Bästa Squarespace-portföljexempel

Bästa Squarespace-portföljexempel


Squarespace – är en molnwebbplatsbyggare som har vunnit global popularitet på grund av dess avancerade funktionalitet, anpassningsbarhet och flexibilitet. Plattformen ger webbplatsen utvecklare med kreativa idéer och långvariga ambitioner att starta professionella projekt för att möta deras behov.

Webbplatsbyggaren är ett perfekt val för konstnärer, formgivare, fotografer och kreativa, som tänker visa upp sina verk för målgruppen genom portföljutveckling. I detta avseende har Squarespace mycket att erbjuda sina abonnenter. Systemet kommer med en praktisk dra och släpp redaktör, integrerade widgetar, inbäddningsalternativ för socialt nätverk etc. som säkerställer intuitiv, enkel och bekväm webbdesignprocess. Det finns också flera integrerade funktioner här, som bidrar till effektiviteten och kvaliteten på förfarande för att skapa portföljer. Dessa inkluderar Cover Page Builder, Logo Maker, Style Editor och många fler. En sådan imponerande funktionalitet hjälper till att skapa, uppdatera, hantera och marknadsföra professionella portföljer.

För att upptäcka hela utbudet av Squarespace-funktioner, låt oss titta på några av de bästa proverna av portföljwebbplatser som har lanserats med webbplatsbyggaren. Det här är ett helt säkert sätt att definiera hur exakt ditt projekt kan se ut och vad du kan förvänta dig av det.

1. Arthur Korbiel Photography

Arthur Korbiel Photography

Skapa en portfölj gratis

Arthur Korbiel Photography är en professionell portfölj av en Kanada-baserad bröllopsfotograf – Arthur Korbiel, som har utmärkt sig som en fotografsexpert. Arthur erbjuder professionellt engagemang och bröllopskytte, och behandlar varje projekt med särskild uppmärksamhet, kreativitet och omsorg.

Portföljen är det bästa beviset på Arthurs professionalism och expertis. Webbplatsen ser mild, nischfokuserad och informativ ut. När du kommer till hemsidan ser du från början ett helskärmsfoto av ett par på deras bröllopsdag som står mot den blå molniga himlen. Det ser riktigt tilltalande ut och presenterar portföljfokus på bästa sätt. När du bläddrar ner på sidan kommer du att hitta detaljerad information om fotografen och några av hans färgade och svartvita foton. Det finns också tillgång till Arthurs fotosamlingar – de som innehåller bröllops- och förlovningsfoton. Det finns också ”Boka nu” -knappen som omdirigerar till motsvarande Kontakter-sida. Det är här du kan fylla i online-beställningsformuläret eller ta reda på kontaktuppgifterna.

Om du vill veta mer om Arthur och hans karriär kan du bläddra i listrutan som ger åtkomst till all nödvändig information. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt Portföljsidan, där man kan titta på bröllop, förlovningsfoton samt filmer skapade av författaren. Varje foto kommer med förhandsgranskningsalternativet som gör det möjligt att se verken i detaljer. Det är ett perfekt urval av en Squarespace-driven portfölj!

2. Makisha Noël

Makisha Noël

Skapa en portfölj gratis

Makisha Noël är ett personligt projekt som tillhör Makisha Noël, en digital marknadsföringsspecialist, varumärkesstrateg, talare, evenemangshost och bara en passionerad digital nomad. Makisha ser sitt uppdrag att hjälpa kunder att designa och marknadsföra projekt för att ta dem till nästa nivå. Hon gör det genom re-branding, varumärkesutveckling och strategiutveckling, berättelse, sociala mediehantering och andra verktyg för varumärkesutveckling.

Webbplatsen omfattar flera måste-ha frågor som täcks på flera sidor, nämligen Om, Tjänster, Portfölj och Blogg. Varje avsnitt tar upp en viss aspekt som potentiella kunder kan vara intresserade av. Det finns en möjlighet att ta reda på fakta om Makisha och de tjänster hon erbjuder, medan Portföljsidan ger tillgång till de framgångsrika genomförda projekten. Bloggsektionen innehåller i sin tur användbara artiklar relaterade till den stora Makishas specialisering. De uppdateras regelbundet för att ge läsarna aktuell information som de kan vara intresserade av.

Höjdpunkten i portföljen, som skiljer den från andra liknande projekt, är avsnittet “Arbeta med mig”. Det är här man kan fylla i förfrågningsformuläret och specificera de begärda projektrelaterade detaljerna. Det är ett praktiskt alternativ för potentiella kunder som är villiga att ta itu med författaren.

3. Ben Rizzo

Ben Rizzo

Skapa en portfölj gratis

Ben Rizzo är ett annat exempel på en kvalitetsportföljwebbplats designad med Squarespace. Portföljen tillhör Ben Rizzo – en professionell konstnär som vill presentera sin kreativitet för allmänheten och låta dem få veta om hans personliga och ganska unika vision om målning och konst i allmänhet.

Portföljen ser ganska enkel ut vid första anblicken och det saknas definitivt några måste-ha-element här. Detta känns från de allra första ögonblicken tillbringade på webbplatsen. När du kommer till hemsidan ser du från början två fullskärmsomslag – målningar och teckningar. Det är ganska bra eftersom du har en möjlighet att direkt fortsätta till processen för att surfa på galleriet. Varje gallerisektion innehåller dussintals konstverk skapade av Ben. Det finns också förhandsgranskningsalternativet, som gör det möjligt att se varje verk närmare och njuta av dess speciella lockelse. Detta hjälper dig att känna författarens vision och kreativa talang.

Å andra sidan hittar du ingen information om Ben, hans biografi, karriär, professionella framsteg eller konsttrender han följer. Detta är en av de mest avgörande gränserna i denna portfölj. För att ange de detaljer du är intresserad av måste du gå vidare till avsnittet Kontakter eller till Instagram-kontot för artisten, som också finns här. De användare, som är intresserade av konst, kommer att uppskatta en möjlighet att läsa de inlägg som publiceras i avsnittet Lektioner. Det finns inte många av dem här, men sidan uppdateras regelbundet med nya nischrelaterade artiklar.

4. Lee Holmes

Lee Holmes

Skapa en portfölj gratis

Lee Holmes är en kvalitets-, informativ och funktionsladdad portfölj av Lee Holmes, en professionell filmtillverkare, producent, regissör, ​​redaktör och expert på rörelsegrafik. Lees erfarenhet är verkligen enorm och imponerande, allt från produktion av spelfilmer och fram till skapandet av musikvideo och samarbete med världskända företag som National Geographic TV & Virgin EMI eller Harper’s Bazaar. Detta hjälper till att skapa ett positivt intryck om Lee, hans talang och professionella prestationer.

Portföljen imponerar varje besökare från de första sekunderna av att bläddra i den. När du kommer till hemsidan ser du från början helskärmsbilder från författarens samling. De har inga beskrivningar eller påskrifter som kan hjälpa dig att upptäcka detaljerna i dessa projekt.

Det enda du kommer att märka på sidan är Enter-knappen som kommer att omdirigera dig till andra webbplatser. Det finns faktiskt bara två av dem här, men det räcker när det gäller portföljutveckling. Sidan About ger kort information om Lee och hans huvudkontakter, medan sidan Selected Work låter dig förhandsgranska några av de bästa projekten som skapats av filmskaparen. Dessutom finns det åtkomst till författarens sociala nätverkskonton, där man också kan ta reda på de saknade detaljerna. Detta är ett intressant urval av Squarespace-portföljen.

5. Christine Gregory Photography

Christine Gregory Photography

Skapa en portfölj gratis

“Jag är kär i att fånga kärlek” – det är mottot som visas på hemsidan till Christine Gregory Photography användare ser när de besöker portföljen. Webbplatsen tillhör Christine Gregory, en professionell fotograf, som är bosatt i Virginia. Christine fokuserar huvudsakligen på porträtt, men hon gör också en del fotografier på egen hand, vilket åtnjuter popularitet hos sina kunder. Hon medger att hon älskar att arbeta med människor och att hon har en speciell passion för att fånga riktiga känslor och speciella stunder hon kan dela med par och familjer.

Portföljen är verkligen fantastisk eftersom den låter känna de speciella känslorna som avslöjas på varje foto. Från den första sekundet du tillbringar på hemsidan får du önskan att fortsätta surfa i portföljen för att se alla gallerier med dina egna ögon. Och det är inte konstigt eftersom hemsidan innebär ett svartvitt foto på ett par av ett par som ser så skonsamt, romantiskt och speciellt att du känner lust att se resten av Christines mästerverk. För att göra det behöver du bara aktivera knappen Capures för att omdirigeras till själva portföljen. Det finns också tillgång till Christines konton i populära sociala nätverk, där användare kan ta reda på mer om henne.

När du kommer till portföljsidan kommer du också att känna den speciella lockelse och ovanliga atmosfären, som är så typisk för fotografen. Detta manifesteras initialt i namnen på gallerisektioner, som låter unikt men ändå så speciellt. Således kan du bläddra bland följande avsnitt: Kyssar, The I Dos, Moms and Dads and Babies, Living, A Boudoir. Det finns också Kontakt-, Om- och Bloggsidor här som ger uttömmande information om Christine. Det är verkligen ett speciellt Squarespace-baserat portföljprov!

6. Mina slumpmässiga vyer

Mina slumpmässiga vyer

Skapa en portfölj gratis

Mina slumpmässiga vyer ger intressant och användbar information om Derrick Lee Parker. Han är en professionell fotograf, berättare, webbdesigner och till och med kit flyer. Denna portföljwebbplats är en speciell plats för Derrick att dela både sina foton och livshistorier som avslöjar hans personlighet.

Webbplatsen ser inte ut komplicerad eller överbelastad med specialfunktioner eller designelement. Istället är det enkelt, välstrukturerat och intuitivt – det är exakt vad de flesta användare uppskattar om sådana projekt. Hemsidan innehåller massor av små färgade foton tagna av Derrick, som står mot den vita bakgrunden och ser riktigt lockande ut. Det finns också kort info om fotografen samt tillgång till hans flera sociala nätverkskonton, där alla kan ta reda på mer om honom och bläddra i hans fotosamlingar.

Från hemsidan kan du komma till en av två sektioner – Bilder eller berättelser – med bara några klick. Sidan Bilder innehåller i sin tur flera underkategorier baserade på typen av innehåll som ingår. Det här är bilder, berättelser, fotolektioner och om mig. Det finns också några av kundbedömningar här som hjälper till att skapa rätt intryck om författaren. Storiesidan är platsen där Derrick kan uttrycka sin glädje över att ta bilder, hans hobbyer, idéer och intressanta livshistorier. Det är möjligt att sortera berättelserna efter kategori här för att hitta de du verkligen är intresserad av. Det är praktiskt och bekvämt för alla.

7. Hues of Comfort

Hues of Comfort

Skapa en portfölj gratis

Hues of Comfort är en fotografiportfölj som ägs och förvaltas av Nicole. Det är här där hon brukar publicera sina fotografier och intressanta inlägg om livssituationer och berättelser som hon vill dela med sina läsare.

Webbplatsen skapar positiva intryck från början – det ser ljust och attraktivt ut, vilket väcker önskan att fortsätta surfa på de andra avsnitten. Samtidigt hittar du inte många inlägg här eftersom de stora portföljfokuserna handlar om foton tagna av Nicole. Men det är typiskt för den här typen av projekt.

Portföljsidan med en fantastisk fotosamling talar bättre än ord. Alla bilder är indelade i gallerier med avseende på de nischer de tillhör. Dessa inkluderar gator, landskap, Mundane och porträtt. Varje bild kan ses i detaljer och var och en av dem har hög kvalitet. Detta är det bästa beviset på Nicoles professionalism. Förutom Portfolio-sidan kan man komma åt sidorna Blogg, Kontakter och Om. Fotografens sociala nätverkskonton finns också tillgängliga här. Detta bidrar till portföljens funktionalitet och surfbarhet. Bra jobb som definitivt är värt uppmärksamheten!

Slutsats

Squarespace är en av de mest funktionsbelastade och populära byggare av DIY-webbplatser, som förtjänar att inkluderas i listan över de bästa moderna webbbyggnadsverktygen. Plattformen är funktionell och flexibel nog för att låta användare skapa olika typer av projekt. Dess funktionsuppsättning och integrerade designanpassningsverktyg gör det emellertid till ett bra val för webbplatsutveckling.

Portföljer designade med Squarespace-looken är laddade och visuellt tilltalande. De kommer med alla erforderliga avsnitt, kategorier och webbdesignelement. Webbplatsbyggaren gör det möjligt att skapa och integrera märkeslogotyper och omslagssidor för att ge varje portfölj anpassad design. Det finns också en möjlighet att ladda upp högkvalitativa bilder för att skapa fantastiska gallerier, integrera sociala medieknappar, onlineformulär och andra element som är ett måste för varje professionell portfölj. Det är detta som gör Squarespace till ett värdigt val för alla som har för avsikt att starta ett projekt för att visa upp konstverk eller personliga mästerverk.

Skapa en webbplats GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map