Bästa exempel på Squarespace-blogg

Exempel på webbplatser på Squarespace


Squarespace – är en pålitlig webbplatsbyggare, som har vunnit global popularitet på grund av den rika uppsättningen av avancerade designanpassningsverktyg, mångsidigheten hos mallar för att möta olika nischer och avancerade funktioner i färdiga projekt. Webbplatsbyggaren fungerar faktiskt bra för att skapa olika typer av webbplatser, men dess funktionsuppsättning är främst inriktad på utveckling av små digitala butiker, företagswebbplatser och bloggar.

När det gäller bloggdesign, garanterar Squarespace användarvänlighet och bekväm webbutvecklingsprocess. Bloggmotorn tillåter startkvalitetsbloggar för användare som är villiga att vara värd för sina podcast och regelbundet publicera informativa inlägg. Bland de mest populära bloggrelaterade funktioner som Squarespace erbjuder är det vettigt att nämna stöd för geolokalisering, uppladdning och redigering av artiklar, kommentarer / trackbacks inbäddning, integrering av RSS-flöden, iTunes-taggning, omloggning, integration av sociala medier och många fler.

För att inse vilka funktioner exakt webbplatsbyggaren har i lager är det ett måste att titta på några av de bästa exemplen av bloggar som utvecklats med webbplatsbyggaren. Det är hög tid att göra det. Så låt oss komma igång nu!

1. Utomhus Goyo

Utomhus Goyo

Skapa en blogg GRATIS

Utomhus Goyo är den främsta destinationen för alla som letar efter perfekta, roliga och engagerande utomhusaktiviteter. De ger en fullständig bild av de coolaste och de mest unika evenemangen runt om i landet, som på något sätt är relaterade till utomhusaktiviteter, konst, festivaler, musik osv..

När du surfar på webbplatsen kommer du att kunna läsa flera inlägg om de aktiviteter de flesta är intresserade av. Artiklarna och annat innehåll på webbplatsen uppdateras regelbundet för användare av leverantörer med uppdaterad information och nyligen uppdaterade fakta . Varje inlägg kommer med det öppna kommentaravsnittet, där läsarna kan dela sina intryck, idéer och tankar.

Bland menysektionerna kommer du att träffa aktiviteter (Vattensporter, cykel, snösporter, vandring & Läger), Tidskrift, kalender och butik. De kommer att ge en möjlighet att se de schemalagda evenemangen och aktiviteterna, presenterade berättelser och inlägg, kartor, förpackningslistor och andra användbara fakta. För att få tillgång till önskat avsnitt, öppna rullgardinsmenyn för att hitta den information du för närvarande behöver. För att hålla kännedom om webbplatsuppdateringarna är det möjligt att registrera sig för nyhetsbrevet, gå med i gemenskapen och ansluta till sociala mediekonton. Detta görs med några få klick endast på grund av den intuitiva navigering på webbplatsen och bekväm layout.

2. Hotellhelg

Hotellhelg

Skapa en blogg GRATIS

Hotellhelg omfattar en samling reseberättelser, fotodagböcker och hotellrelaterade minnen som kommer att vara av stort intresse för reseentusiaster från hela världen. Projektet är en perfekt informationskälla för läsare som vill upptäcka riktiga resepärlor – de destinationer de kommer att bli fascinerade av.

Webbplatsen innehåller flera avsnitt som harmoniskt omfattar en onlinemagasin och en resefokuserad webbutik, där alla kan beställa unika souvenirer (hemvaror, wellnessartiklar, mode- och skönhetsartiklar) från hela världen. Avsnittet Hotell ger information och flera foton av världens populära hotell, medan resesektionen erbjuder insiderguider tillsammans med resedagböcker som ger detaljerad information om platserna som visas på webbplatsen.

Projektets verkliga höjdpunkt är avsnittet Hitta din destination. Det är här alla som letar efter en perfekt plats att bo kan hitta den nödvändiga och verkligen värdefulla informationen. För användarens bekvämlighet är avsnittet uppdelat i flera kategorier baserat på den önskade destinationen. Dessa inkluderar City Escape, Beach Side, Mediterranian, Karibien, Mexiko, Marocko, Under the Italian Sun, Bröllopsresa, Surf, Europa, Oceanien och mer. Det är detta som ger webbplatsen sin speciella lockelse.

3. Yassmin Abdel – Magied

Yassmin Abdel - Magied

Skapa en blogg GRATIS

Yassmin Abdel – Magied är en personlig webbplats för Yassmin Abdel-Magied, en sudanesisk – australisk författare, socialvinnande förespråkare och programföretag. Hon har publicerat flera fiktionböcker, uppsatser och memoarer för barn och vuxna, vilket har gett henne imponerande popularitet. Författaren har också grundat flera organisationer för läsare, där hon delar sina workshops och nycklar.

Webbplatsen är helt fokuserad på Yassmins professionella verksamhet, intressen och yrken. För användarens bekvämlighet och användarvänlighet är projektet uppdelat i flera avsnitt, nämligen Video, Partnerskap, Broadcast, Press, Writing + Reel, Kommande evenemang och många fler. Bläddra bara ner på sidan för att hitta det avsnitt du är intresserad av och läs motsvarande info.

Projektet gör det möjligt att läsa Yassmins publikationer, lyssna på poddsändningarna, se senaste sändningar, kommande evenemang. Det finns också möjlighet att läsa vittnesmål från användare som redan har besökt Yassmins utställningar eller behandlat henne. Det finns till och med en videopresentation som visar författarens berättelse som hennes fans kommer att vara intresserade av att titta på. För de användare som vill hålla sig medvetna om Yassmins nyheter och uppdateringar finns det en möjlighet att gå med hennes konton i sociala nätverk. Det är ett bra exempel på en blogg som drivs av Squarespace.

4. Lee från Amerika

Lee från Amerika

Skapa en blogg GRATIS

Lee från Amerika är en personlig blogg som ägs och förvaltas av Lee, som har varit en bloggare i över 12 år. Detta är platsen, där hon publicerar flera inlägg som ägnas åt hennes hobbyer, livsstil, favorityrken och alla de saker som gör henne lycklig.

Bloggen är lätt att bläddra och ganska förståelig. När du kommer till hemsidan kommer du att kunna bläddra i inlägg som kommer med verkliga foton tagna av författaren. Det är möjligt att minska söktiden genom att titta igenom menysektionerna som var och en centrerar kring ett visst ämne. Dessa inkluderar livsstil, hälsa, recept, resor, musik, produkter och mer. Varje avsnitt kommer med flera foton och inlägg skrivna och publicerade personligen av Lee. Alternativet för sökfilter hjälper också till att minska mängden söktid, medan åtkomst till populära sociala nätverkskonton gör att du är medveten om Lees nyheter och händelser.

För de bloggprenumeranter som vill hålla sig uppdaterade med Lees nyheter, nya recept och inlägg finns det också en möjlighet att registrera sig för nyhetsbrevet. Det är väldigt bekvämt och praktiskt för Lee-fans.

5. Scandinavialist

Scandinavialist

Skapa en blogg GRATIS

Scandinavialist är en Londonbaserad mångfacetterad kreativ studio som fokuserar på inredning, design och arkitektur. Webbplatsen grundades och hanteras nu av Christina Forsberg, en norsk designer och arkitekt, som lyckades utveckla online designtidskriften till en kreativ studio med ett starkt fokus på estetisk syn och moderna nischtrender.

Webbplatsen har bara tre sidor, men det är mer än tillräckligt för att skapa en enda och distinkt vision om vad författaren vill avslöja. Efter att ha arbetat i Skandinavien och utomlands är Christina ivrigt att dela med sig av sina erfarenheter och bästa projekt som har blivit populära bland sina kunder från olika länder i världen.

Studio-sidan ger uttömmande information om projektet, dess författare, kontakter och tillgång till sociala nätverkskonton. För dem som vill titta på de bästa designverken som tillhör Christin. Det är här du hittar detaljerade beskrivningar av projekten som hjälper dig att förstå författarens vision. Slutligen erbjuder Magazine-sektionen flera blogginlägg relaterade till interiörer, design, konst, mode och livsstilsnischer. Christina uppdaterar regelbundet detta avsnitt för att hålla sina läsare medvetna om de senaste inredningstrenderna.

6. Kreativ kulturstam

Kreativ kulturstam

Skapa en blogg GRATIS

Kreativ kulturstam är ett av de mest framgångsrika exemplen av Squarespace-drivna bloggar. Webbplatsen ser sitt uppdrag att ansluta ambitiösa damer av färg för att låta dem diskutera de frågor som alla ofta är intresserade av. Kvinnor, som deltar i projektet, har olika hobbyer och yrken. De är skickliga entreprenörer, skapare, designers, bloggare som vill hitta medtänkare.

Här, på Creative Culture Tribe, får damer en chans att utnyttja viktiga resurser på nätet som effektivt kan hjälpa dem att öka sina personliga och affärsmärken, som befinner sig i olika utvecklingsstadier, allt från start-up och upp till betrodda företag med åratal erfarenhet. När du kommer till hemsidan får du omedelbart; y får chansen att gå med i gemenskapen genom att aktivera motsvarande knapp. Om du bara tänker ta reda på mer om organisationen och dess mål kan du komma till sidan Om oss eller direkt till Bloggen, där du kommer att stöta på flera nischrelaterade inlägg. Det är väldigt snabbt och enkelt för alla och detta är en av de största fördelarna med webbplatsen.

7. Marzarella Fitness

Marzarella Fitness

Skapa en blogg GRATIS

Marzarella Fitness är en New Jersey-baserad fitnessklubb som grundades och nu förvaltas av Chris Marzarella, som är en personlig tränare såväl som styrkan & konditioneringscoach. Detta är den bästa destinationen för användare som är villiga att använda avancerade fitness-tjänster, inklusive personlig träning, virtuell online-utbildning, skräddarsydda planer för kunder med olika sportbakgrunder och fysisk form, speciella fitnessplaner för personer över 40 och professionellt näringsstöd..

Bloggsektionen är informativ och ganska omfattande. Det finns många användbara artiklar här som hanterar olika fitness- och sportfrågor. Det finns också verkliga historier om kunder här, som har övervunnit olika utmaningar på grund av regelbundna fitnessaktiviteter. Bloggen uppdateras regelbundet för att göra det möjligt för alla Chris-kunder och bara för personer som är intresserade av sport och hälsosamma livsstilsvanor att hitta svar på de frågor de är upptagna med.

Dessutom innehåller webbplatsen ett separat vittnesmål med massor av kommentarer publicerade av Chris kunder, FAQ-avsnittet och allmän information om fitnessklubben, tillhandahållna tjänster och kontakter. Bra jobbat!

Slutsats

Squarespace är en molnwebbplatsbyggare, som har utmärkt sig på grund av sin kraftfulla funktionalitet, höga design-fokus och flera verktyg som hjälper till att få ut mesta möjliga av systemanvändningen. Plattformen är ett bra val för alla typer av projekt, men särskild uppmärksamhet ägnas fortfarande åt Squarespace-drivna bloggar. Det är inte konstigt eftersom dessa projekt sticker ut från mängden på grund av deras informationsvärde, tilltalande design, logisk struktur och intuitiv webbläsningsstrategi.

Prover av bloggar som lanseras med Squarespace har hög kvalitet, flexibilitet och funktionalitet som visas i alla detaljer och webbplatselement. Till och med en nybörjare kan skapa en sådan blogg utan någon kodningskompetens som krävs. Det är enkelt och snabbt att lägga till inlägg och uppdatera dem. Detsamma handlar om ytterligare blogghantering och marknadsföring. Sammantaget är Squarespace en värdig webbplatsbyggare för att starta en personlig eller en affärsblogg.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map