Bästa butiksexempel på Shopify

Shopify exempel på webbplatser


Shopify har vunnit en världsomspännande popularitet som en anständig e-handelsprogramvara, som kommer med många nischrelaterade funktioner och verktyg. Tjänsten gör det möjligt att effektivt lansera och hantera alla typer av webbutiker, allt från små och medelstora butiker och upp till fantastiska stormarknader med tusentals produkter på lager.

Shopifys funktionalitet är långt över genomsnittet och det är exakt vad som gör att man kan uppnå anständigt resultat. Tjänsten erbjuder flera webbdesignverktyg, lyhörda e-handelsmallar, marknadsförings- och marknadsföringsfunktioner samt avancerade integrationsalternativ.

Det är svårt att kalla Shopify för en enkel plattform för oerfarna användare. Om du använder systemet för första gången måste du vänja dig och behärska hela spektrumet av dess alternativ. Det är här några av de bästa Shopify-e-handelsproven som är praktiska. Oavsett om du väljer en e-handelswebbplats för din framtida butik eller har funderat på att utforma din nuvarande webbplats, känn dig fri att bläddra igenom vår nya samling av mest framgångsrika Shopify-butiker som borde ge dig god designinspiration för ditt projekt!

1. Bemästra & Dynamisk

MasterDynamic

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Bemästra & Dynamisk är en Shopify-baserad digital butik som säljer högtalare, hörlurar och tillbehör. Företaget har varit en pålitlig ledare när det gäller att tillhandahålla högkvalitativa ljudprodukter för proffs och nybörjare. Användare kan hitta allt de behöver för att dra nytta av överlägset ljud, allt från trådlösa hörlurar för daglig användning till kablar, laddningsenheter och hörlurar står för dem som vill ordna en liten inspelningsstudio precis hemma.

Webbplatsdesignen ser väldigt stickad ut. Den har en allmän meny med alla produktkategorier som listas ovan utöver samarbetsavsnittet medan sidofältmenyn erbjuder ytterligare information levererad av FAQ och About Us-block utöver ett separat avsnitt med kontaktinformation.

Shopify gjorde det möjligt att göra en produktförhandsvisning med några av de bästa säljarna. Om du vill kontrollera hela listan över produkter från en viss kategori klickar du bara på knappen “Visa alla”. En sådan funktion gör webbplatsen ganska snabb och enkel att navigera.

2. Telefonslingor

Telefonslingor

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Telefonslingor är webbplatsen för dem som har vant sig vid att ta smartphone med var de än går. Detta är en webbutik som erbjuder moderna, säkra och praktiska telefonöglor som är designade i Quebec och handgjorda i Kanada. Dessa tillbehör hjälper till att förhindra oväntade fall och skador på telefonen, vilket säkerställer ett säkert, bekvämt och avslappnat grepp. Det första som fångar uppmärksamheten när du besöker en webbutik är dess trendiga look, interaktiva produktbilder och kundrecensioner allt tillgängligt på hemsidan. Det finns också en YouTube-video som ger produktöversikt här.

När du bläddrar i butiken får du tillgång till de viktigaste produktkategorierna, nämligen Strap, Leash och Customised. Det är här du kan välja och lägga till en vagn i en telefonslinga i valfri färg, stil, mönster och design. Detaljerade produktbeskrivningar finns tillgängliga här samt flera videor som visar fördelarna med att använda slingorna. Webbutiken finns på två språk (engelska och franska). Val av valutor och vanliga frågor tillhandahålls också här för bättre shopping bekvämlighet. Detta är ett anständigt urval av en Shopify-webbutik!

3. Lotus Belle-tält

Lotus Belle-tält

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Lotus Belle-tält är den LA-baserade butiken som erbjuder unika och specialdesignade tält för att passa olika krav, händelser och personliga preferenser hos kunder. Online-versionen av butiken finns på Lotus Belle Tents – webbutiken, som grundades av Harriet Seddon (som också är författaren till tältmodellerna).

Från första ögonblicket uppmärksammar du en stor bildreglage som finns på hemsidan, som erbjuder bilder av tält på de mest ovanliga platserna. De ser riktigt snygga och attraktiva ut, vilket inte bara uppmanar önskan att fortsätta surfa på produktlistan. För att göra det, känn dig fri att välja önskad menysektion eller titta igenom de tillgängliga produkterna direkt på hemsidan. Själva webbplatsmenyn omfattar butikskategorin med popup-underkategorier, tillbehörskategori, från Lotus och galleri. Alternativet Sökfilter, kundrecensioner och registreringsalternativ för nyhetsbrev bidrar till en bekväm, enkel och effektiv shoppingupplevelse.

4. Blu Kicks

Blu Kicks

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Blu Kicks är en webbutik som erbjuder ett brett urval av naturinspirerade skor för barn och vuxna. Verksamheten drivs av modern och sonen, som anger deras viktigaste uppdrag i avsnittet Om oss. En av de mest ovanliga sakerna med onlinebutiken och verksamheten i allmänhet är att 1% av varje produktkostnad doneras till de involverade organisationerna för miljöskydd.

Webbutiken själv ser snygg, enkel men informativ ut. Alla de måste ha elementen ingår här, medan produktkatalogen är logiskt strukturerad och ger enkel åtkomst till alla objekt som erbjuds till salu. Menyn erbjuder rullgardinssektionerna som ger åtkomst till produktkategorier. Oavsett produkt du kommer att handla kommer den med detaljerade specifikationer, storlekstabell, lagerinformation, foton och kostnad. En blogg, ett nyhetsbrev och en pressavdelning gör det möjligt att ta reda på nyheterna och uppdateringarna i butiken och hålla kunderna medvetna om den information de behöver. Webbutiken skapar ett positivt intryck från första början och är ett anständigt urval av Shopify-baserade projekt.

5. Mind Journals

Mind Journals

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Mind Journals erbjuder exceptionell upplevelse för varje kille, som behöver stöd och är villig att bli mer självförsäkrad och självförsäkrad. Webbplatsen fokuserar på att sälja den enda produkten – Mind Journal, som erbjuder nödvändiga verktyg och medel för att göra långsiktiga planer och livsförändringar.

Nätbutiken ger explicit information om Mind Journal, dess avsnitt och implikationer. Det finns också kundrecensioner som vart och ett verifieras för att ge maximal tillförlitlighet. Bloggsidan, som är ansluten till webbplatsen, innehåller informativa artiklar om konsten att journalisera för män. Detta bör hjälpa killar att känna sig självsäkra när de använder produkten, att få maximal njutning och tillfredsställelse från processen. Detta är ett ganska ovanligt urval av en Shopify-baserad webbutik med bara en artikel som erbjuds till salu!

6. Les CocoNuts

Les CocoNuts

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Les CocoNuts är ett värdigt exempel på en stor onlinebutik som lanseras med Shopify. Det stora webbplatsfokuset är inriktat på högkvalitativa ekologiska hudvårdsprodukter som också är 100% naturliga. Webbutikens struktur är väl genomtänkt, där alla produkter finns på deras platser. Kunder kan bläddra igenom olika produktkategorier, som alla har rullgardinsmenyer för mer detaljerad uppdelning.

Varje produkt hänvisas avsiktligt till en viss kategori och har explicita beskrivningar, lockande foton, ingredienser den består av, pris och stora shoppingalternativ. Dessutom finns det en möjlighet att skicka e-post till kundsupportteamet om du har frågor angående en viss produkt. Det är väldigt tidsbesparande och bekvämt. FAQ-avsnitt, stöd för två språk (engelska och franska), sökfilteralternativ och en kategori där de senaste uppdateringarna, rabatter och specialerbjudanden förbättras funktionen för webbshop. Webbplatsen har enkel, snygg och trevlig design, ljus färgpalett för att skapa en behaglig och engagerande känsla för varje användare.

7. Biko

Biko

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Biko är en av de äldsta onlinebutikerna byggda med Shopify. Denna webbplats startades 2004 och utvidgar vad en Toronto-designer Corrine Anestopoulos gjorde på sin fritid. Hon började som en hobbyist och skapade smycken som hon tyckte var ‘cool och vild och inte så girly’. Senare insåg hon att det fanns ett hål på marknaden för högkvalitativa handgjorda smycken och beslutade att odla sin hobby till ett heltidsföretag.

Den första skärmen på webbplatsen visar oss imponerande högkvalitativa foton i reglaget och de senaste produkterna. Den andra reglaget, längst ner, är ett Instagram-flöde – få en glimt av vad som inspirerar Corrine och vad som händer bakom kulisserna.

8. Greats

Greats

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Greats.com är en webbplats med exempel på hur hemsidan ska se ut. Det gjorde ett utmärkt jobb med att utforma den dörren: vit bakgrund, massor av vitrum, skjutreglage och enkel navigering gör webbplatsen lätt att bläddra och köpa från.

Det kanske mest utmärkta designbeslutet på denna webbplats är toppmenyn där du kan välja skor du behöver med deras silhuetter. Du kan också se en kort inbäddad videointervju med Greats ägare på sidan Born in Brooklyn – en annan sällsynt sak på sådana webbplatser.

9. BeardBrand

BeardBrand

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

BeardBrand ger köpare en vacker fullskärmsupplevelse. Webbplatsen gör exakt vad den syftar till – gör att tittarna vill växa ut sina skägg! Alla tillbehör du behöver för att göra ditt skägg perfekt koncentrerat i två menykategorier – Produkter och samlingar.

Företaget startade med endast tre produkter och har vuxit sitt lager därifrån. Hela kollektionen finns i ett enkelt rutnät, medan varje produkt öppnas i ett individuellt helskärmsfoto med en detaljerad beskrivning, kundrecensioner och produktfrågor.

Det bästa är en enkel åtkomst till livechatten, i fall du vill ha dina skäggtillbehör beställda just nu och inte en sekund senare.

10. Sarah + Abraham

Sarah och Abraham

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Sarah + Abraham är en webbplats som föddes 2007 i Illinois. Det hela började som en enkel Etsy-butik med endast konsttryck på barnkammare. Numera har de ett stort utbud av personliga pappersprodukter, unika presentföremål, anpassningsbara uppsättningar plattor och mycket mer.

Webbplatsen ser riktigt intressant ut, det är nästan som om den skapades av ett barn (eller åtminstone några idéer var). Allt verkar vara på sin plats: alla produktkategorier finns på vänster sida och menyknapparna överst. Färgschemat distraherar inte.

När du beställer en anpassad artikel kan du välja mellan ett antal olika alternativ så att barnbilden liknar ditt barn så mycket som möjligt!

11. Dodo-fall

Dodo-fall

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Dodo-fall är en onlinebutik där du kan köpa massor av hantverk som är ganska populärt i dag. Deras högsta prioritet är fodral och tillbehör för iDevices – iPads, iPhones, iMac, liksom annan personal som plånböcker och nyckelringar.

Om ditt företag handlar om att sälja handgjorda tillbehör behöver du definitivt en intressant design och det är vad Dodocase lägger tonvikt på. I ett nötskal har den en elegant design som ser bra ut, men tyvärr kan detta bara sägas om deras hemsida.

Sidor med produkter är mindre spännande, men kanske detta gjordes i syfte att få besökarna att fokusera på artiklarna. På tal om det visuella finns det inga bilder på hela skärmen, vilket är väldigt konstigt. När du utforskar webbplatsen kan du säga att allt är ok, men ändå finns det en känsla av att något saknas.

12. Helt nyfiken

Helt nyfiken

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Helt nyfiken är en plattform skapad av Erin & Tom som är Brooklyn-artisterna. Det är ett kuraterat kollektiv av över 20 Brooklyn-baserade artister som handplockas av Erin & Tom. De visar upp sitt arbete online, på pop-up-show och genom privata studiobesök. I grund och botten är deras webbplats en blandning av ett konstgalleri och en onlinebutik med designade artiklar.

Du kan visa bilder i sin helhet och det är bra att de har ett reglagealternativ ombord. Oftare än inte kommer kreativa yrkesverksamma med häpnadsväckande idéer när det gäller design för sina webbplatser, men misslyckas med att tänka igenom den funktionella sidan. Jag Fiercely Curious är inte ett undantag.

Deras meny kan vara mer strukturerad och användarvänlig, medan kundvagnen kan låta dig fortsätta utforska artiklarna istället för att pressa dig till att köpa något omedelbart efter att du har tryckt på knappen Lägg till.

13. Kranansikte

Kran ansikte

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Kranansikte är en webbplats om tanken att kranvatten inte är underlägset på flaskan … Hur bevisar de det? De producerar glasflaskor och tillhandahåller BioSand-filter för fattiga familjer i Indien. Det är något vi alla kan beundra och ta efter en modell.

För att säga sanningen tog det mig ett tag att inse vad de faktiskt gör på grund av den överväldigande informationen. Ja, grundarna av webbplatsen har använt webbplatsverktygens verktyg till sin fulla potential, men det hela ser rå ut.

Även om det vita och blå färgschemat är visuellt behagligt är gränssnittet rörigt och du vet inte var du ska börja och vad du ska använda först. Trevlig idé men insikten är långt ifrån perfekt.

14. Walk in Love

Gå kär

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Walk in Love är en högkvalitativ butik som vet hur man får kundernas uppmärksamhet. Onlinebutiken lanserades 2005 och ägnar sig åt att sälja väl designade högkvalitativa t-shirts med ett positivt och inspirerande budskap.

Den enda tittningen på webbplatsen räcker för att få en uppfattning om vad de erbjuder. Det finns inget behov av att slösa bort tid och ansträngning med att utforska avsnitten för att hitta önskad artikel – de mest populära produkterna presenteras både på hemsidan och i huvudmenyn som finns i sidofältet. Bläddra bara ner och gör ditt val!

15. Premier Estates

Premier Estates

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Premierestateswine.co.uk är ett trevligt urval av en onlinebutik som erbjuder olika typer av exklusiva viner till salu. Den enda tittningen på webbplatsen är tillräckligt för att förstå vad exakt kunder kan hitta där.

Du behöver inte bläddra igenom webbplatsen och leta efter den typ av vin du behöver för ditt speciella tillfälle. Toppsäljare finns på hemsidan och har detaljerade beskrivningar. Produktkatalogen är bekvämt indelad i flera sektioner baserade på de sorters viner som finns i butiken. Pop up-fönstren och Live Online Help-fönstren bidrar till webbplatsens informationsvärde, vilket gör den användarvänlig.

16. Grovemade

Grovemade

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Grovemade är en fullskalig shoppingplattform som designades inte bara för att sälja utan också för att interagera med kunden. Företaget tillverkar skräddarsydda tillbehör, kuddar och möbler för att skapa en lämplig arbetsmiljö antingen på kontoret eller hemma. Besökare kan hitta olika typer av bärbara datorer och musmattor, står för bildskärmar eller hörlurar osv.

Webbplatsskapare gjorde det mesta av alla funktioner som Shopify fick till dem. Det var uppdelat i två huvudavsnitt. Det första avsnittet är faktiskt en butik i sig själv med en lista över produkter, kategorier osv. Produktsidor ser väldigt engagerande ut medan varje artikel har tillbehör. Butiken har en separat “Bästsäljande” sida med de mest populära positionerna tillgängliga på lager.

Det andra avsnittet “Utforska” berättar om Grovemade-gemenskapen och -metoden. Vad vi gillade med webbplatsen är hemsidan. Förutom de listade traditionella produktkategorierna kan vi se ett videoblock med en mycket engagerande historia om hur produkterna produceras. Besökare kan dessutom se hela Grovemade.com-truppen i gruppblocket nedan.

17. Charlotte Russe

Charlotte Russe

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Charlotte Russe är en webbplats som bevisar att användning av Shopify inte kräver speciella färdigheter. Och du kan fortfarande komma med en snygg och engagerande webbshop. Butiken fokuserar på att sälja kläder och accessoarer till män och kvinnor. Inget speciellt här. Webbplatsen använder dessutom vissa baslinjefunktioner från Shopify utan att dyka djupt in i anpassningsprocessen. Ändå gör webbplatsen ett gott intryck.

Den största uppmärksamheten ägnas åt försäljning, rabatter och specialerbjudanden. Här är Shopify förmodligen det bästa erbjudandet bland andra e-handelsplattformar. En typisk meny gör det enkelt att övervaka alla produktkategorier och hoppa till den du behöver utan att rulla ner i flera avsnitt. Det finns en enkel språkväxlare utöver adresserings-, konto- och kundvagnsikoner. En enkel registreringsformulär och widgets för sociala medier gör att denna enkla och samtidigt fängslande butik ser färdig ut.

18. Hard Graf

Hard Graf

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Hard Graf är en annan webbutik byggd med Shopify. Det säljer handgjorda produkter gjorda av läder. Listan över artiklar innehåller exklusiva handväskor, herrskor, handskar, accessoarer etc. Besökare kan också köpa fodral för olika mobila enheter förutom autentiska plånböcker, kuddar och mer. Vad vi inte gillade med webbplatsen är hemsidan. En klibbig huvudmeny ser lite konstig ut medan kategorinavigering är svår att hitta från början.

Men produktsidorna ser fantastisk ut. Här har vi ett iögonfallande bildgalleri med högkvalitativa produktbilder. Användare kan välja mellan flera avsnitt som innehåller artikeldetaljer som storlekstabeller, material som används i produktionen, ytterligare detaljer.

Det finns en enkel kontaktwidget som låter besökare ställa frågor direkt eller leta efter ett svar i kunskapsbasen. Leverans över hela världen är en annan fördel till förmån för Hard Graft.

19. Zoku

Zoku

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Zoku är företaget som ursprungligen lanserades som en designstudio. Det var specialiserat på att producera köksutrustning och hushållsapparater. Idag levererar den andra produkter och tillbehör till hela familjen. Besökare kan med frysta godis, drinkware, cocktailingredienser eller is som kommer att levereras direkt vid din dörr. Planerar du att kasta en fest och behöver saker? Zoku är rätt val.

När det gäller webbplatsen ser den välorganiserad och enkel ut. Hemsidan har en skjutreglage på helskärm med iögonfallande foton som gör att du vill utforska företagets produkter och tjänster. Det andra blocket visar tre huvudinfo-block. Det tredje avsnittet erbjuder ett enkelt sätt att hålla kontakten eller ansluta till de sociala kanalerna. Produktsidor ser bra ut med enorma foton, 5-stjärniga betyg och enkla filter för att göra produktsökningen ännu enklare.

20. Chalkd Ltd

Chalkd

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Chalkd är en digital butik som säljer handgjorda produkter av trä och andra material. De kan användas hemma eller bröllopsinredning. De inkluderar krittavlor i olika storlekar och former, bordmenyer som kan möts på pubar eller restauranger, markörer och pastellkalk för att skriva på brädet. Företaget har varit på marknaden ett tag. Detta faktum återspeglas på sin webbplats som ser lite inaktuell ut.

Besökare bör inte förvänta sig visuella 3D-effekter eller animering när de bläddrar ner på sidan. Allt ser väldigt enkelt ut och lite daterat. Du känner att du kom till en gammal skolbutik från början av 2000-talet. Å andra sidan är butikens struktur lätt att navigera. Alla produkter är eftertänksamt indelade i kategorier medan produktsidorna innehåller produktinformation. Kassan är också enkel. Det finns också en fraktkalkyleringsfunktion. Allt du behöver är att ställa in regionen och landet i det tillhandahållna.

Slutsats

Återigen är det tydligt att du kan skapa en webbplats för din dröm med en webbplatsbyggare. Men det är viktigt att ha en tydlig vision om slutresultatet. Det finns många moduler du kan använda, från återuppringningsalternativet till skjutreglaget. Med Shopify, du kan skapa en framgångsrik onlinebutik med intressant lösning och unik design.

Det är inte så svårt att skapa en engagerande och populär webbplats, även med en standarduppsättning av moduler, du behöver inte ens vara en teknik, men det är viktigt att lägga en hel del tanke i den och engagera sig i kontinuerlig utveckling.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map