Bokmerkeeksempel nettsteder

bokmerkeeksempler på nettstedet


Bokmerke – er en innovativ nettskapsbygger, som drives av den avanserte AI-teknologien. Dette er et av høydepunktene på tjenesten, som gjør at den skiller seg ut fra mengden og tiltrekker seg uerfarne og dyktige webutviklere fra hele verden..

Nettstedsbyggeren tilbyr profesjonell hjelp fra de mektige AIDA-assistent som guider deg gjennom hele nettbyggingsprosessen, og designer et anstendig nettsted fra grunnen av. AIDA er unik og leverer eksepsjonell nettoppbygningsopplevelse til alle som bruker den.

Plattformen fungerer bra for utvikling av forretningsnettsteder, nettbutikker og destinasjonssider som i utgangspunktet kommer med responsiv design. Det hevdes at den har eksepsjonell brukervennlighet, men er det virkelig så enkelt og intuitivt for alle? Kan AIDA enkelt dekke de fleste behovene dine for nettbygging, eller trenger du fremdeles å ha programmeringskunnskap? La oss ta en titt på noen av de beste eksemplene på nettstedets bokmerke for å definere fordeler og ulemper.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Lag et nettsted som det

Gaardmedia.com er en nettside til fullservice-byrået for sosiale medier som fokuserer på å levere sosiale medietjenester, utvikle og utføre digitale kampanjer. Dette er en webside med én side, som inneholder flere viktige seksjoner som er nødvendige for å gi brukerne all informasjon de er interessert i. Disse handler om, hva vi gjør, team og kontaktseksjoner.

Nettstedet ser enkelt, men uvanlig ut, på grunn av pop-up fengende slagord som vises når du blar nedover siden. Knapper for sosiale nettverk gjør det mulig å utforske tjenestene i detaljer om eksterne ressurser og styrke selskapets omdømme. Det er også en “Let’s Talk” -knappen som oppfordrer brukere til å komme i kontakt med teamet for å diskutere prosjektideene sine. Det er akkurat det de fleste brukere trenger når de velger SMM-selskapet.

2. Alle ting nye

Alle ting nye

Lag et nettsted som det

Det aller første som fanger oppmerksomheten når du besøker Allthingsnewwtn.com, er en uvanlig bildeglider som er tilgjengelig i overskriften. Den presenterer nettstedets oppdrag på en best mulig måte, ettersom All Things New er et sted, som kan bidra til å gjøre livet og personlige eiendeler mer organisert. Menyen på nettstedet er tilgjengelig på venstre panel for å redde sted og ikke for å distrahere oppmerksomheten fra brukerne. Seksjonene den inneholder – Hjem, Organisering, Nedbemanning, Design og Kontakt oss – gir tilgang til all bedriftsrelatert informasjon og tjenestene de tilbyr. Bildene ser tydelige og forlokkende ut på den hvite bakgrunnen for å understreke de mest avgjørende aspektene selskapet dekker. Nettstedet er en anstendig bokmerkeeksempel.

3. PakaPaka Store

PakaPaka Store

Lag et nettsted som det

Pakapakastore.com er en fin prøve av en brasiliansk nettbutikk som tilbyr kontorrekvisita, nemlig notatbøker og penner for barn og voksne. Produktene ser underholdende og uvanlige ut – akkurat som hele nettbutikkdesignet. Fargepaletten på nettstedet er rosa og hvit, med lyse prøver av nettbutikkproduktene. Hver av dem har spesifikasjoner for pris og parametere, selv om det ikke er noen detaljerte produktoversikter her.

Det er også tilgang til kontoer i sosiale nettverk her og til kontaktseksjonen med online-skjemaet, der alle kan legge inn en bestilling. Den engelske versjonen av nettbutikken er ikke tilgjengelig i tillegg, noe som kompliserer shoppingprosessen for kundene.

4: ClearPay Financial Midsouth

ClearPay økonomiske løsninger

Lag et nettsted som det

Clearpaymidsouth.com er en nettside til ClearPay-selskapet som tilbyr økonomiske løsninger til bedrifter og bransjer basert på deres spesielle behov. Nettstedet ser pålitelig og moderne ut fra første blikk. Det dekker et bredt spekter av informasjon klienter ønsker å vite om selskapet. Det er en detaljert beskrivelse av hver tjeneste som tilbys på hjemmesiden til nettstedet. Dette skal hjelpe potensielle kunder til å bestemme seg for deres nåværende behov og tjenester de kan benytte seg av når de arbeider med selskapet.

Menyen finner du på venstre sidepanel. Det består av flere punkter bare for å forenkle brukernes valg. Det er også mulig å få en gratis vurdering på kortest mulig tid ved å bruke CTA-knappen. En stilig, moderne og pålitelig prøve av et bedriftsnettsted bygget med bokmerke.

5. Shivy’s Indian Kitchen

Shivys

Lag et nettsted som det

Shivysindiankitchen.com er navnet på nettstedet som snakker for seg selv. Dette er nettbutikken med de deiligste indiske stifter. Imidlertid er det bare ett produkt – Shivy’s Ghee – som for tiden selges på nettstedet. Sannsynligvis kommer andre produkter til å bli lagt til i produktlisten snart. Nettbutikken ser sitt mål å oppmuntre kunder til å donere varmt og næringsrikt måltid til fattige og hjemløse barn i India.

Nettstedet gjør det mulig å dele produktkoblingene i sosiale nettverk, registrere deg for et nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om nettbutikkoppdateringene og komme i kontakt med nettstedseiere ved å fylle ut det elektroniske skjemaet som er tilgjengelig i Kontakter-delen.

6. AidenLife Finest Integrated Training

AidenLife FIT

Lag et nettsted som det

Aidenlifefit.net er det fremste stedet for alle som er tilhenger av en balansert livsstil og leter etter en måte å forbedre helsetilstanden på. AidenLife FIT studio har forskjellige programmer, tjenester og forslag for å endre livsstilen til hver klient til det bedre. Nettstedet til webstudioet tilsvarer dets viktigste oppdrag. Video bakgrunn tilgjengelig på hjemmesiden oppfordrer ønsket om å fortsette å bla gjennom nettstedet for å finne ut mer om tjenestene som tilbys.

Alle som vil prøve seg på studiotjenestene, kan bestille den første økten gratis direkte på hjemmesiden. Det er også et omfattende fotogalleri, sosiale nettverkskontoer og detaljerte kontakter til studioet med nøyaktig Google-kartplassering på nettstedet.

Bunnlinjen

Bokmerke er en moderne og brukervennlig plattform for alle som trenger et anstendig nettsted for personlige eller forretningsmessige formål. Dette er et fint valg for å bygge små til mellomstore e-handelsnettsteder, som tar sikte på anstendig forretningspresentasjon og kundeengasjement. Høydepunktet for nettstedbyggeren er den avanserte AIDA-assistenten som forenkler nettopprettingsprosessen, gjør den engasjerende og tilbyr en rekke integrerte temaer for å møte de allsidige brukernes behov..

Alle eksempler på bokmerkebaserte nettsteder har moderne design og har enkel, men intuitiv navigering. Det er ikke noe komplisert med dem, men dette er en fordel i seg selv for brukere, som mangler ferdigheter til webdesign og ønsker å få funksjonelle nettsteder designet med Bookmark AIDA. Et godt valg for å dekke dine personlige og forretningsmessige webdesignbehov!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map