Beste Wix e-handelseksempler

Eksempler på Wix e-handel


Wix har et eget e-handelssystem som lar deg legge til en vakker, tilpassbar nettbutikk til Wix-nettstedet. Wix eCommerce er ganske fleksibel: den støtter flere betalingsmetoder som PayPal og Webmoney, lar deg importere hele nettbutikken din til Facebook og aktivere forskjellige eCommerce-relaterte applikasjoner, for eksempel gavekort, Sellfy (en app som lar selge nedlastinger) og mer.

Wix nettbutikkfunksjonalitet er en del av en av sine e-handelsplaner. For øyeblikket tilbyr nettstedbyggeren flere forretnings- / e-handelsabonnementer som skiller seg i funksjoner, vilkår, verktøy for nettbygging og tjenester som tilbys. Dermed kan brukere velge mellom Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) og Enterprise ($ 500 / mo) planer med hensyn til e-handelsbehov og ferdigheter. Planene er provisjonsfrie og dermed rimelige ikke bare for de fleste gründere, men også for vanlige brukere.

Bortsett fra anmeldelser, er det en annen flott metode for å se og føle hvordan Wix eCommerce virkelig fungerer – se Wix eCommerce-eksempler. Heldigvis viser byggherren sine kunders verk på sin offisielle side, slik at du enkelt kan bla gjennom dem.

Vi har nøye plukket ut noen av de beste eksemplene. Her går de.

1. Tørre steppers

Tørre steppers

Beste e-handelsbyggere

Tørre steppers er en nettbutikk som tilbyr en samling av tørre stepper som vil beskytte skoene dine mot fuktighet og gjørme på en regnfull dag. Nettbutikken er logisk strukturert, med flere menypunkter som fullstendig avslører nettstedets indikasjon. Intuitiv og enkel navigering, en bildeslider som gir produktene som er tilgjengelige for salg, kundevurderinger og en video som gir innsikt i den universelle naturen til tørre steppers gjør nettbutikken verdt å besøke.

Du kan også bla gjennom FAQ-delen og nå sosiale nettverkskontoer i nettbutikken for å holde deg oppmerksom på de siste samlingens oppdateringer. For de brukerne, som er interessert i detaljer om handleprosessen, tilbyr nettstedet en mulighet til å registrere seg for et nyhetsbrev eller komme i kontakt med teamet ved å fylle ut kontaktskjemaet som er tilgjengelig nederst på hjemmesiden.

2. Historiebit

Historiebit

Beste e-handelsbyggere

Historiebit er et nettsted for det Tel-Aviv-baserte designstudioet som fokuserer på å lage historierelaterte leker, utskrifter og T-skjorter. Hovedmålet med studioet er å lage kule, moderne gaver som tar israelsk og jødisk folklore til en ny tid.

Selv om nettstedet har plass til mye innhold, ser det rent og pent ut. Når det gjelder design, brukes det tidløse svart-hvitt fargeskjemaet som gir et inntrykk av minimalisme og eleganse. Glidebryteren på hovedskjermen er absolutt iøynefallende – jeg så den tre ganger. Den er ledsaget av kampanjekoden nedenfor, som er et godt markedsføringstriks som tar sikte på å engasjere besøkende på nettstedet til å selge prosessen helt fra starten.

3. Vintique Watch

Vintique Watch

Beste e-handelsbyggere

Vintique Watch er nettbutikken med vintage-inspirerte klokker med antikk design. Nettstedet skaper et behagelig inntrykk og oppfordrer en bruker til å bla gjennom produktkatalogen for å se hva den har å tilby dem.

Lys fargepalett, utbredelse av hvit farge som skaper atmosfære av plass og komfort, minimal bruk av tekst og overflod av høykvalitetsbilder av klokker som snakker høyere enn ord, gir nettstedet et stilig, grasiøst og moderne utseende. De mest utsøkte klokkemodellene blir gitt direkte på hjemmesiden, mens knappen “Vis full samling” viderekobler til katalogen over klokker som tilbys for salg.

Disse brukerne, som ønsker å komme i kontakt med nettbutikk-teamet, kan gjøre det ved å bruke kontaktene eller fylle ut kontaktskjemaet. Hvis du ønsker å bli informert om de nye katalogoppdateringene eller butikknyhetene, er det et alternativ som lar deg bli med på adresselisten og få den nødvendige informasjonen i tide. Et vellykket utvalg av et Wix-basert e-handelsnettsted!

4. The Original Tea Towel Co.

The Original Tea Towel Co

Beste e-handelsbyggere

The Original Tea Towel Co. er en familiedrevet virksomhet som produserer og selger et bredt utvalg av kjøkkenhåndklær, inkludert de med personaliserte utskrifter. Med en historie bak merkevaren blir tehåndkleet mer enn bare et tøystykke. Jeg må si at eierne av nettstedet gjør en god jobb med å løfte frem den opprinnelige ideen bak produktene sine, og her er grunnen.

Dette nettstedet kan være et perfekt eksempel på hvordan du kan bygge e-handelsnettstedet ditt ved hjelp av Wix. Det første som fanger oppmerksomhet er kreativiteten til toppmenyen, som visualiseres i form av kjøkkenhåndklær som har blitt vasket og hengt langs linjen for å tørke. Hver tehåndkle (menyoppføring) representerer en produsent og tar brukeren til den tilsvarende katalogen. Den nederste menyen avslutter komposisjonen ettersom menyblokkene bruker samme skrift og stil.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Beste e-handelsbyggere

Bensimon Boutique er et Wix-drevet e-handelsnettsted som er grunnlagt og eid av Tanya Hamersfeld, som kommer fra en familie av gullsmeder. Utformingen av nettstedet gjenspeiler dens essens og misjon – selge moderne smykker med en lekende vri.

Akkurat som hvert smykke som vises i E-Boutique-delen er luksuriøst og eksklusivt, har hver side på nettstedet trendy og stilfull design. Det generelle svart-hvite fargevalget er mesterlig opprettet for å påpeke skjønnheten i fargerike bilder av smykkeartikler fra Bensimon-samlingen.

En detaljert hurtigmeny som er funnet øverst på hjemmesiden, informativ kontaktseksjon, integrert online butikk, widget for sosiale nettverk og tilgjengelighet for å bla gjennom nettstedet ved å velge et av språkene som tilbys, og få ressursen til å skille seg ut fra mengden!

6. Amoodz

Amoodz

Beste e-handelsbyggere

Amoodz er et e-handelsnettsted, som ble profesjonelt utviklet av Wix nettstedbygger. Nettstedet er opprettet med hensyn til moderne ideer og trender for webdesign. Det har alt en besøkende trenger å bli begeistret for å fortsette å bla gjennom nettstedet og velge et av de mest eksklusive og luksuriøse smykkene en besøkende trenger.

Nettstedets design ser ganske enkel ut, men elegant og stilig på samme tid. Nettstedet er opprettet på fransk, så det er ikke veldig praktisk for en engelsktalende besøkende å bla gjennom det. Dette forhindrer imidlertid ikke brukerne i å evaluere smykkesamlingen til nettstedet, som kommer med bilder og videoer av høy kvalitet som demonstrerer dens eleganse. Et fint eksempel på en e-handelsnettsted!

7. Small Change Finery

Small Change Finery

Beste e-handelsbyggere

Small Change Finery er en nettbutikk, som ligger i New Orleans og ble opprettet på grunnlag av Wix nettstedbygger. Nettstedet tilbyr eksklusive øreringer, halskjeder og armbånd til salgs.

Utformingen av dette eCommerce nettstedet samsvarer med ideene og meldingene til nettbutikken og har noe aggressivt, men oppmerksomt gripende utseende. Den lysebrune hjemmesiden leveres med bilder av høy kvalitet som demonstrerer skjønnheten og ektheten til varene som tilbys for salg her og har Shop Now-knappen, som oppfordrer besøkende til å fortsette å bla gjennom nettstedet. Den integrerte widgeten for sosiale nettverk lar eierne av nettstedet holde kontakten med kundene sine døgnet rundt.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Beste e-handelsbyggere

Andrea Miranda Salas er et nettsted for produktdesigneren av dekor og arkitektoniske objekter med base i Brooklyn, New York. Hun brenner for materialer, teknikker og håndverk, som du kan se helt fra første blikk på hjemmesiden hennes.

Signaturfunksjonen på dette nettstedet er bruk av hvite mellomrom og bilder av høy kvalitet, slik at innholdet og brukernes øyne rom til å puste. Et annet interessant element er en fast navigasjonslinje som bla deg nedover en side og gir mulighet for samhandling når du klikker. Det eneste som beveger seg er varene du kan kjøpe. Stilig og ren, dette er en av de beste nettstedene på listen.

9. Lefaye-produkter

Lefaye-produkter

Beste e-handelsbyggere

Lefaye-produkter er et selskap stiftet av moren og datteren Jennifer og Morgan Keitt, som er dedikert til å gi kvinner toppkvalitetsprodukter som forenkler og beriker deres daglige rutine. Selv om en svart-hvitt fargepalett kan virke overforbruk, ser den ut til å være en perfekt passform for LeFaye Products. På den ene siden viser det en viss grad av høy klassesans for kosmetikkene sine, og på den andre siden har det også en beroligende effekt på de besøkende øyne. Det sofistikerte, minimalistiske utseendet bidrar til å vekke oppmerksomhet til produktene som vises på skjermen, og blir bedt om å utforske dem i detalj. Det eneste jeg vil forbedre er sortimentet. Jeg skulle ønske det var flere elementer for hele utseendet til katalogen.

10. Clay Crocks

Clay Crocks

Beste e-handelsbyggere

Clay Crocks er et nettsted for den Boston-baserte studio-pottemakeren, Jeremy Ogusky, som også er grunnleggeren av Boston Fermentation Festival. Jeremy brenner for hobbyen sin, og tilbringer den rådende mengden av tiden sin i verkstedet, hvor han lager håndlagde keramikkverk for kokker, barberere, bakere, hotell, gjærere, bartendere, bloggere og andre kunder, som er interessert i hans tjenester.

Nettstedet i seg selv ser ganske uvanlig og ekstraordinært ut fra første blikk. Du vil ikke finne noe innhold på hjemmesiden bortsett fra den store lysbildefremvisningen med høy oppløsning, og presenterer nettstedforfatteren og mesterverkene hans. For å få tilgang til detaljert informasjon om keramikkstudioet, må du aktivere “Enter” -knappen som er tilgjengelig i hjørnet av hjemmesiden. Dette vil omdirigere deg til ytterligere nettsider, hvor du vil finne ut mer om selve studioet, porteføljen av Jeremys verk, instruksjoner om hvordan du kan jobbe med materialene så vel som de viktigste gjæringshemmelighetene. I tillegg vil du kunne lære mer om de kommende begivenhetene og prosjektene forfatteren ønsker at du skal vite om.

Hele webdesignen er enkel, men likevel interessant, og presenterer alt innholdet på en visuelt tiltalende og logisk måte. Bortsett fra informasjonen som er tilgjengelig i nettstedsseksjoner, kan brukere få tilgang til kontoer på sosiale nettverk av forfatteren / studioet for å se gjennom flere bilder, videoer og annet relatert innhold. Nettbutikkens tilgjengelighet gjør det mulig å handle håndlagde gjenstander som pottemakeren lager på egen hånd og tilbyr for salg til det store utvalget av kunder. eCommerce-funksjonalitet realiseres via Etsy plugin-integrasjon her, noe som gjør det mulig å tilby produktene for salg på en rask og effektiv måte. Det er en ganske god prøve av standard nettbutikk opprettet med Wix.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Beste e-handelsbyggere

Kerri Pom er et personlig nettsted til Kerri Pomarolli, som er en talentfull komiker, forfatter, skuespiller og foredragsholder. Nettstedet leverer eksplisitt informasjon om Kerri, hennes aktivitet, karriere, beste show og andre beslektede fakta skuespillerens fans vil gjerne vite om henne. Det er en mulighet til å bla gjennom flere bilder, videoer, presentasjoner av kommende forestillinger og andre begivenheter, hvor hun skal delta. Brukeruttalelser tilgjengelig i den tilsvarende delen er det beste beviset på Kerris popularitet, profesjonalitet og anerkjennelse..

Nettstedet er logisk strukturert, men det ser noe overbelastet ut med lyse bilder, grafiske elementer, videoer, morsomme historier og andre typer underholdende innhold som bidrar til generell brukerengasjement og tilfredshetsgrad. Kontoknapper for sosiale nettverk gir tilgang til Kerris profiler i populære sosiale nettverk. Blant andre menykoblinger brukere kan bla gjennom og aktivere, er det fornuftig å nevne kalenderen for de kommende begivenhetene, pressepublikasjoner, medieinnhold, anmeldelser, blogg og til og med en butikk. På grunn av den kraftige integrerte e-handelsmotoren Wix kan skryte av, blir det mulig å bla gjennom og kjøpe nettbutikkvarer forfatteren tilbyr for salg. Produktbeholdningen oppdateres regelmessig for å holde Kerris fans tilfredse. Det er en flott prøve av den Wix-baserte butikken som er koblet til nettstedet.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Beste e-handelsbyggere

Kim Weitkamp er et nettsted for historiefortelleren, foredragsholderen og en ledertrener, Kim Weitkam, hvis talent, motivasjon og ferdigheter hjalp mange mennesker med å finne svar på flere spørsmål og til og med oppnå suksess i deres personlige / forretningssfærer. Nettstedet inneholder mye info om Kim, inkludert hennes personlige livshistorie, suksess / motivasjonsveiledning, kommende prosjekter og planer osv. Denne og annen info blir presentert i de viktigste nettstedsseksjonene, for eksempel What Kim Does, Tour, Contact, Media / Press , Morsomme ting og mer.

Når det gjelder mer detaljert nettlesing, kan ikke brukerne la være å ta hensyn til Shop-delen, der de beste og prisbelønte Kims album fylt med historier, taler og sanger tilbys for salg. Ethvert album er tilgjengelig i den digitale nedlastingsvarianten – bare send e-posten som er tilgjengelig på kontaktsiden med titlene du vil ha, og vent til svaret. Det er virkelig, enkelt, praktisk og raskt.

Nettstedets design er laget i en avislignende stil, der alle skriftene presenteres mot den hvite bakgrunnen for å skape best mulig effekt og fokusere brukerens oppmerksomhet på nettstedets hovedoppdrag. Sosiale nettverksknapper er også tilgjengelige her, og gir ekstra informasjon om forfatteren og kreativiteten hennes.

1. 3. Tarot by Seven

Tarot by Seven

Beste e-handelsbyggere

Tarot by Seven er et nettsted for produsenten av Tarot, Oracle & Lenormand dekk og tilbehør. Forfatteren av nettstedet kjent som “Seven Stars” tilbyr også private opplesninger for å hjelpe andre med å finne svar på spørsmålene deres. Hun har øvd på kortlesing siden 1987 for endelig å komme med Deck of the Bastard – en samling av flere gamle kortstokker som danner ett sett med kort – i 2012, som raskt har fått popularitet hos kunder over hele kloden.

Hele webdesignet samsvarer helt med den generelle spesialiseringen av nettsteder. Det ser uvanlig ut, ekstraordinært og til og med noe mystisk. The Deck of the Bastard-videopresentasjon, så vel som andre relaterte videoer tilgjengelig på hjemmesiden til nettstedet, gir detaljert informasjon om produktet. Det vil definitivt fange brukerens oppmerksomhet og oppmuntre dem til å handle for de forskjellige produktene som er tilgjengelige på lager i den integrerte nettbutikken. Det er her du kan velge alle typer kort (Tarot, Lenormand, Oracle og mer), tilbehør (Lg & Sm Reading Mats, Journals, Pouches and more), Crystal Grid Collection og andre relaterte ting.

Hvis du ikke er sikker på om produktet du er interessert i – enten dets kvalitet, egenskaper eller andre nyanser – vil kunders uttalelser tilgjengelig på nettstedet hjelpe deg med å gjøre det riktige valget. Alt i alt har nettstedet tiltalende, oppmerksomhetsgripende design som ikke går på bekostning av informasjonsverdien og e-handelsfunksjonaliteten.

14. Gitarhengeren

Gitarhengeren

Beste e-handelsbyggere

Gitarhengeren er et nettsted som er fokusert rundt fordelene og brukervennligheten av gitarhengere som hjelper deg å lagre disse varene enkelt og praktisk for alle. Nettstedet leverer eksplisitt informasjon om produktene, dets spesielle egenskaper, applikasjoner samt fordeler i forhold til andre lignende varer.

Det første som fanger brukerens oppmerksomhet når man når hjemmesiden, er videopresentasjonen av gitaren Hanger samt lenken til lysbildefremvisning for kunden. Porteføljen består av ekte bilder lastet opp av kundene, som allerede har kjøpt produktet og evaluert fordelene med fordel. Hvis det fremdeles er noe du vil finne ut om tilbehøret, er du velkommen til å besøke andre nettstedseksjoner, inkludert Om, Presse og Omtaler, Kunstnere, Forhandlere & Distributører. Det er her du vil finne mer info om produktet som lar deg få rask og enkel tilgang til instrumentet ved å henge det på nærmeste spiker-, krok- eller skapstang.

Så snart du er klar til å gjøre en bestilling, lar nettstedet deg nå butikkdelen som gir et utvalg av gitarhengere av høy kvalitet til rimelige priser. Hvert produkt har detaljerte beskrivelser, zoomede bilder som gjør det mulig å forstørre bilder av artikkelen, samt “Legg i handlekurv” -knappen som lar deg plassere ordren på mindre enn noen få klikk. Dermed realiseres eСommerce-funksjonaliteten på en praktisk og profesjonell måte her, noe som appellerer til de fleste nettstedbrukerne.

Bunnlinjen

Hvis du har hatt en sjanse til å følge lenkene og se nærmere på eksemplene nettsteder omtalt ovenfor, bør du ha en god ide om et omfattende utvalg av muligheter som Wix tilbyr. Designalternativene er virkelig uendelige, og hver mal kan endres uten anerkjennelse. Alt avhenger bare av dine preferanser og estetiske smak.

Kjenner du andre e-handelsnettsteder bygget med Wix som er verdt å ha? Hvis du har en i tankene, ikke nøl med å dele den i kommentarene!

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map