Bästa exempel på Weebly-blogg

Exempel på Weebly-bloggar


Weebly – är en molnwebbplatsbyggare som har vunnit popularitet hos över 50 miljoner användare över hela världen. Det kommer med integrerade blogg- och e-handelsmotorer och gör det möjligt att bygga dessa och andra typer av webbplatser utan behov av att ha programmeringsfärdigheter. Systemet har användarvänlighet, men det betyder inte att duktiga webbdesigners inte kan använda det för att skapa stora bloggar.

Istället ger Weebly denna möjlighet till alla, oavsett webbdesignkompetens och kreativitet. Intuitiv dra-och-släpp-redaktör för webbplatsbyggaren, dess bekvämlighet och rika funktionsuppsättning har gjort tjänsten till en av de mest användarvänliga webbplatsbyggarna som finns tillgängliga där ute.

Men är Weebly verkligen så lätt att använda som det verkar? Kan det täcka ett brett spektrum av dina kunskaper i webbdesign eller är det fortfarande mycket att önska här? För att svara på dessa frågor, låt oss ha en snabb överblick över de mest effektiva Weebly-bloggproven. Detta ger dig idén om hur funktionell och bekväm webbplatsbyggaren är.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Skapa en blogg GRATIS

Leadapreneur är en webbplats för företaget som hjälper företag att öka medarbetarnas produktivitet genom att uppgradera dem till statusen som ”smidiga digitala innovatörer”, så kallade leadapreneurs. Det här uppdraget kan verka något besvärligt eller inte riktigt förståeligt för användare, men den bredbildsfilm som finns på webbplatsens hemsida hjälper till att rensa situationen. Det finns också en ljus och detaljerad förklaring av hela processen och dess stadier.

Användare får tillgång till sociala nätverkskonton och ett bloggsnitt med flera inlägg skrivna och lagt till av teammedlemmarna. Kommentaralternativet är också aktiverat här så att varje läsare kan lämna sina intryck och tankar om artikeln. Om du är intresserad av andra blogginlägg är du välkommen att bläddra i arkivavsnittet, där alla inlägg delas upp i månader för att underlätta sökningen. Bloggen är också tillgänglig på spanska.

2. LyBlog

LyBlog

Skapa en blogg GRATIS

LyBlog är en blogg som fokuserar på författarens personliga kamp med kronisk Lyme-sjukdom och ger tillgång till dussintals ämnesrelaterade artiklar, uppdateringar, nyheter, framstegsrapporter samt individuella upplevelser i samband med hälsotillståndet. Bloggen gör det möjligt att ta reda på mer om de metoder som författarna använde när de hanterade sjukdomen. Med just detta syfte har han publicerat sin egen berättelse, symptomen han möter, behandlingsprotokollet och andra sätt att övervinna problemet. Användare har också en möjlighet att skicka ett personligt meddelande till författaren till bloggen för att ta reda på de nyanser som inte har diskuterats på webbplatsen men ännu inte utlöser deras äkta intresse.

Bloggen i sig är lätt att bläddra, oavsett din tidigare erfarenhet – bläddra bara ner på sidan för att se de nyligen tillagda artiklarna och läsa dem i detaljer. För att förenkla sökprocessen är det också möjligt att se listan med tillgängliga kategorier till höger på sidan eller se arkivsektionen som innehåller allt material som finns tillgängligt på webbplatsen i den kronologiska ordningen. Hela LyBlog-designen är enkel men modern. Bloggen är intuitiv och välstrukturerad för att säkerställa maximal användarvänlighet för varje läsare.

3. Vi pratar pengar

Vi pratar pengar

Skapa en blogg GRATIS

Vi pratar pengar är det Australienbaserade finansiella reklamföretaget, som ger sina kunder de opartiska och objektiva rekommendationerna och rådgivning utan att sponsras av tredjepartsanvändare. De hävdar att deras ekonomiska rekommendationer är absolut tillförlitliga och balanserade. Företagets webbplats är logiskt strukturerad. Du kan ta reda på den viktigaste informationen du är intresserad av när du bläddrar ner på webbsidan.

Menyn på den vänstra webbplatspanelen ger åtkomst till det viktigaste avsnittet, inklusive en blogg. Bloggsektionen är kortfattad men informativ. Den innehåller flera inlägg som täcker de mest avgörande ämnen som användare oftast är intresserade av. Bloggen uppdateras regelbundet medan de inlägg som den innehåller är indelade i temakategorier för att underlätta sökningen. Det finns kontaktsektionen i sidfoten, som erbjuder tillgång till sociala mediekonton, senaste uppdateringar och CTA-knapp, vilket gör det möjligt att komma i kontakt med företagets chefer.

4. Detaljerade engagemang

Detaljerade engagemang

Skapa en blogg GRATIS

Detaljerade engagemang är ett värdigt exempel på webbplatsen som säkert kommer att vara praktiskt för alla som söker ett bröllops- och evenemangsplaneringsföretag med full service eller som vill lansera det. Verksamheten är inriktad på planering och hantering av bröllop och andra typer av evenemang i New England-området. När du surfar på webbplatsen får du veta mer om företagets uppdrag och de tjänster det erbjuder.

Bloggsektionen är dock lite annorlunda. Du kommer inte att stöta på vanliga inlägg här, men du kommer att erbjudas intressanta artiklar om riktiga bröllop och evenemang, med specifika fakta, antal, förväntningar och budgetar. Bloggen handlar om bröllopstrender, brudbuketter, kläder och andra anställdas webbplatsbesökare är mest intresserade av. Inläggen är indelade i temakategorier och där finns arkivet med alla artiklar som anges i bloggen..

5. Butch Wonders

Butch Wonders

Skapa en blogg GRATIS

Butch Wonders är en personlig blogg av en skön lesbisk kvinna, som har startat den med det enda syftet i åtanke – att berätta för andra människor, som delar hews livssyn, mer om sina egna upplevelser, inklusive mode, de mest utbredda livssituationerna och andra relaterade frågor . Denna och annan information tillhandahålls på det praktiska och lätt att bläddra igenom på webbplatsen. Det finns flera tematiska avsnitt här baserat på de ämnen som behandlas. Dessa inkluderar Blogg, Om, Kontakt etc. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt Butch Store: Genderqueer Us-sektionen, som ger tillgång till onlinebutiken med ett rikt sortiment av kläder och accessoarer för slackar.

Webbplatsen gör det också möjligt att bläddra i andra bloggar relaterade till samma ämne som författaren rekommenderar. Dessutom finns det en möjlighet att se inlägg publicerade i flera webbplatsavsnitt och titta igenom artiklarna som finns tillgängliga i arkiven. Sådan webbplatsstruktur bidrar till att leta efter sök- och tidsekonomi. Butch Wonders tillåter dessutom att komma i kontakt med författaren till bloggen via sociala nätverkskonton och e-post tillgänglig på webbplatsen.

6. Stasia Rose-blogg

Stasia Rose-blogg

Skapa en blogg GRATIS

Stasiarose använder Weeblys bloggmotor för att skriva om entreprenörskap, resor, mode och allt däremellan. Stasias webbplats hälsar dig med en ren, minimalistisk hemsida och ett registreringsformulär som ber hennes besökare att gå med i hennes nyhetsbrev. Registreringsformuläret innehåller Stasias foto och hennes personliga inbjudan. Dessa personliga element hjälper till att göra hennes bloggläsare till upprepade besökare.

Stasia använde ett av de enklaste Weebly-teman för att skapa sin blogg. Dess snygga layout, eleganta teckensnitt och bilder av hög kvalitet gör att bloggen är lätt att navigera och läsa. Rullningsalternativet gör det bekvämt att bläddra igenom hemsidan, där massor av intressanta bloggartiklar publiceras. Bloggens författare uppdaterar dem regelbundet och lockar därmed nya besökare.

Listan över de nyligen tillagda inläggen samt ett rikt urval av kategorier och arkiv finns på vänster panel på hemsidan för att hålla användarna medvetna om de uppdateringar de kanske är intresserade av. Dessa funktioner gör webbplatsen till ett av de bästa bloggproven skapad på basis av Weebly-plattformen!

7. Cold River Soap Works Blogg

Cold River Soap Works Blogg

Skapa en blogg GRATIS

Cold River Soap Works är ett levande exempel på en kvalitetswebbplats som lanseras med Weebly. Webbplatsen har snygg design, vilket gör det värt användarnas uppmärksamhet. Det handlar om färgerna här. Presentationen av varje enskilt inlägg och den övergripande layouten på webbplatsen är snyggt och öga tilltalande.

Webbplatsens utformning är enkel, men denna enkelhet bidrar till det allmänna intrycket som bloggen gör på användarna. Det verkar vara skapat för upptagna människor, som inte har mycket tid att bläddra igenom webbplatsen och letar efter önskade produkter. På hemsidan presenteras de viktigaste rakprodukterna och efter rakningsprodukterna med den allmänna beskrivningen.

För de som önskar beställa en online-beställning erbjuder webbplatsen “Shop Now” -knappen som omdirigerar användaren direkt till den korta, men begripliga katalogen. Det här är bloggen, där “den gamla världstraditionen möter amerikansk innovation”!

8. 2Care2Teach4Kids Blogg

2Care2Teach4Kids Blogg

Skapa en blogg GRATIS

2Care2Teach4Kids är en webbplats som tillhör fröken Kelly – grundaren och chefen för den webbaserade vård- och utbildningsresursen för barndom. Projektet lanserades för mer än 20 år sedan och det åtnjuter fortfarande popularitet hos föräldrar och andra användare, som på något sätt är kopplade till utbildning i förtid. Projektet innehåller användbart innehåll och massor av webbaserade resurser som hjälper till att göra tidig utbildning enkel, intressant, effektiv och engagerande för alla.

Bloggen innehåller massor av artiklar relaterade till processen för utbildning för tidiga barn, som är indelade i temakategorier. Dessutom finns det en möjlighet att bläddra i arkiven, som också innehåller flera resurser relaterade till tidig utbildning. Bloggdesign är enkelt men intuitivt och förståeligt för alla. Dessutom är det barnorienterat, vilket avslöjas i typsnitt, bilder och grafiska element. Sammantaget är detta ett värdigt exempel på en kvalitetswebbblog designad med Weebly.

9. K9 Instinkt

K9 Instinkt

Skapa en blogg GRATIS

K9instinct.com är en webbplats avsedd för att hjälpa hundägare från hela världen att välja de bästa lösningarna för deras husdjurs vård och hälsostöd samt de bästa närings- och träningsalternativen. Webbplatsen drivs och förvaltas av Certified Animal Care Technician med fokus på att hjälpa hundälskare i olika länder att hitta och använda resurserna som de kommer att hjälpa när de tar hand om sina husdjur.

Bloggavsnittet är med en separat uppmärksamhet. Den innehåller flera artiklar som hanterar hundhälsa, näring, träning och andra livssfärer. Alla inlägg uppdateras regelbundet för att ge läsarna endast ny information. Det finns sökfilteralternativet här som förenklar valet av önskat innehåll, medan alla inlägg är medvetet uppdelade i temakategorier som de flesta hundägare är intresserade av. Dessa inkluderar kost, tandvård, sjukdom, hundprodukter & Recensioner, tuggar, limning, träning, hundträning, jägare, nyheter, näring, rå matdiet, socialisering, godbitar, vacciner och mer. De flesta artiklar är baserade på verkliga situationer och fakta och innehåller foton / videor av händelser som beskrivs där. Detta är en ganska praktisk och informativ webbresurs som de flesta hundägare kommer att uppskatta till fördel.

10. Ancestor Hunt

Ancestor Hunt

Skapa en webbplats GRATIS

Ancestor Hunt är en webbplats som har lanserats och uppdaterats av Kenneth R Marks, som bor i Arizona och fokuserar på att hjälpa människor att hitta sina släktingar eller upptäcka fakta om deras familjehistoria. Webbplatsägaren kallar processen “förfäderjakt”, som beskriver resursens största specialisering. Webbplatsen innehåller flera avsnitt som var och en ägnas åt ett visst ämne. Det är här du kan bläddra bland avsnitt som Blogg, Tidningar, Länkar, Foton, Dödsannonser, Skilsmässor, Årböcker och många fler.

Bloggsektionen är en av de mest informativa och populära webbplatssidorna, som ger massor av användbar information förknippad med projektets specialisering. Bloggen innehåller främst flera kyrkoregister online delade av USA: s stater. Detta är väldigt bekvämt när det gäller att leta efter önskad information. Dessutom finns det en möjlighet att bläddra och använda gratis resurslänkar, prenumerera på e-postmeddelandet för att få posten och annan relaterad webbplatsinformation direkt till din e-postruta och söka på webbplatsen för att läsa önskad information. Bloggdesign är ganska enkelt och nischrelaterat. Webbplatsen innehåller svartvita och retro-foton som fullständigt kommer upp till sin nischspecialisering.

11. KidSparkz

KidSparkz

Skapa en blogg GRATIS

KidSparkz är en webbplats som skapas och förvaltas av Susan Portman, som ser sitt uppdrag att hjälpa föräldrar och lärare att hitta och använda olika sorters utskriftsmaterial och aktivitetspaket. Dessa nedladdningsbara, kostnadsfria och billiga utskriftsbarn för tidiga barndom ingår i olika kategorier baserat på stora barns intressen och utbildningsområden.

Många av dessa resurser finns i avsnittet Blogg, som regelbundet uppdateras med nya paket. Alla resurser är lätta att hitta, medan deras användning inte kräver någon preliminär förberedelse eller specifik kunskap. För att säkerställa maximal användarvänlighet har bloggförfattaren delat upp materialet i temakategorier baserat på mångsidiga kriterier. Några av de mest populära och breda bläddrade kategorierna omfattar alfabetet, tillbaka till skolan, jul, höst, gratis nedladdningar, nyår, siffror, vetenskap, vår, sommar, vinter och många fler. Hela bloggdesignen följer helt och hållet den stora webbplatsspecialiseringen. Detta avslöjas genom den omfattande användningen av färger, ljusa bilder, typsnitt, grafiska element och andra webbplatsobjekt som möter barnen i förskolan, förskolan och skolålderns intressen.

12. Calvary Chapel Relief

Calvary Chapel Relief

Skapa en webbplats GRATIS

Calvary Chapel Relief är ett informativt nav som samordnar Calvary Chapel Affiliates, Calvary Chapels och några andra Kristus-fokuserade ministerier relaterade till internationella och inhemska katastrofer. Webbplatsen innehåller den mest uppdaterade och färska informationen om naturkatastrofer som inträffar på motsvarande platser. För att ge unik information och för att låta besökare ta reda på de senaste nyheterna och evenemangsuppdateringarna finns det en möjlighet att bläddra bland flera webbplatsavsnitt. Dessa inkluderar bli involverad, nyheter, allmän information, donera, arkiv.

Med tanke på den övergripande webbplatsspecialiseringen är specialuppmärksamheten koncentrerad kring nyhetsavsnittet. Det är här du kan komma över nylig information relaterad till händelserna som har ägt rum på en av platserna som webbplatsen fokuserar på. Nyheterna läggs till regelbundet för att hålla läsarna informerade om katastroferna som inträffade för inte så länge sedan. Det finns också tillgång till arkivavsnittet, där du kan komma över alla nyheter dividerat med tiden för uppladdningen. Tillsammans med textinfo kommer många nyheter med videor som ger visuellt innehåll relaterat till evenemanget. Detta gör nyhetspresentationen mer engagerande och informativ.

13. ThroBak

ThroBak

Skapa en blogg GRATIS

ThroBak är en webbplats för tillverkaren av de mest exakta och reproducerande PAF-pickuperna för vintage-reproduktion. De bygger varje objekt noggrant med hjälp av komponenter och utrustning av bästa kvalitet som går tillbaka till 1950-talet och motsvarar de ursprungliga produkterna. Hela sortimentet av ThroBak-varor och tjänster listas på deras webbplats – bläddra bara i de stora avsnitten för att komma över de önskade produkterna. Några av kategorierna inkluderar PAF pickupar, tele pickupar, strat pickupar, pedaler, P-90 pickuper, strängar, delar & Utrustning etc. Webbplatsen ger också tillgång till kundvagnen, där du kan lägga till de valda artiklarna för att ytterligare beställa.

Förutom det rika produktsortimentet och en webbutik kommer ThroBak också med en bloggsektion som hanteras av två författare. Bloggen innehåller flera produktrecensioner, tips och rekommendationer för att öka effektiviteten i produktupphämtningsprocessen samt annan relaterad information. Hela bloggdesignen är tilltalande och intuitiv – enkel och intuitiv navigering är vad de flesta användare gillar det. Detta är ett trevligt urval av ett fullständigt projekt skapat med Weebly!

14. Kattnäring

Kattnäring

Skapa en blogg GRATIS

Kattnäring är en webbplats vars huvuduppgift är att tillhandahålla den mest exakta och användbara informationen om kattnäring och utfodringsprinciper. Projektet ger också information om kattsjukdomar, livsmedelsproduktion, vård, veterinärer och andra frågor som de flesta kattägare är upptagna med. Dessutom finns det en möjlighet att bläddra i informativa webbaserade resurser som också innehåller värdefull data om kattvård och utfodring. Avsnittet Donera låter dig investera lite i webbplatsutveckling.

Cat Nutrition-blogg kan inte annat än locka användarnas uppmärksamhet på grund av den omfattande tillgängligheten av kattrelaterad information. Det är här du kan bläddra i flera inlägg som hanterar webbplatsens ämne och uppdateras regelbundet för att endast ge kattägare värdefull och användbar information. Inläggen kommer med kommentarfunktionen som låter läsarna dela sina åsikter och idéer angående artiklarna de läser. Om det inte finns något du inte kan hitta på en gång eller om du bara saknar tid för att bläddra i inläggskatalogen, gå vidare till bloggen Archive, som innehåller alla artiklar strukturerade efter publiceringsdatumet. Bloggen ser tilltalande ut och innehåller flera tematiska foton och videor som de flesta kattägare kommer att värdera till fördel.

15. Studentens fysioterapeut

Studentens fysioterapeut

Skapa en webbplats GRATIS

Studentens fysioterapeut är en Weebly-baserad webbplats som ser sitt uppdrag att utmana idrotts- och ortopediska fysioterapeuter för att förbättra deras yrkesmedvetenhet och bli kliniska experter genom att tillhandahålla utbildning på bosättningsnivå. Webbplatsen ägs och drivs av tre fysioterapeuter som ägnar sig åt att dela sin yrkeserfarenhet, kunskap, prestationer och nyligen branschrelaterad information.

Särskild uppmärksamhet ägnas ortopedi & Manuell terapiblogg finns tillgänglig på webbplatsen. Bloggen uppdateras regelbundet för att tillhandahålla endast nya och uppdaterade nischnyheter och data. Det är här där författarna skriver om sin behandlingsfilosofi som kan vara intressant för läsarna. För maximal bekvämlighet är alla blogginlägg indelade i kategorier baserade på de ämnen som behandlas. Det finns också tillgång till avsnittet Arkiv där du kan bläddra i hela listan över artiklar som någonsin har publicerats i bloggen. Projektet tillhandahåller också massor av branschrelaterade bilder och videor relaterade till bloggämnen som omfattas. Detta bidrar till dess informationsvärde och ger blogginlägg pålitligt utseende och känsla.

Slutsats

Vår utforskning av dessa exempel på Weebly-bloggar var en riktigt trevlig upplevelse. De Weebly-användare som ansvarar för dessa webbplatser bör applåderas både för sin hängivenhet för att dela sina erfarenheter och åsikter, och för att skapa en kreativ, professionell utseende och vad som är viktigare – effektiv närvaro på nätet.

Är du en Weebly-användare? Dela sedan din blogg med oss!

Skapa en blogg GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map