Bästa exempel på webbplatser på Google Sites

Exempel på webbplatser på Google Sites


Googles webbplatser påstår sig vara en flexibel och mångsidig plattform för webbplatsbyggnad för att skapa olika typer av webbplatser från början. Det ger tillräckligt med molnbaserad kapacitet som gör det möjligt att centralisera videor, bildspel, olika dokumentformat och mer för att skapa en professionellt snygg webbplats trots fältet eller branschen. Google Sites levererar en helt värdplattform, vilket betyder att inga tredjepartsservrar eller ytterligare programvara kan underhållas eller distribueras. Dessutom har plattformen några grundläggande fördelar, inklusive den stora kapaciteten att arbeta över alla operativsystem.

Google Sites har funktion och ett inbyggt kontrollsystem som säkerställer digital säkerhet på platsnivå. Men är det verkligen så bra för nybörjare som vill bygga en solid portfölj, företagets webbplats eller blogg? Vi har granskat några av de bästa exemplen på Google Sites för att visa deras fördelar och funktioner. De låter dig bestämma om plattformen uppfyller dina krav.

1. BNH Services

1. BNH-tjänster

Skapa en webbplats GRATIS

BNH Services levererar molnutvecklingstjänster utöver grafik och webbdesign. Hemsidan ser lakonisk och snygg ut med alla nödvändiga avsnitt som tydligt visas i rubriken. Skjutreglaget lägger till en del dynamik på sidan så att den ser aktuell ut. Dessutom ansluter den en användare till andra webbplatsavsnitt.

Webbplatsen har sin egen blogg. Även om det inte ser lika ljust och fängslande ut som några mer professionella bloggar, har det fortfarande bloggarkiv som delar artiklar efter månader och år. Avsnittet “Om oss” har Google Map integrerat med sidan. Webbplatsen gör ett gott intryck men det krävs fortfarande några korrigeringar för att den ska bli mer professionell, särskilt när det gäller bloggen.

2. Morto Park Hall

2. Morto Park Hall

Skapa en webbplats GRATIS

Morto Park Hall har en icke-lönsam webbplats som inte handlar med e-handel eller tjänster. Dess uppgift är att visa all kärninformation om kyrkan och representera samhället. Webbplatsen har flera avsnitt inklusive:

 • Vad vi tror sida belysa grundläggande frågor som beskriver webbplatsägaren;
 • möten & tjänster – På sidan finns tidsplaner och kalendrar för möten och kyrkotjänster med en Google View-kalendermånad.
 • Hur man hittar oss sida har integrerat Google Maps och den skriftliga adressen.

Även om webbplatsen kan tyckas vara lite primitiv, har den alla nödvändiga avsnitt och funktioner, Google Kalender med alla möten på ett ställe, foton från kyrkliga möten, kontaktinformation etc..

3. PCS-skydd och kontrolllösningar

3. PCS-skydd och kontrolllösningar

Skapa en webbplats GRATIS

PCS-skydd och kontrolllösningar erbjuder en webbplats med snygg design tillsammans med anpassade ikoner på hemsidan och tjänsterna. De används för att betona de viktigaste fördelarna, typerna av tjänster och lösningar som företaget tillhandahåller. Det allmänna intrycket är inte dåligt. Webbplatsen ser professionell ut på grund av den kloka och enkla strukturen. Det är tydligt för användaren vilken typ av information den ska leverera.

Även om det inte kan skryta med animering eller UX-design som några mer professionella webbplatser, är alla sektioner lätta att hitta. Produktavsnittet ger en fullständig produktbeskrivning som är tillgänglig i PDF-filer vilket gör det enkelt för kunden att ladda ner och behålla informationen vid behov.

4. HIJSA

4. HIJSA

Skapa en webbplats GRATIS

Bygg med Google Sites, webbplatsen för HIJSA gör ett gott intryck vid första anblicken. Ett annat bevis på att plattformen låter användare bygga en snygg och snygg webbplats. Det ser ovanligt ut och fångar samtidigt. Företaget hanterar konsultationer och rekommendationer relaterade till organisationsstruktur och val av talanger.

Webbplatsen ser jublande och upplyftande tack vare en flexibel mall. Den har ett bloggsnitt som är mer professionellt om det jämförs med webbplats nr 1 på vår lista även om det fortfarande är långt ifrån perfekt. Alla artiklar har korta förhandsgranskningar, publiceringsdatum och bilder. Det gör att bloggen ser lite mer professionell ut. Webbplatsen har sociala delningsknappar men man kommer knappast att hitta dem även om han vill.

5. Bästa robot USA

5. Bästa robot USA

Skapa en webbplats GRATIS

Bästa robot USA är den Kalifornien-baserade Robot and AI Agency, som syftar till digitalisering av alla affärsprocesser. Företaget utvecklar banbrytande mjukvaruprodukter och tjänster som konverterar mänsklig maskininteraktion till den nya generationens trender. Företagets webbplats ser nyskapande och imponerande ut och skapas med avseende på huvudföretagens specialisering.

Projektet ser trendigt ut, uppdaterat och mycket digitaliserat. Hemsidan erbjuder massor av bilder och videor som presenterar Sanbot (roboten själv) i aktion. Det är ganska intressant att se hur det fungerar och interagerar med människor. Dessutom kommer du att stöta på produktens potentiella branschapplikationer. Det finns också en möjlighet att göra en beställning direkt på webbplatsen, efter att ha fått veta mer om roboten och dess möjliga användningar i förväg. Ganska och intressant och unikt erbjudande tillgängligt på Googles webbplatsdrivna webbplats!

6. DrPete tekniksexperter

6. DrPete tekniksexperter

Skapa en webbplats GRATIS

Detta är en solid webbplats som representerar ett team av teknikspecialister som arbetar för DrPete tekniksexperter. De erbjuder professionell hjälp för dem som är involverade i IT-branschen. Vid första anblicken är hemsidan ganska professionell. Den visar alla riktningar för företagets kompetens. En användare kan välja den han eller hon behöver. Den goda nyheten, vi kan nu se en snygg blogg byggd med Google Sites.

Det är fortfarande långt ifrån perfekt på grund av bristen på förhandsgransknings- och publiceringsdata. Åtminstone har den viss struktur och arkiv även om det inte finns några taggar som kan göra artikelnsökningen mycket enklare. Webbplatsen har Team-sidan med foton och korta beskrivningar av alla experter.

7. Putnam Valley Federation of Teachers

7. Putnam Valley Federation of Teachers

Skapa en webbplats GRATIS

Den officiella webbplatsen för Putnam Valley Federation of Teachers (PVFT) skapas enligt de bästa traditionerna för webbplatsen för Google Sites. Organisationen strävar efter att förbättra standarderna för läraryrket, stödja och skydda dess medlemmar och andra branschrelaterade frågor.

Webbplatsen innehåller den mest brådskande och aktuella informationen om federationen, dess fördelar, schema, medlemmar, evenemang. Denna information är bekvämt organiserad i sektioner, där varje användare kan hitta den mycket information han / hon letar efter. Dessa inkluderar officerare, kalender, protokoll, välfärdsfond, mentorplan, mentorer, förmåner, klagomål, resurser etc. för att förenkla sökningen av det önskade till, webbplatsen tillåter att använda sökfilteralternativet. Det finns också tillgång till sociala nätverk och ett separat donationsavsnitt, där alla kan göra donationer till federationen för att stödja dess verksamhet och medlemmar.

8. Community School of Excellence (CSE)

8. Community School of Excellence (CSE)

Skapa en webbplats GRATIS

Community School of Excellence (CSE) är en K-8 Hmong språk- och kulturskola belägen i St. Paul, Minnesota. Skolan förvaltas av gruppen dedikerade lärare, medlemmar i samhället och föräldrar som har önskan att starta skolan som ger utbildning i världsklass för alla dess elever.

CSE: s webbplats innehåller funktionalitet, informationsvärde och enkel navigering. Alla de viktigaste menysektionerna finns på den vänstra panelen på webbplatsen och ger åtkomst till all relaterad information. Det är här du kan bläddra i avsnittet Om oss, katalog, föräldrar, program och funktioner, mediecenter, sysselsättning, personalresurser etc. för att upptäcka de fakta du är mest intresserad av. Alternativet för sökfilter hjälper till att minska söktiden. Webbplatsen kommer också med skolrelaterade videor, foton, scheman och andra måste-ha tematiska element.

9. Japan Day 2020

9. Japans dag 2020

Skapa en webbplats GRATIS

Detta är en webbplats som ägnas åt det kommande evenemanget – Japan Day 2020 – det kommer att hållas i Auckland, Nya Zeeland den 9 februari 2020. Webbplatsen ger viktig information om tillfället, som finns tillgänglig på ett och samma ställe. Informationen uppdateras regelbundet av Japan Day-kommittén för att hålla de potentiella besökarna medvetna om schemat för evenemanget och dess speciella funktioner.

En bekväm popup-meny ger åtkomst till de stora webbplatsavsnitten, nämligen Besöksinfo, Gallerier, Deltagande, Kontakter, medan sökfilteralternativet gör sökningen efter önskad information enkel och snabb. Det finns också tillgång till sociala mediekonton, där alla användare kan hitta den uppdaterade informationen om Japan Day 2020. Sammantaget. Detta är ett värdigt exempel på den webbplats som lanseras med Google Sites.

10. Flanders Hotel Brugge

10. Flanders Hotel Brugge

Skapa en webbplats GRATIS

Slutligen granskar vi webbplatsen för Flanders Hotel Brugge beläget i Belgien levererar all nödvändig information om boende och tjänster som turister kan utnyttja här. Detta är det hotell som rekommenderas av Trip Advisor för alla användare som letar efter en lyxig, bekväm och fantastisk plats att stanna vid när de besöker landet.

Webbplatsen innehåller all nödvändig information om hotellet, nämligen listan över erbjudna tjänster och bekvämligheter, platsbeskrivning, videoturer, prislistor, detaljerade kontakter, galleri etc. Den integrerade Google Maps-widgeten gör sökningen efter den exakta platsen enkel, enkel och bekvämt. Det finns också en stor möjlighet att boka hotellrummen direkt på webbplatsen genom att fylla i det integrerade onlineformuläret. Det senare finns på flera språk (Engelska, spanich, franska, tyska och holländska), vilket är bekvämt för utländska turister. Tillträde till sociala mediekonton och detaljerade kontakter förenklar sökningen efter önskad information, medan massor av högkvalitativa bilder ger webbplatsen underhållande och visuellt tilltalande utseende.

Slutsats

Du kan skapa en webbplats med Google Sites när du behöver en enkel webbplats med några baslinjefunktioner. Listan över våra prover bevisar att plattformen fortfarande har mycket arbete att göra. Dess bloggfunktioner kräver avgörande uppdateringar medan vissa mallar ser mindre professionella ut jämförda med andra webbplatsbyggare. Alla teman är begränsade med alternativ.

De ser alla lika ut men reserverar fortfarande vissa anpassningsmöjligheter och redigeringsmöjligheter. En bra sak är att Google Sites kan integreras med alla tillgängliga Google-appar från kalendrar och kartor till Analytics. Plattformen är bra för dem som inte kräver mycket från sina webbplatser men som fortfarande behöver en solid online-närvaro.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map