Weebly Wedding Websites Voorbeelden

Trouwwebsites zijn een groeiende trend. Het is een manier om niet alleen nieuws over uw bruiloft te verspreiden, maar ook om wat informatie over het paar en de logistiek van de grote dag te delen – alles wat u niet in de huwelijksuitnodiging kunt passen.


Onlangs werd mij gevraagd een collectie te maken Weebly voorbeelden van trouwwebsites, en ik moet zeggen dat het een heel zware taak was! Ik wou dat Weebly een ‘Showcase’ pagina had of zoiets. Het was bijna onmogelijk om een ​​trouwsite te vinden die was gebouwd met Weebly. Waarschijnlijk komt dat gedeeltelijk door het feit dat Weebly een paar huwelijkssjablonen heeft en deels omdat veel koppels voorkomen dat hun sites worden geïndexeerd. Wat de reden ook is, hier zijn vier websites die ik heb kunnen vinden.

Voorbeeld 1: Sarah Owens en Ryan Gentry Wedding

Sarah Owens en Ryan Gentry Wedding

Maak zo’n website

Sarahowensryangentry.weebly.com ziet er eenvoudig maar romantisch en informatief tegelijk uit. Dit is een trouwwebsite van Sarah Owens en Ryan Gentry, die erg enthousiast zijn om hun vrienden en familie samen te brengen op hun speciale dag. Ze hebben heel hun best gedaan om hun bruiloft te plannen en een website te lanceren die er expliciete informatie over zou bevatten. Het ontwerp van de website is eenvoudig, maar het benadrukt de foto’s van het paar die tegen de witte achtergrond staan ​​en het liefdesverhaal van het paar onthullen.

De website biedt een informatief menu met verschillende secties met gedetailleerde informatie over elke fase van het huwelijksvoorbereidingsproces. Voor die gasten, die het liefdesverhaal van het paar niet kennen, is er een speciale website-pagina, waar ze het delen. De rest van de secties – Bruiloftsfeest, Details en Hotels, Register – helpen elke gast bewust te maken van de locatie waar het feest en de bruiloft plaatsvinden, de gastenlijst en andere belangrijke nuances. De site gebruikt een belangrijke RSVP-sectie om het aantal gasten bij te houden. Door op de link te klikken, laten de gasten het paar weten over hun aanwezigheid op de bruiloft. Dit is erg handig als het gaat om het plannen van de gelegenheid.

Voorbeeld 2: Liz en Chris

Liz en Chris

Maak zo’n website

Lizandchris2018.weebly.com is een trouwwebsite van Liz Breen en Chris Ahern, die vanaf het eerste moment dat je er bent een prettige indruk maakt. Dit komt omdat er veel foto’s zijn van het gelukkige paar daar en een overvloed aan informatie over de gelegenheid. Het is niet nodig om door de website te bladeren op zoek naar de meest cruciale gegevens – scrol gewoon naar beneden op de startpagina om de tijd van de bruiloft, de plaats waar het wordt gehouden, de ontvangstlocatie enz. Te vinden. Het is ook interessant om het liefdesverhaal te lezen van het paar, hun eerste date, de voorsteldag en de plannen die ze voor de toekomst hebben.

De evenementenpagina informeert de gasten over het schema dat het paar heeft samengesteld, inclusief het repetitiediner, het welkomstfeest, de huwelijksceremonie zelf, de receptie en de afterparty-viering. De reispagina bevat de details van de accommodatie, reizen en vervoer, terwijl de registerpagina de expliciete gastenlijst biedt met betrekking tot de plaatsen waar ze zullen verblijven. Als u wilt genieten van de foto’s van het paar, gaat u naar de bijbehorende website om bekijk ze. Dit is een aangenaam en inspirerend voorbeeld van een door Weebly aangedreven trouwwebsite!

Voorbeeld 3: Lauren en Chad’s Wedding

Colemanlutzwedding

Maak zo’n website

Colemanlutzwedding.weebly.com is een eenvoudige maar informatieve trouwwebsite die het liefdesverhaal van Lauren en James onthult en alle nuances van hun huwelijksceremonie behandelt. De website-interface is intuïtief en zorgt voor een snelle en gemakkelijke browse-ervaring.

Wat de aandacht van de gebruiker trekt, is de combinatie van zwart-wit en kleurrijke startpagina-ontwerpelementen. Dit creëert het ongewone gevoel van romantiek dat wordt geassocieerd met het liefdesverhaal van het paar en de huwelijksceremonie zelf. Ongewone interactieve video-effecten, verschillende foto’s van het paar, de aanwezigheid van lichte kleuren en overvloed aan informatie over de huwelijksceremonie dragen bij aan de algehele visuele aantrekkingskracht en prestaties van de website.

De gasten van het paar kunnen door verschillende secties bladeren om meer te weten te komen over de aanstaande huwelijksceremonie. Deze omvatten Our Story, Registry, Our Wedding Party, Venue, FAQ en zelfs Traveler’s Guide. Het echtpaar heeft voor het gemak van hun gasten gezorgd door een Google Maps-widget te integreren met daarin de trouwlocatie, een interactieve accommodatiegids en zelfs de bezienswaardigheden die de gasten kunnen bezoeken tijdens hun verblijf in de stad. Dit is een goed voorbeeld van een trouwwebsite die alle vereiste aspecten van de aanstaande ceremonie omvat.

Voorbeeld 4: Meghan en Thomas

Meghan en Thomas

Maak zo’n website

Meghanandthomas.weebly.com De trouwwebsite heeft een eenvoudig, maar aangenaam en aantrekkelijk ontwerp dat een romantische sfeer creëert en een bezoeker aanmoedigt om te blijven bladeren om meer te weten te komen over het paar en hun huwelijksdagvoorbereidingen.

Het kleurenschema van de website is rustgevend en kalm, met kleurrijke foto’s van Meghan en Thomas die opvallen tegen de witte achtergrond. Over de structuur en de inhoud van de trouwwebsite is bewust nagedacht. Vanaf het moment dat u op de site aankomt, begrijpt u dat het paar voor het zoekgemak van hun gasten heeft gezorgd. De website heeft de volgende secties: Home, Details, Hotels, Bruiloft, Register. De inhoud van elke sectie omvat alle vragen met betrekking tot het onderwerp. Voor degenen die er niet in zijn geslaagd om de informatie te vinden die ze nodig hebben of om gewoon op de website te reageren, is er een contactformulier dat handig onderaan de startpagina is geplaatst. Al met al maakt deze trouwwebsite een prettige indruk en ziet er aantrekkelijk uit.

Voorbeeld 5: Clint en Kristin

Clint en Kristin

Maak zo’n website

Shobertwedding.weebly.com is een krachtige trouwwebsite die is gemaakt met het zoekgemak en de informatieve waarde van gebruikers in gedachten. Het echtpaar Clint en Kristin deelt opgewekt informatie met betrekking tot hun voorbereidingen tot de huwelijksdag met hun gasten.

De website heeft een eenvoudig, maar oogstrelend ontwerp, met de overheersing van lichte kleuren. Je zult hier niet veel foto’s van het paar vinden, maar de foto’s die op de site beschikbaar zijn, zien er romantisch en zelfs intrigerend uit. Kijk maar eens naar de centrale foto van de startpagina om te begrijpen dat het paar een unieke benadering heeft gebruikt voor het ontwerp van hun trouwwebsite! De belangrijkste feiten over de grote dag zijn te vinden in de sectie Wedding Info van de website. Er is ook de sectie Register die linkt naar de verlanglijst die het paar heeft. Dit helpt de gasten om hun moeite en tijd te besparen bij het zoeken naar de huwelijksgeschenken. Het hoogtepunt van de website is de countdown-widget die de exacte resterende tijd tot de trouwdag laat zien. Dit is een onmisbare functie voor elke website van dit type!

Voorbeeld 6: Dave en Jade

Dave en Jade

Maak zo’n website

Daveandjadegetmarried.weebly.com ziet er zo romantisch en zachtaardig uit dat het gewoon onmogelijk is om je ogen ervan af te houden totdat je er tot het einde doorheen bladert. Het is gemaakt op een eenvoudige, maar doordachte manier, waarbij elk detail op zijn plaats staat.

Het lichte kleurenschema van de website creëert een aantrekkelijke indruk en leidt de aandacht van een gebruiker niet af van het grootste deel – de inhoud. Het paar heeft zeker veel moeite en tijd gestoken in het ontwerp van hun trouwwebsite. Welke vraag of vraag je ook hebt, hier vind je een antwoord.

De website bevat algemene informatie over het paar, hun liefdesverhaal, foto’s, cadeaus en huwelijksinformatie die alle details van de geplande trouwdag tot de tweede omvat. Gasten zullen de beschikbaarheid van een kaart met de exacte locatie van de huwelijksceremonie en transportrichtlijnen zeker waarderen. Er is ook de RSVP-sectie met een handig online formulier dat de gasten kunnen invullen om het paar te informeren over hun aanwezigheid en zelfs dieetvoorkeuren. Wat een attent en ontroerend attribuut!

Voorbeeld 7: Christine en David

Christine en David

Maak zo’n website

Christineanddave.weebly.com onderscheidt zich van de rest door zijn designkenmerken. De homepage van de site trekt de aandacht door de breedbeeld landschapsfoto die als achtergrond voor een pagina is ingesteld. Je zult hier niet veel informatie vinden – alleen de namen van het paar in het midden van een pagina en een standaardmenu in het bovenste gedeelte dat je doorverwijst naar de belangrijkste delen van de website met gedetailleerde informatie over de huwelijksdag.

Het menu bestaat uit die secties die een must-have zijn voor elke trouwwebsite, denk ik. Dit zijn het liefdesverhaal van het paar met een romantische fotogalerij, de huwelijksweekendinfo met een pop-up submenu, de ceremonie, het cadeaulijstje en zelfs de FAQ-sectie, wat een leuke toevoeging is aan de website van dit type. Een eenvoudig maar informatief voorbeeld van een trouwwebsite, mogelijk gemaakt door Weebly!

Voorbeeld 8: Lauren en James

Lauren en James

Maak zo’n website

Lauren en James benaderden hun trouwsite heel eenvoudig Rasmussen-banovz.weebly.com. Hun minimalistische en to-the-point versie van een trouwsite presenteert alle essentiële zaken en geeft je een idee van wat je kunt verwachten van de ceremonie.

Hoewel minimalisme een goede zaak is, is het ook een zeer gecompliceerde stijl om in te slagen. Elk essentieel detail van de bruiloft wordt op de website weergegeven, maar het is niet zo spannend om het te verkennen. Het lijkt erop dat het paar wilde dat het een soort digitale ansichtkaart was, maar er is gewoon te veel lege ruimte binnenin die gevuld zou kunnen zijn met wat visueel materiaal, niet alleen tekst. Het goede is een afbeelding van de kaart die er ook uitziet alsof hij met de hand is getekend – een leuke persoonlijke toets. Waarschijnlijk heeft dat mooie stel op een trouwdag een grote verrassing voor hun gasten voorbereid en ze willen gewoon niet al het plezier bederven. Toch zou het leuk zijn om er minstens één foto van te zien.

Al met al is dat een goed voorbeeld van welke grote daginformatie een trouwwebsite zou moeten bevatten. Ik zou alleen willen voorstellen om wat foto’s aan de site toe te voegen om het aantrekkelijker te maken.

Voorbeeld 9: toekomstige mevrouw Brake

Toekomstige mevrouw Brake

Maak zo’n website

Futuremrsbrake.weebly.com is een site voor huwelijksplanning die het verhaal van het paar deelt en gasten informeert over de ceremonie. Het ontwerp voor een dergelijk evenement kan iets lichter zijn, maar aan de andere kant trekt het niet veel aandacht naar zichzelf en kun je je concentreren op de inhoud.

Het menu is gestructureerd in chronologische volgorde: voorstel, ceremonie, jurk … En de laatste is een online winkel, waar dit stel wat dingen probeert te verkopen die ze waarschijnlijk niet nodig hebben na de bruiloft (nee, bruidskleding is niet aan de markt). Elke sectie heeft een korte introductie en een fotogalerij, met de locatie, mogelijke kleding- en haarkeuzes enz. Je kunt zien dat de website net zo is gemaakt voor de gasten als voor de bruid zelf – de keuzes voor bruiloftsdecoraties op één plek opslaan is zeker handig. En door ze te delen met haar vrienden en familie kan ze bijvoorbeeld feedback krijgen over welke jurk het beste bij haar past.

Voorbeeld 10: Myer-Robbins Wedding

Myer-Robbinswedding

Maak zo’n website

Myer-Robbinswedding.weebly.com is een helder en opvallend voorbeeld van een trouwwebsite gemaakt met Weebly. Zodra u op de startpagina komt, zult u versteld staan ​​van het kleurrijke ontwerp, dat zorgt voor een vrolijke en feestelijke sfeer. Een mooie foto van het paar en hun liefdesverhaal zijn ook beschikbaar op de startpagina. Dit is een must-have van elke trouwwebsite, die altijd trendy blijft en er passend uitziet.

Website-ontwerp is een beetje ongebruikelijk omdat elke pagina zijn eigen achtergrond en inhoud heeft waar de gasten in geïnteresseerd zijn. De belangrijkste menu-secties zijn Over ons, Ons voorstel, Ceremonie en receptie, Huwelijksfeest, Onze registers en meer. Een apart RSVP-gedeelte is ook beschikbaar op de website. Door de velden in te vullen, zullen de gasten het paar informeren over hun mogelijkheid om de uitnodiging te accepteren en het aantal mensen dat aanwezig zal zijn bij de ceremonie. Dit is een mooi voorbeeld van een trouwwebsite, die alle benodigde informatie over het paar en de bruiloft in het algemeen levert.

Conclusie

Weebly website builder biedt alle tools om een ​​uitstekende trouwwebsite te maken. Hoewel deze vier voorbeelden niet alle voordelen van het platform laten zien, hebben ze nog steeds een groot potentieel. U kunt eenvoudig een website maken met alle informatie die uw gasten moeten weten over het aanstaande evenement, uw ideeën en foto’s delen. Voorbereiden op een bruiloft? Aarzel niet, maak een eigen website!

Zie meer voorbeelden in onze Weebly blogt voorbeelden en Weebly potrfolio voorbeelden.

Maak gratis een trouwwebsite

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map