Beste IM Creator Website-voorbeelden

Voorbeelden van IM Creator-websites


IM Creator is een van de eenvoudigste en meest betaalbare cloudwebsite-bouwers, waarmee verschillende soorten projecten kunnen worden gemaakt. Het systeem werkt in eerste instantie geweldig voor artiesten, studenten, creatieven en non-profitorganisaties, die van plan zijn hun werken aan de doelgroep te presenteren, met maximale bekendheid. Voor deze gebruikerscategorieën biedt het platform een ​​absoluut gratis abonnement zonder beperkingen, advertenties of beperkingen. In plaats daarvan biedt het systeem een ​​brede set functies, die bijdraagt ​​aan het gemak van website-ontwikkeling en waardige resultaten helpt behalen.

Naast creatieve focus blijkt IM Creator ook een leuke keuze voor ondernemers, wat het mogelijk maakt start en beheer professionele zakelijke websites, inclusief eCommerce-projecten en bestemmingspagina’s. Voor deze websites onthult het systeem meerdere voordelen en opties voor ontwerpaanpassing waardoor het zich onderscheidt van de massa en de aandacht van de gebruiker trekt.

Momenteel omvat IM Creator meer dan 17 miljoen veelzijdige websites die ermee zijn ontworpen. Ben je geïnteresseerd om enkele van de meest opmerkelijke voorbeelden van projecten te bekijken die met de website builder zijn gemaakt? Ze zullen u helpen te begrijpen wat het systeem precies te bieden heeft en hoe uw project er uiteindelijk uit kan zien, wanneer het wordt gestart met IM Creator. Laten we dat meteen doen.

1. Nominale inhoud

Nominale inhoud

Maak GRATIS een website

Nominale inhoud is een website van de studio die uitblinkt in de kunst van het filmmaken en de roep heeft om professionele high-end projecten voor hun klanten te produceren. De studio positioneert haar team bij een groep digital natives, die bedreven zijn in filmproductie en uit de eerste hand weten wat de doelgroep precies verwacht te benutten.

De website trekt de aandacht van gebruikers vanaf de eerste seconden dat ze de website bezoeken. Nadat u de startpagina hebt geopend, ziet u een video-achtergrond op volledig scherm die de studio presenteert en dient als promo. Onderaan de video-achtergrond is er de knop ‘Laten we samenwerken’ die je omleidt naar de Connect-pagina. Hier kunt u het online formulier invullen om contact op te nemen met het team van Nominal Content-professionals.

Tijdens het browsen op de website kom je verschillende pagina’s tegen die de expliciete informatie geven over het team van filmmakers, die hun hoogwaardige diensten aanbieden. Op de pagina’s Over ons en Consulting kunt u zoveel mogelijk weten over de studio, services en samenwerkingsvoorwaarden, terwijl de sectie Portfolio het mogelijk maakt om het nieuwste videofragment te bekijken van werken die de studio voor zijn klanten heeft voltooid. Dit is meer dan vereist om u te helpen de conclusies te trekken over de professionaliteit en het vaardigheidsniveau van het platform van zijn experts. Al met al is de website een indrukwekkend voorbeeld van projecten die met IM Creator zijn gestart.

2. Naina Shenoy

Naina Shenoy

Maak GRATIS een website

Naina Shenoy is een professioneel IM Creator-gebaseerd portfolio van Naina Shenoy – een getalenteerde en bekwame ontwerper met jarenlange expertise en tientallen high-end projecten gemaakt voor klanten. Haar belangrijkste aandachtsgebied is het bestuderen van het wonen rond meubels en dagelijkse kamerervaringen om verdere ontwerpprojecten te creëren die zich richten op duurzaamheid en circulariteit.

De portfoliowebsite ziet er vrij eenvoudig en duidelijk uit. Er zijn slechts drie pagina’s die u hier kunt doorbladeren om meer te weten te komen over de ontwerper, haar biografie, levensbeschouwingen, opleiding en professionele achtergrond, interesses en andere gerelateerde informatie. Bovendien kunt u door de Portfolio-sectie bladeren met de meest indrukwekkende en hoogwaardige projecten waar de auteur bijzonder trots op is. Ten slotte is er de contactpagina met het online formulier, waar u een lijn kunt plaatsen naar de ontwerper, haar kunt e-mailen of haar LinkedIn-profiel kunt bekijken. Ongeacht een zo klein aantal websitepagina’s, ze bieden alle informatie waar potentiële klanten in geïnteresseerd kunnen zijn. Dit is meer dan genoeg om de onpartijdige beslissing over verdere samenwerking te nemen..

Het ontwerp van de website is ook logisch en eenvoudig. Alle pagina’s hebben een sneeuwwitte achtergrond met gekleurde foto’s ertegen voor een betere gebruikerservaring. Speciale aandacht wordt besteed aan de Portfolio-pagina, die maximale informatie geeft over de projecten die daar zijn ingeschreven. Elk voorbeeld wordt geleverd met een gedetailleerde beschrijving van de mening van de speciale ontwerper en de doelen die ze nastreefde bij het voltooien ervan. Er zijn ook verschillende foto’s die een volledig beeld geven van de specialisatie van het project. Naina Shenoy is dus een kwalitatief en indrukwekkend voorbeeld van een portfolio-website die professioneel is ontworpen met IM Creator.

3. Yeelight

Yeelight

Maak GRATIS een website

Yeelight is een in Singapore gevestigde webwinkel met verlichtingsarmaturen en apparaten die er niet alleen prachtig uitzien en in de meeste veelzijdige interieurs passen, maar ook eigentijdse ontwerpen en hoogwaardige functionaliteit bieden om de beste klantervaring te garanderen. De website biedt maximale informatie over het bedrijf, de diensten en producten die het aanbiedt, recent nieuws, updates, contacten en andere gerelateerde informatie waarin de meeste potentiële en huidige klanten geïnteresseerd zijn.

Het allereerste dat uw aandacht trekt, wanneer u de webwinkel bezoekt, is de galerij met diavoorstellingen, die informatie biedt over het geavanceerde Yeelight-product dat compatibel is met Apple Home Kit, en dat een compleet nieuwe en onverwachte verlichting voor thuis biedt. De homepage bevat bovendien recent bedrijfsnieuws, de lijst met de nieuwste promoties en nieuwe productreleases.

De websiteontwikkelaars hebben voor het gemak van de klanten gezorgd door een sectie met een communityformulier, high-end klantondersteuningsopties, gedetailleerde contacten te bieden die worden geleverd met geïntegreerde Google Maps voor het gemak van zoeken naar winkels (het bedrijf heeft verschillende winkellocaties in Singapore, waar iedereen kan kopen) hun verlichtingsarmaturen en accessoires). Live Chat-ondersteuning is ook beschikbaar op de website om klanten te helpen antwoorden op hun dringende vragen te vinden. Als er nog iets is dat u wilt weten over Yeelight of als u gewoon op de hoogte wilt zijn van het nieuws, updates en geplande evenementen van het bedrijf, is er een mogelijkheid om u te abonneren op de accounts op de sociale netwerken om op de hoogte te blijven van het bedrijf -gerelateerde problemen.

4. Janni Louise

Janni Louise

Maak GRATIS een website

Janni Louise is een portfolio-website die eigendom is van en wordt beheerd door Janni Louise – een professionele en getalenteerde kunstenaar met meerdere individuele freelance-projecten en een rijke ervaring in het werken voor ontwerpbureaus. Janni is toegewijd aan het voldoen aan speciale behoeften en voorkeuren van haar klanten, waardoor haar verbeeldingskracht tot leven komt via een breed spectrum aan visuele middelen. Ze is klaar om verschillende soorten creatieve projecten te voltooien en ze heeft er al veel in haar portfolio.

De website zelf is rijk aan grafische elementen of ontwerpelementen, maar dit is niet nodig als het gaat om het professionele portfolio. Er zijn hier slechts twee pagina’s: About en Sketchbook, wat meer dan genoeg is om de meest volledige informatie te bieden waarnaar gebruikers op zoek zijn, wanneer ze een kunstenaar inhuren om hun projecten te voltooien.

De homepage ziet er indrukwekkend uit vanwege de beschikbaarheid van galerij-diavoorstellingen met Janni’s werken. Er is ook directe toegang tot het portfolio-gedeelte, dat ook de meesterwerken van meerdere auteurs bevat. Een meer gedetailleerd beeld van Janni’s werken nodig? Ga dan door om het Sketchbook te bereiken, dat een verbazingwekkende verzameling van haar papier en potlood en digitale schetsen omvat waar de kunstenaar trots op is. Dit is een succesvol voorbeeld van een portfoliowebsite die met IM Creator is gelanceerd!

5. Bloei Management

Bloei Management

Maak GRATIS een website

Bloei Management is een website van een van de beste in Londen gevestigde influencer management, creatieve marketing en PR-bureau. Het bedrijf ziet zijn missie in het helpen van merken en influencers om te bloeien en te groeien om de doelen te bereiken die ze hebben gesteld. Met dit doel ontwikkelen en voeren ze marketing-, sociale media- en promotiecampagnes uit om hun aanwezigheid in de media te verbeteren en hen te helpen de verkoop te stimuleren en de doelmarkten te bereiken.

Het ontwerp van de website hield absoluut vast aan het algemene concept van het bureau en creëerde een indrukwekkende, moderne en hoogwaardige visie op hun diensten en doelstellingen. Het project ziet er fris en aangenaam uit om door te bladeren, met lichte kleuren die domineren in het kleurenpalet. Daarnaast is de website logisch gestructureerd en bestrijkt hij een breed spectrum van gebruikersbehoeften. Er zijn hier verschillende pagina’s met expliciete informatie over het team van Flourish Management-experts, hun vaardigheden, geleverde diensten, contacten en blogsectie.

Er wordt afzonderlijk aandacht besteed aan het portfolio-gedeelte, dat regelmatig wordt bijgewerkt met recente werken die zijn voltooid door de experts van het bedrijf. Elk project wordt geleverd met heldere en hoogwaardige foto’s, evenals de beschrijving van de belangrijkste parameters. Dat is precies wat de meeste gebruikers nodig hebben bij het zoeken naar een marketing- en PR-bureau. Goed werk!

6. Philip Joa

Philip Joa

Maak GRATIS een website

Philip Joa is een portfolio-website van Philip Joa – een professionele en bekwame regisseur die werkt aan documentaire-, fotografie-, schrijf- en vrijwilligersprojecten voor verschillende organisaties, tijdschriften en andere klanten. De website is gemaakt door Phili met het enige doel voor ogen – om de aandacht van de doelgroep te trekken en nieuwe klanten te genereren door zijn professionele portfolio-voorbeelden en persoonlijke informatie over zijn biografie en creatieve carrière te verstrekken.

De website bevat niet te veel informatie en bevat niet veel hoogwaardige grafische / ontwerpelementen. Dit is echter niet helemaal nodig, omdat het project de vereiste informatie allemaal op één plek omvat. Het ontwerp van het portfolio ziet er ook behoorlijk interessant en ongebruikelijk uit. Een aparte webpagina is gewijd aan de verzameling van de werken van de auteur als regisseur. Elk project wordt geleverd met een video en een gedetailleerde beschrijving om kijkers te informeren over de implicatie en algemene focus. De Etc.-pagina bevat op zijn beurt veel portfolio-werken die zijn voltooid door Philip als fotograaf, ontwerper, woordvoerder en schrijver. Ze worden ook op een aantrekkelijke en eigentijdse manier gepresenteerd.

Om contact op te nemen met Philip, gaat u gewoon naar het bijbehorende contactgedeelte. Hier kunt u het online formulier invullen of de e-mail gebruiken om met de expert te communiceren en uw projectvereisten en specificaties te specificeren / bespreken.

7. Anchal Goyal

Anchal Goyal

Maak GRATIS een website

Anchal Goyal is een portfoliowebsite van de filmmaker, schrijver, regisseur en fotograaf Anchal Goyal, wiens interessegebieden zich concentreren op het vastleggen van “kleine stukjes leven”. Dat is precies hoe hij zijn creatieve focus beschrijft en presenteert aan de doelgroep. De auteur heeft al een bereikportfolio samengesteld van hoogwaardige werken, waaronder films en foto’s. Het wordt in portfolioformaat direct op de website gepresenteerd.

Wanneer u voor het eerst de startpagina van het portfolio bereikt, vindt u hier geen sectie of inhoud – niets anders dan de diavoorstelling op volledig scherm met foto’s van Anchal. Dat is de beste presentatie van zijn creativiteit en professionele talent die luider spreekt dan tientallen woorden. Als je nog steeds de intentie hebt om meer over de fotograaf te weten te komen of zijn andere werken te bekijken, ga dan door de secties bladeren die beschikbaar zijn in het pop-upmenu aan de rechterkant van het scherm.

Het portfoliomenu bestaat uit verschillende secties op basis van het onderwerp films / foto’s. Dit zijn films, reizen, mensen en natuur. Bovendien kunnen gebruikers door de pagina Over mij bladeren om meer feiten over de fotograaf en zijn creativiteit te ontdekken. U kunt ook contact opnemen met de auteur door het online contactformulier onderaan de pagina hier in te vullen. Dat is gemakkelijk, handig en snel. Samenvattend is het project een succesvol en indrukwekkend voorbeeld van de door IM Creator aangedreven portfolio-website!

Bottom Line

IM Creator is een multifunctionele alles-in-één bouwer voor doe-het-zelf-websites, die de ontwikkeling en het beheer van verschillende soorten projecten voor commercieel en con-commercieel gebruik mogelijk maakt. Het platform is trots op miljoenen websites die ermee zijn gelanceerd, omdat elk van hen een voortreffelijk en persoonlijk ontwerp heeft dat geen compromis sluit met high-end functionaliteit.

De websitebouwer geniet de grootste populariteit bij kunstenaars, creatieven, fotografen, ontwerpers, stylisten, modellen, stylisten, filmmakers, producenten en andere gebruikers, die professionele portfoliowebsites nodig hebben om hun werk en talent te laten zien. Zowel voor deze gebruikers als voor non-profitorganisaties en studenten is het systeem volledig gratis zonder enige functionaliteitsbeperkingen. Tegelijkertijd is IM Creator een mooie keuze voor ondernemers, die de service gaan gebruiken voor de ontwikkeling van zakelijke websites. De voorbeelden van projecten die in het artikel zijn beoordeeld, zijn het beste bewijs van het universele karakter, de intuïtieve benadering van webdesign en de veelzijdigheid van aanpassingsopties die in de toolset zijn opgenomen.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map