Bästa exempel på Squarespace-webbplatser

Exempel på webbplatser på Squarespace


Squarespace – är en webbplatsbyggare som gör det möjligt att skapa olika projekt, allt från bloggar och portföljer och upp till små och medelstora onlinebutiker. Programvaran är en användarvänligt och enkelt verktyg för skickliga webbutvecklare och för dem som saknar färdigheter i webbdesign. Dess bloggnings- och e-handelsfunktioner, lyhörd design och överflöd av anpassningsverktyg gör systemet till ett trevligt val för utveckling av dina moderna webbdesignprojekt.

Jag är säker på att du har hört många fantastiska saker om Squarespace, speciellt om dess toppmoderna välkomstsida som är designad åtminstone några gånger om året, dess avancerade, polerade mönster och extremt vänligt teknisk support.

Kan du inte välja den bästa Squarespace-nischen? Vill du veta mer om de webbplatser du kan starta med det? Titta sedan på några av de bästa proverna av webbplatser designade med Squarespace för att se vad plattformen har att erbjuda dig.

1. Glanscykel

Glanscykel

Skapa en webbplats GRATIS

Glanscykel är en cykelstudio, som ägnar sig åt att hjälpa människor att leva en sund livsstil genom att träna regelbunden träning och kroppsträning. Det finns ingen mening att prata om företagets mål längre – en introduktionsvideo på helskärm som finns tillgänglig på webbplatsens hemsida är värd tusen ord.

Det finns också tillgång till de stora webbplatsens menysektioner för att ta reda på information om klasserna, instruktörerna och schema studion erbjuder. För dem som inte är säkra på rimligheten att få medlemskap i studion är det möjligt att boka en gratis klass här för att prova.

2. Marvil Fit

Marvil Fit

Skapa en webbplats GRATIS

Marvil Fit är en fitnessstudio som ser sin uppgift att hjälpa människor gå ner i vikt, skulpturera sina kroppar, bli fit och nå sina livsmål. Webbplatsen ser enkel ut, men den förmedlar uttömmande information om studion och de tjänster den tillhandahåller. De stora menysektionerna – Hem, våra klasser, instruktörer, schema – gör det möjligt att utforska de tjänster studion erbjuder för att upptäcka den variant som passar dig bäst.

Det finns en möjlighet att köpa klasser här genom att registrera dig för ett konto och utforska de villkor som varje program erbjuder. FAQ-avsnittet, åtkomst till sociala nätverkskonton och en blogg med informativa hälsorelaterade inlägg hjälper dig att hålla dig i form och hålla dig frisk.

3. Paradigm för paritet

Paradigm för paritet

Skapa en webbplats GRATIS

Paradigm för paritet är en koalition av företagsledare, som fokuserar på generering av idéer för att hantera företagens ledarskapsproblem. Rörelsens slutliga mål är att uppnå full genusparitet 2030. Webbplatsen utvecklades för att öka denna idé. Den har strikt trendig design och ger detaljerad information för att täcka de viktigaste aspekterna. Menyn omfattar flera punkter – Om, Problemet, Lösningen, Nyhetsrummet, Kontakta oss och Blogg.

Det finns också rullgardinsmenysektioner som hjälper dig att få insikt om problemet och bidra till dess lösning. Dessa användare, som är intresserade av rörelsen Paradigm for Parity, kan komma i kontakt med dess företrädare genom att fylla i kontaktformuläret eller gå med i sina konton i de sociala nätverken.

4. Penny Burns

Penny Burns

Skapa en webbplats GRATIS

Penny Burns är ett familjedrivet designföretag som ursprungligen lanserades av Penny Burns. Detta är en webbutik med handgjorda hemtillbehör med unika mönster och tyger. Webbutiken presenterar flera kollektioner av lyxiga hemtillbehör som ger ett modernt uttalande i alla interiörer. För att göra en beställning kan du bläddra igenom samlingarna av kuddar, tyger, textilier och andra presenter.

Varje produkt har originalfoton och detaljerade beskrivningar för att förenkla valet. När du beställer en viss artikel kan du välja de speciella parametrarna som färger, kvantitet etc. Ta dig tid att besöka Penny Burns sociala konton för att upptäcka fler shoppingalternativ.

5. Aimee Betts

Aimee Betts

Skapa en webbplats GRATIS

Aimee Betts är en webbutik som ägs och drivs av Aimee Betts – experten för blandad media textildesigner, som specialiserat sig på flätning och brodering. Webbplatsens design och färgpalett ser ganska enkel ut vid första anblicken, men den information de förmedlar räcker för att möta kundernas behov. De ljusa fotona av produkter skiljer sig klart mot den snövit bakgrunden och lockar användarnas uppmärksamhet. Avsnittet Produkter ger tillgång till de viktigaste produktkategorierna för att förenkla valet.

Du kan också utforska andra webbsidor för att titta på de slutförda projekten, information om Aimee och hennes studio, workshops, senaste nyheter etc. För att beställa, bara hitta produktsidan, titta igenom detaljerna, fotona och gå vidare till köp föremålet. Detta är ett trevligt exempel på en webbutik som skapats med Squarespace.

6. Sandford PR

Sandford PR

Skapa en webbplats GRATIS

Sandford PR är den Londonbaserade integrerade byrån för sociala medier och PR, som är specialiserad på sektorer för arkitektur, design, lyx, interiör och livsstil. De hjälper företag att öka sin produktivitet genom att starta kreativa kampanjer och utveckla kommunikationsstrategier. Genom att öppna webbplatsens hemsida får du information om byrån, deras PR och sociala tjänster, klientportföljer och konton för sociala medier.

Webbplatsen är lätt att navigera eftersom användare kan komma åt önskad information antingen i webbplatsens meny eller direkt på hemsidan. Ljusa bilder av huvudavsnitten står levande mot den snövit bakgrunden för att fånga användarnas uppmärksamhet och uppmuntra dem till produktivt samarbete.

7. Tjugo tusen Hertz

Tjugo tusen Hertz

Skapa en webbplats GRATIS

Tjugo tusen Hertz driver användarens uppmärksamhet från första stund när du besöker den. Hemsidan har en storbilds-tecknad-liknande illustration utformad i ljusa färger och uppmanar önskan att fortsätta rulla ner på sidan. Webbplatsen skapades och hanteras nu av Dallas Taylor, som är en verkställande ljudproducent som specialiserat sig på produktion av avancerade projekt som blockbuster videospel trailers, promo-kampanjer, prisbelönta filmer etc..

Du kan lyssna på avsnitten som Dallas skapade och läsa deras beskrivningar. Fans av projektet kan besöka butiksavdelningen för att köpa märkesvaror där. Det är också möjligt att göra donationer här för att stödja vidareutvecklingen av projektet, prenumerera på nyhetsbrevet och samarbeta med sponsorer för att bidra till projektförbättringen. Ett trevligt urval av en personlig Squarespace-baserad webbplats!

8. Meptik

Meptik

Skapa en webbplats GRATIS

Meptik definitivt förtjänar speciell uppmärksamhet. Besök det bara för att få en känsla av spänning och överraskning som skapas av den fantastiska videobakgrunden! När du har sett det har du inget annat val än att fortsätta surfa på webbplatsen för att ta reda på vad det handlar om. Meptik är en Atlanta-baserad kreativ byrå som ser sitt uppdrag i utvecklingen av visuellt imponerande projekt med stor tonvikt på innehållsskapande, interaktiva installationer, projektionskartläggning etc..

Företagets portfölj är lika imponerande som hela webbdesignen. Bläddra i avsnittet om arbete och tjänster för att få en uppfattning om vad de gör. Är du intresserad av ytterligare samarbete? Gå sedan till kontaktsidan för att ta reda på den fysiska platsen för studion, registrera dig för nyhetsbrevet eller släpp en rad till företagets representanter. Detta är ett av de mest imponerande exemplen på Squarespace-webbplatser!

9. Ny Eco Landscape Design & Bygga

Ny Eco Landscape Design och Build

Skapa en webbplats GRATIS

För alla användare som är intresserade av landskapsdesign och kreativa idéer, Ny Eco Landscape Design & Bygga kommer att vara ett trevligt ställe att besöka. Detta är webbplatsen för New Eco-studion, som är involverad i att utforma och underhålla landskap i New York och de omgivande platserna. Webbplatsen ser kreativ och unik ut. Med sin bildreglage i full storlek, rik och detaljerad projektgalleri och tjänstebeskrivning förtjänar den uppmärksamhet från användare som letar efter kreativa och miljövänliga idéer om landskapsdesign.

Ljusa och mättade projektfoton sticker fantastiskt ut mot den vita bakgrunden och betonar företagets stora intresseområde. Webbplatsen förtjänar definitivt användaruppmärksamhet och är ett av de mest attraktiva proverna av projekt som utvecklats med Squarespace.

10. Squarespace

Squarespace

Skapa en webbplats GRATIS

Ja, du hörde det rätt – Squarespace. Deras främsta webbplats, Squarespace är en vanlig webbplats byggd med sin egen byggare. Det är värd på samma servrar som deras kunders webbplatser är värda på. Ett smart exempel på en dödande marknadsföringsstrategi som är trovärdig för kunderna. Och jag är säker på att det fungerar. Hattar till laget.

11. Turner Entertainment International

Turner Entertainment International

Skapa en webbplats GRATIS

Turner International är ett företag som hanterar videoversionerna av de mest populära Turner-varumärkena, nämligen TNT, CNN, Boomerang, Cartoon Network, TCM Turner Classic Movies tillsammans med flera platsspecifika företag och nätverk baserade i Europa, Latinamerika, Afrika, Mellanöstern och Asien och Stilla havet. Det har också partnerskap med Warner Bros. och HBO. Deras webbplats kommer helt upp till företagets stora affärsinriktning och det är definitivt intressant att leta efter varje filmfan.

Webbplatsen fångar användarnas uppmärksamhet från första början eftersom hemsidan innehåller stora foton av populära TV-serieaffischer / skådespelare. Det finns också exakt men informativ och detaljerad information om företaget och dess status. När du bläddrar ner på sidan kommer du att träffa videor med program och trailers som företaget hanterar. Detta ger projektet underhållande och interaktivt fokus, vilket uppmuntrar till vidare surfning. Fler videor och affärsnyheter finns tillgängliga i motsvarande webbplatsavsnitt – Visningar & Trailers samt News.

Webbplatsens utformning och struktur är logisk och kortfattad. Alla element finns på sina platser här och det finns snabb åtkomst till huvudsidorna på webbplatsen. Svarta och vita färger dominerar i webbplatsens färgpalett, vilket ger den attraktiva, trovärdiga och professionella looken.

12. WIRED by Design Landing Page

WIRED by Design Landing Page

Skapa en webbplats GRATIS

När det gäller målsidor är Squarespace en lysande lösning. Den nya versionen av plattformen (Fyrkant 7) har förutom teman ett bibliotek med omslagssidor som är speciellt utformade för att skapa promosidor eller andra projekt på en sida. Ett perfekt exempel på dessa ord är denna målsida. WIRED använde Squarespace för att skapa en imponerande målsida med ett registreringsformulär för det senaste WIRED av Design projekt – en levande tidning som samlade några av världens mest kreativa sinnen. Om du tittar på den här webbplatsen kan du förmedla mycket information genom bilder och minimikopior utan att överväldiga dina besökare med mycket textinnehåll.

13. Tufts Center for Study of Drug Development

Tufts Center for Study of Drug Development

Skapa en webbplats GRATIS

Organisationens namn – Tufts Center for Study of Drug Development – talar för sig själv. Detta är ett oberoende akademiskt forskningscenter som fungerar på grundval av Tufts University School of Medicine i Boston, MA. Organisationen ser sitt uppdrag att tillhandahålla den datadrivna analysen för att hjälpa läkemedeltillverkare och beslutsfattare att öka effektiviteten i sin forskning och utveckling. Centrumets webbplats ser pålitlig, imponerande och kompatibel med organisationens huvudmål.

När du kommer till hemsidan erbjuds du tydlig information om centrum, dess historia, mål och allmänna fakta. Det finns också nya Twitter-inlägg om centrum och dess arbete samt kontakter och sociala nätverksknappar tillgängliga i sidfoten för snabb kontakt med organisationens representanter.

Webbplatsen har flera sidor som ger uttömmande information om dess uppdrag, uppgifter, avslutat arbete och andra viktiga frågor. Listrutan är ganska omfattande och inkluderar avsnitt som Om, Kurser & Träning, publikationer, forskning, CSDD-nyheter och till och med en webbutik, där du kan handla center-relaterade artiklar. Sammantaget är detta ett fantastiskt urval av en professionell webbplats som lanseras med Squarespace.

14. Laicale

Lacale

Skapa en webbplats GRATIS

Laicale är inte bara en webbutik, utan en välplanerad webb-närvaro av en frisörsalong. Via denna webbplats kan du boka en tid och även köpa naturliga, djurvänliga hårvårdsprodukter. Webbplatsen ser fantastisk ut och är till och med lite Squarespace-ish i sin layout, typsnitt och färgpalett. Från detta Squarespace-exempel kan du lära dig hur du gör en rigorös designad webbplats till ett nästan perfekt exempel på mode-butik.

15. Välkommen till Winona

Välkommen till Winona

Skapa en webbplats GRATIS

Välkommen till Winona är online-projektet som berättar om den likadana fotoboken, som var regisserad av en populär Hollywood-stjärna Winona Ryder. Boken beskriver livshistorien för skådespelerskan och innehåller många foton av hennes hemstad, som också kallas Winona. Vad som är intressant, varje kopia av boken är signerad personligen av Winona Ryder, medan all budget som erhållits vid försäljning går direkt till American Indian College Fund.

När du landar på hemsidan kan du inte märka den videobakgrund på helskärm som visar en av scenerna från filmen med Winona Ryder. Det är en av höjdpunkterna på webbplatsen, som utan tvekan fångar uppmärksamhet från användarna. När du bor på hemsidan kan du välja ett av två möjliga steg – antingen för att titta på filmerna med skådespelerskan eller gå till webbsidorna som ger detaljerad information om boken, skådespelerskan och platsen där hon växte upp. Webbplatsen finns i ljusa riktiga foton av platsen och detta är en annan funktion som användare gillar om projektet.

För alla användare som vill köpa boken ger webbplatsen tillgång till sidan “Köp boken”, där de kan beställa den. Denna e-handelsfunktion bidrar till webbplatsens prestanda och funktionalitet.

16. Hon gör honom

Hon gör honom

Skapa en webbplats GRATIS

Hon gör honom är ett modefokuserat projekt som drivs och förvaltas av Allison Graham – den jamaicafödda lesbiska kvinnan, som har sin egen vision om herrkläder och liv. Precis som webbplatsägaren ser projektet unikt och något ovanligt ut. Den är designad i den ljusgrå och vita färgpaletten, vilket ger den en smidig och lugn design. Det finns också många ljusa bilder här, som levande står mot den vita bakgrunden och får användarnas uppmärksamhet till de inlägg Allison publicerar på webbplatsen.

För att få insyn i projektet och berättelsen som berättas av dess ägare, har användare möjlighet att surfa på webbsidorna. Dessa inkluderar Hem, Mode, Resor, Projekt och Kontakt. Det är här de kan ta reda på mer om modeidéerna som presenteras av Allison och projektet hon driver. För dem som vill köpa några av de märkekläder som hon designer har det tillgång till den separata butiksidan “The Man of Her Dreams”. Det är där alla kan göra en beställning och få märkeskläder från Allison. Sådan funktionalitet gör projektet till en ganska fin blandning av en standardwebbplats med en webbutik ansluten till den – en bra idé från Squarespace-utvecklare!

17. Alissa Bell

Alissa Bell

Skapa en webbplats GRATIS

Alissa Bell är en modern anpassad brevpapperstudio som öppnats och drivs av Alissa Bell. Studion strävar efter att tillhandahålla kvalitetsmodell pappersprodukter, som har ovanlig stil, har unik design och tillför lyx i alla vardagliga och speciella livsmoment. Alla produkter som designats av studion ser enastående ut och unika – precis som webbplatsen!

När du kommer till webbplatsen landar du på hemsidan och erbjuder två alternativ – du kan antingen komma åt fler webbsidor eller shoppa den samling som studion erbjuder till salu. Båda alternativen är praktiska och praktiska och båda är inom räckhåll för alla. När du utforskar webbplatsen kan du ta reda på allmän information om studion, se dess lookbook, läsa författarens dagbok och slutligen placera beställningen med bara några klick. Om du har några problem eller frågor kan du kontakta ägaren eller studiocheferna via avsnittet Kontakter eller titta igenom vanliga frågor för att hitta svaren där. Här finns alla alternativ till hands, vilket är bekvämt för alla användare.

När det gäller designen av webbplatsen är den lätt och mild. Vita, ljusgrå och rosa färger råder i de flesta webbplatselement. Det är detta som ger projektet tilltalande, ömt och till och med något romantisk känsla.

18. Jules Davies

Jules Davies

Skapa en webbplats GRATIS

Jules Davies är en professionell onlineportfölj som talar för sig själv. Du hittar inte mycket text eller inlägg här – bara foton, där dussintals presenteras på alla sidor. Portföljen tillhör Jules Davies – en fotograf, som har mycket att erbjuda varje klient.

Webbplatsen är strukturellt enkel och intuitiv. Här finns flera sidor som innehåller en serie foton uppdelade i temakategorier, inklusive livsstil + utomhus, redaktion och mode. Varje foto tillgängligt här kommer med ett bekvämt förhandsgranskningsalternativ som gör det möjligt att se det i detaljer.

En av de särdragen på webbplatsen är det faktum att alla foton (som är ljusa och tydliga) publiceras mot den snövitbakgrunden. Detta fokuserar användarens uppmärksamhet på bilder utan att distrahera till andra icke-viktiga element. Är du redo att komma i kontakt med fotografen? Gå sedan vidare för att komma till kontaktsidan, där du kan lämna dina frågor genom att skicka onlineformuläret eller kontakta Jules personligen genom att skicka e-postmeddelandet. Som ni ser kräver inte en professionell portfölj långa beskrivningar eller många inlägg – kvalitetsfoton talar alltid högre än tusen ord!

19. Joshua Kissi

Joshua Kissi

Skapa en webbplats GRATIS

Joshua Kissi är en ghanansk-amerikansk professionell entreprenör som nu bor och arbetar i New York. Han fokuserar på kreativ inriktning, fotografering och berättarprojekt som realiserats genom teknik och konst.

Webbplatsen är en livlig och kvalitetspresentation av Joshas kreativitet och talang. Det finns bara tre sidor här, men det räcker till för att berätta den viktigaste informationen om företagaren. När du bläddrar i företagssidan får du veta mer om Street Etiketten – det kreativa byrån startade och drivs av Joshua Kissi och hans partner. Portföljen ger insikten om Joshas fototalent. Det är här du kan se flera foton tagna av honom, som finns tillgängliga i fyra avsnitt, nämligen Kommersiell, redaktion, personlig och rörelse.

Slutligen ger Connect-avsnittet möjlighet att komma i kontakt med Joshua för att diskutera samarbetsmöjligheter eller andra frågor med honom. Det är ett kvalitets Squarespace-baserat portföljprov, som definitivt är värt användarens uppmärksamhet.

20. Katana Kitten

Katana Kitten

Skapa en webbplats GRATIS

Ett annat exempel på ett professionellt projekt som lanseras med Squarespace är Katana Kitten. Detta är webbplatsen för den New York-baserade cocktailbar som ingår i världens 50 bästa barer-lista.

Baren har de japanska motiven uttryckt i dess design, traditionella rätter och drycker som serveras där och andra element. Samma japanska-inspirerade tendens spåras på sin webbplats. Svarta, vita och röda färger dominerar i designen här, vilket också är typiskt för japansk kultur. Webbplatsen innehåller också speciella teckensnitt, stilar och designelement som skapar landets unika atmosfär.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt menyn som baren erbjuder. Det är tillgängligt direkt på hemsidan för att alltid vara inom räckhåll för kunderna. Alla rätter har ingredienslistan och det finns också ett fotobibliotek med de mest populära menyalternativen. Foton skiljer sig från publiken på grund av deras ljusa färger som bara inte kan locka användarnas uppmärksamhet. För alla som är intresserade av att testa maträtten personligen erbjuder webbplatsen detaljerad kontaktinformation tillsammans med den integrerade Google Maps-widgeten som förenklar sökningen efter platsen. Webbplatsen är ett av de bästa Squarespace-proverna som finns i samlingen!

Slutsats

Squarespace är ett utmärkt namn i den moderna webbbyggnadsnisch. Detta är en lättanvänd men ändå funktionell webbplatsbyggare som erbjuder massor av design- och marknadsföringsverktyg, e-handel och marknadsföringsfunktioner (se även Exempel på Squarespace-butik). Det kan användas för att utveckla olika typer av webbplatser, allt från enkla målsidor och personliga webbplatser och upp till webbbutiker och komplexa portföljer.

Proverna av webbplatser som utvecklats med webbplatsbyggaren är det bästa beviset på detta. De har anständiga och imponerande mönster med ljusa bilder av hög kvalitet, funktionell och lätt att navigera på webbplatsstrukturen, tydliga layouter och intuitiva gränssnitt. Du behöver inte vara kodningsekspert för att kunna starta webbplatser på egen hand. Med Squarespace kommer du att hantera det utan besvär alls. Registrera dig bara för webbplatsbyggaren och se till dig själv.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map