Voorbeelden van beste Squarespace-blog

Squarespace-voorbeeldwebsites


Squarespace – is een vertrouwde websitebouwer, die wereldwijd populair is geworden dankzij de uitgebreide set geavanceerde tools voor ontwerpaanpassing, de veelzijdigheid van sjablonen voor verschillende niches en de hoogwaardige functionaliteit van kant-en-klare projecten. De websitebouwer werkt eigenlijk goed voor het maken van verschillende soorten websites, maar de functieset is vooral gericht op de ontwikkeling van kleine digitale winkels, zakelijke websites en blogs.

Als het gaat om het ontwerpen van blogs, zorgt Squarespace voor gebruiksgemak en een handig websiteontwikkelingsproces. Met de bloggengine kunnen blogs van hoge kwaliteit worden gestart voor gebruikers die hun podcasts willen hosten en regelmatig informatieve berichten willen publiceren. Onder de meest populaire bloggerelateerde functies die Squarespace biedt, is het logisch om geolocatie-ondersteuning, artikelupload en -bewerking, insluiting van commentaar / trackbacks, RSS-feedintegratie, iTunes-tagging, reblogging, integratie van sociale media en nog veel meer te noemen..

Om te beseffen welke functies de websitebouwer precies op voorraad heeft, is het een must om een ​​paar van de beste voorbeelden van blogs te bekijken die met de websitebouwer zijn ontwikkeld. Dat wordt hoog tijd. Laten we nu beginnen!

1. Buiten Goyo

Buiten Goyo

Maak GRATIS een blog

Buiten Goyo is de topbestemming voor iedereen die op zoek is naar perfecte, leuke en boeiende buitenactiviteiten. Ze bieden een volledig overzicht van de coolste en meest unieke evenementen in het hele land, die op de een of andere manier verband houden met de bezigheden in de buitenlucht, kunst, festivals, muziek enz..

Wanneer u door de website bladert, kunt u meerdere berichten lezen over de activiteiten waar de meeste mensen in geïnteresseerd zijn. De artikelen en andere website-inhoud worden regelmatig bijgewerkt voor gebruikers van providers met alleen up-to-date informatie en recente feiten . Elk bericht wordt geleverd met het gedeelte met open opmerkingen, waar lezers hun indrukken, ideeën en gedachten kunnen delen.

Onder de menusecties kom je Activiteiten tegen (Watersporten, fietsen, sneeuwsporten, wandelen & Kamp), Journal, Calendar en Store. Ze bieden de mogelijkheid om de geplande evenementen en activiteiten, aanbevolen verhalen en berichten, kaarten, paklijsten en andere nuttige feiten te bekijken. Om toegang te krijgen tot de vereiste sectie, gaat u naar het vervolgkeuzemenu om de informatie te vinden die u momenteel nodig heeft. Om op de hoogte te blijven van de website-updates, is het mogelijk om u aan te melden voor de nieuwsbrief, lid te worden van de community en verbinding te maken met sociale media-accounts. Dit gebeurt met slechts een paar klikken dankzij de intuïtieve websitenavigatie en handige lay-out.

2. Hotel Weekend

Hotel Weekend

Maak GRATIS een blog

Hotel Weekend omvat een verzameling reisverhalen, fotodagboeken en hotelgerelateerde herinneringen die van groot belang zijn voor reisliefhebbers van over de hele wereld. Het project is een perfecte bron van informatie voor lezers, die graag echte reispareltjes willen ontdekken – die bestemmingen zullen ze fascineren.

De website bevat verschillende rubrieken, harmonieus omvattend een online magazine en een reisgerichte webwinkel, waar iedereen unieke souvenirs kan bestellen (huishoudartikelen, wellnessartikelen, mode- en beautyaccessoires) van overal op de wereld. De sectie Hotels biedt informatie en meerdere foto’s van wereldberoemde hotels, terwijl de sectie Reizen insidergidsen biedt, samen met reisdagboeken die gedetailleerde informatie geven over de locaties die op de website worden weergegeven.

Het echte hoogtepunt van het project is het gedeelte Find Your Destination. Hier kan iedereen die op zoek is naar een perfecte plek om te verblijven de vereiste en echt waardevolle informatie vinden. Voor het gemak van de gebruiker is de sectie onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van de gewenste bestemming. Deze omvatten City Escape, Beach Side, Mediterranian, Carribean, Mexico, Morocco, Under the Italian Sun, Honeymoon, Surf, Europe, Oceania en meer. Dit geeft de website zijn bijzondere allure.

3. Yassmin Abdel – Magied

Yassmin Abdel - Magied

Maak GRATIS een blog

Yassmin Abdel – Magied is een persoonlijke website van Yassmin Abdel-Magied, een Soedanees-Australische schrijver, sociaal winnende advocaat en omroeporganisatie. Ze heeft verschillende fictieboeken, essays en memoires voor kinderen en volwassenen gepubliceerd, wat haar een indrukwekkende populariteit heeft bezorgd. De auteur heeft ook verschillende organisaties voor lezers opgericht, waar ze haar workshops en keynotes deelt.

De website is volledig gericht op de professionele activiteiten, interesses en beroepen van Yassmin. Voor gebruiksgemak en gebruiksgemak is het project onderverdeeld in verschillende secties, namelijk video, partnerschap, uitzending, pers, schrijven + reel, aankomende evenementen en nog veel meer. Scroll gewoon naar beneden op de pagina om de sectie te vinden waarin u geïnteresseerd bent en lees de bijbehorende informatie.

Het project maakt het mogelijk om Yassmin’s publicaties te lezen, naar de podcasts te luisteren, recente uitzendingen en aankomende evenementen te bekijken. Er is ook de mogelijkheid om de getuigenissen te lezen van gebruikers die de shows van Yassmin al hebben bezocht of met haar hebben gesproken. Er is zelfs een videopresentatie met het verhaal van de auteur dat haar fans zullen willen bekijken. Voor die gebruikers die op de hoogte willen blijven van het nieuws en de updates van Yassmin, is er een mogelijkheid om lid te worden van haar accounts in de sociale netwerken. Dat is een geweldig voorbeeld van een blog die wordt aangedreven door Squarespace.

4. Lee uit Amerika

Lee uit Amerika

Maak GRATIS een blog

Lee uit Amerika is een persoonlijke blog die eigendom is van en wordt beheerd door Lee, die al meer dan 12 jaar blogger is. Dit is de plek waar ze meerdere berichten publiceert over haar hobby’s, levensstijl, favoriete bezigheden en al die dingen die haar gelukkig maken.

De blog is gemakkelijk te doorbladeren en redelijk te begrijpen. Wanneer u naar de startpagina gaat, kunt u bladeren door de berichten met real-life foto’s die door de auteur zijn gemaakt. Het is mogelijk om de zoektijd te verkorten door de menusecties te bekijken, die elk rond een bepaald onderwerp draaien. Deze omvatten levensstijl, gezondheid, recepten, reizen, muziek, producten en meer. Elke sectie wordt geleverd met meerdere foto’s en berichten die persoonlijk zijn geschreven en gepubliceerd door Lee. De zoekfilteroptie helpt ook om de hoeveelheid zoektijd te verminderen, terwijl toegang tot populaire sociale netwerkaccounts het mogelijk maakt om op de hoogte te blijven van Lee’s nieuws en evenementen.

Voor die blogabonnees, die op de hoogte willen blijven van Lee’s levensnieuws, nieuwe recepten en berichten, is er ook een mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat is erg handig en handig voor Lee-fans.

5. Scandinavialist

Scandinavialist

Maak GRATIS een blog

Scandinavialist is een in Londen gevestigde, veelzijdige creatieve studio die zich richt op interieur, design en architectuur. De website is opgericht en wordt nu beheerd door Christina Forsberg, een Noorse ontwerper en architect, die het online designtijdschrift heeft weten te ontwikkelen tot een creatieve studio met een sterke focus op esthetische visie en moderne nichetrends.

De website heeft slechts drie pagina’s, maar dit is meer dan genoeg om een ​​enkele en onderscheidende visie te creëren van wat de auteur wil onthullen. Na in Scandinavië en in het buitenland te hebben gewerkt, deelt Christina graag haar ervaring en beste projecten die populair zijn geworden bij haar klanten uit verschillende landen van de wereld.

De Studio-pagina biedt uitgebreide informatie over het project, de auteur, contacten en toegang tot sociale netwerkaccounts. Voor degenen die graag de beste designwerken van Christin willen bekijken. Hier vindt u de gedetailleerde beschrijvingen van de projecten die u zullen helpen de visie van de auteur te begrijpen. Ten slotte biedt de sectie Magazine meerdere blogberichten met betrekking tot de niches Interieur, Design, Kunst, Mode en Lifestyle. Christina werkt deze sectie regelmatig bij om haar lezers op de hoogte te houden van de recente trends in interieurontwerp.

6. Creative Culture Tribe

Creative Culture Tribe

Maak GRATIS een blog

Creative Culture Tribe is een van de meest succesvolle voorbeelden van door Squarespace aangedreven blogs. De website ziet zijn missie in het verbinden van ambitieuze dames van kleur om hen te laten praten over de kwesties waar ze allemaal in geïnteresseerd zijn. Vrouwen die meedoen aan het project hebben verschillende hobby’s en beroepen. Het zijn vakbekwame ondernemers, makers, ontwerpers, bloggers, die mede-denkers willen vinden.

Hier bij Creative Culture Tribe krijgen dames de kans om gebruik te maken van belangrijke online bronnen die hen effectief kunnen helpen hun persoonlijke en zakelijke merken een boost te geven, die zich in verschillende ontwikkelingsstadia bevinden, variërend van startups tot vertrouwde bedrijven met jarenlange ervaring ervaring. Wanneer u op de startpagina komt, krijgt u onmiddellijk de kans om lid te worden van de community door de bijbehorende knop te activeren. Als u alleen meer wilt weten over de organisatie en haar doelen, kunt u naar de pagina Over ons gaan of rechtstreeks naar de blog, waar u meerdere nichegerelateerde berichten tegenkomt. Dat is voor iedereen heel snel en gemakkelijk en dit is een van de grote voordelen van de website.

7. Marzarella Fitness

Marzarella Fitness

Maak GRATIS een blog

Marzarella Fitness is een in New Jersey gevestigde fitnessclub die is opgericht en nu wordt geleid door Chris Marzarella, die zowel een persoonlijke fitnesstrainer als de kracht is & conditionerende coach. Dit is de topbestemming voor gebruikers die gebruik willen maken van hoogwaardige fitnessdiensten, waaronder persoonlijke training, online virtuele training, aangepaste plannen voor klanten met een diverse sportachtergrond en fysieke vorm, speciale fitnessplannen voor mensen boven de 40 en professionele voedingsondersteuning.

De Blog-sectie is informatief en vrij uitgebreid. Er zijn hier veel nuttige artikelen die verschillende fitness- en sportkwesties aanpakken. Er zijn hier ook echte verhalen van klanten, die verschillende uitdagingen hebben overwonnen als gevolg van regelmatige fitnessactiviteiten. De blog wordt regelmatig bijgewerkt om het mogelijk te maken voor alle Chris-klanten en alleen voor mensen die geïnteresseerd zijn in sport en een gezonde levensstijl om antwoorden te vinden op de vragen waarmee ze zich bezighouden.

Daarnaast bevat de website een apart gedeelte Getuigenissen met veel opmerkingen die zijn gepubliceerd door de klanten van Chris, het gedeelte Veelgestelde vragen en algemene informatie over de fitnessclub, de geleverde diensten en contacten. Goed gedaan!

Bottom Line

Squarespace is een cloud website builder, die zich onderscheidt door zijn krachtige functionaliteit, high-end design-focus en meerdere tools die helpen het meeste uit het systeemgebruik te halen. Het platform is een geweldige keuze voor alle soorten projecten, maar er wordt nog steeds speciale aandacht besteed aan door Squarespace aangedreven blogs. Het is geen wonder dat deze projecten zich onderscheiden van de massa vanwege hun informatieve waarde, aantrekkelijk ontwerp, logische structuur en intuïtieve manier van surfen op het web.

Voorbeelden van blogs die met Squarespace zijn gelanceerd, bieden hoge kwaliteit, flexibiliteit en functionaliteit die wordt weergegeven in alle details en website-elementen. Zelfs een beginner kan zo’n blog maken zonder enige vereiste codering. Berichten toevoegen en bijwerken is gemakkelijk en snel. Hetzelfde gaat over verder blogbeheer en promotie. Al met al is Squarespace een waardige websitebouwer om een ​​persoonlijke of een zakelijke blog te starten.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map