Beste Wix nettstedeksempler

Wix eksempel nettsteder


Wix har vunnet verdensomspennende popularitet som den beste alt-i-ett-nettverksbyggeren som kan skryte av et omfattende sett med avanserte verktøy og alternativer. Plattformen gjør det mulig å lage forskjellige typer prosjekter, utnytte kraften i de integrerte funksjonene. Dra-og-slipp-redigerer, hundrevis av fantastiske tilpassbare og gratis maler, mange kraftige apper, mobilredigerer, sikker hosting, avansert Wix ADI-verktøy – dette er et ufullstendig sett med høydepunkter nettstedbyggeren har på lager!.

Brukere som er usikre på å velge Wix for å opprette sine nettsteder, er ofte interessert i å se noen virkelige nettsteder designet med denne nettstedbyggeren før de tar sine beslutninger, så i dag tar vi en titt på forskjellige Wix-drevne nettsteder – fra porteføljer til selskaper, lokalsamfunn og butikker.

1. Chase Dekker Wild-Life-bilder

Chase Dekker Wild-Life-bilder

Lag et nettsted GRATIS

Chase Dekker er et prosjekt av Chase Dekker, som kaller seg en “natur- og naturvern” -fotograf. Chase er en ekte naturentusiast, som prøver sitt beste for å avsløre skjønnheten i verden rundt i bildene sine. Bare se på de beste verkene til fotografen i den interaktive hjemmesiden lysbildefremvisning for å forstå at han virkelig kaller sitt yrke.

Når du surfer på nettstedet, kan du se galleriet for de beste verkene til forfatteren, registrere deg på verkstedene hans, se nye utgivelser, handle de mest imponerende digitale nedlastningene, tilpassede utskrifter, plakater og til og med en kalender med de beste naturbildene! Det er også mulig å sjekke Chases Instagram-feed. Vil du holde deg oppdatert om de siste hendelsene og oppdateringene? Registrer deg deretter på nyhetsbrevet for å være klar over alt Chase Dekker vil at fansen hans skal vite!

2. Mario Moreno Photography

Mario Moreno Photography

Lag et nettsted GRATIS

Mario Moreno Photography er en utrolig vakker og oppmerksomhetsgripende ressurs opprettet med Wix. Det tilhører Mario Moreno – en fotograf, som er dyktig i en rekke fotografiske sjangre og kan reise verden rundt for å fullføre ordrene.

Profesjonaliteten og talentet til fotografen kommer tydelig til uttrykk i hans lyse og livlige bilder som er representert i glidebryteren på fullskjerm på hjemmesiden. Dette er også stedet, hvor du kan finne ut kontaktene til fotografen, hans sosiale nettverkskontoer og online skjema for å komme i kontakt med ham. Menyen er skjult i øverste høyre hjørne av nettstedet, og gir tilgang til Marios samling av verk, klientuttalelser, seksjoner om kjøp av utskrifter og info om verksteder. Dette er en anstendig og informativ prøve av et Wix-drevet nettsted!

3. Liran Vardiel

Beste Wix nettstedeksempler

Lag et nettsted GRATIS

Liran Vardiel er en portefølje av Liran Vardiel, en talentfull kunstner, som lager fantastiske malerier om forskjellige emner. Forfatterens fantastiske kunstverk blir presentert i lysbildefremvisningssiden for å trekke brukerens oppmerksomhet helt fra første blikk.

Det er også personlige bilder av kunstneren fra hans utstillinger og videoer av den kreative prosessen. Du kan abonnere på Lirans Instagram-feed for å være klar over oppdateringene hans og kommende kunstshows. Bildene blir presentert mot fotografens svart-hvite bakgrunnsbilde for å skape et enhetlig inntrykk. Det er mulig å abonnere på nettstedets nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om de siste nyhetene og hendelsene uten å måtte besøke nettstedet om og om igjen.

4. Dager til lykke

Dager til lykke

Lag et nettsted GRATIS

Dager til lykke dukket opp som et resultat av WordPress til Wix migrering. Dette er en ressurs for et ledende ansattes engasjementsystem, som ser sitt mål å tilby verktøy og selvoppdagelsesaktiviteter som særlig kan øke ansattes engasjement, som er nært forbundet med selskapets produktivitet på lang sikt. Grunnleggeren av systemet, Corey Davis, mener at hvert anerkjente selskap trenger å ta seg av etableringen av glade og engasjerte ansatte i verdensklasse som vil jobbe hardt for velstanden til selskapene..

Den aller første titten på nettstedet skaper inspirerende og til og med litt magisk følelse. Animert bakgrunn på fullskjerm, lyse farger, store skrifter kan ikke annet enn å tiltrekke brukerens oppmerksomhet og oppmuntre til videre nettlesing. Hele prosjektet vekker positive følelser og munter ånd. Nettstedet er ikke bare informativt, men det kommer også med flere ordtak, siteringer, sitater, høyoppløselig bilder og mye statistikk som fremhever viktigheten av å skape lykkelige og positive omgivelser for bedriftsansatte! Det er en virkelig verdig prøve av et Wix-basert nettsted!

5. Hun bygger merker

Hun bygger merker

Lag et nettsted GRATIS

SheBuildsBrands.com er et godt organisert personlig prosjekt som er full av sosialt bevis og kundesentrisk innhold. Det er lenker til YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter og til og med SoundCloud! Kubi Springer, eieren av nettstedet har en imponerende liste over merker i sin CV, inkludert Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week og MOBO Awards, blant andre.

Det er mye å utforske på She Builds Brands. Forfatteren tilbyr mye detaljert informasjon om hva teamet hennes gjør. Det er en ofte oppdatert blogg, et påmeldingsskjema for nyhetsbrev, mange videoer og til og med en butikk. Gjennom nettstedet kan besøkende kjøpe lyd-mp3-er, bøker og video-DVDer som vil hjelpe dem med å bygge sitt merke.

Nettstedet er vakkert designet, men det som virkelig skiller oss ut er fokuset på kunden og verdifullt innhold. Gratulerer til Kubi med en attraktiv, effektiv webside!

6. Gruvi juice

Gruvi juice

Lag et nettsted GRATIS

Gruvi juice skaper en virkelig unik stemning. Hvit plass er nøkkelordet her. Produktposisjonen skaper et godt organisert oppsett for hjemmesiden. Det som er spesielt interessant her er at produktvisningen vises på en naturlig, ikke-pushy måte.

Nettstedet viser oss at smart bruk av hvitt rom fører en leser fra ett element til et annet. Det gir også vekt på innholdsområdet. Den første skjermen gir oss tydelig en forståelse av hva vi kan finne her.

7. French Knot Studios

French Knot Studios

Lag et nettsted GRATIS

French Knot Studios er et fint utvalg av hvordan en godt strukturert og funksjonell ressurs skal se ut. Prosjektet tilhører begivenhetsplanlegging og fotostylingstudio som ligger i Savannah, Georgia.

Fra første blikk på nettstedet, imponerer det brukere med designet. Nettstedet ble opprettet i en beroligende, inspirerende og munter atmosfære, og det er dette som tiltrekker brukerne oppmerksomhet og oppmuntrer dem til å fortsette å utforske ressursen. Smart bruk av glidebrytere og porteføljebilder som skiller seg ut fra mengden på grunn av deres høye kvalitet, gir designen til nettstedet romantisk og rørende utseende.

Bortsett fra den enestående designen, har nettstedet også funksjonalitet, som kommer til uttrykk i tilgjengeligheten av sosiale medieknapper, online kontaktskjemaer og detaljert informasjon som alltid er tilgjengelig.

8. J Media Global

Beste Wix nettstedeksempler

Lag et nettsted GRATIS

J Media Global er det velkjente markedsførings- og annonseringsselskapet som betjener det jødiske markedet og tar sikte på å tilby avanserte annonserelaterte tjenester sammen med høyteknologiske løsninger. Prosjektet ser ganske enkelt ut, men utsøkt ved første blikk. Du finner ingen avanserte webdesignelementer eller tilnærminger her, og det er dette som gjør nettstedet praktisk og enkelt å bla gjennom.

Det aller første som får brukerens oppmerksomhet når du går inn på nettstedet, er videobakgrunnen til den blå overskyede himmelen. Det gir prosjektet engasjerende utseende, og oppmuntrer dermed brukere til å fortsette å bla gjennom det. Nettstedet skaper hyggelig, beroligende og litt avslappende inntrykk, noe som hjelper deg å distrahere fra hverdagens bryderi.

Nettstedet er logisk strukturert, med alle elementene og seksjonene på deres steder. All viktig informasjon er tilgjengelig i følgende seksjoner: Om, Kunder, Mediasett (tilgjengelig på to språk – engelsk og jødisk) og kontakt. Sistnevnte gir hovedkontaktinfo sammen med Google Maps-appen som hjelper brukere enkelt å finne sin fysiske plassering. Et praktisk innebygd kontaktskjema bidrar på sin side til mer effektiv og praktisk samhandling med klienter. Alt i alt er J Media Global et verdig utvalg av det Wix-baserte nettstedet!

9. Niagara på sjøen

Niagara på sjøen

Lag et nettsted GRATIS

Niagara på sjøen fanger brukerens oppmerksomhet helt fra de første sekundene du besøker den – så lyst, underholdende og muntert designet er! Dette er stedet for Niagara-on-the-Lake-samfunnet som fokuserer på å oppmuntre til utvikling av turisme på stedet. Prosjektdesignerne hevder at “Niagara på sjøen har en unik og veldig spesiell innvirkning på mennesker”, og det føles helt fra starten.

Nettstedet inneholder rikelig med informasjon som gir uttømmende fakta om alle livsområder turistene kan være interessert i. Denne informasjonen er tilgjengelig i følgende seksjoner: Om, Spise middag, Stay, Shaw Festival, Attraksjoner, Vinprodusenter, Parker Canada, Opplevelser, Arrangementer , Kultur, shopping, magasin og til og med Live Cam. All informasjonen blir presentert på appalign og naturlig måte, mens selve nettstedet bugner av lyse saftige bilder, lysbildefremvisninger, fotogallerier og medieelementer som bare ikke kan oppmuntre til videre nettlesing.

For å gjøre innvirkningen på potensielle turister sterkere, har utviklerne av nettstedet integrert imponerende videoer om plasseringen og dens spesielle fordeler. Det er også tilgang til sosiale medieknapper som vil omdirigere deg til kontoene til stedet i sosiale nettverk, hvor du kan følge oppdateringene. Et virkelig høydepunkt i prosjektet er tilgjengeligheten av live-kameraer, som du kan se på plasseringen i sanntid-modus – det er absolutt en spennende opplevelse!

10. Cuts And Bruises Barbershop

Cuts And Bruises Barbershop

Lag et nettsted GRATIS

Med sin genuint manlige stildesign, Cuts And Bruises Barbershop viser seg å være et perfekt eksempel på en barbershop. Nettstedet har Wild West-motivene, et sterkt fengende navn og kontrasterende svart-hvitt fargevalg, men kan ikke trekke oppmerksomheten til brukerne fra første øyekast.

Det er ikke nødvendig å bla gjennom nettstedet og lete etter ønsket info her, men dette alternativet er også tilgjengelig på nettstedet. Info om oss, kontaktene med en praktisk Google Map-app og til og med YouTube-videoen, bidrar til lett oppfatning og gir maksimal informasjon om barbershop en bruker kan være interessert i.

Det som er viktig, listen over tjenester og kostnadene deres er også tilgjengelig på hjemmesiden. Dette er en avgjørende faktor for mange kunder som velger mellom flere barbershops. Det elektroniske bestillingsalternativet i tillegg til rullegardinmenyen som gjør det mulig å velge den foretrukne frisøren, er også tilgjengelige på nettstedet for å sikre at kundene vil få de nødvendige tjenestene i tide.

11. Jobbe for en Credit Union

Jobbe for en Credit Union

Lag et nettsted GRATIS

I tillegg til høyoppløsningsbilder og en moderne “kortstil” -oppsett, er Jobbe for en Credit Union lykkes med en av de viktigste tingene i bransjen deres – å etablere tillit. La oss se på tre attributter som hjelper deg med å bygge tillit:

 • Design av høy kvalitet. Vi er alle visuelle av natur, så det første vi legger merke til er bilder og det generelle utseendet på et nettsted. Work for a Credit Union har et moderne utseende med spøkelsesknapper, mye mellomrom og bilder av høy kvalitet.
 • Rikelig med informasjon. Det er en kunst å presentere mye informasjon på en organisert og lett å navigere måte, og dette nettstedet lykkes med det. Det er en omfattende Om oss-side, rikelig med informasjon om kredittforeninger og hva som er viktigere – kontaktinformasjon. Det er et Google Maps innebygd med den fysiske adressen til selskapet, telefonnummer og et tilbakemeldingsskjema.
 • Oppdatert informasjon. Dette er en av de vanlige tingene som nettstedseiere overser. Fra nettstedets copyright-dato i bunnteksten til bloggen din, bør nettstedet ditt se oppdatert ut. Eierne av nettstedet Work for a Credit Union kjenner til denne regelen og oppdaterer bloggen regelmessig.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Lag et nettsted GRATIS

Karoline O. F. Pettersen er et visuelt sentrert prosjekt, som har enkel, ren og inspirerende design. Karoline bruker et høyoppløselig, fullskjerms bakgrunnsbilde som øyeblikkelig fengsler seerne. Den generelle minimale stilen er med på å rette oppmerksomheten mot forfatterens bilder som nettstedet markedsfører.

Men vær forsiktig – HD-bilder og videoer, innebygd på nettstedet ditt, kan redusere belastningen på nettstedet. Ikke alle brukere kan vente lenge. Og en merknad til – menyfontene skal være mer fet eller kontrast – når det første bildet ruller på dem, er det nesten umulig å lese menyen ordentlig.

1. 3. Flex R&D

Flex FoU

Lag et nettsted GRATIS

Flex R&D gjør en god jobb med å fortelle potensielle kunder hva de gjør annerledes enn andre, og hvordan det vil være til nytte for deres kunder. Gjennom nettstedet viser de fram eksempler på sitt arbeid for å støtte deres påstander. Hva er flott med Flex R&D’s nettsted er at de klarer å gi besøkende mye informasjon mens de fremdeles opprettholder et godt organisert, brukervennlig nettsted. De gjør det ved å dra full nytte av funksjonene som er tilgjengelige for dem gjennom Wix HTML5 sitebuilder. Noen av disse inkluderer en blogg, en glideside for hjemmesiden, videoinnlegg og mer.

Nok et problem med menyen på dette nettstedet – det er undermeny som dekker hovedteksten når den åpnes. Og bloggen bør oppdateres oftere, men ikke en gang i året.

14. Arving the Nations School

Arving the Nations School

Lag et nettsted GRATIS

Arve nasjonene er en kristen skole med religiøs orientering som gir dyp kunnskap om Bibelen blant tilhengerne. Den lærer hovedprinsipper for religion, teologi og hendelsene og gjøringen til den nasjonskolen blir presentert for omtrent flere titalls fantastiske bilder og videoer på INS Experience-siden på nettstedet deres..

Det er et eksempel på klassisk nettstedbygging – med hjemmeside, kontakter og litt informasjon mellom disse to sidene. En perfekt avgjørelse av organisasjonen – alt er klart.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Lag et nettsted GRATIS

Monica Pack Pilates eies av Monica Pack – en profesjonell og sertifisert trener, som spesialiserer seg i freestyle pilates. Hun er forfatter og utvikler av Nova Method-tilnærmingen som kombinerer alternative og tradisjonelle Pilates-stiler sammen med kunnskapen om biomekanikk, menneskelig anatomi, grunnleggende rehabilitering osv..

Den generelle stilen på nettstedet tilsvarer fullstendig området med Monicas spesialisering. Det er mye info du kan finne ut om trener og pilates generelt. Et spesialtilbud for nybegynnere som er tilgjengelig i overskriften på hjemmesiden, gir populariteten til prosjektet og driver kundens attraksjon. Når du blar nedover siden, kan du bestille en leksjon på nettet, finne ut mer om tjenestene Monica tilbyr og se på ekte bilder som demonstrerer hennes arbeidstilnærming. I tillegg inneholder nettstedet flere sider som fokuserer på et bestemt emne. Disse inkluderer Hjem, Om meg, Om Pilates, klasser, priser og kontakt. Nettstedet i seg selv er lyst og skaper positivt inntrykk helt fra det første øyeblikket du besøker det!

16. Corsos Cookies

Corsos Cookies

Lag et nettsted GRATIS

Corsos Cookies tilbyr de mest delikate og Amerikas favorittdekorerte informasjonskapsler som ikke bare er velsmakende, men også attraktive, lyse og trygge for barn og voksne. De er bakt og dekorert personlig av Tina Corso, som er forfatteren av ideen og eieren av virksomheten. Alle som besøker nettstedet, er virkelig betatt av sortimentet av informasjonskapsler og den generelle atmosfæren i kokeprosessen. Det kan bare ikke forlate noen likegyldige og oppfordrer øyeblikkelig ønske om å gjøre en bestilling.

Nettstedet inneholder all nødvendig informasjon om virksomheten og kokken. Når du blar gjennom ressursen, vil du komme over historien om bakerifundamentet, utvalget av informasjonskapsler som tilbys for salg og kontaktinfo. Det som er viktig og praktisk for kundene, er produktene delt inn i kategorier for å forenkle søket. Hver cookie har en detaljert beskrivelse og lyse “saftige” bilder som umiddelbart gir brukerens oppmerksomhet.

Tina anser det også som avgjørende å gi listen over ingredienser hver informasjonskapsel inneholder for å sikre “sikkerheten først” -tilnærmingen. Dette verdsettes mye av hennes faste og nye kunder. Nettstedet ser lystig, lyst ut og hyggelig å bla gjennom. Det fremkaller utvilsomt ønsket om å kjøpe og smake på disse perfekte informasjonskapslene! Flott jobb!

17. Bzz Agent

Bzz Agent

Lag et nettsted GRATIS

Bzz Agent er det internasjonale online fellesskapet for brukere, som ivrig deler sine frivillige anmeldelser og personlige erfaringer om de mest populære tjenestene og produktene de har testet. Dette er en nyttig informasjonskilde for de kundene som bare skal kjøpe visse produkter og ønsker å finne ut hva andre kunder mener om dem..

Nettstedet ser ganske enkelt og praktisk ut ved første øyekast. Når du kommer til hjemmesiden, får du tilbud om en kort, men detaljert instruksjon om hvordan du kan bli medlem av samfunnet. Det er en “Bli med” -knapp her du kan aktivere for å gå videre til prosessen med produktgjennomgang. Det er også kommentarer fra brukere, som allerede har lagt igjen anmeldelser og nå deler sine intensjoner og mål. Hvis det er noe du ikke forstår om prosessen med å samhandle med fellesskapet, står FAQ også til din disposisjon her. I tillegg er det mulig å bruke kontaktene som leveres i den tilsvarende delen for å komme i kontakt med nettstedsteamet og følge retningslinjene og anbefalingene deres. Et fint eksempel på den Wix-baserte nettsiden til daglig bruk!

18. OCD Online

OCD Online

Lag et nettsted GRATIS

OCD Online er en ressurs som er fullstendig fokusert på OCD årsaker og effektive behandlingsalternativer. Alle som er interessert i emnet vil komme over mye nyttig informasjon her. På samme måte har alle, som håper å bli kvitt lidelsen, en stor sjanse til å personlig kontakte Dr. Steven Phillipson, eieren av nettstedet og den lisensierte kliniske psykologen. Han vil tilby de mest effektive behandlingsalternativene som hjelper pasientene å glemme lidelsen og fortsette å leve et sunt og lykkelig liv.

Nettstedet ser ganske praktisk ut og lett å bla gjennom for alle. Det sikrer enkel og intuitiv navigering – bare komme til hjemmesiden for å nå de seksjonene og informasjonen du for øyeblikket er interessert i. Disse inkluderer OCD 101-side, Utdanning, suksesshistorier og behandlingsalternativer (individuell, gruppe, parterapi samt intensiv terapi og Skype / telefonsamtaler). Alle kontaktene er tilgjengelige i nettstedets topptekst og bunntekst for å være innen rekkevidde for alle som leter etter profesjonell psykologisk hjelp.

Den generelle webdesignen er fullført i hyggelige og tiltalende lyseblå og hvite farger og deres kombinasjoner. Dette skaper beroligende og avslappende effekt, og hjelper brukerne å holde fokus på deres faktiske behov og informasjon de leter etter.

19. Copacabana nattklubb

Copacabana nattklubb

Lag et nettsted GRATIS

Copacabana nattklubb er den mest legendariske, populære og kosmopolitiske nattklubben som ligger i New York. Det er her du kan benytte deg av muligheten til å slappe av og glede deg over fantastiske show og spesielle begivenheter som nyter den største populariteten hos brukerne. Bare ta deg tid til å bla gjennom nettstedet og finne ut tilgjengelige annonser og plakater.

Alle showene (både nåværende og kommende) og hendelser kan sees direkte på hjemmesiden. Det er også mulig å se gjestelistene, kleskodekravene for hver anledning og til og med kjøpe billetter til forestillingene du ønsker å besøke. Spesielle nettstedsseksjoner opprettes separat for de brukerne som er interessert i VIP-pakker, selve Nattklubben, Catering-tilbud og spesielle anbefalinger. For alle de som ønsker å ha det gøy å lese underholdende og informative innlegg, tilbyr nettstedet tilgang til Bloggseksjonen, som regelmessig blir oppdatert med nye artikler.

Nettstedsdesign er ikke så intrikat fordi alt innholdet presenteres mot den snøhvit bakgrunnen for å være tydelig synlig for hver enkelt bruker. Lyse og fargede bilder samt interaktiv videobakgrunn skaper den såkalte “nattklubb” eller “casino” -atmosfæren. Det er også detaljerte kontakter tilgjengelig på nettstedets bunntekst for rask og enkel samhandling med nattklubbsjefene – du kan bruke adressen som følger med en hendig Google Maps-widget eller fylle ut kontaktskjemaet for å få tilbakemeldinger.

20. Baltimore Research

Baltimore Research

Lag et nettsted GRATIS

Baltimore Research er en leverandør av markedsundersøkelser og innsikt som brukes til å hjelpe selskaper å ta i bruk fornuftige løsninger basert på den dype markedsanalysen. Selskapet har til hensikt å målrette mot forskjellige målgrupper og oppfordre dem til å besøke nettstedet deres, som ser pålitelig og pålitelig ut. Den ser at dets oppdrag er å hjelpe selskaper med å utvikle seg gjennom bedre forståelse av kundenes krav.

Den viktigste generelle informasjonen om selskapet, dets mål, tilnærminger, gjestetjenester og andre relaterte problemer, blir gitt direkte på hjemmesiden. Det fanger brukerens oppmerksomhet på grunn av tilgjengeligheten av bilder på full skjerm og en harmonisk kombinasjon av farger. Når du blar ned på nettsidene, kommer du over mer detaljert info. Det er tilgjengelig i flere nettstedsseksjoner, nemlig Hjemmeside, Panelist, Gjestetjenester, Studios, Om oss og Kom i kontakt.

På grunn av den enkle navigasjons- og popup-menyen på nettstedet, er det ganske enkelt å finne den nødvendige informasjonen om selskapet og tjenestene det tilbyr. Dette er de viktigste funksjonene som gjør prosjektet til en av de mest troverdige eksemplene på et profesjonelt forretningsnettsted som ble lansert med Wix.

Bunnlinjen

Lanserer en webside med Wix er mye enklere enn du kanskje tror. Nettstedsbyggeren ser opprinnelig sitt oppdrag å hjelpe ikke-teknologier uten koding bakgrunnen start og deretter enkelt administrere kvalitetsprosjekter for personlig eller forretningsbruk. Plattformen tilbyr flere designtilpasningsverktøy og funksjoner som bidrar til problemfri og jevn utvikling av nettsteder.

På grunn av det integrerte Wix ADI-verktøyet, avanserte blogg- og e-handelsmotorer samt hundrevis av mobilklare maler, kan til og med en nybegynner drive et profesjonelt nettsted uten å investere en dollar i det. Vil du prøve akkurat nå? Så fortsett å registrere deg hos nettstedbyggeren og begynn å jobbe med det første prosjektet ditt!

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map