Bästa exempel på Adobe Muse webbplats

Adobe Muse webbplatsexempel


Adobe Muse – är utan tvekan en av de bästa offline-plattformar, som är speciellt utvecklad för att tillgodose behoven hos webbdesigners, som syftar till att skapa äkta mästerverk. Även om programvaran innebär medvetenhet om vissa grafiska färdigheter, är det fortfarande lätt att använda och förstå det.

Den fantastiska uppsättningen funktioner och alternativ gör det möjligt för kunniga webbdesigners att utveckla webbplatser utan att använda hjälp av webbutvecklare. Detta är ett idealiskt verktyg för att skapa statiska och informativa webbplatser, vars uppgift är att slå användarna med sin design.

Är du glada över att titta på exemplen på webbplatser skapade med Adobe Muse? Det är precis vad vi ska göra just nu! Nedan listas de bästa proverna av projekt som har utvecklats på basen av denna plattform.

Viktig notering: Adobe har avbrutit Adobe Muse-support sedan 26 mars 2018, men du kan fortfarande använda Adobe Dreamweaver eller Adobe Portfolio för att skapa inspirerade webbprojekt.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Skapa en webbplats GRATIS

En enda blick på Sea Island Media skapar ett intryck av professionalism och trovärdighet. Detta är webbplatsen för den kreativa marknadsföringsstudio som arbetar med utvecklingen av avancerade medieinnehållsprojekt, inklusive foton och videor. Webbplatsen ser anständig och tilltalande ut – alla nödvändiga element finns på deras platser här. På hemsidan finns de viktigaste områdena i studioens specialisering, högkvalitetsbilder och sektionen Nyheter.

Det finns också en avancerad portfölj av projekt skapade av studion. Bloggen finns också här för att ge informativa nischrelaterade inlägg som användare kan vara intresserade av. Det är möjligt att komma i kontakt med specialisterna genom att använda kontaktinformationen som finns tillgänglig i kontakter avsnittet eller via sociala medieknappar tillgängliga på webbplatsen.

2. Lonely Hunters Dog Training

Lonely Hunters Dog Training

Skapa en webbplats GRATIS

För alla som har för avsikt att träna sin hund, Lonely Hunters Dog Training är ett bra ställe att börja. Detta är webbplatsen för Eleanor Post – specialist på hundträning – som erbjuder en mängd olika program att välja mellan. Valet bör vara baserat på hundrasen och de resultat du förväntar dig. Genom att bläddra ner på hemsidan kan du ta reda på användbar information om hundarna som Eleanor arbetar med, de tjänster hon erbjuder i varje enskilt fall och vilka typer av träningsprogram du kan välja mellan.

Har du några frågor kvar? Eller kanske du vill kontakta tränaren själv? Använd sedan kontaktalternativet som finns tillgängligt längst ner på hemsidan samt i motsvarande avsnitt i menyn.

3. Union Kitchen

Union Kitchen

Skapa en webbplats GRATIS

Union Kitchen är en webbplats som representerar ett välkännbart restaurangnätverk. Grundades 2010 och har för närvarande 10 platser i olika städer över hela landet. Kunderna uppskattar alla arenor. De kan njuta av lokal mat som representeras av säsongens salladsomslag, hamburgare, pizzor och mer. Detta är allt tack vare högkvalitativ service, en mängd lokala specialiteter och en solid online-representation etablerad med hjälp av Adobe Muse webbplatsbyggare.

Projektgrundaren Paul Miller har enorm erfarenhet av att arbeta som entreprenör och restauratör. Han var emellertid ny inom webbplatsbyggnadsteknologier. Adobe Muse hjälpte sitt team att skapa en fullt fungerande restaurangwebbplats med fängslande specialbilder, dedicerad menysektion med matar uppdelade i kategorier, kontaktinformation och platsblock. Som ett resultat här har vi ett exempel på en professionell serveringssajt som fungerar.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Skapa en webbplats GRATIS

Orsheln Industries är en grupp företag som är specialiserade på olika områden. Företaget har en rik historia som startade 1917. Bröderna Ed och William Orscheln grundade ett företag som verkar idag och det är fortfarande ett familjeägt företag. Gruppen introducerar flera separata filialer och avdelningar som hanterar Marine RV och racingproduktion. Vissa av Orshen-familjeföretagen levererar produkter för hem och jordbruk till de största landsomfattande detaljhandlarna medan andra tillhandahåller fastighetsförvaltning och andra tjänster.

Att utveckla en webbplats för en grupp företag är svårt. Du måste ta hänsyn till alla filialer och separata avdelningar på en enda webbplats. Adobe Muse gjorde en bra sak när man bosatte sig flera olika företag från Orsheln-familjen i ett separat avsnitt. Webbplatsen ser ganska enkel ut men samtidigt funktionell.

5. Napolis

Napolis

Skapa en webbplats GRATIS

Napolis är en liten restaurangkedja i West Virginia. Företaget äger flera matställen förutom en rik meny. Grundades 1966 och har serverat högkvalitativa måltider relaterade till italienska köket. Besökarmatten provar allt från pasta och ren napolitansk pizza till smörgåsar, sallader och drycker. Förutom restaurangsajter erbjuder företaget en matleveransservice. Så webbplatsen var tänkt att lyfta fram båda specialiteterna från menyn utöver en funktionell kvalitetssida.

Online-menyn ser professionell ut trots att den är lite inaktuell. Å andra sidan kan kunderna se den måltid de erbjuder såväl som prislapparna och andra detaljer inklusive ingredienser. Varje produktkort har en tilläggskorg-funktion som redan är integrerad på webbplatsen medan kassaprocessen ser ganska snabb ut tack vare den inbyggda eCommerce-funktionen.

6. Datoröversyn

Datoröversyn

Skapa en webbplats GRATIS

Datoröversyn är ett bra exempel på hur användare kan hantera komplexa webbplatsprojekt med hjälp av Adobe Muse. Företaget representerar teamet av New Yorks mest pålitliga specialister inom datatjänster och utbyte. Dessutom köper de begagnade bärbara datorer, smartphones och andra enheter från kunder som behöver få sina pengar på plats. Datoröversynsexperter hanterar olika prylar inklusive spelkonsoler, bärbara kläder etc..

Tanken var att skapa ett projekt som faktiskt innehöll två webbplatser samtidigt. Å ena sidan har vi en hemsida med allmän information och information för kunder som vill sälja sina enheter. Det ser väldigt daterat ut medan sidformateringen är lite förskjuten. Å andra sidan har de en fullt funktionell digital butik som är värd på ett underdomän och erbjuder en mängd olika produkter indelade i kategorier, som visas i huvudmenyn. Webshoppen ser mer uppdaterad och snygg med produktalternativ och enkel navigering.

7. Brewer’s Best Kit

Brewer's Best Kit

Skapa en webbplats GRATIS

Brewer’s Best Kit är den verkliga gudstjänsten för alla ölfans och krävande gourmeter. Företaget levererar ingredienser, specialutrustning och recept för att brygga de mest utmärkta IPA: erna, cider, lagers och andra ölsorter hemma. Grundades 1992 och har vuxit till en stor distributör med sin egen leverans- och detaljhandelskedja. Kunderna kan fritt beställa olika satser som levereras med mer än 50 olika ingredienssorter för att göra det bästa av det hemgjorda ölet..

När det gäller webbplatsen ser det mycket informativt ut. Förutom hemsidan med tre huvudspecifikationer, kan användarna dra nytta av en detaljerad FAQ, CO2-volym och temperaturomvandlingsdiagram, kegginginstruktioner, etc. Som ett resultat är Brewer’s Best Kit inte bara en ingrediensleverantör utan också en omfattande kunskapsbas utvecklad på Adobe Muse för professionella bryggerier och amatörer.

8. 400 strandskaldjur

400 strandskaldjur

Skapa en webbplats GRATIS

400 strandskaldjur är en legendarisk restaurang inomhus och utomhus belägen i Florida. Restaurangen har blivit ett familjeägt företag. Idag serverar det lokala specialiteter som inkluderar säsongssallad med skaldjur, ostron, grillad fisk, olika kombinationer och mer. Besökare kan hitta på uteserveringen eller inne i restaurangen och njuta av ett stort urval av viner och skräddarsydda cocktails.

Webbplatsen ser ganska snygg ut jämfört med andra restaurangsajter byggda med Adobe Muse. Det gör ett bra första intryck med en ljus och engagerande hemsida där besökare kan välja tjänster de letar efter (bordregistrering, banketter, catering etc..). Bland viktiga nackdelar bör vi notera frånvaron av webbplatsens favorit. Den goda nyheten är att det finns en chans att ladda ner menyer i PDF-filer.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Skapa en webbplats GRATIS

OMP Muotoilua är design- och arkitekturbyrån. Företaget är beläget i Finland, vilket betyder minimalistiska och funktionella designkoncept. Studion grundades 2015 och har nu flera av sina egna tekniker som erbjuder färdiga designidéer för hem, stugor, lägenheter och andra typer av fastigheter. Tanken är att skapa en enkel, snygg och funktionell miljö trots begränsningarna i bostadsområdet.

Webbplatsen själv ser väldigt snygg och ren precis som skandinavisk hemdesign i sitt ursprung. Hemsidan innehåller flera stora arkitekturkoncept som representerar företagets tjänst. Det finns en högkvalitativ Abut-sida som introducerar OMP-grundaren. Det skulle dock vara trevligare för webbplatsen att ha en flerspråkig version, eftersom allt innehåll är på finska. Dessutom har författaren glömt att ange webbplatsens titel och beskrivning. Men det är knappast problemet med Adobe Muse-funktionalitet.

10. DESIGNWERK

DESIGNWERK

Skapa en webbplats GRATIS

DESIGNWERK är en tysk designstudio och tryckeri. Det är främst specialiserat på att leverera företagstjänster till företag och nystartade företag. Huvudkompetenser inkluderar ett bokomslag och logotypdesign, företags varumärkesböcker, webbdesign och mer. DESIGNWERK samarbetar med ledande tyska förlag och redaktionella organisationer.

Webbplatsen representerar den europeiska metoden i det vi kallar våg och minimalistisk design. När du har kommit in på webbplatsen börjar du gilla den, även om den inte innehåller ett ord på engelska. Konstiga färgkombinationer skapar en komplett look medan menyimplementeringen är lite konstig men funktionell. Det kan ta användare lite tid att vänja sig till det. Men på det hela taget gjorde Adobe Muse ett bra jobb här.

11. Träd VFX

Träd VFX

Skapa en webbplats GRATIS

Träd VFX är en webbdesigner och animationsportfölj byggd med hjälp av Adobe Muse. Webbplatsen presenterar Danny – konstnärer och illustratörer för visuell effekt. Enligt den tillgängliga informationen i avsnittet “Om” är Danny en erfaren proffs när det gäller VFX-övervakning, rörelsedesign och animering, som är hans huvudsakliga specialiseringar.

När det gäller själva webbplatsen hittar du inte många avsnitt här. Portföljen består av tre stora åldrar. Den första är hemsidan med alla Danys verk som visas där. Varje arbete finns som Vimeo-video med namn och en kort beskrivning av det tack vare Adobe Muse-integrationsfunktioner. Den andra sidan presenterar Dansys arbetsupplevelse och de typer av tjänster han tillhandahåller. Det finns en cool kontakt-widget för att komma i kontakt. Den tredje sidan introducerar detaljerad kontaktinformation. Webbplatsen har knappar för sociala medier för att följa Tree VFX på Facebook eller Instagram.

12. Bamberger

Bamberger

Skapa en webbplats GRATIS

Bamberger är en privat icke-kommersiell bowlingförening. Det introducerar en samling av likasinnade människor som älskar att spela bowling. Webbplatsen skapades för att bilda ett community och dela live-resultat, kommande evenemang, bowlingregler, live-ställning osv. Så uppgiften för Adobe Muse-webbplatsbyggaren var ganska lätt.

Projektet i sig har inget speciellt vad gäller design eller funktionalitet. Den har en hemsida med flera stora innehållsbaserade avsnitt. De levererar främst textinfo, chattar, berättelser och andra block som visar live status, skivhållare, bästa spelare under hela säsongen och annan viktig information utöver klubbens integritetspolicy levererad på en separat sida.

13. Howard & Wayman

Howard & Wayman

Skapa en webbplats GRATIS

Howard & Wayman är ett mexikanskbaserat företag som tillhandahåller redovisningsstöd till företag och företagare. Det har över 30 erfarna specialister inom redovisning och lagstiftning. De hjälper till att ordna ordentligt arbetsflöde och organisera dokumentation, hjälper till med skattepolicyer och gör alla pappersarbete för företagets ägare som låter honom eller henne koncentrera sig på tidigare affärsmål..

Företaget arbetar med olika företag från olika nischer. Det kan betyda en komplicerad webbplats med flera sidor och fält att täcka. Det verkar som att Adobe Muse gör det möjligt att skapa minimalistiska projekt som kan se mycket professionella ut. Här har vi alla större avsnitt som introducerar H&W-team samt deras huvudsakliga specialiseringar, kontaktinformation med integrerad Google Map och publikationer. Helhetsintrycket är bra även om bannern på startsidan ser lite konstig ut som om den håller på att försvinna. Det är kanske en fråga om bildkvalitet men inte Adobe Muse-funktionalitet.

14. Black House-märken

Black House-märken

Skapa en webbplats GRATIS

Black House-märken är ett litet företag som arbetar med att producera märken av olika slag. Kunderna kan fritt erbjuda produkter i alla storlekar och färger. De får märken med olika utskrifter och bilder på den. Företaget levererar sina varor till utbildnings- och icke-kommersiella organisationer. Produkterna är populära bland evenemangspromotörer, bar- och restaurangägare och andra affärsrepresentanter. Vissa kanske tror att det inte finns mycket att förvänta sig av webbplatsen relaterad till märkeproduktion och försäljning. Tja, Black House Badges ser lite rörigt ut från början.

Men när du dyker djupare in i produktsökningsprocessen inser du att varje produktsida är nära perfekt. Kunderna kommer att se detaljerad information om varje artikel medan sidbeskrivningen innehåller ett storlekstabell utöver information om vad produkten är gjord av. Menysektionerna innehåller bästsäljare, kontaktinformation, produktkategorier, verkliga produktexempel och mer.

15. Laredo stad

Laredo stad

Skapa en webbplats GRATIS

Laredo stad är ett lokalt socialt och statligt projekt som ägnas åt Laredo, Texas. Det representerar en gemenskap av stadsbor och officiella representanter. Användare kan hålla kontakten med de senaste Laredo-nyheterna samt ta reda på all nödvändig information för att fullborda officiella formaliteter. Webbplatsavsnitt innehåller användbar information om alla tillgängliga statliga och sociala avdelningar utöver listan över tjänster de tillhandahåller.

Ur funktionell synvinkel är webbplatsen intuitiv och enkel att använda. Den har en dokumentsökningsfunktion och Googles sökfält för att snabbt hitta önskat problem. Hemsidan innehåller ytterligare bild- och textblock med regelbundet uppdaterad information samt några andra praktiska widgetar som kalender, prenumerationsformulär för nyhetsbrev, kommande evenemangsinformation, kontaktdata, etc..

Slutsats

Exemplen på webbplatser som granskas i denna artikel bevisar det Adobe Muse är ett nummer ett verktyg för de användare som kan skryta med grafisk designkompetens och erfarenhet. Om du har tur att vara en av dessa människor är du välkommen att använda verktyget för att skapa ett riktigt mästerverk, som inte lämnar dina besökare likgiltiga. Annars kan den funktionsintensiva och lite komplicerade plattformen bli en verklig utmaning för dig (i det här fallet kan du försöka använda enklare webbplatsbyggare som Wix, uKit eller Weebly). Tänk på detta när du väljer programvaran för dina webbdesignbehov!

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map