Bästa exempel på Mobirise-webbplatser

Bästa exempel på Mobirise-webbplatser


Mobirise – är en samtida offline webbplats byggare, som för närvarande är tillgängligt för Mac, Windows och Android. Systemet är gratis för kommersiellt och icke-kommersiellt bruk. Det kräver nedladdning och installation innan det används för webbplatsutveckling.

Webbplatsbyggaren sticker ut från mängden på grund av dess imponerande användarvänlighet och bekvämlighet. Det innebär inte någon kodningsmedvetenhet men garanterar dock hög funktionalitet för projekt som startats med den. Det är detta som gör det till ett perfekt val både för nybörjare och duktiga användare. En av höjdpunkterna på plattformen är stor optimering av Mobirise-baserade webbplatser för mobilt surfning. Detta säkerställs av Bootstrap 4-ramverket plattformen bygger på.

Mobirise fungerar bra för utveckling av olika typer av projekt, inklusive kampanjwebbplatser, målsidor, bloggar, portföljer, webbplatser för små företag och andra projekt som mest fokuserar på innehåll. För att upptäcka den integrerade funktionaliteten hos webbplatsbyggaren och de funktioner som den är redo att erbjuda är det vettigt att titta på proverna från projekt som har startats med systemet. Det är vad vi kommer att göra med en gång.

1. Kozik Kiropraktik

Kozik Kiropraktik

Skapa en webbplats GRATIS

Kozik Kiropraktik är en personlig webbplats för doktor John J Kozik, som är en professionell och erfaren kiropraktik som specialiserat sig på att diagnostisera och behandla tillståndet som kallas Vertebral Subluxation. Han erbjuder också tjänster som hjälper hans patienter att bli av med sådana irriterande och smärtsamma tillstånd som huvudvärk, ryggsmärta, bensmärta, ryggradens inriktning, whiplash, nacksmärta och mer.

Webbplatsen ger uttömmande information om läkaren, de tjänster han erbjuder, sitt specialiseringsområde, hälsotillstånd han fokuserar på och andra relaterade frågor. Projektet är välstrukturerat och ger tillgång till alla erforderliga avsnitt och menykategorier. När du kommer till hemsidan ser du tre knappar som dirigerar dig till de mest populära webbplatskategorierna, nämligen Kontakta oss, formulär och Hitta oss. Dessa är de måste-ha-avsnitten en patient måste besöka för att ge detaljerad information om hans hälsotillstånd och mål. Sidan Om oss ger detaljerade fakta om läkarens bio och det finns också knappar för sociala konton som låter användare följa aktuella affärsnyheter och uppdateringar. Bra jobb!

2. Biblesoft

Biblesoft

Skapa en webbplats GRATIS

Biblesoft – är den marknadsledande Bibelstudie-programvaran, som grundades 1988 med det enda syftet i åtanke – att ge kristna från hela världen en djupare förståelse av Guds ord. Programvaran ger också tillgång till användbara och praktiska verktyg för evangeliets ministrar världen över.

Webbplatsen innebär inte användning av manualer eller träningspass för att börja utforska skrifterna. Alla – från en student och upp till en forskare kommer att kunna bläddra i projektet för att upptäcka den information de letar efter. Webbplatsen säkerställer enkel navigering och snabb åtkomst till större avsnitt. Det finns OneTouch Light (en gratis version av programvaran) avsedd för första timeranvändare som är villiga att testa programmet, resursavsnittet, sidan Om oss och till och med en webbutik här. Det är här som användare kan köpa Biblesoft-relaterade produkter till överkomliga priser och med några musklick. Det är ett trevligt urval av den Mobirise-drivna webbplatsen med integrerad e-handelsfunktion!

3. Baldwin Piano

Baldwin Piano

Skapa en webbplats GRATIS

Baldwin Piano är den bästa destinationen för användare som är intresserade av musikhistoria i allmänhet eller historia för ett av de mest populära musikinstrumenten – piano. Webbplatsen fokuserar faktiskt på att leverera detaljerad information om Baldwin – världens bästa klingande och bäst spelande pianon.

Den övergripande webbdesignen kommer absolut till den stora specialiseringen av projektet. Hemsidan imponerar varje besökare med sin fullbildsbild av en lyxig konserthus med Baldwin-piano som står mot denna spektakulära bakgrund. Här finns också information om Baldwin-företaget, dess engagemang och historia för dess utveckling. En användare har möjlighet att välja önskad produktkategori – antingen Grand eller Upright – för att kunna ta reda på detaljerad information om varje pianomodell tillsammans med sin bild och detaljerad beskrivning av dess viktigaste specifikationer. Denna Mobirise-driven webbplats ser trendig och nischfokuserad.

4. BubbaQues BBQ

BubbaQues BBQ

Skapa en webbplats GRATIS

BBQ-fans kommer definitivt att vara glada att besöka BubbaQues BBQ – en av de bästa Florida-baserade platserna att smaka på de mest utsökta BBQ-rätter. De röker de bästa bitarna av nötkött, fläsk och kyckling och tillhandahåller avancerade tjänster för att möta sina kunders förväntningar. Webbplatsen ger användarens uppmärksamhet genom sin ljusa och tilltalande design, snygga teckensnitt och saftiga bilder som absolut matchar dess specialisering.

Så snart du landar på hemsidan ser du popup-beställningsformuläret online för separata platser. Det gör det möjligt att placera omedelbara beställningar utan att leta efter samma formulär på webbplatsen. Detta sparar användarnas tid och ansträngning för att utnyttja det bästa resultatet på kortast möjliga tid. För de som besöker webbplatsen, som vill ta reda på andra platsrelaterade fakta, finns det en möjlighet att bläddra bland flera menysektioner, nämligen Specialerbjudanden, Catering, Bubba Shop, Om oss, Platser + Kontakt. Online beställningsformulär samt sociala nätverksknappar finns också här.

5. 456 FIS

456 FIS

Skapa en webbplats GRATIS

456 FIS är hem för den 456: e Fighter Interceptor Squadron, som är tillägnad alla de som tjänade organisationen. Det är här alla som är intresserade av organisationen kan hitta uttömmande och mycket detaljerad information om dess historia, uppdrag, tidigare och nuvarande medlemmar, kontakter och speciella prestationer.

Webbplatsen har en detaljerad och välstrukturerad rullgardinsmeny som täcker ett omfattande utbud av ämnen för att säkerställa maximal surffunktion och användarvänlighet. Sidan About ger information om organisationens historia och viktiga stadier i dess utveckling. Det finns också flera historiska foton här. Community-sidan kommer med avsnittet Alumni Registry, forum och till och med en integrerad eSTORE. Mediesidan ger åtkomst till organisationens fotosamling samt video- och ljudfiler. Den här Mobirise-baserade webbplatsen ser ganska enkel ut vid första anblicken, men det finns mycket information du kan ta reda på här när du bläddrar i dess avsnitt.

6. Catalina Hotel & Beach Club

Catalina Hotel & Beach Club

Skapa en webbplats GRATIS

Catalina Hotel & Beach Club är ett levande exempel på hotellwebbplatsen som drivs av Mobirise. Det här är webbplatsen som ger intressant, användbar och aktuell information om det eleganta, eleganta och lyxiga hotellet som ligger i hjärtat av Miami Beach.

Alla som planerar en semester på Catalina Hotel & Beach Club, kommer definitivt att uppskatta möjligheten att surfa på webbplatsen. Den berättar nästan allt du kan behöva för att ta reda på hotellet, tjänster och bekvämligheter som erbjuds, tillgänglighetsfunktioner, schemalagda evenemang och kontakter. Det finns också användbar information om auktoriserade och obehöriga resebokningsföretag som erbjuder vila på hotellet. Samtidigt finns det en möjlighet att boka ett paket direkt på webbplatsen för att spara tid, budget och ansträngning. Massor av högupplösta bilder av hotellet finns i Galleri-avsnittet för att uppmärksamma potentiella kunder. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt Live Chat popup-fönstret som finns i det vänstra låga hörnet av webbplatsen. Det är här du kan skriva din fråga för att få snabb feedback från hotellteamet.

7. Robin Hood

Robin Hood

Skapa en webbplats GRATIS

Robin Hood – Bold Outlaw från Barnsdale och Sherwood kommer att bli en verklig överraskning för varje läsare, som är förtjust i Robin Hood och hans äventyr. Webbplatsen ägnas åt denna legendariska hjälte och innehåller flera online Robin Hood-resurser. Dessa inkluderar originalartiklar, ballader, berättelser, exklusiva intervjuer, djupgående recensioner, massor av medeltida legender, nyaste böcker, TV-program och filmer som på något sätt är relaterade till hjälten. Nästan alla artiklar är skriven av Allen W. Wright, som är en oberoende forskare från Toronto, Kanada. Idén om att skapa webbplats tillhör också Allan.

Webbplatsen själv ser ganska intressant och visuellt tilltalande. Det väcker önskan att fortsätta surfa på resursen för att ta reda på mer om Robin Hood och hans äventyr. Det finns flera kvalitetsfoton tillgängliga i projektets rika fotogalleri, anslagstavlan, FAQ-avsnitt, länkar till externa resurser och annan relaterad information på webbplatsen. Denna och annan information kommer säkert att vara praktiskt för alla som är intresserade av den legendariska historien om Robin Hood.

8. Negril Jamaica

Negril Jamaica

Skapa en webbplats GRATIS

Negril Jamaica är en online-resurs som ägnas åt en av de mest exklusiva och mest populära orterna. Det här är webbplatsen, där du kan ta reda på många fakta som behövs för att organisera dina drömms äventyrsemester.

Oavsett vilket ämne du är intresserad av, när det gäller Negril Jamaica, hittar du önskad information här på webbplatsen. Här finns meddelandeforum, massor av videor, forum, evenemangskalender, Negril-kartor och annat användbart innehåll här. När du bläddrar ner på sidan kommer du över flera avsnitt, som ger detaljerad information om platserna att bo i Negril, mat att äta, saker att göra, restauranger att besöka, förare att hyra och andra fakta som är ett måste för alla turister som drömmer om en perfekt karibisk semester. En av höjdpunkterna i resursen är Negril Guide Map på hela skärmen med viktiga platser att besöka. Google Maps-widget med platsspecifikationer finns också här. Ett trevligt urval av en resewebbplats lanserad med Mobirise!

9. Kokoshungsan

Kokoshungsan

Skapa en webbplats GRATIS

Kokoshungsan är den globala globala företagskatalogen och platsen, där man kan bläddra i massor med flera inkomstkällor för att välja de som han / hon för närvarande behöver. Det är här varje annonsör kan tjäna extra inkomst, även känd som KOKOCoin (KKC) genom att skriva, läsa, investera, dela, lära, undervisa, sälja eller interagera med någon på webbplatsen.

Innan du fortsätter med att skicka din egen lista måste du inledningsvis välja ett av de tillgängliga paketen – antingen gratis eller betald. Var och en av dem har vissa villkor baserade på användarkrav och affärsmål eller behov. Förutom att publicera en lista, finns det en möjlighet att tjäna poäng, bläddra bland jobb, titta igenom specialerbjudanden som finns tillgängliga i butiksavsnittet och upptäcka andra nischrelaterade fakta. Webbplatsen är välstrukturerad och erbjuder intuitiv navigering för att hjälpa en användare komma igång och lyckas med affärsutvecklingsarbetet.

10. Videos4Music

Videos4Music

Skapa en webbplats GRATIS

Videos4Music är en online-videofilmtillverkare som omfattar ett team av verkliga musikvideoproffs med över 15 års nischkompetens. Varje användare som väljer spelaren tilldelas en personlig assistent som hjälper till att skapa en perfekt video för alla musikspår.

Vad du behöver för att komma igång med din videoproduktionsprocess är att välja ett av de erbjudna musikvideopaketen baserat på låtens längd. Sedan ska du skicka en länk till låten till teamet i tjänsten tillsammans med meddelandet / stämningen du tänker förmedla i videon. Detta görs online på kortast möjliga tid. Hela processen för att skapa videoklipp är klar inom sju dagar. Webbplatsen är bekväm och lätt att bläddra för alla. Det finns en lista över funktioner som spelaren kännetecknas av, listan över skäl att få spelaren, kundbedömningar samt prover av videor skapade med tjänsten. För att få kontakt med teamet och göra en beställning är det möjligt att fylla i kontaktformuläret som finns tillgängligt på webbplatsen. Detta är enkelt, snabbt och effektivt.

11. Dr. Kasif Anaokulu

Dr. Kasif Anaokulu

Skapa en webbplats GRATIS

Dr. Kasif Anaokulu är en dagis som accepterar barn i åldrarna 3-6 år och erbjuder specialutbildning och uppfostran som säkerställer bästa resultat. Barnehagen är ganska populär på grund av utbudet av tjänster och faciliteter som erbjuds. För att ta reda på mer om dem är det vettigt att bläddra i informationen som finns tillgänglig på webbplatsen.

Projektet, som skapas på det turkiska språket, följer absolut webbplatsens nischspecialisering. Det är ljust, tilltalande, underhållande och så barnsligt. Detta skapar en speciell atmosfär av lycka och barndom, som är så typisk för platsen. All information som föräldrar kan vara intresserad av finns i flera webbplatsavsnitt. Den hanterar de viktigaste aspekter på dagisrelaterade aspekter, som allmän information om platsen, barnens närings- och uppfostringsmål, certifikat, utbildningsprogram etc. Det finns också ett rikt bildgalleri här, där alla kan se platsen, där barnen tillbringar sina tid. Dessutom är det möjligt att läsa vittnesmål publicerade av nöjda föräldrar, prenumerera på dagisens konton i sociala nätverk och till och med fylla i registreringsformuläret som finns tillgängligt på webbplatsen.

12. Amalfi Mare

Amalfi Mare

Skapa en webbplats GRATIS

Amalfi Mare är ett företag som fokuserar på båtuthyrning och yachtcharter i Tyrreniska havet, med Amalfikusten och Capri som huvudmål. Utflykter och turer arrangeras här av kapten Patrizio, som älskar dessa platser och är angelägen om att hjälpa en resenär att upptäcka havet, dess skatter, Amalfikustens historia, dess invånare och annan relaterad information.

Den enda tittningen på hemsidan räcker för att framkalla önskan att fortsätta surfa på resursen och ta reda på vad företaget har exakt att erbjuda. All nödvändig information finns i huvudavsnitten på webbplatsmenyn. Dessa inkluderar utflykter, chartertjänster, båtarna, om oss, kontakter, solnedgångstur, sociala konton. Det är möjligt att boka en rundtur eller en båt direkt på webbplatsen med bara några klick. Webbplatsen finns i riktiga bilder av platser och tjänster som företaget erbjuder som bidrar till dess anspråk. Detta är ett kvalitetsprov av det Mobirise-baserade projektet.

13. Adari

Adari

Skapa en webbplats GRATIS

Adari är ett musikprojekt som tillhör Adari och skapas på det kratiska språket. Adari är pseudonymen till Daria Tamara Rac, en sångare, som skriver och sjunger låtar på engelska, polska och kratiska språk. Webbplatsen är designad i svartvitt färgschema, med sångarens foton som står mot bakgrunden.

Sångarens fans kommer att vara glada att surfa på webbplatsen, där de får reda på användbar information om Adari, hennes kreativa karriär och livssyn. Denna information finns tillgänglig i de stora webbplatsavsnitten, nämligen Biografi, Discography, News och Contact. Det är här alla som är intresserade av fakta från Adaris liv, karriär, kreativitet, nyheter och kommande evenemang kan komma över den här informationen. Dessutom finns det en möjlighet att lyssna på författarens låtar, titta på hennes videoklipp, prenumerera på hennes sociala nätverkskonton på webbplatsen. Dessa är de viktigaste kännetecknen som gör projektet till ett värdigt urval av en Mobirise-driven webbplatssamling.

14. Witsec

Witsec

Skapa en webbplats GRATIS

Witsec är en personlig webbplats som ägs och förvaltas av Mark, en infrastrukturutvecklare, som skapar tillägg för Mobirise på grundval av denna plattform. Projektet ger information om själva experten och om webbplatsbyggaren som används som sitt huvudverktyg för webbdesign.

Webbsidan med en sida innehåller tre avsnitt, nämligen Om mig, Mobirise och Support. Avsnittet Om mig berättar om webbdesignern, Mobirise-delen fokuserar på applikationen (webbplatsbyggaren), medan supportavsnittet omdirigerar dig till sidan, där du kan hitta svar på dina frågor och skicka dina systemrelaterade förfrågningar. Trots att webbplatsen inte är stor och innehåller ganska begränsad information, räcker det fortfarande med information om programvaran, dess tillämpning, specialfunktioner och installationsinstruktioner. För alla användare som är villiga att komma i kontakt med utvecklaren finns det ett separat avsnitt där du kan fylla i onlineformuläret och vänta på feedbacken. En av höjdpunkterna på webbplatsen är det faktum att den också skapades med Mobirise. Detta är det bästa beviset på systemets trovärdighet och funktionalitet.

15. Costa d’Amalfi lägenheter

Costa d’Amalfi lägenheter

Skapa en webbplats GRATIS

Costa d’Amalfi lägenheter är den bästa informationskällan för alla som söker platsen att bo på Amalfi Coach. Detta är boendet som omfattar två lägenheter (Casa Amalfi och Casa Ravello) med en terrass i den historiska stadskärnan i Minori, som ligger cirka 200 meter från stranden.

Om du tänker få en stor vila i staden Minori är webbplatsen det bästa resmålet att boka ett fritidshus med alla inkluderade bekvämligheter. Det ger uttömmande information om både lägenheter, tjänster och bekvämligheter som erbjuds, specialerbjudanden, fotogalleri, utflykter, kontakter etc. Det finns många foton av båda lägenheterna här som hjälper användare att se design, interiör, utrustning och specialfaciliteter de erbjuder. Detta förenklar valet av boende. Vad som är viktigt, webbplatsen gör det möjligt att begära tillgängligheten för det rum du är intresserad av genom att fylla i motsvarande onlineformulär. Detta är enkelt, snabbt och bekvämt för alla användare.

Slutsats

Mobirise är offline webbbyggnadsprogramvara, vilket gör det möjligt att designa små och medelstora webbplatser för personlig och affärsmässig användning. Det levereras med en omfattande uppsättning integrerade innehållsmoduler, SEO- och mobiloptimeringslösningar, ett brett utbud av verktyg för synkronisering och designanpassning.

Exempel på webbplatser som drivs av Mobirise ser ganska professionella och visuellt tilltalande. De är tillräckligt fullständiga för att låta användare förverkliga sina webbdesignmål. Samtidigt ser några av dessa projekt ut som varandra, vilket förklaras av plattformens inriktning på icke-tekniker. Programvaran fungerar bra för den här användarkategorin, men den har mycket att erbjuda för webbdesignproffs också.

Ladda ner Mobirise gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map