Beste voorbeelden van Volusion-websites

Volusion-voorbeeldwebsites


Volusion – is een websitebouwer die kan worden gebruikt een e-commerce winkel opzetten en hardlopen. De bron biedt veel functies en tools die bijdragen aan het succes van het webbouwproces. Laten we eens kijken naar enkele voorbeelden van online winkels die met Volusion zijn gemaakt om een ​​idee te krijgen van hoe het werkt.

Het hebben van een website is geen gril, maar een noodzaak voor ondernemers, die hun bedrijven op het internet willen promoten en hun winstgevendheid willen vergroten. Dit betreft vooral online winkels die elk bedrijf een boost kunnen geven.

Hoewel de noodzaak om een ​​website te lanceren misschien dringend is, zijn niet alle bedrijfseigenaren op de hoogte van de basis van dit proces. Volusion maakt het mogelijk om in korte tijd een eigen webwinkel te creëren.

1. De kaaswinkel van Antonelli

De kaaswinkel van Antonelli

Beste e-commerce website-bouwers

Alle fijnproevers en kaasfans zullen enthousiast zijn om een ​​bezoek te brengen De kaaswinkel van Antonelli – de webwinkel met een geweldige variëteit aan kaassoorten voor elke smaak en gelegenheid! Het ontwerp van de website is pakkend en zo verleidelijk, met al die hoge resolutie foto’s van kaasplateaus!

Het websitemenu is handig en gemakkelijk te bladeren. Deze vindt u bovenaan de startpagina en heeft vervolgkeuzevensters die toegang bieden tot verschillende webpagina’s en secties. Nadat u zich heeft aangemeld voor een account, kunt u door het assortiment van producten bladeren en uw bestelling plaatsen. Je kunt ook lid worden van de Cheese Club, een evenement boeken, je aanmelden voor een kaasles of zelfs groothandelpartner worden! De opties zijn talrijk, dus schiet op om uw keuze te maken!

2. Jon Hart Design

Jon Hart Design

Beste e-commerce website-bouwers

Jon Hart Design is de in de VS gevestigde eCommerce-website van handgemaakte, op maat gemaakte tassen en geschenken met monogram. Website-ontwerp is stijlvol, eigentijds en komt volledig tot zijn grote specialisatie. Bezoekers kunnen niet anders dan afbeeldingen op ware grootte opmerken van items die hier te koop worden aangeboden.

Het is mogelijk om een ​​bestelling te plaatsen door een van de menupunten te bereiken of door de collecties te bekijken terwijl u naar beneden scrolt op de startpagina. Twee videopresentaties van de webwinkel informeren niet alleen de potentiële klanten over de geschiedenis, maar moedigen hen ook aan om in de winkel te kopen. Gebruikers die verbonden willen blijven met het bedrijf en van plan zijn geïnformeerd te worden over de recente updates, kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief of zich aanmelden voor de sociale netwerkaccounts.

3. Night Ops Tactical

Night Ops Tactical

Beste e-commerce website-bouwers

Night Ops Tactical is een webwinkel met nachtzichtapparatuur en -uitrusting. Het bedrijf heeft meer dan 18 jaar ervaring en biedt een breed scala aan hoogwaardige nachtzichtproducten en accessoires. Ze zijn verkrijgbaar in talloze menucategorieën, waaronder nachtzichtsystemen, warmtebeeldcamera’s, lasers en IR-verlichting, kijkers en vizieren, helmen, accessoires.

Elk menuonderdeel wordt geleverd met vervolgkeuzecategorieën die gedetailleerde toegang bieden tot het productassortiment. Elk item heeft de gedetailleerde beschrijving, specificaties en originele foto’s van hoge kwaliteit. Dit helpt klanten om een ​​idee te krijgen van hoe de producten eruit zien en wat hun implicatie is. Er zijn ook snelle links die toegang geven tot de belangrijkste secties van de website, producten en klantenondersteuning. Gebruikers kunnen het gewenste product ook zoeken op naam, onderdeel, trefwoord en andere parameters. Het ontwerp van de website houdt absoluut vast aan het onderwerp, waarbij productafbeeldingen en informatie worden gepubliceerd tegen de donkergrijze achtergrond. Dit is een waardig voorbeeld van de door Volusion aangedreven webwinkel!

4. Zag House

Zag House

Beste e-commerce website-bouwers

Zag House biedt elektrische apparatuur en benodigdheden voor bedrijven en particulieren in het grootstedelijk gebied van Houston TX. De webwinkel heeft een stijlvol design, dat volledig aansluit bij zijn nichespecialisatie.

Het menu is hier bovenaan de pagina beschikbaar, met veel submenu-categorieën voor het gemakkelijk zoeken naar producten. Deze omvatten boomklimmen, tuigage, snoeien, veiligheid, verkeerscontrole, stroomapparatuur en service en reparatie. Dezelfde categorieën zijn beschikbaar op de startpagina terwijl u naar beneden scrolt voor gemakkelijke en snelle toegang. Ze worden geleverd met verschillende afbeeldingen van hoge kwaliteit, productbeschrijvingen en specificaties, winkelinformatie en video’s over de aanbevolen producten. In de voettekst van de startpagina vindt u de contactgegevens, toegang tot de belangrijkste secties van de website en de aanmeldcategorie voor uw account. Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de webshop nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van de recente updates en speciale aanbiedingen.

5. Word Rugged

Word Rugged

Beste e-commerce website-bouwers

Word Rugged is een online distributeur van robuuste netwerk- en computertechnologieën. Ze bieden een rijk assortiment aan producten, die speciaal zijn ontworpen voor bedrijfskritische toepassingen en kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen en onder verschillende (soms zelfs kritisch) voorwaarden.

Full-size beeldschuifregelaar beschikbaar op de startpagina presenteert de belangrijkste informatie over het bedrijf en de aanbevolen producten om klanten te informeren over de plaats waar ze zijn gekomen. De CTA-knop leidt door naar de webwinkel, waar iedereen een bestelling kan plaatsen, met herziene productspecificaties en verzendvoorwaarden. Meld u gewoon aan voor een account en maak de keuze!

6. Glowback LED

Glowback LED

Beste e-commerce website-bouwers

Glowback LED is een populair merk, gespecialiseerd in de productie en distributie van op maat gemaakte lineaire LED-verlichtingsoplossingen voor residentiële, decoratieve en commerciële verlichtingsbehoeften. Het bedrijf biedt een rijk assortiment lineaire LED-verlichtingsarmaturen, LED-achtergrondverlichtingspanelen, aangepaste LED-verlichtingscontrolesystemen en andere accessoires. Deze en andere producten worden getoond in de webwinkel en zijn op elk moment van de dag te koop.

De website maakt indruk op gebruikers door het ontwerp dat geen compromis sluit met de hoogwaardige functionaliteit van het project. Het is logisch gestructureerd en biedt toegang tot de belangrijkste productcategorieën. Ze zijn beschikbaar in het uitgebreide vervolgkeuzemenu en in de catalogus met producten die beschikbaar zijn op de homepage. Elk verlichtingsarmatuur wordt geleverd met een beschrijving, verzend- / betalingsgegevens en prijsspecificaties. Het is mogelijk om de bestelling binnen de kortst mogelijke tijd in de webwinkel te plaatsen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken die het project een waardig voorbeeld van de door Volusion aangedreven eCommerce-website maken.

7. Pepper Palace

Pepper Palace

Beste e-commerce website-bouwers

Pepper Palace is een familiebedrijf en de populairste hotshop ter wereld, die enorm populair is bij klanten vanwege het indrukwekkende assortiment kleine, natuurlijke, handgemaakte en bekroonde pittige producten. Wat interessant is, omvat Pepper Palace de keten van winkellocaties (er zijn momenteel meer dan 60 winkels in Canada en de Verenigde Staten) en de online etalage waar iedereen zijn favoriete producten kan kopen.

De website van het bedrijf ziet er echt bemoedigend en thematisch uit, met rode kleurprevalentie in het kleurenschema, dat zich manifesteert in alle ontwerpelementen – afbeeldingen, lettertypen, galerij-diavoorstellingen, banners, advertenties enz. Om het gewenste product te vinden, moet u bladeren het drop down menu met veel secties en tientallen producten die daar te koop zijn. U kunt dus producten kiezen uit de volgende menucategorieën: Hot Sauce, BBQ & Wings, Salsa, The Pantry, Specerijen & Wrijft, Koken & Dompelen, cadeauartikelen. Als u naar beneden scrolt, ziet u de populairste foto’s die u met een paar klikken kunt bestellen. Om het winkelproces te vereenvoudigen, zijn de producten ook onderverdeeld in verschillende groepen – Bestsellers, Nieuwe producten, Heetste producten enz. Dat is handig en handig.

8. Natale’s herenkleed

Natale’s herenkleed

Beste e-commerce website-bouwers

Natale’s herenkleed is een herenkledingwinkel die professionele service, individuele klantbenadering en uitzonderlijke productkwaliteit biedt. Ze hebben een verbazingwekkend assortiment modellen die verschillen in maten, stijlen en andere parameters. Het; ook mogelijk om kleding op maat te bestellen met betrekking tot uw individuele parameters hier.

Voor een unieke persoonlijke en winkelervaring moet u in eerste instantie de website bezoeken. Hier vindt u niet alleen gedetailleerde informatie over de winkel, maar krijgt u ook toegang tot het productassortiment. De catalogus is zowel op de website als in het drop down menu beschikbaar. Voor een groot gebruiksgemak en het plaatsen van bestellingen vallen alle producten in verschillende categorieën op basis van het type kleding dat wordt aangeboden. Deze omvatten shirts & Truien, broeken & Korte broeken, bovenkleding, stropdassen & Accessoires. Er is ook een mogelijkheid om te bladeren en andere diensten te bestellen die de winkel aanbiedt. Het ontwerp van de website kenmerkt zich door elegantie en stijl die tot uiting komen in alle elementen, terwijl het overheersende grijze en blauwe kleurenpalet het gevoel van geloofwaardigheid oproept. Dit is een opmerkelijk voordeel voor elke webwinkel.

9. Echte god kauwgom

Echte god kauwgom

Beste e-commerce website-bouwers

Echte god kauwgom zal u zeker enthousiast en enthousiast maken om door de website te bladeren om te zien wat deze te bieden heeft. Dit is de fabrikant en distributeur van veilige, natuurlijke en risicovrije kauwgom. De producten bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, plastic, kankerverwekkende stoffen, additieven, neurotoxinen en de rest van ingrediënten die de menselijke gezondheid bedreigen. In plaats daarvan zijn ze 100% biologisch afbreekbaar, gluten- en GGO-vrij, inclusief biologische rietsuiker, wild geoogste regenwoud-chicle, natuurlijke smaakstoffen, biologische glycerine en biologische zonnebloem.

De website ziet er echt helder, kleurrijk, indrukwekkend en vrolijk uit. Het kleurenpalet omvat een breed spectrum van lichte en felle kleuren, met een roze kleur die altijd wordt geassocieerd met kauwgom en domineert over de rest. Dit creëert een vreugdevolle en positieve indruk, die de wens oproept om meer te weten te komen over het bedrijf en de producten die het produceert. Terwijl u naar beneden scrolt, ontdekt u algemene informatie over het bedrijf, de geschiedenis van de oprichting en ontwikkeling, het proces van het kopen van tandvlees en de kenmerken waardoor het bestand is tegen nicheconcurrentie. Om voor het product te kiezen, moet u het winkelgedeelte bereiken om de kauwgom te kiezen die u wilt proeven en om direct een bestelling te plaatsen. Gemakkelijk, handig en snel – dat is wat deze op Volusion gebaseerde website tot een waardig projectvoorbeeld maakt!

10. Fitnesszoekers

Fitnesszoekers

Beste e-commerce website-bouwers

Fitnesszoekers is de organisatie die haar levenslange missie ziet in het verbeteren van de gezondheid en fitheid van jongeren, door bij te dragen aan hun fysieke en mentale ontwikkeling. Ze zijn al meer dan 50 jaar actief en hebben meerdere tools en technieken geïntroduceerd die kinderen en volwassenen aanmoedigen en motiveren om geweldige prestaties te leveren. Toe Tokens geïntroduceerd als een aanvullende prijs voor hun Kilometerstandprogramma zijn de meest populaire en best verkochte incentives voor runclubs in Noord-Amerika.

Voor die gebruikers die meer willen weten over het bedrijf, zijn missie, doelen, prestaties en aangeboden producten / programma’s, biedt de website de volledige en zeer gedetailleerde informatie. Het is beschikbaar in de belangrijkste secties van de website – ga naar het vervolgkeuzemenu om antwoorden op uw vragen te vinden. De hoofdmenu secties omvatten Awards, Toe Tokens, Kilometre Club, EZ Scan, Chains & Lanyards, voorbeelden etc. U kunt ook de video bekijken die beschikbaar is op de startpagina om de prioriteiten van het bedrijf te ontdekken. Om de snelle bestelling direct op de website te plaatsen, vult u het online formulier in om de details te specificeren of bereikt u de catalogus om de producten daar te kiezen.

Bottom Line

Zoals je ziet, Volusion is een leuke tool om eCommerce-websites van te bouwen verschillende complexiteitsniveaus. De websitebouwer omvat de reeks functies en opties die het webbouwproces boeiend maken en helpen om functionele en hoogwaardige online winkels operationeel te krijgen.

De bron wordt geleverd met meer dan 100 functies en een set hoogwaardige eCommerce-sjablonen die kunnen worden aangepast aan de behoeften en doelstellingen van gebruikers. Als u met Volusion een online winkel of een website heeft gemaakt, kunt u uw ervaring met ons delen!

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map