Bookmark voorbeeld websites

voorbeelden van bladwijzers


Bookmark – is een innovatieve cloud-website builder, die wordt aangedreven door de geavanceerde AI-technologie. Dit is een van de hoogtepunten van de service, waardoor deze zich onderscheidt van de massa en onervaren en bekwame webontwikkelaars van over de hele wereld aantrekt.

De websitebouwer biedt professionele hulp aan de machtigen AIDA-assistent die u door het hele webbouwproces leidt en vanaf het begin een degelijke website voor u ontwerpt. AIDA is uniek en biedt een uitzonderlijke webbouwervaring aan iedereen die er gebruik van maakt.

Het platform werkt goed voor de ontwikkeling van zakelijke websites, webwinkels en bestemmingspagina’s die aanvankelijk worden geleverd met responsive design. Er wordt beweerd dat het uitzonderlijk gebruiksgemak heeft, maar is het echt zo eenvoudig en intuïtief voor iedereen? Kan AIDA het grootste deel van uw webbouwbehoeften gemakkelijk dekken of moet u nog over programmeerkennis beschikken? Om dat duidelijk te maken, laten we eens kijken naar enkele van de beste voorbeelden van Bookmark-websites om hun voor- en nadelen te definiëren.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Maak zo’n website

Gaardmedia.com is een website van het full-service social media marketing bureau dat zich richt op het leveren van social media services, het ontwikkelen en uitvoeren van digitale campagnes. Dit is een website van één pagina, die een aantal belangrijke secties bevat die nodig zijn om gebruikers alle informatie te geven waarin ze geïnteresseerd zijn. Dit zijn Over, Wat we doen, Team- en Contactsecties.

De website ziet er eenvoudig maar toch ongebruikelijk uit vanwege de pop-up pakkende slogans die verschijnen terwijl je naar beneden scrolt. Met sociale netwerkknoppen kunt u de services in detail over externe bronnen verkennen, waardoor de reputatie van het bedrijf wordt versterkt. Er is ook de call-to-action-knop ‘Laten we praten’, die gebruikers aanmoedigt om contact op te nemen met het team om hun projectideeën te bespreken. Dat is precies wat de meeste gebruikers nodig hebben bij het kiezen van het SMM-bedrijf.

2. Alle dingen nieuw

Alle dingen nieuw

Maak zo’n website

Het allereerste dat de aandacht trekt wanneer u Allthingsnewwtn.com bezoekt, is een ongebruikelijke beeldschuifregelaar in de koptekst. Het presenteert de missie van de website op de best mogelijke manier, aangezien All Things New een plaats is, die kan helpen om uw leven en persoonlijke bezittingen beter georganiseerd te maken. Het menu van de website is beschikbaar in het linkerdeelvenster om plaats te besparen en de aandacht van de gebruiker niet af te leiden. De secties die het bevat – Home, Organizing, Downsizing, Design en Contact Us – bieden toegang tot alle bedrijfsgerelateerde informatie en de diensten die ze aanbieden. De afbeeldingen zien er duidelijk en aantrekkelijk uit op de witte achtergrond om de meest cruciale aspecten van het bedrijf te benadrukken. De website is een behoorlijk voorbeeld van een bladwijzer.

3. PakaPaka Store

PakaPaka Store

Maak zo’n website

Pakapakastore.com is een mooi voorbeeld van een Braziliaanse webwinkel met kantoorbenodigdheden, namelijk notitieboekjes en pennen voor kinderen en volwassenen. De producten zien er onderhoudend en ongebruikelijk uit – net als het hele webwinkelontwerp. Het kleurenpalet van de website is roze en wit, met heldere voorbeelden van de webwinkelproducten. Elk van hen wordt geleverd met prijs- en parameterspecificaties, hoewel er hier geen gedetailleerde productoverzichten zijn.

Er is ook toegang tot sociale netwerkaccounts hier en tot de contacten sectie met het online formulier, waar iedereen een bestelling kan plaatsen. De Engelse versie van de webwinkel is ook niet beschikbaar, wat het winkelproces voor klanten bemoeilijkt.

4: ClearPay Financial Midsouth

ClearPay Financiële oplossingen

Maak zo’n website

Clearpaymidsouth.com is een website van het ClearPay-bedrijf dat financiële oplossingen biedt aan bedrijven en industrieën op basis van hun specifieke behoeften. De website ziet er vanaf het eerste gezicht vertrouwd en modern uit. Het omvat een uitgebreide reeks informatie die klanten over het bedrijf willen weten. Op de startpagina van de website staat een gedetailleerde beschrijving van elke aangeboden dienst. Dit zou potentiële klanten moeten helpen bij het beslissen over hun huidige behoeften en diensten die zij kunnen gebruiken in hun contacten met het bedrijf.

Het menu is te vinden op het linker website paneel. Het bestaat alleen uit verschillende punten om de keuze van gebruikers te vereenvoudigen. Het is ook mogelijk om binnen de kortst mogelijke tijd een gratis beoordeling te krijgen met behulp van de CTA-knop. Een stijlvol, eigentijds en geloofwaardig voorbeeld van een zakelijke website gebouwd met Bookmark.

5. Shivy’s Indiase keuken

Shivys

Maak zo’n website

Shivysindiankitchen.com is de naam van de website die voor zichzelf spreekt. Dit is de online winkel met de lekkerste Indiase kooknietjes. Er is echter maar één product: Shivy’s Ghee- wordt momenteel verkocht op de website. Waarschijnlijk zullen binnenkort andere producten aan de productlijst worden toegevoegd. De webwinkel ziet het als haar missie om klanten aan te moedigen een warme en voedzame maaltijd te schenken aan arme en dakloze kinderen in India.

De website maakt het mogelijk om de productlinks in sociale netwerken te delen, u aan te melden voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de updates van de webwinkel en in contact te komen met website-eigenaren door het online formulier in te vullen dat beschikbaar is in het gedeelte Contacten.

6. AidenLife Finest geïntegreerde training

AidenLife FIT

Maak zo’n website

Aidenlifefit.net is de beste plek voor iedereen, die een gebalanceerde levensstijl is en op zoek is naar een manier om de gezondheid te verbeteren. De AidenLife FIT-studio heeft verschillende programma’s, services en suggesties om de levensstijl van elke klant ten goede te veranderen. De website van de webstudio sluit aan bij haar grote missie. Video-achtergrond beschikbaar op de startpagina spoort de wens aan om door de website te blijven bladeren om meer te weten te komen over de aangeboden diensten.

Iedereen die de studiodiensten wil uitproberen, kan de eerste sessie gratis direct op de homepage boeken. Er is ook een uitgebreide fotogalerij, sociale netwerkaccounts en gedetailleerde contacten van de studio met exacte Google maps-locatie op de website.

Bottom Line

Bookmark is een eigentijds en gebruiksvriendelijk platform voor iedereen, die een degelijke website nodig heeft voor persoonlijke of zakelijke doeleinden. Dit is een goede keuze om te bouwen kleine tot middelgrote e-commerce websites, die gericht is op een fatsoenlijke zakelijke presentatie en klantbetrokkenheid. Het hoogtepunt van de websitebouwer is de geavanceerde AIDA-assistent die het proces van webcreatie vereenvoudigt, aantrekkelijk maakt en een verscheidenheid aan geïntegreerde thema’s biedt om te voldoen aan de behoeften van veelzijdige gebruikers.

Alle voorbeelden van op bladwijzers gebaseerde websites hebben een eigentijds ontwerp en zijn voorzien van eenvoudige maar intuïtieve navigatie. Er is niets ingewikkelds aan, maar dit is op zich al een voordeel voor gebruikers, die niet over webdesignvaardigheden beschikken en functionele websites willen laten ontwerpen met Bookmark AIDA. Een uitstekende keuze voor al uw persoonlijke en zakelijke behoeften op het gebied van webdesign!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map