Beste Wix eCommerce-voorbeelden

Wix eCommerce-voorbeelden


Wix heeft zijn eigen eCommerce-systeem waarmee u een mooie, aanpasbare online winkel kunt toevoegen aan uw Wix-website. Wix eCommerce is vrij flexibel: het ondersteunt meerdere betaalmethoden zoals PayPal en Webmoney, laat je je hele online winkel importeren naar Facebook en activeert verschillende eCommerce-gerelateerde applicaties, zoals Gift Cards, Sellfy (een app waarmee je downloads kunt verkopen) en meer.

De functionaliteit van de Wix-webshop wordt geleverd als onderdeel van een van de eCommerce-abonnementen. Momenteel biedt de website builder verschillende zakelijke / eCommerce-abonnementen die verschillen in functies, voorwaarden, webbouwtools en geleverde diensten. Gebruikers kunnen dus kiezen uit Business Basic ($ 23 / mo), Business Unlimited ($ 27 / mo), Business VIP ($ 49 / mo) en Enterprise ($ 500 / mo) plannen met betrekking tot hun eCommerce-behoeften en -vaardigheden. De plannen zijn commissievrij en dus niet alleen betaalbaar voor de meeste ondernemers, maar ook voor gewone gebruikers.

Afgezien van beoordelingen, is er nog een geweldige methode om te zien en te voelen hoe Wix eCommerce echt werkt – bekijk Wix eCommerce-voorbeelden. Gelukkig toont de bouwer de werken van zijn klanten op hun officiële site, zodat u er gemakkelijk doorheen kunt bladeren.

We hebben enkele van de beste voorbeelden zorgvuldig uitgekozen. Hier gaan ze.

1. Droge steppers

Droge steppers

Beste e-commerce website-bouwers

Droge steppers is een webwinkel met een collectie droge steppers die je schoenen op een regenachtige dag beschermen tegen vocht en modder. De webwinkel is logisch gestructureerd, met verschillende menupunten die de website-indicatie volledig onthullen. Intuïtieve en eenvoudige navigatie, een beeldschuifregelaar met de producten die te koop worden aangeboden, klantrecensies en een video die inzicht geeft in het universele karakter van droge steppers maken de online winkel een bezoek waard.

U kunt ook door de sectie met veelgestelde vragen bladeren en sociale netwerkaccounts van de webwinkel bereiken om op de hoogte te blijven van de recente collectie-updates. Voor die gebruikers die geïnteresseerd zijn in details van het winkelproces, biedt de website de mogelijkheid om zich aan te melden voor een nieuwsbrief of om contact op te nemen met het team door het contactformulier in te vullen dat onderaan de startpagina beschikbaar is.

2. Stukje geschiedenis

Stukje geschiedenis

Beste e-commerce website-bouwers

Stukje geschiedenis is een website van de in Tel Aviv gevestigde ontwerpstudio die zich richt op het maken van geschiedenisgerelateerd speelgoed, prints en T-shirts. Het belangrijkste doel van de studio is het creëren van coole, moderne geschenken die de Israëlische en Joodse folklore naar een nieuw tijdperk brengen.

Hoewel de website veel inhoud bevat, ziet het er schoon en mooi uit. Qua design is gebruik gemaakt van het tijdloze zwart-wit kleurenschema dat een indruk van minimalisme en elegantie geeft. De schuifregelaar op het hoofdscherm is zeker in het oog springend – ik heb hem drie keer bekeken. Het gaat vergezeld van de onderstaande promotiecode, wat een goede marketingtruc is die bedoeld is om websitebezoekers vanaf het begin bij het verkoopproces te betrekken.

3. Vintique Watch

Vintique Watch

Beste e-commerce website-bouwers

Vintique Watch is de webshop van vintage geïnspireerde horloges met antiek design. De website maakt een aangename indruk en moedigt een gebruiker aan om door de productcatalogus te bladeren om te zien wat deze hem te bieden heeft.

Licht kleurenpalet, prevalentie van witte kleuren die de sfeer van ruimte en comfort creëren, minimaal gebruik van tekst en overvloed aan hoogwaardige foto’s van horloges die luider dan woorden spreken, geven de website een stijlvolle, sierlijke en eigentijdse uitstraling. De meest exquise horlogemodellen worden rechtstreeks op de startpagina aangeboden, terwijl de knop “Volledige collectie weergeven” doorverwijst naar de catalogus van horloges die te koop worden aangeboden.

Gebruikers die in contact willen komen met het team van de webwinkel, kunnen dat doen via de contacten of door het contactformulier in te vullen. Als u op de hoogte wilt worden gehouden van de nieuwe catalogusupdates of winkelnieuws, is er een optie waarmee u zich op de mailinglijst kunt aanmelden en op tijd de vereiste informatie kunt krijgen. Een succesvol voorbeeld van een op Wix gebaseerde e-commerce website!

4. The Original Tea Towel Co.

The Original Tea Towel Co

Beste e-commerce website-bouwers

The Original Tea Towel Co. is een familiebedrijf dat een breed scala aan theedoeken produceert en verkoopt, waaronder die met gepersonaliseerde prints. Met een verhaal achter het merk wordt de theedoek meer dan alleen een stuk stof. Ik moet zeggen dat de eigenaren van de website geweldig werk leveren door het originele idee achter hun producten te benadrukken en hier is waarom.

Deze website kan een perfect voorbeeld zijn van hoe u uw eCommerce-website kunt bouwen met Wix. Het eerste dat opvalt, is de creativiteit van het bovenste menu, dat wordt gevisualiseerd in de vorm van theedoeken die zijn gewassen en langs de lijn zijn opgehangen om te drogen. Elke theedoek (menu-item) vertegenwoordigt een fabrikant en brengt de gebruiker naar de bijbehorende catalogus. Het onderste menu voltooit de compositie omdat de menublokken hetzelfde lettertype en dezelfde stijl gebruiken.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Beste e-commerce website-bouwers

Bensimon Boutique is een door Wix aangedreven e-commerce website die is opgericht door en eigendom is van Tanya Hamersfeld, die afkomstig is uit een familie van juweliers. Het ontwerp van de site weerspiegelt zijn essentie en missie – het verkopen van hedendaagse sieraden met een speelse twist.

Net zoals elk sieraad in de E-Boutique-sectie luxueus en exclusief is, heeft elke pagina van de website een trendy en stijlvol design. Het zwart-witte algemene kleurenschema is meesterlijk gemaakt om de schoonheid van kleurrijke afbeeldingen van sieraden uit de Bensimon-collectie te benadrukken.

Een gedetailleerd pop-upmenu bovenaan de homepage, een informatieve sectie Contact, een geïntegreerde online boetiek, een widget voor sociale netwerken en beschikbaarheid om door de site te bladeren en een van de aangeboden talen te kiezen, zorgen ervoor dat de bron zich onderscheidt van de rest!

6. Amoodz

Amoodz

Beste e-commerce website-bouwers

Amoodz is een e-commerce website, die professioneel is ontwikkeld door Wix website builder. De site is gemaakt met betrekking tot de hedendaagse ideeën en trends op het gebied van webdesign. Het heeft alles wat een bezoeker nodig heeft om opgewonden te raken om door de site te blijven bladeren en een van de meest exclusieve en luxueuze sieraden te kiezen die een bezoeker nodig heeft.

Het ontwerp van de website ziet er vrij eenvoudig, maar tegelijkertijd elegant en stijlvol uit. De site is in het Frans gemaakt, dus het is niet echt handig voor een Engelssprekende bezoeker om er doorheen te bladeren. Dit belet de gebruikers echter niet om de sieradencollectie van de website te evalueren, die wordt geleverd met hoogwaardige foto’s en video’s die de voortreffelijkheid ervan aantonen. Een mooi voorbeeld van een eCommerce-website!

7. Kleinschalige opmaak

Kleinschalige opmaak

Beste e-commerce website-bouwers

Kleinschalige opmaak is een online winkel, gevestigd in New Orleans en gemaakt op basis van Wix website builder. Op de website zijn exclusieve oorbellen, kettingen en armbanden te koop.

Het ontwerp van deze eCommerce-website komt overeen met de ideeën en berichten van de online winkel en heeft een enigszins agressieve maar opvallende look. De lichtbruine startpagina wordt geleverd met foto’s van hoge kwaliteit die de schoonheid en authenticiteit aantonen van de items die hier te koop worden aangeboden en heeft de knop Nu winkelen, die een bezoeker aanmoedigt om door de website te blijven bladeren. Met de geïntegreerde widget voor sociale netwerken kunnen de eigenaren van de site de klok rond verbonden blijven met hun klanten.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Beste e-commerce website-bouwers

Andrea Miranda Salas is een website van de productontwerper van versieringen en architectonische objecten, gevestigd in Brooklyn, New York. Ze is gepassioneerd door materialen, technieken en vakmanschap, wat je kunt zien vanaf de eerste blik op haar website.

Het kenmerk van deze website is het gebruik van witte ruimtes en afbeeldingen van hoge kwaliteit, waardoor de inhoud en de ogen van de gebruikers kunnen ademen. Een ander interessant element is een vaste navigatiebalk die met je naar beneden een pagina scrolt en interactie mogelijk maakt wanneer erop wordt geklikt. Het enige dat beweegt zijn de items die je kunt kopen. Stijlvol en schoon, dit is een van de beste voorbeeldwebsites op de lijst.

9. Lefaye-producten

Lefaye-producten

Beste e-commerce website-bouwers

Lefaye-producten is een bedrijf opgericht door de moeder en dochter, Jennifer en Morgan Keitt, dat zich inzet om vrouwen producten van topkwaliteit te bieden die hun dagelijkse routine vereenvoudigen en verrijken. Hoewel een zwart-wit kleurenpallet misschien te veel gebruikt lijkt, lijkt het een perfecte pasvorm voor LeFaye-producten. Aan de ene kant toont het een zekere mate van eersteklas gevoel over hun cosmetica en aan de andere kant heeft het ook een rustgevend effect op de ogen van de bezoekers. Het verfijnde minimalistische uiterlijk helpt om de aandacht te vestigen op de tentoongestelde producten en vraagt ​​om ze in detail te verkennen. Het enige wat ik zou verbeteren is het assortiment. Ik wou dat er meer items waren voor het complete uiterlijk van de catalogus.

10. Clay Crocks

Clay Crocks

Beste e-commerce website-bouwers

Clay Crocks is een website van de in Boston gevestigde studiopotter, Jeremy Ogusky, die ook de oprichter is van het Boston Fermentation Festival. Jeremy is gepassioneerd over zijn hobby en brengt het grootste deel van zijn tijd door in de werkplaats, waar hij handgemaakte aardewerkstukken maakt voor chefs, kappers, bakkers, hotels, fermentoren, barmannen, bloggers en andere klanten, die geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

De website zelf ziet er vanaf het eerste gezicht vrij ongebruikelijk en buitengewoon uit. Op de startpagina vindt u geen inhoud, behalve de grootschalige fotodiavoorstelling met hoge resolutie, die de auteur van de website en zijn meesterwerken presenteert. Om toegang te krijgen tot de gedetailleerde informatie over de pottenbakkerij, moet je de knop “Enter” activeren die beschikbaar is in de hoek van de homepage. Dit zal je omleiden naar verdere websitepagina’s, waar je meer te weten komt over de studio zelf, het portfolio van Jeremy’s werken, instructies over hoe je met de materialen moet werken en de belangrijkste fermentatiegeheimen. Bovendien kun je meer te weten komen over de aankomende evenementen en projecten waarvan de auteur je graag op de hoogte zou willen stellen.

Het ontwerp van de hele website is eenvoudig maar interessant, en presenteert alle inhoud op een visueel aantrekkelijke en logische manier. Afgezien van de informatie die beschikbaar is in website-secties, hebben gebruikers toegang tot sociale netwerkaccounts van de auteur / studio om door meer foto’s, video’s en andere gerelateerde inhoud te bladeren. Beschikbaarheid van de webwinkel maakt het mogelijk om te winkelen voor de handgemaakte items die de pottenbakker zelf maakt en te koop aanbiedt aan de grote verscheidenheid aan klanten. eCommerce functionaliteit wordt hier gerealiseerd via Etsy plugin integratie, wat het mogelijk maakt om de producten op een snelle en effectieve manier te koop aan te bieden. Dat is een redelijk goed voorbeeld van de standaardwebwinkel die met Wix is ​​gemaakt.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Beste e-commerce website-bouwers

Kerri Pom is een persoonlijke website van Kerri Pomarolli, een getalenteerde komiek, auteur, actrice en spreker. De website geeft de expliciete informatie over Kerri, haar activiteit, carrière, beste shows en andere gerelateerde feiten die de fans van de actrice graag over haar willen weten. Er is een mogelijkheid om door meerdere foto’s, video’s, presentaties van de aankomende shows en andere evenementen te bladeren, waar ze aan zal deelnemen. Getuigenissen van gebruikers in de overeenkomstige sectie zijn het beste bewijs van Kerri’s populariteit, professionaliteit en erkenning.

De website is logisch gestructureerd, maar ziet er enigszins overladen uit met heldere foto’s, grafische elementen, video’s, grappige verhalen en andere soorten vermakelijke inhoud die bijdragen aan de algehele betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers. Accountknoppen voor sociale netwerken bieden toegang tot de profielen van Kerri in populaire sociale netwerken. Onder andere menulinks die gebruikers kunnen doorbladeren en activeren, is het logisch om de kalender van de aankomende evenementen, perspublicaties, media-inhoud, recensies, blog en zelfs een winkel te noemen. Dankzij de krachtige geïntegreerde eCommerce-engine die Wix heeft, wordt het mogelijk om door de auteur te koop aangeboden webwinkelitems te bekijken en te kopen. De productvoorraad wordt regelmatig bijgewerkt om de fans van Kerri tevreden te houden. Dat is een geweldig voorbeeld van de op Wix gebaseerde winkel die is verbonden met de website.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Beste e-commerce website-bouwers

Kim Weitkamp is een website van de verhalenverteller, spreker en een leiderschapscoach, Kim Weitkam, wiens talent, motivatie en vaardigheden veel mensen hielpen antwoorden te vinden op hun meerdere vragen en zelfs succes te behalen in hun persoonlijke / zakelijke levenssfeer. De website bevat veel informatie over Kim, inclusief haar persoonlijke levensverhaal, succes / motivatiebegeleiding, aankomende projecten en plannen enz. Deze en andere informatie wordt gepresenteerd in de belangrijkste secties van de website, zoals What Kim Does, Tour, Contact, Media / Press , Leuke dingen en meer.

Als het gaat om meer gedetailleerd browsen op de website, kunnen gebruikers niet anders dan letten op het winkelgedeelte, waar de beste en bekroonde Kim’s albums vol met haar verhalen, toespraken en liedjes te koop worden aangeboden. Elk album is beschikbaar in de digitale downloadvariant – stuur gewoon de e-mail die beschikbaar is op de contactpagina en vermeld de titels die u wilt ontvangen en wacht op het antwoord. Dat is echt heel eenvoudig, handig en snel.

Het ontwerp van de website is gemaakt in de stijl van een krant, waarbij alle lettertypen tegen de witte achtergrond worden gepresenteerd om het beste effect te creëren en de aandacht van de gebruiker te vestigen op de hoofdmissie van de website. Hier zijn ook sociale netwerkknoppen beschikbaar, die extra informatie geven over de auteur en haar creativiteit.

13. Tarot van Seven

Tarot van Seven

Beste e-commerce website-bouwers

Tarot van Seven is een website van de maker van Tarot, Oracle & Lenormand dekken en accessoires. De auteur van de website die bekend staat als “Seven Stars” biedt ook privélezingen om anderen te helpen antwoorden op hun vragen te vinden. Ze oefent kaartlezen sinds 1987 om eindelijk het Deck of the Bastard te bedenken – een compilatie van verschillende oude decks die één set kaarten vormen – in 2012, dat snel populair werd bij klanten over de hele wereld.

Het gehele website-ontwerp sluit volledig aan bij de algehele website-specialisatie. Het ziet er ongebruikelijk, buitengewoon en zelfs enigszins mysterieus uit. De videopresentatie van The Deck of the Bastard en andere gerelateerde video’s die beschikbaar zijn op de startpagina van de website bieden gedetailleerde informatie over het product. Het zal zeker de aandacht van de gebruiker trekken en hen aanmoedigen om te winkelen voor de verscheidenheid aan producten die op voorraad zijn in de geïntegreerde webwinkel. Hier kunt u kiezen voor alle soorten kaarten (Tarot, Lenormand, Oracle en meer), accessoires (Lg & Sm-leesmatten, tijdschriften, zakjes en meer), Crystal Grid-collecties en andere gerelateerde items.

Als u niet zeker bent over het product waarin u geïnteresseerd bent – de kwaliteit, kenmerken of andere nuances – getuigenissen van klanten die op de website beschikbaar zijn, zullen helpen bij het maken van de juiste keuze. Al met al heeft de website een aantrekkelijk, opvallend ontwerp dat geen compromis sluit met zijn informatieve waarde en eCommerce-functionaliteit.

14. De Guitar Hanger

De Guitar Hanger

Beste e-commerce website-bouwers

De Guitar Hanger is een website die zich richt op de voordelen en het gebruiksgemak van gitaarhangers waarmee deze items gemakkelijk en gemakkelijk voor iedereen kunnen worden opgeborgen. De website biedt expliciete informatie over de producten, de speciale kenmerken, toepassingen en voordelen ten opzichte van andere vergelijkbare items.

Het eerste dat de aandacht van de gebruiker trekt bij het bereiken van de startpagina is de videopresentatie van de gitaarhanger en de link naar de diavoorstelling van de klant. Het portfolio bestaat uit echte foto’s die zijn geüpload door klanten die het product al hebben gekocht en de voordelen ervan in het voordeel hebben beoordeeld. Als u nog iets wilt weten over het accessoire, kunt u andere secties op de website bezoeken, waaronder Info, Pers en recensies, Artiesten, Dealers & Distributeurs. Hier ontdekt u aanvullende informatie over het product waarmee u snel en gemakkelijk toegang heeft tot het instrument door het aan de dichtstbijzijnde spijker, haak of kaststang te hangen.

Zodra u klaar bent om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u via de website naar het winkelgedeelte gaan, dat een assortiment hoogwaardige gitaarhangers biedt tegen betaalbare kosten. Elk product wordt geleverd met gedetailleerde beschrijvingen, ingezoomde foto’s die het mogelijk maken om itemafbeeldingen te vergroten en de knop ‘Toevoegen aan winkelwagen’ waarmee u de bestelling in minder dan een paar klikken kunt plaatsen. Zo wordt de eСommerce-functionaliteit hier op een handige en professionele manier gerealiseerd, wat de meerderheid van de websitegebruikers aanspreekt.

Bottom Line

Als je de kans hebt gehad om de links te volgen en de voorbeeldwebsites die je hierboven ziet, van dichterbij te bekijken, zou je een goed idee moeten hebben van een uitgebreide reeks mogelijkheden die Wix biedt. De ontwerpopties zijn echt eindeloos en elke sjabloon kan onherkenbaar worden gewijzigd. Alles hangt alleen af ​​van uw voorkeuren en esthetische smaak.

Kent u andere eCommerce-websites gebouwd met Wix die de moeite waard zijn om te laten zien? Als je er een in gedachten hebt, aarzel dan niet om deze in de reacties te delen!

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map