Beste voorbeelden van Webflow-websites

Beste voorbeelden van Webflow-websites


Webflow – is een professionele websitebouwer, die is gemaakt met de behoeften, vaardigheden en vereisten van gekwalificeerde webontwerpers in gedachten. Het platform is voornamelijk gericht op bekwame webontwikkelaars, bureaus en onafhankelijke freelancers, die werken aan het creëren van klantprojecten en een topresultaat willen behalen zonder de noodzaak om hun codeerkennis en -vaardigheden te gebruiken.

In vergelijking met zijn concurrenten, het systeem wordt geleverd met krachtige tools voor ontwerpaanpassing, waarmee gebruikers verbluffende websites kunnen maken en ze intuïtieve opties voor het bewerken van inhoud kunnen bieden. Met Webflow kunt u professionele portfolio’s, marketingwebsites, grote commerciële en gemeenschapsprojecten bouwen. Een behoorlijk gecompliceerd platform zijn (niet veel eenvoudiger dan Webydo), het zorgt nog steeds voor een handige webbouwervaring en wordt geleverd met een intuïtieve interface, die een set standaard webelementen bevat.

Dus, hoe moeilijk is het echt om Webflow te gebruiken en hoe kunt u profiteren van het werken met de service? We hebben enkele van de meest indrukwekkende Webflow-voorbeelden bekeken om hun voor- en nadelen te benadrukken. Bekijk ze om te beslissen of hun kwaliteit en functionaliteit voldoen aan uw specifieke webbouwbehoeften en of het systeem aan uw eisen voldoet.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Maak GRATIS een website

Andre Givenchy is een persoonlijk project van een webdesigner, Andre Givenchy, die het heeft gelanceerd met het enige doel voor ogen – om zijn beste projecten te laten zien. Laten we eerlijk zijn – hij doet dat op een briljante manier! De website trekt vanaf het eerste gezicht de aandacht van de gebruiker door de contrasterende kleurencombinatie, die versmelt met eenvoud en gemak.

De startpagina van de website heeft een opvallende zwarte achtergrond, die verandert door de witte en paarse kleuren terwijl u naar beneden scrolt. De belangrijkste elementen en knoppen worden gemarkeerd door de rode kleur, die niet anders dan de aandacht van de gebruiker daarop vestigt en wordt gebruikt als een call-to-action-implicatie. Er is ook een pop-up live chatvenster en klantrecensies onderaan de pagina. Het aparte winkelgedeelte leidt een gebruiker rechtstreeks door naar de online winkel, waar alle fans van de ontwerper zijn beste producten kunnen kopen. Al met al is dit een geweldig voorbeeld van een website die is gelanceerd met Webflow!

2. Overton Graphics

Overton Graphics

Maak GRATIS een website

Overton Graphics is een prachtig portfolio-voorbeeld gelanceerd door Josh Overton, een in Londen gevestigde ontwerper die zich richt op UI // UX-interface en webdesign. Dit is een website van één pagina, die er streng en beknopt uitziet. Je zult hier geen menu met meerdere secties vinden – alle pagina’s zijn uitgelicht op een apart linkerpaneel met pop-upvensters. Hier zijn ook sociale netwerkknoppen beschikbaar. Dit is gedaan om de aandacht van de gebruiker niet af te leiden, door het te concentreren op het belangrijkste deel van de website – het portfolio.

De website is gemaakt in rustige en eenvoudige groene, witte en grijze kleuren, waarvan een succesvolle combinatie helpt om de belangrijkste secties te accentueren. Het geeft een prettige indruk en moedigt gebruikers aan om door de website te blijven bladeren om meer te weten te komen over de eigenaar.

3. Velocity Black

Velocity Black

Maak GRATIS een website

Velocity Black is een promoproject gewijd aan de presentatie van de innovatieve Velocity Black App. De ontwikkelaars van de applicatie noemen het de “lifestyle-assistent”, die het team van vertrouwde specialisten omvat om app-gebruikers reisgerelateerde aanbevelingen te geven die ze nodig hebben. Het eerste dat de aandacht van de gebruiker trekt, is de video-achtergrond, wat de beste presentatie van het product is.

Terwijl u naar beneden scrolt, komt u informatie over de applicatie, video’s, citaten van bekende bronnen en massamedia en andere gerelateerde informatie tegen. De website creëert over het algemeen de boeiende gebruikerservaring en wekt de wens om de app te blijven verkennen.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Maak GRATIS een website

Blaise Posmyouck is een professioneel portfolio van Blaise Posmyouck, gespecialiseerd in website-ontwikkeling. De website wordt op een eenvoudige maar informatieve manier gepresenteerd. U hoeft uw tijd niet te verspillen door naar beneden te bladeren om meer over de auteur te weten te komen. De homepage wordt gepresenteerd tegen de achtergrond van de sterrenhemel, die er mysterieus en intrigerend uitziet. Hier ziet u beknopte informatie over de website-eigenaar, sociale netwerkaccountknoppen en contactgegevens. Is er nog iets dat op de startpagina moet worden vermeld?

Het menu bevindt zich in het linkerdeelvenster met de secties Over, Portfolio, Voorwaarden en Contacten. De website is beschikbaar in twee talen: Engels en Frans, wat met name de doelgroep vergroot.

5. Weglot voor Webflow

Weglot voor Webflow

Maak GRATIS een website

Weglot voor Webflow is de bestemming die u moet bereiken als u van plan bent uw Webflow-website te vertalen in een taal naar keuze. Het maakt het ook mogelijk om meertalige projecten met Webflow te maken zonder een coderingsregel. Terwijl u door de website bladert, ontdekt u de essentie en de belangrijkste implicatie van de Weglot-oplossing, de belangrijkste voordelen en de resultaten die u uiteindelijk zult behalen.

Al die gebruikers die niet zeker zijn van het gebruik van Weglot of degenen die geïnteresseerd zijn in de effectiviteit ervan, kunnen bladeren door de voorbeelden van meertalige websites die zijn gemaakt met de widgetintegratie. De ontwikkelaars van de oplossing hebben voor het gemak van de gebruikers gezorgd door gedetailleerde video-instructies te geven over het gebruik van de widget. Er zijn ook stapsgewijze aanbevelingen die u een hint geven over hoe u met Weglot kunt werken om het meeste uit de toepassing te halen.

De website is structureel handig en intuïtief. Het behandelt de belangrijkste aspecten van het gebruik van de widget. Er is ook een mogelijkheid om u aan te melden voor de bron en de volledige set Weglot-verdiensten gratis te testen.

6. Finsweet

Finsweet

Maak GRATIS een website

Finsweet is een vertrouwde Webflow-partner die een reeks krachtige en hoogwaardige tools voor het ontwerpen van websites biedt, die creatieve vrijheid garanderen en het mogelijk maken om professionele websites met Webflow te starten zonder enige codeerkennis. De Finsweet-website is het beste bewijs van zijn geloofwaardigheid – kijk maar eens naar het ontwerp van de website om er zeker van te zijn dat het echt het proberen waard is!

De website maakt op het eerste gezicht indruk op iedereen. Wanneer u naar de startpagina gaat, zult u versteld staan ​​van de geanimeerde gekleurde afbeeldingen, de overvloed aan website-ontwerpelementen en de beschikbaarheid van waardevolle informatie waarnaar gebruikers vaak op zoek zijn. Er zijn hier ook tal van voorbeelden van websites en getuigenissen van klanten, die de geloofwaardigheid en professionele aanpak van de website aantonen.

Terwijl u door de bron bladert, komt u verschillende secties tegen, die de meest uitgebreide informatie over Finsweet opleveren. Deze omvatten Story, Pricing, Webflow, Clients, Portfolio en Contact. Websitenavigatie en -structuur zijn ook intuïtief en begrijpelijk, wat bijdraagt ​​aan probleemloos en gemakkelijk websitegebruik. Dit is een van de beste voorbeelden van projecten die met Webflow zijn gestart en waarvan de kwaliteit voor zich spreekt!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Maak GRATIS een website

Ashley Janelle is een portfolio gemaakt door Ashley Janelle – de ondernemer, UI / UX-ontwerper en blogger. Het algemene kleurenschema van de website is roze en wit, wat volledig overeenkomt met de voorkeuren en smaak van de eigenaar. Er staat ook een grote foto van Ashley op de homepage, wat een comfortabele en aangename indruk geeft.

Het menu van de website bevat Blog, Info, Portfolio en Contacten. Ashley beheert en actualiseert haar blog persoonlijk, waar ze informatieve artikelen over webdesign plaatst. Dit klinkt misschien interessant voor de vertegenwoordigers van dezelfde niche. De website is een waardig voorbeeld in de Webflow-collectie.

8. Education Union Lab

Education Union Lab

Maak GRATIS een website

Education Union Lab is een onafhankelijk bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van inzichten op maat voor de leiders van de onderwijsvakbond. Ze bieden gebruikers meerdere opties die het mogelijk maken om kwaliteitscontracten te winnen, verantwoordelijkheid voor charterscholen en eerlijke financiering voor onderwijsinstellingen.

De website van het bedrijf is eenvoudig maar informatief en begrijpelijk, zelfs voor gebruikers die geen rijke ervaring hebben met browsen op de website. Het is structureel onderverdeeld in secties die de meest cruciale bedrijfsgerelateerde informatie bevatten. Deze omvatten Home, Wat we aanbieden, Over ons, Blog en Contactpagina’s.

De blog wordt regelmatig bijgewerkt om de meest interessante en up-to-date niche-gerelateerde inhoud te leveren. Het is zelfs mogelijk om u te abonneren op de nieuwsbrief van het bedrijf om de laatste artikelen en nieuws in uw e-mail te ontvangen. Bovendien hebben de websiteontwikkelaars de zoekfilteroptie geïntegreerd waarmee alle informatie op de website kan worden gevonden. Al met al is dat een redelijk goed voorbeeld van een website die is gemaakt met Webflow.

9. Maskeer onze helden

maskourhelden

Maak GRATIS een website

Maskeer onze helden is een van de nieuwste online projecten die met Webflow zijn gemaakt. Dit is de website van de organisatie die haar missie ziet in het produceren en leveren van wasbare gezichtsmaskers ter ondersteuning van de medewerkers die in Akron-ziekenhuizen werken. Het webproject biedt gedetailleerde informatie over de organisatie en de manier waarop zij haar doelstellingen realiseert.

De structuur en het ontwerp van de website zijn vrij eenvoudig, maar het project gaat niet over high-end design of uitzonderlijke prestaties. Het gaat meer om de belangrijkste boodschap van het project: medisch personeel helpen om voldoende gezichtsmaskers te krijgen om zichzelf te beschermen, vooral tijdens de COVID-19-pandemie. Tijdens het bladeren door de bron leert u hoe de vertegenwoordigers van de organisatie maskers maken. Ze beschrijven het proces in detail, vanaf het zoeken van de materialen tot aan de levering van de kant-en-klare producten.

Om inzicht te geven in het productieproces van gezichtsmaskers, biedt de website veel afbeeldingen en zelfs een video die alle stadia ervan weergeeft. Bovendien publiceren ze meerdere materialen in het nieuws & Updates sectie om lezers en potentiële investeerders op de hoogte te houden van de huidige situatie.

10. Avenir Creative

Avenir Creative

Maak GRATIS een website

Avenir Creative is een portfolio van Avenir Creative studio, die innovatieve en eigentijdse interieurontwerpprojecten ontwikkelt. De website komt helemaal tot de specialisatie van de studio. Het bestaat uit geometrische elementen die tegen de achtergrond zweven, gevolgd door foto’s op volledig scherm.

Het menu van de website bestaat uit de volgende punten: Project, Studio, Services, Contact. De secties bieden gedetailleerde informatie over de studio, de beste werken, klanten en andere gerelateerde informatie. De website is gemakkelijk te navigeren en moedigt gebruikers aan om tot de essentie te komen. Mooi voorbeeld van een Webflow-portfolio en een zakelijke website!

11. MyKart

MyKart

Maak GRATIS een website

MyKart is een eCommerce-platform voor social shopping, waarmee u uw merkpopulariteit kunt verbeteren, het verkoopvolume kunt vergroten en verkeer kunt genereren. Dit is de app, die de beste functies en ontwerpelementen van de beste sociale netwerkplatforms omvat.

De website biedt volledige informatie over de app, de implicaties, voor- en nadelen, evenals zijn missie en overtuigingen. Er is de mogelijkheid om hier een verkoper- of klantenaccount in te stellen, afhankelijk van de doelen die u nastreeft en het type bedrijf dat u runt.

Als verkoper kunt u uw webwinkel personaliseren, producten uploaden, beheren en updaten, de inventaris delen en winst maken. Evenzo biedt de app meerdere voordelen voor klanten, waaronder de mogelijkheid om hun webwinkelervaring op het platform te brengen, te genieten van het winkelproces en de voordelen die het biedt, te winkelen bij meerdere bedrijven en verkopers naar keuze enz. Om op de hoogte te blijven van recente app-updates kunt u de sociale netwerkaccounts van het bedrijf bereiken die beschikbaar zijn op de website.

12. HandPrint Inc..

Handafdruk

Maak GRATIS een website

HandPrint Inc.. biedt oplossingen voor handheld-apparaten en mobiele barcodes. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop, recycling en renovatie van handheld-apparaten, mobiele computers, tablets, barcodeprinters en diverse POS-apparatuur.

Als toonaangevende leverancier van nieuwe, opgeknapte en gebruikte barcodering en mobiele computerapparatuur, biedt het bedrijf nu iedereen een geweldige kans om op hun website te bladeren om meer te weten te komen over de diensten / producten die het aanbiedt. In welk item u ook geïnteresseerd bent, u kunt de offerte verlaten door het online formulier rechtstreeks op de website in te vullen en contact op te nemen met de bedrijfsexperts om de details te definiëren.

De website van het bedrijf behandelt de meest cruciale aspecten van zijn prestaties. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk toegang krijgen tot de secties Product en Services. Dit helpt het klantenbestand te laten groeien en het hele spectrum van bedrijfsdoelen te bereiken. Deze functies maken de website tot een handige tool die het bedrijf helpt zijn doelstellingen te bereiken.

13. Central Coast Hyundai bedrijfsvoertuigen

Central Coast Hyundai bedrijfsvoertuigen

Maak GRATIS een website

Central Coast Hyundai bedrijfsvoertuigen biedt een breed scala aan gloednieuwe en gebruikte Hyundai bedrijfswagens. Het bedrijf is gevestigd in Australië en heeft samenwerkingsverbanden met veel lokale ondernemingen. Hun website ziet er op het eerste gezicht vertrouwd en professioneel uit.

Wanneer u naar de startpagina gaat, ziet u de afbeelding op hoog scherm met hoge resolutie met auto’s. Dit heeft een directe relatie met de belangrijkste bedrijfsspecialisatie van het bedrijf, waardoor gebruikers inzicht krijgen in het type project dat ze doorbladeren. Terwijl u naar beneden scrolt, ziet u de lijst met voertuigen die het bedrijf aanbiedt. Elk item wordt geleverd met kwaliteitsfoto’s en gedetailleerde specificaties om de best mogelijke beschrijving te geven.

Om toegang te krijgen tot de volledige catalogus met voertuigen, heeft u toegang tot een van de twee knoppen – Gebruikte voertuigen en Momenteel op voorraad. In het menu kunt u ook de bijbehorende website-secties bekijken. Bovendien is het mogelijk om de secties van de website Service en Financiering te bezoeken om te zien wat het bedrijf te bieden heeft. Speciale aandacht gaat uit naar de contactpagina. Naast de contactgegevens is er een handige geïntegreerde Google Maps-widget, die helpt bij het vinden van de exacte locatie van het bedrijf. De website is dus een perfect voorbeeld van de zakelijke website die is gebouwd met Webflow.

14. EMdash

EMdash

Maak GRATIS een website

Als het gaat om het starten van winstgevende en efficiënte e-mailcampagnes, EMdash staat bovenaan de lijst. Het bedrijf ziet zijn missie in het helpen van haar klanten om pixel-perfecte en hoogwaardige handgemaakte e-mailcampagnes te starten die de conversieratio’s verhogen en speciaal zijn afgestemd op verbetering van de marketingstrategie.

De website van het bedrijf ziet er goed gestructureerd, aantrekkelijk en functioneel uit. Dit is een kwaliteitsproject dat alle bedrijfsgerelateerde informatie op één plek omvat. Scrol gewoon naar beneden op de startpagina voor algemene informatie over het bedrijf, de doelen, methoden, benaderingen en geleverde diensten. Er zijn hier ook klantrecensies en voorbeelden van werken die met succes zijn voltooid voor andere klanten.

Website-ontwerp ziet er professioneel en voortreffelijk uit, hoewel het eenvoudige elementen en strikte lijnen bevat. Een heldere combinatie van witte, donkerblauwe en rode kleuren ziet er contrasterend uit, maar trekt zeker de aandacht van de gebruiker. EMdash is een professionele op Webflow gebaseerde website die het verdient om in de catalogus van het bedrijf te worden opgenomen.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Maak GRATIS een website

MYHALIHALI richt zich op innovatieve en hoogwaardige eigentijdse meubels, kleding, woonaccessoires, die zich onderscheiden van de massa vanwege hun voortreffelijke designerbenadering. Ze werken ook samen met ambachtslieden die op zoek zijn naar unieke items die in Australië zijn vervaardigd om de producten te kunnen vinden voor overeenkomstige ontwerpgerelateerde industrieën.

De enige blik op de website van het bedrijf is voldoende om te begrijpen hoe toegewijd ze zijn aan hun bedrijf. Het project bevat slechts enkele pagina’s, terwijl de hoeveelheid informatie die ze bevatten werkelijk spectaculair is. Door de belangrijkste secties van de website te doorbladeren, ontdekt u de doelen van de bedrijfseigenaren, de diensten die zij aanbieden, de speciale kenmerken van hun unieke handelsprogramma en hun verhaal. Als er iets is dat u wilt opruimen, kunt u het FAQ-gedeelte, sociale netwerkaccounts bereiken of contact opnemen met de website-eigenaren via het geïntegreerde online formulier.

Het ontwerp en het kleurenschema van de website zijn ook behoorlijk indrukwekkend en aantrekkelijk. Harmonieuze combinatie van lichtgrijze en witte kleuren met heldere foto’s van producten die tegen de achtergrond staan. Dit creëert een aangename indruk die aanmoedigt voor verder browsen op de website.

Bottom Line

Webflow is een degelijk webbouwplatform, dat uitstekend werkt uitsluitend voor professionele webdesigners en bureaus die werken aan de ontwikkeling van op maat gemaakte klantprojecten en in sommige gevallen zou een betere vervanging kunnen zijn naar een beroemd WordPress CMS. De websitebouwer maakt indruk op zelfs ervaren webontwerpers door zijn brede scala aan aanpassingstools, de mogelijkheid om parallax-scrolleffecten, meerstapsanimaties en andere functies te integreren die niet beschikbaar zijn in eenvoudige websitebouwers zoals Adobe Muse.

De hierboven beoordeelde websites zijn het belangrijkste bewijs dat het bouwen van een aantrekkelijke en functionele website met Webflow handig en boeiend is. Echter, in in vergelijking met Squarespace, het kost bijvoorbeeld moeite, kennis, expertise en tijd om het gewenste resultaat te bereiken. Websites die met het platform zijn gelanceerd, hebben verbluffende ontwerpen, superieure prestaties en meerdere elementen waardoor ze zich onderscheiden van de massa. Wees niet bang om te experimenteren met webontwerptools en opties die het systeem op voorraad heeft om het project te krijgen dat u verwacht.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map