Beste Jimdo-website voorbeelden

Jimdo Website-voorbeelden


Jimdo – is een eigentijdse websitebouwer gemaakt met de behoeften van individuen en bedrijven in gedachten. Het platform zit boordevol functies en hulpmiddelen voor webontwerp die bijdragen aan een eenvoudig maar effectief webontwerpproces.

De tijd die u nodig heeft om het systeem onder de knie te krijgen, hangt af van de website-editor waar u uiteindelijk voor gaat. Met de website builder kunt u websites in twee modi ontwerpen.

  • De eerste is de klassieke website-editor, die een intuïtief en eenvoudig WYSIWYG-proces biedt. Je hebt bepaalde vaardigheden en achtergrond nodig om er websites mee te lanceren, maar uiteindelijk bereik je het gewenste resultaat met de juiste aanpak en aandacht voor alle cruciale nuances.
  • De tweede manier om te gaan is om de geavanceerde Jimdo Dolphin te gebruiken gereedschap. Dit is de Kunstmatige intelligentie-functie, wat het mogelijk maakt om websites te maken in de automatische modus op basis van de inhoud die u indient. Dit duurt maar een paar minuten en zorgt altijd voor een behoorlijk resultaat. Dit is wat nieuwkomers het leukst vinden aan deze Jimdo-functie.

Welke optie werkt het beste voor uw specifieke website? Dit hangt af van uw vaardigheden en resultaat dat u op de lange termijn verwacht te behalen. Laten we eens kijken naar de beste voorbeelden van Jimdo-websites die nu op beide manieren zijn gemaakt. Ze zijn ontworpen door echte mensen, voor echte persoonlijke en zakelijke behoeften. Dit geeft u een idee hoe uw project eruit kan zien. Het is tijd om te beginnen!

1. The Good Gallery

The Good Gallery

Maak GRATIS een website

The Good Gallery is een galerie voor framing en beeldende kunst in Kent, Connecticut, met kunstwerken van lokale en nationale kunstenaars. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp of uw eigen kunstwerken wilt exposeren / enkele van de meesterwerken voor uw verzameling wilt kopen, biedt de website de gedetailleerde informatie allemaal op één plek.

Wanneer u op de startpagina komt, ziet u de naam en het tijdstip van de geplande tentoonstelling, evenals enkele kunstwerken die aan het publiek zullen worden gepresenteerd. Bovendien biedt de website informatie over alle kunstenaars van wie de schilderijen in de galerij worden weergegeven, links naar hun websites en contactgegevens van de galerij, de exacte locatie, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Er is ook een mogelijkheid om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van de galerij door het online formulier in te vullen dat beschikbaar is in het gedeelte Contacten.

Gebruikers en kunstliefhebbers die op de hoogte willen blijven van de laatste updates, nieuws, tentoonstellingen en andere belangrijke galeriegerelateerde informatie, kunnen van de gelegenheid gebruik maken om zich aan te melden voor de nieuwsbrief of de bijbehorende accounts op de sociale netwerken te volgen. Het algemene ontwerp van de website is licht, duidelijk en intuïtief. Alle schilderijfoto’s worden hier tegen de sneeuwwitte achtergrond gepresenteerd om een ​​betere indruk te maken en om de aandacht van gebruikers te trekken.

2. Genix Textile

Genix Textile

Maak GRATIS een website

Genix Textile is een webwinkel van het Europese merk dat hoogwaardige linnen textielproducten te koop aanbiedt. De website is gemaakt met een standaard WYSIWYG Jimdo-editor en ziet er stijlvol en trendy uit. De enige blik op het project creëert een rustgevende en comfortabele indruk, wat zo cruciaal is als het gaat om linnenproducten. Er zijn gedetailleerde beschrijvingen van elk item, allemaal met verschillende foto’s.

De site is uitgevoerd in het eenvoudige lichte kleurenschema, met overheersende witte, blauwe en grijze kleuren. De contactsectie en sociale netwerkknoppen maken het voor een klant eenvoudiger om in contact te komen met webwinkelvertegenwoordigers om de details te wissen. Het is stijlvol en zo natuurlijk!

3. Bryce Pioneer Village

Bryce Pioneer Village

Maak GRATIS een website

Bryce Pioneer Village gelegen op de pittoreske locaties van het kleine stadje Tropic in Utah, niet ver van de Bryce Canyon, nodigt lokale bezoekers en toeristen uit om te ontspannen en te genieten van de geweldige locaties.

Om de gedetailleerde informatie over de plaats te achterhalen, kunt u door de veelzijdige website-secties bladeren. Hier kunt u de belangrijkste feiten over de locatie leren – algemene informatie, speciale nuances over de faciliteiten en unieke bezienswaardigheden van Bryce Canyon National Park, reserveringen en contactgegevens. Gebruikers die wat tijd in de plaats willen doorbrengen, kunnen de accommodatie rechtstreeks op de website boeken. Bovendien is er hier toegang tot sociale netwerkaccounts, waarmee u recent nieuws en aankondigingen over Bryce Pioneer Village kunt ontdekken.

Een van de meest interessante dingen van de website is het ontwerp. Terwijl je door de secties bladert, kom je meerdere foto’s van de locatie en de hoogtepunten tegen die gebruikers aanmoedigen voor verdere projectverkenning. Dat is een spectaculair voorbeeld van de website die met Jimdo is gelanceerd!

4. Michael J.Bingham DDS

Michael J.Bingham DDS

Maak GRATIS een website

Michael J.Bingham DDS is gespecialiseerd in endodontie (wortelkanaalbehandeling) en ziet de belangrijkste missie om de patiënten comfortabele en veilige diensten te verlenen. Dit is het kantoor in Boise, Idaho, dat patiënten verwelkomt die bereid zijn om wortelkanaalbehandeling van hoge kwaliteit te ontvangen.

De website van de medische praktijk biedt alle essentiële informatie waar patiënten het meest in geïnteresseerd zijn. Deze informatie is beschikbaar in verschillende secties van de website, namelijk Home, Services, Over het kantoor, Wat te verwachten, FAQ, Patiëntenformulieren, Financiën, Verwijzende artsen, Locatie en Contact. Dit indrukwekkende aantal websitepagina’s is meer dan genoeg om de meest gedetailleerde en volledige informatie over de medische praktijk te geven.

Welke pagina u ook bezoekt, u zult er 100% zeker van zijn dat u de meest diepgaande informatie krijgt over de problemen waarin u geïnteresseerd bent. Er zijn hier meerdere foto’s die verband houden met endodontie, voorbeelden van patiënt- en doktersdocumenten en een Google maps-widget die helpt bij het vinden de exacte locatie van het medisch kantoor.

5. Retropot

Retropot

Maak GRATIS een website

Retropot is een in Spanje gevestigde webwinkel die veelzijdig retro keukengerei te koop aanbiedt. De producten die in de catalogus worden gepresenteerd, hebben een uniek ontwerp en kunnen worden gepersonaliseerd op basis van uw behoeften en voorkeuren.

De website ziet er netjes en interessant uit. Gemaakt met de klassieke Jimdo-editor, met intuïtieve navigatie, logische structuur en ongebruikelijk ontwerp. De webwinkel is rijk aan originele foto’s van producten en hun collectie, die elk worden geleverd met gedetailleerde kenmerken en winkelmogelijkheden. Een blog en sociale netwerkknoppen geven toegang tot aanvullende informatie over de producten. Dit is handig en handig. Een fatsoenlijke eCommerce-website ontworpen met Jimdo!

6. Jandeys

Jandeys

Maak GRATIS een website

Jandeys is een uitstekend voorbeeld van een eenvoudige eCommerce-website gebouwd met Jimdo. Het heeft een gebruikersgerichte horizontale navigatiebalk, eenvoudig doorbladerbare collecties en prachtige achtergrondafbeeldingen. Bekijk de manier waarop ze hun producten presenteren met veel witruimte om hen heen, gedetailleerde beschrijving en meerdere productafbeeldingen. Elke productpagina biedt alle informatie die klanten nodig hebben: artikelbeschikbaarheid, materialen, maatopties, belastingen en verzendgegevens.

Het is altijd een goed idee om de menubalk bovenaan te plaatsen. Het enige dat ik wil opmerken, zijn enkele van de achtergrondkeuzes waardoor de tekst in de voettekst moeilijk leesbaar is. Toch ziet de website er al met al geweldig uit.

7. Corma kralen

Corma kralen

Maak GRATIS een website

Corma kralen is een handelsmerk van het vulmateriaal dat wordt gebruikt bij de productie van comfortabele kussens die zorgen voor een goede luchtcirculatie en uw slaap aangenamer, kwaliteit en ontspannen maken. Het materiaal wordt vervaardigd door het in Japan gevestigde bedrijf Yamaichi, dat tientallen jaren niche-expertise heeft.

De website biedt alle informatie over Corma Beads die klanten willen weten voordat ze gaan winkelen voor het product. Wanneer u door de belangrijkste pagina’s bladert, kunt u meer te weten komen over het materiaal zelf en de toepassing ervan. Om ervoor te zorgen dat het product van hoge kwaliteit is, is het logisch om de getuigenis te bekijken die is achtergelaten door klanten die het al hebben getest. Er is een aparte Testimonials / Reviews-pagina die u kunt bezoeken om daar achter te komen. Om de problemen op te geven waar u niet zeker van bent, kunt u het verzoek of de vraag achterlaten in het overeenkomstige online formulier dat beschikbaar is in het gedeelte Contacten. Zodra u besluit het product zelf te testen, volgt u de link naar de webwinkel, waar u door het rijke assortiment kunt kijken dat te koop wordt aangeboden.

8. Artistieke stomerijen

Artistieke stomerijen

Maak GRATIS een website

Artistieke stomerijen is een goed voorbeeld van een website voor kleine bedrijven. Andy en Young zijn de eigenaren van het bedrijf sinds 1986. Merk op hoe goed de website is gebrandmerkt: van het aangepaste favicon tot het professioneel ontworpen logo en de voettekst – Artistieke stomerijen maken indruk op de bezoeker met hun consistentie en minimalisme. De site maakt geweldig gebruik van pictogrammen om de verschillende diensten van het bedrijf te demonstreren, terwijl de eenvoudige structuur van de website het gemakkelijk maakt om onmiddellijk de belangrijkste informatie te vinden.

U kunt een beoordelingspagina vinden (eigenlijk leidt het je naar een andere website, maar toch) waar u getuigenissen van klanten kunt vinden. Over het algemeen is de website behoorlijk simplistisch in alles wat met de functionaliteit te maken heeft.

9. Accessoires van Allison Hertzberg

Accessoires van Allison Hertzberg

Maak GRATIS een website

Waar begon als hobby voor Accessoires van Ash veranderde al snel in een bloeiend bedrijf. Allison handwerk prachtige geweven sieraden in haar appartement in Brooklyn, NY en gelooft er sterk in dat één sieraad een outfit kan maken. De kern van haar kunsten zijn de ingewikkelde knoopdetails die ze leerde tijdens het voorbereiden van een documentaire over kreeftenvissers in Maine. Allison gebruikt Jimdo’s handelsplatform om haar handgemaakte goederen wereldwijd te verkopen.

De kern van haar kunsten zijn de ingewikkelde knoopdetails die ze leerde tijdens het voorbereiden van een documentaire over kreeftenvissers in Maine. Haar werk is echt goed, je kunt beroemde mensen vinden die het handwerk van Allison dragen, open gewoon het gedeelte Pers. Maar als ze nog succesvoller wil zijn, kan ze haar website beter opnieuw ontwerpen in een meer aangepaste look en een knop Terug naar boven toevoegen aan de pagina’s.

10. Taqnia International

Taqnia International

Maak GRATIS een website

Taqnia International is een investering- en ontwikkelingsbedrijf in technologie dat alle diensten aanbiedt voor zowel nieuwe als gevestigde bedrijven over de hele wereld. Hun website, TaqniaInternational.com, maakt met succes gebruik van de Jimdo-website voor het maken van technologie.

Hier ziet u een strak en modern ontwerp met verbazingwekkende geanimeerde elementen die het streven van het bedrijf naar innovatie en interessesfeer benadrukken. Het is goed om een ​​goed geoptimaliseerde mobiele versie en een merkfavicon te zien, en ik vind het leuk hoe de kleuren veranderen.

De geanimeerde afbeeldingen passen perfect bij het thema van het bedrijf. Je hebt echt het gevoel dat de toekomst voor de deur staat, eigenlijk klopt het al op je deur.

11. Ben Ahn

Ben Ahn

Maak GRATIS een website

Ben Ahn is een ukelelekunstenaar en zanger van het eiland Kaua`i, die momenteel in de San Francisco Bay Area woont. Hij gebruikt zijn Jimdo-website Benahn.com om zijn passie voor muziek te delen, potentiële klanten te vinden en enkele klantreferenties weer te geven.

Hoewel de website van Ben misschien eenvoudig aanvoelt, kun je bij nadere inspectie zien dat deze alles heeft wat de website van een muzikant nodig heeft: het verhaal van de artiest, video’s, nieuws, evenementenkalender en een gemakkelijke manier om contact op te nemen. Het resultaat is een effectieve, moderne website die Ben Ahns muziek wereldwijd promoot.

Je kunt video’s vinden waarin Ben in actie is en naar zijn optredens luisteren. En het is prachtig om zijn beschikbaarheidskalender alleen op de startpagina te zien.

12. Bobsmade

Bobsmade

Maak GRATIS een website

Bobsmade is een andere website van een op maat gemaakt schilderbedrijf dat gewone dingen uniek en geweldig maakt. Je schoenen, snickers, koptelefoons of gitaar – bijna alles wat je wilt, kan worden geschilderd met een geweldig ontwerp, geboren in de geest van de schilder of in je eigen geest. Het is erg spannend om de website van sectie tot sectie te verkennen, met veel coole ontwerpen en afbeeldingen.

Ik ken echt niemand die zou weigeren hun Chuck’s aan te passen ?! U kunt alle hulp vinden die u nodig heeft, van een maattabel tot een valutacalculator, het is echt handig om alles op één plek te hebben in plaats van op internet van site naar site te surfen. Dus slechts enkele klikken – en uw accessoires zijn het meest uniek en ongebruikelijk!

13. De Freedom Rock

De Freedom Rock

Maak GRATIS een website

De Freedom Rock is het project dat draait om het verhaal van de zogenaamde ‘The Freedom Rock’-rots in Iowa. Elk jaar wordt dit rotsblok op verschillende manieren opnieuw geverfd om de dankbaarheid jegens de veteranen van het land te uiten en hun missie in de dienst aan het land te eren.

De website ziet er best interessant en zelfs enigszins ongebruikelijk uit. Wanneer u op de startpagina komt, ziet u de Freedom Rock-video samen met de collecties originele jaarlijkse muurschilderingen. Wanneer u door webpagina’s bladert, zult u meer te weten kunnen komen over het nieuws, ondersteuningsopties, contacten en veelgestelde vragen die nodig zijn om meer informatie over het hoofddoel van de website te ontdekken. Er is ook de mogelijkheid om verbinding te maken met de accounts van het project in de sociale netwerken om op de hoogte te blijven van alle gerelateerde informatie.

14. Twist Wine Company

Twist Wine Company

Maak GRATIS een website

Twist Wine Company biedt exclusieve wijngaardspecifieke wijnen uit de verscheidenheid van specifieke klimaatzones van over de hele wereld. Dit is een familiebedrijf van Vincenzo, Chenin en Audrey Cilurzo, die de enige missie nastreven: wijnen maken die mensen zouden willen drinken en het maken van wijnen voor speciale gelegenheden die iedereen elke dag kan drinken.

Het algehele websiteontwerp komt absoluut overeen met de specialisatie van het grote bedrijf. Alle inhoud wordt weergegeven tegen de achtergrond met veel wijnvaten. Dit weerspiegelt de focus van het grote bedrijf en laat gebruikers het belangrijkste idee begrijpen vanaf de eerste seconden dat ze op de site blijven.

Voor vaste klanten en voor nieuwe klanten onthult de website de mogelijkheid om de webwinkel te openen en daar de bestelling te plaatsen. Dit is de functie die de website tegelijkertijd zowel informatief als praktisch maakt – een perfect project dat met Jimdo is begonnen!

15. Bike Wrappers

Bike Wrappers

Maak GRATIS een website

Bike Wrappers maakt indruk op gebruikers vanaf het eerste gezicht door de hoge kwaliteit en onderhoudende video-achtergrond op volledig formaat. De enige blik op de video biedt inzicht in de implicaties van de website – het aanbieden van fietsaccessoires (frame wrappers) om de ritten voor iedereen comfortabel en veilig te maken.

Om meer te weten te komen over de wraps die speciaal zijn gemaakt voor verschillende soorten fietsframes, kunt u de video bekijken die de gedetailleerde beschrijvingen en recensies van deze producten bewijst. Terwijl u naar beneden scrolt, ziet u de belangrijkste kenmerken van deze producten die u zullen helpen het belangrijkste idee van hun toepassing te krijgen. Als u meer interessante feiten wilt ontdekken, gaat u naar de Blog-sectie, die veel nichegerelateerde berichten bevat en deze in de sociale netwerken kan delen. Bovendien is het mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief en sociale netwerkaccounts van het bedrijf om op de hoogte te blijven van al het branchegerelateerde nieuws.

Het onmiskenbare hoogtepunt van de website is de webwinkel die erop is aangesloten. Hier kan iedereen, die de drang heeft om een ​​fietsverpakking te kopen, in een mum van tijd een bestelling plaatsen. Al met al is deze op Jimdo gebaseerde website een levendig voorbeeld van het project dat informatieve waarde en functionaliteit combineert.

16. Boerenerf zegen geitenmelk zeep

Boerenerf zegen geitenmelk zeep

Maak GRATIS een website

Boerenerf zegen geitenmelk zeep is de plek waar u verse, 100% natuurlijke handgemaakte zeep kunt krijgen die rechtstreeks op de Barnyard Blessing Farm is gemaakt van met de hand geplukte melk van de melkgeiten, die verder is doordrenkt met biologische en pure essentiële oliën voor resultaten van hoge kwaliteit.

De website biedt volledige informatie over de boerderij, het zeepproductieproces, de ingrediënten en andere gerelateerde details. Iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van het product, heeft de mogelijkheid om het winkelgedeelte te openen, het assortiment producten dat daar wordt aangeboden te bekijken en vervolgens de bestelling te plaatsen.

Heeft u de wens om de boerderij persoonlijk te bezoeken? Ga je gang om het gedeelte Contacten te openen, waar je het adres en de gedetailleerde routebeschrijving kunt vinden om naar de boerderij te gaan. De website bevat veel foto’s die op de boerderij zijn gemaakt en die de wens kunnen oproepen om de plaats te bezoeken en de daar aangeboden zeep te kopen. Het op Jimdo gebaseerde project is dus vrij eenvoudig maar informatief en gebruikersgericht.

Bottom Line

Jimdo is een vrij ongebruikelijke websitebouwer, die gebruikers twee verschillende benaderingen voor webbouw biedt. Klassieke Jimdo-editor en Jimdo Dolphin variëren erg, als het gaat om gebruiksgemak, gemak, webdesignvaardigheden en, natuurlijk, toepassingsgebied. Zoals u kunt zien aan de hand van de voorbeelden in de recensie, werkt de AI Dolphin-tool het beste voor de ontwikkeling van eenvoudige projecten voor persoonlijk gebruik. Dit zijn portfolio’s, simpele landingspagina’s en standaard websites die niet bedoeld zijn voor zakelijk gebruik.

Als je een complexer project nodig hebt, boordevol functies en geavanceerde ontwerpbenaderingen, dan is de klassieke Jimdo-editor de optie om te overwegen. Het platform zal een grote hulp zijn bij het ontwerpen van zakelijke en eCommerce-websites. Voor deze projecten biedt Jimdo allerlei tools om je website stijlvol, modern en succesvol te maken. Als je Jimdo niet leuk vindt, kun je andere SaaS-websitebouwers proberen Wix, uKit of Weebly.

Gebruik elke optie of functie van de websitebouwer verstandig, overlaad het project niet met dingen die je niet nodig hebt. Let goed op hoe de resultaten kunnen verschillen als u een verkeerd kleurenschema of zelfs een sjabloon zelf kiest. Neem de tijd, u hoeft zich niet te haasten met deze, verken de functies en aanpassingsopties van uw website en u krijgt een werkelijk schitterend resultaat.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map