Bästa exempel på Weebly Portfolio

Exempel på Weebly Portfolio


Weebly – driver cirka 50 miljoner webbplatser över hela världen. Webbplatsbyggaren är känd för sin bekvämlighet dra och släpp redaktör, användarvänlighet, “box” -modell och intuitiv webbbyggnadsprocess, som kommer att uppfylla behoven hos erfarna användare och nybörjare.

Weebly kan användas för att bygga olika typer av webbplatser. Portföljer är inte ett undantag. Webbplatsbyggaren är en trevlig lösning för alla som har en idé att skapa och hantera en fantastisk portföljwebbplats för personlig eller affärsmässig användning.

Om du fortfarande tvivlar om rimligheten med att använda Weebly som ett portföljbyggnadsverktyg, har vi handplockat 10 bästa prover av sådana projekt för att avslöja den strategi som systemet använder för webbutvecklingsprocessen. Så hur bra är Weebly när det gäller skapandet av portföljer? Kan det uppfylla dina byggnadsbehov och förväntningar? Vi hoppas att dessa portföljwebbprover inspirerar dig och bevisar att Weebly är en anständig webbpubliceringslösning.

1. Varumärke iD

Varumärke iD

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Effektiv varumärkesutveckling är ett måste för alla företag. Det är här Varumärke iD kommer att vara till stor hjälp. Detta är webbplatsen för den Melbourne-baserade byrån som är involverad i utveckling och marknadsföring av varumärkesidentitet. Förutom att tillhandahålla detaljerad information om tjänsterna och företagets stora uppdrag, ger webbplatsen tillgång till deras rika portfölj, med kreativa idéer och fallstudier.

Du kan titta på stadierna i varumärkesutvecklingsprocessen för att veta vad du kan förvänta dig av företaget. För att komma i kontakt med företagets representanter, kan du antingen använda kontaktuppgifterna eller fylla i det onlineformulär som finns på webbplatsen för att spara dina ansträngningar och tid.

2. SF Bay Area Grafisk design

Bästa exempel på Weebly Portfolio

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

SF Bay Area Grafisk design är en grafisk designbyrå känd som Alchemy. Byrån fokuserar på varumärke, grafik, webbdesign, tryck / UI och social marknadsföring. Studionens webbplats täcker det breda spektrumet av nyanser relaterade till företagets prestanda. Detta är rätt destination för kunder som håller på att välja en professionell byrå att arbeta med, men inte kan välja det bästa alternativet.

Genom att surfa på webbplatsen kommer du att träffa företagsinfo, kundrecensioner och naturligtvis en trevlig portfölj med fallstudier som företaget är stolt över. Du kan också titta igenom listan över klienter som byrån har arbetat med. Det är också möjligt att komma i kontakt med företaget genom att fylla i kontaktformuläret online, ange vilken nisch du är intresserad av.

3. Wendy Harrop Events

Wendy Harrop Events

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

När det gäller portföljer gör stora bilder kraftfulla uttalanden. Wendy Harrop Events använder en “hjältehuvud” – ett fullskärmsfoto med en logotyp och navigering högst upp på en webbplats. Bilden Wendy använder gör det tydligt för sina besökare vilken typ av tjänster hon erbjuder. Observera effektiviteten av att använda en kontrast av mörk text och logotyp med ljusa färger på fotografiet.

Så om du bor i Boston-området och planerar äktenskap, kan du modigt använda Wendy Harrop Events som tjänst. Förresten, vår granskningssida har många exempel på organiserade bröllopsdagar.

4. Pixel Chrome Photo Tours

Pixel Chrome Photo Tours

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Pixel Chrome Photo Tours är ett personligt projekt av Jeremy Woodhouse. Jeremys prisbelönta foton har dykt upp på tryck över hela världen. Hemsidan till Jeremys webbplats har en fullskärmsbild med stor vit typ som direkt fångar din uppmärksamhet. Typen förblir lätt att läsa även på ljusa delar av bilden, tack vare dess storlek. Webbplatsen har massor av engagerande innehåll som presenteras på ett icke-påträngande sätt.

Det som besviker – är att en så riktigt cool webbplats har blogguppdatering från augusti 2015. Webbplatsförfattaren bör noggrant övervaka sin blogg. Och enligt min mening måste minst 2-3 turer presenteras på startsidan som ett förslag att köpa dem.

5. Fotografering tidlös

Fotografering tidlös

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Utformningen av Fotografering tidlös är extremt enkelt, men det är det som gör det så lätt att navigera och öga tilltalande. Med en enkel meny visar Martina Hohnjec – webbplatsens ägare – sina bästa fotografier och anpassade bröllopsrelaterade produkter. En av de mest effektiva funktionerna på webbplatsen är en fotostyckel som finns tillgänglig på hemsidan. Det kommer med alternativet Paus för att göra det enklare för varje användare att se varje foto i detaljer och utvärdera fotografens professionalism.

Här hittar du inte bara fotografportföljen, utan också en pågående blogg, och detaljerade FAQ om vad du ska göra om du vill samarbeta med Martina. En annan bra idé för denna webbplats är knappen “Kontrollera min tillgänglighet”.

Kontaktsektionen innefattar onlineformuläret, där en användare ska ange vilken typ av fotosession han / hon behöver. Detta talar för en fotografens trovärdighet, som vill ge varje klient den bästa fotograferingsupplevelsen någonsin!

6. Benk

Benk

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Nästa upp är Benk, en portfölj skapad av en Melbourne-baserad konstnär, illustratör och animatör. Jag älskar verkligen den kreativa användningen av skjutreglaget och video: dessa håller besökaren engagerad och visar omedelbart Benks bästa konstverk.

För att säga sanningen ser den här webbplatsen lite enkel ut, det skulle vara trevligt att göra åtminstone korta beskrivningar av författarens målning. Men “Köp” -knappen är på sin plats – på den första skärmen, som den måste vara.

Författarens portfölj är smart uppdelad i kategorierna baserat på det år de skapades för att visa konstnärens professionella framsteg. Illustrationerna som är placerade mot den ljusa violetta bakgrunden på webbplatsen, visar på mästerligt sätt förhållandena mellan natur, mänsklighet och teknik – de områden som kommer att vara sammankopplade under en livstid. Bra jobb, Benk!

7. Magnolia Visual Arts

Magnolia Visual Arts

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Magnolia Visual Arts är ett projekt skapat av Magdalena Biskup, ännu en fotograf. Webbplatsen innehåller sina bästa bilder i ett trevligt, professionellt format. Den rena och snygga designen hjälper besökare att fokusera på konstverken istället för att distrahera deras uppmärksamhet på onödiga webbplatselement. Det är detta som gör designen enkelhet och minimalistiska idéer till nyckeln till framgång för denna portföljwebbplats skapad med Weebly!

Men den nedre menyn är nästan osynlig. Vid första anblicken trodde jag att det är en fotobeskrivning. Liten typsnitt bör vara större och det är önskvärt att placera den på toppen. Detta kommer att fokusera besökarnas uppmärksamhet på de kategorier av bilder de är intresserade av mest av allt, vilket minskar slöseri med tid och ansträngning. Hur som helst, detta är ett ganska trevligt arbete som säkert kommer att bli en framgång!

8. Kate Ditewig-Morris

Kate Ditewig-Morris

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Kate Ditewig-Morris är ett projekt som tillhör instruktören för företagskommunikation. Det här är platsen där Kate visar sitt nedladdningsbara CV, visar studenter- och företagsutlåtanden och berättar sin historia. Det är välstrukturerat och rent.

Varje del av webbplatsen verkar vara på sin egen plats för att ge besökarna den mycket information de behöver om instruktören och hennes arbete. Webbplatsens hemsida utförs i det subtila gråa och svarta färgschemat med ett stort HD-foto av instruktören och citatet som är det stora budskapet som avslöjar essensen i hennes arbete.

Huvudmenyn på webbplatsen är enkel och lätt att använda för alla. Med bara fem avsnitt skapar det ett trevligt intryck och gör det enkelt för en besökare att bläddra igenom webbplatsen. Så här bör en affärswebbplats som drivs av Weebly äntligen se ut!

9. Kiko plast

Kiko plast

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Kiko plast är en portföljwebbplats som tillhör Kiko Rodriguez – en professionell grafisk designer och konstnär, som bor och arbetar i Miami. Kiko använder bilder och illustrationer som ett viktigt verktyg för att återspegla sina tankar och idéer. Han ser sitt uppdrag att experimentera med digitala och traditionella tekniker, skapa dynamiska och organiska projekt.

Webbplatsen är inte bara ett värdigt exempel som ingår i Weebly-samlingen, utan det är också det mest pålitliga beviset på Kikos professionalism och nischkompetens. Det är logiskt strukturerat och ger åtkomst till det nödvändiga innehållet uppdelat i flera avsnitt. Hemsidan, som presenteras som projektets sida, gör det möjligt att bläddra bland de mest populära och kvalitetsarbeten hos designern. Varje arbete har en beskrivning för att låta användare förstå författarens huvudbudskap. Sidan About ger information om Kiko, hans kreativitet och hans personliga syn på verkligheten som avslöjats i hans verk. Slutligen finns det en möjlighet att välja några av de bästa verken från designern i motsvarande Shop-sektion. Detta är enkelt, snabbt och bekvämt.

10. Plugg & Spela design

Plug & Play-design

Bästa Portfolio-webbplatsbyggare

Plugg & Spela design är ett webbutvecklingsbyrå i London och Surrey. De fokuserar på att tillhandahålla ett brett utbud av webbdesigntjänster som är specifikt anpassade till deras kunders behov. Alla projekt de arbetar med har hög kreativitetsnivå, kreativt tänkande och innovativ strategi.

För att få uppfattningen om byråns expertis och professionalismnivå bör du börja med att surfa på webbplatsen. Hemsidan kommer att imponera på dig med de mest populära projekten de har slutfört. Bläddra bara ner på sidan för att titta på deras beskrivningar såväl som på resten av byrårelaterad information (dess uppdrag, tjänster, karriärmöjligheter, kontakter). Om du vill komma åt andra sidor, nå den dolda menyn som finns i hörnet på hemsidan. Så här kommer du att kunna se andra verk som genomförts av byrån, som är indelade i kategorier baserat på deras nischfokus. Detta är ett ganska trevligt och fullständigt urval av en Weebly-baserad portföljwebbplats.

Slutsats

Exemplen som visas ovan är det bästa beviset på att skapa en portföljwebbplats med Weebly är definitivt en smart idé som kommer att resultera i den ökade kundbasen och anständiga utseendet på din bildsamling! försök att bygga en sådan typ av webbplats med Weebly på egen hand. Och oroa dig inte om denna webbplatsbyggare besviker dig med tiden – du kan enkelt flytta Weebly-webbplatsen till WordPress eller någon annan CMS eller onlinebyggare. Tjänsten låter dig skapa och ladda ner hela webbplatsens kopia inklusive innehåll och stildesign.

Är du en Weebly-användare? Dela med dig av dina erfarenheter och visa hur perfekt din Weebly-webbplats är!

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map