Bästa exempel på Jimdo webbplats

Jimdo-exempel på webbplatsen


Jimdo – är en modern webbplatsbyggare skapad med behoven hos individer och företag i åtanke. Plattformen levereras fullpakad med webbdesignfunktioner och verktyg som bidrar till en enkel men effektiv webbdesignprocess.

Tiden du behöver behärska systemet beror på webbplatsredigeraren du så småningom kommer att gå till. Webbplatsbyggaren tillåter att utforma webbplatser i två lägen.

  • Den första är den klassiska webbplatsredigeraren, som erbjuder intuitiv och enkel WYSIWYG-process. Du behöver viss kompetens och bakgrund för att starta webbplatser med det, men du kommer så småningom att nå det önskade resultatet med rätt tillvägagångssätt och övervägande av alla viktiga nyanser.
  • Det andra sättet du kan gå är att använda den avancerade Jimdo Dolphin verktyg. Det här är Artificiell intelligens funktion, vilket gör det möjligt att skapa webbplatser i det automatiska läget baserat på det innehåll du skickar in. Detta tar bara några minuter och garanterar alltid ett anständigt resultat. Detta är vad nybörjare gillar mest om denna Jimdo-funktion.

Vilket alternativ fungerar bäst för just din webbplats? Detta beror på dina färdigheter och resultat du förväntar dig att få på lång sikt. Låt oss titta på de bästa proverna av Jimdo-webbplatser som skapats på båda sätten nu. De är designade av riktiga människor för verkliga personliga och affärsbehov. Detta ger dig idén om hur ditt projekt kan se ut. Det är dags att komma igång!

1. The Good Gallery

The Good Gallery

Skapa en webbplats GRATIS

The Good Gallery är ett inramande och fint konstgalleri som finns i Kent, Connecticut som visar upp konstverk som tillhör lokala och nationella konstnärer. Om du är intresserad av ämnet eller vill ställa ut dina egna konstverk / köpa några mästerverk för din samling, ger webbplatsen detaljerad information allt på ett ställe.

När du kommer till hemsidan ser du namn och tid på den schemalagda utställningen samt några av de konstverk som kommer att presenteras för allmänheten. Dessutom ger webbplatsen information om alla konstnärer, vars målningar visas i galleriet, länkar till deras webbplatser samt kontaktinformation om galleriet, dess exakta plats, adress, e-post och telefonnummer. Det finns också en möjlighet att kontakta galleriets representanter genom att fylla i det onlineformulär som finns tillgängligt i avsnittet Kontakter.

Användare och konstfans, som vill hålla sig medvetna om de senaste uppdateringarna, nyheterna, utställningarna och annan viktig gallerirelaterad information, kan använda chansen att registrera sig för nyhetsbrevet eller följa motsvarande konton i de sociala nätverk. När det gäller den övergripande webbplatsdesignen är den lätt, tydlig och intuitiv. Alla målningsfoton presenteras mot den snövitbakgrunden här för att skapa bättre intryck och för att få användarnas uppmärksamhet.

2. Genix Textile

Genix Textile

Skapa en webbplats GRATIS

Genix Textile är en webbutik av det europeiska varumärket som erbjuder högkvalitativa textilprodukter för hem till salu. Webbplatsen skapades med en standard WYSIWYG Jimdo-redaktör och ser snygg och trendig ut. Projektets enda blick skapar lugnande och bekvämt intryck, vilket är så viktigt när det gäller linneprodukter. Det finns detaljerade beskrivningar av varje artikel, alla kommer med flera foton.

Webbplatsen utförs i det enkla ljusa färgschemat med dominerande vita, blå och grå färger. Kontaktsektionen och sociala nätverksknappar gör det enklare för en kund att komma i kontakt med representanter för webbutiker för att rensa detaljerna. Det är snyggt och så naturligt!

3. Bryce Pioneer Village

Bryce Pioneer Village

Skapa en webbplats GRATIS

Bryce Pioneer Village beläget i de pittoreska platserna i den lilla staden Tropic i Utah, inte långt från Bryce Canyon, inbjuder lokala besökare och turister att koppla av och njuta av de fantastiska platserna.

För att ta reda på detaljerad information om platsen kan du bläddra bland mångsidiga webbplatsavsnitt. Det är här du kan lära dig de viktigaste fakta om platsen – allmän information, speciella nyanser om anläggningarna och unika sevärdheter i Bryce Canyon National Park, reservationer och kontaktinfo. Användare, som vill spendera lite tid på platsen, kan boka boende direkt på webbplatsen. Dessutom finns det tillgång till sociala nätverkskonton här, som låter dig upptäcka senaste nyheter och tillkännagivanden om Bryce Pioneer Village.

En av de mest intressanta sakerna med webbplatsen är dess design. När du bläddrar i avsnitten kommer du att hitta flera foton av platsen och dess höjdpunkter som uppmuntrar användare till ytterligare projektutforskning. Det är ett spektakulärt exempel på webbplatsen som lanserades med Jimdo!

4. Michael J.Bingham DDS

Michael J.Bingham DDS

Skapa en webbplats GRATIS

Michael J.Bingham DDS specialiserat sig på endodonti (rotkanalterapi) och ser det viktigaste uppdraget att ge patienterna bekväma och säkra tjänster. Detta är kontoret i Boise, Idaho som välkomnar patienter som är villiga att få kvalitet på rotkanalen.

Webbplatsen för medicinsk praxis ger all nödvändig information som patienter mestadels är intresserade av. Denna information finns i flera webbplatsavsnitt, nämligen hem, tjänster, om kontoret, vad man kan förvänta sig, vanliga frågor, patientformulär, ekonomi, läkare som hänvisar till, plats och kontakt. Det imponerande antalet webbplatssidor är mer än tillräckligt för att ge den mest detaljerade och uttömmande informationen om medicinska praxis.

Oavsett vilken sida du besöker kommer du att vara 100% säker på att få den mest djupgående informationen om de frågor du är intresserad av. Det finns flera foton som är associerade med endodonti här, prover av patient- och läkardokument samt Google maps widget som hjälper till att hitta läkarmottagningens exakta plats.

5. Retropot

Retropot

Skapa en webbplats GRATIS

Retropot är en spanskbaserad webbutik som erbjuder mångsidiga retro köksutrustning till salu. De produkter som presenteras i katalogen har unika mönster och kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Webbplatsen ser snygg och intressant ut. Den är skapad med klassisk Jimdo-redaktör och har intuitiv navigering, logisk struktur och ovanlig design. Webbutiken finns i överflöd med de ursprungliga fotona av produkterna och deras samling, var och en med detaljerade egenskaper och shoppingalternativ. En blogg och sociala nätverksknappar ger tillgång till ytterligare information om produkterna. Detta är användbart och bekvämt. En anständig e-handelswebbplats designad med Jimdo!

6. Jandeys

Jandeys

Skapa en webbplats GRATIS

Jandeys är ett utmärkt exempel på en enkel e-handelswebbplats byggd med Jimdo. Den har ett användarcentrerat horisontellt navigationsfält, enkla att bläddra i samlingar och vackra bakgrundsbilder. Kolla in hur de presenterar sina produkter med hjälp av massor av vitrum runt omkring dem, detaljerad beskrivning och flera produktbilder. Varje produktsida innehåller all information som köpare kan behöva: tillgänglighet, material, storleksalternativ, skatter och fraktinfo.

Det är alltid en bra idé att fästa menyfältet ovanpå Det enda jag vill notera är några av de bakgrundsval som gör att texten i sidfoten är svår att läsa. Trots allt ser webbplatsen utmärkt.

7. Corma pärlor

Corma pärlor

Skapa en webbplats GRATIS

Corma pärlor är ett varumärke för det fyllningsmaterial som används vid tillverkningen av bekväma kuddar som säkerställer god luftcirkulation och gör din sömn mer behaglig, kvalitet och avkopplande. Materialet tillverkas av det Japanbaserade Yamaichi-företaget som har dussintals år av nischkompetens.

Webbplatsen levererar all Corma Beads-relaterad information som kunder vill veta innan de köper produkten. När du bläddrar i huvudsidorna kan du ta reda på mer om själva materialet och dess tillämpning. För att säkerställa att produkten har hög kvalitet är det vettigt att se det vittnesmål som lämnats av de kunder som redan har testat den. Det finns en separat sida om utvärderingar / recensioner du kan besöka för att ta reda på det. Om du vill ange de frågor du inte är säker på kan du lämna begäran eller förfrågan i motsvarande onlineformulär tillgängligt i avsnittet Kontakter. Så snart du bestämmer dig för att testa produkten på egen hand kan du följa länken som leder till webbutiken, där du kan titta igenom det rika sortimentet som erbjuds till salu.

8. Konstnärliga kemtvättar

Konstnärliga kemtvättar

Skapa en webbplats GRATIS

Konstnärliga kemtvättar är ett bra exempel på en webbplats för små företag. Andy och Young är ägare till företaget sedan 1986. Observera hur välmärkt webbplatsen är: från det anpassade favikonet till den professionellt designade logotypen och ner till sidfoten – Konstnärliga torrstädare imponerar besökaren med sin konsistens och minimalism. Webbplatsen gör ett bra jobb med att använda piktogram för att demonstrera företagets olika tjänster, medan webbplatsens enkla struktur gör det enkelt att omedelbart hitta den viktigaste informationen.

Du kan hitta en recensionssida (faktiskt leder det dig till en annan webbplats, men ändå) där du kan hitta kunders vittnesmål. I allmänhet är webbplatsen ganska enkel i allt som är relaterat till funktionaliteten.

9. Tillbehör Av Allison Hertzberg

Tillbehör Av Allison Hertzberg

Skapa en webbplats GRATIS

Vad började som en hobby för Tillbehör av Ash förvandlades snabbt till en blomstrande verksamhet. Allison hantverk vackra vävda smycken i hennes lägenhet i Brooklyn, NY och tror starkt på att en smycke kan göra en outfit. Kärnan i hennes konst är de komplicerade knutningsdetaljer som hon lärde sig när hon förberedde en dokumentär om hummerfiskare i Maine. Allison använder Jimdos handelsplattform för att sälja sina handgjorda varor över hela världen.

Kärnan i hennes konst är de komplicerade knutningsdetaljer som hon lärde sig när hon förberedde en dokumentär om hummerfiskare i Maine. Hennes arbete är riktigt bra, du kan hitta kända personer som bär Allisons hantverk, bara öppna pressavdelningen. Men om hon vill bli ännu mer framgångsrik, skulle hon bättre utforma sin webbplats i ett mer anpassat utseende och lägga till en Back to Top-knapp på sidorna.

10. Taqnia International

Taqnia International

Skapa en webbplats GRATIS

Taqnia International är ett teknikinvesterings- och utvecklingsföretag som tillhandahåller alla tjänster både för nya och etablerade företag runt om i världen. Deras webbplats TaqniaInternational.com använder framgångsrikt Jimdo-webbplats för att skapa teknik.

Här kan du se en snygg och modern design med fantastiska animerade element som betonar företagets strävan efter innovation och intressesfär. Det är bra att se en väloptimerad mobilversion och ett märkesfavicon, och jag gillar hur färgerna förändras.

De animerade bilderna passar perfekt till företagets tema. Du känner verkligen som att framtiden står på din tröskel, faktiskt, det redan bankar på din dörr.

11. Ben Ahn

Ben Ahn

Skapa en webbplats GRATIS

Ben Ahn är en ukulele-konstnär och sångare från ön Kaua`i, som för närvarande bor i San Francisco Bay-området. Han använder sin Jimdo-webbplats Benahn.com för att dela sin passion för musik, hitta potentiella kunder och visa några klientreferenser.

Även om Bens webbplats känner sig enkel, kan du vid närmare granskning se att den har allt som musikerens webbplats behöver: historien om artisten, videor, nyheter, evenemangskalender och ett enkelt sätt att komma i kontakt med. Resultatet är en effektiv, modern webbplats som främjar Ben Ahns musik till världen.

Du kan hitta videor där Ben är i aktion och lyssna på hans föreställningar. Och det är underbart att se hans tillgänglighetskalender bara på hemsidan.

12. Bobsmade

Bobsmade

Skapa en webbplats GRATIS

Bobsmade är en annan webbplats för ett specialmålningsföretag som gör vanliga saker unika och fantastiska. Dina skor, snickers, hörlurar eller gitarr – nästan allt du vill kan målas med stor design född i målarens sinne eller i ditt eget. Det är väldigt spännande att utforska webbplatsen från sektion till sektion, med massor av coola mönster och bilder.

Jag känner verkligen inte en person som vägrar anpassa sina Chucks ?! Du kan hitta all hjälp du behöver, från ett storlekstabell till en valutakonverterare, det är verkligen praktiskt att ha allt på ett ställe istället för att surfa på webben från webbplats till plats. Så bara flera klick – och dina tillbehör är mest unika och ovanliga!

13. The Freedom Rock

The Freedom Rock

Skapa en webbplats GRATIS

The Freedom Rock är projektet som centrerar kring historien om den så kallade “The Freedom Rock” -blocken som finns i Iowa. Varje år målas denna stenblock på olika sätt för att uttrycka tacksamhet gentemot landets veteraner och hedra deras uppdrag i tjänsten till landet.

Webbplatsen ser ganska intressant och till och med något ovanlig ut. När du kommer till hemsidan ser du Freedom Rock-videon tillsammans med samlingarna av originalväggmålningar. När du surfar på webbsidor kan du ta reda på mer om nyheter, supportalternativ, kontakter och vanliga frågor som krävs för att få mer information om det stora webbplatsmålet. Det finns också möjlighet att ansluta till projektets konton i sociala nätverk för att hålla sig medveten om all relaterad information.

14. Twist Wine Company

Twist Wine Company

Skapa en webbplats GRATIS

Twist Wine Company erbjuder exklusiva vingårdsspecifika viner från olika specifika klimatzoner från hela världen. Det här är det familjedrivna företaget som tillhör Vincenzo, Chenin och Audrey Cilurzo, som strävar efter det enda uppdraget – att göra viner som människor skulle vilja dricka och att skapa viner för speciellt tillfälle som alla kan dricka varje dag.

Den övergripande webbdesignen kommer absolut till den stora företags specialiseringen. Allt innehåll visas mot bakgrunden med många vinfat. Det är detta som återspeglar det stora företagets fokus och låter användare förstå den viktigaste idén från de allra första sekunderna av vistelsen på webbplatsen.

För stamkunder och för första gången avslöjar webbplatsen möjligheten att komma åt webbshoppen och placera beställningen där. Detta är funktionen som gör webbplatsen både informativ och praktisk i taget – ett perfekt projekt som startades med Jimdo!

15. Bike Wrappers

Bike Wrappers

Skapa en webbplats GRATIS

Bike Wrappers imponerar användare från första början av sin höga kvalitet och underhållande videobakgrund i full storlek. Den enda tittningen på videon ger förståelse för webbplatsens implikationer – erbjuder cykeltillbehör (ramomslag) för att göra åkattraktionerna bekväma och säkra för alla.

För att ta reda på mer om wraps som är gjorda speciellt för olika typer av cykelramar, kan du titta på videon som visar de detaljerade beskrivningarna och recensionerna av dessa produkter. När du bläddrar ner på sidan ser du de viktigaste funktionerna i dessa produkter som hjälper dig att få en viktig idé om deras applikation. Om du vill upptäcka mer intressanta fakta kan du komma åt Bloggsektionen, som innehåller massor av nischrelaterade inlägg och gör att du kan dela dem i de sociala nätverk. Dessutom är det möjligt att registrera sig för företagets nyhetsbrev och sociala nätverkskonton för att hålla dig informerad om alla branschrelaterade nyheter.

Webbplatsens obestridliga höjdpunkt är webbbutiken som är ansluten till den. Det är där alla, som har lust att köpa en cykelomslag, får beställa nästan ingen tid. Sammantaget är denna Jimdo-baserade webbplats ett levande exempel på projektet som kombinerar informationsvärde och funktionalitet.

16. Barnyard Blessing Get Milk Soap

Barnyard Blessing Get Milk Soap

Skapa en webbplats GRATIS

Barnyard Blessing Get Milk Soap är platsen, där du kan få färsk, 100% naturlig handgjord tvål som tillverkas direkt på Barnyard Blessing Farm av handplockad mjölk från mjölkbockarna, som vidare tillförs organiska och rena eteriska oljor för högkvalitativa resultat.

Webbplatsen ger uttömmande information om gården, tvåltillverkningsprocessen, dess ingredienser och andra relaterade detaljer. Alla som är intresserade av att få produkten har möjlighet att komma åt butiksavsnittet, titta på sortimentet som erbjuds där och sedan beställa.

Har du önskan att besöka gården personligen? Gå vidare för att komma till avsnittet Kontakter där du kan hitta adressen och detaljerade anvisningar om hur du kommer till gården. Webbplatsen innehåller massor av bilder tagna på gården som kan väcka önskan att besöka platsen och köpa den tvål som erbjuds där. Således är det Jimdo-baserade projektet ganska enkelt men informativt och användarfokuserat.

Slutsats

Jimdo är en ganska ovanlig webbplatsbyggare, som ger användarna två olika webbbyggnadssätt. Klassisk Jimdo-redaktör och Jimdo Dolphin varierar mycket när det gäller användarvänlighet, bekvämlighet, webbdesignfärdigheter och naturligtvis applikationsfär. Som ni ser från proverna i översynen fungerar AI Dolphin-verktyget bäst för utveckling av enkla projekt för personligt bruk. Det här är portföljer, enkla målsidor och standardwebbplatser som inte är avsedda för affärsbruk.

Om du behöver ett mer komplext projekt, laddat med funktioner och avancerade designmetoder, är den klassiska Jimdo-redigeraren alternativet att överväga. Plattformen kommer att vara till stor hjälp för att designa affärs- och e-handelswebbplatser. För dessa projekt tillhandahåller Jimdo alla typer av verktyg för att göra din webbplats elegant, modern och framgångsrik. Om du inte gillar Jimdo kan du prova andra SaaS-webbplatsbyggare som Wix, uKit eller Weebly.

Använd alla alternativ eller funktioner i webbplatsbyggaren med klokhet. Överbelasta inte projektet med saker du inte behöver. Var uppmärksam på hur resultaten kan skilja sig om du väljer fel färgschema eller till och med en mall i sig. Ta dig tid, behöver inte skynda dig med den här, utforska funktioner och anpassningsalternativ på din webbplats så får du ett verkligt fantastiskt resultat.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map