Bästa exempel på Yola-webbplatser

Exempel på Yola-webbplatser


Yola – är en av de äldsta representanterna för webbdesignnisch, som har funnits på marknaden sedan 2007. Systemet har förändrats mycket under dessa år, och erbjuder en mängd funktioner och avancerade webbdesignverktyg som gör det möjligt att lansera olika typer av webbplatser. Webbplatsbyggaren fungerar lika bra för nybörjare och webbdesign proffs, som kan hitta flera alternativ här. Plattformen är känd för sin eCommerce-motor, massor av kvalitetsmässiga mallar och omfattande kodredigeringsalternativ som gör det möjligt att skapa en-av-ett-typ funktionsrika webbplatser.

Utan tvekan har Yola mycket att erbjuda, men räcker det för moderna webbdesigners med överlägsna krav? Kommer systemet att möta moderna webbdesigntrender och kan det vara en anständig lösning för att bygga portföljer, målsidor, onlinebutiker och andra typer av projekt? För att svara på dessa frågor har vi samlat in och granskat några av de mest framstående Yola-exemplen på webbplatsen.

Titta på dem nu för att ta reda på exakt vad du kan förvänta dig av tjänsten och vilka funktioner som kan bidra till din webbplats kvalitet och funktionalitet.

1. BrantWorks

BrantWorks

Skapa en webbplats GRATIS

BrantWorks erbjuder tydlig information om dinosaurskelettmodeller som webbplatsförfattaren – Brant Bassam – använder för att ytterligare förfina kompletta skelett för att ge dem ett originellt utseende. Processen involverar detaljering av enskilda ben och uppdatering av skelett med avseende på den nyligen erhållna informationen.

Ett av de största webbplatsuppdragen är att hjälpa författaren att hitta de dinosaurimodeller som han inte hade tidigare. Samtidigt presenterar projektet de modeller som Brant redan har och vill presentera för likasinnade människor. Webbplatsen innehåller flera avsnitt avseende de modeller som erbjuds. Dessa inkluderar Hem, Skelett, Skulls, Skelmakers och andra. Varje avsnitt kommer med många modeller som författaren är angelägen om att erbjuda allmänheten såväl som med deras detaljerade beskrivningar, specifikationer och andra relaterade fakta. Det finns också många bilder och skisser av skelett här som gör det möjligt för andra användare att föreställa sig hur modellerna ser ut.

För att komma i kontakt med webbplatsägaren, gå vidare till kontaktsektionen, där du kan läsa information om Brant, hans yrke och kontaktuppgifter.

2. The Ravine Condos

The Ravine Condos

Skapa en webbplats GRATIS

The Ravine Condos är en Toronto-baserad webbplats för det masterplanerade samhället designat och konstruerat av Urban Capital Property Group & ALIT-utvecklingar. Det är här där varje kund som är intresserad av detta fastighetserbjudande kan ta reda på mer om komplexet, dess byggnadsstadium, speciella egenskaper och andra avgörande nyanser. Webbplatsen innehåller den information som krävs allt på ett ställe. Bläddra bara ner på hemsidan för att ta reda på mer om Ravine och även se filmerna om platsen. Detta kan bara bidra till webbplatsens prestanda och design.

Webbplatsen innehåller tre sidor, nämligen hemsidan, funktioner och bekvämligheter och VIP-registrering. Varje sida har högkvalitativa bilder och informativa texter som effektivt sticker ut mot det storskaliga fotot av platsen som bakgrund. Du kan också öppna avsnittet Google Maps, FAQ och registreringsformuläret för att få priser, planlösningar, broschyrer när de blir tillgängliga. Ett stort urval av en informativ, funktionsrik fastighetswebbplats!

3. Country Music Treasures

Country Music Treasures

Skapa en webbplats GRATIS

Country Music Treasures är ett toppmål för alla musikfans som letar efter CD-skivor med sina favorit sångare och band. Detta är musikbutiken online, som presenterar en rik samling CD-skivor som täcker mångsidig musiksmak och preferenser. Det första du märker när du öppnar hemsidan är avsnittet med titlar, som är klickbara och ljusa. Titlarna kommer med priser och du kan titta igenom listan över låtar som varje CD innehåller genom att klicka på omslaget.

Webbplatsdesign är ganska enkelt och strikt. CD-omslag visas mot den vita bakgrunden och du kan sortera dina favoritprodukter med hjälp av sökfilteralternativet. Om du vill veta mer om Music Barn’s Country Music Treasures väljer du önskad kategori i rullgardinsmenyn. Är du redo att göra en beställning? Dra bara de produkter du är intresserad av direkt till kundvagnen som finns i det högra låga hörnet på hemsidan, registrera dig för ett webbutikskonto och gör en beställning. Det är verkligen snabbt, enkelt, roligt och problemfritt!

4. 24-timmars hytter

24-timmars hytter

Skapa en webbplats GRATIS

För alla passagerare som letar efter en taxi i London, 24-timmars hytter är redo att erbjuda tjänster av hög kvalitet när som helst på dygnet. Som en ledande privathyra, Minicab och Chauffeur Company tjänar de London och omgivande platser för att ge sina kunder pålitliga, säkra och anpassade minicabs. Tjänsten gör det också möjligt att förenkla processen att boka en hytt genom att besöka företagets webbplats och läsa den tillgängliga informationen som presenteras där.

Webbplatsen är ganska enkel men informativ – bläddra bara i avsnitten för att hitta den information du är intresserad av. Det finns flera avsnitt här baserat på de typer av tjänster som erbjuds. Dessa inkluderar Home, Taxi Near Me, Local Minicab, PCO Drivers, Minicabs, Airport Taxi etc. Om du behöver mer detaljerad taxirelaterad information kan du komma till Bloggsektionen för att läsa artiklarna den innehåller.

Särskild uppmärksamhet ägnas avsnittet Kontakta oss, som ger företagets detaljerade kontakter för att hjälpa kunderna att hitta det. Dessa inkluderar flera telefonnummer, adress med integrerad Google Maps-widget och onlineformulär för att låta dig lämna meddelandet till företagets chefer och kontakta dem vid behov. Detta är ett bra exempel på en webbplats byggd med Yola!

5. Bead Addiction

Bead Addiction

Skapa en webbplats GRATIS

Bead Addiction är en webbutik som erbjuder massor av verktyg och specialartiklar som behövs för att skapa tillbehör av pärlor. Det är här alla som har denna hobby kan hitta och köpa de föremål som krävs för att skapa unika presenter.

Sortimentet av produkter som erbjuds till salu på Bead Addiction är verkligen mångsidigt och imponerande – bläddra bara i det utbud som erbjuds och lägg till dem du faktiskt behöver i kundvagnen för att ytterligare beställa. De viktigaste produktkategorierna inkluderar pärlslådor, pärlor, böcker, knappar, kedja, hantverk, stängningar, kristall, ädelstenar, kit, läder, halsband & Kedjor, hängen, nålar, mönster, tråd och många fler. Nästan varje kategori har en eller flera underkategorier för att förenkla valet av objekt som erbjuds till salu.

Webbplatsdesignen är ganska enkel vid första anblicken, men den är också intuitiv och lätt att bläddra samtidigt. Bortsett från det rika produktsortimentet är det möjligt att se pärlmästarklasser för att förbättra dina färdigheter och få nya idéer. Det är en av höjdpunkterna som de flesta fans kommer att uppskatta till fördel.

6. Anses vara

Bästa exempel på Yola-webbplatser

Skapa en webbplats GRATIS

Anses vara är en enda destination för användare som söker kvalificerade internationella fastighetsspecialister. Företaget har varit verksamt sedan 2003 och erbjuder professionella nischrelaterade tjänster av hög kvalitet.

Företagets webbplats är inte stor – du hittar inte många webbsidor här. För att vara exakt finns det bara tre sidor som ger detaljerad information om hela utbudet av tjänster som tillhandahålls och allmän information som de flesta potentiella kunder söker här. Navigering på webbplatsen är också enkel och intuitiv. Alla avsnitt är inom räckhåll och det behövs inte vara en skicklig användare för att hitta den nödvändiga informationen om fastigheter.

När det gäller webbdesign är det något dyster. Den övergripande bakgrundsfärgen är svart, men färgen på text och teckensnitt är vit. Detta gör att den tydligt sticker ut från mängden och leder användarens uppmärksamhet till projektets huvudmeddelande. Detta ökar också hastigheten för webbsökning och bidrar till att det är lätt att söka.

7. Trinity Apalachicola

Trinity Apalachicola

Skapa en webbplats GRATIS

Trinity Apalachicola är projektet från Trinity Episcopal Church, som ger detaljerad information om platsen, dess traditioner, historia, händelser och andra viktiga samhällsfakta. Webbplatsens hemsida ger användarens uppmärksamhet genom kyrkans fullskärmsfoto, dess logotyp visas i det övre vänstra hörnet och menyn som finns i den vänstra fältet. Beslutet att placera menyn på den här delen av webbplatsen var ganska rimligt eftersom det inte distraherar webbplatsbesökarnas uppmärksamhet men ger åtkomst till den viktigaste kyrkorelaterade information.

När du bläddrar i menyn får du reda på den viktigaste informationen om kyrkan, dess utvecklingshistoria, gudstjänstsessioner och deras schema, församlingsliv, samhällsfakta, nyheter och evenemang. Det finns många kvalitetsfoton som visar samhällets liv som skapar en speciell atmosfär och väcker önskan att ta reda på mer om kyrkan. För att komma i kontakt med kyrkans representanter kan du fylla i formuläret som finns tillgängligt i avsnittet Kontakta oss. Detta är också platsen, där du kan utforska öppettiderna, tiden för kyrkans tjänster och detaljerad kontaktinformation. Webbplatsen är klar i ljusa färger och skapar ett trevligt, behagligt och lugnande intryck.

8. Tiffany Dissette

Tiffany Dissette

Skapa en webbplats GRATIS

Tiffany Dissette är en webbplats som ägs och förvaltas av Tiffany Dissette – en sångare, som bedriver det enda uppdraget – för att göra användare medvetna om hennes kreativa liv, biografi, liv och karriär. När du kommer till webbplatsens hemsida kan du bli imponerad av dess exceptionella enkelhet – Tiffanys foto och korta biografi är de enda saker du hittar här. All information på hela webbplatsen presenteras mot den vita bakgrunden och ser ganska enkel ut.

När du bestämmer dig för att utforska andra menysektioner upptäcker du mer information om sångaren. Det du kommer att stöta på här är några huvudbilder, videor från Tiffanys konserter, vokalinspelning och kontaktinformation. Det är allt. Webbplatsen ser ganska enkel ut och det känns som att det saknas något här.

9. Järnvägsmarknad

Järnvägsmarknad

Skapa en webbplats GRATIS

Järnvägsmarknad är den samhällsorganiserade Growers ‘Market, som inrättades 2014 och nu verkar på söndagar i Albuquerque. Lokala invånare och gäster från utlandet kan ha god tid här och njuta av maten, musiken, konsten och andra saker som bidrar till platsens festliga atmosfär.

Webbplatsen ser välkomnande, ljus och engagerande ut. Det framkallar önskan att fortsätta surfa på resursen, som ser sitt uppdrag att fira kulturen, köket och konst i Mexikos delstat. Projektets utformning är imponerande och kombinerar mångsidiga färgpaletter, typsnitt, stilar och andra element som bidrar till det helhetsintryck som webbplatsen kan göra för användare.

Dessutom ger webbplatsen den exakta informationen om marknaden, dess arbetstid, nyheter och uppdateringar, leverantörer och deltagare samt andra detaljer som användare kan vara intresserade av. Vad som är viktigt, webbplatsen innehåller det detaljerade avsnittet Hitta oss, som följer med integrerad Google Maps widget, adress, specialinformation om fordon och husdjur tillåtet, parkeringsinfo och kundernas feedback. Dessa funktioner gör projektet till en perfekt källa för att få information om tillfället och dess detaljer.

10. 12 Pitt terrass

12 Pitt terrass

Skapa en webbplats GRATIS

12 Pitt terrass gör det möjligt att hitta och välja kontor att hyra ett mötesrum att hyra vid något av de kommande tillfällena. Webbplatsen är ganska enkel men den innehåller all nödvändig information på ett ställe.

När du kommer till webbplatsen kan du se detaljerad information om tjänsten och kontor som den kan hyra. Det finns också fakta om platsen lokalerna finns i, de fordon man kan använda för att komma dit, faciliteterna som erbjuds samt hyreskostnaderna. Dessutom finns det många foton av dessa kontor här som ger uppfattningen om vad exakt man kan förvänta sig. Om du är nöjd med den här informationen kan du ytterligare nå avsnittet Kontakta oss och fylla i onlineformuläret som finns tillgängligt där för att komma i kontakt med tjänsten och diskutera detaljerna.

Vad som är viktigt är att alla kontor som visas på webbplatsen kan hyras, medan listan uppdateras regelbundet för att ge användarna aktuell information.

11. Designmekanismen

Designmekanismen

Skapa en webbplats GRATIS

Designmekanismen är involverad i produktion och publicering av Mythras-rollspel, som stöds av det breda utbudet av äventyr och tillskott. Dessa inkluderar ett brett utbud av verktyg och designelement, allt från svärd & Trollkarl och upp till Science Fiction och Urban Fantasy Horror. Företaget skapades av Lawrence Whitaker och Pete Nash och det har vunnit popularitet hos fansen av spelet runt om i världen.

Hela webbplatsdesignen kommer helt upp till sitt uppdrag och fokus. Webbplatsen finns i spelrelaterade bilder av hög kvalitet, som passar temat för det här eller det spelet. Det finns många webbsidor tillgängliga här för att låta spelarna nå de avsnitt och ämnen de för närvarande är intresserade av. Dessa inkluderar nyheter, äventyr, klassisk fantasi, karaktärsark, nedladdningar, butik, partners, om oss och mer.

Det finns också ett separat forumavsnitt här, där du kan kommunicera med andra fans av spelet, bläddra i nischrelaterade grenar och bara hålla kontakten med andra användare som delar passionen för spelet. Ett nischprov av en spelwebbplats som drivs av Yola!

12. B.A. Planera

B.A. Planera

Skapa en webbplats GRATIS

B.A. Planera är företaget som tillhandahåller stadsplaneringstjänster för att hjälpa sina kunder att hitta de bästa lösningarna för projektutveckling. Detta är ett professionellt planeringskonsult som omfattar strategisk planering, projektledning samt lagstadgad planering. Företaget har många års expertis inom markanvändningsalternativ och utvecklingsdiscipliner, nämligen kommersiella, industriella, bostads- och blandade applikationer. Denna kunskap och nischkompetens hjälper företaget att blomstra och få målgruppens uppmärksamhet.

Oavsett information om byrån du behöver, kommer du säkert att hitta den på webbplatsen. Projektet innehåller bara två sidor – Hem och kontakter, men det är mer än tillräckligt för att ge det omfattande utbud av information som nuvarande och potentiella kunder kan behöva. När du bläddrar ner på sidan kommer du att hitta informationen om oss, granskning av tjänster, specifikationer och annan relaterad information.

Så snart du väljer att kontakta företagets chefer är du välkommen att komma till sidan Kontakta oss för att se detaljerad kontaktinformation, inklusive adress, telefonnummer, e-post och onlineformuläret för att få personlig feedback från företaget. Den integrerade Google Maps-widgeten hjälper dig att hitta den exakta platsen för byrån tillsammans med anvisningarna om hur du kommer dit.

13. Andra gången runt

Andra gången runt

Skapa en webbplats GRATIS

Andra gången runt är en familjedriven exklusiv möbelbutik, som skiljer sig från resten av liknande butiker. Med mer än 30 års erfarenhet har butiken etablerat ett gott rykte som leverantör av kvalitet men ändå prisvärda begagnade möbler.

Butikens webbplats är inte riktigt fullständig, men innehållet räcker för att låta användare veta om de senaste butikuppdateringarna, nya erbjudanden och specialerbjudanden / rabatter. Webbplatsdesign är inte imponerande också. Istället är det ganska vanligt och det erbjuder inga komplicerade element. Vad du kan se här är den allmänna butiksinfo och bildgalleri som innehåller massor av bilder på möbler som erbjuds till salu. Galleriet uppdateras regelbundet för att endast erbjuda de erbjudanden som för närvarande finns i lager.

Vad du också bör veta är att valet av produkter som finns tillgängliga i bilden inte begränsas till dess innehåll. Butiken har ett mycket mer omfattande val. För att ta reda på tillgängliga produkter, gå vidare till kontot för sociala nätverk i butiken eller sidan Kontakta oss. Den senare innehåller listan med detaljerade kontakter, bekväm Google MAps-åtkomst och integrerat onlineformulär för snabb och effektiv meddelanden.

14. 14Stars UK LTD.

14Stars UK LTD.

Skapa en webbplats GRATIS

14Stars UK LTD. är ett Virtual Service Corporation som fokuserar på att tillhandahålla high end homeourcing-tjänster i samarbete med Arise Virtual Solutions. Den brittiska baserade tjänsten erbjuder en fantastisk möjlighet att arbeta på distans, skapa ditt eget schema och tillhandahålla de tjänster du är specialiserade på. Företaget gör det möjligt att ansluta oberoende entreprenörer till partners från olika nischer, inklusive fastigheter, detaljhandel, bil, resor etc.

För att få tillgång till listan över tjänster och specialerbjudanden som företaget tillhandahåller, bör du inledningsvis besöka webbplatsens hemsida. Det är här du kan välja önskad sida, nämligen Homesourcing, Aktuella möjligheter, vanliga frågor etc. För att ansöka om det valda alternativet, gå vidare till motsvarande avsnitt, där du kan fylla i det webbaserade ansökningsformuläret. Har du några problem eller vill kontakta laget? Skynda dig då för att nå avsnittet Kontakta oss och ge detaljerade företagskontakter. Dessa är de viktigaste funktionerna som gör denna Yola-baserade webbplats till ett värdigt val för branschfolk.

15. Villa Heliconia

Villa Heliconia

Skapa en webbplats GRATIS

Villa Heliconia är den främsta destinationen för resenärer som letar efter den bästa vilan på ön Bali. Platsen ger lyxmöjligheter, pittoreska landskap, moderna bekvämligheter och ett brett utbud av tjänster skräddarsydda för alla turisternas speciella behov.

För att ta reda på mer om villan bör du besöka webbplatsen, där du kommer att upptäcka den mest exakta och detaljerade informationen om platsen. Projektet består endast av två sidor, men det räcker för att hjälpa användare att ta reda på allt de vill veta om villan. När du kommer till hemsidan är det allra första du stöter på videoklippet på platsen. Det kommer definitivt att locka din uppmärksamhet genom dess informationsvärde. Det finns också Tripadvisor-länken här som kommer att omdirigera dig till webbplatsen där du kan göra bokningen eller ange önskade nyanser.

När du fortsätter surfa på webbplatsen kommer du att erbjudas mer information om själva villan, lista över bekvämligheter och tjänster som erbjuds turisterna, exakt plats och andra användbara fakta. Webbplatsen i sig ser lite enkel ut, men den kan vara en trevlig informationskälla för turister som är intresserade av denna lösning.

Slutsats

Om du behöver en enkel, logiskt strukturerad webbplats utan några avancerade funktioner, då Yola fungerar bra för detta ändamål. Det blir tydligt att systemet är inriktat på nybörjars behov, medan dess funktionsuppsättning kanske inte räcker för att tillgodose behoven hos webbdesignproffs. Om du behöver mer funktionalitet från din webbplats bör du överväga förstklassiga webbplatsbyggare som Wix, uKit, Squarespace eller Weebly.

Med en samling responsiva mallar, redigeringsalternativ för CSS-kod, tillgänglighet av widgetar och tillägg, integrationsalternativ för sociala medier, forum och e-handelsverktyg, förtjänar Yola att vara efterfrågad med användare som inte vill slösa tid på att slåss med mer komplicerade verktyg. Så om du är ok med brist på funktionalitet kan du använda Yola som webbbyggnadsverktyg för att starta nästa projekt!

Skapa en webbplats gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map