Voorbeelden van de beste Squarespace-website

Squarespace-voorbeeldwebsites


Squarespace – is een websitebouwer, die het mogelijk maakt om verschillende projecten te creëren, variërend van blogs en portfolio’s tot kleine en middelgrote online winkels. De software is een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke tool voor bekwame webontwikkelaars en voor degenen die geen webdesignvaardigheden hebben. De blog- en eCommerce-functies, responsieve ontwerpen en de overvloed aan aanpassingstools maken het systeem een ​​goede keuze voor de ontwikkeling van uw hedendaagse webontwerpprojecten.

Ik weet zeker dat je veel fantastische dingen hebt gehoord over Squarespace, met name over de ultramoderne welkomstpagina die minstens een paar keer per jaar opnieuw wordt ontworpen, de hoogwaardige, gepolijste ontwerpen en uiterst vriendelijke technische ondersteuning.

Kunt u niet beslissen over de beste Squarespace-niche? Wilt u meer weten over de websites die u ermee kunt starten? Bekijk dan enkele van de beste voorbeelden van websites die zijn ontworpen met Squarespace om te zien wat het platform u te bieden heeft.

1. Glanscyclus

Glanscyclus

Maak GRATIS een website

Glanscyclus is een fietsstudio, die zich inzet om mensen te helpen een gezonde levensstijl te leiden door regelmatige lichaamsbeweging en lichaamstraining. Het heeft geen zin meer over de bedrijfsdoelstellingen te praten – een inleidende video op volledig scherm op de startpagina van de website zegt meer dan duizend woorden.

Er is ook toegang tot de hoofdmenu’s van de website om informatie te vinden over de lessen, instructeurs en het plannen van de studio-aanbiedingen. Voor degenen die niet zeker zijn van de redelijkheid van het lidmaatschap van de studio, is het mogelijk om hier een gratis les te boeken om het uit te proberen.

2. Marvil Fit

Marvil Fit

Maak GRATIS een website

Marvil Fit is een fitnessstudio, die als missie heeft om mensen te helpen af ​​te vallen, hun lichaam vorm te geven, fit te worden en hun levensdoel te bereiken. De website ziet er eenvoudig uit, maar geeft de volledige informatie weer over de studio en de diensten die het biedt. De belangrijkste menusecties – Home, onze lessen, instructeurs, schema – maken het mogelijk om de services die de studio biedt te verkennen om de variant te ontdekken die het beste bij u past.

U kunt hier lessen kopen door u aan te melden voor een account en de voorwaarden van elk programma te verkennen. De FAQ-sectie, toegang tot sociale netwerkaccounts en een blog met informatieve gezondheidsgerelateerde berichten helpen je fit te blijven en gezond te blijven.

3. Paradigma voor pariteit

Paradigma voor pariteit

Maak GRATIS een website

Paradigma voor pariteit is een coalitie van bedrijfsleiders, die zich richt op het genereren van ideeën voor het aanpakken van genderkloofproblemen bij bedrijfsleiders. Het uiteindelijke doel van de beweging is om tegen 2030 volledige gendergelijkheid te bereiken. De website is ontwikkeld om dit idee te stimuleren. Het heeft een strikt trendy ontwerp en biedt gedetailleerde informatie over de belangrijkste aspecten. Het menu omvat verschillende punten – Over, Het probleem, De oplossing, De redactiekamer, Contact opnemen en Blog.

Er zijn ook vervolgkeuzemenu-secties om u te helpen inzicht te krijgen in het probleem en bij te dragen aan de oplossing ervan. Gebruikers die geïnteresseerd zijn in de Paradigm for Parity-beweging, kunnen contact opnemen met hun vertegenwoordigers door het contactformulier in te vullen of door lid te worden van hun accounts in de sociale netwerken.

4. Penny Burns

Penny Burns

Maak GRATIS een website

Penny Burns is een familiebedrijf dat oorspronkelijk is opgericht door Penny Burns. Dit is een webshop met handgemaakte woonaccessoires met unieke patronen en stoffen. De webwinkel presenteert verschillende collecties luxe woonaccessoires, die een eigentijds statement maken in elk interieur. Om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u bladeren door de collecties kussens, stoffen, textiel en andere geschenken.

Elk product wordt geleverd met originele foto’s en gedetailleerde beschrijvingen om de keuze te vereenvoudigen. Wanneer u een bepaald artikel bestelt, kunt u de speciale parameters zoals kleuren, hoeveelheid enz. Selecteren. Neem de tijd om Penny Burns sociale accounts te bezoeken om meer winkelopties te ontdekken.

5. Aimee Betts

Aimee Betts

Maak GRATIS een website

Aimee Betts is een webwinkel van Aimee Betts, de Mixed Media Textile Designer-expert, gespecialiseerd in vlechten en borduren. Het ontwerp en het kleurenpalet van de website zien er op het eerste gezicht vrij eenvoudig uit, maar de informatie die ze overbrengen is voldoende om aan de behoeften van klanten te voldoen. De felle foto’s van producten steken duidelijk af tegen de sneeuwwitte achtergrond en trekken de aandacht van de gebruiker. De sectie Producten geeft toegang tot de belangrijkste productcategorieën om de keuze te vereenvoudigen.

U kunt ook andere website-pagina’s verkennen om de voltooide projecten, informatie over Aimee en haar studio, workshops, recent nieuws enz. Te bekijken. Om een ​​bestelling te plaatsen, zoekt u gewoon de productpagina, bekijkt u de details, foto’s en gaat u verder met het item kopen. Dit is een mooi voorbeeld van een webwinkel gemaakt met Squarespace.

6. Sandford PR

Sandford PR

Maak GRATIS een website

Sandford PR is het in Londen gevestigde geïntegreerde bureau voor sociale media en PR, gespecialiseerd in architectuur, design, luxe, interieur en lifestyle. Ze helpen bedrijven hun productiviteit te verhogen door creatieve campagnes te lanceren en communicatiebenaderingen te ontwikkelen. Door naar de startpagina van de website te gaan, vindt u informatie over het bureau, hun PR en sociale diensten, de portefeuilles van klanten en sociale media-accounts.

De website is gemakkelijk te navigeren omdat gebruikers toegang hebben tot de vereiste informatie in het menu van de website of rechtstreeks op de startpagina. Heldere beelden van de belangrijkste secties staan ​​levendig tegen de sneeuwwitte achtergrond om de aandacht van de gebruiker te trekken en hen aan te moedigen tot productieve samenwerking.

7. Twintigduizend Hertz

Twintigduizend Hertz

Maak GRATIS een website

Twintigduizend Hertz trekt de aandacht van de gebruiker vanaf het eerste moment dat u het bezoekt. De startpagina heeft een cartoonachtige illustratie op groot scherm, ontworpen in felle kleuren en dringt aan op de wens om door de pagina te blijven scrollen. De website is gemaakt en wordt nu beheerd door Dallas Taylor, een uitvoerende geluidsproducent die gespecialiseerd is in de productie van high-end projecten zoals blockbuster-videogametrailers, promocampagnes, bekroonde films enz..

Je kunt luisteren naar de afleveringen die Dallas heeft gemaakt en hun beschrijvingen lezen. Fans van het project kunnen het winkelgedeelte bezoeken om daar merkartikelen te kopen. Het is ook mogelijk om hier donaties te doen om de verdere ontwikkeling van het project te ondersteunen, u te abonneren op de nieuwsbrief en samen te werken met sponsors om bij te dragen aan de projectverbetering. Een mooi voorbeeld van een persoonlijke op Squarespace gebaseerde website!

8. Meptik

Meptik

Maak GRATIS een website

Meptik verdient zeker speciale aandacht. Bezoek het gewoon om het gevoel van opwinding en verrassing te krijgen, gecreëerd door de geweldige achtergrond van de videowebsite! Nu je het hebt gezien, heb je geen andere keuze dan door te blijven bladeren op de website om erachter te komen waar het over gaat. Meptik is een in Atlanta gevestigd creatief bureau, dat zijn missie ziet in de ontwikkeling van visueel indrukwekkende projecten met een sterke nadruk op het creëren van inhoud, interactieve installaties, projectiemapping enz..

Het bedrijfsportfolio is net zo indrukwekkend als het hele website-ontwerp. Blader door de secties werk en services om een ​​idee te krijgen van wat ze doen. Interesse in verdere samenwerking? Ga dan naar de contactpagina om de fysieke locatie van de studio te achterhalen, meld je aan voor de nieuwsbrief of laat een bericht achter aan de vertegenwoordigers van het bedrijf. Dit is een van de meest indrukwekkende voorbeelden van Squarespace-websites!

9. Nieuw Eco-landschapsontwerp & Bouwen

Nieuw ecologisch landschap ontwerpen en bouwen

Maak GRATIS een website

Voor alle gebruikers die geïnteresseerd zijn in landschapsontwerp en creatieve ideeën, Nieuw Eco-landschapsontwerp & Bouwen zal een leuke plek zijn om te bezoeken. Dit is de website van de New Eco studio, die zich bezighoudt met het ontwerpen en onderhouden van landschappen in New York en de omliggende locaties. De website ziet er ook creatief en uniek uit. Met zijn full-size beeldschuif, rijke en gedetailleerde projectgalerij en dienstenbeschrijving verdient het de aandacht van gebruikers die op zoek zijn naar creatieve en milieuvriendelijke landschapsontwerpideeën.

Heldere en verzadigde projectfoto’s vallen verbluffend op tegen de witte achtergrond en benadrukken de belangrijkste interessesfeer van het bedrijf. De website verdient zeker de aandacht van de gebruiker, aangezien het een van de meest aantrekkelijke voorbeelden is van projecten die met Squarespace zijn ontwikkeld.

10. Squarespace

Squarespace

Maak GRATIS een website

Ja, je hebt het goed gehoord – Squarespace. Hun voorste website, Squarespace, is een gewone website die is gebouwd met hun eigen bouwer. Het wordt gehost op dezelfde servers waarop de websites van hun klanten worden gehost. Een slim voorbeeld van een dodelijke marketingstrategie die geloofwaardig is voor klanten. En ik weet zeker dat het werkt. Petje af voor het team.

11. Turner Entertainment International

Turner Entertainment International

Maak GRATIS een website

Turner International is een bedrijf dat de videoversies van de meest populaire Turner-merken beheert, namelijk TNT, CNN, Boomerang, Cartoon Network, TCM Turner Classic Movies en verschillende locatiespecifieke bedrijven en netwerken in Europa, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific. Het heeft ook samenwerkingsverbanden met Warner Bros. en HBO. Hun website komt volledig overeen met de belangrijkste zakelijke focus van het bedrijf en het is zeker interessant om naar elke filmfan te bladeren.

De website trekt vanaf het eerste gezicht de aandacht van de gebruiker, aangezien de homepage grote foto’s bevat van populaire tv-series posters / acteurs. Er is ook nauwkeurige maar informatieve en gedetailleerde informatie over het bedrijf en zijn status. Terwijl je naar beneden scrolt, kom je video’s tegen van shows en trailers die het bedrijf beheert. Dit geeft het project een onderhoudende en interactieve focus, wat aanmoedigt om verder te browsen. Meer video’s en zakelijk nieuws zijn beschikbaar in de overeenkomstige website-secties – Shows & Zowel trailers als nieuws.

Ontwerp en structuur van de website zijn logisch en beknopt. Alle elementen zijn hier op hun plaats en er is snelle toegang tot de hoofdpagina’s van de website. Zwart-witte kleuren domineren het kleurenpalet van de website, wat het een aantrekkelijke, geloofwaardige en professionele uitstraling geeft.

12. BEDRADEN door Design Landing Page

BEDRADEN door Design Landing Page

Maak GRATIS een website

Als het gaat om bestemmingspagina’s, is Squarespace een briljante oplossing. De nieuwe versie van het platform (Squarespace 7) heeft naast thema’s een bibliotheek met omslagpagina’s die speciaal zijn ontworpen voor het maken van promopagina’s of andere projecten van één pagina. Een perfect voorbeeld van deze woorden is deze bestemmingspagina. WIRED heeft Squarespace gebruikt om een ​​indrukwekkende bestemmingspagina te maken met een registratieformulier voor hun laatste BEDRAAD door Design project – een live magazine dat enkele van ‘s werelds meest creatieve geesten samenbracht. Als u naar deze site kijkt, kunt u veel informatie overbrengen via afbeeldingen en minimale kopieën, zonder uw bezoekers te overweldigen met veel tekstinhoud.

13. Tufts Center for the Study of Drug Development

Tufts Center for the Study of Drug Development

Maak GRATIS een website

De naam van de organisatie – Tufts Center for the Study of Drug Development – spreekt voor zich. Dit is een onafhankelijk academisch onderzoekscentrum zonder winstoogmerk dat functioneert op basis van de Tufts University School of Medicine in Boston, MA. De organisatie ziet haar missie in het leveren van de datagestuurde analyse om medicijnfabrikanten en beleidsmakers te helpen de efficiëntie van hun onderzoek en ontwikkeling te vergroten. De website van het centrum ziet er vertrouwd, indrukwekkend en conform het hoofddoel van de organisatie uit.

Wanneer u op de startpagina komt, krijgt u expliciete informatie over het centrum, zijn geschiedenis, doelen en algemene feiten. Er zijn ook recente Twitter-berichten over het centrum en zijn werk, evenals contacten en sociale netwerkknoppen in de voettekst voor snel contact met de vertegenwoordigers van de organisatie.

De website heeft verschillende pagina’s met volledige informatie over zijn missie, taken, voltooide werkzaamheden en andere belangrijke problemen. Het vervolgkeuzemenu is vrij uitgebreid en bevat secties zoals Over, Cursussen & Training, publicaties, onderzoek, CSDD-nieuws en zelfs een webwinkel, waar u kunt winkelen voor centrumgerelateerde items. Al met al is dit een geweldig voorbeeld van een professionele website die is gelanceerd met Squarespace.

14. Laicale

Lacale

Maak GRATIS een website

Laicale is niet zomaar een webwinkel, maar een goed geplande webaanwezigheid van een kapsalon. Via deze website kunt u een afspraak maken en ook natuurlijke, diervriendelijke haarverzorgingsproducten aanschaffen. De website ziet er geweldig uit en is zelfs een beetje Squarespace-achtig qua lay-out, lettertypen en kleurenpalet. Van dit Squarespace-voorbeeld kun je leren hoe je van een rigoureus ontworpen website een bijna perfect voorbeeld kunt maken van een mode-e-store.

15. Welkom bij Winona

Welkom bij Winona

Maak GRATIS een website

Welkom bij Winona is het online project dat vertelt over het gelijknamige fotoboek, geregisseerd door een populaire Hollywoodster Winona Ryder. Het boek beschrijft het levensverhaal van de actrice en bevat veel foto’s van haar geboortestad, ook wel Winona genoemd. Wat interessant is, elk exemplaar van het boek is persoonlijk ondertekend door Winona Ryder, terwijl al het verkregen budget tijdens de verkoop rechtstreeks naar het American Indian College Fund gaat.

Wanneer je op de startpagina terechtkomt, zie je de video-achtergrond op volledig scherm met een van de scènes uit de film met Winona Ryder. Dat is een van de hoogtepunten van de website, die ongetwijfeld de aandacht van gebruikers trekt. Wanneer u op de startpagina verblijft, kunt u een van de twee mogelijke stappen kiezen – ofwel om de films met de actrice te bekijken of naar de website-pagina’s te gaan met gedetailleerde informatie over het boek, de actrice en de plaats waar ze opgroeide. De website is rijk aan heldere echte foto’s van de locatie en dit is een andere functie die gebruikers leuk vinden aan het project.

Voor al die gebruikers, die het boek willen kopen, geeft de website toegang tot de “Koop het Boek” -pagina, waar ze het kunnen bestellen. Deze e-commercefunctie draagt ​​bij aan de prestaties en functionaliteit van de website.

16. Ze doet hem

Ze doet hem

Maak GRATIS een website

Ze doet hem is een modegericht project dat wordt geleid en beheerd door Allison Graham – de in Jamaica geboren lesbische vrouw, die haar eigen visie heeft op herenkleding en leven. Net als de website-eigenaar ziet het project er uniek en enigszins ongebruikelijk uit. Het is ontworpen in het lichtgrijze en witte kleurenpalet, waardoor het een soepel en rustig ontwerp heeft. Er zijn hier ook veel heldere afbeeldingen, die levendig tegen de witte achtergrond staan ​​en de aandacht van gebruikers trekken naar de berichten die Allison op de website publiceert.

Om inzicht te krijgen in het project en het verhaal dat de eigenaar vertelt, hebben gebruikers de mogelijkheid om door de webpagina’s te bladeren. Deze omvatten Home, Fashion, Travel, Projects en Contact. Hier kunnen ze meer te weten komen over de mode-ideeën van Allison en het project dat ze leidt. Voor degenen die een aantal van de merkkleding die ze ontwerpt willen kopen, is er toegang tot de aparte “The Man of Her Dreams” winkelpagina. Dat is waar iedereen de bestelling kan plaatsen en merkkleding van Allison kan krijgen. Dergelijke functionaliteit maakt het project een mooie mix van een standaardwebsite met een webwinkel erop aangesloten – een geweldig idee van Squarespace-ontwikkelaars!

17. Alissa Bell

Alissa Bell

Maak GRATIS een website

Alissa Bell is een moderne kantoorbenodigdhedenstudio op maat, geopend en gerund door Alissa Bell. De studio zet zich in om hedendaagse papierproducten van hoge kwaliteit te leveren, die een ongebruikelijke stijl hebben, een uniek ontwerp hebben en luxe in alle dagelijkse en speciale levensmomenten brengen. Alle door de studio ontworpen producten zien er uitstekend en uniek uit, net als de website!

Wanneer u naar de website gaat, komt u op de startpagina en biedt twee opties: u kunt toegang krijgen tot verdere websitepagina’s of winkelen in de collectie die de studio te koop aanbiedt. Beide opties zijn handig en handig en beide zijn voor iedereen binnen handbereik. Tijdens het verkennen van de website kunt u algemene informatie over de studio vinden, het lookbook bekijken, het dagboek van de auteur lezen en tot slot de bestelling plaatsen met slechts een paar klikken. Als u problemen of vragen heeft, kunt u contact opnemen met de eigenaar of studiomanagers via het gedeelte Contacten of door de veelgestelde vragen bladeren om de antwoorden daar te vinden. Alle opties zijn hier voorhanden, wat handig is voor elke gebruiker.

Het ontwerp van de website is licht en zacht. Witte, lichtgrijze en roze kleuren hebben de overhand in de meeste website-elementen. Dit geeft het project een aantrekkelijk, teder en zelfs enigszins romantisch gevoel.

18. Jules Davies

Jules Davies

Maak GRATIS een website

Jules Davies is een professioneel online portfolio, dat spreekt voor zich. Je zult hier niet veel tekst of berichten vinden – alleen foto’s, waarvan er tientallen op alle pagina’s worden gepresenteerd. Het portfolio is van Jules Davies – een fotograaf die elke klant veel te bieden heeft.

De website is structureel eenvoudig en intuïtief. Er zijn hier verschillende pagina’s met een reeks foto’s onderverdeeld in thematische categorieën, waaronder Lifestyle + Outdoor, Editorial en Fashion. Elke foto die hier beschikbaar is, wordt geleverd met een handige voorbeeldoptie waarmee u deze in detail kunt bekijken.

Een van de onderscheidende kenmerken van de website is het feit dat alle foto’s (die helder en duidelijk zijn) worden gepubliceerd tegen de sneeuwwitte achtergrond. Dit richt de aandacht van de gebruiker op afbeeldingen zonder af te leiden naar andere niet-belangrijke elementen. Klaar om in contact te komen met de fotograaf? Ga dan door naar de contactpagina, waar u uw vragen kunt achterlaten door het online formulier in te dienen of persoonlijk contact op te nemen met Jules door de e-mail te sturen. Zoals u ziet, heeft een professioneel portfolio geen lange beschrijvingen of veel posts nodig – kwaliteitsfoto’s spreken altijd meer dan duizend woorden!

19. Joshua Kissi

Joshua Kissi

Maak GRATIS een website

Joshua Kissi is een Ghanees-Amerikaanse professionele ondernemer, die nu woont en werkt in New York. Hij richt zich op creatieve regie-, fotografie- en verhalenprojecten gerealiseerd door de combinatie van technologie en kunst.

De website is een levendige en hoogwaardige presentatie van de creativiteit en het talent van Joshua. Er zijn hier slechts drie pagina’s, maar dit is voldoende om de belangrijkste informatie over de ondernemer te vertellen. Als je door de bedrijfspagina bladert, kom je meer te weten over de straatetiquette – het creatieve bureau dat werd opgericht en gerund door Joshua Kissi en zijn partner. Het portfolio geeft inzicht in het fotografietalent van Joshua. Hier kunt u meerdere door hem gemaakte foto’s bekijken, die beschikbaar zijn in vier secties, namelijk Commercieel, Redactioneel, Persoonlijk en Beweging.

Ten slotte biedt de sectie Connect de mogelijkheid om contact op te nemen met Joshua om samenwerkingsmogelijkheden of andere problemen met hem te bespreken. Dat is een kwaliteitsvol Squarespace-gebaseerd portfolio-voorbeeld, dat zeker de aandacht van de gebruiker waard is.

20. Katana Kitten

Katana Kitten

Maak GRATIS een website

Een ander voorbeeld van een professioneel project dat is gestart met Squarespace is Katana Kitten. Dit is de website van de in New York gevestigde cocktailbar, die is opgenomen in de lijst met 50 beste bars ter wereld.

De bar heeft de Japanse motieven die tot uiting komen in het ontwerp, traditionele gerechten en dranken die daar worden geserveerd en andere elementen. Dezelfde Japans geïnspireerde neiging is terug te vinden in haar website. Zwarte, witte en rode kleuren domineren hier het ontwerp, dat ook typisch is voor de Japanse cultuur. De website bevat ook speciale lettertypen, stijlen en ontwerpelementen die de unieke sfeer van dit land creëren.

Speciale aandacht moet worden besteed aan het menu dat de bar biedt. Het is direct op de homepage beschikbaar om altijd binnen handbereik te zijn voor de klanten. Alle gerechten worden geleverd met de ingrediëntenlijst en er is ook een fotobibliotheek met de meest populaire menu-items. De foto’s vallen op door de felle kleuren die de aandacht van gebruikers trekken. Voor al diegenen die geïnteresseerd zijn in het persoonlijk testen van de gerechten, biedt de website gedetailleerde contactgegevens samen met de geïntegreerde Google Maps-widget die het zoeken naar de locatie vereenvoudigt. De website is een van de beste Squarespace-voorbeelden die beschikbaar zijn in de collectie!

Bottom Line

Squarespace is een vooraanstaande naam in de hedendaagse niche voor webbouw. Dit is een eenvoudig te gebruiken en toch functionele websitebouwer, die tal van ontwerp- en promotietools, e-commerce en marketingfuncties biedt (zie ook Voorbeelden van Squarespace-winkels). Het kan worden gebruikt om verschillende soorten websites te ontwikkelen, variërend van eenvoudige bestemmingspagina’s en persoonlijke websites en tot webwinkels en complexe portefeuilles.

De voorbeelden van websites die met de websitebouwer zijn ontwikkeld, zijn het beste bewijs hiervan. Ze hebben degelijke en indrukwekkende ontwerpen, met heldere afbeeldingen van hoge kwaliteit, functionele en gemakkelijk te navigeren websitestructuur, duidelijke lay-outs en intuïtieve interfaces. U hoeft geen codeerexpert te zijn om zelf websites te kunnen lanceren. Met Squarespace ga je daar probleemloos mee om. Meld u gewoon aan voor de websitebouwer en zorg dat u er zeker van bent.

Maak GRATIS een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map