Eksempler på Weebly Wedding nettsteder

Bryllupsnettsteder er en voksende trend. Det er en måte å ikke bare spre nyheter om bryllupet ditt, men også dele litt informasjon om paret og logistikken til den store dagen – alt du ikke kan passe inn i bryllupsinvitasjonen.


Nylig ble jeg bedt om å lage en samling av Weebly eksempler på bryllupssider, og jeg må si det var en veldig tøff oppgave! Jeg skulle ønske Weebly hadde en “Showcase” -side eller noe sånt. Det var nesten umulig å finne et bryllupssted bygget med Weebly. Sannsynligvis skyldes det delvis det faktum at Weebly har noen få bryllupsmaler, og dels fordi mange par forhindrer at nettstedene deres indekseres. Uansett årsak, her er fire nettsteder jeg klarte å finne.

Eksempel 1: Sarah Owens og Ryan Gentry Wedding

Sarah Owens og Ryan Gentry Wedding

Lag et nettsted som det

Sarahowensryangentry.weebly.com ser enkel, men allikevel romantisk og informativ ut av gangen. Dette er et bryllupsnettsted som tilhører Sarah Owens og Ryan Gentry, som virkelig gleder seg over å bringe sine venner og familie sammen på sin spesielle dag. De prøvde veldig hardt å planlegge bryllupet sitt og å lansere et nettsted som ville inneholde eksplisitt informasjon om det. Nettstedets design er ren, men det fremhever bildene av paret som står mot den hvite bakgrunnen og avslører parets kjærlighetshistorie.

Nettstedet tilbyr en informativ meny med flere seksjoner som gir detaljert informasjon om hvert trinn i forberedelsesprosessen for bryllupet. For de gjestene, som ikke kjenner kjærlighetshistorien til paret, er det en spesiell nettside der de deler den. Resten av seksjonene – Bryllupsfest, detaljer og hotell, register – er med på å gjøre hver gjest oppmerksom på hvor festen og bryllupet finner sted, gjestelisten og andre viktige nyanser. Nettstedet bruker en viktig RSVP-seksjon for å spore gjestene. Ved å klikke på lenken, vil gjestene gi paret beskjed om deres tilstedeværelse i bryllupet. Dette er veldig praktisk når det gjelder planlegging av anledningen.

Eksempel 2: Liz og Chris

Liz og Chris

Lag et nettsted som det

Lizandchris2018.weebly.com er et bryllupsnettsted for Liz Breen og Chris Ahern, som skaper et hyggelig inntrykk helt fra det første øyeblikket du når det. Dette fordi det er mange bilder av det lykkelige paret der og rikelig med informasjon om anledningen. Det er ikke nødvendig å bla gjennom nettstedet og lete etter de mest avgjørende dataene. Bare bla ned på hjemmesiden for å finne ut tidspunktet for bryllupet, stedet der det vil bli holdt, mottakslokasjonen osv. Det er også interessant å lese kjærlighetshistorien av paret, deres første date, forslagets dag og planene de har for fremtiden.

Hendelsessiden varsler gjestene om timeplanen paret har satt sammen, inkludert repetisjonsmiddagen, velkomstfesten, selve vielsen, mottakelsen og festen etter festen. Reisesiden inneholder detaljene om overnatting, reise og transport, mens registersiden gir den eksplisitte gjestelisten med hensyn til stedene de vil bo på. Hvis du ønsker å glede deg over bildene til paret, kan du komme til den tilsvarende hjemmesiden til se dem. Dette er en hyggelig og inspirerende prøve av et bryllupsnettsted drevet av Weebly!

Eksempel 3: Lauren og Chads bryllup

Colemanlutzwedding

Lag et nettsted som det

Colemanlutzwedding.weebly.com er et enkelt, men informativt bryllupsnettsted som avslører kjærlighetshistorien til Lauren og James og dekker alle nyansene i bryllupsseremonien. Nettstedsgrensesnittet er intuitivt og sikrer rask og enkel nettopplevelse.

Det som tiltrekker brukeroppmerksomhet er kombinasjonen av svart-hvitt og fargerike designelementer på hjemmesiden. Dette skaper den uvanlige følelsen av romantikk knyttet til parets kjærlighetshistorie og selve vielsen. Uvanlige interaktive videoeffekter, forskjellige bilder av paret, utbredelse av lyse farger og overflod av informasjon angående vielsen, bidrar til den generelle visuelle appellen og ytelsen til nettstedet..

Parets gjester kan bla gjennom flere seksjoner for å finne ut informasjonen om den kommende vielsen. Disse inkluderer vår historie, register, bryllupsfesten vår, spillested, vanlige spørsmål og til og med reiseguiden. Paret har tatt vare på gjestenes bekvemmelighet ved å integrere en Google Maps-widget som spesifiserer bryllupsstedet, den interaktive overnattingsguiden og til og med de interessante steder gjestene kan besøke når de bor i byen. Dette er et godt utvalg av et bryllupsnettsted som dekker alle de nødvendige aspektene ved den kommende seremonien.

Eksempel 4: Meghan og Thomas

Meghan og Thomas

Lag et nettsted som det

Meghanandthomas.weebly.com bryllupsnettsted har enkel, men hyggelig og tiltalende design som skaper romantisk atmosfære og oppfordrer besøkende til å fortsette å bla gjennom det for å finne ut mer om paret og deres forberedelser til bryllupsdagen.

Fargeskjemaet på nettstedet er beroligende og rolig, med fargerike bilder av Meghan og Thomas som utpeker seg ut mot den hvite bakgrunnen. Strukturen og innholdet på bryllupsnettstedet er bevisst gjennomtenkt. Fra det øyeblikket du kommer til nettstedet, forstår du at paret har tatt seg av søkenes bekvemmelighet for sine gjester. Nettstedet har følgende seksjoner: Hjem, detaljer, hotell, bryllupsfest, register. Innholdet i hver seksjon dekker alle spørsmålene knyttet til emnet. For de som ikke klarte å finne den informasjonen de trenger eller bare har for å kommentere nettstedet, er det et kontaktskjema beleilig plassert nederst på hjemmesiden. Alt i alt skaper denne bryllupsnettstedet et godt inntrykk og ser tiltalende ut.

Eksempel 5: Clint og Kristin

Clint og Kristin

Lag et nettsted som det

Shobertwedding.weebly.com er et drevet bryllupsnettsted som ble opprettet med brukernes søkemuligheter og informasjonsverdi i tankene. Paret, Clint og Kristin, deler muntert informasjon relatert til deres forberedelser til bryllupsdagen med sine gjester.

Nettstedet har et enkelt, men iøynefallende design, med dominans av lyse farger. Du finner ikke mange bilder av paret her, men de som er tilgjengelige på nettstedet, ser romantiske og til og med spennende ut. Bare se på det sentrale bildet av hjemmesiden for å forstå at paret har brukt unik tilnærming til utformingen av bryllupsnettstedet! De viktigste fakta om den store dagen finner du i bryllupsinfo-delen på nettstedet. Det er også Register-seksjonen som lenker til ønskelisten paret har. Dette hjelper gjestene med å spare krefter og tid når de leter etter bryllupsgavene. Høydepunktet på nettstedet er nedtellingswidgeten som viser den nøyaktige tiden som er igjen til bryllupsdagen. Dette er en må-ha-funksjon for alle nettsteder av denne typen!

Eksempel 6: Dave og Jade

Dave og Jade

Lag et nettsted som det

Daveandjadegetmarried.weebly.com ser så romantisk og skånsom ut at det ganske enkelt er umulig å ta øynene av det før du blar gjennom det til slutten. Det er skapt på en enkel, men gjennomtenkt måte, der hver detalj er på sin plass.

Nettstedets lyse fargevalg skaper et tiltalende inntrykk og distraherer ikke brukerens oppmerksomhet fra hoveddelen – innholdet. Paret har absolutt lagt mye krefter og tid på design av deres bryllup. Uansett spørsmål eller forespørsel du har, vil du finne et svar her.

Nettstedet inneholder generell informasjon om paret, deres kjærlighetshistorie, bilder, gaver og bryllupsinfo som dekker alle detaljene om bryllupsdagen som er planlagt til det andre. Gjestene vil sikkert sette pris på tilgjengeligheten av et kart med den nøyaktige plasseringen av vielsen og retningslinjene for transport. Det er også RSVP-delen med et praktisk online skjema som gjestene kan fylle ut for å varsle paret om deres tilstedeværelse og til og med kostholdspreferanser. For et gjennomtenkt og rørende attributt!

Eksempel 7: Christine og David

Christine og David

Lag et nettsted som det

Christineanddave.weebly.com skiller seg ut fra mengden på grunn av designfunksjonene. Hjemmesiden til nettstedet tiltrekker seg oppmerksomheten fra landskapsfotosettet med bred skjerm som bakgrunn for en side. Du vil ikke finne mye info her – bare navnene på paret på midten av en side og en standardmeny i den øvre delen av den viderekobler deg til hoveddelene på nettstedet som gir detaljert informasjon om bryllupsdagen.

Menyen består av de delene som er et must for alle bryllupsnettsteder, antar jeg. Dette er kjærlighetshistorien til paret med et romantisk fotogalleri, informasjon om bryllupshelgen med en popup-undermeny, seremonien, gaveregisteret og til og med FAQ-delen, som er et fint tillegg til nettstedet av denne typen. En enkel, men informativ prøve av et bryllupsnettsted drevet av Weebly!

Eksempel 8: Lauren og James

Lauren og James

Lag et nettsted som det

Lauren og James tok en veldig enkel tilnærming til bryllupssiden deres Rasmussen-banovz.weebly.com. Deres minimalistiske og to-to-point versjon av et bryllup nettsted presenterer alt det vesentlige og gir deg en følelse av hva som kan forventes fra seremonien.

Selv om minimalisme er en god ting, er det også en veldig komplisert stil å lykkes med. Hver essensielle detalj i bryllupet er representert på nettstedet, men det er ikke så spennende å utforske det. Det virker som om paret ønsket at det skulle være et slags digitalt postkort, men det er bare for mye tomt plass inne som kan fylles med visuelt materiale, ikke bare tekst. Den gode tingen er et bilde av kartet som også ser ut som det er håndtegnet – et fint personlig preg. Sannsynligvis forberedte det vakre paret en stor overraskelse for gjestene sine på en bryllupsdag, og de ønsker ikke å ødelegge all moroa. Likevel ville det være fint å se minst ett bilde av dem.

Alt i alt er det et godt eksempel på hvilken stor daginfo et bryllupsnettsted skal inneholde. Jeg vil bare foreslå å legge til noen bilder på nettstedet for å gjøre det mer attraktivt.

Eksempel 9: Fremtidens fru Brake

Fremtidens fru Brake

Lag et nettsted som det

Futuremrsbrake.weebly.com er et nettsted for bryllupsplanlegging som deler historien om paret og informerer gjestene om seremonien. Utformingen for en slik begivenhet kan være litt lettere, men på den annen side trekker den ikke så mye oppmerksomhet til seg selv og lar deg fokusere på innholdet.

Menyen er strukturert i kronologisk rekkefølge: forslag, seremoni, kjole… Og den siste er en nettbutikk, der dette paret prøver å selge noen ting de sannsynligvis ikke trenger etter bryllupet (nei, brudekjolen er ikke på markedet). Hver seksjon har en kort introduksjon og et fotogalleri, som viser spillestedet, mulige valg av kjole og hår osv. Du kan se at nettstedet er opprettet like mye for gjestene, som for bruden selv – lagre valgene til bryllupsdekor på ett sted er definitivt praktisk. Og ved å dele dem med vennene og familien kan hun få tilbakemeldinger på hvilken kjole som passer best for henne.

Eksempel 10: Myer-Robbins Wedding

Myer-Robbinswedding

Lag et nettsted som det

Myer-Robbinswedding.weebly.com er et lyst og oppmerksomt utvalg av et bryllupsnettsted opprettet med Weebly. Så snart du kommer til hjemmesiden, vil du bli overrasket av dens fargerike design, som skaper munter og festlig stemning. Et nydelig bilde av paret og kjærlighetshistorien deres er også tilgjengelig på hjemmesiden. Dette er en må-ha-funksjon på ethvert bryllupsnettsted, som alltid forblir trendy og ser passende ut.

Nettstedsdesign er litt uvanlig ettersom hver side har sin egen bakgrunn og innhold gjestene er interessert i. De viktigste menyseksjonene inkluderer Om oss, vårt forslag, Seremoni og mottakelse, Bryllupsfest, Våre registre og mer. En egen RSVP-seksjon er også tilgjengelig på nettstedet. Ved å fylle ut feltene vil gjestene varsle paret om deres evne til å akseptere invitasjonen og antall personer som vil være til stede under seremonien. Dette er en fin prøve av et bryllupsnettsted, som leverer all nødvendig informasjon om paret og bryllupet generelt.

Konklusjon

Weebly nettsted byggherre gir alle verktøyene for å lage en enestående bryllupsnettsted. Selv om disse fire eksemplene ikke viser alle fordelene med plattformen, viser de fremdeles et stort potensial. Det er enkelt å lage et nettsted som inneholder all informasjonen dine gjester trenger å vite om den kommende begivenheten, dele ideene og bildene dine. Forbereder du deg til et bryllup? Ikke nøl, opprett en egen webside!

Se flere prøver i vår Weebly blogger eksempler og Eksempler på Weebly potrfolio.

Lag et bryllupsnettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map