Voorbeelden van de beste Wix-website

Wix-voorbeeldwebsites


Wix is wereldwijd populair geworden als de beste alles-in-één websitebouwer met een uitgebreide set hoogwaardige tools en opties. Het platform maakt het mogelijk om verschillende soorten projecten te creëren, gebruikmakend van de kracht van de geïntegreerde functies. Drag-and-drop-editor, honderden verbluffende aanpasbare en gratis sjablonen, tonnen krachtige apps, mobiele editor, veilige hosting, geavanceerde Wix ADI-tool – dit is een onvolledige set hoogtepunten die de websitebouwer op voorraad heeft!.

Gebruikers die onzeker zijn over het kiezen van Wix om hun sites te maken, zijn vaak geïnteresseerd in het zien van enkele echte sites die met deze sitebouwer zijn ontworpen voordat ze hun beslissingen nemen, dus vandaag bekijken we verschillende Wix-aangedreven websites – van portfolio’s tot bedrijven, gemeenschappen en winkels.

1. Chase Dekker Wild-Life Images

Chase Dekker Wild-Life Images

Maak GRATIS een website

Chase Dekker is een project van Chase Dekker, die zichzelf een ‘natuur- en natuurbeschermer’-fotograaf noemt. Chase is een echte natuurliefhebber, die zijn best doet om de schoonheid van de omringende wereld te onthullen in zijn foto’s. Bekijk de beste werken van de fotograaf op de interactieve homepage-diavoorstelling om te begrijpen dat hij een echte roeping heeft voor zijn beroep.

Wanneer je door de website bladert, kun je de galerij met de beste werken van de auteur bekijken, je aanmelden voor zijn workshops, nieuwe releases bekijken, winkelen voor de meest indrukwekkende digitale downloads, aangepaste prints, posters en zelfs een kalender met zijn beste natuurfoto’s! Het is ook mogelijk om de Instagram-feed van Chase te bekijken. Op de hoogte blijven van de laatste evenementen en updates? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alles wat Chase Dekker wil dat zijn fans weten!

2. Mario Moreno Fotografie

Mario Moreno Fotografie

Maak GRATIS een website

Mario Moreno Fotografie is een ongelooflijk mooie en opvallende bron gemaakt met Wix. Het is van Mario Moreno – een fotograaf, die bekwaam is in verschillende fotografische genres en de wereld rond kan reizen om de bestellingen te voltooien.

De professionaliteit en het talent van de fotograaf komen levendig tot uiting in zijn heldere en levendige foto’s die worden weergegeven in de schermvullende schuifregelaar op de startpagina. Dit is ook de plek waar u de contacten van de fotograaf, zijn sociale netwerkaccounts en online formulier kunt vinden om contact met hem op te nemen. Het menu is verborgen in de rechterbovenhoek van de website en geeft toegang tot Mario’s verzameling werken, getuigenissen van klanten, de sectie Koop prints en info over workshops. Dit is een behoorlijk en informatief voorbeeld van een door Wix aangedreven website!

3. Liran Vardiel

Voorbeelden van de beste Wix-website

Maak GRATIS een website

Liran Vardiel is een portfolio van Liran Vardiel, een getalenteerde kunstenaar, die prachtige schilderijen maakt over verschillende onderwerpen. De verbazingwekkende kunstwerken van de auteur worden gepresenteerd in de diavoorstelling op de startpagina om de aandacht van de gebruiker te trekken vanaf het eerste gezicht.

Er zijn ook persoonlijke foto’s van de kunstenaar van zijn tentoonstellingen en video’s van het creatieve proces. U kunt zich abonneren op de Instagram-feed van Liran om op de hoogte te zijn van zijn updates en aankomende kunstshows. De foto’s worden gepresenteerd tegen de zwart-wit achtergrondafbeelding van de fotograaf om een ​​uniforme indruk te creëren. Het is mogelijk om u te abonneren op de nieuwsbrief van de website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evenementen zonder dat u de website steeds opnieuw hoeft te bezoeken.

4. Dagen tot geluk

Dagen tot geluk

Maak GRATIS een website

Dagen tot geluk verscheen als resultaat van Migratie van WordPress naar Wix. Dit is een hulpmiddel van een toonaangevend systeem voor werknemersbetrokkenheid, dat zijn missie ziet in het bieden van tools en zelfontdekkingsactiviteiten die met name de betrokkenheid van werknemers kunnen verhogen, wat op de lange termijn nauw verbonden is met de productiviteit van het bedrijf. De grondlegger van het systeem, Corey Davis, is van mening dat elk gerenommeerd bedrijf moet zorgen voor de oprichting van gelukkige en betrokken medewerkers van wereldklasse die hard zouden werken voor de welvaart van hun bedrijven.

De allereerste blik op de website zorgt voor een inspirerend en zelfs een beetje magisch gevoel. Geanimeerde achtergrond op volledig scherm, felle kleuren, grote lettertypen kunnen niet anders dan de aandacht van de gebruiker trekken en aanmoedigen voor verder browsen op de website. Het hele project roept positieve emoties en opgewektheid op. De website is niet alleen informatief, maar wordt ook geleverd met meerdere uitspraken, citaten, citaten, afbeeldingen met hoge resolutie en veel statistieken die het belang benadrukken van het creëren van een gelukkige en positieve omgeving voor werknemers van het bedrijf! Dat is echt een waardig voorbeeld van een op Wix gebaseerde website!

5. Ze bouwt merken

Ze bouwt merken

Maak GRATIS een website

SheBuildsBrands.com is een goed georganiseerd persoonlijk project dat bol staat van social proof en klantgerichte content. Er zijn links naar YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter en zelfs SoundCloud! Kubi Springer, de eigenaar van de website heeft een indrukwekkende lijst met merken in haar cv, waaronder Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week en MOBO Awards, onder andere.

Er valt veel te ontdekken op She Builds Brands ‘- de auteur biedt veel gedetailleerde informatie over wat haar team doet. Er is een regelmatig bijgewerkte blog, een aanmeldingsformulier voor een nieuwsbrief, veel video’s en zelfs een winkel. Via de website kunnen bezoekers audio-mp3’s, boeken en video-dvd’s kopen die hen zullen helpen hun merk op te bouwen.

De website is mooi vormgegeven, maar wat ons echt opvalt is de focus op de klant en waardevolle content. Proficiat aan Kubi met een aantrekkelijke, effectieve website!

6. Gruvi-sappen

Gruvi-sappen

Maak GRATIS een website

Gruvi-sappen creëert een werkelijk unieke sfeer. Witruimte is hier het sleutelwoord. De productpositionering zorgt voor een overzichtelijke layout van de homepage. Wat hier vooral interessant is, is dat het productdisplay op een natuurlijke, niet-opdringerige manier wordt weergegeven.

De website laat ons zien dat slim gebruik van witruimte een lezer van het ene element naar het andere leidt. Het legt ook de nadruk op het inhoudsgebied. Het eerste scherm geeft ons duidelijk wat we hier kunnen vinden.

7. French Knot Studios

French Knot Studios

Maak GRATIS een website

French Knot Studios is een mooi voorbeeld van hoe een goed gestructureerde en functionele bron eruit zou moeten zien. Het project maakt deel uit van de studio voor evenementenplanning en fotostyling in Savannah, Georgia.

Vanaf de eerste blik op de website maakt het indruk op gebruikers met zijn ontwerp. De site is gemaakt in een rustgevende, inspirerende en vrolijke sfeer en dit is wat de aandacht van gebruikers trekt en hen aanmoedigt om de bron te blijven verkennen. Slim gebruik van schuifregelaars en portfolio-afbeeldingen die zich onderscheiden van de massa vanwege hun hoge kwaliteit, geeft het ontwerp van de site een romantische en ontroerende look.

Afgezien van het uitstekende ontwerp, beschikt de site ook over functionaliteit, die tot uiting komt in de beschikbaarheid van socialemediaknoppen, online contactformulieren en gedetailleerde informatie die altijd bij de hand is.

8. J Media Global

Voorbeelden van de beste Wix-website

Maak GRATIS een website

J Media Global is het bekende marketing- en reclamebedrijf dat de joodse markt bedient en zich richt op het leveren van state-of-the-art advertentiegerelateerde diensten, samen met hoogwaardige technische oplossingen. Het project ziet er op het eerste gezicht vrij eenvoudig maar voortreffelijk uit. U zult hier geen geavanceerde elementen of benaderingen voor webdesign vinden en dit maakt de website handig en gemakkelijk te doorbladeren.

Het allereerste dat de aandacht van de gebruiker trekt bij het openen van de website, is de video-achtergrond van de blauwe bewolkte hemel. Het geeft het project een boeiende uitstraling en moedigt gebruikers aan om verder te bladeren. De website geeft een prettige, rustgevende en een beetje ontspannende indruk en helpt af te leiden van de dagelijkse beslommeringen.

De website is logisch gestructureerd, met alle elementen en secties op hun plaats. Alle belangrijke informatie is beschikbaar in de volgende secties: Over, Klanten, Mediakits (beschikbaar in twee talen – Engels en Joods) en Contact. Deze laatste biedt de belangrijkste contactgegevens samen met de Google Maps-app waarmee gebruikers hun fysieke locatie moeiteloos kunnen vinden. Een handig ingebouwd contactformulier draagt ​​op zijn beurt bij aan een effectievere en gemakkelijkere interactie met klanten. Al met al is J Media Global een waardig voorbeeld van de op Wix gebaseerde website!

9. Niagara On The Lake

Niagara On The Lake

Maak GRATIS een website

Niagara On The Lake trekt de aandacht van de gebruiker vanaf de eerste seconden dat u hem bezoekt – zo helder, onderhoudend en vrolijk is zijn ontwerp! Dit is de site van de Niagara-on-the-Lake-gemeenschap die zich richt op het stimuleren van de ontwikkeling van het toerisme in de locatie. De projectontwerpers beweren dat “Niagara on the Lake een unieke en zeer speciale invloed op mensen heeft” en dat voelde vanaf het begin.

De website bevat veel informatie die uitputtende feiten bevat over alle levenssferen waar toeristen in geïnteresseerd kunnen zijn. Deze informatie is beschikbaar in de volgende secties: Over, Dineren, Verblijf, Shaw Festival, Attracties, Wijnkelders, Parken Canada, Ervaringen, Evenementen , Cultuur, winkelen, tijdschrift en zelfs live cam. Alle informatie wordt op een appaligne en natuurlijke manier gepresenteerd, terwijl de website zelf rijk is aan heldere, sappige afbeeldingen, diavoorstellingen, fotogalerijen en media-elementen die gewoon verder browsen op de website kunnen aanmoedigen..

Om de impact op potentiële toeristen sterker te maken, hebben de ontwikkelaars van de website indrukwekkende video’s over de locatie en de speciale voordelen ervan geïntegreerd. Er is ook toegang tot sociale mediaknoppen die u omleiden naar de accounts van de plaats in de sociale netwerken, waar u de updates kunt volgen. Een echt hoogtepunt van het project is de beschikbaarheid van live cams, waardoor je de locatie in realtime kunt bekijken – dat is absoluut een boeiende ervaring!

10. Bezuinigingen en kneuzingen Barbershop

Bezuinigingen en kneuzingen Barbershop

Maak GRATIS een website

Met zijn echt mannelijk stijlontwerp, Bezuinigingen en kneuzingen Barbershop blijkt een perfect voorbeeld van een kapperszaak te zijn. Met de Wild West-motieven, een sterke pakkende naam en een contrasterend zwart-wit kleurenschema, trekt de website vanaf het eerste gezicht de aandacht van gebruikers.

Het is niet nodig om op de website te bladeren op zoek naar de vereiste informatie hier, maar deze optie is ook beschikbaar op de website. De Info over ons, de Contacten met een handige Google Map-app en zelfs de YouTube-video dragen bij aan het waarnemingsgemak en bieden maximale informatie over de kapperszaak waar een gebruiker mogelijk in geïnteresseerd is.

Wat belangrijk is, de lijst met services en hun kosten staan ​​ook op de startpagina. Dit is een doorslaggevende factor voor veel klanten die kiezen tussen verschillende kapperszaken. De online boekingsoptie en het vervolgkeuzemenu waarmee u de gewenste kapper kunt kiezen, zijn ook beschikbaar op de website om klanten zeker te stellen dat ze op tijd de vereiste diensten zullen krijgen.

11. Werk voor een Credit Union

Werk voor een Credit Union

Maak GRATIS een website

Naast hi-res beelden en een moderne ‘card style’ layout, de Werk voor een Credit Union slaagt in een van de belangrijkste dingen in hun branche: vertrouwen scheppen. Laten we eens kijken naar drie kenmerken die bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen:

 • Ontwerp van hoge kwaliteit. We zijn allemaal visueel van aard, dus het eerste dat ons opvalt, zijn beelden en de algehele look en feel van een website. Work for a Credit Union heeft een moderne uitstraling met spookknoppen, veel witruimte en foto’s van hoge kwaliteit.
 • Veel informatie. Het is een kunst om veel informatie op een georganiseerde en gemakkelijk te navigeren manier te presenteren, en deze website slaagt daarin. Er is een uitgebreide pagina Over ons, veel informatie over kredietverenigingen en wat nog belangrijker is: contactgegevens. Er is een Google Maps-insluiting met het fysieke adres van het bedrijf, telefoonnummer en een feedbackformulier.
 • Bijgewerkte informatie. Dit is een van de meest voorkomende dingen die site-eigenaren over het hoofd zien. Vanaf de copyrightdatum van uw website in de voettekst tot uw blog, moet uw website er bijgewerkt uitzien. De eigenaren van de website Work for a Credit Union kennen deze regel en werken hun blog regelmatig bij.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Maak GRATIS een website

Karoline O. F. Pettersen is een visueel gecentreerd project met een eenvoudig, schoon en inspirerend ontwerp. Karoline gebruikt een achtergrondafbeelding op volledig scherm met hoge resolutie die de kijkers onmiddellijk boeit. De algehele minimale stijl helpt de aandacht te vestigen op de foto’s van de auteur die de site promoot.

Maar wees voorzichtig: HD-foto’s en -video’s, ingesloten op uw website, kunnen het laden van de website vertragen. Niet elke gebruiker kan lang wachten. En nog een opmerking – de menu-lettertypen moeten vetter of contrastrijker zijn – wanneer de eerste afbeelding erop scrollt, is het bijna onmogelijk om het menu goed te lezen.

13. Flex R&D

Flex R&D

Maak GRATIS een website

Flex R&D kan potentiële klanten uitstekend vertellen wat ze anders doen dan anderen en hoe dat hun klanten ten goede zou komen. Op de hele website tonen ze voorbeelden van hun werk om hun beweringen te ondersteunen. Wat is er geweldig aan Flex R&D’s site is dat ze erin slagen bezoekers van veel informatie te voorzien terwijl ze toch een goed georganiseerde, gebruiksvriendelijke website onderhouden. Ze doen het door optimaal gebruik te maken van de functies die voor hen beschikbaar zijn via de Wix HTML5 sitebuilder. Sommige hiervan omvatten een blog, een schuifregelaar op de startpagina, video-insluitingen en meer.

Nog een probleem met het menu van deze website: het submenu omvat de hoofdtekst wanneer geopend. En de blog moet vaker maar niet één keer per jaar worden bijgewerkt.

14. De Nations School erven

De Nations School erven

Maak GRATIS een website

Het erven van de naties is een christelijke school met religieuze oriëntatie die diepgaande kennis van de Bijbel biedt onder haar volgelingen. Het leert de belangrijkste principes van religie, theologie en de gebeurtenissen en activiteiten van die Nations School worden gepresenteerd met enkele tientallen geweldige afbeeldingen en video’s op de INS Experience-pagina van hun website.

Het is een voorbeeld van klassiek website bouwen – met homepage, contacten en wat informatie tussen die twee pagina’s. Een perfecte beslissing van organisatie – alles is duidelijk.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Maak GRATIS een website

Monica Pack Pilates is eigendom van Monica Pack – een professionele en gecertificeerde trainer, die gespecialiseerd is in freestyle pilates. Ze is de auteur en de ontwikkelaar van de Nova Method-benadering die alternatieve en traditionele Pilates-stijlen combineert met de kennis van biomechanica, menselijke anatomie, revalidatie-basics enz..

De algehele stijl van de website komt volledig overeen met het gebied van Monica’s specialisatie. Er is veel informatie over de trainer en pilates in het algemeen. Een speciale aanbieding voor nieuwkomers in de kop van de startpagina voegt populariteit toe aan het project en stimuleert de aantrekkingskracht van klanten. Terwijl u naar beneden scrolt, kunt u online een les boeken, meer te weten komen over de diensten die Monica aanbiedt en echte afbeeldingen bekijken die haar werkaanpak demonstreren. Daarnaast bevat de website meerdere pagina’s die gericht zijn op een bepaald onderwerp. Deze omvatten Thuis, Over mij, Over Pilates, Lessen, Tarieven en Contact. De website zelf is helder en maakt vanaf het eerste moment dat u hem bezoekt een positieve indruk!

16. Corso’s koekjes

Corso’s koekjes

Maak GRATIS een website

Corso’s koekjes biedt de lekkerste en Amerika’s favoriete versierde koekjes die niet alleen lekker, maar ook aantrekkelijk, licht en veilig zijn voor kinderen en volwassenen. Ze worden persoonlijk gebakken en gedecoreerd door Tina Corso, de auteur van het idee en de eigenaar van het bedrijf. Iedereen die de website bezoekt, is echt geboeid door het assortiment koekjes en de algehele sfeer van het kookproces. Het kan gewoon niemand onverschillig laten en dringt aan op de onmiddellijke wens om een ​​bestelling te plaatsen.

De website biedt alle benodigde informatie over het bedrijf en de kok. Terwijl u door de bron bladert, komt u het verhaal van de bakkerijstichting tegen, het assortiment te koop aangeboden cookies en contactgegevens. Wat belangrijk en handig is voor klanten, de producten zijn onderverdeeld in categorieën om het zoekgemak te vereenvoudigen. Elke cookie wordt geleverd met een gedetailleerde beschrijving en heldere “sappige” foto’s die onmiddellijk de aandacht van de gebruiker trekken.

Tina vindt het ook cruciaal om de lijst met ingrediënten in elk koekje te verstrekken om de ‘safety first’-benadering te garanderen. Dit wordt veel gewaardeerd door haar vaste en nieuwe klanten. De website ziet er vrolijk, helder en prettig uit om te bladeren. Het roept ongetwijfeld de wens op om deze perfecte koekjes te kopen en te proeven! Goed werk!

17. Bzz Agent

Bzz Agent

Maak GRATIS een website

Bzz Agent is de internationale online gemeenschap van gebruikers, die gretig hun vrijwillige beoordelingen en persoonlijke ervaringen delen over de meest populaire diensten en producten die ze hebben getest. Dit is een nuttige informatiebron voor die klanten, die alleen bepaalde producten gaan kopen en graag de meningen van andere klanten over hen willen weten.

De website ziet er op het eerste gezicht vrij eenvoudig en handig uit. Wanneer u op de startpagina komt, krijgt u een korte maar gedetailleerde instructie over hoe u lid kunt worden van de community. Er is een knop “Deelnemen” die u kunt activeren om door te gaan naar het proces van productbeoordeling. Er zijn ook de opmerkingen van gebruikers, die hun beoordelingen al hebben achtergelaten en nu hun intenties en nagestreefde doelen delen. Als u iets niet begrijpt over het proces van interactie met de community, staat de FAQ hier ook tot uw beschikking. Bovendien is het mogelijk om de contactpersonen in het overeenkomstige gedeelte te gebruiken om contact op te nemen met het websiteteam en hun richtlijnen en aanbevelingen te volgen. Een mooi voorbeeld van de op Wix gebaseerde website voor dagelijks gebruik!

18. OCD online

OCD online

Maak GRATIS een website

OCD online is een hulpmiddel dat volledig is gericht op de OCD-oorzaken en effectieve behandelingsopties. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp, zal hier veel nuttige informatie tegenkomen. Evenzo heeft iedereen die hoopt van de aandoening af te komen, een grote kans om persoonlijk contact op te nemen met Dr. Steven Phillipson, de eigenaar van de website en de erkende klinisch psycholoog. Hij zal de meest efficiënte behandelingsopties bieden waarmee zijn patiënten de aandoening kunnen vergeten en een gezond en gelukkig leven kunnen blijven leiden.

De website ziet er voor iedereen best handig en gemakkelijk te doorbladeren uit. Het zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve navigatie – ga gewoon naar de startpagina om de secties en informatie te bereiken waarin u momenteel geïnteresseerd bent. Deze omvatten OCD 101-pagina, onderwijs, succesverhalen en behandelingsopties (individuele, groeps-, relatietherapie, intensieve therapie en Skype / telefoongesprekken). Alle contacten zijn beschikbaar in de kop- en voettekst van de website, zodat ze binnen handbereik zijn voor iedereen die op zoek is naar professionele psychologische hulp.

Het algehele ontwerp van de website is voltooid in aangename en aantrekkelijke lichtblauwe en witte kleuren en hun combinaties. Dit zorgt voor een rustgevend en ontspannend effect, waardoor gebruikers gefocust blijven op hun werkelijke behoeften en informatie waarnaar ze op zoek zijn.

19. De Copacabana Night Club

De Copacabana Night Club

Maak GRATIS een website

Copacabana Night Club is de meest legendarische, populaire en kosmopolitische nachtclub in New York. Hier kunt u ontspannen en genieten van verbluffende shows en speciale evenementen die zeer populair zijn bij gebruikers. Neem gewoon de tijd om door de website te bladeren en de beschikbare advertenties en posters te ontdekken.

Alle shows (zowel actueel als aankomend) en evenementen kunnen direct op de homepage worden bekeken. Het is ook mogelijk om de gastenlijsten, dresscode-vereisten voor elke gelegenheid te bekijken en zelfs kaartjes te kopen voor de shows die u wilt bezoeken. Speciale website-secties worden apart gemaakt voor die gebruikers die geïnteresseerd zijn in VIP-pakketten, de nachtclub zelf, cateringaanbiedingen en speciale aanbevelingen. Voor iedereen die plezier wil hebben bij het lezen van leuke en informatieve berichten, biedt de website toegang tot de Blog-sectie, die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe artikelen.

Het ontwerp van de website is niet zo ingewikkeld, omdat alle inhoud tegen de sneeuwwitte achtergrond wordt gepresenteerd om voor elke gebruiker duidelijk zichtbaar te zijn. Heldere en gekleurde afbeeldingen en interactieve video-achtergrond creëren de zogenaamde “nachtclub” of “casino” -sfeer. Er zijn ook gedetailleerde contacten beschikbaar in de voettekst van de website voor snelle en gemakkelijke interactie met de nachtclubmanagers – u kunt het adres gebruiken dat wordt geleverd met een handige Google Maps-widget of het contactformulier invullen om feedback te krijgen.

20. Baltimore Research

Baltimore Research

Maak GRATIS een website

Baltimore Research is een leverancier van marketingonderzoek en inzichten die worden gebruikt om bedrijven te helpen redelijke oplossingen te vinden op basis van de diepgaande marktanalyse. Het bedrijf wil verschillende doelgroepen targeten en hen aanmoedigen om hun website te bezoeken, die er vertrouwd en betrouwbaar uitziet. Het ziet zijn missie om bedrijven te helpen ontwikkelen door middel van een beter begrip van de eisen van hun klanten.

De belangrijkste algemene informatie over het bedrijf, de doelstellingen, benaderingen, gastenservice en andere gerelateerde kwesties worden rechtstreeks op de startpagina verstrekt. Het trekt de aandacht van de gebruiker vanwege de beschikbaarheid van afbeeldingen op volledig scherm en een harmonieuze combinatie van kleuren. Terwijl u naar beneden bladert op websitepagina’s, komt u meer gedetailleerde informatie tegen. Het is beschikbaar in verschillende website-secties, namelijk Startpagina, Panellid, Gastenservice, Studio’s, Over ons en Neem contact op.

Dankzij de eenvoudige websitenavigatie en het pop-upmenu is het vrij eenvoudig om de vereiste informatie over het bedrijf en de aangeboden services te vinden. Dit zijn de belangrijkste kenmerken die het project tot een van de meest geloofwaardige voorbeelden maken van een professionele bedrijfswebsite die met Wix is ​​gelanceerd.

Bottom Line

Een website lanceren met Wix is veel eenvoudiger dan u misschien denkt. De websitebouwer ziet aanvankelijk zijn missie om niet-techneuten zonder codeerachtergrond te helpen starten en vervolgens eenvoudig kwaliteitsprojecten voor persoonlijk of zakelijk gebruik te beheren. Het platform biedt meerdere ontwerpaanpassingstools en -functies die bijdragen aan een probleemloze en soepele website-ontwikkeling.

Dankzij de geïntegreerde Wix ADI-tool, geavanceerde blog- en e-commerce-engines en honderden mobiel-ready sjablonen, kan zelfs een beginner een professionele website runnen zonder er een dollar in te investeren. Wil je het nu proberen? Meld je dan aan bij de websitebouwer en werk aan je eerste project!

Maak gratis een website

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map