Bästa exempel på webbsajter

Weebly exempel webbplatser


Weebly – är utan tvekan ett av de enklaste sätten att starta en kvalitetswebbplats på några minuter. Många väljer Weebly för sin förenklade, widgetbaserade webbläsareditor som inte kräver någon programmeringsupplevelse alls. Webbplatsbyggaren använder den så kallade “box” -modellen, som förenklar processen för att skapa webbplatser.

Systemet kommer också med kraftfulla integrerade blogg- och e-handelsmotorer samt flera alternativ för designanpassning. Dessa funktioner gör det möjligt för nybörjare och skickliga webbutvecklare att starta olika typer av projekt – från enkla målsidor och upp till fullständiga webbutiker, portföljer och företagswebbplatser.

Grundades 2006 av tre 22-åriga studenter. Denna drag-and-drop-webbplatskonstruktör är nu värd för över 50 miljoner webbplatser över hela världen. Så låt oss titta på några av Weebly-exemplen på webbplatsen.

I den här artikeln kommer vi att visa dig olika webbsajtade webbplatser, från portföljer till e-butiker. Det här är inte de bästa Weebly-webbplatserna – du hittar mycket mer kreativa och effektiva Weebly-webbplatser där ute.

1. BLACKreBRANDED

BLACKreBRANDED

Skapa en webbplats GRATIS

BLACKreBRANDED är en informativ aggregerare för online-resor och utflyttningar, som samarbetar med annonsmaterial, resenärer och andra användare, som tänker publicera resorelaterade inlägg på webbplatsen för offentlig exponering.

Webbplatsen innehåller dussintals nischartiklar, som ingår i flera kategorier baserat på de platser de refererar till. Dessa är Afrika, Amerika, Asien, Europa, Mellanöstern och Oceanien. En interaktiv JS-karta som finns på hemsidan uppmanar läsarnas intresse och uppmuntrar till ytterligare utforskning av webbplatsen. Sociala nätverksknappar gör det möjligt att gå med i gruppen av webbplatsbidragsgivare, medan listan över de nyligen skickade inläggen gör det mer intressant att upptäcka nya fakta om världen. Detta är ett perfekt exempel på en populär Weebly-driven webbplats.

2. Ina Road Church of Christ

Ina Road Church of Christ

Skapa en webbplats GRATIS

Ina Road Church of Christ ser sitt uppdrag att uppmuntra människor att gå med i kyrkan och bygga upp tro på Jesus Kristus. Resursen har en enkel och lugn färgpalett, som inte distraherar användarens uppmärksamhet från huvudpunkten. Avsnittet Radioprogram gör det möjligt att lyssna på de senaste avsnitten av predikanerna.

Det finns också en möjlighet att titta på videor av de senaste predikningarna för ungdomar och för små grupper. Du kan ansöka om ett medlemsformulär direkt på webbplatsen för att bli inbjuden av webbplatsteamet. Avsnittet Kommande händelser informerar användare om de förväntade händelserna som kommer att hållas i kyrkan. För alla, som vill hålla sig informerade om kyrkorelaterade grunder, finns det ett detaljerat avsnitt i sidfoten för att ge tillgång till de viktigaste webbplatskategorierna, inklusive gudstjänstplaner, tider och vägbeskrivningar, teammedlemmar, vanliga frågor, predikaner, evenemang, webbplatsblogg etc.

3. Travmarket

Travmarket

Skapa en webbplats GRATIS

Travmarket.com tillhandahåller resebyråer marknadsföringsprogram för avancerad marknadsföring, som inkluderar resmarknadsföringstunnlar, utsänd e-post, landningssidor tillsammans med professionell plattform för sociala resor. Företaget säkerställer också unik utbildningssätt och support.

Webbplatsen levererar all företagsrelaterad information på ett bekvämt, förståeligt och tilltalande sätt. Det är tillräckligt strukturerat för att säkerställa intuitiv navigering på webbplatsen och enkel åtkomst till all nödvändig data. All information finns i flera webbplatsavsnitt, inklusive tjänster, innehåll, nyhetsbrev, utbildning & Support, prissättning. Innehållet visas mot den vita bakgrunden, med orange och svarta dominerande färger som driver användarens uppmärksamhet.

För alla användare som letar efter möjligheten att komma i kontakt med teammedlemmarna finns det snabb åtkomst till sociala nätverksknappar som finns i sidhuvud och sidfot. Det finns också avsnittet FAQ och kontaktdata som låter användare ta reda på all information de är intresserade av. Det är ett ganska trevligt exempel på en företagswebbplats som skapats med Weebly.

4. Fusedale Design

Fusedale Design

Skapa en webbplats GRATIS

Fusedale Design är en toppdestination för användare som letar efter enastående design av sina projekt. Studion är involverad i utveckling och slutförande av mångsidiga designuppgifter baserade på kundernas behov och krav. Webbplatsens design talar högre än ett dussin ord.

En skjutreglage på helskärm ger åtkomst till portföljer av verk som studion har slutfört, medan den långa menyn som finns på sidwebbpanelen ger åtkomst till flera projekt med bara några klick. Detta garanterar enkel och bekväm sökning och distraherar inte användarens uppmärksamhet från webbplatsens innehåll.

5. Harry Carays restauranggrupp

Harry Carays restauranggrupp

Skapa en webbplats GRATIS

Harry Carays restauranggrupp är en webbplats som tillhör Harry Caray; vem är ägare och chef för en restaurangkedja på flera platser. Verksamheten startade 1987 och har vunnit extrem popularitet sedan dess.

Webbplatsen har ett intressant introduktionsfoto av Harry Caray på hemsidan, som uppmuntrar att göra bokningen redan från början. Webbplatsmenyn finns överst på hemsidan och granta-åtkomst till olika undermenypunkter med listrutor. Dessa är restauranger och deras sorter, privata evenemang, helgdagar och evenemang, presentkort och detaljhandel, om oss och kontaktsektioner. Höjdpunkten på webbplatsen är kändisarnas galleri som någonsin har besökt Harry Carays restauranger. Detta får inte annat än att uppmärksamma alla som besöker webbplatsen för första gången.

6. Castle Hill Resort and Spa

Castle Hill Resort and Spa

Skapa en webbplats GRATIS

Det allra första som leder användarens uppmärksamhet när man kommer till Castle Hill Resort and Spa är en skjutreglage på helskärm med imponerande platser för Castle Hill Resort and Spa som ligger i Vermont. Bilderna är så distinkta och ljusa att de genast uppmanar önskan att se vad orten har att erbjuda.

När du surfar på webbplatsen stöter du på boende, tjänster, specialerbjudanden samt bröllops- och matalternativ du kan välja mellan. Knappen “Kontrollera priser” överst på hemsidan låter dig ta reda på priserna för att boka anläggningens tjänster, ange de datum du är intresserad av. Om du vill hålla dig informerad om de erbjudanden som orten har har du kan prenumerera på deras nyhetsbrev eller gå med i grupperna i sociala nätverk.

7. April Borrelli

April Borrelli

Skapa en webbplats GRATIS

April Borrelli är ett iögonfallande, minimalistiskt personligt modernt projekt av en konstnär som arbetar som teknisk designer för ett klädföretag. Aprls webbplats har en blogg, ett enkelt galleri och ett kontaktformulär. Webbplatsen är länkad till April’s Etsy-butik där hon säljer sina konsthantverk.

Navigeringen på webbplatsen kan vara mer intuitiv. April Borelli har en standard Weebly-favorit. Att använda en hel del utrymme håller en webbplats snygg och gör det lättare för dina besökare att förstå visuell information. Anpassade, handritade bilder hjälper till att skapa en mysig atmosfär och spela en viktig roll för att etablera ditt varumärke (medan överanvända bilder kan skada din bild).

8. Ancestor Hunt

Ancestor Hunt

Skapa en webbplats GRATIS

Som namnet på projektet antyder, Ancestor Hunt är helt fokuserad på att hjälpa människor att upptäcka sin familjhistoria genom att använda flera tillgängliga resurser här. Webbplatsen ägs och förvaltas av Kenneth R Marks, som personligen har använt alla tillhandahållna källor och tekniker för att upptäcka de stora nyanserna om hans förfäder.

Webbplatsen ser ganska intressant ut eftersom den definitivt uppfyller det stora målet. Den tidningsliknande designen omfattar flera svartvita / retro foton som presenteras mot den grå bakgrunden med motsvarande teckensnitt och stilar. Menyn är också ganska rik här – den ger tillgång till flera avsnitt, där alla kan hitta all ämnesrelaterad information. Dessa inkluderar tidningar, blogg, tidningslänkar, dödsannonser, BMD-poster, foton, årböcker, äktenskapsskildringar etc. I rullgardinsmenyn ger du tillgång till många andra webbplatsavsnitt med massor av användbar information.

För att starta onlinesökningen av dina förfäder direkt på webbplatsen bör du använda det integrerade sökfilterfältet, där du ska ange namnet och efternamnet på den person du är intresserad av. Systemet genererar automatiskt resultaten, vilket kommer att hjälper dig att fortsätta sökningen. Det är väldigt bekvämt, förståeligt, enkelt och intressant för alla!

9. New England fyrar

New England fyrar

Skapa en webbplats GRATIS

New England fyrar ger uttömmande information om mer än 200 fyrar belägna i flera stater i New England. Det är här alla som är intresserade av denna typ av information kan ta reda på detaljerade fakta om historiens och aktuella tillstånd för dessa objekt.

Webbplatsstruktur och navigering är förståelig och enkel från första början. Bläddra bara i huvudavsnitten för att upptäcka den nischspecifika information som kan komma till nytta för dig. För att starta sökningen och göra den enklare och mer effektiv, gå till avsnittet “Fyrar efter stat” som finns på webbplatsmenyn. Välj sedan ditt land och fortsätt leta efter fyrinformationen du är intresserad av. Andra webbplatsavsnitt inkluderar Statskartor, fyrtryck & Bokhandel, kontakter etc. Menyn är ganska rik och den kommer således med rullgardinsalternativet för att göra webbplatsen intuitiv och inte så mättad med kategorier.

Webbplatsdesign är ganska tilltalande och lugnande. Allt innehåll visas mot den ljusblå bakgrunden med högkvalitativa foton av fyrar som ger användarens uppmärksamhet. Den integrerade kalendern som finns på hemsidan ger information om kommande evenemang, vilket är ganska praktiskt för vanliga och första gången användare.

10. Leo Edwards Photography

Leo Edwards Photography

Skapa en webbplats GRATIS

Leo Edwards Photography är en portfölj som tillhör Leo Edwards – miljöporträttfotografen, vars passion är att skildra människor i deras naturliga omgivningar. Leo har massor av priser, medan hans bästa bilder visas på olika platser över hela världen. Webbplatsen berättar inte bara fotografens historia, utan har också en blogg, en pressavdelning och ett galleri som visar hans mest populära verk.

Så snart du kommer till webbplatsen erbjuds du att ladda ner Adventure Photography Handbook, där du kan ta reda på insidertricks och tips om hur du kan öka dina resefotografikunskaper. Det är en annan funktion som skiljer den här portföljwebbplatsen från andra liknande projekt som drivs av Weebly.

11. Karen Hurd

Karen Hurd

Skapa en webbplats GRATIS

Karen Hurd är en online näringspraxis som ägs och förvaltas av Karen Hurd som hjälper hennes patienter och andra användare som är intresserade av ämnet att lära sig de viktigaste kost- och livsstilsgrunderna för att låsa upp de mest effektiva hälsoprinciperna..

Det finns mycket information du kan ta reda på när du bläddrar i resursen. För att hitta det ämne du är intresserad av bör du utforska de webbplatsavsnitt som finns tillgängliga i menyn eller använda sökfilteralternativet för att ange den exakta sökfrågan. Menyn finns i hörnet på hemsidan, vilket ger en tydlig titt. Menyn ger åtkomst till de viktigaste webbplatsavsnitten, inklusive ämnen, Om Karen (ägare av websida), Kontakt, Podcast, talar, recept, vittnesmål och mer. Dessutom finns butiksavsnittet, där användare kan beställa och köpa produkter / e-kurser som Karen erbjuder till försäljning.

Den övergripande webbplatsdesignen är ganska enkel men ändå bekväm och tilltalande. Helskärm och högupplösta bilder av pittoreska landskap kan inte annat än locka användarnas uppmärksamhet och skapa en tröstande känsla av avkoppling. Det är vad många användare uppskattar med projektet.

12. Sadel och mocka

Sadel och mocka

Skapa en webbplats GRATIS

Sadel och mocka är ett man-och-fru-team som skriver om mode, hem och liv. Webbplatsen har massor av blanksteg och enkel navigering. Sidan “About” är värd att ses. Det är förmodligen den mest kreativa sidan av sådant slag. Vi kan läsa en full kärlekshistoria och en romantisk relation där. Som nackdel kan jag nämna att textformatering kan vara mer konsekvent.

13. Dwarmis

Dwarmis

Skapa en webbplats GRATIS

Dwarmis är en webbutik som drivs av Weebly, som ägs och förvaltas av Dwarmis Concepcion. Efter att ha arbetat i modebranschen i ett par år beslutade Dwarmis att skapa sitt eget klädmärke som skulle spegla hennes individuella vision om omvärlden. Modedesignern fokuserar på elegans, stil och unika former som påverkas av latinamerikanska trender.

Onlinebutiken följer absolut generell projektspecialisering såväl som de grundläggande trenderna för e-handel. Webbplatsen ser modern men ändå enkel ut med högupplösta bilder (både färgade och svartvita) samt eleganta skisser av nya kollektioner som står mot den vita bakgrunden. Detta belyser det stora fokus på webbplatsen. Det finns också den integrerade kundvagnen och den kategoriserade butiken, där du kan bläddra i produktspecifikationer och göra en beställning. Kontaktsidan finns också på webbplatsen så att du kan komma i kontakt med designern eller prenumerera på nyhetsbrevet. Bra jobb!

14. The Box Bros

The Box Bros

Skapa en webbplats GRATIS

The Box Bros är ett vackert Weebly-projekt utformat kring stora bilder som lockar besökare och presenterar produktfördelar. På hemsidan finns en video som visar hur Box Bros-produkterna produceras. Den enda nackdelen kan vara rullande omöjlighet på startsidan. Det är ett kreativt beslut, men det ser konstigt ut.

15. Rose City Sweets

Rose City Sweets

Skapa en webbplats GRATIS

Rose City Sweets lockar besökare med högkvalitativa bilder av konfekt. Webbplatsens ägare använder korten eller brickorna för att organisera hennes innehåll. Denna designtrend är effektiv inte bara för att den ger en sida en ren look och känsla utan också för att den enkelt anpassar sig till olika skärmstorlekar. Huvudsidan bör vara mer informativ och den bör användas anpassade favicon. Länk till webbshop går till Etsy marknadsplats. Det är ett smart beslut för dem som redan har ett Etsy-konto.

16. Vårt bord

Vårt bord

Skapa en webbplats GRATIS

Vårt bord är ett bra bevis på vad vi har sagt tidigare, och vi säger det igen: en bra logotyp, anpassat domännamn och vackra bilder med hög upplösning är några av de bästa sätten att få ditt företag att se polerat och professionellt ut. Denna webbplats är ett kooperativ av jordbrukare och producenter som arbetar tillsammans för att skapa handgjord, utsökt mat för det lokala samhället. Det är ett perfekt exempel på en lokal livsmedelsleverantör. En platt stil i gammal stil ser samtidigt attraktiv och seriös ut.

17. Whisky bollen

Whisky bollen

Skapa en webbplats GRATIS

Whisky bollen är ett bra exempel på hur att lägga en högkvalitativ video på din hemsida blir ett bra sätt att fånga besökarnas uppmärksamhet när de först kommer och hålla dem engagerade. Särskilt om den videon beskriver din nyckelprodukt. Webbplatsägare vet hur det fungerar i verkligheten. Denna webbplats använder en vacker bakgrundsbild och en inledande video med en tydlig uppmaning. Men det kan delas via mer än ett socialt nätverk.

18. Crosley

Crosley

Skapa en webbplats GRATIS

Crosley är det amerikanska ikoniska varumärket som specialiserar sig på elektronik och apparater i världsklass som säljs av företagets distributörer och återförsäljare. Varumärket har vunnit erkännande och popularitet bland miljoner kunder. Företagets webbplats uppnår absolut sin status och nischspecialisering. Dess design ser enkel ut och ganska minimalistisk, men det är exakt det som väcker användarnas förtroende och bevisar företagets trovärdighet.

När du kommer till hemsidan kommer du att kunna nå webbplatsmenyn som finns i den vänstra panelen för snabb åtkomst. Menyn är omfattande och ger maximal information om de viktigaste områdena i varumärkets specialisering. Det är här du kan bläddra bland sektioner som Kök, Tvätt, Hemkomfort, Crosley Professional, Kundtjänst, Om oss, Utökad garantiregistrering, Inköp av utökad garanti etc..

Vad som är viktigt, webbplatsen ger detaljerad information om alla produkter som erbjuds till försäljning, inklusive sådana, vars tillverkning har upphört. Alternativet för sökfilter hjälper till att hitta önskad information med minimal tid / ansträngning investering i tid. Crosley är ett levande exempel på en kvalitetswebbplats skapad med Weebly.

19. Coppers Dream

Coppers Dream

Skapa en webbplats GRATIS

Coppers Dream är den ideella hundräddningsorganisationen som är ideell för alla raser i San Francisco Bay Area, som erbjuder hundadoptionstjänster. Organisationens namn inspirerades av namnet på hunden – koppar – som tillhörde grundaren av djurräddningen.

Organisationens webbplats ser tilltalande och nischfokuserad. Det finns massor av hundfoton på alla sidor samt många berättelser och värdefull information om dem. Oavsett fakta du vill ta reda på om organisationen och de tjänster den erbjuder, bara gå till webbplatsmenyn för att hitta den där. Menyn är ganska omfattande och den kommer med rullgardinsalternativet för att ge maximal information som möjligt. Det är här du kan upptäcka användbara fakta om de hundar och valpar du kan anta, donations- och volontäralternativ, allmän information om organisationen, resurser online samt flera framgångshistorier Coppers Dream är stolt över.

Projektet har också konton för sociala nätverk som du kan prenumerera på om du vill hålla dig informerad om nyheter, händelser, uppdateringar och planer för organisationen. Sammantaget förtjänar denna Weebly-baserade webbplats användaruppmärksamhet som ett kvalitetsprov på en enkel men informativ webbplats.

20. Bioidentiska läkare

Bioidentiska läkare

Skapa en webbplats GRATIS

Bioidentiska läkare är ett webbaserat projekt, där alla som behöver bioidentisk hormonersättningsterapi kan komma i kontakt med läkare som är specialiserade på behandling av problemet för att diskutera tillgängliga alternativ. Webbplatsen erbjuder tillgång till den lokala lokala katalogen, där många kliniker och läkare ingår i listan.

Vad du behöver för att komma igång med din sökning är att välja det tillstånd du bor i från den omfattande listan över platser som finns tillgängliga på hemsidan och sedan använda kontakterna från läkare för att hitta den bästa möjliga varianten med avseende på ditt individuella hälsoproblem. Förutom onlinekatalogen ger webbplatsen tillgång till flera avsnitt som ger den information som krävs om projektet, dess fördelar, kontakter etc. Det finns ett separat FAQ-avsnitt där du kan hitta svar på alla frågor du kanske är intresserad av.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt funktionen ”Telemedicine”, som är tillgänglig direkt på webbplatsen och hjälper till att nå patienterna i avlägsna regioner eller de som fysiskt inte kan kontakta läkarna personligen men ändå behöver deras hjälp. Telemedicin innefattar speciell audiovisuell utrustning som gör det möjligt att tillhandahålla hälsodiagnostik, utvärdering, behandling och konsultationer i fjärrläget. Denna funktion är en riktig höjdpunkt på webbplatsen, vilket gör att den sticker ut från mängden.

Slutsats

Letar du efter en anständig webbplatsbyggare för att lansera en funktionell och visuellt tilltalande webbplats? Sedan Weebly är en av de bästa lösningarna du kan gå efter. Oavsett om du planerar att skapa en blogg, en företagswebbplats, en webbutik eller en portfölj kommer denna plattform att uppfylla något av dessa syften. Webbplatser som granskats ovan är det bästa beviset på detta. De har en fantastisk kombination av tilltalande design, funktionalitet och rik funktionsuppsättning. De innehåller den nödvändiga mängden menysektioner för att täcka alla nyanser som användare kan vara intresserade av.

Dessutom är Weebly-webbplatser enkla att navigera och användarvänliga. Detta minskar surftiden till ett minimum. Men även om du hade börjat med Weebly och besviken över det, kan du enkelt förvandla din webbplats till annan webbbyggare eller CMS; titta in i den här guiden för mer information: Vägrande till WordPress-migrering.

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map