Bästa exempel på Ucraft-webbplatser

Bästa exempel på Ucraft-webbplatser


Ucraft – är en molnwebbplatsbyggare, vars tillämpningsområde kommer till utvecklingen av affärswebbplatser och målsidor. Plattformen är relativt enkel att använda för människor med olika webbdesignbakgrunder, även om nybörjare kan kräva mer tid för att behärska tjänsten och börja bygga projekt med den.

Ucraft gör det möjligt att skapa lyhörd webbplatser som kommer med helskärmsblock, avancerade funktioner för webbskapande och platt design.

Webbplatsbyggaren är helt gratis, men det har flera betalda alternativ som kommer med en 2-veckors gratis testversion som gör det möjligt att testa hela funktionens uppsättning av tjänsten. Den här tiden är mer än tillräckligt för att förstå om plattformen uppfyller dina behov eller inte. För att hjälpa dig göra rätt val, ta dig tid att se de bästa proverna av Ucraft-drivna webbplatser. Det här är ett säkert sätt att kontrollera systemets funktionalitet och funktionsuppsättning. Låt oss komma igång nu.

1. SNKH Studio

SNKH Studio

Skapa en webbplats GRATIS

SNKH Studio är en studio baserad i Yerevan, som har specialiserat sig på interiör- och arkitekturdesign sedan 2014. Platsen är känd för sitt ambitiösa och unga team, fantastiska portfölj av framgångsrika avslutade projekt och önskan att ändra de platser de omplanerar till det bättre . Du hittar inte många texter och beskrivningar här eftersom webbplatsen främst erbjuder en omfattande portfölj av sina verk med projektnamn.

När du kommer åt varje projekt hittar du dess korta beskrivning (plats, färdigställande, år, område osv.). Webbplatsmenyn innehåller också avsnitt People, Media och Say Hi samt tillgång till konton för sociala nätverk. Dessa funktioner gör det möjligt att ta reda på mer om teamet av designers som arbetar för företaget och artiklar publicerade i mediekällorna för att ge maximal information som potentiella kunder skulle vilja veta.

2. Vi förklarar det

Vi förklarar det

Skapa en webbplats GRATIS

Vi förklarar det tar upp användarnas uppmärksamhet från de allra första sekunderna på webbplatsen på grund av den animerade bakgrunden som presenterades på hemsidan. Om du har bråttom behöver du inte bläddra vidare för att förstå vad företaget är specialiserat på. Men om du tänker bli deras kunder, kommer du att bli glada att utforska portföljavsnittet och ta reda på beskrivningen av videoproduktionsprocess i aktion.

Teamet av utvecklare presenteras också här, på hemsidan. Vill du komma i kontakt med dem? Skynda dig sedan att fylla i kontaktformuläret, ange ditt namn, typen av projekt du behöver och den budget du är redo att investera. För att hålla dig medveten om studiouppdateringar och specialerbjudanden, registrera dig för ett nyhetsbrev. Dessa är de viktigaste funktionerna som gör detta projekt till ett anständigt urval av Ucraft-webbplatsen.

3. NGUYEN Expeditions

NGUYEN Expeditions

Skapa en webbplats GRATIS

NGUYEN är ett projekt vars ägare och chef är Viet Nguyen – ordförande och grundare av Nguyen Expeditions, ett hårt teknikföretag. Företaget är involverat i att bygga, förvärva och investera i hårdtekniska företag. Webbplatsen erbjuder en blogg och en investeringsportfölj, som omfattar digitala prover av appar, webbplatser, onlineprogram och programvara som de har slutfört.

Projektets design ser något dyster ut, om inte ens mystiker. Den svarta bakgrunden skapar elegant men ändå lite ovanligt intryck. Samtidigt fokuserar den användarnas uppmärksamhet på de inlägg och tjänster som företaget erbjuder. Du kan följa företagets uppdateringar i socialkonton genom att registrera dig för dem på webbplatsen. När du besöker kontaktsidan kan du inte bara ta reda på sätten att komma i kontakt med företaget utan också göra en donation för ytterligare förbättringar och utveckling av företaget.

4. Maerten & partners

Maerten & Partners

Skapa en webbplats GRATIS

Maerten & partners är interims- och projektledningsbyrån som har rik erfarenhet av företag. Företagets grundare är Tom Maerten, som arbetar i nära samarbete med andra teammedlemmar för att ge bästa resultat. Företagets webbplats har elegant affärsutseende.

Det finns inget överdrivet där – alla element finns på deras platser, medan den ljusa bakgrunden effektivt belyser de stora webbplatsavsnitten. Webbplatsens meny ger åtkomst till listan över tjänster som företaget erbjuder, kundrecensioner, öppna uppdrag, interimchefer och kontakter. All information är välstrukturerad för att säkerställa maximal användarvänlighet, bekvämlighet och tidsekonomi.

5. Yerishi Milano

Yerishi Milano

Skapa en webbplats GRATIS

Yerishi Milano är ett Luxury Handbag-märke grundat och baserat i Milano. Idén om varumärkesskapande tillhör Irina Yeritsyan, den armeniska modedesigner som är känd för sin oförutsägbarhet och sin unika vision om kvinnlighet. Hennes handväskedesign driver alltid uppmärksamheten hos kvinnor från hela världen på grund av deras blandning av italiensk lyx och innovativ modern stil samt eklektisk unik design.

Webbplatsen har modernt utseende och det är absolut nödvändigt för företagets nischspecialisering. Det finns i tematiska mode-relaterade foton som på ett klart sätt sticker ut mot den vita bakgrunden i projektet. Webbplatsen har fyra sidor, som täcker alla frågor som kunder kan vara intresserade av. Dessa inkluderar sidan Om oss som berättar historien om Irina, hennes biografi, mål och karriärutveckling, Galleriet med massor av handväskfoton, Kontakter-sidan och en separat butiksektion, där alla kan göra en beställning på nästan ingen tid. Denna Ucraft-baserade webbplats ser professionell och funktionsbelastad.

6. Collectif Medz Bazar

Collectif Medz Bazar

Skapa en webbplats GRATIS

Collectif Medz Bazar är den officiella webbplatsen för det alternativa folkbandet som består av turkiska, armeniska, amerikanska och franska musiker. Det faktum att varumärket omfattar människor av olika nationaliteter och kulturer bidrar till det unika klingandet av dess musikkompositioner.

Webbplatsen ger inte bara den mest uttömmande informationen om förbudet, dess medlemmar, berättelse, schemalagda rundturer, nyheter och uppdateringar samt kreativa planer. Det finns också gott om musikkompositioner som tillhör bandet. Således är det möjligt att listas till dessa låtar direkt på webbplatsen, dela länkarna till dem med andra fans eller köpa antingen separata kompositioner eller de album du gillar mest. Alla album finns tillgängliga på hemsidan och du kan välja vilken som helst av dem när det finns ett sådant behov. Webbplatsen finns också i många foton av bandet, som visas på alla sidor. Detta skapar ett positivt intryck för varje användare som surfar på webbplatsen.

7. Med 911

Med 911

Skapa en webbplats GRATIS

Med 911 är det Yerevan-baserade onlineapoteket, som erbjuder ett rikt sortiment av läkemedel för att behandla olika hälsotillstånd. Detta är också platsen där varje kund kan komma över användbar information om de mediciner han / hon är intresserad av. Från idag är apoteket ett av de mest pålitliga och praktiska sätten att handla mediciner och andra hälsorelaterade produkter, såsom medicinska apparater, sport- och fitnessprodukter, bioaktiva tillsatser, hygien- och behandlingslösningar, kosmetika och mer.

Webbplatsen presenterar en rik katalog över läkemedel som finns på hemsidan. Katalogen består av flera produktkategorier med avseende på deras konsekvenser. Alternativet Sökfilter som finns tillgängligt i varje avsnitt hjälper dig att hitta den önskade produkten utan extra investeringar i tid och ansträngning. Varje produkt som listas i katalogen har detaljerad beskrivning och prisspecifikationer för att förenkla kundens val. Dessutom är det möjligt att schemalägga ett besök hos läkaren online och fylla i det integrerade formuläret. Sammantaget är denna Ucraft-drivna webbplats logiskt strukturerad, vilket bidrar till dess användarvänlighet och bekvämlighet i shoppingprocessen.

8. Plume Illustrationer

Plume Illustrationer

Skapa en webbplats GRATIS

Plume Illustrationer är ett personligt projekt från Marine Feuilleabois, som skapar unika och högkvalitativa affischer som konstfans är intresserade av. Här kan du ta reda på information om konstnären, hennes kreativa inställning, mål och förväntningar.

Webbplatsen omfattar harmoniskt en portfölj, ett e-handelsprojekt och en blogg. Detta är också platsen där alla kan ta ritlektioner som konstnären håller på. För att få dem bör du bara besöka motsvarande sida för att lära dig villkoren för samarbetet. Portföljsidan gör det möjligt att bläddra bland de bästa verk som tillhör Marine som bättre avslöjar hennes individuella kreativa stil. Det finns ett förhandsgranskningsalternativ för varje bild som låter dig se den i detaljer. En av de särdragen på webbplatsen är det faktum att dess innehåll är skrivet på franska. Detta kan komplicera sökningsprocessen för alla som inte känner till det här språket.

9. Matt Gallery

Matt Gallery

Skapa en webbplats GRATIS

Matt Gallery är ett unikt konstsmykkegalleri designat och skapat av Matt – en åtta år gammal pojke, som älskar att uttrycka sig med hjälp av teckning. Matt skapar personligen söta och originella karaktärer som vidare används för att designa stift och hängen som är handgjorda av mässing och silver.

Den allra första titten på webbplatsen får inte användaren uppmärksamma – det finns en bildskärm på hela skärmen som visar en av karaktärerna som skapats av Matt. Detta är en liten flygande elefant med namnet Yuakok, som presenterar sig själv och sina vänner för publiken. Detta är riktigt roligt, ovanligt och originalt och det är detta som väcker önskan att fortsätta surfa på webbplatsen. När du bläddrar ner på sidan kommer du att träffa bilder från verkliga liv av produkter tillverkade med Matts karaktärer. De, som har för avsikt att köpa dessa produkter, bör gå till sidan Hitta oss som visar alla platser, där det är möjligt att köpa dem. Dessutom är det möjligt att nå Kontakter-sidan, där man kan fylla i kontaktformuläret online för att komma i kontakt med webbplatsägaren.

10. Bet Construct

Bet Construct

Skapa en webbplats GRATIS

Bet Construct är den nya generationens onlinespelprogramvara, den prisbelönta tekniken och leverantören av tjänster för online- och landbaserad spelindustri. De presenterar regelbundet innovativa och beprövade erbjudanden för olika spelindustrier. Med över 15 års nischkompetens har företaget mycket att erbjuda sina partners, inklusive high end white label-lösningen, fristående inrättande projekt samt turn key-program. Plattformen erbjuder 30-dagars gratis testversion för att testa dessa och andra alternativ som de erbjuder.

För att ta reda på mer om programvaran och företaget i allmänhet är det vettigt att besöka deras webbplats. Det är här du kommer att stöta på flera huvudsidor, nämligen Produkter, Marketplace, Events, Integrations. För mer information är det också möjligt att komma åt den dolda menyn som finns i det högra webbplatshörnet. Menyn innehåller fler sidor, t.ex. Om företag, Partners, Karriärer, Press & Media, resurser, blogg och utmärkelser. Genom att titta på dessa källor kommer du att upptäcka många lösningar och användbar information om hur du startar ditt eget spelföretag. Projektet finns på flera språk, vilket gör det möjligt att utöka sin målgrupp. Det är ett värdigt exempel på en företagswebbplats som skapats med Ucraft!

Slutsats

Ucraft är värt uppmärksamheten, när du har en idé att bygga en företags webbplats, en målsida eller en projekt för personligt bruk. Proverna av webbplatser som granskats ovan är det bästa beviset på systemets trovärdighet, bekvämlighet, användarvänlighet och funktionalitet. Projekt byggda med tjänsten ser snygga, lyhörda och moderna och det finns flera verktyg för anpassning av design som du kan använda för att förbättra webbplatsens prestanda.

Ucraft är ett trevligt val för användare som tänker skapa högkvalitativa webbplatser utan kodningskompetens krävs. Att arbeta med webbplatsbyggaren är enkelt och snabbt eftersom det finns flera designfunktioner att välja mellan. Plattformen fungerar bra för dem som förväntar sig att få ett anständigt resultat utan seriös webbdesignbakgrund och expertis.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map