Bästa exempel på webbflöde på webbplatsen

Bästa exempel på webbflöde på webbplatsen


Webflow – är en professionell webbplatsbyggare som skapades med behörighet, färdigheter och krav hos kvalificerade webbdesigners i åtanke. Plattformen är främst inriktad på skickliga webbutvecklare, byråer och oberoende frilansare, som arbetar med att skapa klientprojekt och vill utnyttja toppresultat utan att behöva utnyttja sina kodkunskaper och färdigheter..

Jämförelse med dess konkurrenter, systemet har kraftfulla verktyg för anpassning av design, vilket gör det möjligt för användare att skapa fantastiska webbplatser och ge dem intuitiva redigeringsalternativ för innehåll. Med Webflow kan du bygga professionella portföljer, marknadsföringswebbplatser, stora kommersiella projekt och samhällsprojekt. Att vara en ganska komplicerad plattform (inte mycket lättare än Webydo), det garanterar fortfarande bekväm webbbyggnadsupplevelse och kommer med ett intuitivt gränssnitt, som har en uppsättning standard webbelement.

Så hur svårt det egentligen är att använda Webflow och hur kan du dra nytta av att arbeta med tjänsten? Vi har granskat några av de mest imponerande Webflow-proverna för att belysa deras för- och nackdelar. Ta en titt på dem för att avgöra, om deras kvalitet och funktionalitet uppfyller dina specifika webbbyggnadsbehov och om systemet uppfyller dina krav.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Skapa en webbplats GRATIS

Andre Givenchy är ett personligt projekt av en webbdesigner, Andre Givenchy, som har lanserat det med det enda syftet i åtanke – att visa upp sina bästa projekt. Låt oss inse det – han gör det på ett lysande sätt! Webbplatsen lockar användarnas uppmärksamhet från första början av den kontrasterande färgkombinationen, som smälter samman med enkelhet och bekvämlighet.

Webbplatsens hemsida har en slående svart bakgrund, som ändras med de vita och lila färgerna när du bläddrar ner på sidan. De viktigaste elementen och knapparna markeras av den röda färgen, som inte kan fokusera användarens uppmärksamhet på dem och används som en uppmaning till handling. Det finns också pop-up livechattfönstret och kundrecensioner längst ner på sidan. Separat butiksavsnitt omdirigerar en användare direkt till onlinebutiken, där alla fans av designern kan köpa sina bästa produkter. Sammantaget är detta ett bra exempel på en webbplats som lanseras med Webflow!

2. Overton Graphics

Overton Graphics

Skapa en webbplats GRATIS

Overton Graphics är ett fantastiskt portföljprov lanserat av Josh Overton, en Londonbaserad designer som fokuserar på UI // UX-gränssnitt och webbdesign. Detta är en webbplats med en sida som ser strikt och kortfattad ut. Du hittar inte en flersektionsmeny här – alla sidor är utplacerade på en separat vänsterpanel med popup-fönster. Sociala nätverksknappar finns också här. Detta görs för att inte distrahera användarnas uppmärksamhet, fokusera den på den viktigaste delen av webbplatsen – portföljen.

Webbplatsen är skapad i lugna och enkla gröna, vita och grå färger, med en framgångsrik kombination som hjälper till att accentuera de viktigaste avsnitten. Det skapar trevligt intryck och uppmuntrar användare att fortsätta surfa på webbplatsen för att ta reda på mer om ägaren.

3. Hastighet svart

Hastighet svart

Skapa en webbplats GRATIS

Hastighet svart är ett promo-projekt som ägnas åt presentationen av den innovativa Velocity Black App. Programutvecklarna kallar det “livsstilsassistent”, som omfattar teamet av betrodda specialister för att ge appanvändare resorelaterade rekommendationer de behöver. Det första som får användarnas uppmärksamhet är videobakgrunden, som är den bästa presentationen av produkten.

När du bläddrar ner på sidan stöter du på information om applikationen, videor, citat från kända resurser och massmedia samt annan relaterad information. Webbplatsen skapar i allmänhet den engagerande användarupplevelsen och utlöser önskan att fortsätta utforska appen.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Skapa en webbplats GRATIS

Blaise Posmyouck är en professionell portfölj som tillhör Blaise Posmyouck, som är specialiserad på webbplatsutveckling. Webbplatsen presenteras på ett enkelt men informativt sätt. Det finns inget behov av att slösa bort din tid genom att bläddra ner på sidan för att lära dig mer om författaren. Hemsidan presenteras mot stjärnhimmelens bakgrund, som ser mystisk och spännande ut. Här ser du kort information om webbplatsägaren, kontot knappar för sociala nätverk och kontaktdata. Finns det något annat som måste finnas på hemsidan?

Menyn finns på vänster panel med avsnittet Om, Portfölj, Villkor och Kontakter. Webbplatsen är tillgänglig på två språk – engelska och franska, vilket särskilt utvidgar målgruppen.

5. Weglot för webbflöde

Weglot för webbflöde

Skapa en webbplats GRATIS

Weglot för webbflöde är destinationen att nå, om du har för avsikt att översätta din webbflödeswebbplats till valfritt språk. Det gör det också möjligt att skapa flerspråkiga projekt med webbflöde utan kodning. När du surfar på webbplatsen kommer du att ta reda på essensen och den viktigaste implikationen av Weglot-lösningen, dess viktigaste fördelar och de resultat du så småningom kommer att få.

Alla användare, som inte är säkra på att använda Weglot eller de som är intresserade av dess effektivitet, kan bläddra i exemplen på flerspråkiga webbplatser som skapats med widgetintegrationen. Utvecklarna av lösningen har tagit hand om användarnas bekvämlighet och tillhandahållit detaljerade videoinstruktioner för hur man använder widgeten. Det finns också steg-för-steg-rekommendationer som ger dig ett tips om hur du arbetar med Weglot för att få ut mesta möjliga av dess tillämpning.

Webbplatsen är strukturellt bekväm och intuitiv. Det täcker de viktigaste aspekterna av att använda widgeten. Det finns också en möjlighet att registrera sig för resursen och testa hela uppsättningen av Weglot-meriter gratis.

6. Finsweet

Finsweet

Skapa en webbplats GRATIS

Finsweet är en pålitlig webbflödespartner som tillhandahåller en uppsättning kraftfulla och avancerade webbdesignverktyg, som säkerställer kreativ frihet och gör det möjligt att starta professionella webbplatser med Webflow utan kodningskompetens alls. Finsweet-webbplatsen är det bästa beviset på dess trovärdighet – titta bara på webbplatsens design för att se till att det verkligen är värt att prova!

Webbplatsen imponerar alla vid första anblicken. När du kommer till hemsidan kommer du att bli förvånad över den animerade färgade grafiken, överflöd av webbdesignelement och tillgängligheten av värdefull information som användare ofta letar efter. Det finns också gott om webbplatsprover och kundbedömningar här, som visar webbplatsens trovärdighet och professionella strategi.

När du bläddrar i resursen kommer du att stöta på flera avsnitt som ger den mest uttömmande informationen om Finsweet. Dessa inkluderar berättelse, prissättning, webbflöde, klienter, portfölj och kontakt. Navigering och struktur på webbplatsen är också intuitiv och förståelig, vilket bidrar till problemfri och bekväm webbplatsanvändning. Detta är ett av de bästa exemplen på projekt som lanseras med Webflow, vars kvalitet talar för sig själv!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Skapa en webbplats GRATIS

Ashley Janelle är en portfölj skapad av Ashley Janelle – entreprenören, UI / UX designer och bloggare. Webbplatsens allmänna färgschema är rosa och vitt, vilket helt motsvarar sina ägares preferenser och smak. Det finns också ett stort foto av Ashley på hemsidan, vilket skapar ett behagligt och behagligt intryck.

Webbplatsens meny innehåller Blogg, Om, Portfölj och Kontakter. Ashley hanterar och uppdaterar personligen sin blogg, där hon publicerar informativa artiklar om webbdesign. Det kan låta intressant för företrädare för samma nisch. Webbplatsen är ett värdigt exempel i Webflow-samlingen.

8. Education Union Lab

Education Union Lab

Skapa en webbplats GRATIS

Education Union Lab är ett oberoende företag som fokuserar på utveckling av anpassade insikter för utbildningsförbundets ledare. De ger användarna flera alternativ som gör det möjligt att vinna kvalitetsavtal, ansvar för charterskolor och rättvis finansiering för utbildningsanläggningar.

Företagets webbplats är enkel men informativ och förståelig även för de användare som inte har rik erfarenhet av webbsökning. Det är strukturellt uppdelat i avsnitt som täcker den viktigaste företagsrelaterade informationen. Dessa inkluderar startsidan, vad vi erbjuder, om oss, blogg och kontakta oss sidor.

Bloggen uppdateras regelbundet för att leverera det mest intressanta och uppdaterade nischrelaterade innehållet. Det finns även en möjlighet att prenumerera på företagets nyhetsbrev för att få de senaste artiklarna och nyheterna till din e-post. Dessutom har webbplatsutvecklarna integrerat sökfilteralternativet som gör det möjligt att hitta all information på webbplatsen. Sammantaget är det ett ganska bra exempel på en webbplats skapad med Webflow.

9. Maskera våra hjältar

maskourheroes

Skapa en webbplats GRATIS

Maskera våra hjältar är ett av de nyaste onlineprojekten som skapats med Webflow. Detta är organisationens webbplats som ser sitt uppdrag att producera och leverera tvättbara ansiktsmasker för att stödja de anställda som arbetar på Akron-sjukhusen. Webbprojektet ger detaljerad information om organisationen och hur den realiserar sina mål.

Strukturen och designen på webbplatsen är ganska enkel, men projektet handlar inte om avancerad design eller exceptionell prestanda. Det handlar mer om projektets huvudbudskap – att hjälpa medicinsk personal att få tillräckligt med ansiktsmasker för att skydda sig, särskilt under COVID-19-pandemin. När du bläddrar i resursen lär du dig hur företrädare för organisationen producerar masker. De beskriver processen i detaljer, från sökandet av materialet och fram till leveransen av färdiga produkter.

För att ge insikt i tillverkningsprocessen av ansiktsmask erbjuder webbplatsen massor av bilder och till och med en video som visar alla stadier i den. Dessutom publicerar de flera material i News & Uppdateringsavsnitt för att hålla läsare och potentiella investerare medvetna om den aktuella situationen.

10. Avenir Creative

Avenir Creative

Skapa en webbplats GRATIS

Avenir Creative är en portfölj av Avenir Creative studio, som utvecklar innovativa och samtida inredningsprojekt. Webbplatsen kommer helt upp till specialiseringen av studion. Det innehåller geometriska element som flyter mot bakgrunden för att ytterligare följas av bilder på helskärm.

Webbplatsens meny består av följande punkter: Projekt, Studio, Tjänster, Kontakt. Avsnitten ger detaljerad information om studion, dess bästa verk, klienter och annan relaterad information. Webbplatsen är lätt att navigera och den uppmuntrar användare att komma till essensen. Trevligt urval av en webbflödesportfölj och företagswebbplats!

11. MyKart

MyKart

Skapa en webbplats GRATIS

MyKart är en e-handelsplattform för social shopping, som gör det möjligt att förbättra ditt varumärkes popularitet, öka försäljningsvolymen och generera trafik. Det här är appen, som omfattar de bästa funktionerna och designelementen hos de bästa plattformarna för sociala nätverk.

Webbplatsen ger uttömmande information om appen, dess implikationer, fördelar och nackdelar samt dess uppdrag och övertygelser. Det finns möjlighet att ställa in antingen ett säljare eller ett kundkonto här, beroende på vilka mål du strävar efter och vilken typ av verksamhet du driver.

Som säljare kan du anpassa din webbutik, ladda upp, hantera och uppdatera produkter, dela inventeringen och göra vinst. På samma sätt erbjuder appen flera fördelar för kunder, inklusive möjlighet att ta med sin webbshoppingupplevelse på plattformen, njuta av shoppingprocessen och fördelarna den erbjuder, shoppa från flera företag och säljare efter eget val etc. För att hålla dig medveten om senaste appuppdateringar , kan du nå de sociala nätverkskontona för företaget som finns tillgängliga på webbplatsen.

12. HandPrint Inc.

Handavtryck

Skapa en webbplats GRATIS

HandPrint Inc. erbjuder handhållna enheter och mobila streckkodslösningar. De är specialiserade på att sälja, köpa, återvinna och renovera handhållna enheter, mobila datorer, surfplattor, streckkodskrivare och olika POS-utrustningar.

Som en ledande leverantör av nya, renoverade och begagnade streckkodnings- och mobila databehandlingsapparater erbjuder företaget nu alla en stor möjlighet att surfa på sin webbplats för att ta reda på mer om de tjänster / produkter det erbjuder. Oavsett vilket objekt du är intresserad av kan du lämna offerten genom att fylla i onlineformuläret direkt på webbplatsen och kontakta företagets experter för att definiera detaljerna.

Företagets webbplats täcker de viktigaste frågorna om dess resultat. Användare kan få snabb och enkel åtkomst till avsnitten Produkt och tjänster. Detta hjälper till att växa kundbasen och nå hela spektrumet av affärsmål. Dessa funktioner gör webbplatsen till ett praktiskt verktyg som hjälper företaget att uppnå sina mål.

13. Central Coast Hyundai kommersiella fordon

Central Coast Hyundai kommersiella fordon

Skapa en webbplats GRATIS

Central Coast Hyundai kommersiella fordon erbjuder ett brett utbud av helt nya och förägda Hyundai kommersiella fordon. Företaget är beläget i Australien och har partnerskap med många lokala företag. Deras webbplats ser pålitlig och professionell vid första anblicken.

När du kommer till hemsidan ser du den högupplösta bilden på helskärm med bilar. Detta har direkt koppling till företagets stora specialisering, vilket ger användarna förståelse för vilken typ av projekt de bläddrar i. När du bläddrar ner på sidan ser du listan över fordon som företaget erbjuder. Varje artikel har kvalitetsfoton och detaljerade specifikationer för att ge bästa möjliga beskrivning.

För att få tillgång till hela katalogen med fordon kan du komma åt en av två knappar – Begagnade fordon och för närvarande i lager. Du kan också se motsvarande webbplatsavsnitt i menyn. Dessutom är det möjligt att besöka avsnittet Service och finansiering på webbplatsen för att ta reda på vad företaget har att erbjuda. Särskild uppmärksamhet ägnas åt sidan Kontakter. Förutom kontaktinformationen finns det en praktisk integrerad Google Maps-widget som hjälper dig att hitta företagets exakta plats. Således är webbplatsen ett perfekt exempel på affärswebbplatsen byggd med Webflow.

14. EMdash

EMdash

Skapa en webbplats GRATIS

När det gäller att starta lönsamma och effektiva e-postkampanjer, EMdash är överst på listan. Företaget ser sitt uppdrag att hjälpa sina kunder att starta pixel-perfekta och kvalitetshandgjorda e-postkampanjer som ökar konverteringsgraden och är specialanpassade för förbättring av marknadsföringsstrategier.

Företagets webbplats ser väl strukturerad, tilltalande och funktionell. Detta är ett kvalitetsprojekt som omfattar all företagsrelaterad information på ett ställe. Bläddra bara ner på hemsidan för att ta reda på allmän information om företaget, dess mål, metoder, tillvägagångssätt och tjänster som tillhandahålls. Här finns också kundrecensioner och prover av verk som har slutförts för andra klienter.

Webbplatsdesign ser professionell och utsökt ut, även om den har enkla element och strikta linjer. Den ljusa kombinationen av vita, mörkblå och röda färger ser kontrasterande ut men det lockar definitivt användarens uppmärksamhet. EMdash är en professionell webbflödesbaserad webbplats som förtjänar att inkluderas i företagets katalog.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Skapa en webbplats GRATIS

MYHALIHALI fokuserar på innovativa och avancerade moderna möbler, kläder, heminredningsartiklar, som sticker ut från mängden på grund av deras utsökta designmönster. De samarbetar också med hantverkare som söker efter unika artiklar som tillverkas i Australien för att kunna källa till produkterna för motsvarande designrelaterade industrier.

Den enda tittningen på företagets webbplats räcker för att förstå hur hängiven till deras verksamhet de är. Projektet innehåller bara flera sidor, medan mängden information de omfattar är verkligen spektakulär. Genom att bläddra i de stora webbplatsavsnitten får du reda på målen för företagare, tjänsterna de erbjuder, specialfunktioner i deras unika handelsprogram samt deras historia. Om det är något du vill rensa kan du nå FAQ-sektionen, sociala nätverkskonton eller kontakta webbplatsägare via det integrerade onlineformuläret.

Webbplatsens design och färgschema är ganska imponerande och tilltalande. Harmonisk kombination av ljusgrå och vita färger med ljusa foton av produkter som står mot bakgrunden. Detta skapar trevligt intryck som uppmuntrar till ytterligare webbsökning.

Slutsats

WebFlow är en anständig webbbyggnadsplattform som fungerar utmärkt för professionella webbdesigners och byråer som arbetar med utveckling av kundanpassade kundprojekt och i vissa fall kan vara ett bättre ersättare till ett berömt WordPress CMS. Webbplatsbyggaren imponerar till och med erfarna webbdesigners genom sitt breda utbud av anpassningsverktyg, möjlighet att integrera parallax-rullningseffekter, flerstegsanimationer och andra funktioner som inte finns tillgängliga i enkla webbplatsbyggare som Adobe Muse.

Webbplatser som granskats ovan är det viktigaste beviset på att det är bekvämt och engagerande att bygga en tilltalande och funktionell webbplats med Webflow. Men i jämföra med Squarespace, till exempel tar det ansträngning, kunskap, expertis och tid för att nå önskat resultat. Webbplatser som lanseras med plattformen har fantastisk design, överlägsen prestanda och flera element som gör att de sticker ut från mängden. Var inte rädd att experimentera med webbdesignverktyg och alternativ som systemet har i lager för att få det projekt du förväntar dig.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map