Beste Weebly-portfolio-voorbeelden

Weebly Portfolio Voorbeelden


Weebly – beheert ongeveer 50 miljoen websites over de hele wereld. De website builder staat bekend om zijn gemak slepen-en-neerzetten-editor, gebruiksgemak, “box” -model en intuïtief webbouwproces, dat zal voldoen aan de behoeften van ervaren gebruikers en nieuwkomers.

Weebly kan worden gebruikt om verschillende soorten websites te bouwen. Portefeuilles vormen geen uitzondering. De website builder is een leuke oplossing voor iedereen, die een idee heeft maak en beheer een prachtige portfoliowebsite voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Als u nog steeds twijfelt aan de redelijkheid van het gebruik van Weebly als hulpmiddel voor het bouwen van portfolio’s, hebben we de 10 beste voorbeelden van dergelijke projecten uitgekozen om de aanpak te onthullen die het systeem toepast op het proces van webontwikkeling. Dus, hoe goed is Weebly, als het gaat om het maken van portfolio’s? Kan het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van uw gebouw? We hopen dat deze voorbeelden van portfolio-websites u zullen inspireren en bewijzen dat Weebly een degelijke oplossing voor webpublicatie is.

1. Merk iD

Merk iD

Beste Portfolio Website Builders

Effectieve merkontwikkeling is een must-have voor elk bedrijf. Dit is waar Merk iD zal een grote hulp zijn. Dit is de website van het in Melbourne gevestigde bureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en promotie van merkidentiteit. Naast het verstrekken van gedetailleerde informatie over de diensten en de belangrijkste missie van het bedrijf, geeft de website toegang tot hun rijke portfolio, met creatieve ideeën en casestudy’s.

U kunt de fasen van het merkontwikkelingsproces bekijken om te weten wat u van het bedrijf kunt verwachten. Om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van het bedrijf, kunt u de contactgegevens gebruiken of het online formulier invullen dat beschikbaar is op de website om uw moeite en tijd te besparen.

2. SF Bay Area grafisch ontwerp

Beste Weebly-portfolio-voorbeelden

Beste Portfolio Website Builders

SF Bay Area grafisch ontwerp is een grafisch ontwerpbureau dat bekend staat als Alchemy. Het bureau richt zich op branding, graphics, webdesign, print / UI en sociale marketing. De website van de studio beslaat het brede spectrum van nuances met betrekking tot de bedrijfsprestaties. Dit is de juiste bestemming voor klanten die op het punt staan ​​een professioneel bureau te kiezen om mee samen te werken, maar niet kunnen beslissen over de beste optie.

Door op de website te bladeren kom je de bedrijfsinfo, klantrecensies en natuurlijk een mooi portfolio tegen met case studies waar het bedrijf trots op is. U kunt ook de lijst met klanten bekijken waarmee het bureau heeft samengewerkt. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met het bedrijf door het online contactformulier in te vullen, met vermelding van de niche waarin u geïnteresseerd bent.

3. Wendy Harrop Events

Wendy Harrop Events

Beste Portfolio Website Builders

Als het op portfolio’s aankomt, maken grote afbeeldingen krachtige uitspraken. Wendy Harrop Events gebruikt een ‘hero header’ – een foto op volledig scherm met een logo en navigatie bovenaan een website. De afbeelding die Wendy gebruikt, maakt haar sitebezoekers duidelijk wat voor soort diensten ze aanbiedt. Let op de effectiviteit van het gebruik van een contrast van donkere tekst en logo met lichte kleuren in de foto.

Dus als je in Boston woont en een huwelijk plant, kun je Wendy Harrop Events moedig gebruiken als service. Trouwens, onze beoordelingssite heeft veel voorbeelden van georganiseerde huwelijksdagen.

4. Pixel Chrome Photo Tours

Pixel Chrome Photo Tours

Beste Portfolio Website Builders

Pixel Chrome Photo Tours is een persoonlijk project van Jeremy Woodhouse. Jeremy’s bekroonde foto’s zijn over de hele wereld in druk verschenen. De startpagina van Jeremy’s website heeft een afbeelding op volledig scherm met een wit groot type dat onmiddellijk uw aandacht trekt. Het type blijft dankzij zijn formaat goed afleesbaar, zelfs op lichte delen van het beeld. De website heeft veel boeiende inhoud die op een niet-opdringerige manier wordt gepresenteerd.

Wat teleurstellend is, is dat zo’n echt coole website een blogupdate heeft van augustus 2015. De auteur van de website moet zijn blog zorgvuldiger volgen. En naar mijn mening moeten er op de hoofdpagina minstens 2-3 tours worden gepresenteerd als een voorstel om ze te kopen.

5. Fotografie Tijdloos

Fotografie Tijdloos

Beste Portfolio Website Builders

Het ontwerp van Fotografie Tijdloos is uiterst eenvoudig, maar daarom is het zo gemakkelijk te navigeren en oogstrelend. Met een eenvoudig menu toont Martina Hohnjec – de eigenaar van de site – haar beste fotografiewerken en op maat gemaakte huwelijksgerelateerde producten. Een van de meest effectieve functies van de site is een fotoslider die beschikbaar is op de startpagina. Het wordt geleverd met de optie Pauze om het voor elke gebruiker gemakkelijker te maken om elke foto in detail te zien en de professionaliteit van een fotograaf te beoordelen.

Hier vindt u niet alleen het portfolio van fotografen, maar ook een doorlopende blog en gedetailleerde FAQ over wat u moet doen als u met Martina wilt samenwerken. Een ander goed idee voor deze website is de knop “Controleer mijn beschikbaarheid”.

Het contactgedeelte omvat het online formulier, waar een gebruiker het type fotosessie moet specificeren dat hij / zij nodig heeft. Dit spreekt voor de geloofwaardigheid van een fotograaf, die elke klant de beste fotografie-ervaring ooit wil bieden!

6. Benk

Benk

Beste Portfolio Website Builders

De volgende is Benk, een portfolio gemaakt door een in Melbourne gevestigde kunstenaar, illustrator en animator. Ik ben echt dol op het creatieve gebruik van de schuifregelaar en video: deze houden de bezoeker betrokken en laten Benk’s beste kunstwerken meteen zien.

Om de waarheid te zeggen, deze website ziet er een beetje simpel uit, het zou leuk zijn om op zijn minst korte beschrijvingen te maken van het schilderij van de auteur. Maar de knop ‘Kopen’ staat op zijn plaats – op het eerste scherm, zoals het moet zijn.

Het portfolio van de auteur is slim onderverdeeld in de categorieën op basis van het jaar van hun creatie om de professionele vooruitgang van de kunstenaar te demonstreren. De illustraties die tegen de lichtpaarse achtergrond van de website zijn geplaatst, geven op meesterlijke wijze de onderlinge relaties weer tussen natuur, mensheid en technologie – de gebieden die een leven lang met elkaar verbonden zullen zijn. Goed gedaan, Benk!

7. Magnolia Visual Arts

Magnolia Visual Arts

Beste Portfolio Website Builders

Magnolia Visual Arts is een project van Magdalena Biskup, nog een andere fotograaf. De website geeft haar beste foto’s weer in een mooi, professioneel formaat. Het strakke en nette ontwerp helpt bezoekers zich te concentreren op de kunstwerken in plaats van hun aandacht af te leiden naar de onnodige website-elementen. Dit is wat de eenvoud van het ontwerp en minimalistische ideeën de sleutel tot succes maakt van deze portfolio-website die met Weebly is gemaakt!

Het onderste menu is echter bijna onzichtbaar. Op het eerste gezicht dacht ik dat het een fotobeschrijving was. Kleinschalige lettertypestijlen moeten groter zijn en het is wenselijk deze bovenaan te plaatsen. Dit zal de aandacht van bezoekers richten op die categorieën foto’s waarin ze het meest geïnteresseerd zijn, waardoor de tijd- en moeiteverspilling wordt verminderd. Hoe dan ook, dit is een mooi werk dat zeker een succes zal worden!

8. Kate Ditewig-Morris

Kate Ditewig-Morris

Beste Portfolio Website Builders

Kate Ditewig-Morris is een project van de Business Communication instructor. Dit is de site waar Kate haar downloadbare cv toont, getuigenissen van studenten en bedrijven toont en haar verhaal vertelt. Het is goed gestructureerd en schoon.

Elk element van de site lijkt op zijn eigen plaats te staan ​​om de bezoekers precies die informatie te geven die ze nodig hebben over de instructeur en haar werk. De homepage van de site is uitgevoerd in het subtiele grijze en zwarte kleurenschema met een grote HD-foto van de instructeur en het citaat dat de belangrijkste boodschap is die de essentie van haar werk onthult.

Het hoofdmenu van de site is voor iedereen eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Met slechts 5 secties maakt het een mooie indruk en maakt het een bezoeker gemakkelijk om door de website te bladeren. Dit is hoe een zakelijke website van Weebly er uiteindelijk uit zou moeten zien!

9. Kiko kunststof

Kiko kunststof

Beste Portfolio Website Builders

Kiko kunststof is een portfoliowebsite van Kiko Rodriguez – een professionele grafisch ontwerper en kunstenaar die in Miami woont en werkt. Kiko gebruikt afbeeldingen en illustraties als een belangrijk hulpmiddel om zijn gedachten en ideeën te weerspiegelen. Hij ziet zijn missie in het experimenteren met de digitale en traditionele technieken, het creëren van dynamische en organische projecten.

De website is niet alleen een waardig voorbeeld in de Weebly-collectie, maar het is ook het meest vertrouwde bewijs van Kiko’s professionaliteit en niche-expertise. Het is logisch gestructureerd en geeft toegang tot de vereiste inhoud, verdeeld in verschillende secties. De homepage, die wordt gepresenteerd als de projectpagina, maakt het mogelijk om door de meest populaire en kwaliteitsvolle werken van de ontwerper te bladeren. Elk werk wordt geleverd met een beschrijving om gebruikers de belangrijkste boodschap van de auteur te laten begrijpen. De About-pagina geeft informatie over Kiko, zijn creativiteit en zijn persoonlijke visie op de realiteit die in zijn werken wordt onthuld. Ten slotte is er de mogelijkheid om te kiezen voor enkele van de beste werken van de ontwerper in de overeenkomstige Shop-sectie. Dit is gemakkelijk, snel en handig.

10. Plug & Speel Design

Plug & Play-ontwerp

Beste Portfolio Website Builders

Plug & Speel Design is een webontwikkelingsbureau gevestigd in Londen en Surrey. Ze richten zich op het aanbieden van een breed scala aan webdesigndiensten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten. Alle projecten waaraan ze werken, hebben een hoog creativiteitsniveau, creatief denken en een innovatieve aanpak.

Om een ​​idee te krijgen van de expertise en het professionalisme van het bureau, moet u in eerste instantie beginnen met browsen op de website. De startpagina zal indruk op u maken met de meest populaire projecten die ze hebben voltooid. Scrol gewoon naar beneden op de pagina om hun beschrijvingen en de rest van de bureau-gerelateerde informatie te bekijken (haar missie, diensten, carrièremogelijkheden, contacten). Als u andere pagina’s wilt openen, gaat u naar het verborgen menu in de hoek van de startpagina. Op deze manier kunt u andere door het bureau voltooide werken bekijken, die zijn onderverdeeld in categorieën op basis van hun nichefocus. Dit is een aardig en volledig voorbeeld van een op Weebly gebaseerde portfoliowebsite.

Bottom Line

De hierboven afgebeelde voorbeelden zijn het beste bewijs van het feit dat het maken van een portfoliowebsite met Weebly is zeker een slim idee dat zal resulteren in een groter klantenbestand en een fatsoenlijke uitstraling van uw beeldcollectie! probeer zelf zo’n website met Weebly te bouwen. En maak je geen zorgen als deze websitebouwer je met de tijd teleurstelt – dat kan gemakkelijk verplaats Weebly-site naar WordPress of een ander CMS of online bouwer. Met de service kunt u de volledige website-kopie maken en downloaden, inclusief inhoud en stijlontwerp.

Bent u een Weebly-gebruiker? Deel uw ervaring met ons en laat zien hoe perfect uw Weebly-website is!

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map