Beste voorbeelden van Google Sites-websites

Voorbeeldsites van Google Sites


Google Sites beweren een flexibel en veelzijdig websitebouwplatform te zijn om verschillende soorten sites helemaal opnieuw te maken. Het biedt voldoende cloudgebaseerde capaciteit die het mogelijk maakt om video’s, diavoorstellingen, verschillende documentformaten en meer te centraliseren om ondanks het veld of de industrie een professioneel ogende website te creëren. Google Sites levert een volledig gehost platform, wat betekent dat er geen servers van derden of aanvullende software hoeven te worden onderhouden of geïmplementeerd. Bovendien biedt het platform enkele fundamentele voordelen, waaronder de grote capaciteit om op alle besturingssystemen te werken.

Google Sites biedt functionaliteit en een ingebouwd controlesysteem dat digitale beveiliging op siteniveau garandeert. Maar is het echt zo goed voor beginners die een solide portfolio, bedrijfswebsite of blog willen bouwen? We hebben enkele van de beste voorbeelden van Google Sites beoordeeld om hun voordelen en functies te laten zien. Zij laten u beslissen of het platform aan uw eisen voldoet.

1. BNH-diensten

1. BNH-diensten

Maak GRATIS een website

BNH-diensten levert cloud-ontwikkelingsdiensten naast graphics en webdesign. De homepage ziet er laconiek en netjes uit, met alle noodzakelijke secties duidelijk in de koptekst weergegeven. De schuifregelaar voegt wat dynamiek toe aan de pagina waardoor deze er up-to-date uitziet. Bovendien verbindt het een gebruiker met andere website-secties.

De site heeft een eigen blog. Hoewel het er niet zo helder en indrukwekkend uitziet als sommige meer professionele blogs, heeft het nog steeds een blogarchief dat artikelen door maanden en jaren verdeelt. In het gedeelte ‘Over ons’ is de Google Map geïntegreerd met de pagina. De site maakt een goede indruk, maar er zijn nog enkele correcties nodig om het er professioneler uit te laten zien, vooral als het gaat om de blog.

2. Morto Park Hall

2. Morto Park Hall

Maak GRATIS een website

Morto Park Hall heeft een niet-winstgevende website die zich niet bezighoudt met e-commerce of services. Haar missie is om alle kerninformatie over de kerk weer te geven en de gemeenschap te vertegenwoordigen. De website bevat verschillende secties, waaronder:

 • Wat wij geloven pagina fundamentele kwesties benadrukken die de website-eigenaar beschrijven;
 • Vergaderingen & Diensten – de pagina bevat tijdschema’s en kalenders van vergaderingen en kerkdiensten met een maandweergave Google Agenda-functie;
 • Hoe vindt u ons pagina heeft Google Maps en het geschreven adres geïntegreerd.

Hoewel de website misschien een beetje primitief lijkt, heeft deze alle benodigde secties en functies, Google Agenda met alle vergaderingen op één plek, foto’s van kerkbijeenkomsten, contactgegevens, enz..

3. PCS-oplossingen voor beveiliging en controle

3. PCS-oplossingen voor beveiliging en controle

Maak GRATIS een website

PCS-oplossingen voor beveiliging en controle biedt een website met een mooi ontwerp en aangepaste pictogrammen op de Home- en Services-pagina’s. Ze worden gebruikt om de belangrijkste voordelen, soorten diensten en oplossingen van het bedrijf te benadrukken. De algemene indruk is niet slecht. De site oogt professioneel door de wijze en simpele structuur. Het is voor de gebruiker duidelijk wat voor soort informatie het moet opleveren.

Hoewel het niet beschikt over animatie of UX-ontwerp zoals sommige meer professionele sites, zijn alle secties gemakkelijk te vinden. Het productgedeelte biedt een volledige productbeschrijving die beschikbaar is in pdf-bestanden, zodat de klant de informatie eenvoudig kan downloaden en bewaren indien nodig.

4. HIJSA

4. HIJSA

Maak GRATIS een website

Bouw met Google Sites, de website van HIJSA maakt op het eerste gezicht een goede indruk. Nog een bewijs dat gebruikers met het platform een ​​mooie en stijlvolle website kunnen bouwen. Het ziet er buitengewoon en tegelijkertijd indrukwekkend uit. Het bedrijf houdt zich bezig met overleg en aanbevelingen met betrekking tot organisatiestructuur en talentkeuze.

De website ziet er juichend en opbeurend uit dankzij een flexibele sjabloon. Het heeft een bloggedeelte dat professioneler is in vergelijking met website # 1 op onze lijst, hoewel het nog lang niet perfect is. Alle artikelen hebben korte previews, publicatiedata en afbeeldingen. Het zorgt ervoor dat de blog er wat professioneler uitziet. De website heeft knoppen voor sociaal delen, hoewel men ze nauwelijks zal vinden, zelfs als hij dat wil.

5. Beste Robot US

5. Beste Robot US

Maak GRATIS een website

Beste Robot US is het in Californië gevestigde Robot and AI Agency, dat zich richt op digitalisering van alle bedrijfsprocessen. Het bedrijf ontwikkelt baanbrekende softwareproducten en -diensten die interactie tussen mens en machine omzetten in trends van de nieuwe generatie. De website van het bedrijf ziet er innovatief en indrukwekkend uit en wordt gemaakt met betrekking tot de hoofdbedrijfsspecialisatie.

Het project ziet er trendy, up-to-date en sterk gedigitaliseerd uit. De homepage biedt veel afbeeldingen en video’s die Sanbot (de robot zelf) in actie presenteren. Het is best interessant om te zien hoe het werkt en samenwerkt met mensen. Bovendien zult u de potentiële industriële toepassingen van het product tegenkomen. Er is ook een mogelijkheid om rechtstreeks op de website een bestelling te plaatsen, nadat u van tevoren meer te weten bent gekomen over de robot en het mogelijke gebruik ervan. Heel en interessant en uniek aanbod beschikbaar op de door Google Sites aangedreven website!

6. DrPete Technology Experts

6. DrPete Technology Experts

Maak GRATIS een website

Dit is een solide website die een team vertegenwoordigt van technologie specialisten die voor werken DrPete Technology Experts. Ze bieden professionele hulp aan degenen die betrokken zijn bij de IT-industrie. Op het eerste gezicht is de homepage behoorlijk professioneel. Het geeft alle richtingen weer van de competentie van het bedrijf. Een gebruiker kan degene kiezen die hij of zij nodig heeft. Het goede nieuws is dat we nu getuige kunnen zijn van een goed uitziende blog gebouwd met Google Sites.

Het is nog lang niet perfect vanwege het gebrek aan preview en het publiceren van gegevens. Het heeft tenminste enige structuur en archief, hoewel er geen tags zijn die het zoeken naar een artikel veel gemakkelijker zouden kunnen maken. De website heeft de teampagina met foto’s en korte beschrijvingen van alle experts.

7. Putnam Valley Federation of Teachers

7. Putnam Valley Federatie van leraren

Maak GRATIS een website

De officiële website van de Putnam Valley Federation of Teachers (PVFT) is gemaakt in de beste tradities van de Google Sites-websitebouwer. De organisatie streeft naar verbetering van de normen van het lerarenberoep, ondersteuning en bescherming van haar leden en andere branchegerelateerde kwesties.

De website bevat de meest urgente en up-to-date informatie over de Federatie, haar voordelen, schema, leden, evenementen. Deze informatie is handig onderverdeeld in secties, waar elke gebruiker die informatie kan vinden waarnaar hij / zij op zoek is. Deze omvatten Officers, Kalender, Notulen, Welfare Trust Fund, Mentoring Plan, Mentors, Benefits, Grievances, Resources etc. om het zoeken naar de vereiste te vereenvoudigen, de website maakt het gebruik van de zoekfilteroptie mogelijk. Er is ook toegang tot sociale netwerken en een apart gedeelte Doneren, waar iedereen donaties kan doen aan de Federatie om haar activiteiten en leden te ondersteunen.

8. Community School of Excellence (CSE)

8. Community School of Excellence (CSE)

Maak GRATIS een website

Community School of Excellence (CSE) is een K-8 Hmong taal- en cultuurschool in St. Paul, Minnesota. De school wordt beheerd door de groep toegewijde opvoeders, leden van de gemeenschap en ouders, die de wens hebben om de school te starten die al haar leerlingen onderwijs van wereldklasse biedt..

De website van de CSE bevat functionaliteit, informatieve waarde en navigatiegemak. Alle belangrijke menu-secties zijn te vinden in het linkerdeelvenster van de website en geven toegang tot alle gerelateerde informatie. Hier kunt u bladeren door de sectie Over ons, Directory, Ouders, Programma’s en Functies, Media Center, Werkgelegenheid, Personeelsbronnen enz. Om de feiten te ontdekken waarin u het meest geïnteresseerd bent. De zoekfilteroptie helpt de zoektijd te verkorten. De website wordt ook geleverd met schoolgerelateerde video’s, foto’s, schema’s en andere onmisbare thematische elementen.

9. Japan Day 2020

9. Japan Day 2020

Maak GRATIS een website

Dit is een website gewijd aan het aanstaande evenement – Japan Day 2020 – die wordt gehouden in Auckland, Nieuw-Zeeland op 9 februari 2020. De website levert de essentiële informatie over de gelegenheid, die allemaal op één plek beschikbaar is. De informatie wordt regelmatig bijgewerkt door de Japan Day-commissie om de potentiële bezoekers op de hoogte te houden van het schema van het evenement en de speciale functies ervan.

Een handig pop-upmenu geeft toegang tot de belangrijkste secties van de website, namelijk Visitor Info, Galleries, Participation, Contacts, terwijl de zoekfilteroptie het zoeken naar de vereiste informatie gemakkelijk en snel maakt. Er is ook toegang tot de sociale media-accounts, waar alle gebruikers de bijgewerkte informatie over de Japan Day 2020 kunnen vinden. Al met al. Dit is een waardig voorbeeld van de website die is gelanceerd met Google Sites.

10. Flanders Hotel Brugge

10. Flanders Hotel Brugge

Maak GRATIS een website

Ten slotte bekijken we de website van de Flanders Hotel Brugge gelegen in België levert alle essentiële informatie over de accommodatie en diensten die toeristen hier kunnen gebruiken. Dit is het hotel dat wordt aanbevolen door theTrip Advisor voor alle gebruikers die op zoek zijn naar een luxe, comfortabele en prachtige plek om te stoppen tijdens een bezoek aan het land.

De website bevat alle vereiste informatie over het hotel, namelijk de lijst met aangeboden diensten en voorzieningen, locatiebeschrijving, videotours, lijst met prijzen, gedetailleerde contacten, galerij enz. De geïntegreerde Google Maps-widget maakt het zoeken naar de exacte locatie eenvoudig, gemakkelijk en handig. Er is ook een geweldige kans om de hotelaccommodatie rechtstreeks op de website te boeken door het geïntegreerde online formulier in te vullen. Deze laatste is beschikbaar in verschillende talen (Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands), wat handig is voor buitenlandse toeristen. Toegang tot sociale media-accounts en gedetailleerde contacten vereenvoudigen het zoeken naar de vereiste informatie, terwijl veel foto’s van hoge kwaliteit de website een onderhoudende en visueel aantrekkelijke uitstraling geven.

Bottom Line

Jij kan maak een website met Google Sites wanneer u een eenvoudige site nodig heeft met enkele basisfuncties. De lijst met onze voorbeelden bewijst dat het platform nog veel werk te doen heeft. De blogfuncties vereisen cruciale updates, terwijl sommige sjablonen er minder professioneel uitzien in vergelijking met andere websitebouwers. Alle thema’s zijn beperkt met opties.

Ze zien er allemaal hetzelfde uit, maar behouden nog steeds enkele aanpassings- en bewerkingsmogelijkheden. Een goede zaak is dat Google Sites kan worden geïntegreerd met alle beschikbare Google-apps, van agenda’s en kaarten tot Analytics. Het platform is goed voor degenen die niet veel van hun websites nodig hebben, maar toch een solide online aanwezigheid nodig hebben.

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map