Bästa exempel på IM-skapare på webbplatsen

IM Creators webbplatsexempel


IM Creator är en av de enklaste och billigaste byggarna av molnwebbplatser, vilket gör det möjligt att skapa olika typer av projekt. Systemet fungerar ursprungligen bra för konstnärer, studenter, kreativa och ideella, som tänker presentera sina verk för målgruppen och få maximal exponering. För dessa användarkategorier erbjuder plattformen ett helt gratis prenumeration som kommer utan några begränsningar, annonser eller begränsningar. Istället tillhandahåller systemet en bred funktionsuppsättning, som bidrar till att utveckla webbplatsen lättare och hjälper till att få värdefulla resultat.

Bortsett från kreativt fokus visar IM Creator sig också vara ett bra val för företagare, vilket gör det möjligt att göra det starta och hantera professionella affärswebbplatser, inklusive e-handelsprojekt och målsidor. För dessa webbplatser avslöjar systemet flera fördelar och designanpassningsalternativ som gör att det sticker ut från mängden, vilket ger användarens uppmärksamhet.

För närvarande omfattar IM Creator över 17 miljoner mångsidiga webbplatser designade med det. Är du intresserad av att titta på några av de mest anmärkningsvärda proverna av projekt som skapats med webbplatsbyggaren? De hjälper dig att förstå vad systemet exakt har att erbjuda och hur ditt projekt så småningom kan se ut och startas med IM Creator. Låt oss göra det direkt.

1. Nominellt innehåll

Nominellt innehåll

Skapa en webbplats GRATIS

Nominellt innehåll är en webbplats för studion som utmärker sig för filmskapande och som kräver att producera professionella high end-projekt för sina kunder. Studion positionerar sitt team hos en grupp digitala infödda, som är skickliga inom filmproduktion och har förstahands kunskap om vad exakt målgruppen förväntar sig att utnyttja.

Webbplatsen förhindrar användarens uppmärksamhet från de allra första sekunderna de besöker den. När du har öppnat hemsidan ser du en videobakgrund på helskärm som presenterar studion och fungerar som promo. Längst ner i videobakgrunden finns knappen “Låt oss arbeta tillsammans” som omdirigerar dig till Connect-sidan. Det är här du kan fylla i onlineformuläret för att komma i kontakt med teamet av nominella innehållsproffs.

När du surfar på webbplatsen kommer du att stöta på flera sidor som ger explicit information om teamet av filmskapare som erbjuder sina avancerade tjänster. På sidorna Om oss och konsulttjänster får du veta så mycket som möjligt om studion, tjänster och villkor för samarbete, medan Portföljavsnittet gör det möjligt att kolla in det senaste videouxemplet av verk som studion har genomfört för sina kunder. Detta är mer än krävs för att hjälpa dig att dra slutsatserna om plattformens professionalism och kompetensnivå hos sina experter. Sammantaget är webbplatsen ett imponerande urval av projekt som startats med IM Creator.

2. Naina Shenoy

Naina Shenoy

Skapa en webbplats GRATIS

Naina Shenoy är en professionell IM Creator-baserad portfölj av Naina Shenoy – en begåvad och skicklig designer med många års expertis och dussintals avancerade projekt skapade för kunder. Hennes största intresseområde handlar om att studera hemmiljö runt möbler och vardagsrumsupplevelser för att ytterligare skapa designprojekt som fokuserar på hållbarhet och cirkularitet..

Portföljwebbplatsen ser ganska enkel och enkel ut. Det finns bara tre sidor du kan bläddra här för att ta reda på mer om designern, hennes biografi, livssyn, utbildning och yrkesbakgrund, intressen och annan relaterad information. Dessutom kan du bläddra i Portfolio-sektionen med de mest imponerande och kvalitetsprojekt som författaren är särskilt stolt över. Slutligen finns det kontaktsidan med onlineformuläret, där du kan släppa en rad till designern, e-posta henne eller titta på hennes LinkedIn-profil. Oavsett ett så litet antal webbplatssidor ger de all den information potentiella kunder kan vara intresserade av. Detta är mer än tillräckligt för att fatta det opartiska beslutet om ytterligare samarbete.

Webbplatsdesignen är logisk och enkel också. Alla sidor har snövit bakgrund med färgade foton som står emot den för bättre användarupplevelse. Särskild uppmärksamhet ägnas åt Portföljsidan, som ger maximal information om de projekt som finns där. Varje exempel har en detaljerad beskrivning som ger en speciell formgivares syn och de mål hon eftersträvade när hon slutförde den. Det finns också flera foton som ger en uttömmande förståelse för projektets specialisering. Således är Naina Shenoy ett kvalitativt och imponerande urval av en portföljwebbplats som är professionellt utformad med IM Creator.

3. Yeelight

Yeelight

Skapa en webbplats GRATIS

Yeelight är en Singapore-baserad webbutik med belysningsarmaturer och apparater som inte bara ser fantastiska ut och passar de flesta mångsidiga interiörer, utan också erbjuder modern design och avancerad funktionalitet för att säkerställa bästa kundupplevelse. Webbplatsen ger maximal information om företaget, de tjänster och produkter det erbjuder, senaste nyheter, uppdateringar, kontakter och annan relaterad information mest potentiella och nuvarande kunder är intresserade av.

Det allra första som fångar din uppmärksamhet när du går in i webbshoppen är bildspelet-galleriet, som ger information om den avancerade Yeelight-produkten som är kompatibel med Apple Home Kit, vilket ger helt ny och oväntad upplevelse av hembelysning. Hemsidan innehåller dessutom senaste företagsnyheter, listan över senaste kampanjer samt nya produktreleaser.

Webbplatsutvecklarna har tagit hand om kundernas bekvämlighet och erbjuder en communityformsektion, avancerade kundstödalternativ detaljerade kontakter som levereras med integrerade Google Maps för att underlätta butiksökning (företaget har flera detaljhandelsplatser runt Singapore, där alla kan köpa deras belysningsarmaturer och tillbehör). Live Chat support finns också tillgängligt på webbplatsen för att hjälpa kunder att hitta svar på deras brådskande frågor. .Om det fortfarande finns något du vill ta reda på om Yeelight eller om du bara vill vara medveten om företagets nyheter, uppdateringar och schemalagda händelser, finns det en möjlighet att prenumerera på sina konton i de sociala nätverken för att hålla sig medveten om verksamheten -relaterade frågor.

4. Janni Louise

Janni Louise

Skapa en webbplats GRATIS

Janni Louise är en portföljwebbplats som ägs och drivs av Janni Louise – en professionell och begåvad konstnär, som har flera individuella frilansprojekt samt rik erfarenhet av att arbeta för designbyråer. Janni ägnar sig åt att hålla sig till sina kunders speciella behov och preferenser, och därigenom leva hennes fantasi genom ett brett spektrum av visuella medel. Hon är redo att slutföra olika typer av kreativa projekt och hon har redan många av dem i sin portfölj.

Webbplatsen själv finns i överflöd av grafiska ior designelement, men detta är inte nödvändigt när det gäller den professionella portföljen. Det finns bara två sidor här – Om och Skissbok, som är mer än tillräckligt för att ge den mest uttömmande information som användare letar efter när de anställer en artist för att slutföra sina projekt.

Hemsidan ser imponerande ut på grund av tillgängligheten till galleri-bildspel som visar Janis verk. Det finns också direkt tillgång till portföljavsnittet, som också innehåller flera författares mästerverk. Behöver du en mer detaljerad bild av Janis verk? Gå sedan vidare för att nå Sketchbook, som omfattar en fantastisk samling av hennes papper och penna och digitala skisser som konstnären är stolt över. Detta är ett framgångsrikt exempel på en portföljwebbplats som lanserades med IM Creator!

5. Blomstra hantering

Blomstra hantering

Skapa en webbplats GRATIS

Blomstra hantering är en webbplats för en av de bästa London-baserade influencer management, creative marketing och PR byrån. Företaget ser sitt uppdrag att hjälpa varumärken och påverkare blomstra och växa för att nå de mål de sätter. Med detta syfte utvecklar de och genomför marknadsföring, sociala medier och kampanjkampanjer för att förbättra deras närvaro i media och hjälpa dem att driva försäljning och nå målmarknader.

Webbplatsdesignen följde absolut byråns allmänna koncept och skapade en imponerande, modern och avancerad vision av deras tjänster och mål. Projektet ser friskt ut och trevligt att bläddra, med ljusa färger dominerande i sin färgpalett. Tillsammans med det är webbplatsen logiskt strukturerad och täcker ett brett spektrum av användares behov. Det finns flera sidor här som ger explicit information om teamet med Flourish Management-experter, deras färdigheter, tjänster som tillhandahålls, kontakter och bloggsektion.

Särskild uppmärksamhet ägnas åt portföljavsnittet, som regelbundet uppdateras med nya verk som har genomförts av företagets experter. Varje projekt har ljusa och avancerade foton samt beskrivningen av de viktigaste parametrarna. Det är exakt vad de flesta användare behöver när de letar efter ett marknadsförings- och PR-byrå. Bra jobbat!

6. Philip Joa

Philip Joa

Skapa en webbplats GRATIS

Philip Joa är en portföljwebbplats som tillhör Philip Joa – en professionell och skicklig regissör som arbetar med dokumentär, fotografering, skrivande och volontärprojekt för olika organisationer, tidskrifter och andra klienter. Webbplatsen skapades av Phili med det enda syftet i åtanke – att driva målgruppens uppmärksamhet och generera nya kunder genom att ge hans professionella portföljprover och personlig information om hans biografi och kreativa karriär.

Webbplatsen innehåller inte för mycket information och den finns inte i högklassiga grafiska / designelement. Detta är emellertid inte riktigt nödvändigt eftersom projektet omfattar den obligatoriska informationen allt på en plats. Portföljens design ser ganska intressant och ovanlig ut. En separat webbsida ägnas åt samlingen av författarens verk som regissör. Varje projekt har en video och dess detaljerade beskrivning för att låta tittarna veta om dess implikationer och allmänna fokus. Etc.-sidan innehåller i sin tur massor av portföljverk som har utförts av Philip som fotograf, designer, talesman och författare. De presenteras också på det tilltalande och samtida sättet.

För att komma i kontakt med Philip, nå bara motsvarande Kontaktavsnitt. Det är här du kan fylla i onlineformuläret eller använda e-postmeddelandet för att kommunicera med experten och specificera / diskutera dina projektkrav och specifikationer.

7. Anchal Goyal

Anchal Goyal

Skapa en webbplats GRATIS

Anchal Goyal är en portföljwebbplats för filmskaparen, författaren, regissören och fotografen Anchal Goyal, vars intressanta områden kring att fånga “små skivor av livet”. Det är exakt hur han beskriver sitt kreativa fokus och presenterar det för målgruppen. Författaren har redan sammanställt en räckviddsportfölj av avancerade verk, som består av filmer och foton. Det presenteras i portföljformat direkt på webbplatsen.

När du först når portföljens hemsida hittar du inget avsnitt eller innehåll här – ingenting annat än bildspelet på hela skärmen för foton som tillhör Anchal. Det är den bästa presentationen av hans kreativitet och professionella talang som talar högre än dussintals ord. Om du fortfarande har en avsikt att ta reda på mer om fotografen eller visa hans andra verk, gå sedan ahd för att bläddra bland de avsnitt som finns tillgängliga i popup-menyn som finns i den högra delen av skärmen.

Portföljmenyn består av flera avsnitt baserade på ämnet för filmer / foton som ingår. Det här är filmer, resor, människor och natur. Dessutom kan användare surfa på sidan Om mig för att upptäcka fler fakta om fotografen och hans kreativitet. Det finns också möjlighet att komma i kontakt med författaren genom att fylla i onlineformuläret som finns tillgängligt längst ner på sidan här. Det är enkelt, bekvämt och snabbt. Sammanfattningsvis är projektet ett framgångsrikt och imponerande urval av IM Creator-driven portföljwebbplats!

Slutsats

IM Creator är en multifunktionell allt-i-ett-webbsajtbyggare som gör det möjligt att utveckla och hantera olika typer av projekt för kommersiellt och kommersiellt bruk. Plattformen är stolt över miljontals webbplatser som har lanserats med var och en av dem har utsökt och personlig design som inte äventyrar avancerad funktionalitet.

Webbplatsbyggaren åtnjuter den största populariteten bland konstnärer, kreativiteter, fotografer, designers, stylister, modeller, stylister, filmskapare, producenter och andra användare som behöver professionella portföljsidor för att visa upp sina verk och talanger. För dessa användare såväl som för icke-vinstdrivande och studenter är systemet helt gratis utan några funktionsbegränsningar. Samtidigt är IM Creator ett ganska trevligt val för företagare som kommer att använda tjänsten för utveckling av affärswebbplatser. Proverna från projekt som granskats i artikeln är det bästa beviset på dess universella natur, intuitiva strategi för webbdesign och mångsidighet av anpassningsalternativ som ingår i verktygssatsen.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map