Beste Wix-portfolio-voorbeelden

Wix Portfolio Voorbeelden


Wix heeft zichzelf onderscheiden als de alles-in-één website builder maak professionele en complete projecten. Portefeuilles vormen geen uitzondering. Het platform heeft veel te bieden aan gebruikers, die de intentie hebben om hun projecten aan de doelgroep te presenteren en hun kunstwerken te laten zien. Het werkt geweldig voor de ontwikkeling van projecten voor kunstenaars, fotografen, modellen en vertegenwoordigers van andere creatieve beroepen.

De website builder biedt een uitgebreide keuze aan portfoliosjablonen, geavanceerde ontwerpaanpassingstools, verschillende bewerkingsopties en marketing- en promotietools om ze te onderscheiden van de rest. Portfolio’s gebouwd met Wix zien er vertrouwd en boordevol functies uit, wat zeker de aandacht van potentiële klanten trekt.

We hebben enkele Wix-gebaseerde portfolio-voorbeelden voor u uitgekozen om te zien hoe echte DIY-websites eruit zien. Laat u inspireren en inspireer anderen!

1. Vitanovsky Art

Vitanovsky Art

Beste Portfolio Website Builders

Vitanovsky Art is een zeer ongebruikelijk en origineel Wix-portfolio van Tomas Vitanovsky – de beeldhouwer, die unieke kunstwerken maakt van nutteloze motoronderdelen, kettingen en andere uitrusting. Zijn werken zijn verbluffend omdat ze de passie van de auteur voor het moto-leven en kunst combineren. Ga gewoon naar de sectie Sculpturen om ze te bekijken en zorg ervoor dat ze echt uitstekend zijn!

Wil je weten hoe deze geweldige stukken worden gemaakt? Dan zal de informatie die beschikbaar is in het menu-item How It’s Born u zeker interesseren! Het ontwerp van de website wordt gerealiseerd in een zwart-wit kleurenpalet met afbeeldingen in hoge resolutie die tegen de achtergrond staan. Deze website is de aandacht waard van iedereen die geïnteresseerd is in unieke creatieve ideeën!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Beste Portfolio Website Builders

Blake McFarland is een portfolio van Blake McFarland, die een echte meester is in zijn werk. Zijn talent om dingen te combineren die onverenigbaar lijken, kan niet anders dan indruk maken op iedereen, die het geluk heeft de collectie van de auteur te bekijken. Blake gebruikt voornamelijk gerecyclede rubberen banden om levensechte sculpturen van dieren / mensen te maken, maar hij maakt ook prachtige schilderijen.

Alle werken van de auteur worden gepresenteerd in de overeenkomstige website-secties en in de categorie Te koop. De beste portfolio-voorbeelden en de video van het proces van het maken van sculpturen zijn beschikbaar op de startpagina, waardoor de interesse van gebruikers wordt gewekt en de wens wordt opgeroepen om door de website te bladeren.

3. Ross Long Photography

Ross Long Photography

Beste Portfolio Website Builders

Ross Long Photography is een portfolio van de in Sydney gevestigde fotograaf, die zich richt op landschaps-, avontuur- en lifestyle-fotografie. De website presenteert de galerij met zijn beste werken en prints die te koop worden aangeboden. De kwaliteit en professionaliteit van deze werken maken indruk op iedereen die ze ziet. Om een ​​betere indruk te maken en de kleurverzadiging van elke afbeelding te benadrukken, worden de foto’s gepubliceerd tegen de witte achtergrond van de website.

De beste foto’s op ware grootte vormen de structuur van de startpagina en verwelkomen bezoekers om door de galerij te bladeren. Er is ook een video die de schoonheid onthult van de locatie waar Ross woont. Toegang tot sociale netwerken en contactgegevens zijn ook beschikbaar op de website om de meest gedetailleerde informatie over de auteur te geven..

4. Mark McNeill Fotografie

Mark McNeill Fotografie

Beste Portfolio Website Builders

Mark McNeill Fotografie is een indrukwekkend en informatief portfolio van Mark McNeill – een getalenteerde landschapsfotograaf, woonachtig in het Verenigd Koninkrijk. De website heeft alles wat een gebruiker nodig heeft om zoveel mogelijk te vinden over de fotograaf en zijn creativiteit. Een pakkende full-size beeldschuifregelaar met de meest opmerkelijke foto’s van de auteur, een blog verbonden met het portfolio, de Art Shop en Signed Prints-secties, waar men foto’s kan kopen, draagt ​​bij aan de functionaliteit en informatieve waarde van de website.

De fans en klanten van Mark hebben ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor zijn persoonlijke YouTube-kanaal zonder de website te verlaten. De Live Chat-functie, mogelijk gemaakt door Wix Management Solutions, maakt het mogelijk om met de fotograaf te communiceren en de informatie te specificeren waarin u geïnteresseerd bent.

5. Lexi Corn

Lexi Corn

Beste Portfolio Website Builders

Tussen het managen van creatieve teams, het bedenken van verschillende campagnes en het schrijven van scripts, vond Lexi Corn de tijd om deze schoonheid te creëren Lexi Corn portefeuille. Een geweldig voorbeeld van een goed ontworpen portfolio met een aantal projecten waaraan ze heeft gewerkt. Simpel maar effectief.

De website trekt in eerste instantie de aandacht van gebruikers door de heldere en een beetje onverwachte combinatie van kleuren. De site ziet er op het eerste gezicht vrij eenvoudig uit, maar het omvat een aantal ontwerpelementen die de aandacht van een bezoeker vestigen op de berichten van de auteur. Het portfolio zelf valt ook op door de boeiende videopresentaties, afbeeldingen en gedetailleerde beschrijving van elk werk.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het portfolio en in contact willen komen met de eigenaren van de website, is het gedeelte “Contact” beschikbaar op de startpagina. Er is ook een kans om het cv van de auteur te downloaden als dat nodig is. Dit is ongetwijfeld een opmerkelijk voordeel voor de werkgevers die op zoek zijn naar bekwame en creatieve mensen.

6. Patrick Thomas Parnell

Patrick Thomas Parnell

Beste Portfolio Website Builders

Patrick Thomas Parnell is een illustratorproject van Patrick Thomas Parnell gevestigd in Sarasota, FL. Dit inspirerende portfolio weerspiegelt zijn passie voor strips en illustratie. Deze goed gestructureerde website geeft je een idee van het briljante werk van de auteur.

De website is een geweldig portfolio-voorbeeld gemaakt op basis van het Wix-platform. Het belangrijkste ontwerpelement dat vanaf het begin de aandacht van elke gebruiker trekt, is de achtergrond, waarbij de werken van de auteur op een nogal ongebruikelijke manier worden gemengd.

Mocht u interesse hebben in meer informatie over de eigenaar van de website en zijn werken, dan is er een indrukwekkend hoofdmenu, bestaande uit 8 punten. Een buitengewoon en opmerkelijk voorbeeld van de portfoliosite die zeker de aandacht waard is!

7. Stephen Peck

Stephen Peck

Beste Portfolio Website Builders

Stephen Peck is een webproject, gebaseerd op dezelfde sjabloon als die van Patrick. Maar het ziet er totaal anders uit. We zijn dol op de hoogwaardige achtergrondafbeelding op volledig scherm met een echt project dat in Miami is voltooid en het gebruik van complementaire kleuren.

De enige blik op de website geeft de gebruiker een idee van zijn conceptie. Meer gedetailleerde informatie is beschikbaar in het menu bovenaan de startpagina. Het menu bestaat uit 7 secties, waaronder “Home”, “About”, “Built”, “Landscape”, “Conceptual”, “Awards / Publications” en “Contact”.

Elke sectie richt zich op een bepaald aspect van het creatieve werk van de auteur en biedt de voorbeelden door middel van een handige schuifregelaar. Dit maakt het browsen op de website leuk en begrijpelijk. Deze kenmerken zijn meer dan genoeg om te concluderen dat de website een succesvol portfolio is, gemaakt met Wix.

8. Essentia Productions

Essentia Productions

Beste Portfolio Website Builders

Essentia Productions heeft een lang scrollende startpagina die onmiddellijk uw aandacht trekt en u van het ene element naar het andere leidt, waardoor het ervaren van hun inhoud een aangename ervaring is. De homepage dient als welkomstpagina, een over ons pagina en zelfs een galerij.

Wat we het leukst vinden aan deze website, is de nauwgezette aandacht voor details van de ontwerper. Bekijk hoe ze het feedbackformulier hebben opgemaakt. Er moet speciale aandacht worden besteed aan de manier waarop de foto- en videogalerijen zijn georganiseerd.

Elke gebruiker krijgt de kans om door de voorbeelden van werken van de eigenaren van de site te bladeren om hun verdiensten en het niveau van professionaliteit te zien dat helpt om elk verhaal tot leven te brengen. Deze portfolio-website ontwikkeld op het Wix-platform verdient erkenning en aandacht van de gebruikers die op zoek zijn naar de beste video-, foto- en weboplossingen.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Beste Portfolio Website Builders

Karlie Kloss is een portfolio van Karlie Kloss – een supermodel en een ondernemer. Dit is een harmonieuze combinatie van een promosite en een portfolio, die alle vereiste informatie over de auteur onthult.

Het ontwerp en de lay-out van de website trekken de aandacht van gebruikers vanaf de eerste seconden dat ze de website bezoeken. Het is gemakkelijk om naar beneden te scrollen en door een website te bladeren om de informatie over Karlie en enkele van haar meest succesvolle werken te bekijken. Degenen die geïnteresseerd zijn in het bekijken van het volledige portfolio, kunnen er rechtstreeks vanaf de startpagina toegang toe krijgen.

De kleurrijke foto’s steken effectief af tegen de witte achtergrond van een website. Het verborgen menu leidt een gebruiker niet af van de website-inhoud, terwijl de sociale netwerkknoppen duidelijk zichtbaar zijn aan de rechterkant van de startpagina. De website is een van de meest opvallende voorbeelden van portfolio’s die met Wix zijn gemaakt.

10. Mystic Magic

Mystic Magic

Beste Portfolio Website Builders

Mystic Magic is een goed doordacht portfolio dat de passie van Ashley Pearce weerspiegelt voor het verkennen van levendige en kleurrijke concepten, die allemaal tegen een heldere achtergrond opduiken. De eigenaar van de website is een Britse kunstenaar die maskerademaskers, hoofddeksels, bruiloftaccessoires en kleding ontwerpt en maakt..

Mystique Magic vindt de harmonieuze balans tussen esthetiek en functionaliteit. De startpagina bevat een schuifregelaar, klantrecensies en een indrukwekkende Featured in-sectie die onmiddellijk geloofwaardigheid verleent met zijn herkenbare logo’s, waaronder Vogue, Strictly Come Dancing en Schön!, Onder anderen.

De website biedt gebruikers meerdere manieren om het bedrijf te volgen: bezoekers kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Magic of ze volgen op Facebook, Twitter, Google+, Pinterest of YouTube.

We waren verrast om te zien dat de blog van Mystique Magic op Blogger is gepubliceerd. Vermoedelijk heeft het bedrijf eerst deze blog gemaakt en vervolgens een volledig uitgeruste website gebouwd. Wix heeft een behoorlijk intern blogsysteem dat naar onze mening niet onderdoen voor wat Blogger te bieden heeft. Misschien wil je uitchecken onze verzameling Wix-gebaseerde blogs.

Tussen het maken van zijn kunstwerken en het runnen van de blog vond Ashley de tijd om een ​​winkelgedeelte aan zijn website toe te voegen. In feite zijn er twee manieren om bij Mystique Magic te kopen: via de website met de commerce-engine van Wix of door op de Etsy-banner op de startpagina te klikken die je naar de Etsy-winkel van de artiest brengt.

11. Julia Kodl Art

Julia Kodl Art

Beste Portfolio Website Builders

Julia Kodl Art is een project van Julia Kodl, een in Californië gevestigde kunstenaar, die Wix gebruikte om een ​​online portfolio te creëren dat niet alleen haar vaardigheden en talenten weerspiegelt, maar ook haar persoonlijkheid. Julia heeft een superkracht om de natuur vast te leggen in haar aquarellen.

De vormgeving van de website is minimalistisch, eenvoudig en tegelijkertijd zeer elegant. De schuifregelaar die de voorbeelden van Julia’s werken laat zien, contrasteert met de witte achtergrond van de homepage en draagt ​​bij tot een beter begrip van haar werk.

De site wordt geleverd met een blog van een persoonlijke eigenaar en de ingebouwde Etsy Shop, waar je niet alleen de kans krijgt om een ​​van de meesterwerken te kopen die door de eigenaar van de site zijn geschilderd, maar je kunt ook de bio- en klantrecensies van de auteur bekijken.

Het contactgedeelte biedt verschillende links naar de sociale accounts van de artiest om het communicatieproces te vereenvoudigen. Dit zijn slechts een paar kenmerken waardoor deze portfolio-website opvalt in de massa!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Beste Portfolio Website Builders

Wendy Ju zal zeker indruk maken op iedereen, die een passie heeft voor unieke en buitengewone projecten. Dit is een portfolio van Wendy Ju, een grafisch ontwerper, die dol is op branding en digitale ontwerpprojecten.

Vanaf de allereerste seconden die u op de website doorbrengt, kunt u niet anders dan de rest van de pagina’s blijven bekijken. Dit komt door de geanimeerde grafische ontwerpelementen, die klikbaar zijn en bewegen wanneer u met de muis klikt. Dat is een zeer interessante ontwerpbenadering, wat het beste bewijs is van Wendy’s professionaliteit. Om zijn beste projecten te bekijken, scrollt u gewoon naar beneden op de pagina en bekijkt u de galerij. Je hebt hier ook toegang tot het gedeelte Contacten en tot knoppen voor sociale netwerken waarmee je het nieuws en de updates van de auteur kunt volgen. Dat is ongetwijfeld een van de beste portfolio-voorbeelden die met Wix zijn gelanceerd!

13. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Beste Portfolio Website Builders

Christina Vanessa is een professioneel portfolio van Christina Vanessa Greifenstei – een visuele communicator, creatieve producent en grafisch ontwerper. Hier kom je de beste projecten tegen die door de auteur zijn gemaakt, evenals de details van haar biografie en loopbaanontwikkeling.

Wanneer u op de startpagina komt, vindt u hier geen tekst, maar uw aandacht wordt nog steeds getrokken door de video-achtergrond op volledig scherm. Het zal onmiddellijk de intentie oproepen om de knop Verkennen te activeren om doorgestuurd te worden naar andere webpagina’s. Door dat te doen, krijg je toegang tot de projecten die door Christina zijn gemaakt. Ze worden op een nogal ongebruikelijke manier weergegeven op de Explore-pagina, terwijl de About-pagina de prioriteiten en doelen van de auteur onthult. Er zijn hier ook sociale accountknoppen en het contactformulier om in contact te komen met de ontwerper.

14. Kosmotische fotografie

Kosmotische fotografie

Beste Portfolio Website Builders

Kosmotische fotografie is een portefeuille die eigendom is van en wordt beheerd door Oliver Gräf. Hij houdt van stadsfotografie, maar maakt ook graag foto’s van mensen. Oliver is van mening dat indrukwekkende foto’s indrukwekkende verhalen onthullen en dat maakt fotografie tot zijn passie.

Het algehele ontwerp van de website kwam absoluut overeen met de belangrijkste focus en implicatie van het project. Het is rijk aan kleurrijke en zwart-witfoto’s van mensen die in verschillende situaties zijn gemaakt. Ze tonen de professionaliteit en expertise van de auteur. Om de rest van Oliver’s projecten te bekijken, moet je door het menu bladeren, waar je veel van zijn werken zult tegenkomen. Er is ook een mogelijkheid om enkele van zijn gedrukte fotoboeken te kopen die te koop zijn in de winkelsectie. De website is gemaakt in de Duitse taal, wat het een beetje moeilijk kan maken om te bladeren naar gebruikers die andere talen spreken. De werken van de auteur spreken hier echter beter dan woorden.

15. Hilary O’Leary

Hilary O'Leary

Beste Portfolio Website Builders

Hilary O’Leary is een persoonlijk portfolio van Hilary O’Leary – een professionele fotograaf met jarenlange expertise die dol is op dieren in het wild en paarden. Ze heeft veel werken en projecten in haar collectie – die ze graag in haar portfolio zou willen presenteren.

Als je een fan bent van dieren in het wild, zul je zeker versteld staan ​​van de kwaliteit van de foto’s die het portfolio met zich meebrengt. Deze foto’s zien er zo natuurlijk en realistisch uit, vanuit verschillende hoeken genomen dat het onmogelijk is om je ogen ervan af te houden. Je komt zowel kleurrijke als zwart-witfoto’s tegen en galerij-diavoorstellingen van dieren in hun natuurlijke omgeving die er heel schattig uitzien. Indien nodig is het mogelijk om enkele van deze foto’s online te kopen, nadat u ze aan het geïntegreerde winkelwagentje heeft toegevoegd. Dat is een van de hoogtepunten van dit op Wix gebaseerde portfolio, dat wordt geleverd met eCommerce-functionaliteit.

Bottom Line

Een succesvol portfolio maken is eenvoudiger dan u denkt! Het enige dat u nodig hebt, is een codevrije sitebouwer kiezen waarmee u zich kunt concentreren op de visuele kant van de dingen, in plaats van op technische details.

Houd het eenvoudig, gemakkelijk te navigeren, creatief en vergeet niet om enkele van de trending webdesign-functies te integreren; duw uw beste inhoud naar voren en maak het uw potentiële klanten gemakkelijk om contact met u op te nemen. Dat is het!

Bent u een Wix gebruiker? Deel dan uw ervaring met ons!

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map