Beste Wix-blogvoorbeelden

Voorbeelden van Wix-blogs


Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen internet gebruiken: dingen delen en geïnformeerd worden. Gelukkig heb je met moderne codevrije sitebouwers geen programmeerdiploma nodig om je eigen website te ontwerpen en met anderen te delen. Je hebt alleen interesse en passie nodig.

Vandaag willen we enkele van de prachtige DIY-websites laten zien die zijn gemaakt met Wix website bouwer. De compilatie van vandaag toont websites met ingebouwde Wix-blogs.

Houd er rekening mee dat de screenshots die we hebben gemaakt u een verkeerde indruk kunnen geven over het hele ontwerp van deze websites. We raden u aan elke website van dichterbij te bekijken om hun structuur, kopteksten, voetteksten en andere elementen te bekijken.

1. New Media Institute

New Media Institute

Maak gratis een blog

New Media Institute is een website van het NMI (New Media Institute) – een onderzoeks- en feitenorganisatie, die haar missie ziet in het verbeteren van het publieke begrip van kwesties die de belangrijkste middelen van digitale communicatie aanpakken. Het instituut werkt intensief samen met lokale en internationale onderzoeken, nieuwsmedia, regeringsvertegenwoordigers en branchedeskundigen.

De website biedt toegang tot meerdere statistieken, feiten, analytische gegevens en andere informatie van over de hele wereld. Deze informatie is handig onderverdeeld in verschillende secties: onderzoek, downloadprijzen, pers, over enz., Die regelmatig worden bijgewerkt en de onbevooroordeelde maar waardevolle gegevens opleveren. U kunt ook een interview aanvragen met een van de NMI-experts door het veld Contact Us in te vullen. Het algehele ontwerp van de website is grondig doordacht om een ​​comfortabele surfervaring op het web te bieden. De zoeksite-functie helpt de tijd te verkorten die nodig is om de vereiste informatie te vinden en er is ook een mogelijkheid om door accountfeeds van sociale netwerken te bladeren om recent nieuws en updates te ontdekken. Het spreekt voor zich dat deze op Wix gebaseerde website zeker de aandacht van de gebruiker waard is.

2. Mind Heart Space

Mind Heart Space

Maak gratis een blog

De enige blik op Mindheart Space homepage maakt een rustgevende en kalme indruk door de ontspannende video-achtergrond aan zee die het bevat. De website is van Adrienne Lopez, die haar missie ziet om mensen te helpen zich ontspannen te voelen en hun individualiteit te ondersteunen.

De communityblog wordt geleverd met nuttige artikelen met betrekking tot het website-onderwerp. Het informeert gebruikers over de gebeurtenissen in het leven van Adrienne, haar visie op de omringende wereld, haar ideeën en speciale aanbiedingen voor huidige en potentiële abonnees. Er zijn de secties Recent Post en Featured Post met de meest interessante artikelen. De categorie Zoeken op tags maakt het mogelijk om thematische artikelen op tags te zoeken, terwijl het uitgebreide archief een lijst met berichten biedt die op datum zijn gecategoriseerd. Lezers kunnen de blogupdates in de sociale netwerken volgen door lid te worden van de groepen.

3. Ethel houdt van me

Ethel houdt van me

Maak gratis een blog

Ethel houdt van me bevat een reeks unieke kunstwerken en zeldzaamheden, waarvan er vele in beperkte oplage worden aangeboden. De website wordt geleverd met de eCommerce-functie, die een verscheidenheid aan originele stukken biedt die door Ethel zijn gemaakt. Het blogontwerp is aantrekkelijk, zachtaardig en een beetje kinderachtig, maar dit creëert een eenvoudige en vertrouwde sfeer.

De blogsectie bevat veel artikelen over Ethel, haar populairste werken en creatieve ideeën. Voor die lezers die geïnteresseerd zijn in de creativiteit van de auteur, zijn er de Featured Posts, de Recent Posts en de Archives-secties, waar ze de eerder gepubliceerde posts kunnen bekijken. Toegang tot sociale netwerken is hier ook beschikbaar om de mogelijkheid te bieden om het nieuws van de blog en de updates te volgen zodra ze zijn gepubliceerd.

4. Riboudin trekt zich terug

Riboudin trekt zich terug

Maak gratis een blog

Riboudin trekt zich terug is een woonplaats in Frankrijk, waar je kunt ontspannen en je dagelijkse problemen kunt vergeten, yoga, ontspanning, meditatie en welzijn kunt beoefenen.

Zowel de blog als de website zien er in het algemeen verfrissend en helder uit, met kleurrijke uitnodigende foto’s van de plaats en de diensten die u daar kunt gebruiken. Er zijn ook veel informatieve berichten over gezond leven, recepten, meditatie en andere ontspanningsaanbevelingen. De sectie Archieven, de Aanbevolen berichten en de functies Zoeken op tags maken het mogelijk om de berichten waarin u geïnteresseerd bent zonder enige moeite te vinden. Wil je de blogupdates ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van de website om op de hoogte te blijven. De contacten van de plaats zijn beschikbaar in de voettekst voor snelle en gemakkelijke toegang.

5. MikoDesign

Voorbeelden van Wix-blogs - MikoDesign

Maak gratis een blog

MikoDesign is een website van de Rotterdamse ontwerpstudio in eigendom van en beheerd door Erika Harberts. Erika wil echt creativiteit onder haar lezers verspreiden. Haar blog ziet er netjes uit, laat je zoeken op tags en heeft ook recente berichten en blokken met aanbevolen berichten.

De website heeft een schoon, netjes en oogstrelend ontwerp. Er is niets dat de aandacht van gebruikers hier afleidt. Integendeel, alle elementen zijn op hun plaats, wat bijdraagt ​​aan het zoekgemak en gemak. Dit maakt de site gebruiksvriendelijk en eenvoudig om doorheen te bladeren.

De startpagina bevat niet veel informatie over de blog, de eigenaar of de berichten die ze zou willen overbrengen. In plaats daarvan is deze informatie beschikbaar in 9 secties van het hoofdmenu, die niet alleen gedetailleerde informatie over de blog bevatten, maar ook video- en fotohandleidingen, artikelen en contactgegevens bieden. De blog wordt geleverd met de ingebouwde online winkel, waar de beste originele werken van de auteur te koop worden aangeboden. Elk van hen is beschikbaar met de foto met hoge resolutie en de beschrijving, wat bijdraagt ​​aan de keuzemogelijkheden. Eenvoudig maar efficiënt blogvoorbeeld gemaakt op basis van het Wix-platform!

6. De Scran-lijn

Wix Blogs Voorbeelden - The Scran Line

Maak gratis een blog

Iedereen die op dieet is, pas op voor de De Scran-lijn website; het bevat beelden die je echt hongerig zullen maken! De overheerlijke blog is eigendom van Nick Makrides, een Australische banketbakker en amateurfotograaf. De Scran-lijn weerspiegelt Nicks passie voor eten en design en zijn uitstekende capaciteiten als fotograaf.

Nick’s website maakt indruk met aandacht voor details en creatieve aanpak. Zijn blog gebruikt een bijna ‘klassiek’, bekend Wix-blogontwerp, maar het is nog steeds ongelooflijk mooi. Wat is het geheim? Nick maakt gebruik van een witte achtergrond die de verrukkelijke beelden winnend benadrukt. Het resultaat is indrukwekkend: de blog ziet er fris, schoon en professioneel uit; de positie van site-elementen is goed doordacht.

Nick weet zeker hoe hij het meeste uit Wix kan halen. Naast de blogmogelijkheden van Wix, gebruikt hij de galeriefunctie om zijn ontwerpgerelateerde werken, een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief, een contactformulier en integratie van sociale media te presenteren. De website is gebrandmerkt van de favicon tot de voettekst. Gefeliciteerd met een mooie website, Nick!

7. NoraMinno

Voorbeelden van Wix-blogs - NoraMinno

Maak gratis een blog

NoraMinno is een website van een geregistreerde diëtist en gecertificeerde personal trainer, gevestigd in New York, NY. Haar minimalistische blog heeft een schone typografie en een fris kleurenpalet. Het helpt haar haar passie voor fitness en een gezonde levensstijl te delen.

Het eerste dat de aandacht trekt van gebruikers die deze op Wix gebaseerde blog bezoeken, is de grote schuifregelaar met duidelijke foto’s in hoge resolutie en de teksten die bezoekers aanmoedigen om door de blog te blijven bladeren. Het lijkt erop dat alle informatie waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, hier te vinden is. De schuifregelaar kan u omleiden naar elke sectie die u nodig heeft op basis van de koppen die u op de foto’s ziet.

Afgezien van dat, omvat de startpagina de widgets van sociale netwerken die u kunt bezoeken om uw ideeën en gedachten met betrekking tot gezonde voeding en manier van leven te delen met gelijkgestemde gebruikers. Dit is erg handig en helpt u tijd te besparen!

8. BezlDesign

Voorbeelden van Wix-blogs - BezlDesign

Maak gratis een blog

Wat trok onze aandacht over BezlDesign was het genereuze gebruik van witruimte. Ze begrijpen dat ze niet alleen informatie geven, maar ook van lezers klanten willen maken. De blog van BezlDesign heeft een solide visuele structuur die veel informatie biedt zonder de lezer te overweldigen.

De blog is gemaakt met behulp van de voordelen van de Wix-websitebouwer. Dit komt dienovereenkomstig tot uiting in het ontwerp van de site. De witte achtergrond waar we het al over hebben gehad, wijst effectief op de voordelen van Bezl-producten. Het kleurenpalet van de site helpt het effect te benadrukken en zo nieuwe klanten aan te trekken.

Onder de andere handige functies is het logisch om de beschikbaarheid te vermelden van gedetailleerde informatie over het product waaraan de blog is gewijd. U hoeft niet door de site te bladeren op zoek naar de informatie die u nodig heeft in andere secties. Scroll gewoon naar beneden op de startpagina om de kenmerken van de producten en de voordelen die ze u bieden te zien. Als u nog steeds twijfelt over de aankoop, kan het gedeelte Klantenbeoordeling onderaan de pagina u helpen de juiste keuze te maken.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Maak gratis een blog

Black Hound Design Company is een website van het in de Verenigde Staten gevestigde bedrijf, dat verschillende soorten meubels vervaardigt, waaronder op maat gemaakte restaurantmeubelen, brouwerijmeubels, contracthotelmeubilair, winkelinrichtingen en displayartikelen. Het algemene ontwerp van de website is eenvoudig maar elegant en verfijnd. Elke gebruiker krijgt toegang tot de belangrijkste en meest waardevolle bedrijfsgerelateerde informatie, inclusief het verhaal van hun ontwikkeling, portfolio van commerciële en residentiële projecten, productcatalogus, garantieproblemen en andere onmisbare aspecten.

Website blog beschikbaar op een aparte pagina levert veelzijdige en waardevolle informatie over alle nuances die de meubelindustrie aanpakken. De berichten zijn hier handig onderverdeeld in categorieën op basis van enkele belangrijke criteria. Deze omvatten Restaurantmeubilair, Restaurantontwerp, Woonmeubilair, Meet the Maker enz. Met het zoekfilterveld kunt u de berichten kiezen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent op basis van specifieke parameters of zoekwoorden. De optie voor opmerkingen van gebruikers is hier ook ingeschakeld, zodat lezers hun opmerkingen, meningen, ideeën en suggesties kunnen achterlaten op basis van de onderwerpen van de artikelen die ze lezen. Dit draagt ​​bij aan de communicatie van gebruikers en helpt het websiteverkeer te stimuleren.

10. Soup Studios

Voorbeelden van Wix-blogs - Soup Studios

Maak gratis een blog

Soup Studios is een professionele, door Wix aangedreven website die eigendom is van Derek Edward Pfohl, de ervaren restaurantfotograaf, die heeft besloten de site te creëren om zijn creativiteit, logica en ziel op één plek te brengen.

De site ziet er professioneel uit vanaf de allereerste pagina, die de herdruk, herverdeling of reproductie van de beschikbare materialen verbiedt. Wanneer u de startpagina bezoekt, zult u versteld staan ​​van het ontwerp, dat de aandacht trekt en wordt geleverd met een sappig kleurenpalet. Het overheersende deel van de homepage vertegenwoordigt een grote foto die de aandacht van gebruikers op het onderwerp van de blog vestigt en vanaf het begin de professionaliteit van de auteur laat zien.

De sitenavigatie is gemakkelijk en begrijpelijk, met slechts 6 hoofdmenu-secties. Dit is echter voldoende om maximale informatie over de auteur en zijn werken te krijgen. De galerij wordt weergegeven in twee categorieën, afhankelijk van het type project waarin een gebruiker geïnteresseerd is. Al met al komt de blog tegemoet aan de behoeften van bezoekers die op zoek zijn naar een gekwalificeerde fotograaf! Goed werk!

11. Angelina Darrisaw

Voorbeelden van Wix-blogs - Angelina Darrisaw

Maak gratis een blog

Angelina Darrisaw is een persoonlijke website van Angelina Darrisaw, een internationale bedrijfs- en loopbaancoach, merkambassadeur en strateeg voor digitale media. Ze is de oprichtster van C-Suite Coach, een carrièrecoachings- en contentplatform dat carrière- en coachinginhoud biedt aan mensen die deze informatie nodig hebben.

De site is ontworpen op basis van het Wix-platform en is een van de beste voorbeelden van blogs die beschikbaar zijn op internet. Het ontwerp van de homepage sluit aan bij het onderwerp van de site. De elementen die ermee gemoeid zijn, versmelten tot één enkel project dat de auteur van de site en haar professionele activiteit op de meest gunstige manier vertegenwoordigt. De lichtgrijze achtergrond van de startpagina helpt de aandacht van gebruikers te vestigen op de foto van de auteur en informatie over haar.

De startpagina bevat 7 hoofdmenupunten die bovenaan de pagina worden vermeld. Dit zijn “Home”, “Over”, “C-Suite Coach”, “Pers”, “Blog”, “Optredens” en “Contact”. Elke categorie is rijk aan foto’s, video’s, artikelen en andere informatie van hoge kwaliteit waarin een bezoeker mogelijk geïnteresseerd is. Dit is een behoorlijk succesvol persoonlijk blogvoorbeeld dat zeker een succes zal worden!

12. Jan Avellana

Voorbeelden van Wix-blogs - Jan Avellana

Maak gratis een blog

JanAvellana behoort tot de getalenteerde kunstenaar en schrijver. De site is vernoemd naar de auteur en vertegenwoordigt haar creativiteit in het meest gunstige licht.

De blog heeft een onderscheidend, duidelijk en netjes ontwerp, met veel aansprekende elementen die de berichten van de auteur in elk bericht benadrukken. De witte achtergrond van de homepage draagt ​​bij aan een betere zichtbaarheid van de inhoud. De blog staat vol met interessante artikelen geschreven door Jan Avellana om haar leven en gebeurtenissen die ze heeft meegemaakt te beschrijven. Een van de hoogtepunten van de blog zijn de afbeeldingen en citaten die bij elk bericht worden geleverd en die de gedachten van de auteur op een nauwkeurige en begrijpelijke manier weerspiegelen.

De auteur van de blog besteedt speciale aandacht aan de tijdige inhoudupdates. Het enige nadeel van de blog zijn kleine lettertypen die zelfs op de lichte achtergrond van de homepage nauwelijks zichtbaar zijn. Dit bemoeilijkt het leesproces en kan voor sommige gebruikers een ernstige belemmering vormen.

13. Cultuur uitvoeren

Cultuur uitvoeren

Maak gratis een blog

Cultuur uitvoeren is een website die eigendom is van en wordt beheerd door Dane Verwey, die al meer dan 20 jaar een zelfverzekerde en zelfverklaarde hardloopliefhebber is. Dane is van mening dat hardlopen mensen helpt een vol en gezond leven te leiden en daarom moedigt hij anderen aan om mee te doen aan zijn hobby. Dat is de reden waarom hij de website lanceerde die draait om hardloopproblemen en die helpt dat fans verbonden blijven, elkaar ondersteunen en van elkaar leren.

De website biedt uitgebreide informatie over hardlopen die nuttig en interessant kan zijn voor de enthousiastelingen. Met dit doel heeft de auteur van de website verschillende secties van de website gemaakt, die elk gericht zijn op een bepaald probleem. U kunt dus door de volgende pagina’s bladeren: Over ons, Blog, The Owls, Run Therapy, Members en zelfs Shop. Website-ontwerp is aantrekkelijk, intuïtief en toch vrij eenvoudig. Dit draagt ​​bij aan het gemak van browsen en zorgt voor maximaal gebruikersgemak. De overheersende achtergrondkleur is wit, wat een rustgevende indruk creëert die wordt benadrukt door de gekleurde foto’s in hoge resolutie die enigszins gerelateerd zijn aan hardlopen. Websiteleden hebben ook de mogelijkheid om zich via e-mail te abonneren op de blogupdates om op tijd meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.

14. Praten en gedijen

Praten en gedijen

Maak gratis een blog

Praten en gedijen is een website die ouders helpt om op een correcte, gezonde en slimme manier het seksuele bewustzijn van hun kinderen te vergroten. De eigenaar, de auteur en de belangrijkste medewerker van de blog is Emi Canahuati – de professionele AASECT-gecertificeerde seksuele opvoeder, die ook al meer dan 17 jaar trainer is. Afgezien van het verstrekken van algemene informatie over seksuele voorlichting van kinderen, vermeldt de website ook de diensten die elk lid op de website kan gebruiken / bestellen. Er is ook een mogelijkheid om u aan te melden voor de nieuwsbrief om alle gerelateerde informatie op tijd te krijgen en educatieve video’s te bekijken die speciaal zijn gemaakt voor kinderen en hun ouders.

Talk and Thrive Blog is op zijn beurt ook toegewijd aan het ondersteunen van ouders bij hun pogingen om hun kinderen de juiste informatie over seks en seksualiteit te geven. Het bloggedeelte wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe berichten die niet alleen een hoge informatieve waarde hebben, maar ook interessant zijn voor kinderen en volwassenen. Er is een mogelijkheid om een ​​geregistreerd website-lid te worden om uw opmerkingen achter te kunnen laten nadat u de artikelen waarin u geïnteresseerd bent leest. Een ander ding dat de aandacht van de gebruiker trekt, is het feit dat elk artikel wordt geleverd met gekleurde en onderhoudende foto’s die waarde toevoegen aan de berichten waarmee ze komen.

15. Creatief kanaal

Creatief kanaal

Maak gratis een blog

Creatief kanaal is een website van het Strategic Retail Marketing Agency met meer dan 20 jaar expertise in het inspireren van aankooppassie die uiteindelijk het leven van mensen helpt verbeteren. Ze gebruiken hun shopper-centrische benadering en bieden de ongeëvenaarde inzichten en gegevens die nodig zijn om de campagnes en winkelstrategieën van hun klanten te stimuleren. De website behandelt niet alleen de belangrijkste winkelgerelateerde aspecten, maar geeft ook toegang tot een aantal belangrijke categorieën, namelijk Retail Xpert Toolbox, Careers, Client Page en Contact sectie.

Afgezien van het gebruik van algemene informatie, krijgen gebruikers de mogelijkheid om door de Insights-website te bladeren, waar ze recent branchegerelateerd nieuws, verzamelingen van verhalen, gegevens en Retail Labs Marketplace-rapporten kunnen lezen, die het mogelijk maken om flexibel en diepgaand begrip te creëren van winkelgedrag van gebruikers en algemene gebruikerservaring in de detailhandel. Er is hier toegang tot meerdere berichten, die regelmatig worden bijgewerkt om alleen recente, actuele en echt onpartijdige informatie te bieden. Creative Channel is een geweldig voorbeeld van de op Wix gebaseerde website die wordt geleverd met een hoogwaardige, volledig uitgeruste blog.

Bottom Line

Hoewel het moeilijk kan zijn om een ​​echt unieke blog te maken die anders zal zijn dan de vele die online worden gevonden, is het ongelooflijk eenvoudig om een ​​schone, goed gestructureerde blog te starten waarin alle inhoud slim wordt gepresenteerd, zodat lezen gemakkelijk wordt voor je publiek. Kleurrijke kopteksten en op maat gemaakte achtergronden vormen geen goede blog. De blog heeft een slimme visuele structuur en een diepgaande hiërarchie van site-elementen nodig.

Om een ​​uitstekende blog te maken, heb je frisse ideeën en een creatieve aanpak nodig, maar je hoeft niet ver te experimenteren met design. Maak uw site nooit te ingewikkeld om hem ‘uniek’ te maken. Ga niet overboord, houd het simpel.

Maak een gratis blog met Wix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map