Bästa exempel på Wix-blogg

Exempel på Wix-bloggar


Det finns två huvudsakliga skäl till att människor använder Internet: att dela saker och bli informerade. Tack och lov, med moderna kodfria webbplatsbyggare behöver du inte en programmeringsgrad för att designa din egen webbplats och börja dela med andra. Du behöver bara ett intresse och passion.

Idag vill vi visa upp några av de underbara DIY-webbplatser som skapats med Wix webbplats byggare. Dagens sammanställning visar webbplatser med inbyggda Wix-bloggar.

Observera att skärmdumparna vi har tagit kan ge dig ett fel intryck av hela webbplatsens design. Vi rekommenderar att du tittar närmare på varje webbplats för att se deras struktur, sidhuvuden, sidfot och andra delar.

1. New Media Institute

New Media Institute

Skapa en blogg gratis

New Media Institute är en webbplats för NMI (New Media Institute) – en forsknings- och faktaundersökningsorganisation som ser sitt uppdrag att förbättra allmänhetens förståelse för frågor som hanterar de viktigaste medlen för digital kommunikation. Institutet samarbetar i stor utsträckning med lokal och internationell forskning, nyhetsmedier, grupprepresentanter och branschexperter.

Webbplatsen ger tillgång till flera statistik, fakta, analytiska data och annan information från hela världen. Denna information är bekvämt uppdelad i flera avsnitt – Forskning, nedladdning av utmärkelser, press, om etc., som uppdateras regelbundet, vilket ger objektiv men ändå värdefull data. Det finns också en möjlighet att begära en intervju med en av NMI-experterna genom att fylla i fältet Kontakta oss. Den övergripande webbdesignen är noggrant genomtänkt för att ge bekväm webbläsarupplevelse. Funktionen Sökwebbplats hjälper till att minska tiden som krävs för att hitta den nödvändiga informationen och det finns också en möjlighet att bläddra i sociala nätverkskonton för att upptäcka senaste nyheter och uppdateringar. Det säger sig självt att denna Wix-baserade webbplats verkligen är värd användarens uppmärksamhet.

2. Mind Heart Space

Mind Heart Space

Skapa en blogg gratis

Den enda titt på Mindheart Space hemsidan skapar lugnande och lugnt intryck på grund av den avkopplande videobakgrunden vid havet. Webbplatsen tillhör Adrienne Lopez, som ser sitt uppdrag att hjälpa människor att känna sig avslappnade och stödja deras individualitet.

Community-bloggen kommer med användbara artiklar relaterade till webbplatsens ämne. Den informerar användare om händelserna i Adriennes liv, hennes vision av omvärlden, hennes idéer och specialerbjudanden för nuvarande och potentiella prenumeranter. Det finns avdelningarna om senaste inlägg och presenterade inlägg med de mest intressanta artiklarna. Kategorin Sök efter taggar gör det möjligt att leta efter tematiska artiklar efter taggar, medan det omfattande arkivet erbjuder en lista över inlägg kategoriserade efter datum. Läsarna kan följa blogguppdateringarna i sociala nätverk genom att gå med i grupperna.

3. Ethel älskar mig

Ethel älskar mig

Skapa en blogg gratis

Ethel älskar mig pesenterar en rad unika konstverk och rariteter, av vilka många erbjuds i begränsade utgåvor. Webbplatsen levereras med eCommerce-funktionen, som erbjuder en mängd olika originaldelar skapade av Ethel. Bloggdesignen är tilltalande, mild och lite barnslig, men det skapar enkel och pålitlig atmosfär.

Bloggsektionen innehåller massor av artiklar om Ethel, hennes mest populära verk och kreativa idéer. För de läsare, som är intresserade av författarens kreativitet, finns det Featured Posts, the Recent Posts och Archive-avsnitten, där de kan granska de tidigare publicerade inläggen. Tillgång till socialt nätverk finns också här för att ge en möjlighet att följa nyheterna om bloggen och uppdateringarna så snart de publiceras.

4. Riboudin Retreats

Riboudin Retreats

Skapa en blogg gratis

Riboudin Retreats är en franskbaserad bostadsområde där du kan koppla av och glömma dina vardagliga problem, öva yoga, avkoppling, meditation och välbefinnande.

Bloggen såväl som webbplatsen i allmänhet ser uppfriskande och ljus ut, med färgglada välkomnande foton av platsen och de tjänster du kan utnyttja där. Det finns också många informativa inlägg om hälsosamt liv, recept, meditation och andra rekommendationer om avkoppling. Arkiveringsavsnittet, de utvalda inläggen och funktionerna Sök efter taggar gör det möjligt att hitta de inlägg du är intresserad av utan någon speciell ansträngning alls. Vill du få blogguppdateringarna? Prenumerera sedan på webbplatsens nyhetsbrev för att hålla dig informerad om dem. Platsens kontakter finns i sidfoten för snabb och bekväm åtkomst.

5. MikoDesign

Exempel på Wix-bloggar - MikoDesign

Skapa en blogg gratis

MikoDesign är en webbplats för den Rotterdam-baserade designstudion som ägs och drivs av Erika Harberts. Erika vill verkligen sprida kreativitet bland sina läsare. Hennes blogg har ett rent utseende, låter dig söka efter taggar och har också senaste inlägg och block av utvalda inlägg.

Webbplatsen har ren, snygg och ögonblicklig design. Det finns inget som distraherar användarnas uppmärksamhet här. Tvärtom, alla element finns på deras platser, vilket bidrar till att leta efter och bekvämligheten. Det är detta som gör webbplatsen användarvänlig och enkel att bläddra igenom.

Hemsidan innehåller inte mycket information om bloggen, dess ägare eller de meddelanden hon vill överföra. Istället är denna information tillgänglig i nio avsnitt på huvudmenyn, som inte innehåller detaljerad information om bloggen, men också innehåller video- och fotostudier, artiklar och kontaktdata. Bloggen kommer med den inbyggda onlinebutiken, där de bästa originalförfattarens verk erbjuds till salu. Var och en av dem finns med den högupplösta bilden och beskrivningen, vilket gör det lättare att välja. Enkelt men effektivt bloggprov skapat på grundval av Wix-plattformen!

6. Scran Line

Exempel på Wix-bloggar - Scran Line

Skapa en blogg gratis

Vem som helst på diet, se upp för Scran Line hemsida; det innehåller bilder som kommer att göra dig riktigt hungrig! Den vattniga bloggen ägs av Nick Makrides, en australisk konditor och amatörmatfotograf. Scran Line speglar Nicks passion för mat och design och hans enastående kapacitet som fotograf.

Nicks webbplats imponerar med uppmärksamhet på detaljer och kreativa tillvägagångssätt. Hans blogg använder en nästan “klassisk”, välkänd Wix bloggdesign, men den är fortfarande otroligt vacker. Vad är hemligheten? Nick använder sig av en vit bakgrund som på ett vinnande sätt betonar det läckra bildspråket. Resultatet är imponerande – bloggen ser fräsch, ren och professionell ut; platselementens position är väl genomtänkt.

Nick vet säkert hur man får ut det mesta av Wix. Förutom Wixs bloggfunktioner använder han gallerifunktionen för att visa upp sina designrelaterade verk, ett formulär för nyhetsbrev, ett kontaktformulär och integration i sociala medier. Webbplatsen är märkt från favorit till sidfot. Grattis på en vacker webbplats, Nick!

7. NoraMinno

Exempel på Wix-bloggar - NoraMinno

Skapa en blogg gratis

NoraMinno är en webbplats för en registrerad dietist och certifierad personlig tränare baserad i New York, NY. Hennes minimalistiska blogg har ren typografi och färsk färgpalett. Det hjälper henne att dela sin passion för fitness och hälsosam livsstil.

Det första som uppmärksammar användarna, som besöker den här Wix-baserade bloggen, är den stora skjutreglaget som har tydliga högupplösta foton och texterna som uppmuntrar besökarna att fortsätta bläddra igenom bloggen. Det verkar som att all information du kanske är intresserad av finns här. Skjutreglaget kan omdirigera dig till alla avsnitt du behöver baserat på rubrikerna du ser på fotona.

Bortsett från det innebär hemsidan widgets av sociala nätverk som du kan besöka för att dela dina idéer och tankar relaterade till hälsosam kost och levnadssätt med likasinnade användare. Detta är mycket bekvämt och sparar din tid!

8. BezlDesign

Exempel på Wix-bloggar - BezlDesign

Skapa en blogg gratis

Vad fick vår uppmärksamhet om BezlDesign var den generösa användningen av vitrummet. De förstår att de inte bara ger ut information, utan vill förvandla läsarna till kunder. BezlDesigns blogg har en solid visuell struktur som ger mycket information utan att överväldigande läsaren.

Bloggen skapas med hjälp av fördelarna som tillhandahålls av Wix webbplatsbyggare. Detta återspeglas på motsvarande sätt i webbplatsens utformning. Den vita bakgrunden som vi redan har talat om påpekar effektivt fördelarna med Bezl Products. Färgpaletten på webbplatsen hjälper till att betona effekten och lockar därmed nya kunder.

Bland de andra praktiska funktionerna är det vettigt att nämna tillgången till detaljerad information om produkten som bloggen ägnas åt. Du behöver inte bläddra igenom webbplatsen och leta efter den information du behöver i andra avsnitt. Bläddra bara ner på hemsidan för att se produkternas egenskaper och fördelarna de erbjuder. Om du fortfarande har några tvivel angående köpet kan avsnittet Kundrecension i nedre delen av sidan hjälpa dig att göra rätt val.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Skapa en blogg gratis

Black Hound Design Company är en webbplats för det USA-baserade företaget, som tillverkar olika typer av möbler, inklusive anpassade restaurangmöbler, bryggerimöbler, kontraktsinredning, detaljhandelsinredning och visningsartiklar. Den övergripande webbplatsdesignen är enkel men elegant och förfinad. Varje användare får tillgång till den viktigaste och mest värdefulla företagsrelaterade informationen, inklusive historien om deras utveckling, portfölj av kommersiella och bostadsprojekt, produktkatalog, garantiproblem och andra måste-ha aspekter.

Webbplatsblogg som finns på en separat sida ger mångsidig och värdefull information om alla nyanser som möter möbelindustrin. Inläggen är bekvämt indelade här i kategorier baserade på några viktiga kriterier. Dessa inkluderar restaurangmöbler, restaurangdesign, bostadsmöbler, Meet the Maker etc. Sökfilterfältet gör det möjligt att välja de inlägg du kanske är intresserad av baserat på specifika parametrar eller sökord. Användarkommentationsalternativ är också aktiverat här vilket gör det möjligt för läsarna att lämna sina kommentarer, åsikter, idéer och förslag baserade på ämnen för artiklar de läser. Detta bidrar till användarkommunikation och bidrar till att öka webbplatstrafiken.

10. Soppa Studios

Exempel på Wix-bloggar - Soppstudior

Skapa en blogg gratis

Soppa Studios är en professionell Wix-driven webbplats som tillhör Derek Edward Pfohl, den erfarna restaurangfotografen, som har beslutat att skapa webbplatsen för att få sin kreativitet, logik och själ på ett ställe.

Webbplatsen ser professionell ut från första sidan, som förbjuder omtryck, omfördelning eller reproduktion av tillgängligt material. När du besöker hemsidan blir du förvånad över dess design, som ser uppmärksam och tar en saftig färgpalett. Den rådande delen av hemsidan representerar ett stort foto som fokuserar användarnas uppmärksamhet på bloggens ämne och avslöjar författarens professionalism redan från början.

Webbplatsnavigeringen är enkel och förståelig, med endast 6 huvudmenysektioner. Detta räcker emellertid för att få maximal information om författaren och hans verk. Galleriet representeras av två kategorier beroende på vilken typ av projekt en användare är intresserad av. Sammantaget tillgodoser bloggen behoven hos besökare som söker en kvalificerad fotograf! Bra jobb!

11. Angelina Darrisaw

Exempel på Wix-bloggar - Angelina Darrisaw

Skapa en blogg gratis

AngelinaDarrisaw är en personlig webbplats som tillhör Angelina Darrisaw, en internationell affärs- och karriärcoach, varumärkesambassadör och strategi för digital media. Hon är grundaren av C-Suite Coach, en karriärcoaching och innehållsplattform som tillhandahåller karriär- och coachinginnehåll till människor som behöver denna information.

Webbplatsen är designad på grundval av Wix-plattformen och är ett av de bästa exemplen av bloggar som finns på webben. Utformningen av hemsidan följer webbplatsens ämne. Elementen som det innebär smälter samman till ett enda projekt som representerar webbplatsens författare och hennes yrkesverksamhet på det mest gynnsamma sättet. Den ljusgrå bakgrunden på hemsidan hjälper till att fokusera användarnas uppmärksamhet på författarens foto och information om henne.

Hemsidan innehåller 7 huvudmenypunkter som listas i övre delen av sidan. Dessa är “Hem”, “Om”, “C-Suite Coach”, “Press”, “Blogg”, “Utseende” och “Kontakt”. Varje kategori finns i foton, videor, artiklar och annan information av hög kvalitet som en besökare kan vara intresserad av. Detta är en ganska framgångsrik personlig bloggprov som säkert kommer att bli en framgång!

12. Jan Avellana

Exempel på Wix-bloggar - Jan Avellana

Skapa en blogg gratis

JanAvellana tillhör den begåvade konstnären och författaren. Webbplatsen är uppkallad efter författaren och representerar hennes kreativitet i det mest gynnsamma ljuset.

Bloggen har en distinkt, tydlig och snygg design, med massor av tilltalande element som belyser meddelandena från författaren som avslöjas i varje inlägg. Den vita bakgrunden på hemsidan bidrar till bättre synlighet av innehållet. Bloggen finns i överflöd av intressanta artiklar skriven av Jan Avellana för att beskriva hennes liv och händelser hon har levt igenom. En av höjdpunkterna på bloggen är de bilder och citat som följer med varje inlägg och återspeglar författarnas tankar på ett exakt och förståeligt sätt.

Bloggens författare ägnar särskild uppmärksamhet åt de aktuella innehållsuppdateringarna. Den enda nackdelen med bloggen är små teckensnitt som knappt är synliga även på den ljusa bakgrunden på hemsidan. Detta komplicerar läsningsprocessen och kan vara ett allvarligt hinder för vissa användare.

13. Kör kultur

Kör kultur

Skapa en blogg gratis

Kör kultur är en webbplats som ägs och drivs av Dane Verwey, som har varit en säker och självbekänd löpentusiast i över 20 år. Dane tror att springa hjälper människor att leva ett fullt och hälsosamt liv och därför uppmuntrar han andra att gå med i sin hobby. Det är anledningen till att han startade webbplatsen som fokuserar på löpande frågor och hjälper köra fans att hålla kontakten, stödja och lära av varandra.

Webbplatsen ger uttömmande information om löpning som kan vara användbar och intressant för entusiasterna. Med detta ändamål har webbplatsförfattaren skapat flera webbplatsavsnitt som var och en fokuserar på en viss fråga. Således kan du bläddra bland följande sidor: Om oss, blogg, ugglor, kör terapi, medlemmar och till och med butik. Webbplatsdesign är tilltalande, intuitiv men ändå ganska enkel. Detta bidrar till att enkelt bläddra och garanterar maximal användarvänlighet. Den dominerande bakgrundsfärgen är vit, vilket skapar lugnande intryck som markeras av de högupplösta färgade fotona som är något relaterade till körning. Webbplatsmedlemmar har också en möjlighet att prenumerera på blogguppdateringarna via e-post för att få meddelanden om nya artiklar i tid.

14. Prata och trivas

Prata och trivas

Skapa en blogg gratis

Prata och trivas är en webbplats som syftar till att hjälpa föräldrar att öka sexuell medvetenhet om sina barn på ett korrekt, hälsosamt och smart sätt. Ägaren, författaren och huvudbidragaren till bloggen är Emi Canahuati – den professionella AASECT-certifierade sexuella pedagogen, som också har varit tränare i över 17 år. Förutom att tillhandahålla allmän information om barns sexuella utbildning, innehåller webbplatsen också de tjänster som varje medlem kan använda / beställa på webbplatsen. Det finns också en möjlighet att registrera sig för nyhetsbrevet för att få all relaterad information i tid och titta på pedagogiska videor som är speciellt skapade för barn och deras föräldrar.

Talk and Thrive Blog, i sin tur, är också tillägnad att stödja föräldrar i deras försök att ge sina barn korrekt kön och sexualitetsrelaterad information. Bloggsektionen uppdateras regelbundet med nya inlägg som inte bara ger högt informationsvärde utan också är intressanta för barn och vuxna. Det finns en möjlighet att bli en registrerad webbplatsmedlem för att kunna lämna dina kommentarer efter att du har läst de artiklar du är intresserad av. En annan sak som fångar användarnas uppmärksamhet är det faktum att varje artikel kommer med färgade och underhållande foton som ger mervärde till inlägg de kommer med.

15. Kreativ kanal

Kreativ kanal

Skapa en blogg gratis

Kreativ kanal är en webbplats för Strategic Retail Marketing Agency som har över 20 års expertis inom inspirerande köppassion som så småningom hjälper till att förbättra människors liv. De använder sin shoppercentriska strategi och ger oöverträffad insikt och data som behövs för att driva sina kunders kampanjer och shoppingstrategier. Webbplatsen täcker inte bara de viktigaste shoppingrelaterade aspekterna, utan ger också tillgång till flera viktiga kategorier, nämligen Retail Xpert Toolbox, Karriärer, klientsida samt avsnittet Kontakta oss.

Förutom att använda allmän information får användarna en möjlighet att bläddra i Insights webbplatsavsnitt, där de kan läsa senaste branschrelaterade nyheter, samlingar av historier, data och Retail Labs Marketplace Reports, som gör det möjligt att skapa flexibel och djupgående förståelse av shoppingbeteenden hos användare såväl som allmän användarupplevelse för användarna. Här finns tillgång till flera inlägg, som uppdateras regelbundet för att ge endast ny, aktuell och verkligt opartisk information. Creative Channel är ett stort urval av den Wix-baserade webbplatsen som kommer med en kvalitetsfull blogg.

Slutsats

Även om det kan vara svårt att skapa en riktigt unik blogg som skiljer sig från de många som finns på nätet, är det oerhört enkelt att starta en ren, välstrukturerad blogg där allt innehåll presenteras smart så att läsningen blir lätt för din publik. Färgglada rubriker och anpassade ritade bakgrunder gör inte en bra blogg. Bloggen behöver en smart visuell struktur och en djup hierarki av webbplatselement.

För att skapa en enastående blogg behöver du nya idéer och kreativa tillvägagångssätt, men du behöver inte gå för långt att experimentera med design. Överkomplicera aldrig din webbplats bara för att göra den “unik”. Gå inte överbord, håll det enkelt.

Skapa en gratis blogg med Wix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map