Beste uKit-websitevoorbeelden

Voorbeelden van uKit-websites


uKit – is een krachtig website builder slepen en neerzetten, die is gemaakt met bedrijfsfocus in gedachten. Het platform wordt gebruikt voor het starten en beheren van projecten voor kleine bedrijven, maar het werkt ook uitstekend voor de ontwikkeling van andere soorten websites.

Een van de onmiskenbare hoogtepunten van de websitebouwer is die indrukwekkend gebruiksgemak en intuïtieve benadering van webdesign. uKit vereist geen coderingsbewustzijn of voorlopige achtergrond voor webdesign. Dit is wat de service een perfecte oplossing maakt voor beginners, die nog nooit ervaring met webdesign hebben gehad. Evenzo kan het systeem effectief worden gebruikt door bekwame webontwikkelaars, die van plan zijn projecten voor hun klanten te starten zonder zich druk te maken over complexe webdesign-nuances.

Wilt u de beste voorbeelden bekijken van projecten die met uKit zijn gemaakt? Vandaag brengen we u een verzameling echte websites die hiermee zijn gemaakt codevrij platform voor het maken van sites. Laten we eens kijken of het mogelijk is om een ​​leadgenererende website te starten zonder een enkele regel code te schrijven.

1. Sprint cyclus

Sprint cyclus

Maak GRATIS een website

Sprint cyclus is een full-service fietsenwinkel met een rijk assortiment aan producten, accessoires, fietsonderdelen, fietsen en reparatie- en onderhoudsdiensten. De eigenaar en manager van de winkel, Marian, heeft meer dan 45 jaar ervaring in de fietsgemeenschap.

De website wordt geleverd met intuïtieve navigatie die toegang geeft tot de belangrijkste menuonderdelen, namelijk Over, Diensten, Merken, Fuji Bikes, SE Bikes, Coaching en Contact. De fotoslider op de startpagina maakt het gemakkelijker om de algemene sfeer van de website te voelen vanwege de thematische foto’s. U kunt lid worden van de groepen van de webwinkel in de sociale netwerken, het contactformulier bekijken en de fysieke locatiegegevens van de webwinkel direct op de website achterhalen. Dit is erg handig en tijdbesparend.

2. Comfort Dental SPA

Comfort Dental SPA

Maak GRATIS een website

Comfort Dental SPA is een tandheelkundige kliniek, die haar missie ziet om klanten het hoogste niveau van comfort en ontspanning te bieden. De website voldoet volledig aan de belangrijkste nichespecialisatie en biedt expliciete informatie over de kliniek, de aangeboden diensten, informatie voor nieuwe patiënten en contactgegevens. Deze aspecten worden weerspiegeld in de secties van het websitemenu bovenaan de homepage.

Recensies van vaste klanten en de voordelen die het onderscheiden van andere tandheelkundige klinieken zijn ook beschikbaar op de homepage. Om contact op te nemen met het klantenserviceteam, kunt u het online formulier in de voettekst invullen of de contactgegevens gebruiken. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken in de bijbehorende website sectie. Een mooi voorbeeld van een door uKit aangedreven website.

3. Cracs

Cracs

Maak GRATIS een website

Cracs is een centrum dat zich bezighoudt met het onderzoek van toegepaste cognitieve wetenschappen. Ze richten zich op de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen om cognitie te meten en te verbeteren met als doel het menselijk potentieel te identificeren en te onthullen. De website is logisch gestructureerd. Het beschikt over eenvoudige navigatie omdat alle elementen en secties hier op hun plaats zijn. Terwijl u door de website bladert, komt u de diensten tegen die het centrum biedt, cognitiewetenschappelijke oplossingen en contactgegevens.

De startpagina wordt geleverd met een beeldschuifregelaar op volledig scherm, met informatie over het centrum en de video, waar u er meer over kunt lezen. De website is rijk aan thematische afbeeldingen en gerelateerde informatie die u helpt antwoorden te vinden op al uw vragen.

4. Trans Levering

Trans Levering

Maak GRATIS een website

Trans Levering is de webapp, die wordt gebruikt voor het bestellen en bezorgen van eten in Kameroen. De applicatie kan worden gedownload in de App Store en op Google Play. Het hele proces van het plaatsen van een bestelling duurt slechts enkele minuten, aangezien de app zorgt voor de modernste mobiele technologie die is gebouwd met het oog op klantgerichtheid.

Om meer te weten te komen over de applicatie, haar belangrijkste missie, download- en gebruiksopties, is het bezoeken van de Trans Delivery-website een nuttig idee. Terwijl u door de startpagina bladert, ontdekt u de basisinformatie over de prijzen, leveringsopties, verwijzingsprogramma, oplossingen voor klantenondersteuning en andere veelvoudige voordelen van de applicatie waardoor deze opvalt voor de massa. Om op de hoogte te blijven van recente app-updates en nieuws, is er een mogelijkheid om lid te worden van de accounts op de meest populaire sociale netwerken, die te vinden zijn in de voettekst van de website. Daarnaast is het mogelijk om niche-blogposts te lezen en te zoeken naar vacatures, als je lid wilt worden van het team.

Een echt onderscheidend kenmerk van de website is de sectie Games. Dit is waar elke geregistreerde gebruiker de mogelijkheid heeft om een ​​van de voorgestelde online spellen te spelen om extra punten en bonussen te krijgen voor verdere bestellingen. Dat is wat gebruikers aanmoedigt om verder te browsen en geeft deze op uKit gebaseerde website high-end functionaliteit.

5. Megabyte Medics

Megabyte Medics

Maak GRATIS een website

Als u problemen ondervindt met uw computer of een ander apparaat, dan Megabyte Medics is een eersteklas bestemming die u kan helpen de oplossing te vinden die echt werkt! Het bedrijf bestaat al meer dan 15 jaar en biedt uitzonderlijke klantenservice en helpt bij het repareren van veel soorten apparaten.

Het gedeelte Over ons van het websitemenu biedt u gedetailleerde informatie, terwijl het gedeelte Services de lijst met opties biedt die u kunt gebruiken wanneer u ze gebruikt. Wanneer u terugkeert naar de startpagina van de website, kunt u klantrecensies lezen en een offerte voor dezelfde dag opvragen via de contactgegevens op de startpagina.

6. Gaz Consulting LLC

Gaz Consulting LLC

Maak GRATIS een website

Gaz Consulting LLC richt zich op het aanbieden van hulpmiddelen en ondersteuning bij het ontwerpen van machines die van groot nut kunnen zijn in de composietenindustrie, wat de nadruk legt op het pultrusieproces. Het bedrijf is betrokken bij het ontwerpen van hoogwaardige machines en gereedschappen om de processtabiliteit te maximaliseren en de onderhoudsvereisten te verlagen.

De website van het bedrijf voldoet aan zijn specialisatie en biedt de lijst met services, de belangrijkste hoogtepunten van het bedrijf, de productgalerij en de contacten die allemaal beschikbaar zijn in de bijbehorende menusecties. Als u de bedrijfsinformatie wilt weten, is deze website zeker een handig hulpmiddel!

7. RR Verwarming en sanitair

RR Verwarming en sanitair

Maak GRATIS een website

RR Verwarming en sanitair is het in Glasgow gevestigde verwarmings- en sanitairbedrijf, dat in de omgeving een breed scala aan diensten aanbiedt. Het bedrijf is geweldig in het vervangen en installeren van ketels, loodgietersdiensten, stroomspoeling, veiligheidsinspecties van verhuurders, ontwerp van badkamers en andere aanverwante diensten. U kunt meer over hen te weten komen door de overeenkomstige website-secties te bezoeken.

Een grote schuifregelaar op de startpagina biedt u kwaliteitsfoto’s van voorbeelden van badkamerontwerpen, zodat u het bedrijfswerk persoonlijk kunt evalueren. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken? U kunt dat doen door het online formulier in te vullen of door persoonlijk contact op te nemen met het klantenserviceteam van het bedrijf.

8. Kever Conyers Fotografie

Kever Conyers Fotografie

Maak GRATIS een website

Kever Conyers Fotografie is een levendig voorbeeld van een kwalitatief en aantrekkelijk portfolio. Het is van Kever Conyers III – de fotograaf met jarenlange ervaring, die zijn werk wil presenteren aan gebruikers en dat met succes doet op de website.

Deze website bevat alle elementen die cruciaal zijn voor elk portfolio. Hier is niets overbodig – alle elementen zijn op hun plaats. Foto’s van hoge kwaliteit die tegen de sneeuwwitte achtergrond worden weergegeven, trekken vanaf het begin de aandacht van een bezoeker. Het is mogelijk om elke foto te vergroten om de details te bekijken door er eenvoudig op te klikken. Er is ook een korte informatie over de fotograaf en een callback-widget in de lage hoek van de startpagina, wat een handige optie is voor bezoekers die hun tijd waarderen.

Het portfolio zelf is onderverdeeld in thematische categorieën en er zijn ook speciale categorieën met prijzen en contactgegevens. Een mooi en informatief voorbeeld van een portfolio website!

9. CDM Academie

CDM Academie

Maak GRATIS een website

CDM Academie bewijst dat sitebouwers zoals uKit een geweldige optie zijn voor niet-commerciële organisaties. CDM Academy is een internationale middelbare school in de staat Benue in Nigeria.

De website biedt veel nuttige inhoud voor potentiële en huidige studenten, maar ook voor hun ouders. Er is een curriculum sectie, een documentaire video over de school, online formulieren, informatie over toelatingsexamens etc.

De site heeft ook een goede naam: het heeft een samenhangend kleurenschema dat overeenkomt met het logo en het e-mailadres van de Academie in het domein van de website – [email protected] De website heeft meer dan genoeg info over de academie. Het enige dat ik zou toevoegen, zijn een paar video’s.

10. Bonnie Glass

Bonnie Glass

Maak GRATIS een website

Bonnie Glass is het project van Bonnie Glass, die unieke handgemaakte kledingstukken maakt die een verbazingwekkende veelzijdigheid van texturen, kleuren en ontwerpen combineren. Alle kleding gemaakt door de ontwerper, die in Canada woont en werkt, is niet alleen uniek, maar ook comfortabel, kwalitatief en aantrekkelijk. Elk stuk wordt individueel genaaid met betrekking tot de parameters van speciale klanten.

Om Bonnie’s kledingcollecties te bekijken, neem je de tijd om door alle webpagina’s te bladeren. Hier vindt u algemene informatie over de ontwerper, de lijst met aankomende shows en evenementen, persoonlijke contacten en andere waardevolle informatie. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de secties The Originals and Reinventions, die ook subcategorieën bevatten op basis van de soorten kleding die daar worden aangeboden.

Welke sectie u ook opent, u zult de beschrijvingen van details en meerdere afbeeldingen in hoge resolutie tegenkomen van alle kleding die daar wordt aangeboden. Om de gedetailleerde parameters van elk stuk te zien, kunt u een voorbeeld van alle foto’s bekijken om de speciale parameters te zien. Een andere handige websitefunctie is de beschikbaarheid van getuigenissen die door eerdere klanten zijn gepubliceerd – dat is een must-have voor dit type project!

11. Emma Goodmans massage

Emma Goodmans massage

Maak GRATIS een website

Emma begon haar massageopleiding aan het Ann Arbor Institute of Massage Therapy in 2010 en studeerde Zweedse ontspanning, myofasciale afgifte, sportmassage en neuromusculaire therapie. Klinkt als een echte deal, waarschijnlijk is dat de reden waarom Emma Goodmans massage is een simpele website, maar wel een effectieve.

Hoewel elk element niets anders is dan eenvoudig, is het geen slechte zaak. De website is gemakkelijk te gebruiken en alle informatie is in één keer bereikbaar – contactgegevens, diensten en tarieven. Het zou echter leuk zijn om iets te hebben om de website persoonlijker te maken, zoals een video of de bio van de masseur.

12. Pacific Commercial Brokers

Pacific Commercial Brokers

Maak GRATIS een website

Pacific Commercial Brokers is een makelaarskantoor dat de informatie die een gebruiker nodig heeft, allemaal op één plek kan aanbieden. De website is logisch gestructureerd en wordt geleverd met een intuïtieve en gemakkelijk te navigeren interface.

Het eerste dat de aandacht van gebruikers trekt, is een groot beeld van een huis met de slogan van een bedrijf erop. De slogan brengt de belangrijkste boodschap van een website over, terwijl het imago en het logo van een bedrijf contrasteren met de witte achtergrond. Het is niet nodig om naar de basis bedrijfsinformatie te zoeken – scrol gewoon naar beneden op de pagina en vind wat u nodig heeft.

Als u nog meer wilt weten, bladert u door de secties van de website die beschikbaar zijn in het menu. Hier vindt u het prijsbeleid van het bedrijf, de galerij, het nieuws en de informatie over de eigenaren. Al met al is de website eenvoudig maar functioneel en gebruiksvriendelijk.

13. AMB-beglazing

AMB-beglazing

Maak GRATIS een website

AMB-beglazing bestaat al bijna 10 jaar en heeft onvermoeibaar gewerkt om een ​​reputatie op te bouwen op basis van eerlijkheid, integriteit en klantenservice. En dat zijn geen loze woorden, want het eerste dat u ziet, zijn de getuigenissen van hun klanten die hun ervaring met het werken met AMB Glazing delen.

Er is een groot verschil tussen een professionele aanpak bij het bouwen van websites en “ah, dat zal doen”. Gemakkelijk te begrijpen navigatie, kwaliteitsbeelden, elk detail op zijn plaats – dit zijn de onderscheidende kenmerken van de website. Ik hou van hun zwarte, witte en blauwe kleuren, het ziet er stevig uit, maar is nog steeds fris genoeg.

14. Kubus

Kubus

Maak GRATIS een website

Kubus is een van de toonaangevende 3D-printbedrijven gevestigd in Libanon, die elke klant speciale aandacht geeft. Gericht op de ontwikkeling van langdurige relaties, biedt het bedrijf een rijk assortiment van hoogwaardige printproducten. Deze omvatten printers, verbruiksartikelen, werkplaatsen en lessen, evenals onderhouds-, print- en reparatiediensten.

De website van het bedrijf biedt niet alleen de gedetailleerde informatie over de aangeboden 3D-producten / diensten, maar het maakt het ook mogelijk om het winkelgedeelte te bezoeken en daar uw bestelling te plaatsen. Dit is erg handig voor elke gebruiker, die de intentie heeft om voor een van deze items te kiezen. Elk product wordt geleverd met de gedetailleerde beschrijving, kwaliteitsafbeeldingen en specificaties die gebruikers helpen bij hun keuze.

Hoewel de Cube-website niet groot is (er zijn hier alleen Home en Shop secties), dit is meer dan genoeg om de volledige informatie te geven over producten / diensten waarnaar gebruikers op zoek zijn. Er is ook een mogelijkheid om sociale netwerkaccounts te bezoeken om op de hoogte te blijven van recent bijgewerkt en bedrijfsnieuws. Dat is een andere handige optie die dit op uKit gebaseerde project biedt.

15. Dewclaw Eco Tours & Safari’s

Dewclaw Eco Tours & Safaris

Maak GRATIS een website

Dewclaw Eco Tours & Safari’s is gespecialiseerd in het organiseren van ecologisch veilige reizen en safaritochten in zuidelijk Afrika. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Livingstone, Zambia, biedt een breed scala aan reistochten en speciale pakketten aan om aan verschillende behoeften en speciale voorkeuren te voldoen. Door de geïntegreerde eCommerce functionaliteit is het mogelijk om via de website thuis een rondleiding te boeken.

Om het volledige spectrum aan diensten van het bureau te ontdekken en om door de lijst met beschikbare tours te bladeren, moet u alle webpagina’s bekijken. Deze omvatten Home, Over ons, Zambia Tours, Transfers, Pakketten, Accommodatie, Boek / neem contact met ons op etc. Deze secties bevatten de volledige informatie over het proces van het boeken van tours en het afhandelen van alle organisatorische problemen. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de beschikbaarheid van de callback-functie en de mogelijkheid om het bericht rechtstreeks op de website achter te laten.

Wat betreft het algehele ontwerp van de website, het komt absoluut tot zijn belangrijkste specialisatie. Er zijn meerdere foto’s van de locaties waar men naartoe kan reizen, die zijn gemaakt door de toeristen of door de vertegenwoordigers van het bureau. Dit draagt ​​bij aan de geloofwaardigheid en professionaliteit van het bedrijf.

16. F.P. Kolbe Cadeauwinkel & cafe

F.P. Kolbe Gift Store & Cafe

Maak GRATIS een website

Voor iedereen die vooral waarde hecht aan comfort en kwaliteit, F.P. Kolbe Cadeauwinkel & cafe biedt hoogwaardige en exclusieve accessoires en geschenken voor huis en tuin. De plaats staat ook bekend om zijn café, waar alle klanten zich kunnen vermaken, genieten van een speciale sfeer en een uniek ontwerp.

Als familiebedrijf onderscheidt F.P Kolbe zich van de massa door zijn unieke aanpak en individuele aandacht voor elke klant. Het hoogtepunt van de plaats is de onderverdeling van alle beschikbare items in 11 kamers met hun speciale ontwerp en thema (Tuindecor, in de VS gemaakt meubilair, kerstkamer, buitenfonteinen, wanddecor, halloweenkamer enz.). Meer gedetailleerde informatie over de kamers, producten en speciale cafétraktaties zijn beschikbaar in de belangrijkste secties van de website, namelijk Home, Over ons, Producten en Menu. Ga naar de koptekst / voettekst van de website of sociale netwerkaccounts om de contacten te achterhalen.

Het algemene ontwerp van de website ziet er eenvoudig maar indrukwekkend uit. Wanneer u naar de startpagina gaat, ziet u de echte foto van de plaats, evenals een prachtige fotogalerij met producten waar u voor kunt kiezen, evenals het menu met gerechten die u in hun café kunt bestellen. Een handige en handige oplossing voor iedereen!

17. USB-accounts

USB-accounts

Maak GRATIS een website

USB-accounts biedt professionele en proactieve boekhouddiensten die zijn afgestemd op unieke klantbehoeften. Het bedrijf heeft jarenlange niche-expertise en biedt kwaliteit en vertrouwde ondersteuning en unieke strategieën gericht op effectieve bedrijfsontwikkeling.

Wanneer u de website bezoekt, roepen het ontwerp, de beschikbaarheid van categorieën en gedetailleerde nuances het gevoel van vertrouwen en speciale zakelijke geloofwaardigheid op. De lijst met services die ze aanbieden, wordt direct op de startpagina vermeld, samen met hun kosten. Er is ook een diavoorstelling van hoge kwaliteit die het scala aan boekhouddiensten biedt dat men hier kan gebruiken. Het hoogtepunt van de startpagina is de countdown-timer die de resterende tijd tot het einde van de speciale aanbieding weergeeft.

Terwijl u naar beneden scrolt, ziet u getuigenissen van klanten, geïntegreerde Facebook-feed, online formulier en sociale netwerkknoppen. Er worden afzonderlijke webpagina’s gemaakt voor de secties Blog en Handige links. Dit maakt het zoeken naar de vereiste bedrijfsgerelateerde informatie snel, gemakkelijk en gemakkelijk voor elke gebruiker.

18. Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Oeganda

Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Oeganda

Maak GRATIS een website

Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Oeganda levert een uitzonderlijke reiservaring voor iedereen, die wil genieten van de natuurlandschappen en inwoners van Oegandese locaties. De in Entebbe gevestigde reisorganisatie ziet haar missie in het organiseren van verschillende soorten full-service reizen (budget, gematigde en luxe reizen) voor volwassenen en kinderen.

Ontwerp en functionaliteit van hun website maken een aangename indruk bij de potentiële toeristen die bereid zijn om een ​​van de aangeboden tours te boeken. Het is niet nodig om lange tijd door het project te bladeren – bekijk gewoon de beeldschuifregelaar op volledig scherm met de diensten die het reisbureau aanbiedt. Elke dia wordt geleverd met de knop ‘Services’ waarmee een gebruiker wordt doorgestuurd naar de bijbehorende pagina.

De website bevat ook veel nuttige informatie over de soorten tours die worden aangeboden, algemene feiten over hun werk, snelle links naar alle pakketten, speciale maatregelen en voorzorgsmaatregelen waar gebruikers op moeten letten. U kunt ook toegang krijgen tot de contacten van het bureau, getuigenissen van klanten, geïntegreerde video- en beeldgalerijen. Heeft u nog vragen? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met de bureaumanagers via de pop-up Jivochat-widget die realtime communicatie mogelijk maakt. Dit is een van de meest functionele en informatieve door uKit aangedreven websites!

19. Leraar Doms

Leraar Doms

Maak GRATIS een website

Leraar Doms is een persoonlijk webproject dat eigendom is van en wordt beheerd door Dominic Bryan San Jose, die leraar is van beroep en een speciale wens heeft en oproept tot schrijven, bloggen, vloggen en grafisch ontwerp. “Streef ernaar om te inspireren voordat je verloopt!” – dat is het motto dat Dominic volgt en het geeft echt de algehele implicatie van de website weer.

Hier, op de website, kom je een indrukwekkende verscheidenheid aan informatie tegen. Bekijk de diavoorstelling op de startpagina en kies wat je het leukst vindt. Elke dia wordt geleverd met een geïntegreerde knop die u snel doorverwijst naar de geselecteerde pagina. De auteur van de website biedt een uitgebreid scala aan diensten die verband houden met de activiteiten van zijn leraar. De gedetailleerde informatie over elke service is beschikbaar in de overeenkomstige sectie, samen met de kosten die daarvoor in rekening worden gebracht. Meer informatie vindt u op de rest van de website-pagina’s, namelijk Blog, Boekbesprekingen, Onderzoekscoach, Waarden ED, Services, Over en Contact. In welk probleem u ook geïnteresseerd bent, u kunt hier zeker de vereiste feiten vinden.

20. Logan Home-cadeauwinkel

Logan Home-cadeauwinkel

Maak GRATIS een website

Logan Home-cadeauwinkel is de beste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar exclusieve en hoogwaardige woonaccessoires en -producten. Welke huisstijl u ook wilt creëren, u zult zeker de beste items vinden om het ultramoderne decor te creëren.

De website zelf ziet er vrij eenvoudig en toch informatief uit. Het staat vol met afbeeldingen en foto’s van hoge kwaliteit van producten die daar te koop worden aangeboden. De fotogalerij is echt indrukwekkend, met een breed scala aan meubels, Perzische tapijten, keukengerei en meer geschenken die tegen redelijke prijzen verkrijgbaar zijn. De lijst met extra services, hun kosten en gedetailleerde specificaties is ook beschikbaar op de homepage.

De geïntegreerde eCommerce-functionaliteit maakt het mogelijk om producten direct vanaf de website te bestellen. Dit is ook vrij eenvoudig, snel en handig. Om in contact te komen met de webwinkelmanagers, kunt u het geïntegreerde online contactformulier invullen om een ​​bericht te sturen en zo snel mogelijk feedback te krijgen.

Bottom Line

Met de juiste instelling, uKit website builder kan een onvervangbare troef zijn voor elk soort bedrijf. Je moet echt moeite doen om de navigatie in een totale ramp te veranderen. Bovendien zijn de prijzen zeer betaalbaar.

U bent niet beperkt tot thema’s en zakelijke niches voor uw website. Geneesmiddel? Waarom niet?! Bouw sector? Fluitje van een cent. Yoga of een online winkel? Beschouw het als gedaan! Blog-achtige websites zijn de enige uitzondering op het platform: de blogfunctie is beschikbaar, maar kan niet zeggen dat het erg handig is voor een blog met alle functies. In totaal is uKit een van de beste oplossingen op de markt, vooral vanwege de veelzijdigheid.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map