Beste Squarespace eCommerce-voorbeelden

Squarespace eCommerce-voorbeelden


Squarespace is een website builder die zichzelf positioneert als een alles-in-één platform om persoonlijke en eCommerce-websites te maken. Hiermee kunnen kleine tot middelgrote online winkels worden gebouwd, die er mooi uitzien en behoorlijke prestaties bieden. De websitebouwer is een geweldige oplossing voor ondernemers die hun producten in het gunstigste licht willen presenteren, de aandacht van de gebruiker willen trekken en hen bij het winkelproces willen betrekken..

De bruikbaarheid van de dienst is een van de meest cruciale aspecten, terwijl ook de functionaliteit van het platform niet achterblijft. Dus, hoe goed is Squarespace, als het gaat om het maken van e-commerce websites? Kan het een behoorlijke concurrent zijn van andere bekende systemen? We hebben enkele van de meest aansprekende Squarespace eCommerce-voorbeelden bekeken om hun belangrijkste functies en voordelen te benutten. Dit geeft u een idee van de implicaties van het platform en eCommerce-functionaliteit.

1. The Warre Store

The Warre Store

Beste e-commerce website-bouwers

The Warre Store is een webwinkel met een rijk assortiment aan producten die nodig zijn om de bijenteelt te starten en effectief te runnen. De webwinkel, opgericht in 2008, wordt nu beheerd door Teakwood Organics LLC, een familiebedrijf in Kingsley, Michigan. Ze zien hun missie in het helpen van klanten bij het maken van professionele vooruitgang in de bijenteelt, door het bieden van ongeëvenaarde en ongeëvenaarde ondersteuning, service en begeleiding.

Het ontwerp en de functionaliteit van de gehele webshop voldoen aan de wensen en eisen van klanten, waardoor het voor hen eenvoudiger wordt om rond te snuffelen en de benodigde informatie te vinden zonder al te veel moeite en tijd te investeren. Alle vereiste bedrijfs- en websitegerelateerde gegevens zijn beschikbaar in de corresponderende websitegedeelten, waaronder Over ons, Producten, Opgeleide bijen, Honingbijplagen, Warre Beekeeping en meer. Handig en intuïtief pop-upmenu in overvloed in categorieën en subcategorieën die de volledige informatie over het bedrijf en de webwinkel zelf opleveren. Om toegang te krijgen tot de producten, hoeft een gebruiker zich alleen maar aan te melden voor de website en door te gaan naar het overzichtelijke winkelproces. Dat is erg handig en tijdbesparend.

2. Crozet koffie

Crozet koffie

Beste e-commerce website-bouwers

Crozet koffie is de topbestemming voor koffiefans, die de voorkeur geven aan unieke en kwaliteitsvolle koffiemerken. Crozet is een gerenommeerd koffiemerk met een rijke geschiedenis en uitzonderlijke methodes voor het branden en brouwen van koffie. De webwinkel die op de website beschikbaar is, presenteert originele Crozet-koffiesoorten die in de etalage worden weergegeven. Het is echter vrij ingewikkeld om het assortiment uitgebreid te noemen. Er worden hier nog maar drie soorten koffie aangeboden.

De foto’s van producten zien er realistisch en aantrekkelijk uit. Voordat u een bestelling plaatst, moet u het gebraad kiezen dat u verkiest, controleren of het op voorraad is en de gedetailleerde productbeschrijvingen doornemen. Het is mogelijk om het aantal koffiepakketten aan te geven dat u wilt krijgen. Echte Crozet fans kunnen daarnaast een merk T-shirt bestellen in de aparte webshop sectie. De functie Klantrecensies is hier ook gerealiseerd, zodat iedereen een paar regels kon schrijven om de indrukken van de gemaakte aankoop te delen. De webwinkel is vrij eenvoudig, maar de producten die te koop worden aangeboden, worden hier in het voordeel beschreven.

3. Little Clay Land

Little Clay Land

Beste e-commerce website-bouwers

Little Clay Land is een plek waar je geweldige handgemaakte, met de hand gebeeldhouwde kleiportretten, miniaturen en figuren van Laura kunt kopen. Bij het bezoeken van de webwinkel krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen drie winkelmogelijkheden, namelijk Custom Portraits, Gift Cards en Nativities. Elke categorie wordt geleverd met heldere originele foto’s van werken gemaakt door Laura, de auteur en de meester. Er zijn ook gedetailleerde instructies over hoe u een bestelling plaatst, welke stappen u moet ondernemen om dat te doen en hoe u de prijs van de aankoop kunt achterhalen. Dit laatste hangt af van meerdere parameters, die ook worden vermeld in de ordersectie.

De auteur beschrijft verzendinformatie in details, verschillende opties en de tijd die nodig is om een ​​bestelling te ontvangen. Als er nog vragen zijn, kun je een e-mail sturen naar de master om alles op te ruimen. Een echt hoogtepunt van de webwinkel is het gedeelte “Achter de schermen”, dat het mogelijk maakt om het werk aan de creatie van kleifiguren te zien. Dat geeft een sterke drang om een ​​bestelling te plaatsen!

4. Reno Chicago

Reno Chicago

Beste e-commerce website-bouwers

Reno Chicago is een website van een informele plek op Logan Square, waar iedereen kan eten en een goede tijd kan doorbrengen in de vriendenkring. Het winkelgedeelte van de website presenteert een lijst met merkproducten, die populair zijn bij bezoekers en fans van de plaats. Dit zijn voornamelijk kleding voor kinderen en volwassenen, koffie en andere accessoires hier. De lijst is echter niet lang en bestaat uit slechts een paar items.

Elk product dat te koop wordt aangeboden, wordt geleverd met beknopte beschrijvingen, prijsspecificaties en parameters voor grootte / hoeveelheid. Dit maakt het winkelproces eenvoudig en snel. Terwijl u door de webwinkel bladert, krijgt u echter de indruk dat deze onvolledig is en verbetering of regelmatige updates vereist. Er zijn hier te weinig producten, terwijl hun beschrijvingen ook veel te wensen overlaten.

5. Alexandra Grecco

Alexandra Grecco

Beste e-commerce website-bouwers

Alexandra Grecco is een webwinkel met een geweldige en inspirerende bruidslijn en klassieke kledingcollecties ontworpen door Alexandra Grecco. Elke collectie is uniek op zijn eigen manier, aangezien Alexandra een duidelijke visie heeft op de voorkeuren van bruiden. De winkelsectie wordt geleverd met het vervolgkeuzemenu met de belangrijkste productcategorieën en bestellingsdetails. Dit zijn bruidsaccessoires, RTW Classics, Limited Edition, Bridal Sample Sale en winkelbeleid.

Welke categorie u ook bezoekt en welk product u ook kiest, u krijgt de gedetailleerde kenmerken en verschillende foto’s aangeboden om een ​​idee te krijgen van hoe een bepaalde jurk of accessoire er in werkelijkheid uitziet. De foto’s zijn van hoge kwaliteit en geven een gedetailleerd beeld van elk item. Zowel de webwinkel als de hele website hebben een zacht en licht kleurenschema, dat past bij het thema van de website. Het creëert een positieve indruk bij nieuwe bezoekers, die de website tegenkomen op zoek naar de beste deal.

6. Ryan Putnam Shop

Ryan Putnam Shop

Beste e-commerce website-bouwers

Ryan Putnam Shop is de website van Ryan Putnam, die – niet verrassend – ontwerper, illustrator en pottenbakker is. De eerste gedachte die u in gedachten heeft als u naar de website gaat, is “Huh, simpel”, maar het belangrijkste idee is om u te concentreren op de producten en werken. Door die eenvoud word je nergens door afgeleid, of het nu banners zijn met vervelende advertenties of felle kleuren. Het belangrijkste kleurenschema van de website is wit & blauw, en omdat Ryan een ontwerper is, blijft zijn website bij iedereen hangen. Alles is op maat gemaakt, beginnend bij het favicon en eindigend met de producten die te koop zijn.

Via de website biedt Ryan zijn grafische ontwerpexpertise aan bedrijven en particulieren aan. De winkel met zijn werken en een eenvoudig te bedienen cartsysteem vormen de basis van de website, maar er is ook een Over-pagina waar je iets kunt leren over de persoon achter de website, een korte FAQ kunt vinden, een contactformulier, de mogelijkheid om abonneer je op de laatste updates en nieuws en volg Ryan op social media.

Het ontwerp is extreem eenvoudig, maar dat maakt het mooi.

7. Beatrice Kim

Beatrice Kim

Beste e-commerce website-bouwers

Beatrice Kim is een kwaliteitswebsite die is gemaakt door weer een andere getalenteerde artiest. In dit geval maakt ze, in plaats van digitale kunst, sieraden. De sieraden van Beatrice Kim staan ​​bekend als een pionier van de ‘handgemaakte renaissance’ door The Boston Globe’s. Dat is nogal een kenmerk dat ik zou moeten zeggen, maar hoe zit het met haar website?

Nou, ik ben dol op het creatieve gebruik van de schuifregelaar, het geeft de website vanaf het begin een moderne look. Elke sectie heeft een aantal prachtige afbeeldingen met Kim’s handgemaakte sieraden. Er is geen betere manier om het creatieve werk dat u wilt verkopen te beschrijven dan om het te laten zien. De visuele aantrekkingskracht is een belangrijk aspect van de website van elke artiest en Kim gebruikt dit in haar voordeel. De ultieme stijl van de website is minimalisme. Je zult niet veel tekst op de site vinden en je zult ook geen luide kleuren zien. Alles staat op zijn plaats, van het contactformulier tot socialemediaknoppen, van de persrecensies tot Kim’s persoonlijke blog.

Het menu is echter een beetje onlogisch, ik denk dat het eenvoudiger en toegankelijker zou kunnen zijn. Maar goed, de website is nog steeds een geweldig voorbeeld.

8. Denk aan koffie

Denk aan koffie

Beste e-commerce website-bouwers

Denk aan koffie is niet alleen ontworpen als winkel om online koffie van hoge kwaliteit te kopen, maar ook als een plek om meer te leren over koffieproductie. In het bijzonder maakt de website effectief gebruik van de volgende Squarespace-functies: een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief, blog en winkel. Het is goed om vacatures te hebben en contact met ons op te nemen via de knoppen onderaan de pagina, ongeacht of je omhoog of omlaag scrolt. Hun aangepaste favicon is heel gemakkelijk te onthouden, wat goed is.

Door afbeeldingen op te nemen van landen waar de koffiesoorten die ze verkopen vandaan komen, krijg je een goed beeld van de geografische diversiteit en het assortiment, en vind je informatie over de impact van hun bedrijf en gebruik je de zoekbalk van de website binnen handbereik.

Hoewel er veel dingen kunnen worden geleerd van de website van Think Coffee, is er ook ruimte voor verbetering. Ik wou dat ze foto’s van hogere kwaliteit gebruikten en het zou goed zijn om illustraties voor sommige artikelen te hebben. In hun reisdagboekgedeelte, dat er arm en leeg uitziet met veel tekst, is het erg moeilijk om de informatie te begrijpen, ondanks het feit dat het best interessant is. Het is ook goed om een ​​aantal pagina’s in verschillende kleuren te hebben om visuele interesse en opwinding te creëren met behulp van contrasten. Hoe dan ook, ze hebben geweldig werk geleverd om hun website er uitnodigend en gezellig uit te laten zien, net als hun cafés.

9. Combo Nuvo

Combo Nuvo

Beste e-commerce website-bouwers

Combo Nuvo is een ander professioneel voorbeeld van de website die is gelanceerd met Squarespace. Nou, je denkt misschien dat muzikanten geen eigen website hoeven te hebben, omdat je tegenwoordig veel mogelijkheden hebt om elk nummer dat je wilt te downloaden van een muziekopslagdienst. Op het eerste gezicht lijkt het misschien zo, maar als je dieper duikt, is de website van een artiest een speciale locatie die de persoonlijkheid van de band, de muziekstijl weerspiegelt, een speciale band met de fans creëert en nieuwe nummers direct beschikbaar maakt voor mensen over de hele wereld.

Combo Nuvo is enthousiast en professioneel, net als hun website, die een goede balans vindt tussen eenvoud en waardevolle inhoud. Elke pagina van de site bevat nuttige en relevante informatie die op een gemakkelijk te begrijpen manier wordt gepresenteerd. Ik hield vooral van de manier waarop ze de pagina Over ons hebben opgemaakt met de bio en foto’s van artiesten.

De band gebruikt de ingebouwde commerce-tool om hun muziek online te verkopen, die beschikbaar is op cd, evenals een digitale download van albums en individuele tracks. Dus eigenlijk hebben ze een twee-in-één website – een visitekaartje en een online winkel. Het enige wat nog ontbreekt zijn social media. Het is moeilijk je een moderne website voor te stellen zonder deze, maar het is heel gemakkelijk om dit probleem op te lossen. Ze hebben ook een blogpagina en een media-sectie waar je een aantal video’s kunt bekijken met Combo Nuvo’s jazz. Wat het ontwerp betreft, kan ik met vertrouwen zeggen dat het zo verdomd goed is dat andere bands het als voorbeeld zouden moeten gebruiken. Netjes en elegant suggereert het dat de band feel-good muziek produceert die gemakkelijk te beluisteren en leuk is.

Al met al is het in elk opzicht een prachtige website, die ik erg spannend vind om te verkennen.

10. Laicale

Laicale

Beste e-commerce website-bouwers

Laicale is een bekende NYC-kapsalon en een andere prachtige website die de eCommerce-engine van Squarespace gebruikt.

Wat denk je van zwarte kleur? Nee, het is niet deprimerend of melancholisch. Het is zelfs stijlvol. Dat is wat u denkt wanneer u de Laicale-website bezoekt. Bezoek de website en overtuig uzelf! De website heeft een vrij professioneel ontwerp. Hoofdkleuren zijn zwart & wit, het is een tijdloze klassieker die altijd werkt.

Een ander voordeel van de website is dat deze een sociale mediabalk heeft met handige en handige knoppen. Het enige dat ik denk dat ze moeten verstrekken, is een direct contactformulier. Met het aan boord zal de website vrijwel zeker een van de beste in het veld zijn.

11. Cosmik

Cosmik

Beste e-commerce website-bouwers

Cosmik is een vrij ongebruikelijk voorbeeld van een webwinkel die is ontworpen op basis van het Squarespace-platform. De online winkel verkoopt vriesdroogijs van hoge kwaliteit dat klanten overal mee naartoe kunnen nemen. Het ijs bestaat alleen uit hoogwaardige biologische premium ingrediënten die bijdragen aan de uitzonderlijke smaak en positieve gezondheidseffecten. Het product is niet smeltbaar, waardoor het zich onderscheidt van de massa en steeds populairder wordt bij gebruikers.

De website biedt gemakkelijke en intuïtieve navigatie en biedt snelle toegang tot de webwinkel, die verschillende soorten knapperig, romig, premium gevriesdroogd ijs biedt. De site biedt gratis levering bij elke bestelling, waardoor het betaalbaar is voor elke klant. Daarnaast is er de mogelijkheid om u te abonneren op de nieuwsbrief die door het systeem wordt gegenereerd, waardoor u meldingen over recente ijsupdates kunt ontvangen om op de hoogte te blijven van de brandende aanbiedingen. Dezelfde informatie is beschikbaar in de sociale netwerkaccounts, wat ook bijdraagt ​​aan de toename van de populariteit van de webwinkel.

12. Blaffende hondenschoen

Blaffende hondenschoen

Beste e-commerce website-bouwers

Blaffende hondenschoen is een webwinkel die een rijk assortiment aan sokken verkoopt, die elke klant de hoogste productkwaliteit en uitzonderlijk comfort garandeert. De website richt zich op het bieden van het hoogste niveau van professionaliteit, naleving van de behoeften en speciale eisen van klanten.

Nadat u zich heeft geregistreerd bij de webwinkel, krijgt u onmiddellijk toegang tot de uitgebreide reeks producten die op voorraad zijn. De catalogus omvat verstevigingssokken, Swiftwick-sokken, voetverzorgingsproducten, koopjes enz. Er is ook een mogelijkheid om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van de webwinkel door het online formulier in te vullen dat beschikbaar is in het gedeelte Contacten of door het adres / telefoon / e-mailadres te gebruiken voor directe toegang. Een van de onmiskenbare voordelen van de website is de beschikbaarheid van de Google Maps-widget die het proces om het bedrijf te bereiken vereenvoudigt. Dit draagt ​​bij aan de tevredenheid van gebruikers en de algehele groei van het websiteverkeer.

13. Cedar Cold Frames

Cedar Cold Frames

Beste e-commerce website-bouwers

Cedar Cold Frames is een op Squarespace gebaseerde webwinkel, die zich richt op de verkoop van meerdere hoogwaardige koude kozijnen. Ze onderscheiden zich van de massa door hun kwaliteit en overvloed aan hoogwaardige functies – van automatische ontluchtingsopties en tot ergonomische ontwerpen, die zorgen voor een stressvrij en gemakkelijk tuinproces.

Het ontwerp van de webwinkel ziet er eenvoudig, intuïtief en gemakkelijk te doorbladeren uit. De algehele achtergrondkleur is sneeuwwit met gekleurde foto’s ertegen. Om maximaal gebruiksgemak en surfgemak te garanderen, is de website logisch onderverdeeld in verschillende secties. Hier kunnen gebruikers meer te weten komen over het idee van projectcreatie, de producten die op voorraad zijn, de montage-instructies en de contacten in de webshop.

Website-auteurs hebben ook gezorgd voor de informatieve waarde ervan, met getuigenissen van gebruikers om de potentiële klanten onpartijdige en waarheidsgetrouwe beoordelingen van hun voormalige klanten te bieden. Het bloggedeelte, dat ook beschikbaar is op de website, wordt geleverd met veel instructies voor tuinieren en koude kozijnen die handig kunnen zijn voor iedereen, die het idee heeft om betrokken te raken bij het bedrijf. De website geeft ook toegang tot de sociale accounts van de webwinkel, die de bijgewerkte bedrijfsinformatie bevatten waar de abonnees mogelijk in geïnteresseerd zijn. Cedar Cold Frames is het heldere voorbeeld van de webwinkel dat functionaliteit, aantrekkelijk design en intuïtief karakter biedt, alles inbegrepen in een pak.

14. Badger Custom grepen

Badger Custom grepen

Beste e-commerce website-bouwers

Badger Custom grepen is een kwalitatieve webshop gespecialiseerd in revolver grips bedoeld voor enthousiaste shooters. Alle grepen die hier op voorraad zijn, zijn handgemaakt door de winkeleigenaar David Gates, die ook een professionele houtbewerker is met levenslange ervaring. De webwinkel biedt niet alleen het assortiment producten dat te koop is, maar biedt ook de mogelijkheid om de geselecteerde grepen aan te passen om ze een persoonlijk tintje te geven.

Afgezien van de geïntegreerde eCommerce-functionaliteit, biedt de website veel gerelateerde informatie die het proces aanpakt van het monteren van de grepen, video- en fotobeoordelingen van de meest populaire modellen, evenals algemene feiten over het product waarin potentiële klanten mogelijk geïnteresseerd zijn.

Als het gaat om het ontwerpen van webwinkels, maakt de website indruk op gebruikers met afbeeldingen, video’s en diavoorstellingen van volledig schermkwaliteit die de gedetailleerde productkenmerken bieden en het mogelijk maken om de items die u van plan bent, aandachtiger te bekijken. Als het u niet lukt het product te vinden waarnaar u op zoek bent, probeer dan de zoekfilteroptie om het winkelproces te vereenvoudigen en de zoektijd te verkorten.

15. Strijdbijl

Strijdbijl

Beste e-commerce website-bouwers

Strijdbijl is een eigentijdse, in de VS gevestigde webwinkel van de onafhankelijke animatie- en ontwerpstudio die wordt geleid en beheerd door Adam Plouff – een professionele ontwerper en animator. De website is gemaakt met Squrespace, wat tot uiting komt in de functionaliteit, het ontwerp en de focus op e-commerce. De webwinkel geeft toegang tot de uitgebreide productcatalogus van animatieprojecten bedoeld voor After Effects.

Het hele website-ontwerp komt volledig overeen met zijn specialisatie. Het overheersende aantal afbeeldingen wordt hier grafisch weergegeven, wat perfect past bij de focus van de webwinkel en de productpresentatie. Er zijn hier ook interessante en vermakelijke videorecensies van producten, die ook bijdragen aan het vergroten van de interesse en betrokkenheid van gebruikers. Elk product wordt bovendien geleverd met gedetailleerde beschrijvingen en bestelknoppen waarmee u rechtstreeks op de website een bestelling kunt plaatsen.

Voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling kan een gebruiker bovendien door andere klantrecensies en getuigenissen bladeren en door de FAQ-secties om antwoorden te vinden op alle vragen waarmee hij / zij zich bezighoudt. Accountknoppen van sociale netwerken maken het mogelijk om de updates van de webwinkel / het bedrijf bij te houden door de feeds van het sociale netwerk te bekijken. Het is ook mogelijk om u aan te melden voor e-mailupdates om recente gebeurtenissen, nieuws en nuttige updates te volgen. Al met al is Battle Axe een van de beste voorbeelden van online winkels die zijn gemaakt met de Squarespace-websitebouwer.

Bottom Line

Veel hedendaagse bedrijven en onafhankelijke professionals profiteren van eCommerce om hun producten wereldwijd te presenteren en te verkopen, en een van de gemakkelijkste manieren om een ​​webwinkel operationeel te krijgen, is door een sitebouwer te gebruiken met eCommerce-mogelijkheden, zoals Squarespace. Dat is geen wonder, want de websitebouwer wordt geleverd met een van de krachtigste, meest flexibele en feature-beladen eCommerce-platforms die niet alleen het mogelijk maken om allerlei kleine tot grote webwinkels te starten, maar ook hun diepgaande aanpassing mogelijk maken via het gebruik van de geavanceerde geïntegreerde toolset.

Websites die zijn gelanceerd met Squarespace lijken soms een beetje op elkaar, maar ze bieden hoogwaardige prestaties en worden geleverd met verbluffende ontwerpen die altijd de aandacht van de gebruiker trekken. Als je de volgende Squarespace-website wilt zijn, laat dan hieronder een reactie achter!

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map