Beste Wix-porteføljeeksempler

Eksempler på Wix-portefølje


Wix har utmerket seg som alt-i-ett-nettstedsbyggeren pleide å være lage profesjonelle og fullverdige prosjekter. Porteføljer er ikke et unntak. Plattformen har mye å tilby til brukere, som har en intensjon om å presentere prosjektene sine for målgruppen og å vise frem kunstverkene sine. Det fungerer utmerket for utvikling av prosjekter for kunstnere, fotografer, modeller og representanter for andre kreative yrker.

Nettstedsbyggeren tilbyr et omfattende utvalg av porteføljemaler, tilpassede verktøy for avansert design, flere redigeringsalternativer samt markedsførings- og promoteringsverktøy for å skille dem ut fra mengden. Porteføljer bygget med Wix ser pålitelige og funksjonsbelagte, noe som definitivt driver oppmerksomheten til potensielle kunder.

Vi plukket ut noen Wix-baserte porteføljeeksempler for deg for å se hvordan ekte DIY-nettsteder ser ut. La deg inspirere og inspirere andre!

1. Vitanovsky Art

Vitanovsky Art

Beste portefølje byggherrer

Vitanovsky Art er en veldig uvanlig og original Wix-portefølje av Tomas Vitanovsky – billedhuggeren, som skaper unike kunstverk av ubrukelige motorsykkeldeler, kjeder og annet utstyr. Arbeidene hans er virkelig fantastiske, da de kombinerer forfatterens lidenskap for “moto” -liv og kunst. Bare nå skulptur-delen for å se på dem og sørge for at de virkelig er enestående!

Ønsker du å finne ut hvordan disse fantastiske brikkene lages? Da vil informasjonen som er tilgjengelig i How It’s Born-menyseksjonen sikkert være av stor interesse for deg! Nettstedets design oppnås i en svart-hvitt fargepalett med bilder med høy oppløsning som står mot bakgrunnen. Denne nettsiden er verdt oppmerksomheten til alle som er interessert i unike kreative ideer!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Beste portefølje byggherrer

Blake McFarland er en portefølje av Blake McFarland, som er en virkelig mester i sitt arbeid. Hans talent for å kombinere ting som virker inkompatible kan ikke annet enn å imponere alle, som er heldige å se på forfatterens samling. Blake bruker først og fremst resirkulerte gummidekk for å lage naturtro dyre- / menneskeskulpturer, men han lager også vakre malerier.

Alle verkene til forfatteren blir presentert i de tilsvarende nettstedseksjonene og i Til salgs-kategorien. De beste porteføljeprøvene og videoen om prosessen med å lage skulpturer er tilgjengelig på hjemmesiden, noe som utløser brukerinteresse og oppfordrer til ønsket om å bla gjennom nettstedet..

3. Ross Long Photography

Ross Long Photography

Beste portefølje byggherrer

Ross Long Photography er en portefølje av den Sydney-baserte fotografen, som fokuserer på landskaps-, eventyr- og livsstilsfotografering. Nettstedet presenterer galleriet for de beste verkene og trykkene som tilbys for salg. Kvaliteten og profesjonaliteten til disse verkene imponerer alle som ser dem. For å skape bedre inntrykk og fremheve fargemetningen på hvert bilde, publiseres bildene mot den hvite nettstedets bakgrunn.

De beste bildene i full størrelse utgjør strukturen på hjemmesiden og ønsker besøkende velkommen til å bla gjennom galleriet. Det er også en video her, som avslører skjønnheten i stedet Ross bor i. Tilgang til sosiale nettverkskontoer og kontaktinformasjon er tilgjengelig på nettstedet, for å gi den mest detaljerte informasjonen om forfatteren.

4. Mark McNeill Photography

Mark McNeill Photography

Beste portefølje byggherrer

Mark McNeill Photography er en imponerende og informativ portefølje av Mark McNeill – en talentfull landskapsfotograf, som er bosatt i Storbritannia. Nettstedet har alt en bruker trenger for å finne så mye som mulig om fotografen og kreativiteten hans. En fengende glidebryter i full størrelse som skildrer de mest bemerkelsesverdige bildene av forfatteren, en blogg koblet til porteføljen, Art Shop og Signed Prints-seksjoner, der man kan kjøpe bilder, bidra til funksjonaliteten og informasjonsverdien på nettstedet.

Marks fans og klienter har også en mulighet til å registrere seg på sin personlige YouTube-kanal uten å forlate nettstedet. Live Chat-funksjonen drevet av Wix Management Solutions gjør det mulig å samhandle med fotografen og spesifisere informasjonen du er interessert i.

5. Lexi Corn

Lexi Corn

Beste portefølje byggherrer

Innimellom å administrere kreative team, konseptere ulike kampanjer og skrive manus, fant Lexi Cornet tiden for å lage denne skjønnheten Lexi Corn portefølje. Et flott eksempel på en godt designet portefølje som viser en rekke prosjekter hun har jobbet med. Enkelt men effektivt.

Nettstedet fanger opprinnelig oppmerksomheten til brukerne av den lyse og litt uventede kombinasjonen av farger. Nettstedet ser ganske enkelt ut ved første blikk, men det involverer en rekke designelementer som fokuserer en besøkende oppmerksomhet på forfatterens meldinger. Selve porteføljen skiller seg også ut i mengden på grunn av de fengende videopresentasjoner, bilder og detaljert beskrivelse av hvert verk.

For de som er interessert i porteføljen og ønsker å komme i kontakt med eierne av nettstedet, er delen “Kontakt” tilgjengelig på hjemmesiden. Det er også en sjanse for å laste ned forfatterens CV i tilfelle det er nødvendig. Dette er utvilsomt en betydelig fordel for arbeidsgiverne som leter etter dyktige og kreative mennesker.

6. Patrick Thomas Parnell

Patrick Thomas Parnell

Beste portefølje byggherrer

Patrick Thomas Parnell er et illustratørs prosjekt som tilhører Patrick Thomas Parnell med base i Sarasota, FL. Denne inspirerende porteføljen gjenspeiler hans lidenskap for tegneserier og illustrasjoner. Dette godt strukturerte nettstedet vil gi deg en følelse av forfatterens strålende arbeid.

Nettstedet er en flott porteføljeprøve laget på grunnlag av Wix-plattformen. Det viktigste designelementet som tiltrekker seg hver enkelt bruker helt fra starten, er bakgrunnen, som involverer forfatterens verk blandet på en ganske uvanlig måte.

Hvis du er interessert i ytterligere informasjon om eieren av nettstedet og verkene hans, er det en imponerende hovedmeny, bestående av 8 poeng. Et ekstraordinært og bemerkelsesverdig eksempel på porteføljesiden som absolutt er verdt å være oppmerksom!

7. Stephen Peck

Stephen Peck

Beste portefølje byggherrer

Stephen Peck er et nettprosjekt, basert på den samme malen som Patrick er. Men det ser helt annerledes ut. Vi elsker det høykvalitets bakskjermbildet med et faktisk prosjekt fullført i Miami, og bruk av komplementære farger.

Det eneste blikket på nettstedet gir brukeren en ide om sin unnfangelse. Mer detaljert info er tilgjengelig i menyen øverst på hjemmesiden. Menyen består av 7 seksjoner, inkludert “Hjem”, “Om”, “Bygget”, “Landskap”, “Konseptuell”, “Utmerkelser / publikasjoner” og “Kontakt”.

Hver seksjon fokuserer på et bestemt aspekt av forfatterens kreative arbeid og gir eksemplene ved hjelp av et praktisk glidebryteralternativ. Dette gjør nettleserprosessen underholdende og forståelig. Disse egenskapene er mer enn nok til å konkludere med at nettstedet er en vellykket porteføljeprøve laget med Wix.

8. Essentia Productions

Essentia Productions

Beste portefølje byggherrer

Essentia Productions har en langrullende hjemmeside som umiddelbart fanger oppmerksomheten din og guider deg fra et element til et annet, noe som gjør å oppfatte innholdet til en hyggelig opplevelse. Hjemmesiden fungerer som en velkomstside, en om oss-side og til og med et galleri.

Det vi elsker mest med dette nettstedet er designerenes nøye oppmerksomhet på detaljer. Sjekk hvordan de formaterte tilbakemeldingsskjemaet. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot måten foto- og videogalleriene er organisert på.

Hver bruker får en sjanse til å se gjennom eksemplene på verk fra eierne av nettstedet for å se deres fordeler og profesjonalitetsnivået som hjelper til med å bringe enhver historie til live. Denne porteføljenettstedet som er utviklet på Wix-plattformen fortjener anerkjennelse og oppmerksomhet fra brukerne som leter etter topp video, foto og nettløsninger.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Beste portefølje byggherrer

Karlie Kloss er en portefølje som tilhører Karlie Kloss – en supermodell og en gründer. Dette er en harmonisk kombinasjon av en kampanjeside og en portefølje, som avslører all nødvendig informasjon om forfatteren.

Designet og utformingen av nettstedet er det som fanger oppmerksomheten til brukerne fra de første sekundene av besøket. Det er lett å bla ned og bla gjennom et nettsted for å se informasjonen om Karlie og noen av de mest vellykkede verkene hennes. De som er interessert i å se hele porteføljen, kan få tilgang til den direkte fra hjemmesiden.

De fargerike bildene skiller seg effektivt ut mot den hvite bakgrunnen på et nettsted. Den skjulte menyen distraherer ikke en bruker fra nettstedets innhold, mens knappene på det sosiale nettverket er tydelig synlig på høyre side av hjemmesiden. Nettstedet er en av de mest fremragende utvalgene av porteføljer laget med Wix.

10. Mystic Magic

Mystic Magic

Beste portefølje byggherrer

Mystic Magic er en gjennomtenkt portefølje som reflekterer Ashley Pearces lidenskap for å utforske livlige og fargerike konsepter, som alle popper mot en lys bakgrunn. Eieren av nettstedet er en U.K-basert kunstner som designer og lager maskerademasker, hodeplagg, bryllupstilbehør og klær.

Mystique Magic finner den harmoniske balansen mellom estetikk og funksjonalitet. Hjemmesiden inneholder en glidebryter, kundevurderinger og en imponerende Featured in-seksjon som umiddelbart gir troverdighet med sine gjenkjennelige logoer, inkludert Vogue, Strictly Come Dancing og Schön !, blant andre.

Nettstedet gir brukerne flere måter å følge selskapet: besøkende kan enten registrere seg på Magics nyhetsbrev eller følge dem på Facebook, Twitter, Google+, Pinterest eller YouTube.

Vi ble overrasket over å se at bloggen til Mystique Magic ble publisert på Blogger. Antagelig opprettet selskapet først denne bloggen og bygde deretter et fullstendig nettsted. Wix har et anstendig internt bloggesystem som etter vår mening ikke er dårligere enn hva Blogger tilbyr. Det kan være lurt å sjekke ut vår samling av Wix-baserte blogger.

Mellom å lage kunstverkene sine og drive bloggen, fant Ashley tid til å legge til en butikkdel på nettstedet hans. Det er faktisk to måter å kjøpe fra Mystique Magic: via nettstedet ved å bruke Wixs handelsmotor eller ved å klikke på Etsy-banneret på hjemmesiden som tar deg til kunstnerens Etsy-butikk.

11. Julia Kodl Art

Julia Kodl Art

Beste portefølje byggherrer

Julia Kodl Art er et prosjekt som tilhører Julia Kodl – California-basert kunstner, som brukte Wix for å lage en online portefølje som gjenspeiler ikke bare hennes ferdigheter og talenter, men også hennes personlighet. Julia har en supermakt for å fange naturen i sine akvarellmalerier.

Nettstedets design er minimalistisk, enkelt og veldig elegant på samme tid. Glidebryteren som viser eksemplene på Julias arbeider, står i kontrast til den hvite bakgrunnen på hjemmesiden og bidrar til bedre forståelse av jobben hennes.

Nettstedet kommer med en personlig eierblogg og den integrerte Etsy Shop, der du ikke bare vil ha en sjanse til å kjøpe et av mesterverkene som er malt av eieren av nettstedet, men også se gjennom forfatterens bio- og kundevurderinger..

Kontaktseksjonen tilbyr flere lenker til kunstnerens sosiale kontoer for å forenkle kommunikasjonsprosessen. Dette er bare noen få funksjoner som gjør at denne porteføljewebsiden skiller seg ut i mengden!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Beste portefølje byggherrer

Wendy Ju vil definitivt imponere alle som har en lidenskap for unike og ekstraordinære prosjekter. Dette er en portefølje som tilhører Wendy Ju, en grafisk designer, som er glad i merkevarebygging og digitale designprosjekter.

Helt fra de første sekundene du har brukt på nettstedet, kan du ikke, men ha lyst til å fortsette å bla gjennom resten av sidene. Dette skyldes animerte elementer i grafisk design, som kan klikkes og beveges når du klikker på musen. Det er en veldig interessant designtilnærming, som er det beste beviset på Wendys profesjonalitet. For å se på de beste prosjektene, bare bla nedover siden og se galleriet. Det er også tilgang til Kontakter-delen her, så vel som til sosiale nettverksknapper som lar deg følge forfatterens nyheter og oppdateringer. Det er utvilsomt en av de beste porteføljeprøvene som ble lansert med Wix!

1. 3. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Beste portefølje byggherrer

Christina Vanessa er en profesjonell portefølje som tilhører Christina Vanessa Greifenstei – en visuell formidler, kreativ produsent og grafisk designer. Det er her du vil komme over de beste prosjektene som er laget av forfatteren, samt detaljene i hennes biografi og karriereutvikling.

Når du kommer til hjemmesiden, vil du ikke finne noen tekst her ennå, men oppmerksomheten din vil fortsatt bli tiltrukket av fullskjermvideobakgrunnen. Det vil umiddelbart fremkalle intensjonen om å aktivere Utforsk-knappen for å bli omdirigert til andre nettsider. Ved å gjøre det, vil du få tilgang til prosjektene som er laget av Christina. De vises på Utforsk-siden på en ganske uvanlig måte, mens Om-siden avslører forfatterens prioriteringer og mål. Det er også sosiale kontoknapper her, så vel som kontaktskjemaet for å komme i kontakt med designeren.

14. Kosmotisk fotografering

Kosmotisk fotografering

Beste portefølje byggherrer

Kosmotisk fotografering er en portefølje som eies og forvaltes av Oliver Gräf. Han er glad i byfotografering, men han liker også å ta bilder av mennesker. Oliver mener at imponerende bilder avslører imponerende historier, og det er det som gjør fotografering til hans lidenskap.

Overordnet nettsteddesign kom absolutt opp til hovedfokus og implikasjoner av prosjektet. Det bugner av fargerike og svart-hvitt bilder av mennesker tatt i forskjellige situasjoner. De demonstrerer forfatterens profesjonalitet og ekspertise. For å se på resten av Olivers prosjekter, bør du bla gjennom menyen, hvor du vil komme over mange av hans verk. Det er også en mulighet til å kjøpe noen av de trykte fotobøkene hans som er tilgjengelige for salg i Shop-delen. Nettstedet er opprettet på det tyske språket, noe som kan gjøre det litt vanskelig å bla gjennom for brukere som snakker andre språk. Forfatterens verk snakker imidlertid bedre enn ord her.

15. Hilary O’Leary

Hilary O’Leary

Beste portefølje byggherrer

Hilary O’Leary er en personlig portefølje av Hilary O’Leary – en profesjonell fotograf med mange års ekspertise, som er glad i dyreliv og hestefotografering. Hun har mange arbeider og prosjekter i samlingen sin – de hun vil presentere i porteføljen.

Hvis du er en fan av dyreliv, vil du helt sikkert bli overrasket av kvaliteten på bilder porteføljen innebærer. Disse bildene ser så naturlige og realistiske ut, tatt fra forskjellige vinkler at det er umulig å ta øynene av dem. Du vil komme over både fargerike og svart-hvitt bilder og bildefremvisning av dyr i deres naturlige miljø som ser veldig søte ut. Hvis det er behov, er det mulig å kjøpe noen av disse bildene online, etter å ha lagt dem til den integrerte handlekurven. Det er et av høydepunktene i denne Wix-baserte porteføljen, som kommer med e-handelsfunksjonalitet.

Bunnlinjen

Å lage en vellykket portefølje er enklere enn du tror! Alt du trenger er å velge en kodefri nettstedsbygger som lar deg fokusere på den visuelle siden av ting, i stedet for teknisk.

Hold det enkelt, enkelt å navigere, kreativt og husk å integrere noen av de mest populære webdesignfunksjonene; skyv ditt beste innhold foran og gjør det enkelt for potensielle kunder å kontakte deg. Det er det!

Er du en Wix bruker? Så del med oss ​​din opplevelse!

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map