Beste Weebly Blog-voorbeelden

Weebly Blogs Voorbeelden


Weebly – is een cloud website builder, die populair is geworden bij meer dan 50 miljoen gebruikers wereldwijd. Het wordt geleverd met geïntegreerde blog- en e-commerce-engines en maakt het mogelijk om deze en andere soorten websites te bouwen zonder dat u over programmeervaardigheden hoeft te beschikken. Het systeem biedt gebruiksgemak, maar dit betekent niet dat bekwame webontwerpers het niet kunnen gebruiken om grootschalige blogs te maken.

In plaats daarvan biedt Weebly deze mogelijkheid aan iedereen, ongeacht de expertise op het gebied van webdesign en creativiteit. Intuïtieve drag-and-drop-editor van de websitebouwer, het gemak en de uitgebreide functieset hebben van de service een van de meest gebruiksvriendelijke websitebouwers gemaakt die er zijn.

Is Weebly echter echt zo gemakkelijk te gebruiken als het lijkt? Kan het een breed spectrum van uw vaardigheden op het gebied van webdesign bestrijken of is er hier nog veel te wensen over? Om deze vragen te beantwoorden, hebben we een snel overzicht van de meest effectieve Weebly-blogvoorbeelden. Dit geeft u een idee van hoe functioneel en handig de websitebouwer is.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Maak GRATIS een blog

Leadapreneur is een website van het bedrijf die bedrijven helpt de productiviteit van werknemers te verhogen door ze te upgraden naar de status van “agile digitale innovators”, bekend als leadapreneurs. Deze missie lijkt misschien wat onhandig of niet helemaal begrijpelijk voor gebruikers, maar de breedbeeldvideo die beschikbaar is op de startpagina van de website helpt de situatie op te helderen. Er is ook een heldere en gedetailleerde uitleg van het hele proces en de fasen ervan.

Gebruikers krijgen toegang tot sociale netwerkaccounts en een bloggedeelte met meerdere berichten geschreven en toegevoegd door de teamleden. De optie voor opmerkingen is hier ook ingeschakeld, zodat elke lezer zijn / haar indrukken en gedachten over het artikel kan achterlaten. Als u geïnteresseerd bent in andere blogberichten, kunt u door de sectie Archief bladeren, waar alle berichten voor het gemak van zoeken zijn onderverdeeld in maanden. De blog is ook beschikbaar in de Spaanse taal.

2. LyBlog

LyBlog

Maak GRATIS een blog

LyBlog is een blog die zich richt op het persoonlijke gevecht van de auteur met de chronische ziekte van Lyme en toegang geeft tot tientallen onderwerpgerelateerde artikelen, updates, nieuws, voortgangsrapporten en individuele ervaringen in verband met de gezondheidstoestand. De blog maakt het mogelijk om meer te weten te komen over de methoden die de auteurs hebben gevolgd bij het omgaan met de ziekte. Met dit doel voor ogen heeft hij zijn eigen verhaal, de symptomen waarmee hij werd geconfronteerd, het behandelprotocol en andere manieren om het probleem te verhelpen, gepubliceerd. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om een ​​persoonlijk bericht naar de auteur van de blog te sturen om erachter te komen welke nuances die niet op de website zijn besproken, maar die oprechte interesse wekken.

De blog zelf is gemakkelijk te doorbladeren, ongeacht je eerdere ervaring – scrol gewoon naar beneden op de pagina om de recent toegevoegde artikelen te zien en ze in detail te lezen. Om het zoekproces te vereenvoudigen, is het ook mogelijk om de lijst met beschikbare categorieën aan de rechterkant van de pagina te bekijken of de archiefsectie te bekijken die al het materiaal omvat dat beschikbaar is op de website in chronologische volgorde. Het hele LyBlog-ontwerp is eenvoudig maar modern. De blog is intuïtief en goed gestructureerd om elke lezer maximaal gebruiksgemak te garanderen.

3. We praten geld

We praten geld

Maak GRATIS een blog

We praten geld is het in Australië gevestigde financiële reclamebedrijf dat haar klanten objectieve en objectieve aanbevelingen en adviezen geeft zonder te worden gesponsord door externe gebruikers. Ze beweren dat hun financiële aanbevelingen absoluut betrouwbaar en evenwichtig zijn. De website van het bedrijf is logisch gestructureerd. U kunt de belangrijkste informatie vinden waarin u geïnteresseerd bent terwijl u door de webpagina bladert.

Het menu dat beschikbaar is in het linker website paneel geeft toegang tot de belangrijkste sectie, inclusief een blog. De blogsectie is beknopt maar informatief. Het bevat meerdere berichten over de meest cruciale onderwerpen waar gebruikers het meest in geïnteresseerd zijn. De blog wordt regelmatig bijgewerkt, terwijl de berichten die het bevat zijn onderverdeeld in thematische categorieën voor het gemak van zoeken. Er is de sectie Contacten in de voettekst, die toegang biedt tot sociale media-accounts, recente updates en CTA-knop, waardoor het mogelijk is om in contact te komen met de bedrijfsmanagers.

4. Gedetailleerde opdrachten

Gedetailleerde opdrachten

Maak GRATIS een blog

Gedetailleerde opdrachten is een waardig voorbeeld van de website dat zeker van pas zal komen voor iedereen die op zoek is naar een full-service bruilofts- en evenementenplanningbedrijf of dat wil lanceren. Het bedrijf is gericht op het plannen en beheren van bruiloften en andere soorten evenementen in de regio New England. Tijdens het browsen op de website kom je meer te weten over de missie van het bedrijf en de diensten die het aanbiedt.

Het bloggedeelte is echter een beetje anders. U zult hier geen standaardposts tegenkomen, maar u krijgt interessante artikelen te zien over echte bruiloften en evenementen, met echte feiten, cijfers, verwachtingen en budgetten. De blog gaat over huwelijkstrends, bruidsboeketten, kleding en andere bezoekers van de website van het personeel zijn het meest geïnteresseerd. De berichten zijn onderverdeeld in thematische categorieën en er is het archief met alle artikelen die in de blog worden vermeld..

5. Butch Wonders

Butch Wonders

Maak GRATIS een blog

Butch Wonders is een persoonlijke blog van een butch lesbische vrouw, die het is begonnen met het enige doel in gedachten – om andere mensen, die hun levensvisie delen, meer te vertellen over haar eigen ervaringen, waaronder mode, de meest voorkomende levenssituaties en andere gerelateerde kwesties . Deze en andere informatie wordt op een handige en gemakkelijk te doorbladeren manier op de website verstrekt. Er zijn hier verschillende thematische secties op basis van de behandelde onderwerpen. Deze omvatten Blog, Over, Contact etc. Speciale aandacht moet worden besteed aan de Butch Store: Genderqueer Us-sectie, die toegang geeft tot de online winkel met een rijk assortiment aan kleding en accessoires voor butches.

De website maakt het ook mogelijk om door andere blogs te bladeren die betrekking hebben op hetzelfde onderwerp dat de auteur aanbeveelt. Daarnaast is er de mogelijkheid om berichten te bekijken die in meerdere secties van de website zijn gepubliceerd en om de artikelen in de archieven te bekijken. Een dergelijke websitestructuur draagt ​​bij aan het zoekgemak en de tijdbesparing. Bovendien maakt Butch Wonders het mogelijk om in contact te komen met de auteur van de blog via sociale netwerkaccounts en e-mail op de website.

6. Stasia Rose Blog

Stasia Rose Blog

Maak GRATIS een blog

Stasiarose gebruikt de blog-engine van Weebly om te schrijven over ondernemerschap, reizen, mode en alles daartussenin. De website van Stasia begroet je met een schone, minimalistische startpagina en een aanmeldingsformulier waarin haar sitebezoekers wordt gevraagd om deel te nemen aan haar nieuwsbrief. Het aanmeldingsformulier bevat de foto van Stasia en haar persoonlijke uitnodiging. Deze gepersonaliseerde elementen helpen haar bloglezers om te zetten in terugkerende bezoekers.

Stasia gebruikte een van de eenvoudigste Weebly-thema’s om haar blog te maken. De nette lay-out, elegante lettertypen en afbeeldingen van hoge kwaliteit maken de blog gemakkelijk te navigeren en te lezen. Met de scrolloptie kunt u gemakkelijk door de startpagina bladeren, waar veel interessante blogartikelen worden gepubliceerd. De auteur van de blog werkt ze regelmatig bij en trekt zo nieuwe bezoekers aan.

De lijst met de recent toegevoegde berichten en een uitgebreide keuze aan categorieën en archieven vindt u in het linkerdeelvenster van de startpagina om gebruikers op de hoogte te houden van de updates waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Deze functies maken de website tot een van de beste blogvoorbeelden gemaakt op basis van het Weebly-platform!

7. Cold River Soap Works Blog

Cold River Soap Works Blog

Maak GRATIS een blog

Cold River Soap Works is een levendig voorbeeld van een kwaliteitswebsite die met Weebly is gelanceerd. De website heeft een mooi ontwerp, waardoor het de aandacht van de gebruiker waard is. Het draait allemaal om de kleuren hier. De presentatie van elk afzonderlijk bericht en de algehele lay-out van de website zijn netjes en oogstrelend.

Het ontwerp van de website is eenvoudig, maar deze eenvoud draagt ​​bij aan de algemene indruk die de blog bij de gebruikers maakt. Het lijkt te zijn gemaakt voor drukke mensen, die niet veel tijd hebben om door de website te bladeren op zoek naar de benodigde producten. De startpagina presenteert de belangrijkste scheer- en postscheerproducten met hun algemene beschrijving.

Voor degenen die de wens hebben om een ​​online bestelling te plaatsen, biedt de site de knop “Nu winkelen” die de gebruiker rechtstreeks doorverwijst naar de korte, maar begrijpelijke catalogus. Dit is de blog, waar “de oude wereldtraditie Amerikaanse innovatie ontmoet”!

8. 2Care2Teach4Kids Blog

2Care2Teach4Kids Blog

Maak GRATIS een blog

2Care2Teach4Kids is een website van Miss Kelly – de oprichter en manager van de webgebaseerde kinderopvang en onderwijsbron. Het project is meer dan 20 jaar geleden gestart en geniet nog steeds populariteit bij ouders en andere gebruikers, die op de een of andere manier verbonden zijn met voor- en vroegschoolse educatie. Het project bevat nuttige inhoud en tal van webgebaseerde bronnen die helpen om vroegtijdig onderwijs voor iedereen eenvoudig, interessant, effectief en boeiend te maken.

De blog bevat veel artikelen met betrekking tot het proces van onderwijs voor jonge kinderen, die zijn onderverdeeld in thematische categorieën. Daarnaast is er de mogelijkheid om door de archieven te bladeren, die ook meerdere bronnen bevatten met betrekking tot vroeg onderwijs. Blogontwerp is eenvoudig maar intuïtief en voor iedereen begrijpelijk. Bovendien is het kindgericht, wat tot uiting komt in de gebruikte lettertypen, afbeeldingen en grafische elementen. Al met al is dit een waardig voorbeeld van een kwaliteitswebsite-blog ontworpen met Weebly.

9. K9 Instinct

K9 Instinct

Maak GRATIS een blog

K9instinct.com is een website die hondenbezitters van over de hele wereld helpt bij het kiezen van de beste oplossingen voor de zorg en gezondheidsondersteuning van hun huisdieren, evenals de beste voedings- en trainingsopties. De website wordt beheerd en beheerd door de Certified Animal Care Technician en is erop gericht hondenliefhebbers in verschillende landen te helpen bij het vinden en gebruiken van de hulpmiddelen die ze nuttig zullen vinden bij het verzorgen van hun huisdieren.

De blogsectie is apart aandachtig. Het bevat meerdere artikelen die de gezondheid van honden, voeding, lichaamsbeweging en andere levenssferen aanpakken. Alle berichten worden regelmatig bijgewerkt om lezers alleen recente informatie te geven. Er is hier de zoekfilteroptie die de keuze van de vereiste inhoud vereenvoudigt, terwijl alle berichten opzettelijk zijn onderverdeeld in thematische categorieën waar de meeste hondenbezitters in geïnteresseerd zijn. Deze omvatten voeding, tandgezondheid, ziekte, hondenproducten & Recensies, kauwt, bonding, lichaamsbeweging, hondentraining, jager, nieuws, voeding, rauwkostdieet, socialisatie, traktaties, vaccins en meer. De meeste artikelen zijn gebaseerd op situaties en feiten uit het echte leven en bevatten foto’s / video’s van gebeurtenissen die daar worden beschreven. Dit is een vrij handige en informatieve webbron die de meeste hondenbezitters in het voordeel zullen waarderen.

10. The Ancestor Hunt

The Ancestor Hunt

Maak GRATIS een website

The Ancestor Hunt is een website die is gelanceerd en bijgewerkt door Kenneth R Marks, die in Arizona woont en zich richt op het helpen van mensen bij het vinden van hun familieleden of het ontdekken van feiten over hun familiegeschiedenis. De website-eigenaar noemt het proces ‘voorouderjacht’, dat de belangrijkste specialisatie van de bron het beste beschrijft. De website bevat meerdere secties die elk zijn gewijd aan een bepaald onderwerp. Hier kunt u door secties bladeren zoals Blog, Kranten, Links, Foto’s, Overlijdensberichten, Echtscheidingsrecords, Jaarboeken en nog veel meer.

Bloggedeelte is een van de meest informatieve en populaire websitepagina’s, die veel nuttige informatie biedt over de specialisatie van het project. De blog bevat voornamelijk meerdere online kerkdocumenten, verdeeld door de Amerikaanse staten. Dit is erg handig als het gaat om het zoeken naar de benodigde info. Bovendien is er een mogelijkheid om door gratis bronlinks te bladeren en deze te gebruiken, u te abonneren op de e-mail om de record en andere gerelateerde website-informatie rechtstreeks in uw e-mailbox te krijgen en de site te doorzoeken om de vereiste gegevens te lezen. Blogontwerp is vrij eenvoudig en nichegerelateerd. De site bevat zwart-wit- en retrofoto’s die helemaal tot hun nichespecialisatie komen.

11. KidSparkz

KidSparkz

Maak GRATIS een blog

KidSparkz is een website, gemaakt en beheerd door Susan Portman, die haar missie ziet om ouders en leraren te helpen bij het vinden en gebruiken van verschillende soorten printables en activiteitenpakketten voor kinderen. Deze downloadbare, gratis en goedkope printables voor jonge kinderen vallen in verschillende categorieën op basis van de interesses en onderwijsgebieden van grote kinderen.

Veel van deze bronnen zijn te vinden in de Blog-sectie, die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe pakketten. Alle bronnen zijn gemakkelijk te vinden, terwijl het gebruik ervan geen voorafgaande voorbereiding of specifieke kennis vereist. Om een ​​maximaal gebruiksgemak te garanderen, heeft de blogauteur de materialen onderverdeeld in thematische categorieën op basis van veelzijdige criteria. Enkele van de meest populaire en meest gebruikte categorieën zijn Alfabet, Terug naar school, Kerstmis, Herfst, Gratis downloads, Nieuwjaar, Nummers, Wetenschap, Lente, Zomer, Winter en nog veel meer. Het hele blogontwerp sluit volledig aan bij de grote website-specialisatie. Dit wordt onthuld door het uitgebreide gebruik van kleuren, heldere afbeeldingen, lettertypes, grafische elementen en andere website-items die aansluiten bij de interesses van kinderen van de kleuterschool, kleuterschool en schoolgaande leeftijd.

12. Calvary Chapel Relief

Calvary Chapel Relief

Maak GRATIS een website

Calvary Chapel Relief is een informatiecentrum dat Calvary Chapel Affiliates, Calvary Chapel en enkele andere op Christus gerichte bedieningen coördineert die verband houden met internationale en binnenlandse rampen. De website bevat de meest actuele en actuele informatie over natuurrampen die zich op overeenkomstige locaties voordoen. Om unieke informatie te verstrekken en om bezoekers van de website het meest recente nieuws en updates van evenementen te laten ontdekken, is er een mogelijkheid om door verschillende secties van de website te bladeren. Deze omvatten Get Involved, News, General Info, Donate, Archives.

Gezien de algemene specialisatie van de website, wordt speciale aandacht besteed aan de sectie Nieuws. Hier kunt u recente informatie tegenkomen met betrekking tot de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden op een van de locaties waarop de website zich richt. Het nieuws wordt regelmatig toegevoegd om de lezers op de hoogte te houden van de rampen die niet zo lang geleden zijn gebeurd. Er is ook toegang tot de sectie Archieven, waar u al het nieuws kunt vinden, gedeeld door de tijd van uploaden. Naast de tekstinformatie wordt veel nieuws geleverd met video’s die visuele inhoud bieden die verband houdt met het evenement. Dit maakt de nieuwspresentatie boeiender en informatiever.

13. ThroBak

ThroBak

Maak GRATIS een blog

ThroBak is een website van de fabrikant van de meest nauwkeurige en kwaliteitsvolle vintage reproductie PAF pickups. Ze hebben elk item grondig met de hand gebouwd, gebruikmakend van de beste kwaliteit componenten en apparatuur die dateren uit de jaren 50 en overeenkomen met de originele producten. Het volledige assortiment ThroBak-goederen en -diensten staat vermeld op hun website – blader gewoon door de belangrijkste secties om de vereiste producten tegen te komen. Sommige van de categorieën omvatten PAF-pickups, tele-pickups, Strat-pickups, pedalen, P-90 pickups, snaren, onderdelen & Uitrusting etc. De website geeft ook toegang tot het winkelwagentje, waar u de geselecteerde artikelen kunt toevoegen om de bestelling verder te plaatsen.

Naast het uitgebreide productassortiment en een webwinkel, wordt ThroBak ook geleverd met een Blog-sectie die wordt beheerd door twee auteurs. De blog bevat meerdere productrecensies, tips en aanbevelingen om de effectiviteit van het ophaalproces van producten te vergroten, evenals andere gerelateerde informatie. Het hele blogontwerp is aantrekkelijk en intuïtief – eenvoudige en intuïtieve navigatie is wat de meeste gebruikers er leuk aan vinden. Dit is een mooi voorbeeld van een volledig uitgerust project gemaakt met Weebly!

14. Cat Nutrition

Cat Nutrition

Maak GRATIS een blog

Cat Nutrition is een website met als belangrijkste missie het geven van de meest expliciete en nuttige informatie over kattenvoeding en voedingsprincipes. Het project levert ook informatie over kattenziekten, voedselbereiding, verzorging, dierenartsen en andere zaken waar de meeste katteneigenaren zich mee bezighouden. Daarnaast is er een mogelijkheid om door informatieve webgebaseerde bronnen te bladeren die ook waardevolle gegevens bevatten over kattenverzorging en voeding. In het gedeelte Doneren kunt u een beetje investeren in website-ontwikkeling.

Cat Nutrition blog kan niet anders dan de aandacht van gebruikers trekken vanwege de uitgebreide beschikbaarheid van kattengerelateerde informatie. Hier kunt u door meerdere berichten bladeren die het onderwerp van de website behandelen en regelmatig worden bijgewerkt om katteneigenaren alleen waardevolle en nuttige informatie te bieden. De berichten worden geleverd met de commentaarfunctie waarmee lezers hun mening en ideeën kunnen delen over de artikelen die ze lezen. Als er iets is dat u niet meteen kunt vinden of als u gewoon geen tijd heeft om door de berichtencatalogus te bladeren, kunt u door het blogarchief bladeren, dat alle artikelen bevat die zijn gestructureerd op publicatiedatum. De blog ziet er aantrekkelijk uit en bevat meerdere thematische foto’s en video’s die de meeste katteneigenaren in het voordeel zullen waarderen.

15. De student fysiotherapeut

De student fysiotherapeut

Maak GRATIS een website

De student fysiotherapeut is een op Weebly gebaseerde website, die haar missie ziet in het uitdagen van sport- en orthopedische fysiotherapeuten om hun professionele bewustzijn te verbeteren en klinische experts te worden door onderwijs op residentie niveau te bieden. De website is eigendom van en wordt beheerd door drie fysiotherapeuten, die zich inzetten voor het delen van hun professionele ervaring, kennis, prestaties en recente branchegerelateerde informatie.

Speciale aandacht wordt besteed aan de orthopedie & Manual Therapy Blog beschikbaar op de website. De blog wordt regelmatig bijgewerkt om alleen recent en up-to-date nichenieuws en gegevens te bieden. Dit is de plek waar de auteurs schrijven over hun behandelingsfilosofie die interessant kan zijn voor de lezers. Voor maximaal gemak zijn alle blogposts onderverdeeld in categorieën op basis van de behandelde onderwerpen. Er is ook toegang tot de sectie Archief, waar u door de volledige lijst met artikelen kunt bladeren die ooit in de blog zijn gepubliceerd. Het project biedt ook veel branchegerelateerde afbeeldingen en video’s met betrekking tot de behandelde blogonderwerpen. Dit draagt ​​bij aan de informatieve waarde en geeft de blogposts een betrouwbare uitstraling.

Bottom Line

Onze verkenning van deze Weebly-blogs voorbeelden was echt een heel plezierige ervaring. De Weebly-gebruikers die verantwoordelijk zijn voor deze sites moeten worden geprezen, zowel voor hun toewijding om hun ervaringen en meningen te delen, als voor het creëren van een creatief, professioneel ogend en wat nog belangrijker is – effectieve aanwezigheid op het web.

Bent u een Weebly-gebruiker? Deel dan uw blog met ons!

Maak GRATIS een blog

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map