Bästa exempel på Volusion-webbplatser

Exempel på webbplatser med volusion


Volusion – är en webbplatsbyggare som kan vara van vid få upp en e-handel butik och springer. Resursen erbjuder massor av funktioner och verktyg som bidrar till framgången för webbbyggnadsprocessen. Låt oss ta en titt på några prover av onlinebutiker skapade med Volusion för att få idén om hur det fungerar.

Att ha en webbplats är inte ett infall, utan en nödvändighet för företagare som vill marknadsföra sina företag på webben och öka deras lönsamhet. Detta gäller särskilt nätbutiker som kan hjälpa till att öka alla affärer.

Även om behovet av att lansera en webbplats kan vara brådskande, är inte alla företagare medvetna om grunderna i denna process. Volusion gör det möjligt att skapa en egen webbbutik på kort tid.

1. Antonellis ostbutik

Antonellis ostbutik

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Alla gourmeter och ostfans kommer att vara glada att besöka Antonellis ostbutik – webbutiken erbjuder en otrolig mängd ostsorter som passar upp till alla smaker och tillfällen! Webbplatsdesignen är iögonfallande och så frestande, med alla dessa högupplösta bilder av ostbrickor!

Webbplatsmenyn är bekväm och lätt att bläddra igenom. Det finns längst upp på hemsidan och har rullgardinsmenyer som ger tillgång till olika webbplatssidor och avsnitt. När du har registrerat dig för ett konto kan du bläddra i sortimentet och beställa. Du kan också gå med i Cheese Club, boka ett evenemang, anmäla dig till en ostklass eller till och med bli grossistpartner! Alternativ är många, så skynda dig att göra ditt val!

2. Jon Hart Design

Jon Hart Design

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Jon Hart Design är den amerikanska e-handelswebbplatsen för handgjorda, anpassade monogrammade väskor och gåvor. Webbplatsdesign är snygg, modern och helt upp till dess stora specialisering. Besökare kan inte annat än lägga märke till bilder i full storlek på objekt som erbjuds till salu här.

Det går att beställa antingen genom att nå en av menypunkterna eller genom att se samlingarna när du bläddrar ner på hemsidan. Två videopresentationer av webbutiken informerar inte bara potentiella kunder om dess historia, utan uppmuntrar också dem att köpa från butiken. Användare som vill hålla kontakten med företaget och tänker bli informerade om de senaste uppdateringarna kan prenumerera på nyhetsbrevet eller registrera sig för sociala nätverkskonton.

3. Night Ops Tactical

Night Ops Tactical

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Night Ops Tactical är en webbutik med nattsynutrustning och utrustning. Företaget har över 18 års erfarenhet och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa nattvisionsprodukter och tillbehör. De finns tillgängliga i flera menykategorier, inklusive nattvisionssystem, termiska bilder, lasrar och IR-belysning, omfång och sevärdheter, hjälmar, tillbehör.

Varje menysektion kommer med listrutor som ger detaljerad åtkomst till produktsortimentet. Varje artikel har detaljerad beskrivning, specifikationer och originalfoton av hög kvalitet. Detta hjälper kunder att få en uppfattning om hur produkterna ser ut och vad deras implikationer är. Det finns också snabblänkar som ger åtkomst till de stora webbplatsavsnitten, produkterna och kundsupporten. Användare kan också söka efter önskad produkt efter namn, del, nyckelord och andra parametrar. Webbplatsens design följer absolut dess ämne, med produktbilder och information som publiceras mot den mörkgrå bakgrunden. Detta är ett värdigt exempel på den Volusion-driven webbutik!

4. Såg huset

Såg huset

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Såg huset erbjuder kraftutrustning och leveranser för företag och privatpersoner i Houston TX huvudstadsområde. Webbutiken har snygg design som helt följer sin nischspecialisering.

Menyn finns här överst på sidan, med många undermenynskategorier för enkel produktsökning. Dessa inkluderar trädklättring, riggning, beskärning, säkerhet, trafikstyrning, kraftutrustning samt service och reparation. Samma kategorier finns på hemsidan när du bläddrar ner för enkel och snabb åtkomst. De har distinkta och högkvalitativa bilder, produktbeskrivningar och specifikationer, shoppinginfo och videor om de presenterade produkterna. I hemsidans sidfot hittar du kontaktinformationen, åtkomst till de stora webbplatsavsnitten och kontoinmälskategorin. Det är också möjligt att registrera sig för webbutikets nyhetsbrev för att vara medveten om de senaste uppdateringarna och specialerbjudanden.

5. Bli hård

Bli hård

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Bli hård är en online-distributör av robusta nätverks- och datateknologier. De tillhandahåller ett rikt sortiment av produkter, som är speciellt konstruerade för uppdragskritiska applikationer och kan användas i olika miljöer och under olika (ibland till och med kritisk) betingelser.

Bildreglage i full storlek som finns på hemsidan presenterar den viktigaste informationen om företaget och dess presenterade produkter för att informera kunder om platsen de har kommit till. CTA-knappen omdirigerar till webbutiken, där alla kan göra en beställning efter att ha granskat produktspecifikationer och leveransvillkor. Registrera dig bara för ett konto och gör valet!

6. Glowback LED

Glowback LED

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Glowback LED är ett populärt varumärke som specialiserar sig på tillverkning och distribution av skräddarsydda linjära LED-belysningslösningar för bostads-, dekorativa och kommersiella belysningsbehov. Företaget erbjuder ett rikt sortiment av linjära LED-belysningsarmaturer, LED-bakgrundsbelysningspaneler, anpassade LED-belysningskontrollsystem samt andra tillbehör. Dessa och andra produkter visas i webbutiken och är tillgängliga för försäljning när som helst på dygnet.

Webbplatsen imponerar användare genom sin design som inte kompromissar med projektets avancerade funktionalitet. Det är logiskt strukturerat och ger tillgång till de viktigaste produktkategorierna. De finns tillgängliga i den omfattande rullgardinsmenyn samt i katalogen över produkter som finns tillgängliga på hemsidan. Varje belysningsarmatur kommer med en beskrivning, leverans / betalningsinformation samt prisspecifikationer. Det är möjligt att placera beställningen i webbutiken på kortast möjliga tid. Dessa är de viktigaste funktionerna som gör projektet till ett värdigt urval av e-handelswebbplatsen som drivs av Volusion.

7. Pepper Palace

Pepper Palace

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Pepper Palace är det familjedrivna företaget och planetens bästa heta butik, som använder en omfattande popularitet hos kunder på grund av det imponerande sortimentet av små partiklar, naturliga, handgjorda och prisbelönta kryddig produkter. Vad är intressant, Pepper Palace omfattar kedjan av detaljhandelsplatser (det finns för närvarande över 60 butiker i Kanada och USA) såväl som onlinebutiken där alla kan handla sina favoritprodukter.

Företagets webbplats ser verkligen uppmuntrande och tematisk ut, med röd färgprevalens i sitt färgschema, som manifesteras i alla designelement – bilder, teckensnitt, bildspel, banners, annonser etc. För att hitta den önskade produkten, bör du bläddra rullgardinsmenyn med massor av sektioner och dussintals produkter som kan säljas där. Därför kan du välja produkter från följande menykategorier: Varm sås, BBQ & Vingar, salsa, skafferi, kryddor & Gnuggar, matlagning & Doppning, presentföremål. När du bläddrar ner på sidan ser du de mest populära fotona du kan beställa med några klick. För att förenkla shoppingprocessen delas produkterna också upp i flera grupper – Bästsäljare, nya produkter, hetaste produkter etc. Det är praktiskt och bekvämt.

8. Natale’s Men’s Clothier

Natale's Men's Clothier

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Natale’s Men’s Clothier är en herrkläderbutik som erbjuder professionell service, individuell kundinriktning och exceptionell produktkvalitet. De har ett häpnadsväckande sortiment av modeller som skiljer sig åt i storlekar, stilar och andra parametrar. Den; också möjligt att beställa skräddarsydda kläder med avseende på dina individuella parametrar här.

För att få unik personlig och shoppingupplevelse bör du först besöka webbplatsen. Det är här du inte bara hittar detaljerad information om butiken utan också får tillgång till produktsortimentet. Katalogen finns både på webbplatsen och i rullgardinsmenyn. För att underlätta användarnas bekvämlighet och beställning, alla produkter ingår i flera kategorier baserat på den typ av kläder som erbjuds. Dessa inkluderar skjortor & Tröjor, byxor & Shorts, ytterkläder, halsband & Tillbehör. Det finns också en möjlighet att bläddra och beställa andra tjänster som butiken erbjuder. Webbplatsdesignen har elegans och stil som manifesteras i allt element, medan den rådande grå och blå färgpaletten väcker känslan av trovärdighet. Detta är en anmärkningsvärd fördel för varje webbutik.

9. Real God Gum

Real God Gum

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Real God Gum kommer säkert att hålla dig upphetsad och ivriga att surfa på webbplatsen för att se vad den har att erbjuda. Detta är tillverkaren och distributören av säkra, naturliga och riskfria tuggummi. Produkterna saknar artificiella sötningsmedel, plast, cancerframkallande ämnen, tillsatser, neurotoxiner och resten av ingredienser som hotar människors hälsa. Istället är de 100% biologiskt nedbrytbara, gluten- och GMO-fria, inklusive organiskt rørsocker, vild skördad regnskogskikel, naturlig smak, organisk glycerin och organisk solros.

Webbplatsen ser riktigt ljus, färgstark, imponerande och glad ut. Dess färgpalett omfattar ett brett spektrum av ljusa och ljusa färger, med rosa färger som alltid förknippas med tuggummi, som dominerar över resten. Detta skapar glädje och positivt intryck, vilket väcker önskan att få reda på mer om företaget och de produkter det tillverkar. När du bläddrar nedåt på sidan kommer du att upptäcka allmän information om företaget, historien om dess skapande och utveckling, processen för att få gummi och de egenskaper som gör att det tål nischtävling. För att välja produkten bör du nå Shop-sektionen för att välja det gummi du vill smaka och för att beställa direkt. Enkelt, bekvämt och snabbt – det är det som gör denna Volusion-baserade webbplats till ett värdigt projektprov!

10. Fitness Finders

Fitness Finders

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Fitness Finders är den organisation som ser sitt livslånga uppdrag att förbättra unga människors hälsa och kondition och bidra till deras fysiska och mentala utveckling. Efter att ha varit verksamma i över 50 år har de introducerat flera verktyg och tekniker som uppmuntrar och motiverar barn och vuxna att göra stora prestationer. Toe Tokens introducerade som en tilläggspris för sitt körsträcka-program är de mest populära och de mest sålda incitamenten i Nordamerika..

För de användare som vill ta reda på mer om företaget, dess uppdrag, mål, prestationer och produkter / program som erbjuds ger webbplatsen en uttömmande och mycket detaljerad information. Det finns i de stora webbplatsavsnitten – bara gå till rullgardinsmenyn för att hitta svar på dina frågor. Huvudmenysektionerna omfattar Awards, Toe Tokens, Mileage Club, EZ Scan, Chains & Lanyards, prover etc. Du kan också titta på videon som finns tillgänglig på hemsidan för att upptäcka företagets prioriteringar. För att placera den snabba beställningen direkt på webbplatsen, fyll i onlineformuläret för att specificera informationen eller nå katalogen för att välja produkterna där.

Slutsats

Som du ser, Volusion är ett trevligt verktyg för att bygga e-handelswebbplatser för olika komplexitetsnivåer. Webbplatsbyggaren involverar uppsättningen funktioner och alternativ som gör webbbyggnadsprocessen engagerande och hjälper till att få funktionella och kvalitativa onlinebutiker igång..

Resursen har över 100 funktioner och en uppsättning högkvalitativa e-handelsmallar som kan anpassas med hänsyn till användarnas behov och mål. Om du har skapat en onlinebutik eller en webbplats med Volusion är du välkommen att dela din erfarenhet med oss!

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map