Beste voorbeelden van Adobe Muse-websites

Voorbeelden van Adobe Muse-websites


Adobe Muse – is ongetwijfeld een van de beste offline platforms, die speciaal is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van webdesigners die echte meesterwerken willen creëren. Hoewel de software het bewustzijn van bepaalde grafische vaardigheden impliceert, is het toch gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen.

De verbazingwekkende set functies en opties maakt het voor deskundige webdesigners mogelijk om websites te ontwikkelen zonder de hulp van webontwikkelaars. Dit is een ideaal hulpmiddel voor het maken van statische en informatieve websites, met als missie de gebruikers te raken met hun ontwerp.

Ben je enthousiast om de voorbeelden te bekijken van websites die met Adobe Muse zijn gemaakt? Dit is precies wat we nu gaan doen! Hieronder staan ​​de beste voorbeelden van projecten die zijn ontwikkeld op basis van dit platform.

Belangrijke notitie: Adobe heeft de ondersteuning voor Adobe Muse sinds 26 maart 2018 stopgezet, maar je kunt er nog steeds gebruik van maken Adobe Dreamweaver of Adobe Portfolio om geïnspireerde webprojecten te maken.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Maak GRATIS een website

Een enkele blik op Sea Island Media wekt een indruk van professionaliteit en geloofwaardigheid. Dit is de website van de creatieve marketingstudio die werkt aan de ontwikkeling van hoogwaardige mediacontentprojecten, waaronder foto’s en video’s. De website ziet er netjes en aantrekkelijk uit – alle vereiste elementen zijn hier op hun plaats. De startpagina bevat de belangrijkste gebieden van de specialisatie van de studio, afbeeldingen van hoge kwaliteit en de sectie Recent nieuws.

Er is ook een high-end portfolio van projecten die door de studio zijn gemaakt. De blog is hier ook beschikbaar om informatieve nichegerelateerde berichten te bieden waarin gebruikers mogelijk geïnteresseerd zijn. Het is mogelijk om contact op te nemen met de specialisten door de contactgegevens te gebruiken die beschikbaar zijn in de sectie Contacten of via de socialemediaknoppen die toegankelijk zijn op de website.

2. Lonely Hunters Dog Training

Lonely Hunters Dog Training

Maak GRATIS een website

Voor iedereen die de intentie heeft om zijn / haar hond te trainen, Lonely Hunters Dog Training is een geweldige plek om te beginnen. Dit is de website van Eleanor Post – de hondentraining-specialist – die verschillende programma’s biedt om uit te kiezen. De keuze moet gebaseerd zijn op het ras van een hond en op de resultaten die u verwacht te behalen. Door naar beneden te scrollen op de homepage, kunt u nuttige informatie vinden over de honden waarmee Eleanor werkt, de diensten die ze in elk specifiek geval aanbiedt en de soorten trainingsprogramma’s waaruit u kunt kiezen.

Heeft u nog vragen? Of wilt u misschien zelf contact opnemen met de trainer? Gebruik dan de Contact-optie die beschikbaar is onderaan de homepage en in de overeenkomstige sectie van het menu.

3. De Union Kitchen

De Union Kitchen

Maak GRATIS een website

De Union Kitchen is een website die een goed herkenbaar restaurantnetwerk vertegenwoordigt. Opgericht in 2010, heeft het merk momenteel 10 locaties in verschillende landelijke steden. Klanten waarderen alle locaties. Ze kunnen genieten van de lokale keuken, vertegenwoordigd door seizoensgebonden salades, hamburgers, pizza’s en meer. Dit is allemaal te danken aan hoogwaardige service, een verscheidenheid aan lokale specialiteiten en een solide online vertegenwoordiging die tot stand is gekomen met behulp van Adobe Muse-website builder.

De projectoprichter Paul Miller heeft een enorme ervaring in het werken als ondernemer en restauranthouder. Hij was echter nieuw voor technologieën voor het bouwen van websites. Adobe Muse hielp zijn team bij het maken van een volledig functionele restaurantwebsite met pakkende speciale afbeeldingen, een speciaal menugedeelte met voedsel onderverdeeld in categorieën, contactgegevens en locatieblok. Als gevolg hiervan hebben we hier een voorbeeld van een professionele voedselsite die werkt.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Maak GRATIS een website

Orsheln Industries is een groep bedrijven gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. De onderneming heeft een rijke geschiedenis die begon in 1917. De broers Ed en William Orscheln richtten een bedrijf op dat vandaag de dag nog steeds actief is en nog steeds een familiebedrijf is. De groep introduceert verschillende afzonderlijke vestigingen en afdelingen die zich bezighouden met de fabricage van Marine RV en raceproducten. Sommige van de familiebedrijven in Orshen leveren producten voor thuis en landbouw aan de grootste landelijke retailers, terwijl anderen vastgoedbeheer en andere diensten aanbieden.

Het ontwikkelen van een website voor een groep bedrijven is moeilijk. U moet rekening houden met alle vestigingen en afzonderlijke afdelingen op één site. Adobe Muse deed een goede zaak door verschillende bedrijven uit de Orsheln-familie in een apart gedeelte onder te brengen. De website ziet er vrij eenvoudig maar tegelijkertijd functioneel uit.

5. Napoli’s

Napoli's

Maak GRATIS een website

Napoli’s is een kleine restaurantketen in West Virginia. Het bedrijf bezit naast een rijk menu ook verschillende eetgelegenheden. Opgericht in 1966, serveert het merk maaltijden van hoge kwaliteit met betrekking tot de Italiaanse keuken. Bezoekers kunnen alles proberen, van pasta en pure Napolitaanse pizza tot sandwiches, salades en drankjes. Naast restaurantsites biedt het bedrijf een bezorgservice voor eten. De website moest dus naast een functionele kwaliteitspagina beide specialiteiten uit het menu belichten.

Het online menu ziet er professioneel uit, hoewel een beetje verouderd. Aan de andere kant kunnen klanten de maaltijd die ze aanbieden zien, evenals de prijskaartjes en andere details, inclusief ingrediënten. Elke productkaart heeft een add-to-cart-functie die al in de website is geïntegreerd, terwijl het afrekenproces er vrij snel uitziet dankzij de ingebouwde eCommerce-functionaliteit.

6. Computerrevisie

Computerrevisie

Maak GRATIS een website

Computerrevisie is een goed voorbeeld van hoe gebruikers kunnen omgaan met complexe website-projecten met behulp van Adobe Muse. Het bedrijf vertegenwoordigt het team van de meest vertrouwde computerservice en inruilspecialisten van New York. Daarnaast kopen ze gebruikte laptops, smartphones en andere apparaten van klanten die ter plekke hun geld moeten krijgen. Experts op het gebied van computerrevisie behandelen verschillende gadgets, waaronder spelconsoles, wearables, enz.

Het idee was om een ​​project te maken dat eigenlijk twee websites tegelijk bevatte. Enerzijds hebben we een homepage met algemene info en details voor klanten die hun apparaten willen verkopen. Het ziet er erg gedateerd uit, terwijl de pagina-opmaak een beetje onaangenaam is. Aan de andere kant hebben ze een volledig functionele digitale winkel die wordt gehost op een subdomein en een verscheidenheid aan producten biedt die zijn onderverdeeld in categorieën, die worden weergegeven in het kopmenu. De webshop ziet er up-to-date en stijlvol uit met productopties en eenvoudige navigatie.

7. Brewer’s Best Kit

Brewer’s Best Kit

Maak GRATIS een website

Brewer’s Best Kit is het echte geschenk voor alle bierfans en veeleisende fijnproevers. Het bedrijf levert ingrediënten, speciale apparatuur en recepten om thuis de meest uitstekende IPA’s, ciders, lagers en andere soorten bier te brouwen. Opgericht in 1992, is het uitgegroeid tot een grote distributeur met een eigen supply- en retailketen. Het staat klanten vrij om verschillende sets te bestellen die worden geleverd met meer dan 50 verschillende soorten ingrediënten om het meeste uit het thuisgemaakte bier te halen.

De website ziet er erg informatief uit. Afgezien van de homepage met drie belangrijke specificaties, kunnen gebruikers profiteren van een gedetailleerde FAQ, CO2-volume- en temperatuurconversietabellen, kegging-instructies, enz. Als gevolg hiervan is Brewer’s Best Kit niet alleen een ingrediëntenleverancier, maar ook een uitgebreide kennisbasis ontwikkeld op Adobe Muse voor professionele brouwers en amateurs.

8. 400 Beach zeevruchten

400 Beach zeevruchten

Maak GRATIS een website

400 Beach zeevruchten is een legendarische eetgelegenheid binnen en buiten in Florida. Het restaurant is een familiebedrijf geworden. Tegenwoordig serveert het lokale specialiteiten, waaronder seizoensgebonden salades met zeevruchten, oesters, gegrilde vis, verschillende combo’s en meer. Bezoekers kunnen op het openluchtterras of in het restaurant genieten van een enorme selectie wijnen en cocktails op maat.

De website ziet er behoorlijk stijlvol uit in vergelijking met andere restaurantsites die zijn gebouwd met Adobe Muse. Het maakt een goede eerste indruk met een heldere en boeiende startpagina waar bezoekers services kunnen kiezen waarnaar ze op zoek zijn (tafelregistratie, banketten, catering, enz.). Een van de cruciale nadelen is het ontbreken van het favicon van de website. Het goede nieuws is dat er een kans is om menu’s in PDF-bestanden te downloaden.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Maak GRATIS een website

OMP Muotoilua is het ontwerp- en architectuurbureau. Het bedrijf is gevestigd in Finland, wat minimalistische en functionele ontwerpconcepten betekent. Opgericht in 2015, heeft de studio nu verschillende van zijn eigen technieken die kant-en-klare ontwerpideeën bieden voor huizen, huisjes, appartementen en andere soorten onroerend goed. Het idee is om ondanks de beperkte leefruimte een eenvoudige, stijlvolle en functionele omgeving te creëren.

De website zelf ziet er erg stijlvol en schoon uit, net zoals het Scandinavische huisontwerp in zijn oorsprong. De startpagina bevat verschillende belangrijke architectuurconcepten die de service van het bedrijf vertegenwoordigen. Er is een Abut-pagina van hoge kwaliteit die de oprichter van OMP introduceert. Het zou echter leuker zijn als de website een meertalige versie heeft, omdat alle inhoud in het Fins is. Bovendien is de auteur vergeten de titel en beschrijving van de website aan te geven. Maar dat is nauwelijks het probleem van de Adobe Muse-functionaliteit.

10. DESIGNWERK

DESIGNWERK

Maak GRATIS een website

DESIGNWERK is een Duitse ontwerpstudio en drukkerij. Het is voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van zakelijke diensten aan bedrijven en startups. De belangrijkste competenties zijn onder meer een boekomslag en logo-ontwerp, bedrijfsmerkboeken, webdesign en meer. DESIGNWERK werkt samen met toonaangevende Duitse uitgeverijen en redactionele organisaties.

De website vertegenwoordigt de Europese aanpak in wat we durven en minimalistisch design noemen. Zodra je de website hebt bezocht, begin je hem leuk te vinden, hoewel deze geen woord in het Engels bevat. Vreemde kleurencombinaties zorgen voor een complete look terwijl de menu-implementatie een beetje vreemd maar functioneel is. Het kan even duren voordat gebruikers eraan gewend zijn. Maar over het algemeen heeft Adobe Muse hier geweldig werk geleverd.

11. Boom VFX

Boom VFX

Maak GRATIS een website

Boom VFX is een webdesigner en animatieportfolio gebouwd met de hulp van Adobe Muse. De website stelt Danny voor – visuele effectkunstenaars en illustratoren. Volgens de beschikbare informatie in het gedeelte ‘Over’ is Danny een ervaren professional als het gaat om VFX-supervisie, bewegingsontwerp en animatie, wat zijn belangrijkste specialisaties zijn.

Wat betreft de website zelf, je zult hier niet veel secties vinden. Het portfolio bestaat uit drie grote leeftijden. De eerste is de startpagina met alle werken van Danny. Elk werk is beschikbaar als Vimeo-video met naam en een korte beschrijving dankzij Adobe Muse-integratiemogelijkheden. De tweede pagina introduceert de werkervaring van Danny en de soorten diensten die hij levert. Er is een coole contactknop-widget om in contact te komen. Op de derde pagina vindt u gedetailleerde contactgegevens. De website heeft social media buttons om Tree VFX te volgen op Facebook of Instagram.

12. Bamberger

Bamberger

Maak GRATIS een website

Bamberger is een particuliere, niet-commerciële bowlingvereniging. Het introduceert een bijeenkomst van gelijkgestemde mensen die graag bowlen. De website is gemaakt om een ​​community te vormen en live resultaten, aankomende evenementen, bowlingregels, live-standen, enz. Te delen. De taak voor de Adobe Muse-websitebouwer was dus vrij eenvoudig.

Het project zelf heeft niets bijzonders qua ontwerp of functionaliteit. Het heeft een homepage met verschillende belangrijke inhoudelijke secties. Ze leveren voornamelijk tekstinformatie, chats, verhalen en andere blokken die live staan, recordhouders, beste spelers gedurende het hele seizoen en andere essentiële gegevens naast het privacybeleid van de club op een afzonderlijke pagina.

13. Howard & Wayman

Howard & Wayman

Maak GRATIS een website

Howard & Wayman is een in Mexico gevestigd bedrijf dat boekhoudkundige assistentie biedt aan ondernemingen en ondernemers. Het beschikt over meer dan 30 ervaren specialisten op het gebied van boekhouding en wetgeving. Ze helpen bij het regelen van de juiste workflow en het organiseren van documentatie, helpen bij het belastingbeleid en maken al het papierwerk voor de bedrijfseigenaar, zodat hij of zij zich kan concentreren op de eerdere bedrijfsdoelen.

Het bedrijf werkt samen met verschillende bedrijven uit verschillende niches. Het kan een ingewikkelde website zijn met meerdere pagina’s en velden om te behandelen. Het lijkt erop dat Adobe Muse het mogelijk maakt om minimalistische projecten te maken die er erg professioneel uit kunnen zien. Hier hebben we alle belangrijke secties die de H introduceren&W-team evenals hun belangrijkste specialisaties, contactgegevens met geïntegreerde Google Map en publicaties. De algehele indruk is goed, hoewel de banner op de hoofdpagina er een beetje vreemd uitziet alsof hij op het punt staat te verdwijnen. Misschien is het een kwestie van de beeldkwaliteit, maar niet van Adobe Muse-functionaliteit.

14. Zwarte huis-badges

Zwarte huis-badges

Maak GRATIS een website

Zwarte huis-badges is een klein bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van verschillende soorten badges. Het staat klanten vrij om producten van elke maat en kleur aan te bieden. Ze krijgen badges met verschillende afdrukken en afbeeldingen erop. Het bedrijf levert haar goederen aan educatieve en niet-commerciële organisaties. De producten zijn populair bij evenementpromotors, bar- en restauranteigenaren en andere zakelijke vertegenwoordigers. Sommigen denken misschien dat er niet veel te verwachten is van de site met betrekking tot de productie en verkoop van badges. Nou, Black House Badges ziet er vanaf het begin een beetje rommelig uit.

Wanneer u echter dieper in het productzoekproces duikt, realiseert u zich dat elke productpagina bijna perfect is. Klanten zien gedetailleerde informatie over elk item, terwijl de paginabeschrijving een maattabel bevat, naast informatie over waar het product van is gemaakt. De menusecties bevatten de bestsellers, contactgegevens, productcategorieën, real-life productvoorbeelden en meer.

15. Stad Laredo

Stad Laredo

Maak GRATIS een website

Stad Laredo is een lokaal sociaal en overheidsproject gewijd aan Laredo, Texas. Het vertegenwoordigt een gemeenschap van stadsbewoners en officiële vertegenwoordigers. Gebruikers kunnen op de hoogte blijven van het laatste Laredo-nieuws en alle nodige informatie vinden om de officiële formaliteiten te vervullen. Site-secties bevatten nuttige informatie over alle beschikbare overheids- en sociale afdelingen, naast de lijst met diensten die zij leveren.

Functioneel gezien is de website intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het heeft een documentzoekfunctie en een Google-zoekbalk om snel het vereiste probleem te vinden. De startpagina bevat extra afbeeldings- en tekstblokken met regelmatig bijgewerkte informatie en enkele andere handige widgets zoals agenda, nieuwsbriefaanmeldingsformulier, informatie over aankomende evenementen, contactgegevens, enz..

Bottom Line

De voorbeelden van websites die in dit artikel worden besproken, bewijzen dat Adobe Muse is een nummer één tool voor die gebruikers, die kunnen bogen op een aantal grafische ontwerpvaardigheden en ervaring. Als je het geluk hebt om een ​​van deze mensen te zijn, dan ben je welkom om de tool te gebruiken om een ​​echt meesterwerk te maken, dat je bezoekers niet onverschillig zal laten. Anders wordt het feature-intense en enigszins gecompliceerde platform een ​​echte uitdaging voor u (in dit geval kunt u proberen om eenvoudiger websitebouwers te gebruiken, zoals Wix, uKit of Weebly). Houd hier rekening mee bij het kiezen van de software voor uw webontwerpbehoeften!

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map