert.

4. Riboudin Retreats

Riboudin Retreats

Lag en blogg gratis

Riboudin Retreats er et fransk-basert boligområde, hvor du kan slappe av og glemme hverdagens problemer, trene yoga, avslapning, meditasjon og velvære.

Bloggen så vel som nettstedet generelt ser forfriskende og lys ut, med fargerike innbydende bilder av stedet og tjenestene du kan benytte deg av der. Det er også mange informative innlegg om sunn livsstil, oppskrifter, meditasjon og andre avslapningsanbefalinger. Arkiver-delen, de utvalgte innleggene og funksjonene Søk etter tagger gjør det mulig å finne innleggene du er interessert i uten spesiell innsats i det hele tatt. Ønsker du å motta bloggoppdateringene? Abonner deretter på nettstedets nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om dem. Kontaktene til stedet er tilgjengelige i bunnteksten for rask og enkel tilgang.

5. MikoDesign

Eksempler på Wix Blogs - MikoDesign

Lag en blogg gratis

MikoDesign er et nettsted for det Rotterdam-baserte designstudioet som eies og drives av Erika Harberts. Erika ønsker virkelig å spre kreativitet blant leserne. Bloggen hennes har et rent utseende, lar deg søke etter tagger og har også nylige innlegg og blokker for utvalgte innlegg.

Nettstedet har rent, pent og iøynefallende design. Det er ingenting som distraherer oppmerksomheten til brukerne her. Tvert imot, alle elementene er på deres steder, noe som gir lett søk og bekvemmelighet. Dette er det som gjør nettstedet brukervennlig og enkelt å bla gjennom.

Hjemmesiden inneholder ikke mye info om bloggen, eieren eller meldingene hun ønsker å formidle. I stedet er denne informasjonen tilgjengelig i 9 deler av hovedmenyen, som ikke inkluderer detaljert informasjon om bloggen, men også inneholder video- og fotoopplæringer, artikler og kontaktdata. Bloggen kommer med den integrerte nettbutikken, der de beste originale forfatterens verk blir tilbudt for salg. Hver av dem er tilgjengelige med høyoppløselig bilde og beskrivelse, noe som gir enklere valg. Enkel, men effektiv bloggprøve opprettet på grunnlag av Wix-plattformen!

6. Scran Line

Eksempler på Wix Blogs - The Scran Line

Lag en blogg gratis

Alle som er på diett, pass på Scran Line nettside; den inneholder bilder som vil gjøre deg virkelig sulten! Den munnvandrende bloggen eies av Nick Makrides, en australsk konditor og amatørmatfotograf. Scran Line gjenspeiler Nicks lidenskap for mat og design og hans enestående evner som fotograf.

Nicks nettsted imponerer med oppmerksomhet på detaljer og kreativ tilnærming. Bloggen hans bruker en nesten ‘klassisk’, kjent Wixs bloggdesign, men den er fortsatt utrolig vakker. Hva er hemmeligheten? Nick benytter seg av en hvit bakgrunn som vinner fremhever det deilige bildet. Resultatet er imponerende – bloggen ser frisk, ren og profesjonell ut; plasseringen av sideelementer er gjennomtenkt.

Nick vet helt sikkert hvordan han skal få mest mulig ut av Wix. Foruten Wixs bloggfunksjoner, bruker han gallerifunksjonen for å vise frem designrelaterte verk, et registreringsskjema for nyhetsbrev, et kontaktskjema og integrering av sosiale medier. Nettstedet er merket fra favoritten til bunnteksten. Gratulerer med et vakkert nettsted, Nick!

7. NoraMinno

Eksempler på Wix Blogger - NoraMinno

Lag en blogg gratis

NoraMinno er et nettsted for en registrert kostholdsekspert og sertifisert personlig trener med base i New York, NY. Minimalistiske blogg har ren typografi og fersk fargepalett. Det hjelper henne å dele sin lidenskap for kondisjon og sunn livsstil.

Det første som fanger oppmerksomheten til brukere, som besøker denne Wix-baserte bloggen, er den store glidebryteren som har klare bilder i høy oppløsning og tekstene som oppfordrer besøkende til å fortsette å bla gjennom bloggen. Det virker som om all informasjon du kan være interessert i finnes her. Glidebryteren kan omdirigere deg til alle deler du trenger, basert på overskriftene du vil se på bildene.

Bortsett fra det, innebærer hjemmesiden widgets av sosiale nettverk du kan besøke for å dele ideene og tankene dine relatert til sunn ernæring og livsstil med likesinnede brukere. Dette er veldig praktisk og hjelper deg med å spare tid!

8. BezlDesign

Eksempler på Wix Blogs - BezlDesign

Lag en blogg gratis

Hva fanget vår oppmerksomhet rundt BezlDesign var den sjenerøse bruken av hvitrom. De forstår at de ikke bare gir ut informasjon, men ønsker å gjøre lesere til kunder. BezlDesigns blogg har en solid visuell struktur som gir mye info uten å overvelde leseren.

Bloggen er opprettet ved å bruke fordelene som tilbys av Wix nettstedbygger. Dette gjenspeiles tilsvarende i utformingen av nettstedet. Den hvite bakgrunnen vi allerede har snakket om, peker effektivt på fordelene med Bezl Products. Fargepaletten på nettstedet er med på å understreke effekten, og tiltrekker seg dermed nye kunder.

Blant de andre praktiske funksjonene er det fornuftig å nevne tilgjengeligheten av detaljert informasjon om produktet bloggen er viet til. Du trenger ikke å bla gjennom nettstedet og lete etter den informasjonen du trenger i andre seksjoner. Bare bla nedover hjemmesiden for å se egenskapene til produktene og fordelene de gir deg. Hvis du fremdeles er i tvil om kjøpet, kan kundeanmeldingsdelen som er funnet nederst på siden hjelpe deg med å ta det riktige valget.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Lag en blogg gratis

Black Hound Design Company er et nettsted for det amerikanske baserte selskapet, som produserer forskjellige typer møbler, inkludert tilpassede restaurantmøbler, bryggerimøbler, kontraktshotellinnredning samt detaljhandel inventar og visningsartikler. Den generelle designen av nettstedet er enkel, men likevel elegant og raffinert. Hver bruker får tilgang til den viktigste og mest verdifulle bedriftsrelaterte informasjonen, inkludert historien om deres utvikling, portefølje av kommersielle og boligprosjekter, produktkatalog, garantiproblemer og andre must-have aspekter.

Nettstedsblogg tilgjengelig på en egen side leverer allsidig og verdifull informasjon om alle nyansene som takler møbelproduksjonsindustrien. Innleggene er praktisk oppdelt her i kategorier basert på noen viktige kriterier. Disse inkluderer Restaurantmøbler, Restaurantdesign, Boligmøbler, Meet the Maker osv. I søkefilterfeltet kan du velge innlegg du kanskje er interessert i basert på spesifikke parametere eller søkeord. Brukerkommenteringsalternativ er også aktivert her, noe som gjør det mulig for leserne å legge igjen kommentarer, meninger, ideer og forslag basert på emnene til artiklene de leser. Dette bidrar til brukerkommunikasjon og bidrar til å øke trafikken på nettstedet.

10. Suppe Studios

Eksempler på Wix Blogs - Suppe Studios

Lag en blogg gratis

Suppe Studios er et profesjonelt Wix-drevet nettsted som tilhører Derek Edward Pfohl, den erfarne restaurantfotografen, som har bestemt seg for å opprette nettstedet for å bringe sin kreativitet, logikk og sjel på ett sted.

Nettstedet ser profesjonelt ut fra første side, som forbyr opptrykk, omfordeling eller reproduksjon av tilgjengelige materialer. Når du besøker hjemmesiden, blir du overrasket over designen, som ser oppmerksomhet ut og får en saftig fargepalett. Den rådende delen av hjemmesiden representerer et stort bilde som fokuserer brukerne på temaet bloggen og avslører forfatterens profesjonalitet helt fra starten..

Nettstedsnavigasjonen er enkel og forståelig, med bare seks hovedmenyseksjoner. Dette er imidlertid nok for å få maksimal informasjon om forfatteren og verkene hans. Galleriet er representert av to kategorier avhengig av hvilken type prosjekt en bruker er interessert i. Alt i alt sørger bloggen for behovene til besøkende som leter etter en kvalifisert fotograf! Fin jobb!

11. Angelina Darrisaw

Eksempler på Wix Blogs - Angelina Darrisaw

Lag en blogg gratis

AngelinaDarrisaw er et personlig nettsted som tilhører Angelina Darrisaw, en internasjonal forretnings- og karriere-coach, merkeambassadør og strategi for digitale medier. Hun er grunnleggeren av C-Suite Coach, en karrierecoaching og innholdsplattform som gir karriere- og coachinginnhold til folk som trenger denne informasjonen.

Nettstedet er designet på grunnlag av Wix-plattformen og er en av de beste eksemplene på blogger tilgjengelig på nettet. Utformingen av hjemmesiden holder seg til nettstedets emne. Elementene det innebærer fusjonerer til ett enkelt prosjekt som representerer forfatteren av nettstedet og hennes profesjonelle aktivitet på den mest gunstige måten. Den lysegrå bakgrunnen på hjemmesiden hjelper deg å fokusere brukerne på bildet av forfatteren og informasjon om henne.

Hjemmesiden inneholder 7 hovedmenypunkter oppført på øvre del av siden. Disse er “Hjem”, “Om”, “C-Suite Coach”, “Press”, “Blogg”, “Utseende” og “Kontakt”. Hver kategori bugner av bilder, videoer, artikler og annen informasjon av høy kvalitet en besøkende kan være interessert i. Dette er en ganske vellykket personlig bloggprøve som absolutt vil være en suksess!

12. Jan Avellana

Eksempler på Wix Blogs - Jan Avellana

Lag en blogg gratis

JanAvellana tilhører den talentfulle artisten og skribenten. Nettstedet er oppkalt etter forfatteren og representerer kreativiteten hennes i det mest gunstige lyset.

Bloggen har særegent, tydelig og pent design, med mange tiltalende elementer som fremhever meldingene fra forfatteren avslørt i hvert innlegg. Den hvite bakgrunnen på hjemmesiden bidrar til bedre synlighet av innholdet. Bloggen bugner av interessante artikler skrevet av Jan Avellana for å beskrive livet og hendelsene hun har levd gjennom. Et av høydepunktene på bloggen er bilder og sitater som følger med hvert innlegg og gjenspeiler forfatterens tanker på en presis og forståelig måte.

Forfatteren av bloggen legger spesielt vekt på rettidige innholdsoppdateringer. Den eneste ulempen med bloggen er små skrifter som knapt er synlige selv på den lette bakgrunnen på hjemmesiden. Dette kompliserer leseprosessen og kan være en alvorlig hindring for noen brukere.

1. 3. Kjør kultur

Kjør kultur

Lag en blogg gratis

Kjør kultur er et nettsted eid og drevet av Dane Verwey, som har vært en selvsikker og selvkjent løpeentusiast i over 20 år. Dane mener at løping hjelper mennesker til å leve et fullt og sunt liv, og dermed oppfordrer han andre til å bli med på hobbyen sin. Det er grunnen til at han lanserte nettstedet som sentrerer rundt løpende problemer og hjelper løpende fans med å holde kontakten, støtte og lære av hverandre.

Nettstedet leverer uttømmende informasjon om løping som kan være nyttig og interessant for ildsjelene. Med dette formålet har forfatteren av nettstedet opprettet flere nettstedseksjoner, som hver har fokus på et bestemt problem. Dermed kan du bla gjennom følgende sider: Om oss, blogg, ugler, kjøre terapi, medlemmer og til og med butikk. Nettstedsdesign er tiltalende, intuitivt, men ganske enkelt. Dette bidrar til lett surfing og sikrer maksimal brukervennlighet. Den dominerende bakgrunnsfargen er hvit, noe som skaper beroligende inntrykk fremhevet av høyoppløsningsfargede bilder som er noe relatert til løping. Medlemmene på nettstedet har også en mulighet til å abonnere på bloggoppdateringene via e-post for å motta varsler om nye artikler i tide.

14. Snakk og trives

Snakk og trives

Lag en blogg gratis

Snakk og trives er et nettsted forpliktet til å hjelpe foreldre med å øke seksuell bevissthet om barna på en korrekt, sunn og smart måte. Eieren, forfatteren og hovedbidragsyteren til bloggen er Emi Canahuati – den profesjonelle AASECT-sertifiserte seksuelle pedagogen, som også har vært trener i over 17 år. Bortsett fra å gi generell informasjon om barnas seksualundervisning, inkluderer nettstedet også tjenestene hvert medlem kan benytte / bestille på nettstedet. Det er også en mulighet til å registrere seg på nyhetsbrevet for å få all relatert info i tide og se pedagogiske videoer som er spesielt laget for barn og deres foreldre.

Talk and Thrive Blog er på sin side også dedikert til å støtte foreldre i deres forsøk på å gi barna riktig sex og seksualitetsrelatert informasjon. Bloggdelen oppdateres jevnlig med nye innlegg som ikke bare gir høy informasjonsverdi, men som også er interessante for barn og voksne. Det er en mulighet til å bli et registrert nettsted for å kunne legge igjen kommentarene dine etter at du har lest artiklene du er interessert i. En annen ting som fanger brukerens oppmerksomhet er det faktum at hver artikkel har fargede og underholdende bilder som gir verdi til innlegg de kommer med.

15. Kreativ kanal

Kreativ kanal

Lag en blogg gratis

Kreativ kanal er et nettsted til Strategic Retail Marketing Agency som har over 20 års ekspertise i å inspirere kjøps lidenskap som til slutt bidrar til å forbedre menneskers liv. De bruker sin shoppersentriske tilnærming og gir uovertruffen innsikt og data som trengs for å drive kundenes kampanjer og shoppingstrategier. Nettstedet dekker ikke bare de viktigste shoppingrelaterte aspektene, men gir også tilgang til flere viktige kategorier, nemlig Retail Xpert Toolbox, Karrierer, Client Page samt Kontakt oss-delen..

Bortsett fra å benytte generell info, får brukerne en mulighet til å bla gjennom seksjonen Insights, der de kan lese nyere bransjerelaterte nyheter, samlinger av historier, data og Retail Labs Marketplace Reports, som gjør det mulig å skape fleksibel og grundig forståelse av shoppingatferd hos brukere så vel som generell brukeropplevelse. Det er tilgang til flere innlegg her, som oppdateres med jevne mellomrom for bare å gi nylig, oppdatert og virkelig objektiv informasjon. Creative Channel er et flott utvalg av det Wix-baserte nettstedet som kommer med en fullverdig blogg av høy kvalitet.

Bunnlinjen

Selv om det kan være vanskelig å lage en virkelig unik blogg som vil være forskjellig fra de mange som finnes på nettet, er det utrolig enkelt å starte en ren, godt strukturert blogg der alt innhold blir presentert smart slik at lesing blir enkelt for publikum. Fargerike topptekster og tilpassede tegnet bakgrunner lager ikke en god blogg. Bloggen trenger en smart visuell struktur og et dyptgående hierarki av sideelementer.

For å lage en enestående blogg trenger du nye ideer og kreative tilnærminger, men du trenger ikke å gå for langt å eksperimentere med design. Aldri kompliser nettstedet ditt bare for å gjøre det “unikt”. Ikke gå over bord, hold det enkelt.

Lag en gratis blogg med Wix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map