Bästa exempel på uKit-webbplatser

uKit-webbplatsexempel


uKit – är en kraftfull dra och släpp webbplatsbyggare, som skapades med affärsfokus i åtanke. Plattformen används för att starta och hantera småföretagsprojekt, men den fungerar också bra för utveckling av andra typer av webbplatser.

En av de obestridliga höjdpunkterna för webbplatsbyggaren är dess imponerande användarvänlighet och intuitiv metod för webbdesign. uKit kräver ingen kodmedvetenhet eller preliminär webbdesignbakgrund. Det är detta som gör tjänsten till en perfekt lösning för nybörjare, som aldrig har haft erfarenhet av webbdesign tidigare. På samma sätt kan systemet effektivt användas av skickliga webbutvecklare, som tänker starta projekt för sina kunder utan att bry sig om komplexa nyanser i webbdesign.

Vill du titta på de bästa proverna från projekt som skapats med uKit? Idag ger vi dig en samling verkliga webbplatser skapade med hjälp av detta kodfri plattform för skapande av webbplatser. Låt oss se om det är möjligt att starta en leadgenererande webbplats utan att skriva en enda kodrad.

1. Sprintcykel

Sprintcykel

Skapa en webbplats GRATIS

Sprintcykel är en cykelbutik med full service som erbjuder ett rikt sortiment av produkter, tillbehör, cykeldelar, cyklar samt reparations- och inställningstjänster. Ägaren och chefen för butiken, Marian, har mer än 45 års erfarenhet av cykelgemenskapen.

Webbplatsen har intuitiv navigering som ger tillgång till de viktigaste menysektionerna, nämligen About, Services, Varumärken, Fuji Bikes, SE Bikes, Coaching och Contact. Fotoknappen på hemsidan gör det enklare att känna den allmänna atmosfären på webbplatsen på grund av de tematiska fotona. Du kan gå med i webbshopens grupper i sociala nätverk, ta kontakt med kontaktformuläret och ta reda på fysiska webbutikens platsinformation direkt på webbplatsen. Detta är mycket bekvämt och tidsbesparande.

2. Comfort Dental SPA

Comfort Dental SPA

Skapa en webbplats GRATIS

Comfort Dental SPA är en tandklinik som ser sitt uppdrag att ge klienter den yttersta komforten och avkopplingen. Webbplatsen kommer helt och hållet till den stora nischspecialiseringen, som erbjuder explicit information om kliniken, de tjänster den erbjuder, information för första gången patienter och kontaktuppgifter. Dessa aspekter återspeglas i avsnitten på webbplatsmenyn som finns längst upp på hemsidan.

Recensioner av stamkunder och fördelarna som skiljer det från andra tandkliniker finns också tillgängliga på hemsidan. För att komma i kontakt med kundsupportteamet kan du antingen fylla i onlineformuläret som finns i sidfoten eller använda kontaktuppgifterna. Det är också möjligt att boka en tid online på motsvarande webbplatsavsnitt. Ett trevligt urval av en uKit-driven webbplats.

3. Cracs

Cracs

Skapa en webbplats GRATIS

Cracs är ett centrum involverat i forskning om tillämpad kognitiv vetenskap. De fokuserar på utveckling av avancerade lösningar för att mäta och förbättra kognition med syftet att identifiera och avslöja mänsklig potential. Webbplatsen är logiskt strukturerad. Den har enkel navigering eftersom alla element och avsnitt finns på deras platser här. När du surfar på webbplatsen kommer du att hitta de tjänster som centret erbjuder, kognitiva vetenskapslösningar och kontaktinformation.

Hemsidan levereras med en skjutreglage på hela skärmen, med information om centrum och videon, där du kan läsa mer om det. Webbplatsen finns i tematiska bilder och relaterad information som hjälper dig att hitta svar på alla frågor du kan ha.

4. Transleverans

Transleverans

Skapa en webbplats GRATIS

Transleverans är webbappen som används för matbeställning och leverans i Kamerun. Applikationen är tillgänglig för nedladdning i App Store och på Google Play. Hela processen att göra en beställning tar bara några minuter eftersom appen säkerställer modern teknik mobil teknik byggd med kundfokus i åtanke.

För att ta reda på mer om applikationen, dess huvuduppdrag, nedladdnings- och användningsalternativ, besöka webbplatsen Trans Delivery är en användbar idé. När du surfar på hemsidan upptäcker du den grundläggande informationen om prissättning, leveransalternativ, remissprogram, kundsupportlösningar och andra flera fördelar med applikationen som gör att den sticker ut för publiken. För att hålla dig medveten om senaste appuppdateringar och nyheter finns det en möjlighet att gå med i kontona i de mest populära sociala nätverk som finns i sidfoten på webbplatsen. Dessutom är det möjligt att läsa nischblogginlägg och leta efter jobbbjudanden, om du vill gå med i teamet.

Ett riktigt utmärkande drag på webbplatsen är dess Spelavsnitt. Det är här som varje registrerad användare har en möjlighet att spela ett av de föreslagna onlinespelen för att få extra poäng och bonusar för ytterligare beställningar. Det är vad som uppmuntrar användare att fortsätta surfa och ger denna uKit-baserade webbplats avancerad funktionalitet.

5. Megabyte medicin

Megabyte medicin

Skapa en webbplats GRATIS

Om du får problem med din dator eller någon annan enhet, då Megabyte medicin är en förstklassig destination som kan hjälpa dig att hitta den lösning som verkligen fungerar! Företaget har varit verksamt i över 15 år, tillhandahållit exceptionell kundservice och hjälper till att fixa många typer av enheter.

Avsnittet Om oss på webbplatsmenyn ger dig detaljerad information, medan avsnittet Tjänster erbjuder en lista över alternativ du kan använda när du använder dem. När du kommer tillbaka till webbplatsens hemsida kommer du att kunna läsa kundrecensioner och begära samma dag offert med hjälp av kontaktinformationen som finns tillgänglig på hemsidan.

6. Gaz Consulting LLC

Gaz Consulting LLC

Skapa en webbplats GRATIS

Gaz Consulting LLC fokuserar på att erbjuda verktyg och maskindesignsstöd som kan vara till stor nytta i kompositindustrin, vilket lägger stor vikt vid pultrusionsprocessen. Företaget är involverat i att utforma maskiner och verktyg av hög kvalitet för att maximera processstabiliteten och minska underhållskraven.

Företagets webbplats överensstämmer med sin specialisering, tillhandahåller listan över tjänster, de viktigaste företagets höjdpunkter, produktgalleriet och alla kontakter som finns tillgängliga i motsvarande menysektioner. Om du vill ta reda på företagsinfo kommer den här webbplatsen säkert att vara ett praktiskt verktyg!

7. RR Uppvärmning och VVS

RR Uppvärmning och VVS

Skapa en webbplats GRATIS

RR Uppvärmning och VVS är det Glasgow-baserade värme- och VVS-företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster i det omgivande området. Företaget är utmärkt när det gäller utbyte och installation av pannor, VVS-tjänster, spolning av kraft, hyresgästs säkerhetsinspektioner, badrumsdesign och andra relaterade tjänster. Du kan läsa mer om dem genom att besöka motsvarande webbplatsavsnitt.

En stor skjutreglage som finns på hemsidan kommer att ge dig kvalitetsfoton på prover av badrumsdesign så att du personligen kan utvärdera företagets arbete. Vill du ansöka om en gratis kostnadsfritt offert eller boka tid? Du är välkommen att göra det genom att fylla i onlineformuläret eller genom att kontakta företagets kundtjänst personligen.

8. Kever Conyers Photography

Kever Conyers Photography

Skapa en webbplats GRATIS

Kever Conyers Photography är ett livligt urval av en kvalitets- och tilltalande portfölj. Det tillhör Kever Conyers III – fotografen med många års erfarenhet, som syftar till att presentera sina verk för användare och framgångsrikt gör det på webbplatsen.

Denna webbplats innehåller alla element som är avgörande för en portfölj. Det finns inget överflödigt här – alla element finns på deras platser. Foton av hög kvalitet som visas mot snövit är det som lockar en besökares uppmärksamhet från början. Det är möjligt att förstora varje foto för att se detaljerna genom att helt enkelt klicka på det. Det finns också en kort info om fotografen och en återuppringningswidget i hemsidans låga hörn, vilket är ett bekvämt alternativ för besökare som värderar sin tid.

Portföljen själv är indelad i temakategorier och det finns också specialkategorier med prissättning och kontaktinformation. Ett trevligt och informativt exempel på en portföljwebbplats!

9. CDM Academy

CDM Academy

Skapa en webbplats GRATIS

CDM Academy bevisar att webbplatsbyggare som uKit är ett bra alternativ för icke-kommersiella organisationer. CDM Academy är en International Secondary School i Benue State of Nigeria.

Webbplatsen erbjuder massor av användbart innehåll för potentiella och nuvarande studenter såväl som föräldrarna. Det finns ett läroplanavsnitt, en dokumentärvideo om skolan, onlineformulär, information om entréexamen osv.

Webbplatsen är också välmärkt: den har ett sammanhängande färgschema som matchar akademins logotyp och e-postadress på webbplatsens domän – [email protected] Webbplatsen har mer än tillräckligt med information om akademin. Det enda jag skulle lägga till är ett par videor.

10. Bonnie Glass

Bonnie Glass

Skapa en webbplats GRATIS

Bonnie Glass är projektet som tillhör Bonnie Glass, som skapar unika handgjorda plagg som blandar en fantastisk mångsidighet av texturer, färger och mönster. Alla kläder skapade av designern, som bor och arbetar i Kanada är inte bara unika, utan också bekväma, kvalitet och tilltalande. Varje bit sys individuellt med avseende på speciella kunders parametrar.

För att titta på Bonnies klädkollektioner tar du dig tid att bläddra på alla webbplatssidorna. Här kan du ta reda på allmän information om designern, listan över kommande shower och evenemang, personliga kontakter och annan värdefull information. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt avsnitten Original och Reinventions, som också kommer med underkategorier baserade på de typer av kläder som erbjuds där.

Oavsett vilken sektion du kommer åt kommer du att stöta på detaljerbeskrivningarna och flera högupplösta bilder av alla kläder som erbjuds där. För att se de detaljerade parametrarna för varje bit, kan du förhandsgranska alla foton för att se de speciella parametrarna. En annan användbar webbplatsfunktion är tillgängligheten av vittnesmål som publicerats av tidigare kunder – det är ett måste för denna typ av projekt!

11. Emma Goodmans massage

Emma Goodmans massage

Skapa en webbplats GRATIS

Emma påbörjade sin massageutbildning vid Ann Arbor Institutet för massageterapi 2010 och studerade svensk avslappning, myofascial release, sportmassage och neuromuskulär terapi. Låter som en riktig affär, förmodligen är det anledningen till det Emma Goodmans massage är en enkel webbplats, men en effektiv webbplats.

Även om varje element är inget annat än enkelt, är det inte en dålig sak. Webbplatsen är enkel att använda och all information kan nås på en gång – kontaktinformation, tjänster och priser. Det vore dock trevligt att ha något för att göra webbplatsen mer personlig, till exempel en video eller massörens bio.

12. Pacific kommersiella mäklare

Pacific kommersiella mäklare

Skapa en webbplats GRATIS

Pacific kommersiella mäklare är en fastighetsbyrå som ger den information en användare kan behöva allt på ett ställe. Webbplatsen är logiskt strukturerad och har ett intuitivt och lätt att navigera gränssnitt.

Det första som lockar användarnas uppmärksamhet är en stor bild av ett hus med ett företags slogan. Slagordet förmedlar det stora meddelandet på en webbplats, medan bilden och logotypen för ett företag ser kontrasterande mot den vita bakgrunden. Det finns inget behov att leta efter den grundläggande företagsinfo – bläddra bara ner på sidan och hitta vad du behöver.

Om du fortfarande vill ta reda på mer, bläddra igenom avsnitten på webbplatsen som finns på menyn. Det är här du hittar prispolicyn för företaget, galleriet, nyheterna och informationen om ägarna. Sammantaget är webbplatsen enkel men ändå funktionell och användarvänlig.

13. AMB-glasering

AMB-glasering

Skapa en webbplats GRATIS

AMB-glasering har varit i branschen i nästan 10 år och har arbetat outtröttligt för att bygga upp ett rykte baserat på ärlighet, integritet och kundservice. Och det är inte tomma ord, för det första du ser är vittnesbörd från sina kunder som delar sin erfarenhet av att arbeta med AMB Glazing.

Det finns en stor skillnad mellan ett professionellt tillvägagångssätt i webbplatsbyggnad och ”ah, that will do”. Lätt att förstå navigering, kvalitetsbilder, varje detalj på sin plats – det är de som kännetecknar webbplatsen. Jag gillar deras svarta, vita och blå färger, de ser solida ut, men ändå fräscha nog.

14. Kub

Kub

Skapa en webbplats GRATIS

Kub är ett av de ledande 3D-tryckföretagen med bas i Libanon, vilket sätter varje kund i fokus för särskild uppmärksamhet. Genom att vara orienterad om utvecklingen av långvariga relationer erbjuder företaget ett rikt sortiment av avancerade tryckprodukter. Dessa inkluderar skrivare, förbrukningsvaror, verkstäder och klasser samt underhåll, tryckning och reparationstjänster.

Företagets webbplats ger inte bara detaljerad information om 3D-produkter / tjänster som erbjuds, utan gör det också möjligt att besöka butiksavdelningen och placera din beställning där. Detta är mycket bekvämt för varje användare som har för avsikt att välja något av dessa objekt. Varje produkt har detaljerad beskrivning, kvalitetsbilder och specifikationer som hjälper användare med sitt val.

Trots att Cube-webbplatsen inte är stor (det finns bara hem- och butiksavsnitt här), detta är mer än tillräckligt för att leverera uttömmande information om produkter / tjänster som användare letar efter. Det finns också en möjlighet att besöka sociala nätverkskonton för att hålla sig medveten om de senaste uppdaterade och nyhetsföretagen. Det är ett annat praktiskt alternativ som detta uKit-baserade projekt ger.

15. Dewclaw Eco Tours & Safaris

Dewclaw Eco Tours & Safaris

Skapa en webbplats GRATIS

Dewclaw Eco Tours & Safaris är specialiserad på organisering av ekologiskt säkra turer och Safari-resor i södra Afrika. Företaget, som har sitt huvudkontor i Livingstone, Zambia, erbjuder ett brett utbud av reseturer och specialpaket med resor för att möta olika behov och speciella preferenser. På grund av den integrerade e-handelsfunktionen är det möjligt att boka en rundtur i ditt hem komfort via webbplatsen.

För att upptäcka hela spektrumet av tjänster byrån erbjuder och för att bläddra i listan över tillgängliga turer måste du se alla webbplatserna. Dessa inkluderar Hem, Om oss, Zambia-turer, överföringar, paket, boende, boka / kontakta oss etc. Dessa avsnitt innehåller uttömmande information om processen att boka turer och hantera alla organisatoriska frågor. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt tillgängligheten av återuppringningsfunktionen och möjligheten att lämna meddelandet direkt på webbplatsen.

När det gäller den övergripande webbplatsdesignen kommer det absolut upp till dess huvudsakliga specialisering. Det finns flera foton av platserna man kan resa till, som togs av turisterna eller av byråns representanter. Detta ökar företagets trovärdighet och professionalism.

16. F.P. Kolbe presentbutik & Kafé

F.P. Kolbe Gift Store & Cafe

Skapa en webbplats GRATIS

För alla som värderar komfort och kvalitet framför allt, F.P. Kolbe presentbutik & Kafé erbjuder avancerade och exklusiva tillbehör och presenter till hem och trädgård. Platsen är också känd för sitt kafé, där alla kunder kan ha god tid, njuta av speciell atmosfär och unik design.

Som ett familjedrivet företag skiljer sig F.P Kolbe ut från mängden på grund av dess one-of-a-kind strategi och individuell uppmärksamhet till varje kund. Höjdpunkten på platsen är indelningen av alla tillgängliga artiklar i 11 rum som har deras speciella design och tema (Trädgårdsdekor, USA-tillverkade möbler, julrum, utomhus fontäner, väggdekor, halloween rum etc..). Mer detaljerad information om rummen, produkterna och speciella kaféfynd finns i de stora webbplatsavsnitten, nämligen Hem, Om oss, Produkter och Meny. För att ta reda på kontakterna, nå webbplatsens sidhuvud / sidfot eller konton för sociala nätverk.

Den övergripande webbdesignen ser enkel ut men imponerande. När du kommer till hemsidan ser du det verkliga fotot av platsen samt ett fantastiskt bildgalleri med produkter du kan välja samt menyn med rätter du kan beställa i deras kafé. En praktisk och bekväm lösning för alla!

17. USB-konton

USB-konton

Skapa en webbplats GRATIS

USB-konton erbjuder professionella och proaktiva redovisningstjänster som är anpassade till unika kundbehov. Företaget har många års nischkompetens, som tillhandahåller kvalitet och pålitligt stöd och unika strategier för effektiv affärsutveckling.

När du kommer till webbplatsen framkallar dess design, tillgänglighet av kategorier och detaljerade nyanser känslan av förtroende och speciell affärsförtroende. Listan över tjänster som de erbjuder listas direkt på hemsidan tillsammans med deras kostnader. Det finns också ett bildspel av hög kvalitet som tillhandahåller utbudet av bokföringstjänster som man kan använda här. Höjdpunkten på hemsidan är nedräkningstimern som visar hur lång tid som finns kvar tills specialerbjudandet är slut.

När du bläddrar nedåt på sidan ser du klientutlåtanden, integrerat Facebook-flöde, onlineformulär och sociala nätverksknappar. Separata webbsidor skapas för avsnitt Blogg och användbara länkar. Det är detta som gör att sökningen av den företagsrelaterade informationen är snabb, enkel och bekväm för alla användare.

18. Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Uganda

Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Uganda

Skapa en webbplats GRATIS

Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Uganda levererar enastående reseupplevelse till alla, villiga att njuta av vilda djurlandskap och invånare i Ugandas platser. Det Entebbe-baserade reseföretaget ser sitt uppdrag att organisera olika typer av fullservice-resor (budget, måttliga och lyxiga turer) för vuxna och barn.

Design och funktionalitet på deras webbplats skapar ett behagligt intryck av de potentiella turisterna som är villiga att boka en av de erbjudna turerna. Det finns inget behov av att bläddra igenom projektet under en längre tid – se bara på skjutreglaget på hela skärmen som presenterar tjänsterna som reseföretaget erbjuder. Varje bild kommer med knappen “Tjänster” som omdirigerar en användare till motsvarande sida.

Webbplatsen innehåller också mycket användbar information om vilka typer av turer som erbjuds, allmänna fakta om deras arbete, snabblänkar till alla paket, speciella åtgärder och försiktighetsåtgärder som användare bör vara medvetna om. Du kan också få tillgång till byråkontakter, kundutlåtanden, integrerade video- och bildgallerier. Har du några frågor? Då är du välkommen att komma i kontakt med byråcheferna via pop-up Jivochat-widgeten som möjliggör kommunikation i realtid. Detta är en av de mest funktionella och informativa uKit-drivna webbplatserna!

19. Lärare Doms

Lärare Doms

Skapa en webbplats GRATIS

Lärare Doms är ett personligt webbprojekt som ägs och förvaltas av Dominic Bryan San Jose, som är en lärare av yrket och har särskild önskan och kräver att skriva, blogga, vlogging och grafisk design. “Sträva efter att inspirera innan du går ut!” – det är mottoet som Dominic följer och det visar verkligen den totala implikationen på webbplatsen.

Här på webbplatsen kommer du att stöta på en imponerande mängd information. Titta bara på bildspelet som finns på hemsidan och välj det du gillar mest. Varje bild har en integrerad knapp som snabbt omdirigerar dig till den valda sidan. Webbplatsförfattaren erbjuder ett brett utbud av tjänster i samband med sin lärares verksamhet. Detaljerad information om varje tjänst finns i motsvarande avsnitt tillsammans med avgifterna för den. Mer information finns på resten av webbsidorna, nämligen Blogg, Bokrecensioner, Research Coach, Values ​​ED, Services, About och Contact. Oavsett vilket problem du är intresserad av, kommer du definitivt att kunna få de nödvändiga fakta här.

20. Logan Home Gift Shop

Logan Home Gift Shop

Skapa en webbplats GRATIS

Logan Home Gift Shop är den bästa destinationen för användare som letar efter exklusiva tillbehör och produkter för heminredning. Oavsett vilken hemmestil du vill skapa, hittar du säkert de bästa föremålen för att skapa den modernaste inredningen.

Webbplatsen själv ser ganska enkel men informativ ut. Det finns många grafik och högkvalitativa bilder på produkter som erbjuds till salu där. Bildgalleriet är verkligen imponerande och har ett brett utbud av möbler, persiska mattor, köksutrustning och fler gåvor tillgängliga till rimliga priser. Listan med extra tjänster tillsammans med deras kostnader och detaljerade specifikationer finns också på hemsidan.

Den integrerade e-handelsfunktionen gör det möjligt att beställa produkter direkt från webbplatsen. Detta är också ganska enkelt, snabbt och bekvämt. För att komma i kontakt med webbutikscheferna kan du fylla i det integrerade online-kontaktformuläret för att skicka ett meddelande och få feedback på kortast möjliga tid.

Slutsats

Med rätt inställning, uKit webbplatsbyggare kan vara en ersättningsbar tillgång för alla typer av företag. Du måste göra en verklig ansträngning för att förvandla dess navigering till en total katastrof. Dessutom är priserna mycket överkomliga.

Du är inte begränsad till teman och affärsnischer för din webbplats. Medicin? Varför inte?! Byggsektorn? Lätt som en plätt. Yoga eller en webbutik? Se det som klart! Webbplatser med samma blogg är det enda undantaget med plattformen – bloggfunktionen är tillgänglig men kan inte säga att det är mycket bekvämt för en fullständig blogg. Totalt är uKit en av de bästa lösningarna på marknaden, mest på grund av dess mångsidighet.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map