Bästa Squarespace-e-handelsexempel

Exempel på e-handel med Squarespace


Squarespace är en webbplatsbyggare som positionerar sig som en allt-i-ett-plattform för att skapa personliga webbplatser och e-handelswebbplatser. Det gör det möjligt att bygga små till medelstora onlinebutiker, som ser bra ut och har anständiga prestanda. Webbplatsbyggaren är en bra lösning för företagare som vill presentera sina produkter i det mest gynnsamma ljuset, locka användarnas uppmärksamhet och engagera dem i shoppingprocessen.

Tjänstens användbarhet är en av dess viktigaste aspekter, medan plattformens funktionalitet inte släpar efter. Så hur bra är Squarespace när det gäller att skapa e-handelswebbplatser? Kan det vara en anständig konkurrent till andra kända system? Vi har granskat några av de mest tilltalande exemplen på Squarespace eCommerce för att få de viktigaste funktionerna och fördelarna. Detta ger dig uppfattningen om plattformens implikationer och e-handelsfunktioner.

1. The Warre Store

The Warre Store

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

The Warre Store är en webbutik som erbjuder ett rikt sortiment av produkter som behövs för att starta och effektivt driva biodling. Webbutiken, som grundades 2008, drivs nu av Teakwood Organics LLC, ett familjeägt företag som finns i Kingsley, Michigan. De ser sitt uppdrag att hjälpa kunderna att göra professionella framsteg inom biodlingsindustrin och ge oöverträffat och oöverträffat stöd, service och vägledning.

Hela webbbutikens design och funktionalitet följer kundernas behov och krav, vilket gör det enklare för dem att shoppa och hitta den information som krävs utan att investera för mycket ansträngning och tid. All nödvändig affärs- och webbplatsrelaterad information finns tillgänglig i motsvarande webbplatsavsnitt, inklusive Om oss, Produkter, Bee-utbildade, Honungsbi-skadedjur, Warre Beekeeping och mer. Bekväm och intuitiv popup-meny finns i kategorier och underkategorier som ger uttömmande information om företaget och själva webbutiken. För att få tillgång till produkterna behöver en användare bara registrera sig på webbplatsen och gå vidare till den bekvämt organiserade shoppingprocessen. Det är väldigt praktiskt och tidsbesparande.

2. Crozet kaffe

Crozet kaffe

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Crozet kaffe är den främsta destinationen för kaffefansen som bara föredrar unika och kvalitetsmässiga kaffemärken. Crozet är ett känt kaffemärke med rik historia och exceptionell kaffestekning och bryggningsmetod. Webbshoppen som finns på webbplatsen presenterar originella Crozet-kaffesorter som visas i utställningsfönstret. Det är dock ganska komplicerat att kalla produktsortimentet omfattande. Det finns bara tre kaffesorter som erbjuds till salu här nu.

Bilderna på produkter ser realistiska och tilltalande ut. Innan du beställer bör du välja det stek du föredrar, kontrollera om det finns i lager och titta igenom de detaljerade produktbeskrivningarna. Det är möjligt att ange hur mycket kaffepaket du vill få. Riktiga Crozet-fans kan dessutom beställa en T-shirt i varumärket i den separata webbshopssektionen. Kundrecensioner-funktionen realiseras också här så att alla kan skriva några rader för att dela intryck av det gjorda köpet. Webbutiken är ganska enkel, men produkterna som den erbjuder till salu beskrivs till fördel här.

3. Little Clay Land

Little Clay Land

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Little Clay Land är en plats där du kan shoppa fantastiska anpassade handskulpturerade leraporträtt, miniatyrer och figurer gjorda av Laura. När du kommer till webbshoppen får du en möjlighet att välja mellan tre shoppingalternativ, nämligen Custom Portraits, Gift Cards och Födelsedagar. Varje kategori har ljusa originalfoton av verk skapade av Laura, författaren och mästaren. Det finns också detaljerade instruktioner om hur man gör en beställning, vilka steg man måste genomföra för att göra det och hur man kan ta reda på priset på köpet. Det senare beror på flera parametrar, som också är listade i orderavsnittet.

Författaren beskriver fraktinformation i detaljer, olika alternativ och tiden det tar att få en beställning. Om det fortfarande finns några frågor kvar kan du skicka ett e-postmeddelande till befälhavaren för att rensa allt. En verklig höjdpunkt i webbutiken är avsnittet “Bakom scenen”, som gör det möjligt att se arbetet med skapandet av lerfigurer pågår. Det ger en kraftfull lust att beställa!

4. Reno Chicago

Reno Chicago

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Reno Chicago är en webbplats för en avslappnad plats på Logan Square, där alla kan äta måltider och tillbringa god tid i vänner. Butiksavsnittet på webbplatsen presenterar en lista med varumärkesprodukter som har popularitet hos platsens besökare och fans. Det här är mestadels kläder för barn och vuxna, kaffe och andra tillbehör här. Listan är dock inte lång och består endast av några få artiklar.

Varje produkt som erbjuds till försäljning kommer med kortfattade beskrivningar, prisspecifikation samt storlek / kvantitetsparametrar. Detta gör shoppingprocessen enkel och snabb. När du surfar i webbutiken får du dock intrycket att den är ofullständig och kräver förbättringar eller regelbundna uppdateringar. Det finns för lite produkter här, medan deras beskrivningar lämnar mycket att önska också.

5. Alexandra Grecco

Alexandra Grecco

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Alexandra Grecco är en webbutik som erbjuder en fantastisk och inspirerande brudlinje och klassiska klädkollektioner designade av Alexandra Grecco. Varje kollektion är unik på sitt sätt eftersom Alexandra har en tydlig vision om brudens preferenser. Butiksavdelningen kommer med rullgardinsmenyn, som innehåller de viktigaste produktkategorierna och beställningsinformationen. Dessa är Bridal Accessories, RTW Classics, Limited Edition, Bridal Sample Sale och Shop Policy.

Oavsett vilken kategori du besöker och vilken produkt du väljer kommer du att erbjudas dess detaljerade egenskaper och flera foton för att få en uppfattning om hur en viss klänning eller accessoar ser ut i verkligheten. Foton är av hög kvalitet och ger en detaljerad bild av varje objekt. Webbutiken och hela webbplatsen har ett skonsamt och lätt färgschema som följer webbplatsens tema. Det skapar ett positivt intryck på första gången besökare, som kommer över webbplatsen letar efter det bästa erbjudandet.

6. Ryan Putnam Shop

Ryan Putnam Shop

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Ryan Putnam Shop är webbplatsen skapad av Ryan Putnam, som – inte överraskande – är en designer, illustratör och en keramiker. Den första tanken du tänker på när du går till webbplatsen är “Huh, enkel”, men huvudtanken är att fokusera på produkterna och verk. På grund av denna enkelhet blir du inte distraherad av någonting, vare sig det är banners med irriterande annonser eller ljusa färger. Webbplatsens huvudfärgschema är vitt & blå, och därför att Ryan är en designer klistrar hemsidan sig åt allas minne. Allt är helt anpassat från favicon och slutar med produkterna till salu.

Genom webbplatsen erbjuder Ryan sin expertis inom grafisk design till företag och privatpersoner. Butiken med hans verk och ett enkelt manövrerat vagnssystem är grunden för webbplatsen, men det finns också en Om-sida där du kan lära dig lite om personen bakom webbplatsen, hitta en kort FAQ, ett kontaktformulär, möjligheten att prenumerera på de senaste uppdateringarna och nyheterna och följ Ryan på sociala medier.

Designen är extremt enkel, men det är det som gör den vacker.

7. Beatrice Kim

Beatrice Kim

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Beatrice Kim är en kvalitetswebbplats som skapades av ännu en begåvad konstnär. I det här fallet, snarare än digital konst, skapar hon smycken. Beatrice Kims smycken har noterats som en pionjär inom den “handgjorda renässansen” av Boston Globe. Det är ganska karaktäristiskt skulle jag säga, men vad sägs om hennes webbplats?

Tja, jag älskar den kreativa användningen av reglaget, det ger webbplatsen ett modernt utseende från början. Varje sektion har ett gäng vackra bilder som presenterar Kims handgjorda smycken. Det finns inget bättre sätt att beskriva det kreativa arbetet du vill sälja för att visa det. Det visuella tilltalet är en viktig aspekt av varje konstnärs webbplats, och Kim använder detta till sin fördel. Den ultimata stilen på webbplatsen är minimalism. Du hittar inte mycket text på webbplatsen, och du kommer inte heller se höga färger. Allt är på sin plats från kontaktformuläret till knapparna på sociala medier, från pressrecensionerna till Kims personliga blogg.

Menyn är dock lite ologisk, jag tror att den kan vara enklare och mer tillgänglig. Men ändå är webbplatsen fortfarande ett bra exempel.

8. Tänk kaffe

Tänk kaffe

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Tänk kaffe är utformad inte bara som en butik för att köpa högkvalitativt kaffe online, utan också som ett ställe att lära sig mer om kaffeproduktion. I synnerhet använder webbplatsen effektivt följande Squarespace-funktioner: ett nyhetsbrevformulär, blogg och butik. Det är bra att ha jobbmöjligheter och kontakta oss knappar fästa längst ner på sidan, oavsett om du bläddrar upp eller ner. Deras anpassade favorit är mycket lätt att memorera, vilket är bra.

Genom att ta med bilder av länder där de kaffesorter som de säljer kommer från får du en god känsla av geografisk mångfald och sortiment, och att hitta information om deras företags inverkan och använda webbplatsens sökfält är precis inom räckhåll.

Det finns många saker som kan läras från Think Kaffes webbplats, men det finns också utrymme för förbättringar. Jag önskar att de använde bilder av högre kvalitet och att det faktiskt är bra att ha illustrationer till vissa artiklar. Till exempel i deras resejournalavsnitt, som ser dåligt och tomt med alltför mycket text, är det mycket svårt att förstå informationen, trots att den är ganska intressant. Det är också bra att ha några sidor i olika färger för att skapa visuellt intresse och spänning med hjälp av kontraster. Hur som helst, de gjorde ett bra jobb för att få deras webbplats att se inbjudande och mysig, precis som deras kaféer.

9. Combo Nuvo

Combo Nuvo

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Combo Nuvo är ett annat professionellt exempel på den webbplats som lanseras med Squarespace. Tja, du kanske tror att det inte finns något behov av musiker att ha sin egen webbplats eftersom du för närvarande har många möjligheter att ladda ner alla spår du vill ha från en musiklagringstjänst. I motsats till det, ja, det kan tyckas så, men om du djuper djupare är en artists webbplats en speciell plats som återspeglar bandets personlighet, dess musikstil, skapar ett speciellt band med fansen och gör nya låtar direkt tillgängliga till människor över hela världen.

Combo Nuvo är entusiastiska och professionella, så är deras webbplats som hittar en bra balans mellan enkelhet och värdefullt innehåll. Varje sida på webbplatsen innehåller användbar och relevant information som presenteras på ett lättförståeligt sätt. Jag älskade särskilt hur de formaterade sidan Om oss som innehåller konstnärers bio och foton.

Bandet använder det inbyggda handelsverktyget för att sälja sin musik online, som finns tillgänglig på CD, samt en digital nedladdning av album och enskilda spår. Så i princip har de en två-i-ett-webbplats – ett visitkort och en online-butik. Det enda som saknas är sociala medier. Det är svårt att föreställa sig en modern webbplats utan dem, men det är väldigt lätt att hantera den här frågan. De har också en bloggsida och ett mediesektion där du kan titta på några videor med Combo Nuvos jazz. När det gäller designen kan jag med säkerhet säga att det är så jävligt bra att andra band bör överväga att använda det som ett exempel. Snyggt och elegant föreslår det att bandet producerar må bra musik som är lätt att lyssna på och roligt.

Sammantaget är det i alla aspekter en ganska fantastisk webbplats som jag tycker är mycket spännande att utforska.

10. Laicale

Laicale

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Laicale är en välkänd NYC-frisörsalong och en annan vacker webbplats som använder Squarespaces e-handelsmotor.

Vad tycker du om svart färg? Nej, det är inte deprimerande eller melankoliskt. Det är faktiskt snyggt. Det är vad du kommer att tänka på när du besöker Laicale-webbplatsen. Besök webbplatsen och se själv! Webbplatsen har en ganska professionell design. Huvudfärgerna är svarta & vit, det är en tidlös klassiker som alltid fungerar.

En annan bra sak med webbplatsen är att den har en social media-bar med praktiska och praktiska knappar. Det enda jag tror att de borde tillhandahålla är ett direkt kontaktformulär. Med den ombord kommer webbplatsen nästan säkert att vara en av de bästa i fältet.

11. Cosmik

Cosmik

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Cosmik är ett ganska ovanligt urval av en webbutik designad på Squarespace-plattformen. Nätbutiken säljer frystorkad glass av hög kvalitet som kunder kan ta vart de än går. Glassen består av högkvalitativa organiska premiumingredienser som bara bidrar till dess exceptionella smak och positiva hälsoeffekter. Produkten är osmältbar, vilket gör att den sticker ut från mängden och får ökande popularitet hos användare.

Webbplatsen har enkel och intuitiv navigering, vilket ger snabb åtkomst till webbbutiken, som erbjuder flera typer av crunchy, krämig, premium frystorkad glass. Webbplatsen erbjuder gratis leverans för varje beställning, vilket gör den prisvärd för varje kund. Dessutom finns det en möjlighet att prenumerera på det nyhetsbrev som genereras av systemet, vilket gör det möjligt att ta emot aviseringar om senaste glassuppdateringar för att hålla sig medvetna om de brinnande erbjudandena. Samma information finns i konton för sociala nätverk, vilket också bidrar till att webbutikens popularitet ökar.

12. Skällande hundskor

Skällande hundskor

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Skällande hundskor är en webbutik som säljer ett rikt sortiment av strumpor, vilket säkerställer högsta produktkvalitet och exceptionell komfort för varje kund. Webbplatsen fokuserar på att tillhandahålla den högsta nivån av professionalism, efterlevnad av behoven och särskilda krav från kunder.

När du har registrerat dig i webbutiken får du omedelbart tillgång till den rika uppsättning produkter som finns på lager. Katalogen omfattar stagstrumpor, Swiftwick strumpor, fotvårdsprodukter, fynd etc. Det finns också en möjlighet att komma i kontakt med representanter för webbshoppen genom att fylla i onlineformuläret som finns tillgängligt i avsnittet Kontakter eller med adress / telefon / e-post för direkt åtkomst. En av webbplatsens obestridliga fördelar är tillgängligheten av Google Maps-widgeten som förenklar processen för att nå företaget. Detta bidrar till användartillfredsställelsen och den totala tillväxten på webbplatsens trafik.

13. Cedar Cold Frames

Cedar Cold Frames

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Cedar Cold Frames är en Squarespace-baserad webbutik, som fokuserar på att sälja flera kylramar på toppen. De skiljer sig från mängden på grund av deras kvalitet och överflöd av avancerade funktioner – från automatiska ventilationsalternativ och upp till ergonomisk design, som säkerställer stressfri och bekväm trädgårdsprocess.

Webbutikdesign ser enkel, intuitiv och lätt att bläddra igenom. Den övergripande bakgrundsfärgen är snövit med färgade foton som står emot den. För att säkerställa maximal användarvänlighet och webbläsars bekvämlighet är webbplatsen logiskt uppdelad i flera avsnitt. Det är här som användare kan ta reda på mer om idén om att skapa projekt, de produkter som finns tillgängliga i lager, monteringsanvisningarna och kontakter i webbutiken.

Webbplatsförfattare har också tagit hand om dess informationsvärde och har lagt till användarutlåtanden för att ge potentiella kunder en opartisk och sanningsenlig recension av sina tidigare kunder. Bloggsektionen, som också finns på webbplatsen, har massor av trädgårdsskötsel och kalla ramrelaterade instruktioner som kan komma till nytta för alla som har idén att engagera sig i verksamheten. Webbplatsen ger också tillgång till sociala konton i webbutiken, som innehåller den uppdaterade affärsinfo som abonnenterna kan vara intresserade av. Cedar Cold Frames är det ljusa exemplet av webbutiken som omfattar funktionalitet, tilltalande design och intuitiv natur förutsatt att allt ett paket.

14. Badger Anpassade grepp

Badger Anpassade grepp

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Badger Anpassade grepp är en webbutik av hög kvalitet som specialiserat sig på revolvergrepp avsedd för ivriga skyttar. Alla grepp som finns på lager här är handgjorda av butiksägaren David Gates, som också är en professionell träarbetare med livslång erfarenhet. Webbutiken erbjuder inte bara sortiment av produkter som är till salu, utan gör det också möjligt att anpassa de valda greppen för att ge dem en touch av anpassning.

Bortsett från den integrerade eCommerce-funktionen, ger webbplatsen massor av relaterad information som hanterar processen att anpassa grepp, video- och fotorecensioner av de mest populära modellerna samt allmänna fakta om produkten som potentiella kunder kan vara intresserade av.

När det gäller design av webbutiker, imponerar webbplatsen användare med bilder på helskärmskvalitet, videor och bildspel som ger detaljerade produktegenskaper och gör det möjligt att se de objekt du planerar för att få mer uppmärksamhet. Om du inte lyckas hitta den produkt du letar efter kan du försöka använda sökfilteralternativet för att förenkla shoppingprocessen och minska söktiden.

15. Stridsyxa

Stridsyxa

Bästa e-handelswebbplatsbyggare

Stridsyxa är en modern USA-baserad webbutik med den oberoende animations- och designstudion som drivs och förvaltas av Adam Plouff – en professionell designer och animatör. Webbplatsen skapades med Squrespace, vilket avslöjas i dess funktionalitet, design och e-handelsfokus. Webbutiken ger tillgång till den rika produktkatalogen med animationsprojekt avsedda för After Effects.

Hela webbplatsdesignen motsvarar totalt dess specialisering. Den rådande mängden bilder presenteras här i det grafiska läget, vilket perfekt passar webbutikens fokus och produktpresentation. Det finns också intressanta och underhållande videorecensioner av produkter här, som också bidrar till att öka användarnas intresse och engagemangsgrad. Varje produkt har dessutom detaljerade beskrivningar och Köp nu-knappar som gör det möjligt att placera en beställning direkt på webbplatsen.

Innan beställningen görs kan en användare dessutom titta igenom andra kundrecensioner och vittnesmål samt genom FAQ-avsnitten för att hitta svar på alla frågor han / hon är upptagen med. Knappar för sociala nätverkskonton gör det möjligt att hålla reda på uppdateringarna av webbshop / företag genom att titta igenom flödena i det sociala nätverket. Det är också möjligt att registrera sig för e-postuppdateringar för att följa senaste händelser, nyheter och användbara uppdateringar. Sammantaget är Battle Axe ett av de bästa proverna av onlinebutiker skapade med Squarespace webbplatsbyggare.

Slutsats

Många samtida företag och oberoende proffs utnyttjar e-handel för att visa upp och sälja sina produkter globalt, och ett av de enklaste sätten att få en webbshop igång är att använda en webbplatsbyggare med e-handelsfunktioner, som Squarespace. Det är inte konstigt eftersom webbplatsbyggaren levereras med en av de mest kraftfulla, flexibla och funktionsbelastade eCommerce-plattformarna som inte bara gör det möjligt att starta alla typer av små till stora webbbutiker, utan också möjliggör en djup anpassning via användningen av den avancerade integrerade verktygssatsen.

Webbplatser som lanseras med Squarespace ser ibland lite lika men de har högpresterande prestanda och har fantastiska mönster som alltid ger användarnas uppmärksamhet. Om du vill vara den nästa presenterade Squarespace-webbplatsen lämnar du bara en kommentar nedan!

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map