Voorbeelden van de beste Mobirise-website

Voorbeelden van de beste Mobirise-website


Mobirise – is een tijdgenoot offline website builder, die momenteel beschikbaar is voor Mac, Windows en Android. Het systeem is gratis voor commercieel en niet-commercieel gebruik. Het vereist downloaden en installeren voordat het wordt gebruikt voor website-ontwikkeling.

De websitebouwer onderscheidt zich van de massa door zijn indrukwekkende gebruiksgemak en gemak. Het impliceert geen enkel codebewustzijn, maar zorgt toch voor een hoge functionaliteit van projecten die ermee worden gestart. Dit is wat het een perfecte keuze maakt, zowel voor beginners als voor bekwame gebruikers. Een van de hoogtepunten van het platform is een geweldige optimalisatie van op Mobirise gebaseerde websites voor mobiel browsen. Dit wordt verzekerd door het Bootstrap 4-framework waarop het platform is gebaseerd.

Mobirise werkt geweldig voor de ontwikkeling van verschillende soorten projecten, waaronder promowebsites, bestemmingspagina’s, blogs, portefeuilles, websites voor kleine bedrijven en andere projecten die zich voornamelijk op inhoud richten. Om de geïntegreerde functionaliteit van de websitebouwer en de functies die het biedt te ontdekken, is het logisch om de voorbeelden te bekijken van projecten die met het systeem zijn gestart. Dat is wat we meteen gaan doen.

1. Kozik Chiropractie

Kozik Chiropractie

Maak GRATIS een website

Kozik Chiropractie is een persoonlijke website van dokter John J Kozik, een professionele en ervaren chiropracticus die gespecialiseerd is in het diagnosticeren en behandelen van de aandoening die bekend staat als vertebrale subluxatie. Hij biedt ook diensten die zijn patiënten helpen bij het wegwerken van vervelende en pijnlijke aandoeningen zoals hoofdpijn, rugpijn, beenpijn, verkeerde uitlijning van de wervelkolom, whiplash, nekpijn en meer.

De website biedt uitgebreide informatie over de arts, de diensten die hij aanbiedt, zijn specialisatie, gezondheidsproblemen waarop hij zich richt en andere gerelateerde zaken. Het project is goed gestructureerd en geeft toegang tot alle vereiste secties en menucategorieën. Wanneer u op de startpagina komt, ziet u drie knoppen die u omleiden naar de meest populaire websitecategorieën, namelijk contact met ons opnemen, formulieren en ons zoeken. Dit zijn de onmisbare secties die een patiënt moet bezoeken om gedetailleerde informatie te geven over zijn gezondheidstoestand en doelen. De pagina Over ons geeft gedetailleerde feiten over de biografie van de arts en er zijn ook sociale accountknoppen waarmee gebruikers het huidige zakelijke nieuws en updates kunnen volgen. Goed werk!

2. Bijbelsoft

Bijbelsoft

Maak GRATIS een website

Bijbelsoft – is de marktleidende bijbelstudiesoftware, die in 1988 werd opgericht met het enige doel voor ogen – om christenen van over de hele wereld een dieper begrip van Gods Woord te geven. De software geeft ook toegang tot handige en handige tools voor evangeliemedewerkers over de hele wereld.

De website impliceert niet het gebruik van handleidingen of trainingssessies om de Schrift te verkennen. Iedereen – van een student tot een wetenschapper – kan door het project bladeren om de informatie te vinden waarnaar ze op zoek zijn. De website zorgt voor gemakkelijke navigatie en snelle toegang tot de belangrijkste secties. Er is de OneTouch Light (een gratis versie van de software) bedoeld voor beginnende gebruikers die het programma willen testen, de sectie Bronnen, de pagina Over ons en zelfs een webwinkel hier. Hier kunnen gebruikers aan Biblesoft gerelateerde producten kopen tegen betaalbare kosten en met een paar muisklikken. Dat is een mooi voorbeeld van de door Mobirise aangedreven website met geïntegreerde eCommerce-functionaliteit!

3. Baldwin Piano

Baldwin Piano

Maak GRATIS een website

Baldwin Piano is de topbestemming voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van muziek in het algemeen of in de geschiedenis van een van de meest populaire muziekinstrumenten – piano. De website is eigenlijk gericht op het leveren van gedetailleerde informatie over Baldwin – de best klinkende en best spelende piano’s ter wereld.

Het algehele ontwerp van de website komt absoluut overeen met de grote specialisatie van het project. De homepage maakt indruk op elke bezoeker door het beeld op volledig scherm van een luxe concertzaal met de Baldwin-piano tegen deze spectaculaire achtergrond. Er is ook informatie over het bedrijf Baldwin, zijn inzet en geschiedenis van zijn ontwikkeling hier. Een gebruiker heeft de mogelijkheid om de vereiste productcategorie te kiezen – Grand of Upright – om de gedetailleerde informatie over elk pianomodel te kunnen achterhalen, samen met de afbeelding en gedetailleerde beschrijving van de belangrijkste specificaties. Deze door Mobirise aangedreven website ziet er trendy en nichegericht uit.

4. BubbaQue’s BBQ

BubbaQue's BBQ

Maak GRATIS een website

BBQ-fans zullen zeker enthousiast zijn om te bezoeken BubbaQue’s BBQ – een van de beste plaatsen in Florida om de lekkerste barbecuegerechten te proeven. Ze roken de beste stukken rundvlees, varkensvlees en kip en bieden hoogwaardige services om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen. De website trekt de aandacht van gebruikers door het heldere en aantrekkelijke ontwerp, stijlvolle lettertypen en sappige afbeeldingen die absoluut passen bij de specialisatie.

Zodra u op de startpagina terechtkomt, ziet u het pop-up online bestelformulier voor afzonderlijke locaties. Hiermee kunt u direct bestellingen plaatsen zonder naar hetzelfde formulier op de website te zoeken. Dit helpt gebruikers tijd en moeite te besparen om binnen de kortst mogelijke tijd het beste resultaat te behalen. Voor die websitebezoekers die andere plaatsgerelateerde feiten willen ontdekken, is er de mogelijkheid om door verschillende menusecties te bladeren, namelijk Specials, Catering, Bubba Shop, Over ons, Locaties + Contact. Online bestelformulier en knoppen voor sociale netwerken zijn hier ook beschikbaar.

5. 456 FIS

456 FIS

Maak GRATIS een website

456 FIS is de thuisbasis van het 456th Fighter Interceptor Squadron, dat is opgedragen aan al diegenen die de organisatie hebben gediend. Hier kan iedereen die geïnteresseerd is in de organisatie de volledige en zeer gedetailleerde informatie vinden over haar geschiedenis, missie, voormalige en huidige leden, contacten en speciale prestaties.

Om maximaal browse-gemak en gebruiksgemak te garanderen, wordt de website geleverd met een gedetailleerd en goed gestructureerd vervolgkeuzemenu met een uitgebreid scala aan onderwerpen. De pagina Over geeft informatie over de geschiedenis van de organisatie en de belangrijkste stadia van haar ontwikkeling. Er zijn hier ook meerdere historische foto’s. De communitypagina wordt geleverd met de sectie Alumniregistratie, forums en zelfs een geïntegreerde eSTORE. Mediapagina geeft toegang tot de fotocollectie van de organisatie en tot video- en audiobestanden. Deze op Mobirise gebaseerde website ziet er op het eerste gezicht vrij eenvoudig uit, maar er is veel informatie die u hier kunt vinden terwijl u door de secties bladert.

6. Catalina Hotel & strandclub

Catalina Hotel & Beach Club

Maak GRATIS een website

Catalina Hotel & strandclub is een levendig voorbeeld van de hotelwebsite van Mobirise. Dit is de website die interessante, nuttige en up-to-date informatie biedt over het stijlvolle, chique en luxueuze hotel in het hart van Miami Beach.

Iedereen die een vakantie in het Catalina Hotel plant & Beach Club, zal de mogelijkheid om door de website te bladeren zeker op prijs stellen. Het vertelt bijna alles wat u nodig heeft om meer te weten te komen over het hotel zelf, de aangeboden diensten en voorzieningen, toegankelijkheidsfuncties, geplande evenementen en contacten. Er is ook nuttige informatie over geautoriseerde en niet-geautoriseerde reisboekingsbedrijven die rust in het hotel aanbieden. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om rechtstreeks op de website een pakket te boeken om tijd, budget en moeite te besparen. Veel foto’s met hoge resolutie van het hotel zijn beschikbaar in het gedeelte Galerij om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Speciale aandacht moet worden besteed aan het Live Chat-pop-upvenster in de linker benedenhoek van de website. Hier kunt u uw vraag typen om snel feedback te krijgen van het hotelteam.

7. Robin Hood

Robin Hood

Maak GRATIS een website

Robin Hood – Bold Outlaw of Barnsdale en Sherwood zal een echte verrassing zijn voor elke lezer, die dol is op Robin Hood en zijn avonturen. De website is gewijd aan deze legendarische held en bevat meerdere online Robin Hood-bronnen. Deze omvatten originele artikelen, ballades, verhalen, exclusieve interviews, diepgaande recensies, veel middeleeuwse legendes, nieuwste boeken, tv-shows en films die op de een of andere manier gerelateerd zijn aan de held. Bijna alle artikelen zijn geschreven door Allen W. Wright, een onafhankelijke wetenschapper uit Toronto, Canada. Het idee van het maken van websites is ook van Allan.

De website zelf ziet er behoorlijk interessant en visueel aantrekkelijk uit. Het roept de wens op om door de bron te blijven bladeren om meer te weten te komen over Robin Hood en zijn avonturen. Er zijn meerdere kwaliteitsfoto’s beschikbaar in de rijke fotogalerij van het project, het prikbord, de sectie met veelgestelde vragen, links naar externe bronnen en andere gerelateerde informatie op de website. Deze en andere info komt zeker van pas bij iedereen, die geïnteresseerd is in het legendarische verhaal van Robin Hood.

8. Negril Jamaica

Negril Jamaica

Maak GRATIS een website

Negril Jamaica is een online bron gewijd aan een van de meest exclusieve en populairste resorts. Dit is de website, waar u tal van feiten kunt vinden die nodig zijn om de avontuurlijke vakantie van uw dromen te organiseren.

In welk onderwerp u ook geïnteresseerd bent, als het gaat om Negril Jamaica, vindt u de vereiste informatie hier, op de website. Er is het berichtenforum, veel video’s, forums, evenementenkalender, Negril-kaarten en andere nuttige inhoud hier. Terwijl u naar beneden scrolt, komt u verschillende secties tegen met gedetailleerde informatie over de plaatsen om te verblijven in Negril, eten om te eten, dingen om te doen, restaurants om te bezoeken, chauffeurs om te huren en andere feiten die een must-have zijn voor elke toerist die droomt van een perfecte Caribische vakantie. Een van de hoogtepunten van de bron is de Negril-gids op volledig scherm met belangrijke plaatsen om te bezoeken. Google Maps-widget met locatiespecificaties is hier ook beschikbaar. Een mooi voorbeeld van een reissite gelanceerd met Mobirise!

9. Kokoshungsan

Kokoshungsan

Maak GRATIS een website

Kokoshungsan is de online wereldwijde bedrijvengids en de plaats waar u door veel bronnen van meerdere inkomsten kunt bladeren om de bronnen te kiezen die u momenteel nodig heeft. Hier kan elke adverteerder extra inkomsten verdienen, ook wel bekend als KOKOCoin (KKC) door te schrijven, lezen, investeren, delen, leren, lesgeven, verkopen of interactie met iemand op de website.

Voordat u doorgaat met het indienen van uw eigen vermelding, moet u in eerste instantie een van de beschikbare pakketten kiezen – gratis of betaald. Elk van hen wordt geleverd met bepaalde voorwaarden op basis van gebruikersvereisten en bedrijfsdoelstellingen / behoeften. Afgezien van het publiceren van een vermelding, is er de mogelijkheid om punten te verdienen, door banen te bladeren, speciale aanbiedingen te bekijken die beschikbaar zijn in het winkelgedeelte en andere niche-gerelateerde feiten te ontdekken. De website is goed gestructureerd en biedt intuïtieve navigatie om een ​​gebruiker te helpen aan de slag te gaan en te slagen in zijn inspanningen voor bedrijfsontwikkeling.

10. Videos4Music

Videos4Music

Maak GRATIS een website

Videos4Music is een online muziekvideomaker, die een team van echte muziekvideo-professionals omvat met meer dan 15 jaar niche-expertise. Elke gebruiker die voor de speler kiest, krijgt een persoonlijke assistent toegewezen, die helpt bij het maken van een perfecte video voor elk muzieknummer.

Wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je videoproductieproces is om een ​​van de aangeboden muziekvideo-pakketten te kiezen op basis van de duur van het nummer. Vervolgens moet u een link naar het nummer naar het team van de dienst sturen, samen met de boodschap / stemming die u in de video wilt overbrengen. Dit gebeurt in de kortst mogelijke tijd online. Het hele proces van het maken van video’s is binnen 7 dagen voltooid. De website is voor iedereen gemakkelijk en overzichtelijk. Er is een lijst met functies waar de speler door wordt gekenmerkt, de lijst met redenen om de speler te krijgen, getuigenissen van klanten en voorbeelden van video’s die met de service zijn gemaakt. Om contact te maken met het team en de bestelling te plaatsen, is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Dit is gemakkelijk, snel en effectief.

11. Dr. Kasif Anaokulu

Dr. Kasif Anaokulu

Maak GRATIS een website

Dr. Kasif Anaokulu is een kleuterschool, die kinderen van 3-6 jaar accepteert en speciaal onderwijs en opvoedingsprogramma’s aanbiedt die voor het beste resultaat zorgen. De kleuterschool is behoorlijk populair vanwege het scala aan aangeboden diensten en faciliteiten. Om er meer over te weten te komen, is het logisch om door de informatie op de website te bladeren.

Het project, dat in de Turkse taal is gemaakt, houdt absoluut vast aan de nichespecialisatie van de website. Het is helder, aantrekkelijk, vermakelijk en zo kinderachtig. Hierdoor ontstaat een bijzondere sfeer van geluk en jeugd, die zo typisch is voor de plek. Alle informatie waar ouders mogelijk in geïnteresseerd zijn, is beschikbaar in verschillende secties op de website. Het behandelt de meest essentiële aspecten van de kleuterschool, zoals algemene informatie over de plaats, kindervoeding en opvoedingsdoelen, certificaten, educatieve programma’s enz. Er is hier ook een rijke fotogalerij, waar iedereen de plaats kan zien, waar kinderen hun tijd doorbrengen tijd. Bovendien is het mogelijk om getuigenissen te lezen die zijn gepubliceerd door tevreden ouders, zich te abonneren op de accounts van de kleuterschool op sociale netwerken en zelfs het registratieformulier op de website in te vullen..

12. Amalfi Mare

Amalfi Mare

Maak GRATIS een website

Amalfi Mare is een bedrijf dat zich richt op botenverhuur en jachtcharters in de Tyrrheense Zee, met Amalfikust en Capri als belangrijkste bestemmingen. De excursies en rondleidingen worden hier georganiseerd door kapitein Patrizio, die van deze locaties houdt en graag een reiziger helpt de zee, zijn schatten, de geschiedenis van de Amalfikust, zijn inwoners en andere gerelateerde informatie te ontdekken..

De enige blik op de startpagina is voldoende om de wens op te roepen om door de bron te blijven bladeren en te ontdekken wat het bedrijf precies te bieden heeft. Alle vereiste informatie is beschikbaar in de hoofdsecties van het websitemenu. Deze omvatten excursies, charterdiensten, de boten, over ons, contacten, zonsondergangtour, sociale accounts. Het is mogelijk om met slechts een paar klikken een rondvaart of een boot rechtstreeks op de website te boeken. De website staat vol met real-life foto’s van locaties en diensten die het bedrijf aanbiedt die bijdragen aan zijn reputatie. Dit is een kwaliteitssteekproef van het op Mobirise gebaseerde project.

13. Adari

Adari

Maak GRATIS een website

Adari is een muziekproject van Adari en is gemaakt in de Kroatische taal. Adari is het pseudoniem van Daria Tamara Rac, een zangeres, die liedjes schrijft en zingt in het Engels, Pools en Kroatisch. De website is ontworpen in het zwart-wit kleurenschema, met de foto’s van de zangeres tegen de achtergrond.

De fans van de zangeres zullen enthousiast zijn om door de website te bladeren, waar ze nuttige informatie zullen vinden over Adari, haar creatieve carrière en levensvisies. Deze informatie is beschikbaar in de belangrijkste secties van de website, namelijk biografie, discografie, nieuws en contact. Dit is waar iedereen die geïnteresseerd is in de feiten uit Adari’s leven, carrière, creativiteit, nieuws en aankomende evenementen, deze informatie kan tegenkomen. Daarnaast is er de mogelijkheid om naar de liedjes van de auteur te luisteren, haar videoclips te bekijken, zich te abonneren op haar sociale netwerkaccounts op de website. Dit zijn de belangrijkste kenmerken die het project tot een waardig voorbeeld van een door Mobirise aangedreven website-collectie maken.

14. Witsec

Witsec

Maak GRATIS een website

Witsec is een persoonlijke website die eigendom is van en wordt beheerd door Mark, een infrastructuurontwikkelaar, die op basis van dit platform extensies voor Mobirise maakt. Het project levert informatie over de expert zelf en over de websitebouwer die wordt gebruikt als zijn belangrijkste webontwerptool.

De website van één pagina bevat drie secties, namelijk Over mij, Mobirise en Ondersteuning. Het gedeelte Over mij vertelt over de webdesigner, het Mobirise-gedeelte richt zich op de toepassing (de websitebouwer), terwijl het gedeelte Ondersteuning u doorverwijst naar de pagina, waar u antwoorden op uw vragen kunt vinden en uw systeemgerelateerde vragen kunt posten. Hoewel de website niet groot is en een vrij beperkte hoeveelheid informatie bevat, is het nog steeds voldoende om gegevens te achterhalen over de software, de toepassing, speciale functies en installatierichtlijnen. Voor al die gebruikers die in contact willen komen met de ontwikkelaar, is er een aparte sectie, waar u het online formulier kunt invullen en wachten op de feedback. Een van de hoogtepunten van de website is dat deze ook met Mobirise is gemaakt. Dit is het beste bewijs van de geloofwaardigheid en functionaliteit van het systeem.

15. Costa d’Amalfi appartementen

Costa d’Amalfi appartementen

Maak GRATIS een website

Costa d’Amalfi appartementen is de beste informatiebron voor iedereen die op zoek is naar een plek om te verblijven op Amalfi Coach. Dit is de accommodatie die twee appartementen omvat (Casa Amalfi en Casa Ravello) met een terras in het historische centrum van Minori, op ongeveer 200 meter afstand van het strand.

Als u van plan bent heerlijk uit te rusten in de stad Minori, dan is de website de beste bestemming om een ​​vakantiehuis te boeken met alle inbegrepen voorzieningen. Het biedt uitgebreide informatie over zowel appartementen, aangeboden diensten en voorzieningen, speciale aanbiedingen, fotogalerij, excursies, contacten etc. Er zijn veel foto’s van beide appartementen hier die gebruikers helpen het ontwerp, het interieur, de uitrusting en de speciale faciliteiten die ze aanbieden te zien. Dit vereenvoudigt de keuze van de accommodatie. Wat belangrijk is, de website maakt het mogelijk om te vragen naar de beschikbaarheid van de kamer waarin je geïnteresseerd bent door het bijbehorende online formulier in te vullen. Dit is gemakkelijk, snel en handig voor elke gebruiker.

Bottom Line

Mobirise is offline webbouwsoftware, wat het mogelijk maakt om kleine en middelgrote websites te ontwerpen voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Het wordt geleverd met een uitgebreide reeks integreerbare inhoudsmodules, SEO- en mobiele optimalisatieoplossingen, een breed scala aan synchronisatie- en ontwerpaanpassingstools.

Voorbeelden van websites die worden aangedreven door Mobirise zien er behoorlijk professioneel en visueel aantrekkelijk uit. Ze zijn volledig uitgerust om gebruikers hun webdesigndoelstellingen te laten realiseren. Tegelijkertijd lijken sommige van deze projecten op elkaar, wat wordt verklaard door de oriëntatie van het platform op niet-techneuten. De software werkt geweldig voor deze gebruikerscategorie, maar heeft ook veel te bieden aan webdesignprofessionals.

Mobirise gratis downloaden

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map